DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

 

 Zack Lindenburg alias Cybergyík

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík


Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

Zack Lindenburg alias Cybergyík Empty
TémanyitásTárgy: Zack Lindenburg alias Cybergyík   Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeHétf. Május 09, 2011 4:36 pm

Születési név: Zack Lindenburg
Egyéb név: Cybergyík
Kor: 28
Magasság: 180 cm
Súly: 95kg
Hajszín: -
Bőrszín: Zöld
Egészségi állapot:
Család: Nincs élő rokon
Foglalkozás: Feltaláló
Oldal:
Ellenségei: +GenTech+
Szövetségesei: Vadmacska, Védelmező, (Sárkány), (Dr. Löket), (Lángnyelv), Batman

Törzshely: Alfa szövetség főhadiszállás
Jellem:
Eléggé kedves, és viszonylag beszédes is. Általában a kérdezz felelek játékot játssza, ha kérdeznek tőle valamit akkor igyekszik kielégítő választ adni. Harc közben rengeteg taktikája van, igyekszik beszélgetéssel, vagy idiótasággal elvonni ellenfele figyelmét hogy aztán könnyebben bevigye egyszerű ám mégis letaglózó csapásait. Mélyen vallásos, saját világának vallását követi, ezért minden bűnét meggyónja ha úgy gondolja, hogy magányos helyzetben van, eléggé szánalmasnak érzi hogy listát kell vezetnie olyan bűneiről ami mások szemében szinte már mindennaposnak tűnnek. Ahhoz képest hogy mennyit harcol ő egy pacifista, egyáltalán nem szereti az erőszakot, de tapasztalatból tudja, hogy Gothamben az előbb lő aztán kérdez taktikát gyakorlatilag minden fegyverrel rendelkező személy közel tart a szívéhez, így egy-két hét után már meg sem próbálta őket lebeszélni mielőtt le nem fegyverezte őket. Az embereket -bár tudatosan nem veszi észre- eléggé alábecsüli. Azt hiszi hogy a reflexei és a vastag pikkely réteg ami a testén van, olyan előnyt nyújt ami az átlag ember számára legyőzhetetlen akadály, és bár ez valamennyire igaz is, ezért képes a nem átlagos embereket is lenézni egészen addig amíg nem mutatják meg neki, hogy mekkora baklövést követett el.
Szakképzettség: Közép szintű nanotechnológia, kémiai-fizikai ismeretek, magas szintű informatikai képzés, utcai harc

Képesség: Dinoszaurusz lét: Ez nem éppen képesség inkább adottság. Mivel mondhatni olyan, mint egy dinoszaurusz, így elég sok képességgel rendelkezik, amivel egy átlag húsevő rendelkezik. Átlag fölötti erő, ami azt jelenti, hogy 100 kg az átlagos súly bírása, de képes e fölött is teljesíteni. Az ütései elég erősek, hogy egy átlagembert leüssön, vagy akár légszomjat is előidézzen. Vastag pikkely, ami véd a sérülésektől, a hőtől, és bármi nemű durva sérüléstől. Nagyjából olyan mintha lenne egy természetes kevlár mellénye. A legnagyobb előnye a gyorsasága. A végsebessége 65 km/óra persze ilyen gyorsan nem sokáig tud futni, de ez sokat segít neki, és ez a sebesség nem csak futásnál jön elő. A reflexei kiválóak, olyan gyorsan képes válaszolni az agya, hogy harcban az ellenfél már-már azt hiszi, hogy a jövőbe lát. Emellett rendelkezésére áll 5. végtagja is, hogy segítse az egyensúly érzékét, és a harci hatékonyságát.
Mutálódás: Tapadó kezek: A mutáció során Zack ujjai mutálódtak hogy segítsék a mászás és fogás erőségét. Olyan erővel képes odanyomni az ujjait a falhoz vagy bármilyen más tárgyhoz hogy az apró percek közt vákum alakul ki és gyakorlatilag a levegő ragasztóként üzemel, amik az izmok el nem lazulnak. A testtömege miatt ez csak pár másodpercig tartható meg, hiszen az izmoknak hatalmas súlyt kell elbírniuk arra az időre, de gyorsan regenerálódnak úgy hogy a megerőltetéstől függően 10 másodperctől 1 percig kell pihennie. A túlzott használat természetesen izomlázhoz vezet, amikor is a szerencsétlen meg se tud érinteni dolgokat anélkül hogy csípő fájdalmat ne érezzen.

Vagyon tárgyai: Egy raktár Bowery és Robbinsville környékén ahol a főhadiszállás is van.

Hírnév: 750

Pénzügyek, tulajdonok, stb.

--------------------------------------------------------------------------------------
Pénz

Fizetés: 450$
Fizetésnapok: 2011. 08. 23;2011. 09. 9;2011. 09. 23;2011 10. 9; 2011 10. 23; 2011 11. 9;2011 11. 23;2011 12. 9; 2011 12. 23; 2012 01. 9;2012 1. 23;2012 02. 9;2012 02. 23;2012 03. 9; 2012 03. 23; 2012 04. 9; 2012 04. 23; 2012 05. 9;2012 05. 23; 2012 06. 9;2012 06. 23
Esedékes: 23; 9
Összes: 9000$
Elköltött: 0
Fennmaradó: 9000$
--------------------------------------------------------------------------------------
Kredit

Összes: 12
+3 Az alap, és
+1 jó előtörténetért
+2 Korszak kalandért
+2 Bővítésért
+2 Korszak kalandért
+1 Lángnyelvnek köszönhetően
+1 Zauna
Eköltött: 10
-1 jó minőségű katana megvásárlása
-3 cybernetikus szemüveg elkészítése
-3 Páncél
-3 sokk kesztyűk
Fennmaradó: 2
--------------------------------------------------------------------------------------
Tulajdonok, felszerelés, NJK, vásárolt dolgok, stb.

Jó minőségű katana.
Csáklyakilövő
Cybernetikus szemüveg
High-Tech páncélzat
Sokk kesztyűk
Villám (Azaz az elektronikusan felturbózott rendőrségi motor)
--------------------------------------------------------------------------------------
Kinézetek (Katt a ide):


A hozzászólást Cybergyík összesen 26 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 20, 2014 10:19 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska


Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Zack Lindenburg alias Cybergyík Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zack Lindenburg alias Cybergyík   Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeHétf. Május 09, 2011 4:39 pm

Adatlapod elfogadva, kétheti kereseted 450$. Jó játékot kívánok.
Vissza az elejére Go down
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík


Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

Zack Lindenburg alias Cybergyík Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zack Lindenburg alias Cybergyík   Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeCsüt. Jún. 02, 2011 2:51 pm

Magán kaland: Utcai veszedelem

Ma este elindultam, hogy teljesítsem saját magamra szabott kötelességeim, de ezúttal valami nagy vadat akartam elkapni, valami kemény bűntényben akartam belecsöppenni. Nos, meg lett az akaratom.
Nem sokkal később verekedés hangjait hallottam, és elindultam, hogy megnézzem, viszont nem én voltam az egyetlen. Egy másik maszkos pasas. Mind ketten a verekedés helyére igyekeztünk, és ő előbb érkezett, meg, és én már csak azt láttam ahogy az (szerintem a bírót) egyik férfit ütötte, míg két nő egymás ellen harcolt. Beavatkoztam, és elsőre nem is néztem ki azokból az amazonokból semmit, ami hiba volt, mert ők voltak az igazi ellenségek. Persze én a maszkos fickóval foglalkoztam, akiben nem igazán bíztam meg, de nem sokára rá kellett ébrednem hibámra, és egy elég kemény küzdelem vette kezdetét. Komolyan mondom, mintha csak fajtám béliek lettek volna. Nagyon kemény harc volt, de sikerült győznöm.
Miután legyőztem őket. A maszkos személy meghívott egy italra, hogy elbeszélgessem velem. Elég lepukkadt helyre vitt, és a modora is oda illő volt. Nem volt épp kedves, sőt volt olyan pillanat amikor egyszerűen ott akartam hagyni, de aztán sikerült úgymond megegyeznünk. Viszont ez nem tartott sokáig, mert a kocsma apraja nagyja úgy döntött, hogy nem tűrnek meg minket, és kezdetét vette egy újabb harc, ami már sokkal könnyebb volt mint azok ellen, a vadmacskák ellen. Végül legyőztük őket is, majd Vadmacska egy fuvart hivatott magának, és elbúcsúztunk. Felajánlotta, hogy követhetem, de én inkább vissza utasítottam. Túl fáradt voltam egy ilyen mértékű megerőltetésre. Miután ezzel megvoltunk, én elindultam haza, ő pedig folytatta az útját. Amint haza értem bevetettem magam az ágyba. Még le se vetkőztem, csak a kardomat vettem le, és tettem félre aztán ruhástul mindenestül belezuhantam a kis ágyikómba, és elaludtam.

Jutalmak:
-Szövetségesek: Vadmacska
-Utcai harc jártasság (kezdő)
Vissza az elejére Go down
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík


Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

Zack Lindenburg alias Cybergyík Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zack Lindenburg alias Cybergyík   Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeVas. Május 13, 2012 7:30 pm

//Na igen ide is írni kéne hehe ^^'//

Hosszú ideje nem írtam ide. Talán mert nem volt alkalmam. Most viszont olyan sok mindent kell pótolnom, hogy az nem igaz. Jobb, ha belekezdek. Egy darabig úgy gondoltam, hogy nem bővítem, ha már ennyi ideig hanyagoltam, de aztán kezdtem magamban beszélni. Úgyhogy eszem kedvéért ismét belevágtam a történetembe. Na de hol is tartottam.

Egy régi ismerős

Az élet néha kegyetlen tud lenni. Igaz most nem velem történt ez, hanem egy régi barátommal. Éppen az utcán járőröztem, amikor megtaláltam egy furcsa vértócsát, amiről gyorsan kiderült, hogy az én fajtámé. A közelben egy pórul járt bűnöző. Sikerült kiszednem belőle mégis mi történt bár nem volt könnyű. Új nyomot kaptam, amin elindulhatok, de nem volt éppen könnyű haladni rajta, mert hamar vége szakadt, egy konténernél. Ott azonban valami mást találtam papírokat. Igaz ez nem volt feltűnő hisz egy szemetesbe bármit be lehet dobni, de aztán kiderült, hogy azok a papírok nekem többet érnek bármily kincsnél. Még most is megvannak, és gyakran átfutom őket. A professzor kézírása, a kutatási eredményeiről. Egyre nagyobb kudarcok érték szegényt úgy tűnik, nem találja a módját, hogy megalkossa a csodát melyre-annyira várt. Az asszisztense viszont erősködött, hogy próbálják ki. Ekkor azonban félbeszakított egy rablás, aminek tanúja, és megakadályozója is voltam, bár igaz eléggé elkapkodtam, de szerencsém volt. A pénzt visszajutattam a tulajnak, de ekkor a televízió kapta el a figyelmem, és bár elsőre nem tartottam túl nagyra második pillantásra már teljesen más képet láttam magam előtt. Egy gyíkember harcolt egy emberrel és az a gyíkember nem én voltam. A lábaim gyorsabbak lettek minden lépéssel, ahogy megindultam a helyszínre ahol az adást sugározták. Meg is találtam, nem volt messze, és az ölre menő párost is megtaláltam. A fajtársam eddigre teljesen megvadult. Az agyából már csak az ösztönén maradt és a lemez beakadt a gyilkolási vágynál. Szegény pára. Próbáltam lenyugtatni, de minden siker nélkül. A vége az lett, hogy az ismeretlen high-tech katona kitört egy furcsa bombával, ami az én szememben is legalább múlt századi, szóval elég fejlett az emberekhez képest. Mire magamhoz tértem, már eltűntek, bár az is igaz, hogy hagytak maguk után nyomokat, amiket követhettem. Ez is történt, elég hamar megtaláltam a két férfit. Akkor azt hittem, hogy a professzor az, nem is tudom miért, de az a kettő mindig is hasonlított egymásra, bár igaz a professzor kissé öregebb, de azt hiszem erről abban a pillanatban megfeledkeztem. Ismételten próbáltam megállítani, és ekkor szemtől szembe kerültünk. Nem a professzor volt, mint azt az előbb említettem. Nem ő Chedra volt, egy régi barát és rivális, de többé nem önmaga. Leütöttem, hagytam, hogy teste kicsit megpihenjen attól a méregtől, amit a megveszett agya pumpált belé. Próbáltam beszélni a katonával, de ő csak elküldött a fenébe, és meghalt, annyit viszont megtudtam, hogy tudják hogyan kerültem ide, a kérdés csak az, vajon hogyan. Megszereztem tőle pár papírt, ami talán nyomra vezethet, de nem derítettem ki sokat, az egész üzenet kódolva van, egy hamis megbízólevél álcájával, a sima szemnek nem mond semmit, épp ezért tudom, hogy kódolt az üzenet, hisz minek lenne ez nála? Viszont ott helyben nem tudtam áttanulmányozni, hisz jött a rendőrség. Nos hogy is mondjam, nem voltak épp elragadtatva tőlem. Csak azért maradtam, hogy megpróbáljak egy esélyt szerezni Chedrának, hogy ne a boncasztalra kerüljön egy laboratóriumba, hanem valahova máshova. Természetesen ők nem hitték egy szavamat se, hisz mit várhatunk az embertől, aki bármikor hazudik, csak hogy magát vagy barátait mentse, őnekik ez nem bűn, legalábbis nem mindig, amit mai napig nem tudok megérteni. Őrültnek néztek, hirtelen nem is tudtam mit tegyek. Az egyetlen megoldás a menekülés volt, nem volt épp kellemes érzés, de legalább sikerült elfutnom. A bilincsektől – amiket rám raktak – szerencsére könnyen megszabadultam, és óvatosan haza siettem. Otthon átolvastam mindent, amit tudtam, majd lefeküdtem. A kódokat máig nem tudtam megfejteni, de talán csak hiányzik a kellő felszerelés.

Jutalmak:
Információ
Vissza az elejére Go down
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík


Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

Zack Lindenburg alias Cybergyík Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zack Lindenburg alias Cybergyík   Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeVas. Május 13, 2012 7:32 pm

Az első szuperhős csapat

Az emberek furcsa emberek. De azok, akikkel nem rég találkoztam még annál is furcsábbak hisz azt csinálják, amit én is. És valljuk be ehhez a melóhoz egy kicsit őrültnek kell lenni. Na de hogy is történt ez meg. Nos, egy bűnöző banda ütötte fel a fejét. Főleg autólopásból éltek, de ezek a járművel meglehetősen drágák voltak, így nem csoda, hogy a rendőrség le akarta kapcsolni őket. Gondoltam miért ne segítsek? Egy kis leleményességgel és egy sajátkezű programmal kinyomoztam a búvóhelyüket, és megindultam, hogy kiosszak egy két leckét ezeknek a tisztességtelen férfiaknak. Viszont nem én voltam az egyetlen, aki azon az éjjelen rájuk vadászott. Rajtam kívül három bűnüldöző is egyenruhába állt, hogy elkapja őket. Ezt persze én a káosz kezdetéig nem tudtam. Épp be akartam lépni, amikor megtört a csend. Egy füst gránát repült be az ablakon, és elborította az egész termet, majd lövöldözés. Én pedig nem igen tudtam mit tenni. Nem sokára a tetőről is emberek potyogtak, viszont ők nem épp úgy öltözködtek, mint a huligánok, inkább, mint a szuperhősök az újságokból, így úgy döntöttem talán jó ötlet velük lenni, ami később jó döntésnek bizonyult. Gyorsan lerendeztük a kis bandát, a vezetőjük azonban keményebb diónak számított. Egy minotaurus és egy kentaur keverékféle férfi volt, aki nem igen sajnált minket, meggyűlt vele a bajunk, de aztán sikerült térdre kényszeríteni. Miután elájult visszaváltozott eredeti alakjába, mi pedig a csend beálltával beszélgetni kezdtünk. Egy gyors ismerkedést megtudtam a nevüket. Sárkány, Védelmező, és Dr. Löket. 3 meglehetősen személyiség, állt előttem, de közelebbről még nem volt időnk megismerkedni, mert jött a rendőrség, nekünk pedig el kellett tűnnünk. A szomszédos tetőn folytattuk az ismerkedést. Sárkány egy fiatalabb ember, bátor, és talán egy kicsit forrófejű. Dr. Löket, az a szája be nem álló fajta, legalábbis nagyon szeret beszélni, és gyakorlatilag ő próbálja összetartani a csapatot, persze csak az ő szabályai szerint. Védelmező egy sötét hős, nem éppen kedves vagy beszédes, és bár a fegyvere szent ő nem igazán, legalábbis szerintem. Nem is az a csapatjátékos figura, és eléggé kapkodó is, gyakran tesz fel mindent egy lapra az én szememben, valami azt súgja, hogy időre lesz szükségem, hogy megszokjam. Szóval Dr. Löket végül felajánlotta, hogy álljunk össze mi négyen a város védelméért. Kicsit el kellett gondolkodnom a válaszon, sok előny és hátrány volt kérdésben, de aztán úgy döntöttem, hogy elfogadom az ajánlatot. Így alakult meg az alfa szövetség. Ezek lennénk mi.

Jutalmak:
Csatlakozás az Alfa csapathoz
Szövetséges: Sárkány, Dr. Löket, Védelmező
Vissza az elejére Go down
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík


Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

Zack Lindenburg alias Cybergyík Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zack Lindenburg alias Cybergyík   Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeVas. Május 13, 2012 7:37 pm

A nagy kaland:
Azaz csapás a Falcone kúriára

Aznap estére nem igen volt programom, szóval miért is ne? Sárkánynak kellett egy kis segítség, én pedig válaszoltam a hívásra, hiszen ha már csapattársak vagyunk, akkor segítsünk egymásnak. Csak ott derült ki mire is készülünk. A Falcone családot kellett eltávolítani a bűnözés mezejéről, de ehhez bizonyíték kellett. Batman volt a főnök, és ő is adta ki az utasításokat, vagyis az információt, bár őszintén szólva egy kicsit több nem ártott volna. A találkozón Védelmező is ott volt, viszont Dr. Löket nem vett részt ebben a csatában, igaz szerintem sokkal többre mentünk volna vele, mint Védelmezővel. Miután Batman elmondta mit is kell csinálni, és adott kommunikátorokat, elkezdtük tervezni a dolgokat a többiekkel. Rövidesen kiötlöttünk pár tervet, és egy kis felderítés után már változtattunk is. Sárkány fent ment be, mi pedig alulról indultunk. A csatorna nem volt épp kellemes, de legalább a szenny lébe nem kellett bemennünk. Elég hamar találtunk egy titkos bejáratot, amit szépen óvatosan elterveztünk hogyan megyünk be, meg minden, de elég hamar kiderült, hogy ez felesleges volt, bár én azt mondom, jobb félni, mint megijedni. Ezután minden elkezdett lefelé szánkázni. Védelmező kinyitotta az ajtót, ami a szobában volt, és kapkodott. Rögtön lelőtt három embert a megváltójával. Ezek után még meg is kellett kötöznünk őket, ami nem tett jót a lelkiismeretemnek. Az egyik ember az ajtóálló volt, akit Védelmező rögtön faggatni kezdett egy nagyon durva módszerrel. Én inkább oda se néztem. Ezt a fickót egyre nehezebb tolerálnom, kezdek kételkedni, hogy tényleg jó fiú. Néha úgy bevinném a rendőrségre, de egyelőre türtőztetem magam, talán majd lesz rá lehetőségem, hogy megjavítsam, mielőtt a fegyvere ellene fordul. Elvileg a tiszta lelkűeket nem bántja… Kíváncsi vagyok, mi történne vele, ha eltalálná vele valaki. Na de, hol is tartottam. Miután meg tudtuk hova is kell menni, kapcsolatba léptem Sárkánnyal és elmondtam neki a fejleményeket. Nem sokkal később új emberek érkeztek, és Védelmezőnek gyorsan szerepet kellett váltania. Kész szerencse, hogy sikerült ez félre vezetés. Viszont utána jött megint a kapkodás. Egy kis várakozás után Védelmező elindult felfelé a liften, és rögtön kiszúrták. Én elvágtam a vezetékeket, ahogy a tervben meg volt beszélve, és már rohantam is ki az épületből. Úgy tűnt nekem nem lesz sok szerepem, de ez hamar megváltozott, mert Védelmezőtől jött valami búcsú szöveg féle, ami arra sarkalt, hogy utána rohanjak, vissza az épületbe, és fel a lépcsőkön. Szerencsére Batman időben közbe lépett, félekén nem lettem volna elég, hogy megmentsem őt, lehet meg is hal. Viszont nem volt időm, bármilyen érzelmet kimutatni, máris indultunk fel a fő helyszínre. Elég nagy volt a káosz, és egyre nagyobbra nőt, ahogy robbanás következett be. Nem sokkal később három macska nő jelent meg. Elég veszélyesnek tűntek. Főleg az amelyik robotikus borítással rendelkezett. A harc elkerülhetetlen volt, és pár másodperc múlva ki is tört. Védelmező ellenfele a robot nő, míg nekem egy kicsit humánusabb ember jutott, bár a farka kicsit meglepett, hisz az embereknek nincsen. Viszont nem volt időm kikérdezni. Csak egy kis csevegést hoztam vele össze. A neve Felicia, vagy legalábbis ezt adta meg, gondolom álnév. Egész jó harcos volt, az erőnk megegyezett, és nem tudtuk egymást leverni, amit furcsálltam. Viszont harcunk rövid életű volt, mert Sárkány hívott segítséget kérve tőlem. Rohannom kellett, de a lányt azért megjegyeztem, ki tudja, talán valamikor befejezhetjük ezt a harcot, lehet érdekes lesz. A harc további szakaszaira nem összpontosítottam, csak kiugrottam a sajátomból, és már rohantam Sárkány felé. Ő átnyújtotta, a számomra igazi bizonyítékot. Csak később derült ki, hogy nem az igazi dokumentum volt, ami rontotta kapcsolatomat a szuperhős fiúval. Tényleg az arcára is vettettem egy pillantást. Azt tudtam, hogy fiatal volt, de azért ennyire fiatalra nem gondoltam. Az is meglepett, hogy egy sebhely volt az arcán, vajon honnan szerezhette? Viszont a menekülés túlságosan lekötött, hogy akkor ezen gondolkodjak. Futnom kellett, mint az őrült. Már volt is valaki a nyomomban. Nem más, mint a robot macskanő. Védekeznem kellett és az egyik kezembe eső poroltóval tudtam hatástalanítani pár percre. Először lefújtam aztán leütöttem. Viszont amint kijutottam az épületből, máris mögöttem volt. Úgy tűnt nincs más választásom harcolnom kell ellene a legjobb tudásom szerint. Nagyon elszánt volt, mintha az élete függött volna attól az átkozott könyvtől.
Viszont hirtelen megállt, és visszalépett, én pedig megrökönyödve bámultam utána. Végül kiderült miért. A könyv amit én vittem nem az igazi volt az Sárkánynál volt és ő elvesztette azt. Nem igen tudtam mit szólhatnék, de a kapcsolatunk a megtudás pillanatában gyakorlatilag összeomlott. Három hónapig nem is nagyon tartottam a kapcsolatot a csapattal, csak magányos bűnüldözést folytattam. Lökettel összelátunk és megcsináltuk a bázisunkat, ahol mostanában az időmet töltöm, a régi házamat magam mögött hagytam.

Jutalom:
2 kredit
Szövetséges: Batman
Csáklyavető
Vissza az elejére Go down
Kétarc

Kétarc


Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Zack Lindenburg alias Cybergyík Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zack Lindenburg alias Cybergyík   Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeVas. Május 13, 2012 10:10 pm

Bővítéseid jutalma 2 kredit!
Vissza az elejére Go down
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík


Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

Zack Lindenburg alias Cybergyík Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zack Lindenburg alias Cybergyík   Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeVas. Jún. 24, 2012 9:29 pm

Cybernetikus szemüveg:
Történet: Az egyik nap éppen őrjáratoztam, ide oda ugráltam a háztetőkön, hogy találjak valami bűnt, bár őszintén reménykedtem, hogy nem találok semmit. Aztán a hátam mögött hallottam, egy sikolyt, megfordultam, és rohantam a helyszínre, de már túl késő. A nő vérbe fagyva feküdt a földön, és nem tudtam semmit se tenni a rabló már elfutott. Mind ez azért mert nem láttam. Dühös voltam magamra, éppen fölötte ugrottam át, és hiába néztem oda nem láttam semmit. Egy könnycsepp csordult ki a szememből, nem tudtam megmenteni hibásnak éreztem magam. Ott helyben elhatároztam, hogy ez többször nem fog előfordulni. Amint hazaértem, elkezdtem szétszerelni az Iphonet, a többi alkatrészt Védelmező technikusától szereztem be, és elkezdtem átalakítani a készüléket. A funkciókat meghagytam, és egy csomót hozzátoldottam, mint például a nyomkövető rendszer, ami érzékeli a körülöttem lévő élőlényeket és meg is jelöli ha úgy akarom és követi őket. Szeretem pár drótot, amivel összekötöttem a képernyőt amit egy lencsére öntöttem rá, hosszú és nehéz munka volt, de sikerült. Egy apró szemüveg az egyik szememre, amit a csuklómra csatolt billentyűzettel irányítok. Erősíti a látásomat, célkeresztet rajzol, és sok más funkció. A kommunikátort amit Batmantől kaptam szintén belekötöttem, a rendszerbe, így kaptam egy jó kis interfészt amivel dolgozhatok.

Funkció:-Karkötő: Billentyűzet a parancsokhoz, egy kis lámpa a végében a tényleges sötét helyekhez, a kommunikátor mikrofonja ide van beépítve.
-Lencse: Javítja a látást, nyomkövetővel van felszerelve, ha mozgást lát akkor rááll és azonosítja a tárgyat/személyt, és ha Cybergyík megjelöli akkor egy célkereszttel követi a mozgást. Ezenkívül kameraként is funkcionál, szóval képes fényképeket és videót csinálni és ez anyagot elküldi interneten a főhadiszállás számítógépére, természetesen hangfelvétel is lehetséges. A fülnyilasközéleben rögzített pánt végén van a kommunikátor hangszórója.

Nem tudom ez mennyi kreditbe fog kerülni, szóval ezt rátok hagyom ^^


A hozzászólást Cybergyík összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 28, 2012 11:40 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska


Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Zack Lindenburg alias Cybergyík Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zack Lindenburg alias Cybergyík   Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeSzer. Jún. 27, 2012 1:27 pm

Elfogadva.
Vissza az elejére Go down
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő


Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 33

Zack Lindenburg alias Cybergyík Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zack Lindenburg alias Cybergyík   Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeKedd Júl. 10, 2012 4:42 pm

+1 kredittel gazdagodtál Lángnyelv oldalra hívásáért.
Vissza az elejére Go down
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík


Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

Zack Lindenburg alias Cybergyík Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zack Lindenburg alias Cybergyík   Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeHétf. Aug. 05, 2013 7:45 pm

Gen Tech:

Sok hónapnyi kutatás után végre neki mentem a Gen Technek. Nos nem úgy mentek a dolgok ahogy terveztem. Először is kiderítettem hogy Chedrát kihallgatják, persze titokban, hogy a helyi orvosok ne lássák. Aztán megpróbáltam betörni a Gen Tech fő szerverére... Nos, a dolgok egyáltalán nem úgy mentek mint gondoltam. Valahogy észrevettek, sőt még el is kezdtek visszakeresni, ha egy pár másodpercet habozok lehet már meg is találták volna a bázisom. Szerencsére mindent felvettem, leginkább azért hogyha elkapnak akkor a csapat ki tudjon segíteni. Miután mindent megtudtam amit tudtam elindultam hogy a kihallgatóval beszéljek. A férfi egy átlag ember volt átlag körülményk közt élt, és meg kell mondjam hogy könnyű dolgom volt. Annyira beijedt, hogy egyből kitálalt minden infóval amire szükségem volt. A beszélgetésünk nem volt hosszú. Miután megkaptam az anyagot amit Chedráról tudnom kellett, és megbeszéltem vele, hogy úgy adja le mintha mi se történt volna elindultam, hogy felfedezzem a terepet. Hosszú ideig figyeltem a leadási pontot mire a felvevő megérkezett, és gyorsan leszedtem a képét, és követni is elkezdtem, de sajnos túl gyors volt ahhoz hogy fenntartsam a tempót. Így hát visszamentem az én kis főhadiszállásomra, és betápláltam a képeket. Kiderült hogy a felvevő személy már meghalt, amire elég nagyot néztem. Sajnos a Gen Technél nem találtam további infót a fickóról így ez a misztérium még megoldásra vár.
Mivel nem volt más választásom úgy döntöttem hogy magát a forrást veszem célba. Az épület könnyen megtalálható volt és bejutni sem volt túl nehéz a csatornákon keresztül. Az őr aki ott őrködött sem volt az az acél idegű, amire számítottam is. Egy kis ideig eltartott mire lenyugtattam, de végül is megtudtam tőle egy-két dolgot, bár őszintén szólva nem igazán tudtam használható infónak betudni a bogaras megjegyzéseit míg nem találkoztam velük, és akkor meg már mindegy volt, talán csak a meglepettség csökkenését okozhatta. Mindenesetre beléptem az őrök őrposztjára, és az ottani őröket is elintéztem, hogy utána neki álljak és feltörjem a helyet. Ezúttal sokkal könnyebb volt mivel már alapjába véve az ő szerverükön voltam, ami jócskán megkönnyítette a dolgom. Kiderítettem hogy dolgoznak a dimenzió ugráson, és Chedra leírásait használják. Eddig elég sikertelenek voltak elvileg egy ember jutott vissza, sajnos róla nem derítettem ki semmit, de azt megtudtam hogy a professzor egyik prototípusával tért vissza, ami aggasztó. Ezen kívül kiderítettem, hogy rengeteget tanultak a fajomról és én nem vagyok hülye, hogy elhiggyem hogy ez mind csak a véletlen műve. Gyorsan ki is derítettem hogy hol kutatnak a fajom után és megnéztem magamnak. Igen az emberi iroda részleg meglehetősen borzalmas demoralizáló hely, ilyenkor adok hálát annak hogy nem egy ember irodai dolgozó vagyok. Gyorsan feltörtem a részleg vezető gépét és kaptam egy hegynyi infót a teóriákról, sajnos a kísérleteikről nem tudtam meg sokat. Aztán a dolgok kezdtek rosszabbodni. Hirtelen egy bogár páncél indult meg felém, hála a kameráknak tudtam mire számítsak így felkészültem, hogy megvédjem magam, ám a bogár nem támadott meg inkább csak letartóztatott. Kicsit furcsa volt, de aztán eszembe jutott hogy talán beszélhetek a vezetővel, és hagytam magam elfogadni és kicsit becsaptam azzal hogy felidéztem a múltamat amiből ő azt a következtetést vonta le, hogy majd segítek is nekik céljaik elérésében. Végül elvezettek a vezérhez aki egy nő volt, és emberhez képest igazán gyönyörű. Volt valami a hangjában... Valahogy elbűvölt... Mindegy. beszéltünk egy kicsit, de sajnos semmivel nem lettem okosabb, csak valahogy elvesztettem a testem fölött az irányítást, és legközelebb már egy börtönben ébredtem fel, fáradt voltam, és úgy éreztem hogy minden bajom van. A kardomat is elvesztettem. Mindenesetre kijutottam a helyről és kis keresgélés után föl jutottam a helyszínre ahol már a társaim nagyban harcoltak a Gen Tech katonáival, én is csatlakoztam... A többiek meglehetősen fejlettnek tűntek, amit furcsálltam. Nem voltak ilyen jók két nappal ezelőtt... Nem sokára ki is derült miért...

Jutalom: Infó a GenTechtől, gyík faji fejlesztés
Alfa szövetség-GenTech ellenségek


A hozzászólást Cybergyík összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 07, 2013 11:03 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík


Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

Zack Lindenburg alias Cybergyík Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zack Lindenburg alias Cybergyík   Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeHétf. Aug. 05, 2013 8:10 pm

6 hónap.

6 hónap... 6 hónapig mit sem tudtam az egészről... Ezt a részleget itt hagyom üresen... Talán később visszajönnek az emlékeim. Most csak spekulálhatok.

Spekuláció 1: Agymanipulációval szolga sorba taszítottak és kihasználtak, biztos egy csomó információt megszerezhettek, valószínűleg én voltam az új Chedra. Ez megmagyarázná az előre lépésük. Borzasztó érzés már csak belegondolni is...

További feltételezések később...

Vedlésem volt, nem számítottam rá, már rég túl vagyok azon a korhatáron amikor vedlenék... Mindegy is, kiderült hogy mutálódtam, hogy a dimenzió ugrás miatt volt, vagy csak alapból ilyen voltam, nem tudom, de olyan érzés mintha fiatalodtam volna egy kicsit. Az ujjlenyomataim megváltoztak és gekkó redőssé alakultak. Kicsit meglepett amikor az egyik edzésnél neki repültem a falnak, és nem tudtam azonnal elvenni a kezem a faltól. Miután elvégeztem a vizsgáűlatot és viszonylag hozzászoktam, már nem is olyan hátrányos. A felületi feszültség kihasználásának csodás világába léptem. Rájöttem hogy kesztyűt hordva a hatás nem működik mert az ujjak a kesztyű anyagához vákumozzák magukat a fal helyett ami érthető. A Gekkók ereje az apró kis vákumokban rejlik amik a redők közt keletkeznek. Ez a természetes ragasztó sokat fog segíteni a mászás során, bár azért inkább csak segít megtenni egy két métert, és addigra remélhetőleg találok valamit amiben megkapaszkodhatok. És ki tudja talán el is ragadhatok valakitől egy fegyvert vele hehe...


A hozzászólást Cybergyík összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 07, 2013 3:02 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík


Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

Zack Lindenburg alias Cybergyík Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zack Lindenburg alias Cybergyík   Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeHétf. Aug. 05, 2013 8:31 pm

Az érdekes macskanő:

Egy egyszerű napnak indult. Csak egyszerű rablókra számítottam mint most is. Találtam is egyet, és még időben közbe léptem hála szemüvegemnek ami eddig nem hagyott cserben. Ahogy lecsaptam a fickót, és elvettem a pénztárcáját, már épp azon voltam hogy hívjam a mentőket amikor hirtelen egy macskanő támadt meg, és most nem a tolvajokra gondolok hanem egy tényleges félig macska félig ember hibrid támadott meg. Egy kicsit harcoltunk de a különleges reflexein kívül nem láttam benne semmi különlegeset, úgy tűnt hogy tapasztalatlan volt. Miután levertem kiderült hogy banditának nézett és megpróbált megállítani. Hát meg kell mondjam furcsa helyzet volt. Eltartott egy darabig de aztán megbeszéltünk mindent. Kiderült hogy a nő nem is rossz csak egy átlag ember különleges képességekkel. Én pedig beszéltem neki Gothemről, hogy kicsit megismerje a környéket. Aztán találkoztam pár régi ellenséggel. Egyedül talán legyőzhettek volna de a macskanő segítségével elég gyorsan szétcsaptunk köztük. Azok az állati ösztönök nagy előnyt nyújtanak neki, így nem kellett vigyáznom rá. Igen, úgy tűnik egyszerű idiótákkal eltud bánni, egy kis edzéssel talán igazi szuperhőssé is válhat. Sajnos a nevét még nem tudtam ezért megkérdeztem... (Folytatás)
Vissza az elejére Go down
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík


Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

Zack Lindenburg alias Cybergyík Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zack Lindenburg alias Cybergyík   Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitimeHétf. Aug. 05, 2013 9:05 pm

Páncélok és fegyverek:

Zack Lindenburg alias Cybergyík NzoyZack Lindenburg alias Cybergyík 1hihHát kész van, megoldottam. Nem a legjobb minőség, de most nem rendelkezek az én fajom technológiájával csak ezzel az egyszerű emberivel, de itt vannak a páncél és a sokk kesztyű befejezve és használatra kész. Tesztelve kidolgozva, méretre szabva. Fhu, kigondolta volna hogy méretre szabni lesz a legnehezebb. Na mindegy is, ideje egy leírást adnom a cuccaimról. A páncél golyóálló kevlár és némi erős és hajlékony fémötvözetből készül lemez összejátszásával lett készítve. Designos, szeretem, és a mozgékonyságomon sem ront olyan sokat. Sikerült Batmannel egy kis infó cserével kiderítenem ő hogy oldotta meg és követtem a példáját, és be kell valljam, hogy kiváló érzés, ebben mozogni, lehet ő is ezért hordja olyan sokat, hehe...
Na mindegy a jatpackem Keisha technológiáján keresztül készítettem, lebegtetni nem fog tudni az biztos, repülésről még csak álmodozhatok, de egy kis nitrót adhat az ugrásaimhoz, és erre is fogom csak használni, nagyobb ugrások a nehezebben elérhető helyek eléréséhez. A páncél gyakorlatilag minden pengének és golyóknak ellenáll, bár a fém részeket majd cserélgetnem kell mert valószínűleg horpadni fognak de annyi baj legyen meg tudom fizetni és Proffenberg volt olyan jó fej, hogy kibérelhetem a kohóját, igaz csak a kohóját de ez is több a semminél. Az elektromos áramkörök jól szigeteltek, így a víz miatt nem kell aggódnom a mini generátor a kinetikus energiából nyer erőt amit gyakorlatilag futással és harccal tölthető, az a rengeteg erő ami ilyenkor elveszik nagy pazarlás lenne szóval inkább felhasználom, igaz rengeteg erőre van szükségem, szóval nem igazán fogom tudni hasznosítani, inkább csak az akkumulátoráért szereltem be amit bárhol feltölthetek. Erre az energiára főképp a sokk kesztyűim használatakor van szükség. A sokk kesztyűim egy sokkoló erejével bírnak, tehát gyakorlatilag egy töltött ütés minden izmot összerándít ezzel mozgásképtelenné téve az ellenfelet, pár ilyen ütés ájultsághoz vezethet bár egy pár pofontól simán magához tér az áldozat. Emberek ellen kiváló, és robotok ellen is felhasználható ha az áramkörökhöz hozzáférhetek. Persze előbb a külsőn kell átküzdenem magam de utána egy ütéssel leállíthatom az egész rendszert. Pofás fegyver, és egyáltalán nem halálos, minden bűnüldözőnek ilyet kéne hordania... Persze ha vizes helyre megyek akkor jobb ha nem próbálkozom nem akarom magamat megcsapni. A szemüvegem kicsit alakítgattam hogy illeszkedjen a páncélomhoz, és most egyszerűen hősnek érzem magam. Az imageemnek is jót fog tenni hurrá. Most megyek és lefekszem, holnap elviszem egy körre kíváncsi vagyok az ellenségeim mennyire fogják szeretni az új designt.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Zack Lindenburg alias Cybergyík Empty
TémanyitásTárgy: Re: Zack Lindenburg alias Cybergyík   Zack Lindenburg alias Cybergyík I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Zack Lindenburg alias Cybergyík
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Cybergyík előtörténete
» Zack, a Végrehajtó
» Zack Latgurn
» Zack Pryce
» Zack Latgurn - Végrehajtó

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Adattár :: Előtörténetek és Adatlapok :: Adatlap, bővítések-
Ugrás: