DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
WGNS televízió állomás - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
WGNS televízió állomás - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
WGNS televízió állomás - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
WGNS televízió állomás - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
WGNS televízió állomás - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
WGNS televízió állomás - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
WGNS televízió állomás - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
WGNS televízió állomás - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
WGNS televízió állomás - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
WGNS televízió állomás - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

WGNS televízió állomás

Go down 
+3
Zsoldos
Andrew Ramirez
Madárijesztő
7 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Airie
Gaztevő
Gaztevő
Airie

Hozzászólások száma : 327

WGNS televízió állomás - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: WGNS televízió állomás   WGNS televízió állomás - Page 3 I_icon_minitimeKedd Május 22, 2012 2:03 pm

Ramirez és a ninja támad. De még hogy támadnak! A doktor feje lecsapódik helyéről, kidülledt szemekkel nézem ahogy a fej repül a levegőben, tekintetemmel nézem, majd ahogy elgurul. Felnevetek vidáman és boldogan, kezeimet összeütve tapsolok hangosan.
- Mééég egyszer! Mééég egyszer! Ez jó volt! - nevettem olyan hangosan ahogy csak tudtam. Figyelem ahogy mint egy igazi szökőkút kibuggyan vére és mindenfele fröcsög. Felemelem kezeimet hogy pár cseppet elérjek velük, érzem ahogy arcomra esnek nehezen, beszínezve azt. Mosolygok és nevetek, boldog pillanatokat éllek át ezen a helyen, mintha csak az én vad őrültségemnek találták volna ki. Mikor már a test is elfoglalja méltó helyét a földön, kissé lihegek, ahogy veszem a levegőt s szemeimből kitörlöm a vért, hogy jobban lássak. Aligha van időm szétnézni rendesen, már rándul is testem, Ramirez az aki ezt teszi velem. Felemelem fejem hogy szétnézzek mi is történt. Az aki az asztalon feküdt most felállt és minket támadott, felemelve az asztalt és nekünk dobta. Ramirezre pillantok hálásan, ahogy megmentett engem, ezt nem fogom neki elfelejteni. Sőt, most azonnal hozzá is fogok leróni a tartozásom, két elkobzott fegyveremet előveszem nadrágomból ahova beakasztottam őket, és azonnal a szörnyeteget célozva támadom, természetesen megtartva tőle a tisztességes távolságot. Tény hogy soha életemben nem lőttem fegyverrel, de tudom merre kell tartani a csövet és hogy a ravaszt kell húzni ahhoz hogy működésbe lépjen. Már csak rajtam áll hogy mennyire lesz sikeres, igyekszek minél jobban célozni mindkét fegyverrel ellenfelemre. Arcom most már nem mosolyog, én se nevetek. Homlokomra kifut a ránc, arcvonásaim megkeményednek, itt az idő végre komolyra venni a dolgokat. Olykor a ninja társunkra pillantok, ha nagy bajban van akkor felé fordulva igyekszem segíteni neki mégpedig azzal hogy a másik ellenfelünket is megtámadom egy kis sorozat lövéssel.
Mindvégig természetesen reménykedem egyik társamat se találom el, hisz nincs kedvem őket megölni, akkor is ha csábító a gondolat hogy az összes pénz az enyém lenne, de egyedül nem tudnám megoldani ezt a kis gubancot. Már ha meg akarom oldani, hisz másik agyam fele azt suttogja maradjak ebben az őrületben ahol olyan jól érzi magát!
Vissza az elejére Go down
http://www.gportal.hu/airie
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: WGNS televízió állomás   WGNS televízió állomás - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Május 23, 2012 8:16 am

A csata hömpölyög tovább, Ramirez-nek sikerül félrerántania társnőjét, a súlyos asztal pedig egy ágyúgolyó erejével csapódik a falnak. Félig áttöri, ám megakad mégis a nem túl vastag falban. törmelék, és vakolatdarabok szóródnak mindenfelé, csak hogy a vértől iszamós felszerelésetek, még mocskosabb legyen. A két megmenekült, mielőtt még újabb támadás érné őket, fegyvereiket kibiztosítják, és megszórják támadójukat.
A nevető szörny a villámgyorsan mozog, a műsor díszletei mögé húzódik. Golyók szántják végig a kellékeket, ám találatot nem értek el. Éppen az egyik méretes háttér mögé sikerül elbújnia a borzongást keltő lénynek. A sorozatok, szinte kettévágják a fából készült falat, ám még így sem találtátok el. Legalábbis nem látjátok, csak az átható nevetés az, ami a háttér mögül hallatszik. Két helyen lehet hátra jutni, egyik a repülő asztal tényleges helye mellett, ahol a zöld hajú is átjutott, másik pedig a fal mellett, ahol meg lehet kerülni. Nem tudjátok mi van a díszlet mögött, de hogy veszélyes az biztos.
Eközben a nindzsa mindent megtesz, csak hogy a csapás elkerülje a súlyos testi sértés okozását. A kar lecsap többször is, ám a mozgásában hátráltatott félkarú férfi nem bírja eltalálni a képzett harcost. Egy oldalra mozdulás, és máris egy újabb testrész válik el egy ellenségtől. Az eddig is fémmel megtöltött test, most még jobban veszít a súlyából. Egy bal lábat sikerül elkaszálni térd alatt, de ez is elég, hogy az ellenség eldőljön. A szörnyű még sem a seb, hanem a feltételezhető fájdalom okozta nevetés. Hosszú, és mély, miközben elesik, és keményen csapódik a földbe. Talán nem érez fájdalmat, talán csak túl őrült ahhoz, hogy megértse mi vár rá. A sebektől nem zavartatva magát, elkezdi újra feltornázni magát. Igaz a csonkból ömlik a vér, de mégis csak lerakja a földre, hogy arra támaszkodva vehesse fel újra a harcot.
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413

TémanyitásTárgy: Re: WGNS televízió állomás   WGNS televízió állomás - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Május 23, 2012 7:30 pm

Kitérő manőverem szerencsére teljes sikerrel végződött, se nekem, se az őrült lánynak nem lesz baja, de kérdés az, hogy mennyire őrült, amint baj van előkapja két fegyverét és tüzet nyit, én is tüzelek.
~ Csak egy profi álca lenne a bolondság, vagy elméje egy része őrült csak, a másik teljesen normális? Még nem tudom eldönteni, de vigyázni kell ezzel a lánnyal, veszélyes, nem kevésbé mint a kardos alak.
Nem sok mindenre jók a kilőtt golyók, csak arra amire eredetileg a akartam, az ellenfél elmenekül egy jó nagy díszlet mögé, ezzel csapdába zárva magát. Csak két bejárata van a cuccnak, ami tökéletesen megfelelne, hogy én és a lány egy-egy oldalról bemenjünk meglássuk a lényt és boldog önelégültségben szanaszét lőnénk egymást, mivel szemben leszünk köztünk meg feltehetőleg ez a valami. Remek terv tőle mit ne mondjak.
- Légyszíves figyeld a két be-kijáratot. -kérem a másik festett arcútól
Ezután az én dolgom, hogy segítsek a ninja barátunkon, gyorsan odanézek, vagy oda sietek az ő harcához, közben megnézem hány golyó van a táramban, ha nullánál több akkor pont elég. Szépen akarom csinálni, kivárva a megfelelő pillanatot, lefekszek a földre és becélzom a kiborg lényt, nem megyek túl közel, nem akarok közel lenni. A tervem egyszerű, visszatartom a lélegzetem, ne menjen a célzás kárára és amikor a célkeresztbe kerül a lény feje, mert megvárom, hogy ő mozduljon úgy, én nem mozgok, meghúzom a ravaszt. Remélhetőleg elég lesz neki, és a fehér ruhás barátunk nem áll bele a robbanó golyó lövésébe.
Közben ha támadás érne a földön fekve, oldalra gurulással próbálok kitérni. Ha kell akkor fegyveremet használom hárításra, illetve megpróbálok guggolásba felpattanni és egy olyan harcművészes Street Fighter X - Tekkenes mozdulathoz hasonlóval hasba rúgni az illetőt, aki erősnek hiszi magát velem szembe.
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező

Hozzászólások száma : 300

TémanyitásTárgy: Re: WGNS televízió állomás   WGNS televízió állomás - Page 3 I_icon_minitimeVas. Május 27, 2012 8:04 pm

A több évnyi képzés, mind testileg és lelkileg úgy tűnik az én javamra fordította a meccs eredményét. A robot karú lény nevetne dől a földre, kicsit félelmetes, de nem okoz innentől fennakadást, hiszen tudom, győztem. Mikor próbálna felállni, úgy gondoltam befejezem a harcot egy fej levágásával, amúgy is zavart, hogy még mindig nevetett, semmi tiszteletet nem adva legyőzőjének. Ekkor lépések zaja üti meg füleimet, és látom, hogy ideiglenes társam a segítségemre siet.
- Már végeztem vele, mit akarsz?! - Magyaráztam neki, de már késő volt, a fej levágás helyett a félreugrás mellett döntök, még a végén engem találna el az őrült.
Ha sikerül a férfinak, odalépek a lányhoz, megnézem az állapotát, ha ismét őrültnek, esetleg támadó szelleműnek bizonyul velem szemben, nincs mese, jobb lesz ha ártalmatlanítom, és leütöm őt. Persze, ezt csak akkor, ha támadólag lép fel velem szemben, esetleg Ramirezzel szemben, feleslegesen nem bántom.
Ha Ramirez eltéveszti, sebességemet bevetve fejezem be a küzdelmet, késleltetve ugyan, de megszabadítom őt fejétől.
- Mi a helyzet a másikkal, elintéztétek? - Kérdeztem az asztalon lévő őrültről a festett arcú, a lánynál értelmesebb társamat.
Airie
Gaztevő
Gaztevő
Airie

TémanyitásTárgy: Re: WGNS televízió állomás   WGNS televízió állomás - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Május 28, 2012 8:43 pm

Lehet az én idióta tudatlanságom és képzettségmentes életemnek köszönhetően, de egy golyó se találja el a lényt, akkor is ha megrohamozzuk ketten Ramirezzel és olyan hangos csattogások és csattanások követik, hogy zeng tőle a fejem. Ellenfelünk beveti magát egy fedezékbe, legszívesebben utána iramodnék, de mégsem teszem, hisz nyilván csapda az egész én pedig kis eséllyel lépnék ki ismét onnan élve. Elég volt egyszer nekicsapódnom a falnak, annak sem volt szép vége. Belegondolva megfájdul hátam, de megrázva magam hamar leesik rólam ez a fájdalom. Ramirez utasításait követve két fegyveremet amivel egyáltalán nem tudok bánni, de ez nem is izgat, mindkét kijárat felé tartom, amelyiknél megjelenik a lény, pontosan oda tudjak lőni. Nem reménykedek abban hogy eltalálom, de legalább annyira elég lenne hogy visszarettentse amíg Ramirez és a Ninja a másik lénnyel szórakozik.
Hirtelen eszembe jut, hogy talán ő is csak egy meg nemértett lény, a világ borzalmas véletlenje, szint úgy mint én, ahogy ezt kedves anyám oly sokszor a fejemhez vágta bármennyiszer ideges volt. Hiába támadott meg minket, én is nagyon dühös lennék ha nyitott koponyával ébrednék, és méghozzá valaki meg is támadna engem. Lehet csak védekezik, lehet tényleg veszélyes a lény, hirtelen nem tudom eldönteni. Egy lépéssel közelebb megyek rejtekhelyéhez, de csak óvatosan, szemmel tartom az összes ki-be járatot. Közelebb hajolok hozzá, szemem sarkából gyorsan két társamra pillantok, majd ismét a rejtekhelyre.
- Tudod én nem bántanálak ha te se bántanál engem. Akár barátok is lehetünk. Én megértem hogy durci vagy, nekem se tetszene ha valaki parancsolgatna nekem. De ő már meghalt. Mit szólsz? Kimászol szépen és hagysz minket békén és aztán én is békén hagylak téged. Jó? - kérdezem tőle kedves hangon, bár nem igazán vagyok biztos abban hogy tudunk találni valami közös nyelvet. Nagyon örülnék egy olyan barátnak mint az a lény, hisz a nevetése teljes mértékben melengeti szívem. Ha netán támadással válaszolna én is tüzet nyitok rá, valamint próbálok védekezni bármitől ami fenyegetne.
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: WGNS televízió állomás   WGNS televízió állomás - Page 3 I_icon_minitimeKedd Május 29, 2012 8:06 pm

A nindzsa elugrik a golyók elől, és végignézi, ahogy az első feltépi a koponyát, és szép szökőkútként felrobban. Az utolsó előtti pillanatban felismerhetik az arcot. Régi társuk Zsoldos az. Csak a doktor beavatkozásának köszönhetően eléggé megváltozott. De most kezeitek által kimúlt, úgyhogy már több gondotok nem lesz vele.
A szörnnyel végeztetek már csak egy van hátra, úgyhogy egész jól haladtok. Airie továbbra is a átjárókon tartja szemét és fegyverét a beszédére elsőre nem kap választ. Ám, ami meglepő igen csak messziről, de jönnek az elfojtott szavak.
- Békét!! Békét? Kinek kell béke??? - Az utolsó szavakat már közelről hallod, és azt is érzed, ahogy egy méretes test nekiütődik a háttérnek. Az megremeg, és elkezd előre dőlni pontosan rá a bohóc lányra. A fiúk túl messzire vannak, hogy bármi bajuk is legyen tőle, ám társuk igen csak nagy veszélyben van, a ledűlő építmény miatt.
Ám pont ebbe na pillanatban lép be a kissé pocakos, és szörnyen izzadt igazgató. A televízió vezetője, ki adta a feladatotokat, igaz akkor még kettővel többen voltatok.
- Mi? Mi? Mi történt itt? - Teszi fel az igen csak hasonló kérdéseket, a szeme elé táruló látványtól. Lefejezett emberek, szétlőtt fejek, és szörnyű véres tetemet. A legjobban menő televízióadásuk díszletei között.
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Airie
Gaztevő
Gaztevő
Airie

TémanyitásTárgy: Re: WGNS televízió állomás   WGNS televízió állomás - Page 3 I_icon_minitimePént. Jún. 01, 2012 11:58 am

Kissé szemem sarkában ismét hátra pillantok, a feltépett koponya látványa kissé kellemetlen érzést hoz gyomrom tájékba, forgolódik ott minden finom amit a mai nap folyamán megettem. Ismét visszapillantok gyors a díszletekre, hallgatom ahogy a lény igencsak nagyon nem akar közös utat találni, ez számomra nem jó jel, nagyon nem. Halkan felsóhajtok, mint egy anya aki gyermekének szeretne valami roppant fontosan elmagyarázni. Arcomra egy kedves mosoly húzódik, érzem ahogy birkatürelmem átveszi rajtam a hatalmat. Leeresztem mindkét fegyveremet, hogy ezzel is hozzájáruljak, én nem akarok vele harcolni. Bár nem tudom ezt a lény mennyire látja vagy sem, most csak a legjobbakban bízhatok.
- Idefigyelj, nekem nincs kedvem itt hagyni a fogam. Én se szeretem a békét mert az unalmas. De mi ketten akár együtt is rakoncátlankodhatunk ezen a világon. Mit szólsz hozzá? - teszem fel neki a másik ajánlatot, úgy pislogok mint egy naiv gyerek aki azt hiszi hogy ártatlan mosolyával Sátánt is ráveszi hogy Karácsonykor a Mikulással ajándékot osztogasson a gyerekeknek. Mozgolódik a hatalmas test, nekimegy az egyik díszletnek ami veszélyesen kezd el felém dőlni. Felsikkantok és nyakamat behúzva próbálok kitérni előle hátraugrással s ha egyszer nem elég, hát pont annyiszor ugrok hátra hogy kitérjek a masszív díszletnek. Csúnya palacsinta lenne belőlem ha rám esne, ráadásul nem is finom. Ha eközben a lény támadna engem, két fegyveremet használom ellentámadásnak golyókat uszítva rája.
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487

TémanyitásTárgy: Re: WGNS televízió állomás   WGNS televízió állomás - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 05, 2012 3:04 pm

A kis csapat nem dolgozik elég gyorsan. A lány már nem ér ki elég gyorsan, míg társai a munkaadót okítja. A szörnyen súlyos tárgy lezuhan, és maga alá temeti a lányt. Egy pillanat alatt kimúlik, és már nem tehetnek érte semmit. A romok mögött pedig ott van ő Borzongás, Creeper a szörnyű vigyorával.
Mikor meglátja az igazgatót, támadása megakad. Szemében valami értelem csillan, és egyetlen gondolat kering a fejében. Hamarabb cselekszik, mielőtt bárki is ráfoghatná fegyverét. Esztelen menekülésbe kezd, rohan akár egy őrült, egyenesen a falnak, egyenesen a külvilágtól elválasztó falnak. A külvilág, amely magasan van, magasabban, mint azt egy ember túlélné.
Első nekicsapódáskor, szörnyű csontropogásra emlékeztető hangok hallatszódnak, és egy pillanatnyi idő kell, hogy a fal megadja magát a felsőbb akaratnak. Recsegve szakad át az ördögi test, és zuhan ki a semmibe.
Még egy másodperc sem telik el, mire kinéztek a szörnyet látjátok. Ám nem laposan a járdán, hanem a szemközti házon, mintha nem is történt volna vele semmi. Csak menekül, és tudjátok soha nem éritek utol. Ám ekkor jön a nagy probléma, több halott van itt, mint amennyit el lehetne tusolni. Takarítani pedig lehetetlen lenne, úgy hogy senki ne vegye észre.
De mielőtt még törni kezdenétek fejeteket máris jön a megváltó ötlet. Mindent a szörnyre kell kenni, és hatalmas felhajtást csapni, ebből pedig a cég csak profitálni fog.
Ti megkapjátok pénzeteket, és máris tűntök el, ahogy a legjobban tudtok. A sötétben bújva, és vissza az életetekbe, elfelejteni a szörnyűséget, amit át kellett élnetek. Másnap pedig újság kerül a kezetekbe, a szörnnyel, akit nem tudtatok elkapni.

WGNS televízió állomás - Page 3 2z7lvrp

Ám nem csak ez volt a következménye ennek. A napok gyorsan telnek, és a felújítást hamar elvégzik, egy hónap sem kell, mire az épület régi fényében tündököl. Ám nem teljesen. Az iroda, a rettegett iroda, melyben több ember is eltűnt, ám a pokoli gépezetet végül megfékezték. A kapu bezárult, de nem teljesen, egy kis aprócska lyuk, ez maradt a világ szövedékén. Ez az egyetlen kicsi lyuk, hatalmas lehetőségekkel kecsegtet. Milliónyi és milliónyi világhoz kötődik, és megannyi kapcsolatot jelent ez, furcsa jelek tömkelege sugárzik ki onnan, amit az igazgató eltitkol. Hát miért ne titkolna el milliónyi világ, milliónyi televízió adása, és csak válogatnia kell közülük. A legjobbakat, pedig azonnal a legújabb adásukként adják a világ tudtára, mellyel a nézőszámuk hónapok alatt a duplájára ugrott.

//A kaland véget ért, a jó játékért Ling Chao, Andrew Ramirez, Airie +2 egész kreditet kap. Örülök, hogy végig vihettük, és készüljetek az új adásokra.//
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: WGNS televízió állomás   WGNS televízió állomás - Page 3 I_icon_minitime

WGNS televízió állomás
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Barkerline Haditengerészeti Állomás

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Divat kerület-
Ugrás: