DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
Amecchi Előtörténet I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Amecchi Előtörténet I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Amecchi Előtörténet I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Amecchi Előtörténet I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Amecchi Előtörténet I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Amecchi Előtörténet I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Amecchi Előtörténet I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Amecchi Előtörténet I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Amecchi Előtörténet I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Amecchi Előtörténet I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

 

 Amecchi Előtörténet

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Amecchi

Amecchi


Hozzászólások száma : 2
Join date : 2015. Jun. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Baranya Megye

Amecchi Előtörténet Empty
TémanyitásTárgy: Amecchi Előtörténet   Amecchi Előtörténet I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 12:50 pm

Születési név:Ismeretlen,nincsenek feljegyzések róla
Egyéb név: Amecchi , Hibiki
Faj: Metahumán
Nem:Férfi  
Születési hely, idő: Ismeretlen a születési helye,ideje 1997 ősze  
Kor: 17 - 18    
Magasság: 183 cm
Súly: 70 kg
Hajszín: Fehér
Bőrszín: Fehér
Vércsoport: AB-
Egészségi állapot:
- Pszichiátriai beteg
- Hangokat hall néha a fejében
- Nem dohányzik és nem iszik

Család: Nincs,legalábbis nem maradtak feljegyzések róla
Foglalkozás: Kísérleti alany
Oldal:Semleges

Előtörténet:
~ Bevezető - 1990 ~
Te mit szólnál ahhoz, ha egyszer csak kiderülne, hogy létezik a Mágia? Valószínűleg mondogatnád magadnak, hogy lehetetlen, a Japánok is ezt tették, egyik napról a másikra a Mágia felfedte magát olyan embereken keresztül akik birtokoltak valamilyen természetfeletti erőt. Megkezdődött a háború Japánban, az emberek és a Mágusok között. Gyakran felmerül a kérdés, a háborút ellehetett volna kerülni? Feleslegesen ezen gondolkodni, ami megtörtént az megtörtént, a Japán Kormány is így volt ezzel, megpróbálták a legjobbat kihozni az adott helyzetből. Ennek az eredménye lett az Iskolák Városa, ez volt az a Város, amit serdülőkorban lévő gyermekek számára hoztak létre. Hogy mi volt ennek a valódi célja, csak néhányan tudták, ezek voltak a kiválasztottak kik az emberiség sorsát a kezükben hordozzák. Mit jelent a kiválasztott? A Japán Kormány a háborúk során több Mágus holttestén is kísérletezett valamint vizsgálta,hogy-hogyan is épül fel a szervezete , hogy lehetséges az, hogy ember feletti erejük van. A kutatás sikerrel járt 1996 telén, volt egy kutató akinek a feleségen éppen gyermeket várt, igen az történt, a kutató felajánlotta a gyermekét tesztalanynak, a többi kutató valamint tudós az eddig szerzett DNS mintákat egybevegyítette és az anyaméhben lévő gyermekbe beinjekciózták. A kiválasztottak voltak azok, akiknek a DNS felépítésük szinte egyezett a Mágusokéval, kis génmódosítással már nekik is ember feletti erejük lehetett, amit bevethettek a Mágusok elleni harcban, ezeknek a gyermekeknek volt egy másik nevük, Esper azaz természetfeletti erőket birtokló emberek. Volt egy osztályzás szint az Iskolák Városában, minden Espernek volt egy szintje, ez 1-től 7-ig terjedt, de csak 3 darab 5ös szintű Espert sikerült teremteni, ők hárman voltak a legerősebbek, azonban kevésnek bizonyultak a Mágusok elleni háborúkban, tehát ezek után jött képbe,hogy anyaméhben lévő gyermeken próbálkoznak, hátha erősebbé válik majd, ha egyáltalán túléli. Nem sokkal a gyermek születése előtt megjelent egy Mágus aki megjósolta a jövőt az emberek számára, a jóslat így szólt: " 1997 Őszén születik egy gyermek, ki az emberek között is a legerősebb lesz, ő fogja okozni az emberi faj vesztét, teli lesz gyűlölettel. Ráébred az igazságra ezért mindenkivel együtt lesz, valamint mindenki ellen lesz. " A jóslat kimondása után eltűntek a Mágusok, senki sem tudja, hogy hová lettek, az emberek a jóslattal nem foglalkoztak, figyelmen kívül hagyták, ezzel megpecsételve sorsukat.

~ 1997 Ősz ~
" A jóslat után körülbelül 6 hónappal "
A gyermek kiről a jóslat szólt, megszületett Kagoshima környékén. Ekkor megjelent a Mágus aki a jóslatot mondta, majd kinyilatkoztatta,hogy a gyermek megszületett Kagoshimában ezel megpecsételve az emberek sorsát. Aznap Kagoshimában csak egyetlen gyermek született, így tudták, hogy kiről is van szó. Elindultak, hogy végezzenek a gyermekkel, szülei védelmezték, Kagoshima erdeje felé menekültek, a gyermek apját lelőtték, az anyjának a lábát meglőtték, földre esett a gyermekkel együtt. A feldúlt tömeg szépen elindult a nő fele, majd átszúrták a szívét, ugyanis testével védelmezte a gyermeket. A feldúlt tömeg hitte, hogy a gyermek is meghalt, mikor egyszer csak felsírt, majd másodpercekkel később mindenki meghalt körülötte. Pár óra telhetett el, már virradt, az Iskolák Városából kettő tudós rátalált a gyermekre akiről a jóslat szólt, felismerték a gyermek anyjának a holttestét, innen tudták, hogy Ő az, akit tesztalanynak használtak. Hosszas gondolkodás után úgy döntöttek, hogy magukkal viszik az Iskolák Városába és felnevelik, próbálnak rendesen életet nyújtani számára, nevét nem tudták ezért Amecchi-nek nevezték el, a gyermek az apja becenevét viselte.

~ 13 Évvel később ~
Amecchi szépen nevelkedett, mígnem elérte a 13. életévét, akik felnevelték be íratták az Esperek iskolájába, ahol mindenkinek felmérik az erejét, ezzel osztályozva őket. Amecchi ereje ismeretlen volt mindenki számára, nem tudták, hogy mire képes, senki sem láttam még használni az erejét, többször el is gondolkoztak azon, hogy lehetséges, hogy nincs is neki? Eljött a mindent eldöntő pillanat, egy medence elé állították és mondták neki, hogy a labdát teljes erejéből üsse bele a vízbe, a teszt célja az volt, hogy megnézzék, hogy mennyi vizet taszít ki a labda a medencéből mikor belecsapódik a vízbe. Nem fogta meg a labdát, csak állt egy helyben, majd elmosolyodott közben hangosan mondogatott valamit, a víz teljes tömegét , térfogatát és összetételét, nem értette senki, hogy mit csinál, másodpercekkel később észre vették, hogy az eddig medencében lévő víz most a fejük felett forog összevissza. A Tanárok akik tesztelték ezelőtt míg nem láttak ilyen képességet, amivel irányítani tudják az elemeket a környezetükben, Amecchi-t kinyilvánították a legerősebb Espernek és megkapta a 6-os szintet.

~ 3 évvel később ~
Amecchi éppen az erejét fejlesztett az Iskolák Városán kívül egy közeli erdőben. Egyszer csak megjelent előtte valaki, nem szóltak egymáshoz semmit, csak nézték egymás szemét, az idegen megszólalt és kérdezte Amecchi-től,hogy akarja -e tudni az igazat az emberekről és erről a világról? Nyögvenyelősen azt felelte az idegennek, hogy tudni akarja, az idegen közelebb ment hozzá, majd a kezét Amecchi arcára helyezte ekkor egy zöld fény jelent meg ami megmutatta az emberek tetteit szerte a világban, valamint Amecchi múltja is megjelent, mikor a szüleit megölték. Az idegen eközben mondott még valamit Amecchi-nek, " Az ember csak a halálakor lel békére ", Amecchi a földre esett eszméletlenül.
Közel 4 óra elteltével rábukkantak az erdőben a Tanárok, gyorsan az Iskolák Városának Kórházába vitték, megvizsgálták, az Orvos közölte, hogy semmi baja sincs az égvilágon. Közben Amecchi felébredt és csak azon a mondatot járt az esze amit az idegen közölt vele " Az ember csak a halálakor lel békére ". Nem tudott semmire sem gondolni, csak erre az egy mondatra, mígnem az őrültbe kergette és nem bírta tovább. Éppen a 17. születésnapját ünnepelték az iskolájában, egy osztálytársa véletlen leöntötte vízzel, Amecchi annyira ideges lett emiatt, hogy mindenkivel végzett a teremben, közben a fejében csak egy gondolat zakatolt " Az ember a halálakor lel békére ", látta az osztálytársaik arcára kiült nyugodtságot, teljes mértékben elhitte, hogy jót cselekedett.
Próbálták megállítani, mindenki összefogott ellene az Iskolák városában, percek kellettek csak hozzá és máris csatatérré vált az egykori paradicsom. Éppen az utolsó ellenfeleik ellen harcolt, mikor egyszer csak megjelent valaki aki megállította a támadásait a puszta jobb kezével, a neve Hibiki volt, maga Amecchi sem tudta,hogy birtokában van még egy képességnek, ami az "Imagine Maker" volt, valószinűleg legbelül nem akart végezni a társaival ezért létrehozott egy olyan lényt aki képes megállítani az erejét a puszta jobb kezével. Az ott jelenlévők Hibiki képességét elnevezték "God Hand"-nek, Amecchi látta, hogy nem megy semmire Hibiki ellen, amilyen hirtelen rájött a vérszomj, olyan hirtelen tűnt is el, de előtte megjegyezte, hogy: " visszajövök még, és végzek mindenkivel aki ellenem szegült ". Akiket Hibiki megmentett megakarták köszönni neki,hogy megmentett őket, azonban őt sem találták sehol.

~ Napjainkban ~
Amecchi éppen Tokió külvárosában tombolt, sorjába végzett az ott élőkkel, egyszer csak az égre pillantott, láthatott valamit de még maga sem tudja,hogy mit. Visszanézett a földre, a holttesteken végig tekintett, megpillantott egy fehér cetlit, volt valami ráírva: " Saját magad okozod majd a vesztedet, Te és Én egy és ugyanazok vagyunk ". Nem értette a Cetli tartalmát, de ördögi nevetésbe kezdett hangosan mondta közben,hogy " Ez érdekes, alig várom" .
Amecchi-nek sikerül valamennyire kordában tartani a vérszomját, így csak azokat gyilkolja le, akik valamely módon megsértik esetleg beszólnak neki, vagy véletlen neki mennek az utcán.


Jellem: Amecchi egy igazi pszichopata,örömét leli a gyilkolásban,ugyanakkor fontos tudni,hogy senki mellett nem áll,örök ellensége Hibiki.Hatalmas vérszomja van,viszont egyben van egy érdekes vonása,a sírkövekre mosolyogva tud ránézni,az elpusztult élőlényeken ijesztően tud nevetni.Kettős személyisége van; Hibiki Ő akkor mutatkozik meg,mikor hatalmas vérszomja van Amecchi-nek és azért jön elő,hogy megállítsa a gyilkolni akarását.

Szakképzettség: Esperek Városában tanult, nem tudni minek képezték, arról eltűntek a feljegyzések. - Feltehetőleg Fejvadász / bérgyilkos,az biztos, gyilkolni mesterien tud.Hibátlanul tudja minden anyagnak az anyagi összetételét.

Képesség:
Elemek irányítása a környezete körül:
- Környezetén belül Ő az úr,legalábbis ~ 100 méteren belül.Bármit képes irányítani, ami nem rendelkezik önálló intelligenciával,tehát más élőlényeket nem tud irányítani, se befolyásolni. Az elemek irányítása maga körül a legerősebb,ahogy egyre távolabb akarja véghez vinni az adott támadást, esetleg területi védekezést, akkor az a távolság növekedésével arányosan gyengül.
Amecchi Előtörténet Tumblr_mqeg3yBC5e1rni7roo2_500 Amecchi Előtörténet Giphy Amecchi Előtörténet Tumblr_n2c4ncJbtj1sbsbfdo2_r1_500
(U.I: Helyesírást javítottam)


A hozzászólást Amecchi összesen 10 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 05, 2015 6:55 pm-kor. (Reason for editing : Amecchi)
Vissza az elejére Go down
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő


Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 33

Amecchi Előtörténet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Amecchi Előtörténet   Amecchi Előtörténet I_icon_minitimeCsüt. Jún. 04, 2015 4:23 pm

Hola!

Végig olvastam a törit, de úgy érzem, ilyen formában még nem tudom elfogadni. Első körben azt ajánlom neked, hogy a ragozást és a fogalmazást nézd át, mert néhol teljesen összeférhetetlen szavak kapcsolódnak. Sok helyen láttam, hogy vessző, vagy írásjel után azonnal jön a következő mondat. Ezekete is próbáld javítani, és ahol nincs, oda biggyessz egy [space]-t, sokkal jobban fog kinézni Wink

Ami még nekem nem tiszta: Miért gyűlöl mindenkit? Oké, volt az a jóslat, de azok csak iránymutatások, kell lennie valaminek az életében, ami miatt megtörik, és elborul az agya. Egy ember sem születik gonosznak, még akkor sem, ha azt előre megjósolják.

Kik az Esperek? Mi az az Iskolák Városa? Erről semmit nem tudunk meg.

A képesség: Nincs vele baj, annyit viszont érdemes lenne kifejteni, hogy miért gonosz? Egy képesség sosem lesz jó vagy rossz. Ez mindig attól függ, hogy ki mire használja, ergo, visszakanyarodtunk az első dologhoz: miért is gonosz ő?

Hirtelen ennyi, ha meg vagy a javításokkal, szólj, és megnézem még egyszer.
Vissza az elejére Go down
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Amecchi

Amecchi


Hozzászólások száma : 2
Join date : 2015. Jun. 02.
Age : 26
Tartózkodási hely : Baranya Megye

Amecchi Előtörténet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Amecchi Előtörténet   Amecchi Előtörténet I_icon_minitimePént. Jún. 05, 2015 6:57 pm

Javítva, köszönöm a tanácsokat/tippeket, kicsit "tisztábbá" tettem a törit Very Happy
Vissza az elejére Go down
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő


Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 33

Amecchi Előtörténet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Amecchi Előtörténet   Amecchi Előtörténet I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am

Még két apró kiegészítés kellene:

1.: Miért és hogyan jött Gotham-be (vagy épp Metropolis-ba)? Ha tényleg tömeggyilkos - mert amit leírtál, az már az, akkor biztos keresik.

2.: A képesség gyengéje oké, de kezdésnek legyen inkább 10-25 méter közötti intervallum, és később ez automatikusan nőhet, ha fejleszted a képességet.

Amint ezekkel meg vagy, ELFOGADOM az előtörit, és 3+1kr-et kapsz alapból.

Ha esetleg van/lesz munkád, jelezd, és megbeszéljük a fizetést, egyéb esetben 450$/2 hét.

PS.: Csak a végén nehogy Leroy asztalán kössél ki Wink Very Happy
Vissza az elejére Go down
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

Amecchi Előtörténet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Amecchi Előtörténet   Amecchi Előtörténet I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Amecchi Előtörténet
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Flues előtörténet
» Amethysta előtörténet
» Sasszem előtörténet
» Előtörténet, Adatlap, Bővítés

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Adattár :: Előtörténetek és Adatlapok :: Előtörténetek-
Ugrás: