| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| Woodson Biotech épülete | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Joquinn Civil
Hozzászólások száma : 68 Join date : 2012. Dec. 25.
| Tárgy: Re: Woodson Biotech épülete Csüt. Júl. 18, 2013 12:51 pm | |
| Öt nap elég sok idő, főleg hogy akár hajnalra is meg tudnám neki őket szerezni. Sokan azt hiszik rólam, hogy mindig előre eltervezem a dolgokat, a bejutást, az információ szerzést vagy a lopást. Eléggé meglepődnének, hogy egyáltalán nincs így. Én csak bízom a képességeimben és a szerencsében. Eddig egyszer sem hagytak cserben. Hozzam el neki a tervrajzokat. Azt egy szóval nem mondta, hogy az eredetiket, így elég ha lefotózom őket aprólékosan és elhozom azokat. Így lesz a legjobb, hisz senki nem fog gyanakodni, senki nem fogja keresni. Nem szeretem ha valami után elkezd a rendőrség nyomozni. Így fogom megcsinálni... - Sosem keltek feltűnést, még akkor sem ha emberekkel teli utcán sétálok - mondom neki nyugodtan, majd az üvegre nézek, amibe kivágtam a lyukat, amin keresztül bejutottam. - Ezt hagyja nyitva, ha nem akar ismételten ablakot cserélni - ez egy teljesen komoly közlés volt. Nem hiába választottam pont ezt az ablakot. Nem világítja meg semmi az utcára és az egyik mellékutcáról tudok feljutni hozzá, ahova csak a szemetesek járnak hajnalban, hogy összeszedjék a város mocskát. Odamegyek Mariushoz, az italbár mellé és óvatosan megfogom az üveget, amit el kell vinnem. - Engedelmével... - mondom neki, majd combomon lévő csattok közé helyezem, kicsit megigazítom. Tudom hogy nem fog onnan kicsúszni sem pedig összetörni. Marius mellett elég aprócskának érzem magam, lehet azért mert alapból is eléggé alacsony vagyok, de az is rátesz egy lapáttal, hogy ösztönösen vagyok kicsit összegörnyedve és lábaimmal is mintha enyhe guggolásba mennék át. Nem szeretek egyenesen állni. Hiába a térdvédő, ha rendesen állnék és valaki térden rúgna harc közben, akkor simán kirúgná. Az pedig nem lenne kellemes. Na meg így mindig mozgékonyabb is vagyok. | |
| | | Manipulator Huligán
Hozzászólások száma : 188 Join date : 2011. Feb. 27.
| Tárgy: Re: Woodson Biotech épülete Csüt. Júl. 18, 2013 1:06 pm | |
| A tolvaj beleegyezik a dologba és mellékesen közli, hogy jó lesz, ha nem cserél ablakot, mert valahol megint be kell majd jönnie. Ezután odasétál és elveszi az italt. Marius lenéz a másikra, ahogy ott áll mellette. A megbízottja tartása nem kicsit görnyedt és laza, valószínűleg a mozgékonyság növelése végett. - Az ablak úgy marad, legalábbis amíg vissza nem tér. Az öt napot pedig ne érezze kötelezőnek, ha meg van hamarabb hozhatja nyugodtan, de később semmi kép. Részemről akkor hozza el a tervrajzokat, amikor jól esik, az elkövetkezendő öt napon. És minden kérem, nem csak a legújabbat. Ezt ne felejtse el. Nem szeretem a félmunkát - hangsúlyozza határozottan. - Tessék csak és várom vissza - nyújtja át az italt, most már sokkal kedvesebb a hangja, egész alakja bizalomgerjesztővé változik, egy pillanat alatt. | |
| | | Joquinn Civil
Hozzászólások száma : 68 Join date : 2012. Dec. 25.
| Tárgy: Re: Woodson Biotech épülete Csüt. Júl. 18, 2013 1:23 pm | |
| Mikor átveszem az italt és elrakom, megengedek magamnak egy mosolyt, de azért kicsit megilletődve válaszolok neki. - Uram, ha félmunkát végeznék, már rég nem állnák maga előtt. Nem gondolja? Én egy korrekt személy vagyok és betartom a szabályokat. Az első és legfontosabb szabály, hogy mindig alapos munkát végzek - mondom neki komolyan és kissé mintha komor hangon, meg akarom neki mutatni, hogy rám ilyen téren számíthat, főleg ha túl jó az ajánlat és az ellentétes oldal nem tud jobbat adni. Kötve hiszem hogy bármelyik Marius ellensége jobbat tudna ajánlani nála. Na és talán Marius az egyetlen, akivel tényleg nem akarok ujjat húzni. Legalábbis addig nem, amíg hasznos lesz számomra. A pénze segít a felszerelésem fejlesztéseiben, a kapcsolatai talán segítenek megtudni, ki volt az, aki kiirtotta a családomat. - Oh igen, kérem, arra a halra nagyon vigyázzon. Lehetőleg tiszta és szép akváriumban legyen. Élve szeretném, nem döglötten - mondom neki hirtelen, elvégre eszembe jutott, hogy ha nekem valaki nem mondja el részletesen mit hogyan is csináljak, megcsinálom a magam módján és nem feltétlen tetszik neki a végeredmény, akkor sem, ha a feladatot teljesítettem. Mikor az ablak felé haladok, hirtelen kiegyenesedek, hallani ahogy megropognak a porcaim, kicsit megmozgatom vállaimat, hogy ismét lazák legyenek, majd felveszem a görnyedékeny pózt. Megállok az ablaknál, felállok annak szélére. - Hát akkor... Salute! - mondom Mariusnak és szalutálok egyet, majd szigonyomat kilőve kihuppanok az ablakon és elnyel Gotham sötétsége. | |
| | | Manipulator Huligán
Hozzászólások száma : 188 Join date : 2011. Feb. 27.
| Tárgy: Re: Woodson Biotech épülete Csüt. Júl. 18, 2013 1:33 pm | |
| Az új megbízottja még tesz pár megjegyzést, közben elrakja az üveget. Ezután szalutál és ahogy jött, úgy távozik is. Marius egy darabig még áll és maga elé mosolyogva néz ki az ablakon. Miután megunta, odasétál a telefonhoz és tárcsáz. - Itt a vezérigazgató! Szükségem van egy oroszlán halra. Mikorra kell? Tegnapra. Remélem érhetően fogalmaztam. Nagy és tiszta akváriumban legyen, ami minden igényét kielégíti egy hallnak. Természetes, hogy a legjobb kell, nem tudom miért tesz fel ilyen hülye kérdést. Amint megvan az irodámba szállítsák. Viszlát! Csapja le a kagylót, majd leül a székébe, az ablakok felé fordul és a várost nézi. Gyönyörködik a látványban, agyát elégedettség tölti el. Az előkészületek pont úgy mennek, ahogy tervezte. Adler tökéletesen a kezében tartja a titkos projekteket, nemsokára pedig, amint a fiatal tolvaj leszállította a terveket, belekezdhetnek az első fázisba. Alig várja már, hogy megkezdődjön, de óvatosság türelemre inti. Párszor már elbukott azon, hogy túl hamar akart, túl sokat. Most nem fogja ugyan ezt a hibát elkövetni. //Magán kaland: vége// | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Woodson Biotech épülete | |
| |
| | | | Woodson Biotech épülete | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |