DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

 

 Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeVas. Okt. 30, 2011 3:31 pm

A 3104-es szektor lámpásai megkapták az utánpótlásukat. Már majdnem egy hónapja, (földi időszámítás szerint) képzik az újoncokat, de még mindig látszik a tojáshéj a fenekükön. Akaraterő próba közben jön a riasztás. A közeli Taywler bolygó közelében csetepatét jelentettek. Egy kereskedelmi hajót, megtámadtak feltehetően űrkalózok. A feladat adott, és nem is tűnik túlságosan nehéznek, pontosan jó az ilyen tejfelesszájúaknak. Szerencsére az űrszektor nem túlságosan lakott így nyugodtnak mondható a feladatotok. Egy ugrásnyira vagytok a helyszíntől, így könnyedén elérhetitek. Bármilyen más információ kellene az gyűrű választ ad rá.


Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Egg_blue

"Amennyiben ideértél, írj Robinnak.
Küld el a helyszíneket, várnak rád a jutalmak."

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeVas. Okt. 30, 2011 9:26 pm

Crow szemöldökét olyannyira húzta össze a riasztás hatására, mintha már az ellenféllel nézett volna farkasszemet. Az újoncoknak sem kegyelmezett edzés közben, az ellenfelekkel szemben sem ismer kegyelmet, szigorú Lámpásnak ismerik ők, aki nem tűr sem ellentmondást, sem szabályszegést.
- Rendben fiúk, gyűrűket feltölteni, kaptok tíz percet az indulásig, ha kész vagytok, itt találkozunk. - Adta ki az utasítást a fiataloknak, míg ő maga is saját lakrészéhez sietett, sajátját feltölteni, és hogy felkészüljön az indulásra. Bár Sammy egyenjogú társa, reméli, hogy most nem ökörködi el az utasítást, és hasonlóan tesz, mint az újoncok.
Mikor beért szobájába, leült az asztalán elhelyezkedő lámpással szemben, és az esküt elmormolva visszatöltötte mind azt az energiát, mit az edzés során leadott, elhasznált.
Nem tűnik komoly feladatnak, ennél sokkal komolyabb ügyeket is megoldott már Sammy-vel, de ha az újoncok hibáznak, vagy, ha valami keményebb feladat vár rájuk, nem lehet tudni milyen közbeavatkozást igényel az ügy.
~ Információt kérek a Taywer körzet kereskedelmi útvonalairól, és hogy maga a bolygó általában mivel kereskedik. Továbbá, hogy mostanában jegyeztek-e hasonló támadást, ha igen kérek arról is információt. - Kérte le telepatikusan az OA könyvtárában körzetéről feljegyzett adatokat, remélhetőleg a gyűrű talál hasznos információt, ezeket elemezve tér vissza az gyakorló pályára, remélve mindenki elkészült, ügyes-bajos dolgaival.
Vissza az elejére Go down
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
Kártyás ember

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeHétf. Okt. 31, 2011 9:13 am

Sam, amint meghallja a riadót, Crow felé fordul. Habár elvileg egyszerre kerültek a Zöld Lámpások sorai közé, a jelek szerint a nagy, lilás idegen sokkal könnyebben, és gyorsabban megszokta a Lámpás létet, mint ő. Természetesen társa máris osztja a parancsokat az újoncoknak.
- Rendben fiúk, gyűrűket feltölteni, kaptok tíz percet az indulásig, ha kész vagytok, itt találkozunk. - majd ezután vet egy egyértelmű pillantást Samre, és elsiet a lakrésze felé. A tekintet üzenete egyértelmű volt: "Ne légy hülye!" Hogy a hallweni felfogás, vagy csak Sam furcsasága miatt, de a másik Zöld Lámpás a következőként értelmezte a pillantást:"Szedd a cuccaidat, bulizni megyünk!". Ennek megfelelően Sammy is elsiet a saját lakosztálya felé. Ahogy ideérkezésekor is megmutatták neki az "öregek", feltölti gyűrűjét, halkan elmormolja az imát, amit napokig tömtek a fejébe, majd felfekszik ágyára. Sokat magyaráztak neki a gyűrű elképzelhetetlen erejéről, hogy mi mindenre képes, de jó, ha a fele megmaradt Sam agyában a sok információnak. A gyűrűjére pillant. Már azon gondolkozik, hogy elkér egy-két információt, de aztán inkább meggondolja magát, és kiviharzik a szobájából. A legutóbbi riasztás óta Crow meghagyta, hogy majd ő kér ki infókat a gyűrűtől. Samnek ez megfelel, legalább neki nem kell foglalkoznia ilyenekkel.
Gyors léptekkel elindul a terem felé, ahol még az előbb javában folyt az edzés.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 31

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeHétf. Okt. 31, 2011 6:36 pm

Már egy kisebb idő eltelt a „beavatásom” óta. Azóta rendszeresen edzek, próbálok minél jobb lenni ebben az új szerepben. Jelenleg egy hasonlóan tapasztalatlan társammal gyakorlunk két képzett Zöld Lámpással. Itt vagyunk egy ideje, elég kemények tudnak lenni.
Épp egy gyakorlat közben szólnak, hogy gáz van. Ideges leszek kissé, viszonylag régen voltam harcban, de alig várom, hogy bizonyíthassak társaim és magam előtt, hogy eddig mit tanultam. A parancs kiosztása után már repülök is feltölteni a gyűrűmet. Ma már sokat használtuk, de nem tudom, mennyire merítette le a gyakorlatozás. Elmormolom az esküt, s feltöltöm a gyűrűt. Közben eszembe jut egy kérdés is.
- Történt mostanában hasonló eset? Ha igen, lehet tudni, kik a gyanúsítottak?
Miután megtörtént a feltöltés és ha kaptam valami információt, visszamegyek a gyülekezőhelyre.
Vissza az elejére Go down
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 26

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeHétf. Okt. 31, 2011 7:03 pm

A mindennapi szokásos edzést, amit hozzám hasonló más újoncokkal és a két tanítónkkal végeztünk. Sokszor az edzéseink szükségszerűen nehezebbek, hisz az élet sem könnyű játék. Egy harcos útja pedig nem épp a könnyű úton kezdődik, vagy éppen végezne. Edzésünket egy nem várt riasztás, szakította félbe. Állati ösztöneim egész nap nem nyugodtak, valami nemvolt a helyzet magaslatán. De ez az értesítés is elég furcsa volt. Csak egy rutin feladatot kéne elvégeznünk, de mégis valami nincs rendben. Tíz percet kapunk, hogy gyűrűinket feltöltsük. Bőven elég lesz. Háló helyiségemen elvégzem gyűrűm maximális feltöltését, közben a szertartásos imát is. Hamar vissza sietek a gyülekező helyre. Már amennyire méreteimhez képest sietni tudok. Még van pár percem hogy oda érjek, de olyan közel vagyok hogy elkésni már biztosra nem fogok.
Vissza az elejére Go down
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeHétf. Okt. 31, 2011 7:52 pm

Mindenki megtesz, ami szükséges. (mondjuk 1 kreditet levonok mindenkitől, mert nem látta az esküket feltöltés közben Very Happy ) Maximumra töltött gyűrűkel várjátok az edző helyen a választ. Nem is kell sokat várni rá. A monoton hangot mindannyian meghalljátok a fejetekben, és tökéletesen értitek, még ha különböző fajokba is tartoztok.
- Taywer bolygó értelmes lényekkel lakott. Faj neve Taywer-ek. Űrutazást már feltalálták. Kolonizálni még nem nem kezdtek el más lakható bolygókat. A más értelmes fajokkal már felvették a kapcsolatot. Külkereskedelme elég fejletlen, nagyobb részt a bolygó ásványkincseivel. Ipara galaxishoz mérten fejletlen. Így késztermékei silányak. Naprendszerében átlagos a bűnözés, vagyis volt már ilyen, de nem számottevő. Ilyen kereskedelmi hajó elleni támadás volt már, naprendszerben lévő kalózbandáról nincs feljegyzés. - És a gyűrű idegesítően egyhangú közlése elhallgat.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeHétf. Okt. 31, 2011 10:11 pm

A kadétok időben visszaértek a kért helyre, hol percekkel ezelőtt még az edzést tartották, amit Crow még ha nem is büszkeséggel, de eredményességgel fogadott. A gyűrű információ áradatát remélhetőleg mindenki hallotta, hiszen már ennyi idő után mindenkinek alap cselekménynek illene számítania, főleg küldetések előtt, az OA-n lévő terebélyes információval ellátott könyvtár telepatikus böngészése. Ezért hát úgy dönt, nem mond senkinek semmit, aki nem tudja a részleteket, vessen magára, aki ily meggondolatlan, az még nem áll készen nagyobb feladatokra, kihívásokra.
A Charmati* szigorúan edzi tanítványait, az a fajta vezető, aki leginkább hagyja, hogy saját kárukon tanuljanak ifjoncai, természetesen megvédi őket, hiszen ez a feladata, de tapasztalatot csak úgy nyerhetnek, ha fizetnek érte, és vállalják a kockázatot. Remélhetőleg az akaraterejük elég erős ahhoz, hogy sikeresen vegyék az akadályokat, hiszen, a Lámpások ismérve az előbb említett akarat, mellyel olyan hatalmat mozgathatnak, aminek csak a képzelet szabhat határt.
- Remek, ha mindenki elkészült indulhatunk. A kérdéseket még most tegyétek fel, ne küldetés közben kelljen odafigyelnem rátok. Ez az első küldetésetek, jómagam és Sammy, már régóta szolgáljuk a Zöld Lámpás hadtestet, és az univerzumot, immáron ti is tiszteletbeli katonákká léptetek elő. Viselkedjetek is hát e-képpen, ne kelljen csalódnom.
Sammy kérlek nyiss kaput a gyűrű által megadott helyszínre. Ha senkinek sincs mondanivalója, javaslom, induljunk.

- Mondta a férfi, természetesen hagyott némi időt, hogy társa is felszólaljon, ha jónak látja, hiszen lehet életkorban ő itt a rangidős, mégis ugyanolyan rangot képvisel, mint a "Halloweeni Lámpás" (Off: Bocsi, nem hagyhattam ki. Very Happy)
Ha senkinek semmi kérdése, és Sammy sem kíván szólni, elindul a generált kapun, maga elé engedve a kadétokat, ezzel zárva a négyes sort.

*Charmati = Crow fajának elnevezése
Vissza az elejére Go down
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
Kártyás ember

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeKedd Nov. 01, 2011 9:30 am

Az információk átáramlanak Sam elméjén. Még manapság is néha elcsodálkozik a gyűrű erején. Bizonyára fel se fogja, és soha nem is fogja, milyen hatalmas eszköz került hozzá pusztán szerencséből. Végül is a kis Lámpás bólint társa beszédére, majd megfordul. Gyűrűjével hullámzó, zöldes féreglyukat nyit, elméjével megadva a koordinátákat. A kapu baj nélkül létrejön. Sam, még mielőtt átmenne a kapun, visszanéz a kadétokra, majd Crowra:
- Hova is kellett a kaput nyitni? - kérdi, majd háttal beleveti magát az örvénylő, mesterséges féreglyukba. Rangidős társa már megszokhatta állandó hülyeségeit, semmitmondó kijelentéseit, de kadétjai alig egy hónapja ismerik, és ez alatt a rövid időintervallum alatt egy szót se szólt. Nem az a beszédes fajta. Gyakorlatilag Tchtlaan és Ragzar most először hallotta beszélni. Ha mást nem, azt leszűrhetik, hogy Sammy egy cseppet se veszi komolyan a Zöld Lámpás létet.
Vissza az elejére Go down
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 26

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeSzer. Nov. 02, 2011 3:35 pm

Időben értem vissza a gyülekezési helyre. Feljebbvalóink előtt megállva vártam, hogy ez után mi következhet. Ekkor kezdett a gyűrű információt adni monoton hangon. Kiderült hogy egy átlagos,még csak fejlődő fajjal van dolguk. Egyszerű kereskedők, akik ásványkincsekkel kereskedtek. ~ Vajon azon a hajón, milyen ásványokat szállítottak, és mégis mire használhatnák fel? ~ Gondolataim e körül forogtak. Szinte annyira hogy észre se vettem hogy kaput nyitottak, csak amikor Sammy felszólalt. Még mielőtt én is átmentem volna a kapun, információt kértem a gyűrűtől, hogy milyen rakomány volt a hajón és mire lehet felhasználni. Ha találok valami érdekességet, azt továbbítom a többieknek is.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 31

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeCsüt. Nov. 03, 2011 7:51 am

Végighallgatom az információkat, s próbálok minden adatot megjegyezni. Miután a hang elhallgat, gyorsan visszarepülök a gyülekezési pontra. Még időben érkezem, nem kapok semmilyen szidást Crow-tól. Végighallgatom a beszédét, de semmilyen kérdés nem jut eszembe, így hallgatásba burkolózom. Úgy tűnik, másnak sincs semmi észrevétele, így indulhatunk is, miután Sam megnyitja az átjárót.
- Hova is kellett a kaput nyitni? – szólal meg legnagyobb meglepetésemre.
A vicce kevesebb nyomot hagy bennem, mint maga a tény, hogy hallottam a hangját – bár azért az se semmi. Majdnem kibukik belőlem, hogy „Te tudsz beszélni?”, de sikerül megálljt parancsolnom szavaimnak. Igaz, gondolhattam volna, hogy nem lehet néma, ugyanis akkor hogyan tudná elmondani az esküt? Bár biztos lenne rá módja, s talán van is az alakulatban néma, nem ismerek mindenkit. Sőt, alig tulajdonképpen senkit sem ismerek az itt jelenlévők közül.
Sam kel át először az általa keltett kapun, őt Ragzar követi. Én utánuk indulok, s Crow zárja a sort. Egyre inkább kíváncsi vagyok, mi fog történni, s arra is, méltó vagyok-e a gyűrűre.
Vissza az elejére Go down
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeCsüt. Nov. 03, 2011 6:42 pm

A kapun áthaladás, már szinte megszokott legtöbbetek számotokra. A gyűrű első viselésekor még sokként ért titeket a dolog, de már csak egy kis izgatottságot éreztek. A kapun kilépve, (szinte) leírhatatlan látvány fogad titeket. A csillagok megváltoztak, a sok milliárd fényforrás, ami bevilágította az OA égboltját, már a múlté. A tejút peremén vagytok, csillagokat akár egy kézzel is megszámolhatók (legalábbis ha a Walgori ezerujjúak közé tartoztok). Súlyként nehezedik rátok a sötétség, és még a közeli kihunyó félben lévő csillag kevéske fénye sem elég ahhoz, hogy jobban érezzétek magatokat az űr végtelen csendjében.
Taywler közel van, és a célpontotok sem túl távoli. Egy hatalmas rakodóhajó fenséges lassúsággal halad, a körülötte felvillanó fények pedig gyönyörűségesek. Igaz csak ilyen távolról. Legalább egy tucatnyi apró vadászgép köröz körülötte, és lövik a náluk tízszer nagyobb monstrumot. A kereskedelmi hajó is próbálja viszonozni a tüzet, de hát az aprócska ágyúk nem céloznak túl jól, vagy csak túlságosan gyors az ellenség.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeCsüt. Nov. 03, 2011 10:07 pm

Crow már nem lepődik meg az általában szótlan Sammy ökörségén, csupán, mikor mindenki betért a kapun zavartan megrázta fejét, de végül ő is követte a többieket. Már megszokta a látványt, és az érzést mi az utazás közben, és az érkezéskor érte őt, nincs ezen mit meglepődni, a bámészkodás helyett a feladatára koncentrált.
Egy hatalmas kereskedelmi hajó próbálta lefegyverezni az őt támadó vadászgépeket, amik látványosan gyorsabbak voltak náluk, és nem is sajnálták a lőszert az általuk támadott hajótól.
A körülötte lévő zöld izzó erő átjárta testét, s már taktikai szempontból kezdte elemezni a gépek támadási módját, hiszen eszetlenül egy jól kivitelezett akciót nem lehet végrehajtani, biztos van logikai és taktikai összehangoltság az ellenséges hajók támadásaival kapcsolatban.
- Rendben emberek, először is kell egy hadi terv, mielőtt felolvassuk nekik a jogaikat, és persze mielőtt kiszúrnának minket. - Mondta Crow a többieknek, hiszen neki valamennyire több idejük volt szemrevételezni a támadást, és talán az ő agyuk is jár olyannyira, hogy legyen egy épkézláb ötletük, elvégre ez a két kadét első küldetése, minden bizonnyal bizonyítani akarják rátermettségüket. Ha nem tudnak használható ötletet mondani, gyűrűjéhez fordul segítségért.
~ Kérnék információt a vadászgépekről, típus, és gyenge pontok leginkább. - Szólalt meg elméjével a gyűrű felé, remélve, hogy az a látottak alapján tud adni némi információt az OA-n található könyvtárból.
Ha végképp senki nem mond használhatót, és megkapja a kért válaszokat, elmondja saját tervét, ezzel kiadva majd úgymond az utasítást.
Vissza az elejére Go down
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
Kártyás ember

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeSzomb. Nov. 05, 2011 10:02 am

Sam békésen nézi a hatalmas, csigalassúságú rakodóhajót. A csend, ami az univerzum sajátossága, mindig is jó hatással volt a Lámpásra. Mindig is ilyen némaságra vágyott. Amikor elméjében mindezt megtöri Crow hangja, a másik Lámpás felé fordul, mint aki álomból ébredt. Persze megint a jogaikkal jön. Mióta vannak az ilyen kalózoknak jogaik?
- Az ilyeneknek általában van vezérük, nem? A múltkor is elég volt gallyra tenni a vezérhajót, azon nyomban kitört a pánik. - mondja Sam. Habár nincs túl sok tapasztalata az ilyen kalózokkal kapcsolatban, Crow-al már volt dolguk ilyenfajta támadással. Hogy itt sikerülne-e ugyan az a taktika, az már kérdéses. Mindenesetre sietni kéne, mert a monstrum, bármilyen legyőzhetetlennek is tűnik ilyen messziről, ki tudja, mennyit bír még. A körülötte repülő vadászgépek tüze csak nem akar megszűnni, és a jelek szerint a kereskedők nem született lövészek. Sam egyre inkább idegesebb lesz, a nyugodtság nem tartozik főbb erényei közé. A kezdeti nyugalom már rég kiveszett belőle. Lábai elkezdenek enyhén rángani, ezzel is levezetve a feszültséget.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 31

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeHétf. Nov. 07, 2011 7:41 pm

Hűha, pont egy űrcsata kellős közepébe csöppentünk. Ez a terület eléggé szokatlan még űrhajót sem vezettem a háborúban. Az összes harci tapasztalatomat ezen a területen a kiképzés alatt szereztem, remélem nem bizonyul ez majd kevésnek.
Meggondolatlanul már repülnék is a hajó segítésére, de Crownak igaza van, valami terv kell. Bár a jogfelolvasást nem tartom jelen esetben helyén valónak, ezeket inkább leszerelni kellene, mert erőgyűrű ide vagy oda, ha elkezdünk arról dumálni, hogy "Minden amit mond..." kiröhögnek az űrhajójukban.
Sam ötlete tetszik. Vágjuk le a falkavezért, utána talán megőrülnek a tagok. De a kérdés az, hogy beválik-e, illetve melyik lehet a vezérhajó?
- Van ötletetek, melyik lehet a vezér? Ha nincs, azt javaslom, támadjunk, mielőtt a hajónak befellegzik! - mondom, míg tekintetemmel próbálok valamilyen megkülönböztető jelzéseket találni a hajókon, hátha rájövök, melyik lehet a fejes.
Vissza az elejére Go down
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeCsüt. Nov. 10, 2011 8:29 pm

A csata továbbra is folyik, és még egyik fél sem vett észre titeket. A szállító hajó még mindig tartja magát, de ez nem riasztja vissza a vadászokat, hogy továbbra is hajmeresztő csavarokkal közeledjenek, és ontsák magukból a halálos sugarakat.
Crow gyűrűjéből (99,5%) egy láthatatlan sugár vágódik az űrhajókra, és csak pár pillanat kell, az információk megérkezéséig. Amit természetesen a telepatikus összeköttetés következtében mindenki hall.
- A hajók gyenge konstrukciók. Nem alkalmasak galaktikus utazásra, éppen csak a naprendszerben való közlekedésre. Taywler gyártmány, jellegzetes alakjuk eltéveszthetetlen. A pilótafülke jól látható helyen helyezkedik el a gép, bal oldalán. Semmilyen fizikai védelemmel nincs ellátva. Hozzá egy energia kapoccsal csatlakozik a fegyverzet. Standard fegyverzet a TK sugár, mely megbomlasztja a hajó struktúráját. Hajtóműve a pilótafülkén található. Ugyanúgy, mint a pajzsgenerátor, ami TK pajzsot generál. Egyszerű konstrukciójuknak köszönhetően könnyű építeni, és halálos. - A gyűrű utolsó "szavaira" nyílik meg egy újabb térkapu. Beérkező jelek szövetséges lámpást jeleznek. A kiképzendők közül az utolsó, ki már rég hírnevet szerzett a késéseivel.
//Gid Lucione - Ikeda belépett a kalandba//

Az egész jelentésről, és az eddig történtekről telepatikusan értesült. Közben Tchtlaan nem tudja eldönteni ki is lehet a támadó hajók főnöke. Távol vannak hozzá, és túl gyorsan mozognak, hogy felségjelzést, vagy bármi mást le tudjon olvasni róla.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Gid Lucione
Huligán
Huligán
Gid Lucione

Hozzászólások száma : 93
Join date : 2011. Apr. 08.
Tartózkodási hely : Ott

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimePént. Nov. 11, 2011 10:02 pm

Mint a legtöbb nap ma is nem a kikötött idő pontra jöttem el. Siettem ahogy bírtam, hogy elérjem az edzést. Lehet kicsit elkéstem, mert nem találtam őket. Friss újoncként jöttem ide én is és elvileg két tanítónk lett volna. Nem láttam senkit és ez aggasztó lett. Meg kértem a gyűrűt, hogy mondjon el mindent ami itt történt. Még elég rosszul bántam a gyűrűmmel így még irányítani is alig tudtam. De végül elmondta, hogy küldetést kapott egy zöld lámpás csoport a Taywler körzetben. Eltervezem én is elmegyek oda mégse lazsálhatok itt. És jó lesz letesztelni képességeimet mennyire is uralom őket. Majd feltöltöm gyűrűmet az eskü elmondásával. Féreg kapu nyílik előttem amibe bementem és néhány másodperc alatt ott is voltam. Már várt rám mind a 4 zöld lámpás. Kínos volt kicsit így betoppanni mindennek a közepén, de telepatikusan mindent megtudtam a helyzetről és az eddigi fejleményekről. Elgondolkodva mi tehetnénk nem jutott. Gondolkozok egy taktikán és eszembe jut egy ami nem biztos, hogy jó és az se, hogy elfogadják, de megpróbáltam.
- Mi lenne ha hasonmásokat csinálnánk és azok mennének elénkbe? Ők elterelik a figyelmet és egyszerűbben bírunk, majd támadni.
Mondom kissé halkan. Várom a választ ami 50%-ba rossz lehet. De ez is csak egy javaslat lenne és tűrném bármennyire is lehordanának.
Vissza az elejére Go down
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
Kártyás ember

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeSzomb. Nov. 12, 2011 10:46 am

Amint a gyűrű befejezi a mondandót, újabb járat nyílik, és egy új Lámpás érkezik. Ikeda, a hírhedt késő az. Sam egy pillanatra felé fordul, magában nyugtázza a Lámpás késését, és az ötletét. Ikeda első pár késésén mindig nevetett, manapság már megszokta, ha valaki, majd Crow szóvá teszi. Az ötlet jó, enyhe fejbólintással jelzi egyetértését, majd visszafordul az űrcsata látványához. Az apró vadászgépek továbbra is vészesen közel vannak a szállító hajóhoz, és semmi jelét nem mutatják a meghátrálásnak. Ki tudja, meddig bírja még a teherszállító? Gyorsan kellene cselekedni. Már nem szól semmit, csendben figyeli a harcot, és fél füllel figyel a többiekre.
Vissza az elejére Go down
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeHétf. Nov. 14, 2011 10:48 am

Crow figyelmesen hallgatja a gyűrű által mondott információkat, és nagy sóhajjal konstatálja, hogy senkinek sincs használható ötlete. Viszont most minden perc drága, így a Lámpás erőszakos terv mellett szánja el magát, mikor a csapat háta mögött megnyílik egy átjáró, és a Charmati már tudja ki a jövevény. Ike aki késéseiről híres, Crow egy fejrázással adja a fiú tudtára nem tetszését, s bár az viszonylag gyorsan felméri a terepet, ötletéből a lámpás egy használható tervet eszelt ki.
- Soha jobbkor Ike, viszont ötleted mentesíti késésed feletti bűnöd. Mindenki annyi klónt csináljon, amennyire képes, de figyeljetek a gyűrűtök energiatartalékaira. Ha jók leszünk, egy hadsereggel lepjük meg őket, ami megtéveszti a csapatot, és ha nem is kezdenek menekülésbe, legalább nem leszünk első számú célpontok. -
Magyarázta a férfi, majd remélve, hogy követik a többiek, sok hozzá hasonló klónt kezdett gyártani, de hogy még jobb legyen az álca, magát is bevonta egy zöld páncéllal, ami annyira volt feltűnő, hogy klónjaihoz hasonlatos színt mutasson, és ha lebukik, első pár lövést levédje a szerkesztett ruha.
- Gyerünk fiúk, a pilótafülkéket támadjátok! - Kiáltotta el magát Crow, majd miniseregével megindult a hajó segítésére.
Mint, mindig gyűrűjéből a kreált hadosztály egy a bolygójáról honos vágó fegyvert generált, egy Charmati kardot.

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Sword_www.kepfeltoltes.hu_

- Hagyjatok fel ténykedéseitekkel a Zöld Lámpás hadtest nevében, adjátok meg magatokat, nincs esélyetek. - Kiáltotta a férfi a gyűrű segítségével kihangosítva hangerejét.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 31

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeHétf. Nov. 14, 2011 9:06 pm

A fene, túl gyorsak a gépek ahhoz, hogy bármi különbséget lássak közöttük. Hát jó, akkor bedobom azon ötletemet, hogy essünk nekik felosztva az oldalakat. Már nyitnám a számat, mikor egy kapu nyílik ajkamra forrasztva a szót. Egy újabb lámpást pillantok meg. Ikeda az. Látni még nem láttam, de hallottam róla - most sem hazudtolta meg magát. Még épp időben érkezett, egy bólintással üdvözlöm.
Amin meglepődöm, hogy egy egész használható tervvel áll elő. Az eszén szerencsére nem csorbít a rossz hírnév.
Crow kiadja a parancsot, majd már teszi is a dolgát. Engedelmeskedve parancsának nekiállok én is hasonmásokat előállítani, de nem olyan sokat, mint a főnök. Félek, hogy lemeríteném a gyűrűmet, így csak 20 alakot gyártok kreachi lándzsákkal felszerelve. Ezeket felsorakoztatom Crow másai mögé és várom a fejleményeket.
Vissza az elejére Go down
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 26

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeKedd Nov. 15, 2011 6:16 pm

A többiek arcát látva ötletelgetnek, hogy mégis mitévők legyenek, annak a hajónak a megvédésére. Míg egyeztetnek, hogy ki mit tegyen, ez ügyben egy újabb kapu nyílik közvetlen mögöttünk. Egy új eddig még nem látott lámpás jelent meg. A teljes jogúak ismerhették, de nekem nem volt fogalmam róla, hogy egyáltalán ki lehet. Mind egy is volt a helyzet, különösebb képen nem zavart. Amint a többiek támadásba lendülnek, sőt még talán előbb is, egy az űrhajóra körülvont pajzsot képezek, ami megannyi elektrokisüléses fegyverrel van fölvértezve, hogy minél több hajó fegyverét, és hajtóművét ártalmatlanítsa.
Vissza az elejére Go down
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeSzer. Nov. 16, 2011 6:04 pm

Az akaraterő próbája ez, a lámpás hadtest "legjobbjai" mindent beleadnak a saját maguk leklónozásába. Többé kevésbé sikerül is a dolog. Harminc zöld Zöld Lámpással bővültök, aki rejti magát zöld színbe az még megteszi a támadás előtt. Ragzar (95%) klónok nélkül indultok támadásba. Crow (89,5%) felszólítására, még az első támadás előtt, választ is kaptok.
- Taywler vadászok vagyunk. A fennhatóságukat nem fogadjuk el, itt nincs hatalmuk Zöld Lámpások. A naprendszer felett nem gyakorolhatják a hatalmukat. - Jön az ingerült válasz. Az egyik éppen hogy csak egy foltban eltérő hajóból jött az adás. Úgy néz ki megvan a vezérhajó. A támadást a felszólítás ellenére sem hagyták abba. Közelebb érve már meg tudjátok számolni, hogy tizenöt vadászgép van. Ötös rajokban haladban, és kötelékben támadnak. Látszik, hogy képzett pilóták. Sammy (90%) Crow tíz-tíz, Tchtlaan (90%), Ike (90%) öt-öt klónja megközelíti a csata helyszínét. Felfegyverezve lebegnek a támadás kapujában.
Ragzar sikeresen köré húz egy pajzsot a hajónak. A további csapások kibírhatóak. A telekinetikus erejük csodálatra méltó, főleg hogy egy hajón keresztül tudják sugározni. A pajzs kibírja. A rajok egymás után repülnek rá, és sorozzák meg. Éppen azért vannak három csoportban, hogy váltogassák egymást, és így folyamatos tűz alatt tarthassák a teherszállítót. Ami még párat lő, de miután ráeszmél mi is történt, csak a hajtóműveit kapcsolja maximumra, és egyáltalán nem fordít energiát a fegyverekre.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Gid Lucione
Huligán
Huligán
Gid Lucione

Hozzászólások száma : 93
Join date : 2011. Apr. 08.
Tartózkodási hely : Ott

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeSzomb. Nov. 19, 2011 8:55 am

Vezérem parancsára csak tiltakozó mondatok hagyják el az ellenség száját. Úgy látszott az ötletem jónak bizonyult és már megkezdtük a támadást. Csinálok öt klónt akik egy-egy csont pajzzsal és egy hatalmas karddal mennek az ellenségre, de persze átalakult alakúkba. Közben a Ragzar pajzsot húzott maga köré ami kis védelmet fog nyújtani számukra. Megvárom Crow parancsait és ha úgy dönt ráállítom az egyik ellenséges csoportra a klónjaimat. Nem lesz egy könnyű menet abba biztos voltam benne. Még mindig kérdőjeles mi lesz mindennek a következménye. Bízok benne, hogy megnyerjük ezt a csatát, de ez is csak a stratégián múlik. Szét nézek a tömérdek klónon és a valódi lámpásokra is. A lényeg, hogy ne féljek. A félelem sehova sem fog vezetni akkor.
Vissza az elejére Go down
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeSzomb. Nov. 19, 2011 11:08 am

Utasítására az ellenség nem adta meg magát, nem is várta ezt másképp, tudta, hogy eredménytelen lesz kísérlete, így a támadás kiadásának feladata is ráhárul.
- Lámpások előre! Támadjátok a hajtóműveket! - Kiáltotta el magát Crow, majd kinézett magának egy szimpatikus hármas csapatot, amely épp felé halad, és klónjait megpróbálja rájuk küldeni. A kezükben lévő fegyverekkel a hajtóművek felé csapnak, persze ha nagyobb a távolság, akkor a fegyver addig nyúlik a gyűrű segítségével, míg el nem éri a hajtóműveket. Ha úgy látja, hogy ez kivitelezhetetlen, akkor lövésre utasítja klónjait, célpont változatlan. Ebben az esetben dobótőröket formál, mivel a társadalma elveti a lőfegyverek használatát, talán éppen ezért is eltökéltebb a kelleténél. Mielőtt azonban lecsapna telepatikusan üzen társainak a gyűrű és akaratereje segítségével.
~ Mindenkire jut egy raj, vagyis 3 hajó. Zárjátok ki a félelmet, és tegyetek büszkévé. - Mondta a Charmati, majd tervét végül a kivitelezés zárja le.
- A Zöld lámpások nevében lakoljatok bűneitekért! - Kiáltotta a lecsapás pillanatában.
Vissza az elejére Go down
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 31

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeSzomb. Nov. 19, 2011 2:08 pm

A felszólítás nem sokat ért. Bár ezt gondoltam. Nem is értem, hogy Crow miért próbálkozott meg egyáltalán vele. Az ilyenek nem értenek soha a szép szóból, túl büszkék arrogánsak.
Crow csatakiáltására klónjaim előrelendülnek. Hallom a fejemben telepatikus utasítását, amire beleegyezően bólintok. Jó ötletnek tűnik. Ha nem mondja, nem azokra, hanem a pilótákra támadtam volna, ez talán még jobban beválik.
3 hajó - 5 klón. Rendben. Akkor hát kettőt-kettőt rá tudok állítani kettőre, az utolsónak egyedül kell rátámadni az ötödikre.
A klónjaimhoz legközelebbi hármas rajra fordítom figyelmemet. Azokkal fogok én foglalkozni. három csapatra osztom én is a klónjaimat, s megparancsolom nekik, hogy célozzák meg a dárdákkal a hajtóműveket. Ha esetleg kitérnének a támadás elől, akkor a dárdáknak megváltoztatom az útját és magam irányítom őket a hajtóművekbe. Eközben figyelek a többi gépre is arra az esetre, ha támadnának - ekkor egy energiagömböt építek magam köré, hogy ezzel védjem magamat.
Vissza az elejére Go down
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
Kártyás ember

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitimeSzomb. Nov. 19, 2011 9:29 pm

Sam gyorsan létrehozza a tíz klónt, majd megindul a hajók felé. Fejében hallja Crow hangját, aszerint cselekszik. A többiek már mind kiszemelték a saját rajukat, így hát a sok kis Sam is kinéz 3 vadászgépet. Crow szavainak megfelelően, már-már rutinszerűen kiűz minden félelemmel kapcsolatos gondolatot, és érzelmet az elméjéből, és helyüket megtölti vadsággal, és izgalommal. "Csapatát" felosztja három részre, majd találomra elindul az egyik hármassal. Elrendeli klónjainak, hogy hatoljanak be a hajók belsejébe, majd belül üssék ki a pilótákat, Sammy példája alapján egy, a hajó belsejéhez méretezve nagy kalapáccsal. Biztonsági okokból csak egy klónt küldd be minden pilótafülkébe, a másik kettőnek (esetében hármat, ő maga megy be a harmadikba) megparancsolja, hogy gyorsan körözzenek a gépek körül, és ha a pilótákat valamilyen oknál fogva nem sikerülne kiütni, akkor plazma lövedékekkel lőjék ki a hajtóműveket. Ugyanakkor minden klónnak elrendeli, hogy első a biztonság: legyenek gyorsak, és hátulról támadjanak, ha elhibázzák azonnal lépjenek le. Nem akar semmit se veszteni.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet
Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Egyéb alternatív világok helyszínei-
Ugrás: