| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Szer. Dec. 11, 2024 3:38 pm by Védelmező» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| Társalgó | |
|
+47Andrew Bennett Marcoca Zauna Prischilla Rébusz Lucy Connor Árnyvadász Ra's Al Ghul Lángnyelv Ryzo DevilBody Justin Williams Kapucnis Lupin Nova Cybergyík Vash Amber Silverwolf Penny Danvolt Abakura Ryuu zola90 Mobster Andrew Ramirez Tigra Airie Kevin Chase Keisha Bisur Michael White Batman JTJ A Karmester Michelle Sinistresang Halálcsapás Kártyás ember Ruby Bailey Alfred Pennyworth Sylvian Kervin Robin Demolition Captain Matt Dent Mammon Duncan MacFarlane Vadmacska Kétarc Teodor Black Madárijesztő 51 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Morinas Civil
Hozzászólások száma : 21 Join date : 2014. Oct. 24.
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Jún. 28, 2015 11:15 pm | |
| Nagyon sajnálom. És részvétem! :/ | |
| | | Jess Kayle Huligán
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2015. May. 24. Age : 27 Tartózkodási hely : Pécs
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Júl. 04, 2015 9:17 pm | |
| Srácok, kicsit témát váltanék... Valaki tudna nekem mesélni? Elég kezdő vagyok frpg-ben... :DD (Justin azt mondta nem ér rá... :,( ) És részvétem... | |
| | | Lois Lane
Hozzászólások száma : 4 Join date : 2011. Mar. 28. Age : 39 Tartózkodási hely : Metropolis
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Márc. 29, 2016 1:44 pm | |
| Sziasztok,
működtök még valamelyest? | |
| | | Védelmező Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2011. May. 23.
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Márc. 29, 2016 9:07 pm | |
| Szia! Attól tartok nem. A csapat nem széledt szét, de az oldal szép lassan megadta magát az Frpg korszak eltűnésének. Magánéleti gondok, miegymás. Néha még feljárunk kísérteni. | |
| | | Lois Lane
Hozzászólások száma : 4 Join date : 2011. Mar. 28. Age : 39 Tartózkodási hely : Metropolis
| | | | Andrew Ramirez Törvényen kívüli
Hozzászólások száma : 413 Join date : 2012. Mar. 17. Age : 28 Tartózkodási hely : Gotham
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Márc. 29, 2016 10:01 pm | |
| Minden nap feljárok megnézni, érkezett-e válasz arra a két kalandra, ahova én írtam utoljára. Úgy hiszem egy élő kísértet lettem. | |
| | | Lois Lane
| | | | Lois Lane
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am | |
| Sziasztok, tudom, kevesen látogatjátok az oldalt. De a metropolis.hungarianforum.com oldalon még mindig várunk mindenkit | |
| | | Demolition Captain Huligán
Hozzászólások száma : 290 Join date : 2011. Apr. 06.
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Nov. 16, 2018 5:38 pm | |
| Üdv az errejáróknak! Ezzel az oldallal álmodtam a minap és azt kell mondjam, ha még erre jár valaki és érdekli, én örülnék ha újraindulna, még ennyi év után is!
Marad örök hív: DC | |
| | | Lángnyelv Civil
Hozzászólások száma : 103 Join date : 2012. Jul. 06.
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Május 04, 2021 8:44 pm | |
| Most pedig én jártam erre, jelszavam is működött, ezúttal én is adok életjelet. Ha valaki megjelenne és játszana... jó hely volt ez amikor eltűntem, aztán meg csend lett mire sokára visszanéztem. Szóval, amennyiben erre járna valaki és megpróbálnánk újra... hogy akinek van ilyen Discordja, csináltam egy ilyen csoportot most, hátha így könnyebben össze tudunk vergődni
csatlakozó link:- Spoiler:
| |
| | | Demolition Captain Huligán
Hozzászólások száma : 290 Join date : 2011. Apr. 06.
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm | |
| - Lángnyelv írta:
- Most pedig én jártam erre, jelszavam is működött, ezúttal én is adok életjelet. Ha valaki megjelenne és játszana... jó hely volt ez amikor eltűntem, aztán meg csend lett mire sokára visszanéztem. Szóval, amennyiben erre járna valaki és megpróbálnánk újra... hogy akinek van ilyen Discordja, csináltam egy ilyen csoportot most, hátha így könnyebben össze tudunk vergődni
csatlakozó link:
- Spoiler:
Halihó! Rápróbáltam kíváncsiságból, de nem jó már a Discord meghívó (feltételezem, lejárt, mivel májusban írtál idexd), ha esetleg erre jársz mostanában, dobj be egy újat, please. :3 | |
| | | Védelmező Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 301 Join date : 2011. May. 23.
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Dec. 11, 2024 3:38 pm | |
| Érdekes, minden évben jár erre valaki. Remélem jól vagytok, jó volt nosztalgiázni az oldalon a régi játékok után. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó | |
| |
| | | | Társalgó | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |