DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
Rekviem                    I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Rekviem                    I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Rekviem                    I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Rekviem                    I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Rekviem                    I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Rekviem                    I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Rekviem                    I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Rekviem                    I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Rekviem                    I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Rekviem                    I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

 

 Rekviem

Go down 
SzerzőÜzenet
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő


Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 33

Rekviem                    Empty
TémanyitásTárgy: Rekviem    Rekviem                    I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm

Rekviem

Gotham felbolydult. A város nyüzsög, és talán még a legrégebbi családok tagjai sem látták így nyüzsögni ezt a fertőtől bűzlő metropoliszt. A rendőrség gőzerővel dolgozik, a járőrök eddig nem láttot sűrűséggel járőröznek az utcákon. A sajtó minden formája egyetlen hírt zeng: egy fiatal lány életét vesztette!
- Kedves nézőink! Jelenleg itt állok az épület romjainál, ahol nem régiben egy eddig ismeretlen bűnbanda rablását akadályozták meg. Az épületben fontos vállalati papírok, az alagsorban pedig veszélyes anyagokat tároltak. A tettesek közül négyet sikerült elkapni, ám a kiszivárgott hírek szerint egy tizenéves lány életét vesztette a detonációban, amit egy, az alagsorba ledobott fákyla okozott. Az épület romjain jól látható a pusztítás mértéke, további áldozatokról eddig nem érkeztek hírek.

A nő elhallgat, a füléhez emeli a kezét, majd elfordul, ám pár pillanat múlva ismét a kamerába néz:
- Elnézét hölgyeim és uraim, új információk láttak napvilágot. A lány, aki bent rekedt, egy állami gondozában lévő gyermek volt, és a ruhájából ítélve köze lehet Gotham város védelmezőjéhez, Batman-hez. Az árvaház legbőkezűbb adományozója, Bruce Wayne, saját halottjának tekinti a gyermeket, és megígérte, hogy áll minden költséget a temetést illetően. Vicki Vale-t hallották, köszönöm a figyelmet.

A nő ezzel eltűnt a kamerák elől, és visszakapcsolták a stúdiót, ahol tovább folytatták a híreket, a műsor sosem áll(hat) le.


***


Néhány héttel később:

A Wayne-birtok rég látott ennyi embert. Az árvaházi dolgozók, és néhány gyermek kivételével a város tehetős emberei mind itt vannak, hogy kinyilvánítsák részvétüket az elhunyt lány iránt. A ceremónián a pap szokásos beszédét tartja, majd ahogy a végére ér, felkonferálja magát Bruce Wayne-t, aki lassan, méltóságteljesen a pódiumhoz sétál, vesz egy mély levegőt, és bele kezd:
- Szomorú nap ez a mai. Egy fiatal lélek távozott el erről a világról, aki előtt még ott volt az egész élet. A világban több fajta ember létezik, és bizton állíthatom, hogy Ms. Danvolt nagy dolgokra volt hivatott. - tart egy kis szünetet, hogy az összegyűltek megemésszék a szavait, majd folytatja. - Emlékszem, mikor először találkoztam vele, sok mindenben hasonlítottunk, és hasonlítunk most is. Ő is elvesztette a szüleit, csakúgy, mint én, és szintén felismerte azt a tényt, hogy az ember sorsa nincs kőbe vésve, és igenis tud változtatni rajta, ha igazán akarja. Ms. Danvolt talán kicsit túlbuzgó volt ezen a téren, de a törekvéseiből sokan tanulhatnána, és még többen vehetnének példát róla. Gyermek volt ugyan, de mindenkinél többet látott a viágból, ám most elragadták őt. Sok-sok teendő nyomta volna még a vállát, és ennek legjob példája, hogy a város hőse, Batman felkarolta, ami nem kis szó. - újabb szünetet tartott, és ismét vett egy nagy levegőt. - Penny Danvolt emlékére, az árvaház ismét a Wayne vállalat jogkörébe tartozik, és megkapnak mindent, amire szükségük van, hogy a gyermekek, akiknek a család nem adatott meg, a lehető legjobb környezetben nőjenek fel, illetve mostantól az árvahá a Penny Danvolt Emlékotthon Gyermekeknek nevet viseli, tiszteletünk jeléül az erőfeszítéseire, és hogy képes volt megváltoztatni a sorsát. - alig fejezte be a mondatot, már le is lépett a pódiumról, ezután pedig egy férfi megtekerte a csörlőt, és lassan, méltóságteljesen elkezdték leereszteni a lányt végső nyughelyére. Amíg a koporsó ereszkedett, ember tömegek léptek oda, hogy egy-egy szál virágot dobjanak a sírba, így leróva tiszteletüket az elhunyt társuk előtt.


Ebből nem lesz kaland. Ez egy apró megemlékezés, ám aki késztetést érez, annak megadatik a lehetőség, hogy véssen ide egy posztot, a körülmények és az események adottak.
Vissza az elejére Go down
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
 
Rekviem
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kegyetlen Mulatságok: Rekviem egy álomért

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Szabályok, Információk :: Kalandok :: Aktuális Kalandok-
Ugrás: