| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| WGNS televízió állomás | |
|
+3Zsoldos Andrew Ramirez Madárijesztő 7 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Védelmező Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 300 Join date : 2011. May. 23.
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Vas. Ápr. 15, 2012 9:43 pm | |
| A lény nem válaszol, nem jó jel, ez azt jelenti, hogy őt nem mozgatja más, csak a gyilkolás hajlama, bár az sem mindegy, miért teszi ezt. Lehet ennek valami miértje, ok nélkül nem történik semmi. Választ ekkor ugyan kapunk, de nem szavak formájában, elindul felénk, és nem úgy tűnik, hogy a cseverészéshez akarja a távot szűkíteni. Jól is gondoltam, közénk robban szinte, olyan sebességgel, ami a Ninjáék fürgeségével vetekszik, pedig azt hinné az ember, hogy ennyi lábbal büszkélkedhet némi koordinációs zavarral, de nem, csapása pontos, és precíz. A nagyszájú fejvadász úgy hull a földre, hogy momentuma sem volt, vagy könnyű célpontnak tűnt a szörnyeteg számára, vagy csak egyszerűen ennyire erős. Nem totojázok tiszta vágásom után, hátraugrom, egyrészt, nem akarom, hogy én legyek a következő akinek lecsapja a fejét, másrészt Ramirez fegyverének sem akarok az útjába állni. Mivel a férfi lefoglalja őt, így nincs más dolgom, mint célba venni a tudóst, aki szinte ordítja nekünk, hogy nem kellene itt lennünk. Nosza, hát tudjuk meg miért mondja ezt. A lehető leggyorsabban odafutok hozzá, s védve a hátam fordulok felé. Ki tudja, lehet a szörny nem venné jó néven, hogy az idegen tudóshoz közelítek, de remélem, hogy Andrew kellőképpen lefoglalja őt. - Mi folyik itt? Hogy lehet ezt elpusztítani? - Kérdeztem, nem is totojázva felesleges kérdésekkel, hiszen most minden perc drága. Nem szeretném itt hagyni a fogamat, ennél többre vagyok hivatott. - Beszéljen! - Tettem még hozzá, ezzel is biztatva a csicsergésre, de közben azért hátranézek, ha én lennék a több arcú lény következő célpontja, félrelököm a férfit, és egy oldalra szaltóval próbálom meg kikerülni csapását. Válaszul egy dobócsillagot irányítok a feje felé, s kardomat magam elé tartva készülök fel az összecsapásra. Célpontom a feje, Ramirez szerint azt kell támadnunk, így nem vagyok semmi rossznak az elrontója. Nem hagyok neki időt a támadásra, ki kell használnom minden vágásnyi esélyt arra, ha mást nem könnyítek rajta néhány testrész levágásával. | |
| | | Airie Gaztevő
Hozzászólások száma : 327 Join date : 2012. Mar. 06. Age : 33 Tartózkodási hely : Arkham Intézet
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Hétf. Ápr. 16, 2012 3:30 pm | |
| Sokk. Elborult agy. Csak egy fekete lepedő és benne a szörny megannyi arca ahogy szemeivel engem néz. Érzem ahogy karmaival próbál jobban belém hatolni, szeli és tépi azt a maradék józanságot is amit utolsó bástyaként akartam felhasználni, naivan azt hidve hogy képes lesz pajzsként megvédeni a teljes őrülettől. De sajnos nem így lett. Szétszakított a maradék józanságot is ami bennem lapult. Nem tudom hol és milyen mélyen de tudtam hogy valahol ott volt. Már csak volt. Egy pukkanás, majd egy repedés, ahogy végigfut testemen, érzem ahogy kisebb vagy épp nagyobb repedéseket okoz, olykor leomlik egy darab. Széttörik és darabokra hull az egész fekete vászon, majd durván dob vissza a valóságba. Még hallom nevetését, ahogy rajtam kacag. Először csak lágyan, majd egyre hangosabban és hangosabban. Úgy kacag mint egy szadista démon, aki jól szórakozik mások vágyain. Fülemben cseng, de jobban megfigyelve rádöbbenek, hogy én vagyok az aki kacag, nem pedig a démon valahol a fejemben. Kacagok és kacagok, egyre hangosabban és hangosabban. Tüdőmet tépi az egész, számat már jobban ki se tudom nyitni, hangosabban már nem megy. Mint egy őrült, mint egy szadista, mint egy elmebeteg, aki jól szórakozik a szorult helyzeten. Kicsit abbahagyom, de csak hogy levegőt vehessek és tovább kacaghassak. Már a hasamat fogom, már könnyeim folynak és én szinte fuldoklok. Beleőrültem a látványba? Ugyan...Csak élvezem. Valami belül, valami bennem nagyon élvezi ezt a helyzetet. Ahogy a fegyverek és kiáltások káoszba formálódnak a kacagásommal. Annyira szép! A földön ülök már, a szobával szemben a folyosó falának támaszkodva és csak szórakozok az egészen. Mi mást tehetnék? Hisz annyira fenomenális a műsor! Mellém gurul a kopasz férfi feje. Szemeim elkerekednek, hangom elcsuklik. Már annyira kacagok hogy képtelen vagyok bármilyen hangon kiadni, halk vinnyogások törnek csak ki belőlem ahogy közben igyekszek levegőt venni. Remegek már csak, miközben a többiek szembeszállnak és harcolnak a szörny ellen. Hirtelen sikító nevetés tör ki számból, a plafon felé emelem fejem és körmeimet saját arcomon húzom végig mélyen bőrömben hatolva ahogy próbálom visszafogni magam, de nem igazán akar ez menni. - Ah..hah... nem... nem bírom... nem bírom... - nyögöm a szavakat ahogy kacagok, majd két kezem közé veszem Káosz fejét és röhögve nézem. - Látom te már... elvesztetted a fejed! - ismét egy vinnyogó röhögőgörcs, nem bírom abbahagyni. Hónom alá csapom a fejet, mint egy diák a könyvét ha órára siet. Felállok bár lábaim remegnek, figyelem ahogy a többiek szenvedve harcolnak a szörny ellen. Tudom nem lehet sok hasznuk belőlem és amíg nem konkrétan én rám támad a szörny, addig nem is teszek semmit. Csak Káosz fejét kezemben tartva nézem őket és próbálom megakadályozni az ismétlődő röhögő görcsöt. | |
| | | Madárijesztő Admin
Hozzászólások száma : 1325 Join date : 2011. Feb. 21. Age : 33
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Pént. Ápr. 20, 2012 2:35 pm | |
| A kis csapat tagjai nem nagyon éreztek semmit társuk szörnyű halálán, kivéve egyetlen hölgy tagjuk. Ling képzettségének köszönhetően sikeresen átsuhan a falon keletkezett lyukon, és a felé csapó kezet is kikerüli. Az ütés nem kívánatos hatását elkerülte, de a fal nem, amiből jó nagy darabot szakított ki újfent a szörny. Eközben Emy nevetése betölti az egész teret. Ha eddig nem lett volna hátborzongató az új hang, most igazán azzá teszi. Miközben felemeli Káosz fejét, ami még egy lyukkal gazdagodott, a szörny úgy gondolja, hogy az a legveszélyesebb, aki nem figyel rá, és csak nevet az egészen. Egyetlen ütés éri Emy-t, de szerencséjére nem olyan szerencsés ponton, mint férfi társát, ezt pedig csak az élőknek köszönheti. Ramirez elkezd lövöldözni, és így csak mellkason találja a lányt. A csapás erejétől kipréselődik minden levegő a belőle, és a méterre lévő szemközti falnak csapódik. Az eddigi Káosztól véres ruhája, most új véradóval gazdagodik a sajátjával. A találat szerencsés volt, de így is több helyem megsérült. Két foga kitört, és az állán a bőr és szétcsattant, a mellkasán hatalmas zúzódás, és a becsapódás következtében feje teteje felrepedt, és hátát is megütötte erősen. Ekkor jön a megváltó halál, Ramirez egyik robbanó golyója célba talál, és akár egy érett görögdinnye robban szét a szörny feje. Még élete utolsó pillanatiban sikolt egyet, ami nem csak a falakat, de a csontjaitok velejét is megremegteti. A hatás szörnyű, és a haláltusa sem lassú. Csak Ramirez gyors közbeavatkozásának köszönhető, hogy Emy túlélte a csatát. Ling közben a bent lévő doktort keresi szemével, de a rövid idő alatt, míg nem látta az orvos botornak tűnő tettre ragadtatta el magát. Amikor a nindzsa meglátta a férfi már a gépezet mellett volna, és csak egy lépés választotta el a bejutástól. Amit meg is tett, mikor megpróbálta megközelíteni. A körvonalai elmosódnak, és értelmetlen jelek, ábrák jelennek meg helyette. A férfi eltűnik, és újra csendes lesz a környék, legalábbis a gépezet búgó hangját nem számítva. | |
| | | Andrew Ramirez Törvényen kívüli
Hozzászólások száma : 413 Join date : 2012. Mar. 17. Age : 28 Tartózkodási hely : Gotham
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Pént. Ápr. 20, 2012 5:08 pm | |
| Az a lány, aki lemásolta az én szép arcfestésem, nem kicsit őrült, szóval nagyon nagyon. Olyan földöntúli nevető görcsöt rendez le, ami elég szokatlan, saját arcát karmolja szét. Közben nézem, Hitman Absolution feje van a kezében, nem értem mit akart vele. ~ Ezt meg mi a fene lelte? Nem zavarja három-arc? Ez pont jó név lesz neki, háromarc. Murphy törvénye alapján, csak annyi kell, hogy ránézzek a lányra és a szörny rögtön támad, a hang vonzza három-arcot és rögtön ütné is szét áldozatát. Na de persze én mozgásra reflexből lövök, mellkason, majd fejen találom. Nem tetszik ez neki, főleg a fejlövés. Kicsit elhúzom a szám, nem tetszik nekem ez a dolog. - Ennyi? Minimum úgy dukál, hogy mind a három fejét, szépen egymás után kell lelőni. De komolyan, ennyi? Akkor inkább töltök. Töltök, és oda sietek a lányhoz, azt én értem, hogy őrült, de boldogak a lelki szegények, mert a másik hülye úgyis segít rajtuk. Én is ezt teszem, megnézem, hogy mi baja lehet neki. Ha tudok segítek, közbe azért hátra szólok a többi fejvadásznak. - Aztán nem hátba lőni a srácot, aki leszedte a szörny izét... -az őrültre nézek- Na mondjad, hol fáj. Felkészülök, hogy képen töröl kinevet, vagy egyéb ellenséges, irracionális lépést tesz, ezt hárítom ha tudom. | |
| | | Védelmező Bűnüldöző
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Pént. Ápr. 20, 2012 6:06 pm | |
| A fenébe, be fog menni a gépezetbe. Meg kell akadályoznom, válaszokat akarok, de nem igen szeretnék a bolond után rohanni egy számomra ismeretlen helyre, hiszen ki tudja mennyi ehhez hasonló szörnyűség veselkedik még ránk. Fenébe...sikerült neki ellógni. Várjunk, a csata zaj abbamaradt, talán meglógott volna a szörnyeteg? Megfordulok, saját szemeimmel akarom látni a történéseket, de hát úgy tűnik egy emberrel ismét kevesebbek lettünk. A lány volt rosszkor, rossz helyen, de végül a szörnyet a festett arcú zsoldos elintézte. Lassan odagyalogolok a kopasz férfi hullájához, és beletörlöm ruhájába a kardom. Nem valami szép dolog, de ő már nem igen fog érte szólni, méltatlan halálával úgysem érdemli meg a tisztes elbánást. Elteszem a fegyveremet, majd Ramirez felé megyek, és persze a sérülthöz, legugolok melléjük, hogy én is szemrevételezzem a dolgokat. - Védd a hátunkat, ki tudja mi jöhet ki még a gépből. - Szólok Zsoldosnak, amíg mi ellátjuk a lányt, figyeljen, lövéseivel pedig szóljon nekünk. - Szép munka volt. - Dicsérem meg Ramirez teljesítményét a szörny fölött aratott győzelme miatt. - Hogy van? Mi történt? - Kérdem tőle, de ez csak amolyan költői kérdés, le lehet vonni a következtetéseket, és amúgy sem biztos, hogy még ha nem történik baja a leányzónak, hasznát vették volna. - A tudós kinézetű egyén belépett a gépbe, nem tudtam megakadályozni. Ha utána megyünk, ki tudja mennyi szörnyűséggel kellene szembe néznünk. Valahogy le kellene zárni a kaput. - Magyarázom úgy, hogy mindenki hallja, s remélem egyet értenek velem, öngyilkosság lenne bemenni abba a furcsa világba. | |
| | | Airie Gaztevő
Hozzászólások száma : 327 Join date : 2012. Mar. 06. Age : 33 Tartózkodási hely : Arkham Intézet
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Szomb. Ápr. 21, 2012 9:33 pm | |
| Nevetésem hangos volt, vihogás inkább, egy őrült és eszeveszett. Fejemben nem volt semmi más csak az a fenomenális érzés hogy irdatlanul jól szórakozom mindenen. Azon ahogy a fura festésű srác lövöldözik, azon hogy a ninja nincs is a látókörömben, valamint hogy Alan szórja a golyókat. Egyszerűen... zseniális! Visítottam és már könnyeim csordultak le arcomon, de nem mosták le a festéket. Már túlságosan rá volt száradva az a fehér szín és a vigyori arc. Nevetésem elcsuklott, lágy hörgések lettek belőle, ahogy már a levegő nem volt képes olyan gyors tempóval váltakozni tüdőmbe és ki. Elcsuklott jobban és már semmilyen hangot nem adtam ki. Lábaim megcsuklottak egy kicsit, még jó hogy a falnak voltam támaszkodva, különben biztos a földre rogyok. Gyomrom összepréselődött a görcstől, minden izmom remegett testemben és egyre jobban fájt. Káosz fejét oltalmazóan kezeimben tartva öleltem magamhoz, úgy gömbölyödtem össze egy kicsit. Felpillantok a szörnyre. Egy mosoly. Egy boldog és vidám, mégis minden fogam úgy villogott, mintha apró tűk lennének egy predátor állkapcsában és én lennék maga a démon, aki eme mosollyal hozza a szörny hírét szörnyű és korai haláláról. Tekintetünk találkozott. Egymás szemébe meredve figyeltük a másikat. Az az apró másodperc töredék pillanata olyan hosszúnak tűnt, mint egy évszázad az univerzumban. Látom ahogy emeli számomra hatalmas testét. A mosoly mégsem tűnik arcomról, mikor tudom, hogy engem fog ezzel az ütéssel megajándékozni. Suhanás, mint egy futó árny a sötétségben és én érzem már azt a fájdalmat ami testembe lassan szétömlik mint egy gyilkos vírus. Tompa és mégis éles. Mintha mellkasomra ült volna a lény, olyan nyomasztó fájdalom hatol belé. Kiszökken és eltűnik a levegő, mely helyett csak üresség marad, nem vagyok képes ismét betölteni. Hiába adom ki testemnek rohamosan a parancsokat: lélegezz! Mégsem hallgat rám. Nem emelkedik, nem mozog. Képtelen. Fejembe sunyi vigyorral a kellemetlen fájdalom hasít, megfosztva apró pillanatra bármilyen gondolkodásomtól. Számban túl sok nyál tolódik, majd érzem az ízt. Azt a kellemetlen ízt mely mintha vasat nyalogatnák. Tapasztalatból tudom, saját vérem íze. Elhomályosul kicsit a világ, a festett arcú srác arcát mégis kiveszem belőle. Egy aprócska biztos pontot jelent számomra, amibe azonnal bele is kapaszkodok, kirántom magam az ájulás öleléséből. Mély levegő, lassan de biztosan. Érzem ahogy ismét hozzá férkőzök drága életem meghajtójához, kissé megkönnyebbülök, de a fájdalom ettől még nem csillapul. Sajog egész testem, de valamivel tisztábban érzékelem a dolgokat magam körül. Ramirezre pillantok zavarodottan, szemeim cikáznak vadul, keresem a szörnyet aki talán megtámadhat minket ismét. Már csak holt testét látom, ahogy fekszik a padlón és remélhetőleg többet nem is mozdul. Nyitom a szám hogy valamit mondjak, majd köpök egyet markomba, ahogy nyelvemmel megérintem két kitört fogamat. Megszeppenve pillegek rájuk. - Hát a fogtündér majd örülni fog... - nyilvánítom ki inkább saját magamnak olyan hanggal, mintha már kezemben tartanám az értük kapott jutalmat a varázslatos tündértől. Ismét Ramirezre nézek, majd pár hosszú másodpercig csendben nézek rájuk értetlenül, mintha semmi bajom se lenne. - Jaaa... Hát... a hátamat eléggé csúnyán megütöttem. Meg két fogamat is kivertem. Nézzétek. Szerintetek mennyit fog adni értük a fogtündér? - kérdezem tőlük és szinte arcukba tolom véres markomat a két foggal, majd nadrágom egyik zsebébe süllyesztem őket. - A fejem annyira nem vészes, de a mellkasom szép kis zúzódást kapott - válaszolok nekik végül kicsit ingerülten. Látni rajtam hogy mérges vagyok saját magamra. Nyögve próbálok felállni, de hirtelen visszahanyatlok, úgy érzem inkább még egy kis ideig nyugton maradok. - Szerintem a kaput nem tudjuk innen lezárni. Legalább is nem kívülről. Ha csak nem vagytok ultrazsenik - Ramirezre pillantok mert talán az egész banda közül ő belőle tudnám kinézni hogy még erre is képes lenne. - Ajánlom menjünk utána. A válasz az egészre ott van bent - mutatok a gép felé - hiába vakmerő és felér a teljes öngyilkossággal, de nem hinném hogy már itt bármit is megtudunk. Ha csak nem kutatjuk át az irodát, meg főleg a pasas asztalát - teszem fel az ötletet - És én roppant kíváncsi vagyok mi van a gép másik oldalán - arcomra egy kaján vigyor húzódik. Egy perverz vigyor, mint egy férfinek aki egy sötét utcában szemelte ki magának a magányos nőt megerőszakolás céljából. | |
| | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Szer. Ápr. 25, 2012 11:00 am | |
| Az épület lecsendesedik, senki sem lő, senki sem akar az életetekre törni. Ám a gép búgása az agyatokra telepszik, mint egy nagy kihívás. Mit is kezdhetnétek vele, a kapu hívogatóan remeg a tér hátsó traktusában, és választanotok kell. Mit is tesztek. A lány földön, már kezd jobban lenni, talán csak az őrületének a következménye, vagy csak a sérülések nem voltak elég szörnyűek ahhoz, hogy ténylegesen falhoz tapasszák. A csapat egyetlen halott tagja, még mindig ott fekszik a folyosón, vérbe fagyva, fegyverei mellette, amiket már soha nem fog forgatni újra. Az orvos asztala hívogatóan terül le a helyiség sarkán, és a papírhalmok, tervrajzok, na meg a televízióállomás szóróanyagai töménytelenül lógnak az asztalról lefelé. A kapun keresztül egyetlen egy ellenséges lény sem kerül elő, így Zsoldosnak könnyű feladata van. Ám unatkozni nem tud, mivel a kapun keresztül látszó világ, inkább álomba, vagyis rémálomba illő, mint a valóságba. El sem tudjátok képzelni, vagy a szemetek be sem tudja fogadni ténylegesen, mi is folyik odaát. Ám pont ez az a dolog, ami annyira vonzhatja az őrült kislányt. | |
Hozzászólások száma : 413 Join date : 2012. Mar. 17. Age : 28 Tartózkodási hely : Gotham
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Csüt. Ápr. 26, 2012 7:42 pm | |
| A lánynak nem is volt nagy gondja, azon kívül, hogy a fogtündérről beszél nekem, köztudottan nem létezik, de mindegy. Nem tud felállni, hát ha más nem én akkor kezet nyújtok neki és segítek felállni, ha kell még akkor támogatom is. Hogyha már hasonló festésünk van akkor ez illik. Mármint virtuális környezetben tuti. Az őrült professzor asztalához sietek, megnézem az ott heverő papírokat a legjobb tudásom szerint, rendszerezem őket nagyjából, kicsit elemzem majd a gép közelébe megyek. Ott jobban tudok gondolkodni, persze lehet hogy semmit nem értek hozzá, azért jobb megpróbálni a matek fizika tudásom. A lényeg, hogy legalább valami kis dologra rájöjjek, amiből tudok majd később következtetni. Elsősorban a tervrajzokat és leírásokat vizslatom, mi is ez a valami valójában. Ha valami kijön a portálból, akkor nem habozok és megvédem magam. - Akár mi is van odaát. Erről az oldalról úgy vélem nem megállítható -nézem a tervrajzokat, mintha abból olvasnám ki, még ha fogalmam sincs mi van rajta- Sajnos át kell mennünk és ott kell megoldást keresni. És én át is fogok oda menni, aki pedig gyáva az maradjon és menjen haza pénz nélkül. | |
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Pént. Ápr. 27, 2012 10:13 pm | |
| Igazuk van a többieknek, de reálisan kell gondolkoznunk. Nem tudunk semmit a gépről, bár azért mosolyt csal az arcomra, hogy pont a lány papol nekünk az ésszerűségről, hogy mit kellene tennünk, mikor ő maga a halott fejvadász fejével játszott, mint hogy hasznossá tette volna magát. Meg is lett a böjtje. - Rendben hát. Menjünk. - Mondtam elfordulva tőlük, majd a géphez léptem. Próbáltam belelátni az ördögi masinába, bár tudtam nem igen fog semmi lényeges megmutatkozni nekem anélkül, hogy nem lépnék be oda. - Találtál valamit? - Kérdeztem a festett arcú férfit, bár nem léptem oda hozzá, meg sem fordultam, farkas szemet néztem a kapuval, és néztem az elém táruló világ groteszk megvalósulását. - Tanácsosabb lenne, ha a lány kinn maradna, mi hárman bemegyünk. Ha valamelyikőtöknél van gránát, s ha nem jönnénk vissza, robbantsa fel a gépezetet. - Mondtam ridegen, majd intettem a másik katonának, hogy jöjjön közelebb, mert bemegyünk, követjük az őrült doktort, aki minden bizonnyal meg tudja osztani velünk, mi folyik itt. Sóhajtok egy nagyot, előveszem a kardomat, majd belépek a gépbe, felkészülve bármire, ami fogadni fog minket. | |
| | | Airie Gaztevő
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Vas. Ápr. 29, 2012 11:08 am | |
| Az arcfestésű fiú segít nekem készségesen, hogy fel tudjak állni és hogy lábon is maradjak. Arcomra egy kedves mosoly kúszik, úgy fogadom el kezét, érzem ahogy felhúz, én is segítek neki hozzá, ahogy lábaimat megfeszítem és lököm magam egyre jobban felfele. Hangos nyögés hagyja el ajkaimat közben, ahogy minden izmom fájdalmasan feszül meg közben, tudom jól csakis az én hibám, de nem igazán tudom magam ez miatt szidni. Inkább vigyorgok, mintha vicces vagy mulatságos lenne számomra a helyzetem. Arcomon apró csíkban folyik a vérem, majd olykor lecsöppen a padlóra. Nem fáj, csak csiklandoz és zavar. Enyhén irritáló, így mikor sikeresen már saját két lábamon állok, felnézek a srácra aki alig fél fejjel magasabb nálam talán. - Köszi - nevetek fel kicsit lágyan - Magamtól nehezebben menne - fejezem be a mondatot. Kiegyenesedek és hátam hatalmasat reccsen, mintha most jutott volna eszébe, el akart az imént törni s most ezt pótolja. Csupán a csigolyáim csúsztak helyükre. Kellemetlen volt az érzés, bár talán inkább a hang ami ezt a műveletet vezényelte. Minden egyes apróbb mozdulatot pontosan éreztem. Azt is ahogy utána ellazulok lágyan. Megrázom enyhén magam, mint a tollászkodó madár, ki felesleges tollait akarja lehullajtani. Néztem ahogy Ramirez a papírokat vizsgálja, a furcsa ninja pedig a gép rejtelmeivel randizik. Alan csak áll és nem csinál semmit, olyan mint egy igazi kőszobor, annyi különbséggel, hogy pislog és lélegezik. Érdeklődve lépek oda a nagydarab férfihez, majd óvatosan bököm meg a mellkasát, hogy megbizonyosodjak arról, még életben van. Megvakargatom saját fejem a csilingelő sapkán keresztül, ami lágyan táncoltatja meg a csengettyűket. Arcom érdeklődve figyeli a zsoldost, de az nem igazán akar reagálni erre. Lábujjhegyre állok és orron pöckölöm őt, de erre se reagál semmit. Vállat vonok végül megadva magam, és körbenézek én is hogy hasznossá tegyem magam. Meglátom azt a szerencsétlent akinek a feje már rég nincs helyén. Saját vérében fagyva, kis undor fut végig arcomon. Láttam már sok horror filmet ahol belek repkedtek és a vér annyi volt mint a tenger, élőben mégis kicsit más. Az alvadt vére kezd bűzölögni kicsit, orrom fintorog egy sort. Tekintetemmel keresem a fejét, meg is lelem, nincs olyan messze tőlem. Odamegyek, avagy inkább táncolok. Keringő egy láthatatlan partnerrel, könnyed és pontos léptek, még dallamot is dúdolok mellé magamnak. Lehajolok kecsesen, felkapom a fejet, olyan mozdulat mintha ez is része lenne a táncnak. Majd a fejet két kezem között fogva visszakeringőzök a testhez, oly szerelmes tekintettel nézem azokat a halott szemeket! Bájos. Lehajolok és leteszem a nyakhoz, majd ujjaimmal lecsukom szemét, lágy puszit lehelek ajkaira. Nézem egy kicsit, majd fegyvereit megpillantva megbabonázva szemezek velük. Érzem ahogy hívogatnak: Vegyél fel! Vegyél fel! Hát én nem is váratok sokáig magamra, felkapom őket és nézegetem. - Ejha, ezek aztán szépek - mondom magamnak majd úgy döntök, meg is tartom őket. Kutatok még zsebeiben, ha találok bele töltényeket, azokat azonnal nadrágom zsebébe vágom. Láttam már sok krimis filmet, tudom hogy kell őket használni, legalább is elméleti szinten. Majd meglátjuk élesben... Felállok felfegyverkezve és odamegyek a többiekhez. Nézem a ninját aki a gép előtt áll és azt nézi mi lehet benne. Hatalmas késztetést érzek hogy nekirohanásból lökjem bele a gépbe. Jó móka lenne, legalább is én nevetnék rajta egy jót, de most elhessegetem ezeket a gondolatokat. - Ennyi erővel már most fel lehetne robbantani gránáttal - torkollom őt le. Minek ahhoz ki-be mászkálni ha a végén úgy is ez lenne a vége? Eltűnik a szerkezetben és én tanácstalanul nézek Ramirezre. Ahogy a gépet figyelem, egy groteszk világ kacsingat felém, olyan érzésem van hogy udvarol az elmémnek. Elmosolyodom és kicsit elpirulok eme gondolat miatt. Nem várom meg Ramirez döntését, a groteszk világ udvarlása teljesen rabul ejtette szívem s én mint egy hős szerelmes hölgy a régi mesékben, udvarlóm karjaiba sétálok. | |
| | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Szer. Május 02, 2012 6:57 pm | |
| A négyes hamar elhatározásra jut a kapu előtte, meg kell semmisíteni, és be kell menni a doktor után. Előtte Ramirez átkutatja a papírokat és rájön elég sok mindenre. A legtöbb tudományos halandzsa térgörbületről, és térkapukról. Ám van amit megért. A televízió anyagi gondokkal küzd. A költségek az egekben, és a befolyt profit pedig eléggé elenyésző. Ekkor kezdődött egy igen csak meglepő új költség, amit az igazgató utalt a doktornak, hogy újfajta híreket, és adásokat szerezzen, és így növelje a profitot. Az adó eléggé megsínylette a próbálkozásokat, ám végül mint látjátok sikerrel járt. A kapu még mindig vibrál, kissé hívogató, és taszító is. Belül a tájat szinte fel sem tudjátok fogni, de hát lehet hogy az átlépő járat miatt van ez a torzulás. Zsoldos most felhagy hallgatagságát, és oda lép a lány elé, takarva a többi társuktól. - Ti menjetek a kaput innen lezárom. Bárhova is juttok a másik oldalon pedig ti tegyétek ezt. A doktort szerintem el kell kapni, aki ilyenre képes, az veszélyes. - Mondja olyan monoton embertelen hangon, amilyen maga műkarja is. Így a kis csapat belép a portálba. A világ kifordul a sarkaiból. Émelygés tör rátok, ám ez hamar elmúlik legnagyobb sajnálatotokra. Mert a világ amit eddig láttatok, most nincs sehol. Fent, lent, elől, hátul, az eddig ismert három dimenzió megszűnt létezni. Nem tudjátok merre is léphetnétek, hogy ne haljatok szörnyű halált az szörnyű szakadékba, vagy ne nyomjon agyon egy óriási pingvin. Ám ez csak a csapat férfi tagjait sújtja. A kicsiny lány fejében, eddig mintha nem úgy forogtak volna a dolgok, mint ahogy kellett volna a normális világban. Ám itt, minden világossá válik számára. Egy szép utat lát maga előtt, kanyarog egy keveset, és mintha csak hatalmas nyilak mutatnák számára merre is kellene menniük. Az út végén, pedig, mintha a doktor árnyéka rohanna. | |
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Hétf. Május 07, 2012 12:07 pm | |
| - Nem lehet felrobbantani most egy gránáttal, mert a küldetés szerint vissza kell hoznunk a dolgozókat. Gondolkozz! - Torkollom le a lányt, mielőtt belépnék az ajtón. Ahogy azt vártam, kicsivel hosszabb utazás veszi kezdetét az ismeretlenbe, egyáltalán nem az fogad minket, mint amit a szobából láttunk. Ráadásul a gyomrom sem bírta az utazást, furán érzem magam, de ez a látvány mindent felülír bennem. Nem tudunk semerre sem lépni, mintha három helyett, két dimenzióból figyelnénk az eseményeket, ráadásul szakadék terül el, mindenfelé, amerre csak a szem ellát. - Vigyázzatok, ne mozduljatok. Hol lehetünk?! - Kérdeztem Ramirezt, és a lányt, hiszen a hátam mögött érkeztek, kíváncsi vagyok ők mit szólhatnak a látványhoz. Próbaszerűen fogok egy füstgránátot és ledobom a szakadékba, csak hogy tudjuk milyen mély, vagy egyáltalán van-e vége, hiszen ha az ütközik, akkor a feláramló füst jelzi nekünk, hogy merre lehet az alja, már ha a sötétségtől láthatjuk azt. ~ Ez fura. Hova lett a doktor, mi történhetett itt, és miért nem lehet tovább menni? - Gondolkodom ésszerűen, majd ismét hátrafordulok. - Mit tegyünk, nem tudunk tovább menni. - Vetettem oda a többieknek, miközben én is agyaltam azon, mi lehet a megoldás. | |
| | | Airie Gaztevő
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Kedd Május 08, 2012 8:34 am | |
| Belépek az engem hívogató gépszerkezet karjai közé. Átölel mint egy hős szerelmes s nyakamba csókol lágyan, amitől érzem, felborzolódik egy kicsit a hátam, bár nem attól hogy kellemetlen lenne, csupán az érdekes, bizsergető érzés vált ki belőlem ilyet. Lehunyom szemem s halk sóhajt is hallatok, mely olyan mintha lelkem utolsó apró darabkája hagyott volna el. Majd elenged s eltávolodik nagy bánatomra. Még mindig azt hiszem ott van velem, engem ölel, majd csak apró pillanat után, mikor kellemetlenül érzem magam, nyitom csak ki szemem s veszem észre hogy már teljesen máshol vagyok, mint ahol voltam. A fehér ninja már ott is van, engem néz és még figyelmeztet is hogy ne mozduljunk. Szétnézek a fura világon. Pont olyan mintha csak elmémben járnánk. Mintha csak pont nekem találták volna ki. Furcsállva nézek a ninjára, lágyan vakargatom meg állam. - Mi az hogy nem tudunk semerre se menni? Te nem látod azt az utat? - mutatok az út felé ami hosszan kúszik lábaim alatt majd bekanyarodik egy kicsit. Megannyi nyíl mutogat felé, jelezve hogy arra kell menni, nem értem hogy lehet ennyire vak valaki és nem veszi ezt észre. - Még a nyilak is mutatják. Na gyerünk, mert még a végén agyon tapos itt titeket az a pingvin - mutatok a hatalmas állat felé ami számomra inkább egy aranyos pingvint jelent, amit legszívesebben agyon ölelgetnék, de tudom hogy erre most nincs idő. Nyugodtan indulok el az úton, oly nyugodtan, mintha pontosan tudnám, nem kell sietni sehova, nem kell rohanni meg gondolkodni se hogy mi legyen. Lágy lépések, nyugodtak, igazi balerínának érzem most így magam. Számomra annyira otthonias ez az egész világ, mintha már jártam volna benne, mégsem ismerem teljesen, de ösztöneim magammal ragadnak és követem őket. Biztos vagyok abban hogy a helyes úton megyünk, attól függetlenül hogy az egyetlen. Néha hátra nézek vállam felett hogy követnek e engem, de ha nem is, nem fogom őket bevárni. Aki lemarad az vesszen el. - Olyan jó itt! Már értem miért nem került elő senki. Legszívesebben én is itt maradnák életem végéig! - mondom lelkesen, szinte már kiáltva. És valóban így van. Szemem sarkában egy árny fut el. Bár inkább magam előtt látom. Egy árny mely mintha ismerős lenne. Halkan nyögök fel, ahogy felismerem, nyilván a doktor árnyéka az. Épp hogy csak elkapom tekintetemmel már el is rohant. - Ott a doki. Gyerünk! - intek nekik és én már szedem is lábam az úton hogy futásommal beérjem a férfit, aki előttünk jóval hamarább érkezett ide. Most már meg kell tudnom milyen hely ez! | |
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Kedd Május 08, 2012 9:34 am | |
| Kiderítem a lényeget, a TV társaság nehéz anyagi helyzetben van, ezért építették ezt a dimenzió kaput, ennek logikus következménye, hogy egy garast se fognak fizetni, erről a többieknek nem szólok, felesleges. Inkább én is belépek a kapuba és körbenézek odabent, hát nem semmi összevissza repkednek a színes izék és még egy pingvin is van a fejünk felett. A lány viszont tudja merre kell menni, tudtam, hogy nem szabad itt hagyni. ~ Hogy lehetséges ez, talán csak a női gondolkodás vagy az őrülete vezeti? Nem értem, nincs itt logika, de neki mégis van. Sokat nem beszélek fegyveremmel a kezemben követem, pontosan oda lépek ahova előbb lépett és ha futni kezd, futok utána. | |
| | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Kedd Május 08, 2012 2:04 pm | |
| Úgy érzi a csapat férfi tagjai, mintha csak pudingban járnának. A levegő sűrű, és fojtogató, de mégsem káros, csak az erőt szívja ki a test minden izmából. Ám ez a lányra nem hat, olyan számára a környék, mintha csak egy kertvárosi utcán sétálna, hátszéllel, és könnyed léptekkel. Neki a nap süt, és a fák is nevetnek. A férfiak ezzel szemben, minden lépésért meg kell küzdeniük, nekik nem kétsávos út az, ami adatott. De akár hogy is van, a mozgó platformokat nem tudják elvéteni, míg el nem érik céljukat. Egy újabb kapu van előttetek. Ám ez most a valóságba vezet. A valóságba, és ahogy elnézitek a Tv székházba szintén. A műsorterem lesz az, ahol már egyszer jártatok. A Kékfény műsor díszletei azok, amiket most magatok előtt láttok. Más út nem vezet, és minden nyíl is erre mutat, úgyhogy ha átléptek a következő látvány tárul a szemetek elé. Először is a legmeglepőbb újdonság, amikor rápillantatok a díszlet felett felakasztott hatalmas órára, hogy már reggel hat óra van. Vagyis vagy rosszul jár az óra, vagy eltelt hat óra az életetekből, úgy hogy észre sem vettétek. A másik dolog, hogy a doki ott áll előttetek véresen. Előtte egy férfi eszméletlenül, vagy éppen halottan, az eddig csak díszletként funkcionáló asztal, most műtővé avanzsált át. A doki rettegve figyel titeket, ahogy a férfi fejében nyúlkál, és mielőtt még megközelíthetnétek, elkezd hátra lépegetni. Talán menekülni próbál tőletek. | |
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Kedd Május 08, 2012 7:44 pm | |
| A lány nagyon siet és nagyon rohan én pedig csak alig tántorgok, őszintén mindjárt megfulladok és leesek a semmibe, de az akaraterőm nagy és tudom magam kontrollálni. Haladok előre látszólag mintha nem is lenne bajom, közbe belül meg minden bajom van, érdekes egy kettős dolog. Sehova nem vezet az út, legalábbis számomra, a lány viszont nagyon vágja a témát, gondolom egy olyan értékre rakta a power vagy skill pontjait ami segít neki ilyen helyzetekben... Amint visszaérünk a valóságba az órára tekintek, valami nincs rendben eltelt kb egy perc és mégis, az óra háromezer-hatszázszor többet jelez ennél. Ez azt jelenti, hogy vagy azóta rossz, vagy odaát háromezer-hatszázszor olyan gyorsan telik az idő. ~ Ezek szerint ha valaki egy napot odabent ragad, akkor harminc év múlva jön vissza! - Álljon meg de azonnal! Vagy három másodperc alatt eltüntetem a karjait meg a lábait! -szólok rá a doktorra- Ajánlom, hogy normális magyarázatot adjon a dolgokra! A fegyverem tüzelésre készen állítom, remélem a többiek is tudják mit kell tenni és leszerelik a dokit, ha nagyon mozogni próbálna a lába elé sorozok, de vigyázva, nehogy valakit eltaláljak. A hátam mögé nézek egy pillanatra, nem szeretném ha valaki vagy valami visszarántani, oda a nem is tudom hova. | |
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Szer. Május 09, 2012 11:29 am | |
| A lány egy utat lát, míg én és ezek szerint Ramirez a sötétséget és egy hatalmas pingvint. Pingvin? Miért pont pingvin? Jó ég...ez egyre bizarrabb. A katonához hasonlóan követem a lányt, de minden léptemet a legapróbb részletekig megfontolom. A levegő is fojtogató, alig tudok koncentrálni, szinte a szakadék magához hív. Észnél kell legyek, felesleges lett volna az a több éves kemény edzés, ha egy ilyen körülménynek megadnám magam, mikor félmeztelenül töltöttem el napokat az Orosz hidegben. Egy ajtóhoz értünk, és még mindig a lány vezetésével be is megyünk rajta. Ismét agyrém következik, az órára tekintve hat óra telt el a mi kis császkálásunkkal, de a stúdió sem az, mint amit az ember megszokott egy televíziós csatornánál. Műtőasztal, az imént bemenekült doki pedig valaki agyában turkál. Hm...ez egyre érdekesebb. A lány is, és a férfi is rászól a doktorra, de tudom, ha nem cselekszünk, az ismét meglép. A szikét tartó kezébe, jobban mondva a tenyerébe hajítok egy shurikent, már ha eltalálom, majd ha elejti egyetlennek tűnő fegyverét, lerohanom őt. Egy idős férfi csak nem gyorsabb nálam, ha minden jól megy, már egy tőrt tarthatok a torkához, ezzel is biztatva arra, hogy beszéljen. Ha meglepne valamivel, vagy valaki közelít felém, félreugrok, és védekező állást váltok. Ramirez remélhetőleg úgyis hatástalanítja az ellenséges közeledőket, míg én szemmel tartom a doktor urat. | |
| | | Airie Gaztevő
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Csüt. Május 10, 2012 8:23 pm | |
| Elszörnyedve nézek magam mögé mikor látom hogy a két férfi nehezen, sőt alig-alig haladnak az úton mögöttem. Figyelem ahogy furcsán lépnek, ahogy szinte soha nem vesznek levegőt. Mintha egy mocsárban járnának és apró zümik felhője venné körül amik torkukba és orrukba mászik. Elfintorodok ahogy csökkent elméjüket nem képesek szétnyitni úgy mint én. Sőt, biztos vagyok abban hogy józan ésszel akarják felfogni ezt a helyet. A legnagyobb hiba amit egyáltalán tehetnek. Mélyen felsóhajtok. - Nyissátok ki az elméteket. Ne próbáljátok józan ésszel felfogni ezt a helyet - tanácsolom nekik komoran, bár hangom inkább megrovó, mint egy tanáré akinek egy főiskolásnak kell elmagyarázni mennyi egy meg egy. Hogy szavaimnak kellő komolyságot adjak, egyik kezem csípőre helyezem, másikat feléjük emelem ökölbe szorítva és amíg magyarázom nekik a tutit, addig kézfejemet és mozgatom. Tovább haladok az úton és... Nem! Nem! Nem! Nem! Nem és még egyszer nem! Ez így nagyon-nagyon-nagyon nem jó. Sőt! Szörnyű! Borzalmas! Igazi rémálom terül a szemem elé. A szép és érdekes útnak ezennel vége. Csalódott arcomon az eddigi vigyorom inkább szomorúságba görbült, bár még volt pár messzi lépés, nagyon demotiválta boldog lelkemet már maga a látvány. Hátranéztem a párosra és elhúztam a számat. Semmi kedvem nem volt ahhoz hogy ismét kimenjek az igazi, unalmas világba. Nekem itt annyira jó! Hirtelen mégis egy halk suttogás rúgott seggbe. - De mi ha... ha... ha! - halkan felkuncogtam azon a mi eszembe jutott. Úgy kuncogtam mint egy egér cincogása valahol messze egy sötét sarokban - van ott még egy világ. Egy sokkalta de sokkal murisabb? - elmosolyodtam ezen a gondolaton hisz az ilyen furcsa utak furcsa helyekre viszik a furcsa embereket. Kicsit tanácstalan lettem a két másik férfit illetve, ők ott talán belepusztulnak, de akinek nincs kitárva elméje azon nem lehet túl sokat segíteni. Elértük az ajtót és megláttam a stúdiót. De mit láttam a stúdióban! Nem is maga a stúdió meg az volt a fura hogy eltelt annyi idő meg hogy ismét visszajöttünk. De mi zajlott benne! Szívem megugrott örömében. Gyorsan mindkét pisztolyt ami nálam volt nadrágom öve mögé nyomtam hogy ki ne csússzanak, de kezeim szabadok maradjanak. A két férfi már megelőzött, fenyegetni kezdték a dokit ahogy elém értek. Két kezemet összekulcsoltam és mint egy kisgyerek, sikongatva örömömből ugráltam. - De jóóó! Mit játszunk?! Mit játszunk?! - ugráltam oda a dokihoz aki megszeppenve nézett minket. Arcomon gyermeki vidámság és én már az agyat méregettem a koponyában amivel játszott. - Én is akarok agyturkászosat játszani! - kiáltom vidáman és már ujjamat bele is nyomom az agyba. Kellemetlen vihogással húzom ki onnan. - Olyan mint a kedvenc zselém! - konstatálom, és ujjamat megnyalom. Elgondolkodom mélyen, majd helyeslően bólintok. - Igen, ez pontosan olyan! - majd arcom hirtelen komollyá válik. Ha vannak ott valamilyen orvosi műszerek, akkor kezemre egy gumikesztyűt húzok és komolyan figyelve a agyat a doki felé nyújtom a kezem. - Súlyos agykárosodás! Azonnal meg kell műteni! Szikét! - parancsolom neki komolyan követelve a szerszámot. Itt és most egy kirurgus vagyok akinek az a dolga hogy megmentse a páciense agyát. | |
| | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Pént. Május 11, 2012 11:12 am | |
| A dobócsillagok pillanatok átszelik a levegőt, és mire a doki megérthetné mit is mondott Ramirez, a karjába bele is állnak. Fájdalom hasít a testrészbe és elejti a szikét. Hátratántorodik a falnak, és őrült mosollyal fogadja nindzsát, ahogy közeledik. - Hát nem értitek már elkéstetek. Már befejeztem művemet... - mondja miközben észreveszitek, hogy a dimenzió kapu elkezd zsugorodni, és valamit még. Tűzriadó, az egész épületet betölti, úgy látszik Zsoldos elvégezte, amit tervezett. Ám mielőtt még egyetlen lány tagotok a férfi agyában turkálhatna, vagy meglátná letakart arcát, valami megváltozik. A doki bal kezét tarkójához érinti, és egyből elkezdődik a változás. - Megmentettem az állomást. A tökéletes műsor, a tökéletes nevettető, csak hogy végre tovább élhessünk. Hát nem értik, minden csak, ezért volt. - Miközben beszél arca megváltozik, és ruhája is, az átlagos semmilyen fehér köpeny, lassan sárgás, és zöldes színt kap, de nem csak ő akin metamorfózis megy át. Az asztalon fekvő férfi, akit eddig azt, hittétek el van altatva, vagy halott, most felnevet. Hosszan, kétségbeesetten, és hátborzongatóan. Hosszan hangzik a teremben, majd ahogy jött el is hal. De ami még hátborzongatóbb választ is kap rá. Az ajtóból jön, mikor odakapjátok a fejeteket, egy robotkarú "bohóc" áll ott. Karjából méter hosszúságú penge ugrik elő, és őrült nevetését folytatva, közeledik hozzátok. A doki kezei karmokká görbülnek, háta meghajlik, és szinte már négykézláb áll, a műtött is felül, de a semmi emberi nincs egyik jövevényben sem. Csak állnak halkan nevetnek, és csak pillanatok kérdése, hogy elszabaduljon a pokol. Halkan közben a doktor szörny még motyog magában. - Megmentettem az állomást. Most már minden rendben lesz. Megvan a tökéletes műsor... | |
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Szomb. Május 12, 2012 6:18 pm | |
| Úgy tűnik, elkéstünk. A Shurikenek találnak, a doktornak még az arca is fájdalmassá torzul, már éppen odaérnék, mikor valami olyasmi fogad, amire nem igazán számítottam. Mosollyal üdvözöl, s bár egy katana-val néz szembe, mégis magabiztos. Összevont szemöldökkel figyelem a műsort, ahogy a lány begolyózik ismét, nem beszámítható ő sem, figyelnem kell rá. Viszont a műtőasztalon lévő valami is el kezd nevetni, hát ebből nem sülhet ki semmi jó, így cselekednem kell, ráadásul úgy, hogy nem gondolok bele a következményekbe. Mivel ott vagyok a dokival szemben, még átváltozás közben megpróbálom megszabadítani őt a fejétől. Talán még elég gyors leszek, így az asztalon lévő valami, és az ajtón berontó robotkarú bohóc már kettő a kettő ellen szebb pillanatképet biztosít. - Ramirez, védd a lányt, és vedd kezelésbe az asztalon lévő valamit. A robotkarú az enyém. - Mondtam a férfinak, majd, ha a doktort sikerült levágnom, s megbizonyosodtam affelöl, hogy meghalt, megindulok néhány Shuriken eldobása kíséretében a robot felé. Ha a doktor még él, megpróbálok kis fecnikre aprítani, viszont ha nem tudok rajta sebet ejteni, mondjuk mert nem vágja a kard, vagy ha visszaregenerálja a testét, szúrok egy léket a szívéhez, és belehelyezek egy füstbombát. Jó szórakozást hozzá...ha már jó műsort szeretnél. A Shuriken a bohóc lábai felé repül, már ha eltalálom vele, viszont ha elkésnék, s túl sok időt töltöttem a dokival, védekezek, persze nem kézzel, hanem egy tigris bukfenccel oldalra. Ha a doktorral semmit sem tudok tenni, mert megtámad, hátraszökkenek, Ramirez mellé, és tőle várom a megváltást, jobban mondva fegyverétől. | |
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Szomb. Május 12, 2012 8:18 pm | |
| Belépek a fegyveremmel, meg akarok szólalni és mi történik? A többiek közbe lépnek és elrontanak mindent, a ninja ész nélkül támadja meg a dokit, a lány pedig hozza szokásos őrült formáját. Ezek után a riasztó is megszólal... egyre jobban alakulnak a dolgok, ennyit a feltűnés mentes akcióról. Fokozódnak a problémák amikor az őrület tovább folytatódik, a doktor átalakul, az asztalon fekvő hulla életre kel és az ajtón is belép valaki, igaz azt nem látom ki. A doktor valami műsorról beszél. ~ A műsor... ez állt a papírokon! A többiek nem érthetik, pedig világos! Gyorsan teszem a dolgom, és az éles fegyverem célra tartom, az asztalon fekvő egyént próbálom megsorozni, remélem hat rá a golyó, mert az ilyen frankeinstein lények nincsenek az ínyemre. Ha kezd eldurvulni a dolog akkor hátrálok, illetve elugrok, kicsit elszaladok, nem szeretnék bajba kerülni, sőt egyáltalán a lények közelébe. Esetleges támadást a karabélyommal igyekszem védeni, hárítani, közelharcban is tökéletes lesz a kemény acél váz miatt. A társaim testi épsége is fontos, ezért ha valamelyikük bajba kerül egy pontos fedező tűzzel segítem, ahogy tudom. Fontos vigyáznom nehogy társaim lőjem le véletlen, vagy nekem legyen valami bajom. ~ Három vées három, fair küzdelem. | |
| | | Airie Gaztevő
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Kedd Május 15, 2012 9:01 am | |
| És nem játszunk, és nem játszunk és nem játszunk agyturkászóssat?! Pedig már annyira kezdtem örülni, hogy végre lesz itt valami számomra és érdekes, nem mintha az a fura világ ne lenne az, ahonnan kiléptünk, de sajnos már nem vagyunk ott és nekem egyszerűen késztetésem van valami érdekes elfoglaltságot találni. Valamit amiben tudok turkálni. Már annyira beleéltem magam abba a szerepbe, abba az érzésbe hogy ujjaim valami lágyat és puhát fogdossanak, hogy ezentúl addig nem lesz nyugtom amíg vágyaimat ki nem elégítem. Sőt, ami még rosszabb az egészben, hogy a drága doktor bácsi rám se hederít! Arcomra a keserű és torz bosszúság húzódik, ahogy nem tetszik nekem ez az egész. A két férfi fejvesztve ismét azonnal ahhoz a ronda agresszióhoz folyamodik, amit én annyira nagyon nem szeretek. Férfiak... ők se tudnak mást csak öldökölni. A fehér ninja megpróbálja levágni a doktor fejét, akinek teste kezd valami mássá átalakulni. Hogy ez ne legyen elég szerencsétlen helyzetünkhöz, még az is éledezni kezd, aminek nem rég az agyában mártogattam ujjaimat. Mozgolódik az asztalon, mint egy hulla akiben ezernyi aprócska fehér féreg táncol és mozgatja. Figyelem a jeleneteket, ahogy még egy vihogó robot karú bohóc is megjelenik. Szemeim elkerekednek, sosem kedveltem a bohócokat, olyan fura szerzet volt mind. Mégis valahogy a vihogásuk kedves volt számomra, lágyan és barátságosan csengett fülemben. Mi hogyha nem is akarnak támadni vagy harcolni? Csupán szórakozni. Igen! A tökéletes műsor akkor tökéletes ha megannyi elvetemült személy szerepel benne, akik más félelmével játszadoznak. Nem igazán értem meg ezt mind, de ahogy a dokit nézem, avagy inkább azt a furcsa lényt ami lett belőle, sapkám egyik csengettyűjét megemelem és megtáncoltatom két ujjaim közt. Kedves csilingelő hangja mikor elér fülembe, felnevetek lágyan és vidáman. Szemeim előtt emelkedik az asztalon fekvő személy, tudom, ha felül, teljes mértékben eltakarja a gyönyörtető kilátást az egész műsorra, ami szemeim előtt kezd kialakulni. Arcom ismét ama torz kellemetlen állásba húzódott, semmi kedvem nem volt hogy valaki vagy valami, akárki és akármi takarja a kilátásomat. Mivel egyenesen fejénél voltam, jobb ötlet híján, és hozzá kell tenni hogy igazán jobb ötletem nem volt, ujjaimat mélyen a személy nyitott koponyájába fúrtam. Éreztem ahogy agyába süllyednek körmeim, majd alaposan megragadva, minden körmöm mélyen az agyba hasított és addig rángattam amíg nem sikerült kitépnem legalább egy részét. Ha nagyon nem megy ez nekem, egyik lábamat az asztalnak támasztom és próbálom minden erőmet bevetni hogy a szép kis próbálkozásom sikerrel járjon. | |
| | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Kedd Május 15, 2012 12:53 pm | |
| //Hát drága Airie mivel oda írtam, hogy nem tudtad véghez vinni tervedet, így az agyában nem turkáltál, és nem is tudod kitépni most.//
A kard hideg pengéén megvillan a lámpák vénye, és egy suhanást hall mindenki. A nyak elválik a testtől, akár egy szökőkút, úgy kezd el csorogni a sebből a vér, majd mikor elhagyja helyét, kitörő vulkánra emlékeztetően csapja össze a helyiség nagy részét. Ám a kard lecsapásával megegyező időben, még annyit kibír mondani a doki. - Támadjatok! - A parancs végét, már csak a földön koppanó fej fejezi be, ám a hatás nem marad el. Mint egy olajozott gépezet, úgy indul meg egyszerre a kép fehér képű. Fehér Holló egész életében gyakorolt harci reflexeivel veti bele magát a csatába. A műkarból kiugró penge megpróbál lecsapni Ramirez-re, és az általa védelmezett lányra, ám a kard gyorsabb. Shurikenek átszelik a levegőt, és beleállnak a fémkarú szörny lábába. Apró vércsíkok indulnak el a sebekből, és gravitációs erőnek engedelmeskedve veszik irányukat a padló felé. Ám ez a támadásban nem akadályozza meg, igaz járása bizonytalanabbá válik, ám a penge meglendül... A lövések hangja nem rémíti meg a nemrég még asztalon fekvőt. Lehemperedik róla, és pajzsként tartja maga elé, csak hogy elkerülje a töltényeket. A nehéz fa asztalon mégis átjutnak, ezért két golyót kap a testébe. Ám mielőtt még bármilyen gyengeséget is felfedezhetnétek, a több tíz kilós asztalt emberfeletti erővel löki felétek, hogy összezúzódjatok alatta... | |
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Kedd Május 15, 2012 6:38 pm | |
| Egy ninja félelmetes harcos, egészen középtávig, ezt be is bizonyítja az itteni alany, levágja a doktor fejét, de persze az utolsó ingerek még megteszik a hatásokat és kiadja a támadás parancsot a fej. Így már csak három kettő ellen, bár ahogy a lányt elnézem kettő kettő ellen. Rajtam a sor, de nem vagyok elég gyors, hiába, nehéz ez a puska, én meg szeretek nagyon pontosan célozni meg ellenőrizni, mire lövök az ellenfél lefordul az asztalról, majd felkapja és maga elé tartja. Gyors és erős, nem túl jó kombináció főleg számomra. Látom ahogy, meg fogja lódítani az egész cuccot felém meg a lány felé és ha az eltalál akkor az nagyon fájni fog. ~ Hoppá! Hoppá! ~ A fegyverem elengedem, nem véletlen van hozzám erősítve, jön az majd velem, az én dolgom inkább az őrült társunkra figyelni, ha nincs épp elmeállapotban, sőt méh akkor is ha abban van megragadom a kezét és magam felé rántom miközben én hátra lépek. Így próbálom őt és magamat is menteni a faszerkezet útjából. Ha nincs erre idő akkor inkább vetődéssel oldom meg az egészet, az valószínű egy eséssel is járni fog de ennél jobb ötletem nincs. Ha túlélem a dolgot és eddig eljutom igyekszem felpattanni, illetve a fura egyed irányába fordulni, hogy szembe nézhessek vele és lássam mire készül, nyúlok a fegyveremhez, de most szükségtelen lesz a pontos célzás, elég egy durva sorozat, a lényeg, hogy fedezékbe kelljen vonulnia, illetve védekeznie kelljen. És amikor védekezik illetve fedezéket keres, vagy a mögé bújik, pontos sorozatokkal próbálok véget vetni a ficánkolásának. Az asztalos eset után nem felejtem el, hogy ellenfelem gyors és erős, ha közel jön akkor én arrébb hátrálok de gyorsan, illetve fegyveremmel védekezem, hogyha tudok. Ha nagyon közel van akkor meg a testére szegezem a fegyvert és lövök, vagy ütök, vagy akármit teszek, ami számomra ellentámadás illetve védekezés lehet. | |
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás Csüt. Május 17, 2012 10:01 pm | |
| Sikeres volt a megelőző támadásom, a doktor, még mielőtt bármit is tehetett volna megnézhette magát szemből is, persze tükör nélkül. Azt mondják, mielőtt a fej elhagyja a testet, pár másodpercig még tud magáról, és ezt ki is használva támadásra készteti a szörnyeket. Nagyszerű. Újdonsült ellenfelem rohamát sikeresen megakasztottam a Shurikenekkel, de ez még nem hátráltatja attól, hogy méteres pengéjével ne csapjon le rám. Mivel a robotkar valószínűleg nagyobb erővel rendelkezik, mint az én két karom együtt véve, nem a Katanaval védekezek, inkább megpróbálok elhajolni előle, hiszen hiába robotkar, az erő a gyorsaság rovására megy, aminek én hála istennek, bőven jó felhasználója vagyok. Ha az elhajlás kockázattal jár, mert végül kiderül, hogy gyors, akkor oldalra tigris bukfencezek, és érkezéskor megpróbálom elválasztani őt egyik lábától, majd mivel tudom, hogy reflexből támad rám, félregurulok, és a fal segítségével megpróbálok felpattanni. Tudom, hogy ha az a valami eltalál, nekem befellegzett, természetesen, ha nem tudok félreugrani, megpróbálom a kardommal félrevédeni a csapását, Isten őrizz, hogy az erőmmel tartsam meg az ő kardját, egyszerűbb, ha a lendületet kihasználva félrecsúsztatom minden ütését. Ha sikerül levágni a lábát, következő csapásom a nyakát veszi célba, szinte a lendületet megtartva pördülök meg a levegőben, majd ha az is megvan, ismét elbukfencezek előle, hogy esése közben se sebesítsen meg. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: WGNS televízió állomás | |
| |
| | | | WGNS televízió állomás | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |