DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
Karmester rezidencia I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Karmester rezidencia I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Karmester rezidencia I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Karmester rezidencia I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Karmester rezidencia I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Karmester rezidencia I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Karmester rezidencia I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Karmester rezidencia I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Karmester rezidencia I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Karmester rezidencia I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Karmester rezidencia

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248

Karmester rezidencia Empty
TémanyitásTárgy: Karmester rezidencia   Karmester rezidencia I_icon_minitimePént. Aug. 24, 2012 10:18 pm

Karmester háza, ami egy elhagyatott operaszínház. Tartalmaz egy szobát Karmester számára és ízléséhez kialakítva, egyet Airi számára és ízléséhez kialakítva sok játékkal. A két emeletes nézőteret a színpaddal. Színészi ruhatárat, díszleteket és hangszereket. Tartalmaz egy föld alatti kamrát, ami a bombák elkészítéséhez és tárolásához szükséges. Konyha és fürdőszobával együtt.
Vissza az elejére Go down
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Karmester rezidencia   Karmester rezidencia I_icon_minitimeCsüt. Nov. 15, 2012 4:09 pm

Karmester magánkalandjának kezdő reagja

[b]Túl csendes az operaház, amióta Airie eltűnt. Túl csendes, és kissé unalmas számodra. Nincs aki összerajzolja a falakat, nincs aki széthúzza a díszleteket az egész épületben, nincs aki hangos zajt csapna a hangszerekkel. Csendes és üres. Már legalább egy hónapja, hogy fogadott lányodat az egyik környéki parkban hagytad egy csomag édességgel, és azzal hogy este visszatérsz érte, mihelyst befejezed azt a kis munkát, amiért el kellett menned. Mire visszatértért hozzá, a park hamuvá lett és a lányod eltűnt. A környékbéliek azt suttogják, hogy hatalmas robbanás történt ott, de valójában senki sem tudja az igazat. Ha igaz amit suttognak az emberek, akkor talán Airie már nem is él. És ha talán mégis elmenekült volna, ha mégsem érte volna robbanás, Gotham éjszakai utcái mindenki számára veszélyesek, főleg egy naiv gyerek számára.
Épp a vacsorádat fogyasztod a konyhában, mikor magad mögött kopogást hallasz. Amikor a hang felé fordulsz, az ajtóban egy igencsak furcsa külsejű személyt pillantasz meg. Első látszatra olyan mintha az izmok valami profi festővel lennének felfestve, de jobban szemügyre véve kiderül, hogy valójában ezek az ő igazi izmai. Testét nem borítja sehol bőr.
Karmester rezidencia Flayed-alive_3238
Elégedett vigyorral arcán támaszkodik az ajtófélfának összefont karokkal és téged nézd.
- Elnézést hogy bemerészkedtem a házába, de sehol nem találtam csengőt - mondja nyugodt hangon - Jó étvágyat, Mr... Karmester...? Ha jól sejtem - elhallgat és várja a reakciódat.
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

TémanyitásTárgy: Re: Karmester rezidencia   Karmester rezidencia I_icon_minitimeCsüt. Nov. 15, 2012 8:06 pm

Egy hónap. Már majd egy hónap. A ház falai csendesek. Élettelenek. Már a muzsika sem olyan mint régen. Olykor a rajzokon tűnődök, olykor a szobájában vagyok. Emlékek, melyek vissza röpítenek mikor még itt volt, de aztán vissza üt a valóság. A konyhában készítem a vacsorám. Már egy hónapja ugyan azt, mindig két személyre. A kedvencét, nutellás francia drazsés palacsintával desszertként. Habár a második fogás általában reggelre fogy el reggeliként. Talán egyszer betoppan és a kedvence várja haza, vagy én találok rá egy édesség bolt előtt vagy a parkban és hazahozhatom. Egyszer csak kopogtatnak. Hirtelen feltoppannék a székemből, de nem teszem. Ai nem kopogna. Csak úgy bejönne hisz ismeri a járást, vagy hátulról ugrana a nyakamba. Ez a kopogás más valaki lesz. Megfordulok és látom ki áll az ajtóban. Ha mesélnék talán nem is hinném, de itt áll előttem. Nyers hústömegként áll az ajtóban vigyorogva, nyilván élvezve az előnyös helyzetet amivel megbéníthat. Habár már lelkiekben részben felkészültem az előttem levő látványra. Kinyitom az ajtót és látom hozzám beszél. A legfurább hogy ismer is, de leginkább ez tűnik a legtermészetesebb dolognak a jelenlévő helyzet add tán. Hidegvérem megőrizve megbámulom az alakot, hisz mit csinálhatnék, kíváncsi vagyok.
- Fáradjon be. - Mondom. - Habár ha megbocsájt már nem vagyok éhes. Talán beteltem a látvánnyal vagy ilyesmi. - Célzásomat veheti annak hogy hányingerem van tőle.
- Ha gondolja egy főre még van az asztalnál étek. Evés közben megbeszélhetjük a dolgokat. - Szívem erősen veri a tam-tam-ot. Bár nyugodtságom egészen stabil lábakon állhat. Azonban óvatosnak kell lennem. Nem minden nap találkozom ehhez fogható természet felettivel. Minden mozdulatára odafigyelek. De ha megölni kíván, talán már megtette volna, de még nem most. De talán hamarosan.
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

TémanyitásTárgy: Re: Karmester rezidencia   Karmester rezidencia I_icon_minitimeCsüt. Nov. 15, 2012 8:32 pm

A férfi arcára sejtelmes mosoly húzódik, kifejezetten élvezi hogy kellemetlen érzéseket fejt ki benned. Ezt egyáltalán nem is próbálja leplezni. Bemegy utánad a konyhába és körbenéz. Nem ül le, csupán az asztal mellett áll.
- Köszönöm, nem vagyok éhes. Már vacsoráztam - mondta nyugodtan. Kicsit hallgatott, élvezte még egy kicsit a helyzetet, majd Airie vacsorájára pillantott.
- Van itt még valaki? - látod rajta hogy a kérdésre jól tudja a választ, csupán kóstolgat téged. Ha felelsz neki ha nem, ujját végighúzza a palacsintán lévő tejszínhabon, majd lenyalja.
- A desszert kimaradt... - gúnyos vigyor - De nem azért jöttem. Ajánlatot hoztam. Ügyes és elvetemült embereket keresek magam mellé, hogy segítsenek a munkában. Semmi extra. Elrabolni embereket, megölni őket... És egyéb ilyen finomság ami az olyan emberek specialitása, mint maga. Mit szól hozzá? Természetesen nem hagyom fizetség nélkül - mondja neked, majd elhallgat. Az asztalnál áll egy kicsit, majd úgy dönt körbejárja a konyhát. Minden apróságot közelebbről érdeklődve megnéz, most látod csak hogy a kezében egy papírlap van, ami össze van hajtva, így nem tudod hogy van e rajta valami, vagy nincs. Mozgásánál minden izma feszül és mozog, elég gyomorforgató látvány az egész. Ettől függetlenül enyhén kellemetlen hullaszaga van.
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

TémanyitásTárgy: Re: Karmester rezidencia   Karmester rezidencia I_icon_minitimeCsüt. Nov. 15, 2012 8:54 pm

Továbbra sem lohad le arcáról a vigyor. Nem leplezi élvezetét a helyzet előnyösségén. Én leülök az asztalhoz és turkálom az ételt hátha vissza jön kedvem a vacsorához. De nem nagyon akaródzik. A husi az asztaltól nem jön tovább és le sem ül. A vacsorából sem kér habár a desszertről a habot képes lenyalni. Undorító, de végignézem minden mozdulatát lehetőleg szemrebbenés nélkül. Kérdésére pedig a válaszom:
- Ezt mondja meg inkább ön. Elég sokat tudhat rólam így is. Netalántán azt is megmondhatja hogy hol van, hogy vissza hozhassam haza. - Egyenlőre amíg a válaszát várom, magamban vitatom a munka adta lehetőségeket. A kockázat nem számít. Hisz szakmámhoz és élvezeteimet kielégítő munkát ajánl. Csak egy épp eszű utasítaná vissza. Talán válaszomat is előre tudja, nehéz lesz vele ellenfélként viselkedni ha ez igaz. De most szimpla munkát ajánl. Válaszomat megfontolatlanul, de élvezettel elfogadom. Valami úgy is kisül belőle. Legyen az bármi, a négy fal némaságánál minden jobb.
- Hát legyen, elfogadom. De válaszold meg hogy mi vagy te és honnan jöttél? Nem minden nap látok hozzád hasonlót.
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

TémanyitásTárgy: Re: Karmester rezidencia   Karmester rezidencia I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2012 10:20 am

Csendben megvárja hogy befejezd amit szeretnél mondani vagy még kérdezni, és ezt hallgatással pecsételed majd meg. Feléd fordul, arcán elégedett, félig-meddig gúnyos vigyor húzódik. Téged figyel még egy kicsit, szándékosan feszegeti az így is kellemetlen pillanatot. Végül közelebb lép hozzád, majd eléd dobja a papírt amit kezében tartott. A papíron számodra ismerős rajzstílus és színek voltak. Egy rajz, pont olyan ahogy fogadott lányod szokott rajzolni. Egy rózsaszín, egy lila és egy kék póni van rajta, háttérben szivárvány, nyuszik, virágok, napocska... Az egyik kedvenc rajzfilmsorozatát, Az én pici pónim-at rajzolta le. Ismered a lányt annyira, hogy tudd, csak akkor rajzol ilyet ha látja is valahol. Mégiscsak életben van.
- Előlegnek elmondom, hogy nincs nálam. A fizetséged információk lesznek a hollétéről. De mivel állandóan mozog és gyakran napokig nem bukkan sehol elő, és nekem sincs annyi emberem hogy állandóan őt figyeljék, így ez elég necces lesz. Minden egyes információért ha akarod őt, keményen meg kell dolgoznod. De ha úgy döntesz, nem ér meg neked ennyit, akkor természetesen pénzt kapsz a munkádért. Választhatsz melyik fontosabb számodra - mondja miközben az asztalnak támaszkodik és kicsit közelebb hajol hozzád. Kérésedre, hogy mondja el, mégis miféle szerzet, kellemetlenül "megvakargatja" állát, elvégre nincs rajta bőr ami viszkessen és nincs rajta köröm se, amivel ezt megtehetné úgy igazán.
- Hogy mi vagyok? Inkább ki vagyok - javít ki téged kicsit dühösen - A nevem Flesh, egykor kutató voltam, de a laboromat baleset érte és ez lett belőlem - hangja igencsak dühös, sziszegő. Látni rajta hogy vagy viszonylag friss eset, vagy soha az életében nem fog megbékélni azzal, ami történt. Felegyenesedik végül és elindul az ajtó felé.
- Szedd össze a cuccodat, dolgozni kell ma éjjel - mondja olyan izgatottan, mintha kisgyerek lenne, akit először visznek vidámparkba.
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

TémanyitásTárgy: Re: Karmester rezidencia   Karmester rezidencia I_icon_minitimeHétf. Nov. 19, 2012 5:03 pm

Szóval Ő lenne a fizetségem. Ám ha nem őt választom pénzt is kaphatok. Nálam a pénz nem igen számít. bármikor szerezhetek magamnak ha kell. Szóval marad Ai ez nem kétséges. Míg ezen gondolkodom a velem szemben lévő kiakad kérdésemen. Mintha feldühítené néhány emlék amit felhoztam a felszín alól. Most mondhatni fölényhez juthattam, de ezt nem mutatom ki. Felállok ülőhelyzetemből mikor is utasít, hogy szedjem össze a szükséges holmikat. Az alakkal nem törődöm. Hisz nincs mit ellopnia, sőt nem gondolom hogy bármi egyéb iránt szükséget érezne. Fontosabb dolgaim pedig a raktáramban tartom. Elindulok a raktár felé. Végig a folyosón sötétség vesz körül. Nem érzem hasznát felkapcsolni, félhomályban is elég jól látok. Legalább is amit kell azt észre veszem. Elindulok lefele a lépcsőn. Itt már gyújtok egy kis fényt. A lépcső melletti falon végig Ai és az én munkáink vannak fölvázolva. Menet közbe lefelé végig húzom ujjam a fal felszínén hogy érezzem a rajzokat. Habár a fal felszínén kívül nem érzek mást, még is ott maradt az a pillanat amikor készítették. Csettintgetve fordul be egy másik folyosóra, immáron ahol a raktár volt. kinyitottam az ajtót. Fölvettem kis tarisznyámat, belepakoltam pár zenedobozt, három marék tapadó bombát, egy vastag szikszalagot és egy kisebb kést. Ráncolom a homlokom. Osztott megfigyelésem miatt az agyam takarékosra kapcsolt. Ám először inkább füleltem nem e hallok valami mozgást. Majd ezután eszembe jut, hogy fölvegyem a pisztolytáskát és a fegyverem. A minibombák detonátorát is elrakom a bal oldalsó nadrágzsebembe, és egy tök normális karmesterpálcát a kis tatyóba. Ennek befejeztével Vissza ballagom munkaadómhoz az ismert úton, és felkészülten várom a célszemélyt akit el kell kapnom.
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

TémanyitásTárgy: Re: Karmester rezidencia   Karmester rezidencia I_icon_minitimeCsüt. Jan. 24, 2013 12:56 pm

Flesh izgatottan várt téged a rezidencia kijáratánál és figyelte a csendes, éjszakai utcát. Szemei csak úgy habzsolták a lámpák fényeit, ahogy olykor áthaladt az utcán egy-egy autó vagy járókelő. Mikor megérkeztél holmiddal, arcizmai széthúzódtak vidáman.
- Remek. Látom már most hasznos lesz nekünk, főleg ha szeret másokat kínozni. Amit én csinálok nem nevezném pont annak, inkább csak... hogy is mondjam... Megfigyelésnek, kísérletnek - kezd bele, hogy mégiscsak pontosítsa, miben is lesz részed. Az épület előtt egy régebbi fajta, egyszerű szürke autó áll. Flesh odalép a kocsihoz, majd egy férfi kiszáll belőle és kinyitja neki az ajtót.
- Szálljon be - utasít téged, majd ha úgy teszel, ő is beül melléd. Az ajtó becsukódik és a sofőr is elfoglalja helyét. Beindul a motor és az autó halk zötyögéssel elindul az úton hol elvigyen téged egy bizonytalan és idegen helyre. Flesh úgy néz ki, mint aki nem akar veled beszélgetni, csak néz ki az ablakon és figyeli az utcát.
- Gotham... tele van emberekkel akik képesek hordani a saját bőrüket arcukon akkor is ha nem érdemlik meg... - szólal meg végül zsörtölődve, enyhén idegesen, majd feléd fordul.
- Neked igencsak könnyű dolgod lesz. Minél több áldozatot hozol nekem, annál jobb. A kísérleteim számára nagyon fontos, hogy fiatalok legyenek, sima és szép bőrrel. Nem több mint harminc évesek. Élve akarom őket. Nem kell hogy tudatnál legyenek, csak az a fontos, hogy éljenek. A maradékot rád bízom. A Dixon dokkban majd leadhatod őket. Minél több ember, annál több információ. Szerintem ez jó üzlet. Bár nem igazán értem hogy eddig miért nem kezdted el keresni a hölgyeményt. Tüneményes személy, akkor is ha eléggé... tüzes a természete - mikor az utolsó szavakat monda ki, nem engedhetett el egy igencsak furcsa mosolyt.
- Van még valamilyen kérdés? - ekkorra a kocsi már megállt. Észreveszed hogy csak egy-két kört tetteket a rezidenciád körül, nem igazán lehet felfogni hogy ez mire is volt jó, de hát a főnök lépéseit nem szokás megkérdőjelezni.
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

TémanyitásTárgy: Re: Karmester rezidencia   Karmester rezidencia I_icon_minitimeSzer. Feb. 20, 2013 7:24 pm

Amint össze szedtem a cuccaimat és vissza igyekeztem a váratlan látogatómhoz. A bejáratnál találom érintetlenül, hisz ki nyúlna hozzá egy ujjal is? A bókolására nem reagálok, valahogy a jelenlétében nem tudok a pozitívumaira pozitívan hozzá állni. Elindul kifele, míg én magunk után zárom az ajtót. A zár kettőt kattan. Szeretem biztosra tudni a dolgokat, így meg is rángatom a kilincset egy kicsit. A kocsija a "házam" előtt parkolt. Egy elegánsan öltözött ember nyitott a húsinak ajtót, majd engem is betessékeltek. Egyelőre haboztam, de a lábaim útnak indultak és beszálltam a kocsi hátsó ülésére az újdonsült megbízóm mellé. Fél perc sem telt bele,hogy a sofőr beszáll, elfordítja a kocsikulcsot, felzúg a motor halk morgása és sebességbe téve az autót elindulunk. Fogalmam sincs, hogy hová indulunk, de megbízóm majd tájékoztat. Habár eddig nem a túlzott bőbeszédűsége volt az ami feltűnt. A megbízóm saját mély gondolataiba mélyed miközben a várost szemléli és meg is osztja egy kis részletét, mielőtt elmondaná nekem a feladatot. Végig hallgatom amit mond, hátha van benne bonyolultabb elképzelés mit is kéne tennem, de nem. Egyszerű emberrablások sorozatát kell véghez vinnem. Egy apró bólintással jelzem neki, hogy megértettem amit kér, de a vége furán hangzott. Mire akar célozni ezzel? Akaratlanul is eszembe jutott az a kép ami fogadott, amikor is vissza mentem érte a parkba. Minden lángba borult.
- Kerestem...de...úgy hittem a tűz martalékává vált. - Szégyenemnek vallhatom, hogy egyedül hagytam, de szerencsére él. - Habár nem tudtam tényként viselni, hogy halott. Ezért vártam rá minden egyes nap, hogy egyszer csak betoppan. Ehelyett maga jött. - A kocsi még zötykölődik.
- Mennyire sérülhetnek az áldozatok?
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

TémanyitásTárgy: Re: Karmester rezidencia   Karmester rezidencia I_icon_minitimeHétf. Márc. 18, 2013 12:18 pm

Mikor megelmíted munkaadódnak, hogy úgy hitted fogadott lányod a tűz martalékává vált, sejtlemesen elmosolyodott. Sokkal többet tudott az egészről, arról az estéről, mikor Airie eltűnt, mint amennyit elmondott. Nyilván nem is fog neked többet mondani, elvégre az információkért drágán kell fizetni, főleg Gotham alvilágában.
- Mint mondtam, kell a bőrük. Sértetlenül. És az is fontos, hogy éljenek. Ezért elég kifinomultnak, sunyinak kell lenned. Remélem képes leszel rá. Sok sikert - nevet fel jókedvűen, majd kezét válladra helyezi. Arcvonásai most már sokkal keményebbek lesznek, teljesen megkomolyodik.
- Na de most már takarodj. Nincs időm feleslegesen fecsegni. Minden ami fontos azt már tudod - lök meg téged, jelezve hogy itt az idő elvégezni a kiadott munkát. Nem is nagyon várja meg hogy magadtól kiszálj, nyílik az ajtó, a sofőr az aki aki kinyitotta neked, majd megragadott mint egy rühes kutyát s kirángatott a járműből. Becsukta az ajtót utánnad, visszaült méltó helyére s elindult a kocsi, mely lefordulva a kereszteződésnél eltűnt szemeid elől.

/Magán kalandod ezennel sikeresen véget ért, a munkát megkaptad, már csak tőled függ, mikor végzed el./
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306

TémanyitásTárgy: Re: Karmester rezidencia   Karmester rezidencia I_icon_minitimeVas. Szept. 15, 2013 9:56 pm

Karmester, Airie és Lupin közös kalandja

Az álmokban zaklató úr

Az éjszaka lágy fényei ragyognak a kihalt utcák végeérhetetlen labirintusában egy elfeledett gótikus paradicsomban, mely még őrizte a múlt építészetének lenyűgöző vívmányait. A telihold fénye még Gotham örökön beborult egéről is irdatlan erővel világította be a házakat, ijesztő árnyalakokat formálva a semmiből. Lupin imádta ezt. Imádta ezt a régies stílust, imádta s mintha lelke felszabadult volna az egésztől. Érezte a kihalt városrészben szunnyadó embereket, s úgy érezte most különösen erős.
Szívében még élt a félelem a "ő" álmaitól, ám egyre inkább elhalványult benne az érzés, s így erejét is egyre bátrabban használta. Meggondolatlanmód kontárkodott be az alvók álmaiba, s kisebb darabokat lopott belőlük, sőt néha teljesen kifosztotta őket, s mindent elnyelt erejét növelve ezzel. Még mindig majd elpusztította a kínzó fejfájás orkán, ám már kezdte azt is elfogadni, s a rengeteg fájdalomcsillapítónak hála amit szedett, elviselni is képes volt.
Ez a fajta új nyugalom felerősítette erejét, s most érezte először, hogy természetfeletti lény.
Nyugodt, lassú léptekkel haladt álmokat keresve s meglopva, mígnem két háztömb közti vékony résen keresztül, a szomszéd utcába meg nem pillantotta őt...
Egy félelmetesen hatalmas jelenlét, mely már többször is csodálatra bírta, s mely miatt valahol lelkében félelem fakadt. S ez a félelem széles vigyorrá nőtte ki magát, s bolondos aurája valami sötét, komoly, s kegyetlen szörnyeteggé tette. Jövőbeli hatalmának forrása haladt el mellette a szomszéd utcában, egy bohókás kedves ártatlan lélek kinek szelleme mégis oly hatalmas volt, hogy fiatal testében képes volt oly bizarr lelket hordozni, a vörös királynő maga...
Egyik alvó álmából egy hatalmas nyalókát húzott ki, mely különleges volt,  minden ízt egyszerre fakaszt magából, s oly lehengerlő, szinte katarzisszerű élményt okoz, mint csak kevés dolog, majd masnit húzott rá s kész volt a tökéletes ajándék úrnőjének, ám egyenlőre még várt... Pár perc múlva feltűnt a lány az árnyékok között, ám a holdfejű  eltűnt s csöndben figyelte, amint lépteit a város egyik ékköve felé veszi... a régi színház... S Amint a lány belépett, Lupin követte...

A hozzászólást Lupin összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 28, 2013 4:43 pm-kor.
Airie
Gaztevő
Gaztevő
Airie

Hozzászólások száma : 327

TémanyitásTárgy: Re: Karmester rezidencia   Karmester rezidencia I_icon_minitimePént. Szept. 27, 2013 6:07 pm

Otthon, drága otthon... Egy vágy, egy érzés, egy emlék, ezt mind magába foglalja, ezt mind körbeöleli. Mikor is volt? Egy hónapja? Egy hete? Egy néve netalán, hogy én utoljára itt jártam? Mikor átléptem biztonságos küszöbét, nem is sejtve, ezzel egy útra lépek, egy veszélyes útra, mely során rengeteg kalandban lesz részem. Varázslatos és mégis félelmetes kalandokon mentem keresztül, de most, hosszú idő után ismét a járda hazafelé vezet. Otthon. Van e nekem olyan? Olyan sok helyen laktam, éltem, de végül mindegyiket elhagytam, mindegyik hátat fordított nekem, kidobott, nem kellettem. S most, hogy újra meglátom távolban az a sötét hatalmas épületet, elfog a furcsa érzés, melyben az ódzkodás és az öröm viaskodik. Otthon ez még nekem egyáltalán? Miért is jöttem vissza, ha Vörös Vadásztól kapott gyönyörű házikómban úgyis megtalálok mindent, amire szükségem van? Egy érzés mégis ide vonz, talán a kíváncsiság, mi lehet azzal a férfivel, ki akkor befogadott, otthont adott nekem.

Arcomra lágy mosoly húzódott, szép idők voltak azok. Nem kiabált az összerajzolt falak miatt, nem volt neki baj, mikor az egész épületben széthúztam azt a sok berendezést, amit a kulisszákban találtam. Rumli, összefirkált falak, dübörgés, zaj. Ezek közül semmi sem volt baj neki, sőt, gyakran csatlakozott, játszott velem. Felnéztem az égre, fekete lepedő csúszott a városra, mely mégis úgy világít, mégis olyan fény van, mintha nappal lenne. Hideg van, de nem esik most az eső. Mély levegő, már az épület előtt állok. Kezem lassan emelem fel, mintha drótkötél mozgatná, de nem tolom le a kilincset. Ajkaimba harapok habozva, tétovázva, nem akarok ismét csalódni, nem akarok üres épületben egyedül bolyongani a sötétben, hogy csak az emlékek nehezedjenek rám mindenhonnan. Körbepillantok az utcán, hideg és csendes, mint mindig.

- Menjünk szerelmem... - suttogom a sötétbe, végül kinyitom lassan az ajtót. Nehezen nyílik, hangos nyikorgását többször is visszaverik a hideg falak, melyek bent lapulnak. Belépek, érzem ahogy rám zúdul minden emlék, gondolat, mely harcol, dacol lelkemben. Ismét egy mély levegő, csak úgy bátorodom fel. Hideg és sötétség fogad, mely a csend tengerében úszik. Besurranok mint a kígyó, nem csukom be az ajtót, legalább valamilyen fény szűrődjön be. Beljebb megyek, lassan lépkedek, nézelődök. Magam mögött hagyom az ajtót, majd megállok a nagy előtérben. Figyelem a folyosókat, az ajtókat, azt a nagy lépcsőt, mely a többi emeletre, mely a nagy színpadra, az operaházba vezet.

- Itthon vagyok! - kiáltom el magam, hagyom, hogy hangom bejárja a sötét és csendes, elhagyatott épületet, többször is visszaverik a falak, csak hogy bizonyítsanak abban, lehet tényleg egyedül vagyok itt.
http://www.gportal.hu/airie
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

TémanyitásTárgy: Re: Karmester rezidencia   Karmester rezidencia I_icon_minitimePént. Szept. 27, 2013 7:51 pm

Az üres falak már hónapok óta üresen állnak. Minden olyan, akár egy évvel ezelőtt. De mégis minden oly más. A falak hidegek, a folyosók üresek. Ez a hely már jó ideje egy szellem lakta hely. Egy húsvér szellemé. Hiányzik belőle valami, ami régen megvolt és most már nincs. Hiányzik belőle a nevetés, az elevenség. Egy nevetés ami egykor talán még idegesítőnek tűnt, de idővel hozzászokott. Nem csak hogy hozzászokott, a falakba ivódott és már egész kellemesnek is tűnt. De a hiánya hatalmas űrt tépett ki egy szegény szerencsétlen szellem lelkéből. Az a kis elevenség ami játékosságot hozott eme épület folyosóira. Az a sok gonosz terv és cselszövés, ami akkor keletkezett mikor ő még éjjel is fent akart maradni, hogy segítsen. A rajzok a falakon, a plüssök a szobájában, már csak egy kellemes emléket ébresztenek benne, ami immár tőrszúrásként hasítanak foszladozó lelkébe. Minden megállt, vagy abba maradt, mint amikor egy tökéletesnek vélt gépezetből elvesznek egy fogaskereket. Ez az egy fogaskerék hiánya kicsinynek tűnik, de mindent a feje tetejére állít.

Egy kiégett gaztevő ki elveszett az események áradatában. Kinek nevére vagy emlékére bárki is emlékezne már nem részese életének, vagy már rég elfeledte. Minden ami élettel töltötte volna meg, már nem hozta lázba. Emlékszik egykor még felakarta égetni a világot. Azóta már mindentől elment a kedve. Szánalmas látványt nyújtott. Az őrült, ki a káoszra tette fel az életét már rég elveszett. Nem maradt számára semmi, csak a zene. A zene az, ami még megtöltötte élettel és reménnyel. Habár a remény fájdalmas.

A Karmester napja nagy részét a színpadon töltötte. Most is egy kupac szétszórt kotta körül ült, hegedűvel a kezében. Egy év óta már szakállat is növesztett. Egy szomorú muzsikát játszott. Szemét becsukva egy történetet képzelt el. Többször is mondta magának. "Minden zene egy történetet mesél el, de a történet minden valamire való embernél más". A zene visszhangja betöltötte a nagytermet. Csodaszép volt a játék, de még befejezetlen. Egyszerre megállt a muzsika, de a tartása megmaradt. Mozdulatlanul ült, mintha folytatódna egy apró szünet után, de mégse. Kezei megfeszültek. A szeme hirtelen kinyitódott és amilyen erővel tudta fölállt a székből és eldobta a kiváló hangszert. Immáron az ötödiket a hónapban. Minden izomzata megfeszült és elordította magát. Az égbe kiáltott, mintha valaki fentről talán meghallja és választ adna arra amire ő maga sem tudja a választ. Vagy csak egy jelre. Térdre rogyva zuhant össze. Dühösen ütött a színpad fa padlózatába. A sírás akadozva, elfojtottan tört elő belőle. Már nem bírja. Már régen megtört, de még itt van. Talán már nem sokáig. Elővett valamit, amit rég nem fogott már a kezében és rég nem használta már. A kézi fegyvere volt az. Szájába tette a fegyvert. Ujja nehezen akartak engedelmeskedni. Meg akarta húzni a ravaszt, de nem tudta megtenni. Valami nem engedte.
- Itthon vagyok! - Hallatszott egy régen hallott ismerős hang. Amit már oly rég hallott. Amire talán egész eddig várt. Kiszaladt hát az előtérbe. Lábait fürgén szedte. Talán ez csak szemfényvesztés lesz, de már nem tudta érdekelni. Csak rohant. Majd meglátta őt. Lihegve állt meg előtte. Még mindig gyönyörű volt őt látni és most még szebb. Szavai torkán akadtak. Újfent elhagyta ereje és térdre esett. Röhögött és sírt egyszerre.
- Lányom...- Ennyit tudott mondani. Kezeit ölelésre emelte. Annyi kérdés zúdult a fejébe, de most csak ez volt a legfontosabb. A remény új értelmet nyert életében. A fogaskerék vissza került a helyére.  
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

TémanyitásTárgy: Re: Karmester rezidencia   Karmester rezidencia I_icon_minitimePént. Szept. 27, 2013 8:34 pm

Lelkének sötét bugyrai mintha hatalmasabbá tették volna jelenlétét amint belépett a cicomás épületbe, mely régi korok építészetének fennkölt stílusában, esztétikai csodaként tornyosult, Gorham eme elfeledett részének szívében. Ám belépve a fájdalom elviselhetetlen volt, a gyalázat amit eme csodálatos épületben végeztek. A pompás falak a gyermeki művészet legocsmányabb, kreativizmus nélküli firkálmányai szívroham közeli helyzetbe vitték, ám hirtelen minden  házhoz kapcsolódó gondolata eltűnt, s szeme a falakon keresztül egyetlen csomópontra nézett. Nem látott semmit, ám a torzulás az álmok síkjában ezen a ponton iszonyatos volt... Nemtudta mi történhetett itt a múltban, talán maga az álomúr hagyta valahol lenyomatát, nem tudta, de meg akarta tudni... Egyre bentebb lépkedett, szinte nyála is kicsordult az éteri izgatottságtól, mikor is hirtelen valami zaj vonta el figyelmét, s meglátta a szomszéd szobában a két alakot, ám valami jobban lekötötte... A beszélgetők mögött egy tükör állt s a belőle áradó aurát bárhol felismerte volna... Morpheus erejének egy darabkája. Valahol tudata mélyén tudta, hogy ismernie kéne, tudnia kéne mi ez pontosan, de majd eszébe jut valamikor. Hirtelen vonzást érzett a tükrön keresztül, ám kiverte a fejéből a gondolatot, s ismét Airiet és annak ismerősét nézte. Egy darabig még figyelte őket, majd szép komótosan, jól hallhatóan megkopogtatta a falat, s várta királynőjének, és kornyikáló barátjának reakcióját...
Airie
Gaztevő
Gaztevő
Airie

Hozzászólások száma : 327

TémanyitásTárgy: Re: Karmester rezidencia   Karmester rezidencia I_icon_minitimeSzomb. Szept. 28, 2013 9:26 pm

Hideg és csend. Hideg és csend. Lassan rakom le drága szerelmemet a padlóra, mintha attól félnék, hogy elnyeli őt és nem látom többé. Puha tappancsai a földre érkeznek, kezét fogom, de ő is körbe szeretne nézni. Érzem ahogy kicsit húz, ahogy ki szeretne csúszni fogásomból. Nem tartom őt vissza, hagyom, de félve. Nézem ahogy előbbre lépdel, én pedig utána. Kémleli a helyet, szagolgatja a levegőt, füleit hegyesen emeli felfelé, hangok után kutatva. De semmi. A néma csend körbevesz minket s én csalódottan nézek le rá.

- Nincs itt... - mondom halkan, majd egy lágy sóhaj hagyja el megtépett ajkaimat, melyre a vér száradt, a kellemetlen, néha viszkető érzést keltő varral. S ismét az az érzés tölt el, mint mindig. A csalódás és magány. Az a fajta csalódás, melyet akkor éreztem utoljára, mikor szülőházamba, az régi, talán igazi és egyetlen otthonomba tértem vissza haza s nem fogadott semmi más, csak a por és csend. A zongora melyen akkor játszottam, egy pillanatra felelevenítette az otthon melegét, a nevetés, minden ami szép és jó volt. Ismét otthon éreztem magam, boldognak egy pillanatra. Egy röpke pillanatra, mely elszállt a zongora hangjával, melyet elfojtott a por. S ismét az a hideg, csendes ház lett, hol a por és kosz kapott fészket.

Nyuszim hamar visszatért hozzám, s én lenézve rá fekete gomb szemein, melyek eddig mindig oly bölcsen, felbátorítva néztek rám, most üresek és szomorúak voltak. Mint én, ő szintén elvesztette hón szerető otthonát, hol együtt játszottunk és nevettünk, táncoltunk késő éjszakáig. És neki ez nem volt baj... Lágy mosoly húzódott arcomra, de nem volt olyan őszinte, mint szerettem volna. Kezemet nyújtottam felé, s ő puha mancsát belerakva húztam fel magamhoz meleg ölelésbe torkolva. Mint egy anya gyermekét, úgy tartottam én is szerelmemet karjaimban, ölelve magamhoz, egymást bátorítva.

- Már nincs itt... - ismételtem szavaimat halkan, melyek üresek voltak, akárcsak az épület. Lehunyva szemeimet fordultam meg, nem akartam látni mit hagyok magam után, mennyi emlék marad itt, melyeket a falak fognak őrizni mindörökké. Egy fél lépés, már indulnék is, mikor fülemet egy hang húzza meg. Kinyitom szemeim s felnézek. Talán csak képzeltem? Egy pillanatra azt hittem úgy van, de végül nem. Lassan fordultam meg, nem akartam ismét csalódni, hogy csak a képzelet játszik velem. S megláttam őt, ahogy ott áll, ahogy ott roskadt le a lépcső szélén. Csak egy lépés, vagy talán kettő, de én nem hittem el. Szívem kihagyom egy dobbantást s elmém hirtelen teljesen kiürült. Tényleg itt van, vagy csak az emlékek játszanak velem kegyetlen játékot? Ajkaim eltapadtak egymástól, s elakadt szavam. Ott volt előttem az a személy, akit régen szerettem, akit régen apának szólítottam s ő lányomnak. Egy pillanat, melyről sokat álmodoztam, egy pillanat, melyre oly rég vágytam, s most hogy eljött, hirtelen nem tudom, mit kell tennem. Örüljek e neki, vagy sem? Hisz elhagyott engem, otthagyott a játszótéren s nem keresett. Vagy elvesztem és ő nem talált? Mindvégig itt volt s arra várt, hogy egyszer hazatérjek?
Meleg könnyek tolódtak szemeimbe, hihetetlenül nehezek voltak, mégis éreztem, ahogy a világ összes gondja elhagy engem. Egy mosoly, csak egy apró, mely visszaesik, egy pillanatra úgy is marad. Nem szóltam semmit, de nem is akartam. Egy másodpercnyi képszakadás s már csak azt éreztem, ahogy apámat, vagyis azt a személyt kit annak szólítottam régen karjaimba zárom nyaka körül, hozzá bújok félősen és csak ölelem, mintha most ölelném őt először és utoljára életemben. Nem mondtam semmit, az érzelmeim és cselekedetem magáért beszélt. Visszatértem, végre hazajöttem...
http://www.gportal.hu/airie
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

TémanyitásTárgy: Re: Karmester rezidencia   Karmester rezidencia I_icon_minitimeVas. Szept. 29, 2013 12:37 pm

https://www.youtube.com/watch?v=rdiLxyGH8Lg

Érzi, ahogy nyaka köré fonódik a lány két keze és erősen szorítja a Karmestert magához. Karmester a derekánál fogja körbe enyhén remegő kezekkel. Fejét a lány vállába temeti. Könnyei szeméből a lányra hullanak. De ezek a könnyek az öröm könnyei. Szorosan zárja magához a lányt. Többé talán el sem akarja engedni. Nem volt valami vallásos ember, de mintha ma egy csodának lenne részese. Szemeit ösztönösen zárta össze. Azt akarta ez a pillanat maradjon meg örökké, de csak nyújtani tudta. Nem tartott ugyan sokáig, de fejében mintha órákig lettek volna így együtt össze zárva. Körülöttük minden megszűnt létezni. A ház egyszerre megtelt élettel, melegséggel. Legyen bármily sötétség, lelkében érezte a fényt. Ez a ház és lakója vissza kapott valamit, ami miatt ez már nem csak egy egyszerű épület, nem egy közönséges ház, hanem otthon. Otthon egy olyan páros számára mint ők voltak.

A Karmester végig simít a lány hátán, lentről fölfele, majd a fején áll meg a keze, hogy jobban magához szorítsa. Vállai beleremegtek ahogy sírt, de ez nem zavarta. Lassanként kezdett megnyugodni.
- Kis Hold sugaram...vissza jöttél. - Egy kicsit eltávolodott, hogy szemügyre vehesse a lány arcát saját szemeivel. Alig egy év telt és már kész nő lett belőle. Arca mosolyra derült. Kivörösödött szemeiből már már csak folydogáltak a könnycseppek.
- Hadd nézzelek. Úristen. - Kezét a szája elé tette és végig húzta ujjait a száján. - Már kész nő vagy. - A lány arcához ért, tudni akarta, hogy nem e egy délibábot ölelget. De Airie hús vér alakjában ott áll.
- Milyen bolond is vagyok, gyere...gyere beljebb. - A Karmester végig hallgatja a lány esetleges válaszát, majd utána furcsállva, de észre vesz egy kopogtatást. Ma éjjel valaki más is eljött.
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

TémanyitásTárgy: Re: Karmester rezidencia   Karmester rezidencia I_icon_minitimeHétf. Szept. 30, 2013 5:15 pm

Unottan, ámde illedelmesen nézte a két őrültet amint a dolog beteges mivoltában akár még meghatónak is mondható újratalálkozásuk látványával fertőzték meg elméjét. Ám a Holdfejű gyomra csak nehezen vette be az érzelmek ily nyílt, s pozitív természetét, ezért hányingerét szokásos vigyora mögé rejtette, miközben tekintetét ismét elvonta a különös erő, melyet a tükör felől észlelt, s mely szinte beszippantotta. Egyre nehezebben bírta türtőztetni magát, ám nyugalmat erőszakolt magára, s kopogásával magára vonta a benntlévők figyelmét, s eléjük lépve, meghajolt Airie előtt. S tisztelettudóan köszöntötte a Karmestert.

- Elnézést kérek amiért megzavarok egy ily megható pillanatot, ám én nem tartózkodnék huzamosabb ideig ebben a szobában...

/kövi hsz-el belépek az álomba, amit még előtte el akartok végezni, arra most van még lehetőség/
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Karmester rezidencia   Karmester rezidencia I_icon_minitime

Karmester rezidencia
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A Karmester
» A Karmester

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Régi Gotham-
Ugrás: