DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 2. Harci Torna Bisur vs The Manipulator

Go down 
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: 2. Harci Torna Bisur vs The Manipulator   Szomb. Nov. 19, 2011 6:40 pm


A Szürke és Ramirez több száz méter magasan áll a halandó emberek felett. Gotham City egyik legmagasabb felhőkarcolója az, ami helyszínül szolgál a harcolónak. Innen csak egy fog lemenni élve, a másik laposan. A szél az egyetlen nézőjük, ami nagyban megnehezíti a mozgásukat. Ilyen szélerősségnél csoda ha nem zuhannak azonnal a halálukba.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs The Manipulator   Szomb. Nov. 19, 2011 8:55 pm

Itt vagyok hát, egy igazi szemtől szembe küzdelemben. Stílusosan egy hatalmas Gothami felhőkarcoló tetején, igen erős a szél, de engem annyira nem zavar. Még szürke az egész világ a szemem előtt, ez jelzi, hogy még nem kezdődött el a harc, igaz ez esetben csak a letapogatós kép miatt szürke, de nekem ez is elég, hogy bele éljem magam, nagy vigyor van az arcomon, a hangulat miatt, felmérem ellenfelem szemmel.
~ Ez úgy néz ki, hogy egy Heroes 4-ből kilopott angyal fajzat lesz. Elég tisztességes ellenfelek, ha jól tudom. Őszintén szólva nem tudom mi a francért kell itt nagyon harcolni,de mindegy, nem szólok bele, lesz ami lesz, én a játékos vagyok és nem a fejlesztő. Viszont ha ezzel végzek megyek valami normális játékot nyomni, az életben jó a felbontás meg a fényárnyék, de különben az effektek nem olyan jók. most is elvárhatnám, hogy az ellenfelem kiélesedjen, a háttér homályos legyen, a csillagok a fényszennyezés ellenére is világítsanak. Isten mindjárt kezdünk...
Az érzékelőket leváltom normál látásmódomra, színessé válik minden, nem fecsérlem az időt, ez nem személyeskedés hanem egy 1v1, rögtön beállok pozícióba és a fegyveremmel becélzom ellenfelem testét, ha ő lépne előbb akkor a pajzsom húznám fel és várnám mi lesz, esetleg ha megvan a pajzs azzal együtt kezdek el oldalra futni, ügyelve, nehogy lekerüljek az épületről. Ha viszont az ellenség a célkeresztben van, akkor tüzelek, mit is tehetnék,a azonnal egy kisebb (4-5 lövés) sorozatot próbálok meg ráengedni. Amint a sorozat megvan, felhúzom a pajzsom és oldalra kezdek futni. Ha műveleteim közben támadás érne akkor egy nagy ugrással próbálok kitérni, lehetőleg hátra próbálok ugrani, de figyelve hol van vége a "padlónak". Hogyha ellenségem megsebesül vagy nem védekezik, akkor folytatom a tüzelést, nincs mese ez vérre megy úgy érzem. Igyekszem fizikálisan kikerülni, és ha az Isteni fénnyel próbálkozik, akkor a pajzsomat próbálom használni és gyorsan arrébb kerülni, mielőtt baj lenne. Ha közel jön és úgy akarna harcolni akkor a testét próbálom lőni fegyveremmel. Opció még az is, hogy az ellenség közelébe a földet kezdem el lőni, hiszen lehet az is vezeti kis távon a töltést, így talán hatást is elérek.
Csak remélhetem ellenségem nem söpör le az első körben, ezért is pörgök fel rögtön az elején.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Manipulator
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs The Manipulator   Kedd Nov. 22, 2011 7:58 pm

Egy felhőkarcoló tetején jött el a következő csata ideje. A Úr szele haragosan fúj, ezzel is mutatva, hogy itt a bűnös. A másik férfi páncélba burkolja testét és értelmetlen masinával a kezében álldogál.
- Bűnös vagy ember. Az Úr haragja most lesújt rád. - szólal meg az angyal zengő hangon.
Szárnyait maga köré hatja, majd mind két kezével kihúz egy-egy tollat, majd szárnyait lecsukja. A tollak amiket kihúz kb. 40 centi hosszúak, ennek 30 centije alkalmas támadásra. Lassan megindul ellenfele felé, majd egyre gyorsít. Elterelésnek megidéz egy fehér oszlopot a fickó elé (Isteni fény képesség), majd mikor közel ér hozzá eltünteti az oszlopot és jobb kezében lévő toll kardal megpróbálja megvágni a törzsét a fickónak, míg a másikkal a karját veszi célba. Ha nem sikerül, akkor szárnyait kitárva megpróbálja arrébb söpörni az útból a fickót. Ha a pasi támadna előbb, akkor cikk cakkos mozgással próbálja megközelíteni. Ha netalán közelharcban próbál visszatámadni akkor a szárnyaival eltolja magától. Megpróbálja szép lassan a tető széle felé pofozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://filozz.sosblog.com/
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs The Manipulator   Kedd Nov. 22, 2011 8:35 pm

Míg A Szürke angyali erővel elkezd rohanni, mivel észrevette hogy ellenfele lőni készül. Lábait gyorsan kapkodja, de ez is kevés ahhoz, hogy a golyókat elkerülje. Csak kettő találja el, egyik a szárnyát, ami bármennyire is jó védelmet nyújt vezeti az áramot, és így egy igazi villámcsapás érzetét kelti az angyalban. Az izmai önkénytelenül összehúzódnak, zuhantában már csak annyit vesz észre, hogy egy következő golyó is eltalálja, de ez már a testét. Földön fetrengve nézi végig A Szürke, ahogy ellenfele közelébe ér. A regenerációja jó szolgálatot tesz ilyenkor, de már percei sincsenek a földi létből.


Bisur kivégezheted.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs The Manipulator   Kedd Nov. 22, 2011 9:20 pm

Beállok célzok, az ellenfél elkezd rohanni, és én reflexből tüzelek, nem is tehetek mást, az ösztön rögtön ezt diktálja... és a lövések találnak, a fegyverem nem lő olyan hihetetlen gyorsan, de nem is baj, legalább spórolok a töltényekkel. Úgy tűnik az elektromosság megteszi a hatását, ellenfelem rögtön elterül két lövés után. Lassabban közelebb sétálok hozzá, látom nincs túlzottan jól szegény.
Lerakom magam mellé az Avatart, előveszem a zenelejátszóm és magnumom, elindítom a nevezetes számot majd a pisztolyt a fejéhez emelem, majd meghúzom a ravaszt. Ezután bomlott elmém rögtön meg is lépi a reakciókat.
~ Jó volt. Készen állsz a következő menetre. Teljesített feladatok: Elsőre (öld meg az ellenfeled egy menet alatt), Halál angyala (ölj meg egy igazi angyalt), Hóhér (sebesítsd meg az ellenfeled a karabéllyal aztán végezd ki a pisztolyoddal) Megtorló (megbosszultad az előző Harci Tornán szenvedett vereséget)... ez jó, de hogy fogok én innen lemenni?
Még kiélvezem a győzelmet, és csak állok egy helyben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: 2. Harci Torna Bisur vs The Manipulator   

Vissza az elejére Go down
 
2. Harci Torna Bisur vs The Manipulator
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Inazuma Kuraudo előtörténete
» Daisuke Előtörténet
» Fegyverek leírása // Ára és a Vásárláshoz tartozó szabályzatok
» Old but Gold Antiques - Darren Cain régiség boltja és háza

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Szabad játék-
Ugrás: