| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| Utcák, sikátorok | |
|
+10A Karmester Airie Védelmező Michael White Cybergyík Vadmacska Ruby Bailey Kétarc Blaise Robin 14 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Airie Gaztevő
Hozzászólások száma : 327 Join date : 2012. Mar. 06. Age : 33 Tartózkodási hely : Arkham Intézet
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Szer. Szept. 12, 2012 12:44 pm | |
| Csendben hallgattam a beszélgetésüket, meghunyászkodva a lámpa fényében, de sajnos rá kellet döbbennem, hogy ez egyáltalán nem volt jó ötlet. A férfiak durván viselkedtek a másikkal szemben és egymás közt is. Eléggé megrémisztettek engem ezzel, pont ezért ijedtem meg, amikor rám mutatott az egyik. Éreztem ahogy fenekem összehúzódik és egy aprócska kukac se tudna bejutni rajta, legyen az bármilyen ügyes vagy erős. Most mit csinálunk szerelmem? Aggódó hang a fejemben, de láttam magam előtt azokat a jéghideg szemeket és azt a gusztustalan mosolyt, ami engem is mindig nagyon megijesztett. Már tudtam hogy valami tervet formál fejében. Már azóta hogy kijöttünk abból az undormányos börtönből amit Arkham-nak hívnak. Ne fussunk el... Halk nevetés, mely ezernyi tűszúrásként hasított elmémbe. Már most tudtam, hogy ennek nem lesz jó vége... Mikor felénk közeledtek a férfiak, felkaptam Szerelmemet a földről. Már csak a nyalóka pálcikája maradt számban, amit alaposan meg is rágtam azóta. Kezdtem éhes lenni... - Én csak az apukámat várom - kezdtem bele nyugodtan, bár éreztem ahogy hangom kissé megremeg a félelemtől. Próbáltam magabiztos lenni, de lássuk be, nem egy súlykategória vagyok velük. - Ha békén hagytok akkor én is titeket. Az apukám mérges lesz rám, ha nem fogom őt itt megvárni - folytattam aggódva, éreztem ahogy hangom elcsuklik, éreztettem velük, nem akarom hogy Karmester mérges legyen rám amiért nem vártam meg. - Maguk ugye nem rendőrök vagy orvosok? - teszem fel a számomra nagyon fontos kérdést. Elvégre ha azok, akkor vagy elszaladok, vagy elégetem őket. Érzem fejemben a kellemetlen tekintetet, súgja nekem: Menj velük. - Én nem szeretném hogy bántsatok. Veletek megyek, jó? De akkor ne bántsatok és ne üssetek meg mert az nekem nagyon fog fájni - próbáltam nekik értelmes tekintettel elmondani mindezt, hogy lássák valójában nem akarok velük összeverekedni, mert lássuk be nekem nagyobb esélyem van túlélni mint nekik... Tettem feléjük néhány lépést, Szerelmemet karjaimban tartottam védelmezően, ha hozzá érnek vagy megpróbálják elvenni tőlem, akkor eldobok mindent hogy megküzdjek velük. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Szer. Szept. 12, 2012 5:51 pm | |
| A három férfi megindul feléd, de amikor felajánlod, hogy közéjük állsz, megtorpanni, és habozni látszanak. - Miért tennél te ilyet? - kérdezi az izmosabbik pasas. Végig mérnek, jól megnéznek maguknak, majd ismét a szürke pólós lép előre. - Egyetlen jó okot mondj, hogy ne szedjünk szét itt azonnal darabokra. És mit érnénk el, ha most békén hagynánk? - mindegyikőjük érzi hangod el-elcsuklását, és ki is használják. Próbálnak félelmet kelteni benned, és egyikőjük keze a bicepszén lévő valamire is vándorol, készen arra, hogy aktiválják a szerkezetet, legyen bármi is a hatása. - Sajnos, mivel láttál és hallottál mindent, nem hagyhatunk csak úgy itt. - szólal meg a harmadik férfi is. - Ne jó pofiskodj már, majd Bane eldönti mi legyen a sorsa. - Bane. Ismerős a név számodra, de az ijedtség és a sokk miatt hirtelen nem tudsz hozzá sem arcot, sem más információt társítani. |
| | | Airie Gaztevő
Hozzászólások száma : 327 Join date : 2012. Mar. 06. Age : 33 Tartózkodási hely : Arkham Intézet
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Szer. Szept. 12, 2012 6:39 pm | |
| Látom hogy nem igazán akarnak hinni nekem. Megfordul fejemben, miért is hinnének nekem, miért is lennék számukra hasznos. Elvégre csak egy beteg nagylány vagyok, aki kislányként viselkedek. Mire lennék én jó? Figyelemelterelésre? Csalinak? Talán... De nyilván ezeknek a majmoknak az ilyesmi nem fordul meg fejükben. Egy védtelen kislányt nagyon sok mindenre ki lehet használni. Elrabolni, fenyegetni a családot... Elmémben elmosolyodom egy kicsit, elvégre nincs családom. Avagy talán mégis van? Karmestert bár apukámnak hívom, nem nagyon érzem úgy, hogy a családom lenne. Még nem. Vagy talán mégis? Hirtelen nem tudom eldönteni. A hatalmas férfiak felém közelítenek, érzem ahogy bazi nagy testük mellet teljesen eltörpülök, ahogy megjelenésükkel próbálnak elnyomni engem. Nem engedhetem, hogy kinevessenek engem. Kihúzom magam, arcom kemény és határozottsággal teli, mintha én lennék a főnökük, akitől félniük kell. Nem akarok velük kakaskodni, egy pillanat alatt porrá égethetném őket, de ők ezt nem tudják, pont ezért van egy ütőkártya a kezemben, melyet nem fogok kiteríteni nekik. - Mert azt mondták hogy kapjanak el engem. Én ez helyett inkább magukkal mennék. Fáradt vagyok ahhoz hogy kergetőzzek magukkal és maguknak sincs szerintem annyi idő hogy fogócskázzanak velem. Így időt spórolok maguknak, magamnak meg energiát - hozom fel a szerintem logikus választ. Fülemben meghallom a Bane nevet. Bane... Bane... valahol halottam, vagy talán láttam, már nem is tudom eldönteni, lehet valamikor az egyik kirakat tv-jében vagy egy rádióban egy kis üzletben. Kutatok elmémben, de a névhez sem arc, se információt nem találok. Az elmém túl leterhelt más dolgokkal, minthogy ilyenekkel foglalkozzon. Ujjaim ösztönösen simogatták plüss nyuszim fejét, jobban arcomhoz emeltem, majd megpusziltam a fülét mint ahogy egy anyuka szokta szerető gyerekének a fejét, amikor éreztetni akarja vele, hogy nem lesz semmi baj az égvilágon. - Akkor veletek mehetünk? - kérdezem tőlük kedvesen, pont úgy mintha egy jó baráttól megkérdezném melyik fagyi a kedvence. Szememmel olykor azt a furcsa valamit figyelem karjukon, csináljon az bármit is, ha engem fenyeget, nagyon megbánják. Ha úgy döntenek hogy magukkal visznek, nyugodtan indulok el utánuk. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Szer. Szept. 12, 2012 6:58 pm | |
| A doki már türelmetlenkedik, a fogoly meg épp elszökni készült, így visszarendeli az embereit. - Te intézd el. - mondja az autószerelő kinézetű, és otthagyják a társukat, aki szemmel láthatólag a legkisebb, mind magasságban, mint pedig testfelépítésben
Ahogy elmennek, a szökés meghiúsul és helyre rakják a foglyot, ha akarsz, tudomást vehetsz róla, de akár rezzenéstelen arccal is végig nézheted. Azonban a veled ott posztoló szükre pólós férfi, mikor látja, hogy megpuszilod a nyuszidat, egyetlen váratlan mozdulattal tépi ki a kezedből. A megviselt plüssnek sem kell több, egy keze és egy füle leszakad, majd a fickó még jól bele is tapossa a homokba. - Ne legyél gyerekes! Tetszik vagy sem, velünk jössz, Bane örülni fog, hogy egy ember helyett kettőt kap rögtön. - emeli meg kicsit a hangját, és érezni rajta a színtiszta agressziót. |
| | | Airie Gaztevő
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Szer. Szept. 12, 2012 7:27 pm | |
| Figyeltem ahogy az egyik férfi megpróbál elszökni és a többiek utána iramodtak. Sajnáltam őt egy kicsit, mert nagyon jól tudtam milyen az, ha valakik olyanok vesznek körül, akik gorombák velünk és nem bántanak. Arkham. Ott ugyan ezt éreztem én is, ott én is megtanultam, jobb ha a saját világomba zárom elmém, hogy megmeneküljek attól ami körbevesz. Toporzékolok egy kicsit, majd olyan valami történik, ami már nagyon régóta nem történt meg. Egy olyan valami, ami miatt olyan lettem amilyen. Egy olyan valami, ami miatt sok ember halt meg. Elvették a nyuszimat, és a sárba tiporták. Szemeim bár felfogták, elmémig még el sem jutott a dolog. Éreztem ahogy fejem robban egy hatalmas villanás kíséretében. És én már tudtam, hogy mi lesz ebből... - Ezt... nem... kellet... volna... - hangom már nem is volt emberi hang. Inkább oly hideg volt és nyugodt, mintha egy halott ember szólt volna. De a szürkés póló férfi mire felfoghatta volna szavaimat, csupán hamu maradt belőle, szint úgy mint minden másból körülöttem /2m-en belül, kivéve a nyuszi és a mackós hátizsák, a tűz 3000 fokos/. Éreztem ahogy a tűz őrületes lángja körbevesz engem, oltalmazóan keríti be a nyuszit, melyet megtanult nem bántani, inkább védeni mindentől ami fenyegetheti. A düh... nem is lehet annak leírni azt a szörnyű érzést mely rám nehezedett. Mintha az egész világ testemben lenne, mintha nem létezne más, csak az az érzés, hogy drága szerelmemet bántani merészelték. S előjött Ő, aki az igazi rémálom ilyenkor... - Tűzvirág nyílt ki a ház tetejéről, porrá égetve az álmokat és minden reményt. A hamu felszáll a közeli fákra. Vége az egyik rejtélynek, gyermeki mondókából ismered meg, mi az a Rémálom. Füst száll alá a csendes világra, s te még utoljára integethetsz. Kiütve a földön fekve nehezen szeded össze magad, ha egyáltalán... Gyermeki mondókából ismered meg a Rémálmod!!! - a hang belőlem nem énekelte, nem volt az gyermeki ének. Egy démon hangja volt az, mely porráéget mindent és mindenkit, aki az útjába áll. Aki ilyet képes tenni drága Szerelmével. A tűz körülöttem már nem kapta meg emberi formámat. Nagyobbodott és mindent elnyelt a környéken. Nagyobbodott és nagyobbodott, mígnem a fák fölé nem tornyosultam. Hatalmas négy mancs, szárnyak, és egy tüzet okádó pofa. Éreztem ahogy egyre nagyobbodok, ahogy a tűz elnyel mindent magam körül. Ha megpróbálnak meglőni engem, vagy bármilyen más módon megtámadni, esélytelen. A tüzem elérte a maximális fokot, s a testem is elvesztette fizikai valóságát, így bármilyen nemű támadás vagy elégne azonnal, vagy keresztül menne rajtam... Majd egy jéghideg hang elmémben ordítva parancsolt rám. ELÉG! S ekkor éreztem, ahogy minden amit kibocsájtottam, testembe ismét visszatért, s én ott guggoltam a földön. Nem égett már sehol tűz, mindent magamba nyeltem, egyetlen egy aprócska szikra sem maradt szabadon. Lihegtem és fáztam, elvégre a ruha ami rajtam volt elégett. Nem sajnáltam. Felnéztem a férfiakra, éreztem ahogy fáradt vagyok és nem bírok. - Még mindig úgy gondoljátok, hogy el tudtok intézni, és haszontalan vagyok? - kérdezem kissé kárörvendő nevetéssel. A nyuszit karjaimba veszem, leesett végtagjait a hátizsákomba rakom, testét pedig karjaimban tartom kedvesen. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Szer. Szept. 12, 2012 7:39 pm | |
| Egyetlen rémült pillantás. Ennyi volt csupán, amit a fickótól láttál, ám a többiek a háttérben biztonságban voltak. Miután tüzed kialudt, a doki lépett oda hozzád, bár kicsit félve, hogy őt is elhamvasztod. - Egy élő krematórium. Pompás. - levette fehér köpenyét és rád terítette, hisz így mégsem maradhatsz. - Nem vagyunk mi olyan szívtelenek, mint gondolnád. Aki ilyenre képes, szívesen látjuk nálunk. - hangja nyájas volt, bár ez valószínűleg a félelem miatt volt semmint azért, mert komolyan is gondolná. A szemében látszik, hogy teljesen megrémült, és csak egy vékony határ választja el a totális megsemmisüléstől. - Képes lennél még egy menetre az egyik emberem ellen? - tette fel izgatottan a kérdést. Nem árulta el, de kíváncsi volt, hogy mit kezdesz akkor, ha az emberei mindent beleadnak. |
| | | Airie Gaztevő
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Szer. Szept. 12, 2012 8:00 pm | |
| Láttam ahogy a csokibőrű férfi odajön hozzám és valami olyasmit mond mint a krematórium. Krematórium... soha életemben nem halottam ezt a szót, így fogalmam sincs miről beszélhet, de túl fáradt vagyok hogy megkérdezzem tőle. Majd valamikor... Az elmémben még mindig tombol a tűz, érzem ahogy csak egy aprócska ujj tartja fel, mely nem engedi hogy ismét szabaduljon. Leveszi köpenyét és rám teríti, hálás tekintettel nézek fel rá, jobban magamra húzom hogy ne fázzak. Figyelem őt és arcát, látom rajta hogy meg van rémülve attól amit épp csináltam. Belül, mélyen valahol legbelül én is mindig rettegek attól ami vagyok, attól ami lehetek. Lehet ez még rosszabb...? S ha nem lenne Ő, talán minden egyszerűbb lenne, de az is lehet hogy nem. Elmémben arcát látom, ahogy velem szemben áll, ahogy egy szakadék peremén állunk egymással szemben. Csak egy a baj. Hogy én állok a szakadék szélén. Jéghideg tekintete belém hasít, érzem ahogy karmolja minden valómat. Teszek egy lépést, érzem az ürességet magam mögött. Zuhanok. - Akár... az összes... embere ellen is... kiállok! - arcán sötét árnyak jelentek meg, látni lehetett azt a pillantást, azt a tekintetet, mellyel sok bátor embert elűzött, megrémisztett, azt a hangot, mellyel képes volt megfojtani, megsemmisíteni a reményt. Éreztem ahogy feláll a testemmel, leveti magáról a köpenyt és a csokibőrű férfinek adja. - Kezdhetjük... - láttam rajta azt a mocskos gyilkolási vágyat, azt a szenvedélyt, azt a tudatos szadizmust, amivel mindig is harcol. Élvezi, ez az ő világa. A gyilkolás. Testünk ismét felhevült, kitörtek a lángok és az eget nyaldosták. A férfinek hamar el kellet iramodnia, ha nem akarta, hogy őt is elnyeljék. Ha így kell tanúsítanunk, hogy féljenek tőlünk, hát megtesszük... Így csak álltunk, és vártuk hogy melyik idióta fog elsőként berohanni a 3000 fokos tűzgömbbe, aminek mi lettünk maga a szíve. S ha be is rohan, ha túl is éli, nem fog nekünk ártani. Mert nincs mit megütni... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Szer. Szept. 12, 2012 8:19 pm | |
| A doki mosolyogva hátrál két lépést, majd hátat fordít, és int az egyik embernek, hogy mehet. - Nem kell mindegyikkel. Egyet már megöltél, épp elég lesz, ha még eggyel megteszed. - nem lehet egykönnyen eldönteni, hogy ki a legszadistább. A doki úgy áldozza fel az embereit, mint ahogy a táblás csokit eszik: kockáról kockára, itt emberről emberre. Az autó szerelő fickó lép előre, haja igen csak borzolt állapotban van, és nem is tétovázik sokat, mikor látja, hogy felöltöd előző alakod. A bal bicepszén lévő ketyeréhez nyúl és megnyom rajta egy gombot. Alig egy pillanattal később fújtat, mint egy bika, még talán a földet is kaparja, száját pedig nem teljesen emberi, ám mégis agresszív kiáltások hagyják el. Aktiválta azt a szérumot, amit maga Bane ültetett az csatlósai testére. Ahogy a szer szétterjed a testében izmai körülbelül a háromszorosára növekszenek, és mostmár ereje is jóval meghaladja az alap helyzetet. - Itt az ideje, hogy megismerd ezt az erőt. - úgy látszik oktalanul vág bele ebbe a dologba. Lassan közelít feléd, és csak egyik kezét emeli fel, hogy letesztelje mit bír a szerrel. Csak épphogy oda érinti kezét, és bár égési sérülés nem látszik, nem fogja huzamosabb ideig bírni a magas hőt. Egyszer kétszer megpróbál megütni, de mintha csak luftot ütögetne, szinte semmi hatása nincs, azonban érzed, hogy ezek az ütések nem teljesen emberiek. Érezni lehet rajtuk a szérum jótékony hatásait. - Majdnem jó. - mondja, majd egy picit magasabb adagolásra állítja be a szerkezetet, és így már az ütéseit közepes erősségű pofozásnak érzed, de még mindig nem tesznek benned olyan nagy kárt. |
| | | Airie Gaztevő
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Szer. Szept. 12, 2012 8:35 pm | |
| Nekem ront mint egy bika, őrjöng és dühös. Ez még érdekes lesz, így a hőmet lejjebb szabályozom, így nem fog azonnal elégni, csupán megégni egy kicsit. Kezdem kapizsálni hogy mire megy ki a játék, egyszerűen csak teszteli hogy az emberei milyen magas hőt képesek átvészelni azzal a furcsa szerkezettel, ami rajtuk van, ami úgy látszik megnöveli testüket és erejüket. Arcomra melyet nem látni kemény vigyor húzódik, élvezem a csokibőrű férfi viselkedését, ahogy egyenként áldozza fel embereit. Mindez csak egy kísérlet, aminek ára van. Semmi több. Semmi kevesebb. Kezét belém mélyeszti, fogalma sincs hol vagyok, azt sem tudja mit üt olyan hevesen. Ha fejemet taszítanám mancsai közé, úgy szétroppantaná mint egy tojás. Én ezt jól tudom, és lefogadom hogy ő is. Az ütései kellemetlenek, érzem minden mozdulatát. - Ha tesztelni akar, teszteljünk - hallani hangomat, melyet a tűz lobogása deformál. S én növelni kezdem a hőséget. Szép lassan, hogy ellenfelem minél lassabban és jobban érezze, ahogy a tűz bőrét nyaldossa, ahogy testébe hatol, ahogy minden lélegzetél tüdejét égeti. És én élvezem. Minden egyes pillanatát élvezem. Ahogy fájdalmat okozhatok neki, ordító hangja kellemes ének füleimnek és elmémnek. És élvezném tovább, ha nem kezdeném érezni a fáradtságot. Tudom jól, még egy menetet nem fogok bírni, elvégre most is alig állok lábaimon, örülhetek ha egyáltalán sikerült képességemet használni azok után amit produkáltam. Úgy döntök, gyorsan befejezem az egészet. - Ha arra kíváncsi, milyen gyorsan égnek el a dolgok magam körül 3000 fokon, hát jól nézze! - kiáltom a dokinak, érezheti hangomban ahogy élvezem azt a tudatot, bárkit képes vagyok pillanat alatt hamuvá égetni. Ahogy ezt kimondtam, egyszerűen csak annyit lehetett látni, hogy a támadóm eltűnt. Szertefoszlott és semmivé lett, nem maradt a helyén semmi más, csak egy üres légtér. Oly gyorsa történt, hogy kérdőre vonom akár, látszott e egyáltalán a halála. Lángjaim ismét visszahúzódnak, és én már a földre rogyok lihegve. A csokibőrű férfit nézem, láthatja rajta ahogy már felállni se bírok szinte. Kicsit összehúzódok, ahogy a hideg levegő ismét körbevesz engem, kellemetlenül szorítja ölelését. - Mára... elég volt... - mondom neki lihegő hangon, a levegőt is alig bírom venni. Mindenkinek megvan a határa, még nekem is, s tudom, hogy nem akarom túllépni. Elértem azt, ameddig bírok. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Szer. Szept. 12, 2012 8:50 pm | |
| A doki elmosolyodik, vagyis inkább ördögi félmosoly húzódik arcán. - Pazar! - kiált fel, és már látja is, hogy miket tesz majd veled. - Remek alany lesz. Hozd őt, én viszem a lányt. - utasította az egyetlen megmaradt emberét, aki átvette tőle a foglyot, majd a doki feléd indult, és mivel elég gyenge vagy, egyetlen mozdulattal a vállára vesz téged. - Bane el lesz ragadtatva. - mondta, bár nem igen remélheti a dolgot, de majd kiderül, mi lesz, ha ő is szemre vételez majd téged. Még érzed, ahogy betuszkolnak egy kocsi csomagtartójába, amiben kényelmesen elférsz, sőt, még a másik foglyot is melléd tuszkolják. Két ajtócsapódás, motor berregés, és az autó már száguld is, de hogy hova, azt nem tudod.
//A kaland itt folytatódik// |
| | | Abakura Ryuu Civil
Hozzászólások száma : 113 Join date : 2012. May. 11. Age : 28 Tartózkodási hely : mindig változó
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Pént. Jan. 11, 2013 5:54 pm | |
| Abakura Ryuu magánkalandjának kezdő reagja Mostanra rá kell jönnöm, hogy nem fogok boldogulni a pénz ügyében. bármennyire is ügyes vadász vagyok, a kis parkban nem sok vadállat lakik, és semmi kedvem gyümölcsökön és zöldségeken élni. - Munkát kell találnom! – határoztam el magamat. Fegyveremet, és ereklyémet még most is viszem magammal, sőt.. még Tapmancsot is viszem. A Régi Gothemben próbálok szerencsét, eddig sikertelenül. Bárhova mentem nem találtam jó munkát. Nem akartam se pénztáros, se parkoló lenni, és a fodrász szakma sem érdekelt nagyon. Főleg olyat kerestem, ami illik hozzám. Mivel én olyan típus vagyok, aki szeret belekötni másikba, és nem riad vissza egy kis csetepatétól, így talál a testőrködés, vagy az ilyesmik elég jól hangzódtak, csak ugye korom miatt nem nagyon lehetett komolyan venni engem. Hát az égiekhez fohászkodva vettem észre csak, hogy sikerült betévednem egy sikátorba. | |
| | | Madárijesztő Admin
Hozzászólások száma : 1325 Join date : 2011. Feb. 21. Age : 33
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Csüt. Jan. 24, 2013 12:32 pm | |
| Régi Gotham sikátorai nem olyan híresek mint a Bűnös kerület utcái, ami az illegális munkát illeti, de te jól tudod, hogy ott a rizikó is sokkal nagyobb. Már csak azért ölnének meg téged, mert tisztább a ruhád mint másé, vagy csak egyszerűen azért, mert még mindig lélegzel. Amióta ebben a városban élsz, kiismerted annyira, ha fekete munkát akarsz, jobb lesz este, késő éjszaka barangolni az utcákon, elvégre akkor másznak ki a furcsa alakok is. Pont úgy mint most. Alig járt ember az utcán, alig láttál kocsikat. De a sikátorok tele voltak élettel. Hideg januári éjszakának köszönhetően, sokan telepedtek melegedni egy szemetes köré, amiben tűz égett. Beszélgettek, piszkos üzleteiket intézték egymás közt, vagy épp valamilyen lopást terveztek. Nem lehet igazán megmondani, elvégre a tűz fölé vannak görnyedve és úgy beszélgetnek. Mikor bemész a sikátorba ahol tartózkodnak, hirtelen észre sem vesznek téged. - Igen-igen... - hangos szippantás - ez jó. Ez nagyon jó! Már volt dolgom vele. Drága cucc de jó. Jobb mint a Angyal por - hörgős nevetés, mint akinek torkán akadt egy adag takony. - Na ja. Csak rájöttem hogy az adag amit adnak hogy egy használatra azt felezni kell mer amúgy rohadt erős. Ismered Ivan-t? Azt a bolond ruszkit? Na ő belehalt. Azóta felezem - hangosan szippant ő is. Nem látod tisztán hogy mit csinálnak, elvégre neked háttal állnak. Hangos, jókedvű nevetést adnak ki, vagy legalább is annak kéne lennie. Az egyik mintha megérezné hogy figyelik, feléd fordul. - Te, nézd má' - böki meg könyökével társát, majd fejével feléd biccent - közönségünk van - vigyorodik el és ajkait végignyalja, mintha már érezné húsod finom ízét szájában, bár látható rajta, hogy nem fog téged megenni. Társa is feléd fordul, Tapmancsot veszi szemügyre. - Mi van kölyök, sétáltatod a palotapincsidet? - kérdezi röhögve és várja a választ. Látszik rajtuk hogy nem igazán jelentesz számukra veszélyt, vagy legalább is ők így látják, de azért Tapmancs jelenléte kissé nyugtalanítja őket mérete miatt. Most láthatod hogy az egyik férfi alacsonyabb és kicsit vézna. Egy egyszerű téli sapka és nagykabát van rajta, arcán ott virít a rendezetlen szakáll, de fejére nyilván már nem jutott szőr. A másik tőle fél fejjel magasabb, izmos alkatú. Egy néger, akinek válláig ér rasztás haja. Szintén nagykabátot visel. Arca sima, még jóképűnek is lehetne mondani, ha nem nézne rád olyan tekintettel, mint aki ki akarna belezni. | |
| | | Abakura Ryuu Civil
Hozzászólások száma : 113 Join date : 2012. May. 11. Age : 28 Tartózkodási hely : mindig változó
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Csüt. Jan. 24, 2013 2:06 pm | |
| Nos egy igen különös beszélgetést hallok meg. Első gondolatom, hogy a két ipse éppen drogokkal foglalkozik, ám nem akartam előhamarkodott lépéseket tenni ez ügyben. úgy tűnik túl feltűnő vagyok, ám ez nem nagyon zavar, hisz nem különösebben érdekel, hogy lebukok-e vagy sem. Azonban a válaszuk nagyon kiborított. Igazság szerint nem engem, hanem Tapmancsot, mivel nem kedvelte se a kutyákat, se azt ha kutyával keverik össze, pláne ha egy palotapincsivel, még ha csak poénkodnak is. Veszett morgásba kezd, és nekiugrik a csávónak. Legalább is próbálna. - Tapmancs! - kiáltok kedvencemre, mire visszajön hozzám, de még mindig morog a pasasra. Odajön mellém, mire én elkezdem vakarászni a fejét. Szépen lassan lenyugszik, majd lefekszik lábam mellé, ám szemmel tartja a két férfit vad pillantásokkal. Én is feléjük fordulok, és a palotapincsizőshöz szólok. - Ahogy látja nem reagál túl jól a poénkodásra Tapmancs. Amúgy vigyázzon mit mond, mert a szürke farkasok nem azok az emberszerető kisállatok, mint a kutyák. Ráadásul akadt már jó sok gondja az emberekkel szegénynek. Amúgy ha megkérdezhetném.. nem tudnának valami jó munkát erre fele. Igen szűk a zsebem, és ki kéne tágítani néhány bankjeggyel. Nos lenne valami? | |
| | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Szomb. Jan. 26, 2013 8:32 pm | |
| Mikor Tapmancs morogva nekimenne az egyik huligánnak, mindkét alak megrezzen és kezük azonnal oldalukhoz kapnak. A rasztás férfi egy pisztolyt kap elő és Tapmancsra szegezi, a másik pedig mintha valami után matatna a levegőben maga mellett, de mikor látják hogy sikeresen uralod a helyzetet társad felett, megnyugodni látszanak. - Hé kölyök, jobb ha a kedvencedet távol tartod tőlünk - figyelmeztet téged a rasztás pasas, majd a pisztolyt, amit nyilván nem legálisan tart magánál elrakja. Miután munka után kérdezősködsz, a két alak sejtelmesen összevigyorodik. Vigyoruk nem az a kellemes fajta, sokkal inkább gonosz hátsó szándékokat rejteget magában. Ilyen vigyorral csak a bűnözők rendelkeznek, akik élvezik ha más emberek szenvedhetnek cselekedeteik miatt. A rasztás végignéz rajtad, magatartásából lehet érzékelni, hogy kettejük közöl ő az ügyesebb és a szívósabb, pont ezért övé a fő szó. - Munkát, eh? Aztán hány éves vagy? Anyád-apád nem keres? Ilyen sz...rosoknak iskolába kéne járni és nem a városban csatangolni meg munkát kérdezni olyanoktól mint mi - kezd bele a néger és előbbre lép, hogy alaposabban szemügyre vegyen téged. - Milyen munkára lehetnél te jó? - kérdezi gúnyolódva, majd társára néz - De ha nagyon akarsz valami munkát - megvonja a vállát - én adhatok neked - fejezi be majd mint akinek valami jópofa ötlet jutott volna eszébe. Kicsit még méreget téged. - És milyen képességekkel rendelkezel? Hogy tudjam milyen munkát adja neked taknyos - mondja végül és érdeklődve figyel, hogy milyen képességekkel rukkolsz elő. | |
| | | Abakura Ryuu Civil
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Szomb. Jan. 26, 2013 10:58 pm | |
| Szépen meghalhatom a választ. A pisztolyrántástól reflexszerűen hátranyúlok fegyveremért, de miután eltették a fegyvert én sem húzom elő katanam. Gondosan megválogatom a szavaimat. - Alapból képes vagyok beletekinteni néhány múltbéli emlékbe, ám a kardforgatáshoz is értek. - eközben kicsit kijjebb húzom katanam, ami eddig ruhám alatt volt elrejtve - De ha tudnak mutatni nekem egy zárt helyiséget, ahol nem láthat senki akkor megtudom mutatni mi a leghatalmasabb képességem. Ja és a szoba belmagassága haladja meg a 5-6 méter, és a 4 méter hosszúságot. Remélem, hogy nem röhögnek ki, és mutatnak egy ilyen helyiséget, akkor a terem közepére állok, majd megfogom ereklyém. - 1.szintű Sárkány evulóció! - suttogom. Lángok borítanak körbe, és pár pillanaton belül teljesen átváltozott sárkányként állok a két ismeretlen előtt. Kis tűzcsóvákat fújok mókából, míg Tapmancs nyugodtan ül az egyik sarokba. ~ Nos ez megfelel? - kérdezem a fejükben, majd kikapcsolom ereklyém. (Ha nem sikerül alkalmas épületet találni, akkor csak egy nagyobb utcában tudom ezt megtenni, és csak pár másodpercre változok át, és ügyelek, hogy a kettő férfin kívül ne vegyenek észre.) | |
| | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Hétf. Jan. 28, 2013 5:05 pm | |
| A két alak szájukat húzogatják és szemöldöküket rángatják miközben te szépen elmeséled nekik, hogy milyen képességeket is birtokolsz. A katana láttán kicsit felhoztad az érdeklődést, elvégre nem az a hétköznapi, olcsó darab, ami már akkor eltörik, mikor kiveszed tokjából. Szépen élezett, kissé megcsillan a fényben, amit a lobogó tűz áraszt. Az emlékek betekintése nem igazán érdekli őket, vagy csak nem igazán fogták fel, hogy akarod ezt te értelmezni. Viszont a leghatalmasabb képességed említésénél összevigyorognak. Mindketten lassan dülöngélnek, vagy inkább hintáznak egy helyben, mintha csak hajók lennének a hullámzó tengeren. Ez a hintázás finom, alig észrevehető, te mégis kiszúrod. Nem tudod értelmezni mitől lehet, talán csak fáznak, vagy türelmetlenek. - Nincs ház. Mutasd itt! - mondja parancsoló hangon a rasztás, kicsit arogáns arckifejezéssel. Testedet ahogy körbeölelte a tűz, azonnal sárkányra változtál. Érzékeled hogy a sikátor igencsak szűk, ezért nem érheted el a kívánt nagyságot, már így is kordában kell tartanod magad méreted miatt, elvégre izmos tested a két ház falához simul, ha megmozdulsz bedöntöd a falakat. Ahogy tüzet fújtál, több ember is felsikolt a fő utcán. Sajnos nem volt szerencséd. Gothamben azért nem minden napos, hogy sárkányokra változnak az emberek, főleg nem sikátorban. A két alak seggre esik ahogy meglát téged. Kikerekedett szemekkel merednek rád, nem tudják hogy rohanjanak e el, vagy inkább csapjanak azonnal maguk közé. - Ez... fantasztikus! Hogy csinálod kölyök? - kérdezi érdeklődve a rasztás, miután már végre összeszedte magát - Repülni is tudsz? Másokat is meg tudsz enni? Milyen sokáig tudsz sárkány lenni? - kérdezi pislogva, bár nem igazán tudja eldönteni hogy tényleg azt látta e amit. - Te... ez a cucc... marha jó. Épp egy bazi nagy sárkányt látok! - mondta röhögve társa, aki még mindig nem vette le szemét a levegőről ami a magasban van, mintha még mindig sárkány lennél és a fejedet bámulná. | |
| | | Abakura Ryuu Civil
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Hétf. Jan. 28, 2013 7:39 pm | |
| Látszott az egyiken, hogy teljesen be van szívva valami kemény szerrel, mert még akkor is látta sárkány formám, mikor már régen átváltoztam. Egy két csettintéssel, fütyüléssel felhívom ismét a figyelmét (legalábbis megpróbálok, és a másiknak válaszolok. - A módszerem nem árulhatom el... igen tudok... természetesen, ám embereket nem óhajtok enni, ha nem szükséges... amíg eszméletemnél vagyok. - elégítettem ki a másik kérdészáporát. Ha nem munkát kerestem volna, akkor nem válaszoltam volna őszintén, ám mivel talán minden információval jobb munkát találhatnának nekem. Megvárom szépen nyugodtan, hogy lenyugodjanak, ám javaslom, hogy menjünk kicsit arrébb, mert jó páran megláttak még pluszba. Ha végre ismét nyolc szemközt lehettünk (Tapmancsot is beleszámítva), akkor rátérek a lényegre. - Nos akkor hogy állunk a munkával? Legyen szó bármiről én megpróbálkozok, ám lehetőleg ne molesztálásról, meg ilyesmiről szóljon, ha megkérhetlek titeket. | |
| | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Pént. Feb. 01, 2013 6:48 pm | |
| A rasztás alak csak legyinti az ötletet, hogy álljatok kicsit félre, elvégre volt egy vagy két ember, aki sárkány alakban megpillantott téged. - Ezen ne fájjon a fejed taknyos. Úgy sincs aki hinne nekik - vonja meg a vállát röhögve, beszéde már kissé kezd nehézzé válni. - Tudok számodra egy tökéletes munkát. Hozzál nekem egy gyémánt gyűrűt, nyakláncot és karkötőt. A Gyémánt kerületben sok üzlet van, ahonnan válogathatsz, aztán majd megkapod a fizetséged. Ne félj, Arany Fog jól fizet - kacsint rád, ebből leesik hogy őt hívják így - Aztán ha ügyes leszel, kapsz még munkát. Meg mást is ha akarsz... - vigyorodik el s egy aprócska zacskóféleséget húz elő kabátjának zsebéből, amiben nyilván valamilyen drog van. Ismét visszarakja. - Ha ez nem kell akkor ismerek néhány szép pipit, akik kedvedre tennének. Kellemes társaság - lenéz társára, aki eközben már a földön ül és saját magát ölelgeti, csókolja hevesen a levegőt. Mikor ezt meglátja, felröhög és belé rúg, a társa ezt észre se veszi, oldalra dőlve folytatja tevékenységét, közben gusztustalan perverz utasításokat suttog. - Megtalálsz minket egy régi elhagyatott épületben. Ha valaki beléd kötne csak mond meg neki hogy nekem dolgozol. Az épületet éjszaka fogod a leggyorsabban megtalálni. Világít mint egy karácsonyfa - röhög fel és várja hogy ha esetleg vannak e még valamilyen kérdéseid akkor válaszoljon rá.
A hozzászólást Harley Quinn összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 19, 2013 10:08 am-kor. | |
| | | Abakura Ryuu Civil
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Kedd Feb. 19, 2013 3:01 pm | |
| Az nem volt valami jó érzés, hogy egyszerűen letaknyosozott, de most ez nem lényeg. Sikerült találnom munkát, ám az a gond, hogy be kéne törnöm egy üzletbe. Kicsit elgondolkoztam, de végül vállat vonok, hisz ugyan mindegy nekem. Kezemet nyújtom a férfinak jelezve, hogy megegyeztünk, majd megfeszítem izmaimat, és szaladni kezdek amilyen gyorsan lehet. Tapmancs ott szalad mellettem, hogy aztán kicsit leelőzzön, amitől az egész átment versenybe, és azon versenyeztünk melyikünk ér előbb a Gyémánt Kerületbe. | |
| | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Pént. Ápr. 19, 2013 10:23 am | |
| Sikeresen elhagytad a Gyémánt kerületet és beértél Régi Gothambe. A város itt sem alszik, ugyan úgy teli van éjszakai élettel, mint a többi utca, melyen végighaladtál. A főúton érkezel be, megannyi autó, éjszakai járat és metróhoz hasonló vonat halad el az úton, fáradt embereket szállítva, vagy esetleg hajléktalanokat, akik inkább a meleg tömegközlekedésben aludtak el. Épp az egyik ilyen buszról próbálja lerángatni a buszsofőr egy hajléktalant, ki piszkos és szakadt nagykabátban van, arcát alig látni a szakálltól. - Hagyjon' má! - rivall rá az öreg, nem bír két lábán megállni, nyilván annyira részeg. Kezében egy üveget tart. A sofőr nem szól semmit, csak rángatja magával. Néhány ember őket nézi, de nem avatkoznak közbe, nem az ő dolguk. Részedről már csak fennáll az a kérdés, hogy innen merre tovább, hogy fogod őket megtalálni. | |
| | | Abakura Ryuu Civil
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Pént. Ápr. 19, 2013 3:20 pm | |
| Végre megérkeztem a kiindulópontra. Míg gyors kifújom, magam megsimogatom Tapmancs fejét. Nagyon ideges volt, és ezt nem a tolvajlás közben lévő dolgok miatt, hanem az idefele vezető úton. Nem tudom mennyi ideje, de összetalálkoztam néhány örömlánnyal… hogy finoman szólva. Mikor közelük beértek, rám mosolyogtak, és mellükkel „szórakoztak”. Érzéstelen arccal néztem rájuk, de ennyi volt a reakcióm, és ismét az előttem lévő útra koncentráltam. Az egyikük lekisfiúzott, ami azért zavart, de nem szóltam inkább semmit, ám az hogy majdnem rám fújta a füstöt, és a másik még tovább gyújtotta a haragot, ami azonban nem bennem volt, hanem Tapmancsban. Mérgesen morgott a hölgyekre, de lenyugtattam. - Nem érnek ők annyit. – súgom oda barátomnak Kicsit odébb, mikor már jócskán elhagytuk őket, még hozzáfűzek csak úgy poénból valamit. - Azért a Macskanőhöz képest, ezek semmik sem voltak. – poénkódok. Tapmancs inkább nem tett hozzá semmit, de éreztem, hogy nem szeretne tovább beszélni erről a bizonyos hölgyeményről. Kicsit elmosolyodtam. Kis idő után végre. Nem nagyon foglalkoztam a körülöttem történő dolgokkal, ezért inkább megpróbáltam visszaemlékezni. ~ Mit is mondott… mit kell keresnem. Alig öt percet kellett csak gondolkoznom, mert eszembe jutott. - Tapmancs ha látsz egy igen jól kivilágított egy elhagyatott épületet, akkor jelezz. De ha nem hallom meg elsőre ne háborodj fel, és harapd le a lábam oké? – kérdezem mosolyogva. Tapmancs forgatni kezdte a fejét, de bólintott, és ő is kémlelni kezdte a várost. Szemeimmel házról-házra járok, és megpihentetem tekintetem minden jól kivilágított helyen. Remélem gyorsan végzünk, mert hamarosan belepusztulok, ha nem ehetek valami finomat, még ma este.
| |
| | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Vas. Ápr. 21, 2013 6:55 pm | |
| Haladsz Tappancsal izgatottan az utcán és mindketten azt a bizonyos elhagyatott épületet keresitek, melyben Arany Foggal, azzal a furcsa munkaadóddal kell találkoznod, aki gyémántokkal kirakott ékszerek lopásával bízott meg téged. De hol kezdeni? Merre lehet egy ilyen épület? Hol kezdődik és hol végződik valójában Régi Gotham? Ezt igencsak nehéz megmondani. Ahogy haladsz egyre beljebb a kerületbe, egyre jobban elfog az aggodalom érzete. Sehol nem látsz ilyen épületet. A sikátorok tele vannak furcsa emberekkel. Nem csak hajléktalanokkal, de olyanokkal is, akik nyilván valamilyen bűncselekmény sorozatának tagjai. Ahogy befordulsz egy szűkebb utcába, a lámpák fénye alig érnek el ide. Az árnyak sokkal sötétebbeknek és félelmetesebbeknek tűnnek. Érzékeled, ismerős a hely. Elsőre fel sem fedezet honnan, de Tappancs orra jól jelzi, hogy már jártatok erre. Pont ebben az utcában találkoztatok Arany Foggal és csatlósával. Már nem voltak itt. A kukában nem égett a tűz, így lehet nem sokkal az után mentek el, ahogy te és Tappancs a munka végrehajtására siettetek. - Hé, mit csinálsz itt kölyök? Nem otthon lenne inkább a helyed és rég az ágyban? - szólal meg mögötted egy férfi hangja. Ha rá nézel, régi és szakadt kabát van rajta, fején egy sapka. Hosszú fekete haja rendezetlen tincsekben lóg, kecskeszakáll díszeleg állán. Érdeklődve néz téged és Tappancsot. - Nem lenne jó ha egyedül mászkálnál. Ez nagyon veszélyes környék nappal is. Nem hogy éjjel - mondja neked aggódva. Tappancsra néz, látszik rajta, nem akar a közelébe kerülni, mert nem igazán tudja, mit várhat el egy ekkora állattól. Kicsit nézi, majd rád pillant, várja mit cselekszel. | |
| | | Abakura Ryuu Civil
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Kedd Ápr. 30, 2013 5:54 pm | |
| Nem úgy látszott, hogy segítség nélkül megtalálhatjuk azt az épületet. Már kezdtem volna feladni, amikor Tapmancs jelzett. Körülnéztem, és ez a szűk kis utca valahogy nagyon ismerősnek tűnt, és pajtim is tudja, hogy jártunk itt. Először nem jöttem rá, hogy honnan rémlik ez a hely, de amint megtapintottam a zsebembe lapuló kis drágaságokat rögtön rájöttem. itt találkoztam azzal a fickóval... hogy is hívták.. ja Aranyfoggal. Már majdnem indulnék is tovább, amikor valaki megszólított. Egy férfi volt az, és igen nem tetszett, hogy ez is lekölyközött, de ismét lenyeltem ezt a gombócot. Beszívtam mélyen a levegőt, hogy lenyugodjak, majd elmondom mi az ábra. - Aranyfogat keresem. Meg tudná mondani hol találom? és mielőtt érdeklődne személyes ügy. - ekkor tűnik fel, hogy nagyon nézi Tapmancsot - Nyugodjon meg nem bánt. Míg nem ad rá neki okot. Bár nem tudom mikor evett utolját.a. Kicsit próbáltam hülyéskedni, és látszik, hogy az utolsó mondatot poénnal véltem, és Tapmancs is leült, és pihent kicsit, míg én a férfivel társalgok.
/elnézést a késésért/ | |
| | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Kedd Május 07, 2013 6:54 pm | |
| A hajléktalan látszólag megrettent, mikor közölted vele, Aranyfogat keresed. Kicsit még figyelt téged, valamint Tapmancsot, fürkész, nem igazán tudja, mit várhat tőled. Sokkal óvatosabb lett hirtelen. - Aranyfog veszélyes ember fiam. A Nagy Sárkány-nak dolgozik. Nagy Sárkány pedig... hogy is mondjam... még senki nem látta őt közvetlen közelről úgy, hogy túl is élte volna... - kezd bele halkabban, majd zsebében matat. Elővesz egy piszkos papírzacskót és feléd nyújtja. Tapmancs orrába azonnal grill csirke csontok illata vonszolódik, igazi lakoma egy ragadozó számára. - Már a csontokat nem tudom megrágni, lehet a kutyádnak viszont jó lakoma lenne - mondta a hajléktalan kedvesen, de még mindig óvatosan. Lerakta a zsírtól átázott papírzacskót amiben a csontok voltak. - Aranyfogat nem nehéz megtalálni, de csak ha tudod hol keresd. Én nem vezetlek el hozzá, mert nem akarok vele problémázni. Végig kell menned ezen a főutcán egészen az elhagyatott templomig, utána a nagy kereszteződésen lefordulni jobbra. Abban az utcában csak egy sikátor lesz ami keskeny és hosszú, de Aranyfognál fog téged kidobni. Legalább is annál az épületnél ahol ő meg a bandája tartózkodik - magyarázza el neked és mutatja közben az utat is. Hangja kissé remegő, nem igazán tudni hogy a félelemtől e vagy csak fázik. | |
| | | Abakura Ryuu Civil
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok Hétf. Május 20, 2013 6:11 pm | |
| Ki hitte volna, hogy a férfival való találkozással jó dolog fog kisülni. Csendesen végighallgattam, amit mond, mert végre megtudtam merre kell mennem. Miután befejezte, én is megszólalok, de előbb ránézek Tapmancsra, aki bár flatozta a csontokat, mégis mérges pillantásokat vetett a férfira. - Tapmancs nem kutya. Szürkefarkas, és nem szereti, ha ezt összekeveri. - mondom enyhe mosollyal - Amúgy nagyon szépen köszönöm az útbaigazítást... fizetnik is érte, csak sajnos... nem állok olyan jól anyagi ügyekben. Igaz, hogy ez nem teljesen volt igazam, hisz 3 gyémántékszer is ott lapult a zsebecskémben, de ugye azokat nem adhattam oda, mert azok még kellenek Aranyfognak. Biccentek a férfinek, majd egy kis füttyszóval jelzek farkasomnak, aki még bekapta az utolsó csontot is, majd odalépett mellém. - Viszont látásra... ha majd még keresztezik utunk valamikor, és az anyagi helyzetem engedi, akkor majd meghálálom a szívességet. Ezzel el is indultam viszonylag gyors tempóba. Nem szerettem tartozni senkinek, de hát most nincs mivel megfizessem a jótétet. Az útbaigazítást követve remélhetőleg végre sikerül eljutnom oda. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Utcák, sikátorok | |
| |
| | | | Utcák, sikátorok | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Főutak, utcák, sikátorok. » Utcák, sikátorok, közterületek » Főutak, utcák, sikátorok. » Utcák, sikátorok, közterületek » Főutak, utcák, sikátorok.
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |