DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
Smallville Állatkert I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Smallville Állatkert I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Smallville Állatkert I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Smallville Állatkert I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Smallville Állatkert I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Smallville Állatkert I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Smallville Állatkert I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Smallville Állatkert I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Smallville Állatkert I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Smallville Állatkert I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

 

 Smallville Állatkert

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
Ra's Al Ghul
Admin
Admin
Ra's Al Ghul


Hozzászólások száma : 206
Join date : 2013. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Mind1 csak legyen Lázár verem közelében

Smallville Állatkert Empty
TémanyitásTárgy: Smallville Állatkert   Smallville Állatkert I_icon_minitimeHétf. Márc. 09, 2015 6:52 pm

Egy egyszerű hétköznapi kis állatkert. Szerény, mint maga a falu de néha a kert programjainak hála egy-két különlegesebb állatot, például elefántot, tigrist oroszlánt is mutatnak a a kíváncsi közönségnek.
Vissza az elejére Go down
Ra's Al Ghul
Admin
Admin
Ra's Al Ghul


Hozzászólások száma : 206
Join date : 2013. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Mind1 csak legyen Lázár verem közelében

Smallville Állatkert Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smallville Állatkert   Smallville Állatkert I_icon_minitimeHétf. Márc. 09, 2015 8:34 pm

1. Fejezet
A Piros

Mily szimpatikus, kicsiny városocska lenne Smallville, ha nem lenne ez az észveszejtő bűz. Ez az első gondolat ami eszetekbe villan mikor megérkeztek, aztán meg az, hogy mennyire kihalt minden.
Sehol egy lelket nem láttok, így a szag forrása felé indultok, ami Amerika egyik legkisebb, ám ugyanekkor legtakarosabb állatkertjéből jött. Sok pletyka kering a városból, jók, mint például Superman legkorábbi feltűnése ide köthető, és rosszak, minthogy a legnagyobb húsfeldolgozó és az állatkert meglepően közel vannak egymáshoz. S bizony az állatkerti dögöket elvileg gyakran befogadja a húsgyár. De természetes egyikre sincs semmi bizonyíték.
Az állatkert közelében, már különösen gyanús a csönd, s mikor benéztek elszörnyedtek a látványtól. Állatok teteme mindenütt, a szag minden eddiginél erősebb, a parkban pedig egy véres csík vezet a főépület felé. Bele se mertek gondolni, mi várhat rátok odabent...

/írjátok le miként jutottatok el ide, mit tesztek a városban, amennyiben találkoztok az hogyan történik, s tovább értelemszerűen/
Vissza az elejére Go down
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík


Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

Smallville Állatkert Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smallville Állatkert   Smallville Állatkert I_icon_minitimePént. Márc. 13, 2015 10:33 pm

És itt voltam. Leállítottam a robogó motort. Vettem egy mély lélegzetet majd sóhajtottam. Az úton sok minden kiderült. Úgy tűnik nem csak az én étkem ment teljesen tönkre. Az utcákon nem csak teletömött szemeteseket, de elkeseredett emberek tömkelegét láttam. Nem tudom miért nem álltam meg. Talán azt hittem, hogy a városon kívül más lesz, talán az egész dolog Gothamra koncentrálódik.
Az út számomra eseménytelen volt így nem is említem meg, csak az utat figyeltem.
A mély levegő lassan kiáramlott a számon miközben eltávolítottam a bukósisakot. Minden olyan csendes volt. Szinte már kirázott a hideg, körbe tekintettem de sehol semmi. Mintha az egész hely egy szellemvárossá vált volna. A bűzről meg ne is beszéljünk. Egy szippantás bőven elég volt. Jobb dolgom nem lévén elkezdtem tolni a motort, nem is tudom miért, nem akartam végig robogni. Olyan érzésem volt, hogyha túl nagy zajt csapok akkor valami rám fog ugrani. A szagot követtem, és úgy tűnt nem lesz nehéz dolgom. Az állatkert megtalálása nem volt nehéz. A bejárat nyitva volt, de a csend meglepően rémisztő volt. Leparkoltam a motort és lezártam a kerekeket, majd beléptem. A látvány elborzasztott. A megannyi döglött tetem felforgatta a gyomromat. Ha lett volna benne valami talán még hánytam is volna. Gyorsan körbetekintettem, majd bekapcsoltam a ruhám generátorát.
-Amikor azt mondtam addig nem állok meg amíg nem kapok egy steaket nem éppen döglött állatokra gondoltam.-Mormogtam magamban, ahogy összecsaptam a kezeimet egy kis statikus elektromosság szikrázott a két ököl között, miközben elkezdtem járkálni a helyen egészen addig amíg meg nem láttam a vércsíkot.
-Hmm...-Letérdeltem és gyorsan leellenőriztem hogy friss-e a vér, majd elkezdtem követni, a fő épület felé.-Vajon mi történhetett itt?-Kérdeztem magamtól ahogy a halló nyílásom az ajtónak támasztottam hátha hallok valamit ami megtöri ezt a kín keserves csöndet.
Vissza az elejére Go down
Morinas
Civil
Civil
Morinas


Hozzászólások száma : 21
Join date : 2014. Oct. 24.

Smallville Állatkert Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smallville Állatkert   Smallville Állatkert I_icon_minitimeHétf. Márc. 16, 2015 11:04 pm

A buszon, mely smallvillle-be indult, gyakorlatilag rajtam és a buszsofőrön kívül nem igen volt más. Annyira nem foglalkoztatott a tény, csupán mindig is szerettem, ha az adott tömegközlekedési járműn nincsenek sokan, hisz akkor legalább az adott út csendesen telik. Illetve ülhetek a kedvenc helyemre ami a jobboldalt hátul az ablak mellett volt található. Az út viszonylag csendesen és mindenféle különleges esemény nélkül zajlott. A hangosbemondó jelentette, hogy a következő megálló az már a végállomás lesz. Ahogy elhagytam a buszt megcsapta az orromat egy amolyan elviseletlen rothadó szag. Egy zsebkendővel próbáltam már csak reflexszerűen kizárni a bűzt úgy, hogy a szám és orrom elé tartottam több-kevesebb sikerrel. Ahogyan haladtam előre, a bűz úgy erősödött, és gyakorlatilag elfelejtette velem, hogy igazából miért is jöttem erre a kietlen vidékre. Ráadásul az egész város kongott az ürességtől. Így még a szag okát se tudtam megkérdezni senkitől. Gondoltam magamban, hogy valószínűleg a város lakói vagy kimenekültek a városból a szag miatt, vagy megfulladtak. A távolban feltűnt a városi állatkert, aminél szebbet nem igen láttam életemben. Úgymond tökéletesen beleillett abba a környezetbe, ahová építették. Az állatkertet határoló kerítésen keresztül benéztem, ám nem számítottam arra látványra ami kitárulkozott elém. A ketrecekben megannyi döglött állat hevert. A hullákat belepte megannyi bogár, és az állatkert a gyerekek kacaja helyett rengeteg dögevő bogár zümmögése töltötte be. A főbejárathoz rohantam, ahol szintúgy egy lélek se volt található. A kasszák üresen álltak. Egyedül egy lezárt motort véltem felfedezni, amihez odamentem, hogy megvizsgáljam. A motorja még meleg volt, tehát a tulajdonos itt lehet a közelben.
- Talán a tulaja majd valamiféle választ adni. Gondoltam magamban
Beléptem az állatkertbe, és egy vércsíkot fedeztem fel, mely a főépület felé vezetett.
- Kicsit se gyanús...
Elővettem a két kardomat, és a biztonság kedvéért rátettem egy az egyikre egy reflex rúnát, a másikra pedig egy gyorsaság rúnát, ha esetleg rajtam ütnének, akkor még időben tudjak reagálni. Utána pedig elkezdtem követni a vércsíkot.
Vissza az elejére Go down
Leroy Reeves
Huligán
Huligán
Leroy Reeves


Hozzászólások száma : 43
Join date : 2014. Apr. 16.

Smallville Állatkert Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smallville Állatkert   Smallville Állatkert I_icon_minitimeKedd Márc. 17, 2015 12:09 pm

Az ilyen neves állásokban, mint „Arkham-ban dolgozni” az az egyik legnagyobb pozitívum, hogy kapsz kocsit, leginkább, ha kérsz is. Most pedig igencsak szükségem volt, ugyanis nem akartam felhívni a figyelmet magamra, valamint egy Gotham-Smallville távolság megtételében még nem voltam teljesen biztos a sebességemet illetően, így maradtak a hagyományos módszerek. Az út körülbelül két órát vett igénybe, és közben az úton mindenhol a pusztulás jelei látszottak. A növények kókadtak, az állatok betegnek látszottak, az emberek pedig idegesek és tanácstalanok. A rádióállomások szüntelenül ontották magukból a történésekkel kapcsolatos híreket, de persze senki nem tudott semmi biztosat.
Smallville határát elérve visszavettem a sebességből, és lassan hajtottam át a városon. Kongott az ürességtől. Olyan volt, mintha egy kísértetvároson vágnék át. Csend volt, és még a madarakat sem lehetett hallani. A szellőzőn át éktelen bűz kezdett beszállingózni, ami hamar elérte azt a pontot, hogy könnybe lábadjon az ember szeme, és csavarjon egyet az orrán. Egy idő után persze elviseli az ember, ami egy tudományos alapokon nyugvó tény, miszerint a szaglószerv izmai fáradnak el a leghamarabb, így sosem érzünk egy bizonyos illatot, vagy szagot két-három másodpercnél tovább, de ez valami iszonyat. Lassan kanyarogva a városban, egy teremtett lelket sem láttam, hogy információt gyűjtsek róla, és hamarosan elértem a település központját, majd megpillantottam az állatkertet. Ha már itt vagyok, úgy gondolom, nincs veszteni valóm, ha szétnézek odabent. Nem messze a bejárattól leállítottam a járművet, és mielőtt bementem volna, felvettem a pulóvert, majd rávettem egy kabátot. Elég hétköznapi viseletben voltam, de itt furcsán is néznék ki öltönyben. A kardot egyelőre nem vettem elő, úgy ahogy volt, vászonba tekerve megfogtam, és magammal vittem, biztos, ami biztos alapon. Ha más valaki „gyártana” le egy ilyen ,ereklyét’, ő is magával vinné még az ágyba is, ez holtbiztos. Így nem maradt más hátra, mint előre.
Az állatkertbe belépve döbbentem le igazán. Mindenhol tetemek, és rothadó állati maradványok hevertek.
- Sokba fog ez kerülni a városnak. – jegyeztem meg magamnak, mert ezt már nem tudtam szó nélkül hagyni. Körbe kémleltem, és megakadt a szemem, egy, a park közepén húzódó vércsíkra. Közelebb mentem, és leguggoltam, hogy tapintásommal állapítsam meg, mikori lehet, majd elnéztem abba az irányba, ahova az vezet: egyenesen át a parkon, a központi épületig. Szorítottam a kardom fogásán, és itt volt az ideje, hogy minden érzékem a teljes figyelemre összpontosítson, és lassú, ám magabiztos léptekkel megindultam a csíkot követve az épület irányába.
Vissza az elejére Go down
Ra's Al Ghul
Admin
Admin
Ra's Al Ghul


Hozzászólások száma : 206
Join date : 2013. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Mind1 csak legyen Lázár verem közelében

Smallville Állatkert Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smallville Állatkert   Smallville Állatkert I_icon_minitimeKedd Márc. 17, 2015 1:47 pm

Az állatkert lakói mind halottak, noha semmiféle dulakodásnak, nincs nyoma. olyan mintha valami belülről pusztította volna őket. Egy biztos, az állatok maguk szinte felismerhetetlenek. Ahogy Cyb (később a többiek) elmennek közöttük, kifordult szemeket, beleket, hatalmas tumorokat feldagadt belsőségeket láttok, melyek kifordították a csontokat és szétzúzták a bőrt, nagy valószínűséggel ez lehetett a halál oka, de hogy pontosan mi történhetett, az rejtély.

Cyb érkezik először, s elsőre látja, hogy a vér még friss, s óvatosan elkezdi követni. egy hatalmas, gyönyörű kupolás épületig. Odabent ugyanakkora a csönd, mint kint.
Amennyiben belépsz, azonnal észreveszed a terem közepében a furcsa testet, mely alatt a hatalmas vértócsa jelezte, hogy ő volt vércsík gazdája. Már távolról látni, hogy különös alak lehetett az illető. A halott férfi, zöld szőrös bőrrel rendelkezett s hosszú majomszerű farokkal. A farok hegye véres, s körülötte ahova nem ért a tócsa, mintha írt volna valamit a vérével, ám innen nem látod mit.

Morinas kissé lemaradva érkezik s pont látja, amint a különös gyíkember leskelődik a bejáratnál, majd bemegy. (szabad kör)

Leroy érkezik meg harmadiknak, mágiában gyakorlottabb szemei azonnal látják, hogy valami különös erő terjeng itt, aminek eredetét nem ismeri, ám épp elég ahhoz, hogy izgalomba jöjjön. Megvizsgálod a vért, s egyrészt te is látod, hogy viszonylag friss, másrészt mintha az atomok jobban ragaszkodnának egymáshoz, mint a normális vér esetében, sokkal nyúlósabb, ragacsosabb. Eztán ha továbbindulsz a többieket találod, s természetesen a holtestet.
Vissza az elejére Go down
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík


Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

Smallville Állatkert Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smallville Állatkert   Smallville Állatkert I_icon_minitimeKedd Márc. 17, 2015 9:10 pm

A halál szaga lassan teljesen megtöltötte az orom, és a szemeim. A hideg borzongatta a hátamat, egy ismeretlen félelem töltötte meg a lelkem. Ahogy egyre közelebb kerültem a középső épülethez, annál kevésbé akartam követni a vércsíkot. De ugyanakkor egy perverz kíváncsiság hajtott előre, ahogy hallgatóztam, de nem jött semmi hang. Nos, szuper, mintha a csend szintje csak két fokkal mélyült volna. A dögevő rovarok zaja nem segített.
Vettem egy mély levegőt, majd benyomtam az ajtót, és szépen halkan beléptem, észrevettem a testet, nagyon furcsának nézett ki, semmi amit felismerhetnék egyből. Körbe tekintettem a teremben számítva egy gyilkosra, vagy valami másra. Szépen lassan közelebb léptem, miközben bekapcsoltam a karkötőm zseblámpáját, és elkezdtem ide oda mozgatni, hogy felderítsem a sötét sarkokat, miközben közelebb menjek, hogy végig tekintsek a holt testen majd a véren amit valószínűleg írásra használt.~Mi a történeted?~Tettem fel a kérdést de kimondani nem mertem. Ki tudja, hogy ez a lény életben van vagy sem? Természetesen ahogy közelebb mentem kezeimet védelmi pózba emeltem, hogy felkészülhessek egy meglepetés támadásra.
Vissza az elejére Go down
Leroy Reeves
Huligán
Huligán
Leroy Reeves


Hozzászólások száma : 43
Join date : 2014. Apr. 16.

Smallville Állatkert Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smallville Állatkert   Smallville Állatkert I_icon_minitimeVas. Márc. 22, 2015 6:53 pm

Láttam, és tettem már borzasztó dolgokat, de van, amit az én gyomrom is képtelen bevenni. Ez már azért karcolta a felszínt. Az állatkert egyik nagyobb terének közepén egy vércsík húzódott. Ahogy követtem a tekintetemmel az irányát, az sem maradt rejtve, hogy az állatok egytől-egyig bizarr módon végezték. Kibelezve, felpüffedve, és volt, amelyiknek a szemei is kifordultak az üregükből. Borzalmas látvány volt, de épp itt az ideje, hogy meg tudjam, mi ez az egész.
Furcsa érzésem volt. Nem tudtam hova tenni, de mintha ez nem szimpla tömegjárvány lenne. A vért megvizsgálva két dolog tűnt fel: egy: még friss, és kettő: sokkal ragadósabb, mint azt az ember elvárná egy adag friss vértől, ám a színéből ítélve még nem kezdődött meg az alvadás. Felálltam, és lassú léptekkel követtem a csík nyomát, egészen egy központi épületig. Óvatosan jártam el, és mivel nem volt nálam semmi, amivel esetleg elrejthetem magam, a sebességemhez fordultam, és vibrálni kezdtem. Ha bárki meglát, csak egy elmosódott alakot fog látni, így teljesen felismerhetetlen maradok.
Jó volt a megérzésem; két ember - illetve egy gyíkszerű lény és egy ember - tartózkodott az épületben, és komplexum közepén egy holttest, melynek zöld szőre és majom farka volt, amin vér éktelenkedett. A test alatt jókora tócsa, ami egyből megválaszolta a vércsík kérdését.
A különös teremtmény, aki eléggé felkészültnek látszott (Cyb), óvatosnak tűnt, de egyelőre nem akartam bajt, viszont volt egy megoldás, hogy beszélhessünk, illetve fel tegyünk pár kérdést a halottnak. Ehhez viszont kell némi...együttműködés, a módszer nem mindennapi, és nem mindenki fogadja el, amit nem érthet. Egyelőre nem szóltam, kicsit odébb álltam az ajtótól, és figyeltem a fejleményeket.
Vissza az elejére Go down
Morinas
Civil
Civil
Morinas


Hozzászólások száma : 21
Join date : 2014. Oct. 24.

Smallville Állatkert Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smallville Állatkert   Smallville Állatkert I_icon_minitimeHétf. Márc. 23, 2015 12:23 am

Követtem a vércsíkot, ami egyre beljebb és beljebb vezetett az állatkertbe. A ketrecekben lévő állatok kivétel nélkül döglött volt.

- Szerencsétlen jószágok...

Sóhajtottam fel, majd folytattam az utamat egészen addig amíg meg nem pillantottam a főépületet. Az épület nem volt túlzottan nagy. Az egész épület stílusa remekül beleillett a kisváros stílusába. A főbejáratánál viszont észrevettem egy alakot, pontosabban egy lényt. Egy gyíkember lehetett így első ránézésre.

- Lehet Ő felelős mindezért? - Morfondíroztam magamban. - Jobb lesz, ha kivizsgálom az ügyet. Viszont nem lenne okos felvonni magamra a figyelmet még legalábbis.

Megvártam míg a lény bemegy az épületbe, majd gyorsan az épület mellett ágaskodó tölgyfához futottam. Felmásztam rá, s miközben lombjain jól elbújva bepillantottam az épület egyik ablakán, ahol észrevettem az alakot, és most már százszázalékosan megbizonyosodhattam róla, hogy valóban egy gyíkemberrel van dolgom. A lény viselkedéséből és testbeszédéből arra következtettem, hogy valószínűleg nem Ő az oka mindennek. Bár a látszat néha csalhat. Úgy döntöttem fent maradok a fán, és kivárásra játszok.
Vissza az elejére Go down
Ra's Al Ghul
Admin
Admin
Ra's Al Ghul


Hozzászólások száma : 206
Join date : 2013. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Mind1 csak legyen Lázár verem közelében

Smallville Állatkert Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smallville Állatkert   Smallville Állatkert I_icon_minitimeSzer. Márc. 25, 2015 3:02 pm

Hús. Jó kis véres húscafat, sütve, főzve, levesbe, pácolva stb. Az emberi s állati táplálkozás egyik alapvető eleme, minden vegetáriánus ősellensége. Most mégis, eme alapvető táplálék szép lassan eltűnőben van. A hús romlott, a föld állatai pedig haldokolnak. Egy hónap telt csupán el, s a hírekben hallani a kannibalizmus jelentős növekedéséről világszerte, ám eme újdonsült "ínyenc" bűnözők is sírva ülnek mára börtöneikben, ugyanis, ahogy állítják: "az emberi hús is romlott volt"
Miután kitudódott ez az infó az emberiség rájött valamire: "Bármi is ez, már bennünk van"
A főépület egy gyönyörű, kupolás épület volt, tetején egy hatalmas lyukkal melyet ablak fedett. Az üveg szinte felnagyította a nap sugarait, így a holttest pont a fényár közepén terült el, akár valami szent.
Cyb alapos és óvatos vizsgálata a következő információkat tárta fel előtte: Húsz év körüli hímnemű, ismeretlen fajba tartozó élőlény. Bőre s szőre színe zöld, hosszú majomfarka volt. Arca teljesen emberi ám ezt is körülbelül egy milliméter vastag szőr borította, ez selymessé tette bőrét ám attól még minden vonása tökéletesen látszik. Haj is zöld s pofaszakálla is, Szemei pedig kétségbeesést tükrözve meredtek a semmibe.
A halál oka egy hatalmas harapásnyom mely szinte kiszakította a bal bordáit s hasát, melyből még mindig csordogált a vér.
A seb a halála előtt keletkezett, s folyásirányból s a testhelyzetből kiindulva, ilyen seb ellenére férfi maga jött el idáig.
A farka vége véres volt, valószínű utolsó erejével írta az alábbi szavakat:
" Védjétek a Vörös parlamentjét"
Valószínű akart még valamit írni ám már a parlament szó alig kivehető, elfogyhatott az ereje.
Cyb óvatosságára a holttesttel szemben nem volt szükség, ám ennek hála észrevette mindkét kivárásra váró alakot.
Immáron mindenki tud a másikról. Feszült a légkör, s hogy ki töri meg a csendet, csak rajtatok múlik.
Vissza az elejére Go down
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík


Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

Smallville Állatkert Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smallville Állatkert   Smallville Állatkert I_icon_minitimeSzomb. Márc. 28, 2015 9:46 am

Lassan végig néztem a testen, és sóhajtottam miközben beállítottam a kamera módot a kamerámon, és elkezdtem képeket csinálni a holttestről, és a véres szövegről. Miután végeztem letérdeltem mellé és becsuktam a szemét, majd összetettem a kezem.
-A föld fogadjon be.-Mondtam el a halk imát, majd felálltam, és elkezdtem nyomkodni a karkötőm gombjait, majd elkezdtem beszélni. Reméltem, hogy az internet ki tud segíteni a nyomozásomban.
-MI, keresés: Gondolat jel, Vörös parlament triplapont et, biztonsági szint három et, indul.-Mondtam végig az instrukciókat majd leeresztettem a karkötőt, majd megfordultam. A hármas biztonsági szint azt jelentette hogy a számítógép feltör minden jelszóval védet oldalt amíg az nem éri a hármas szintet ami egyenlő a rendőrségi hálózat védelmével. Épp ahogy végeztem és fordultam hogy folytassam, a szemüvegem két pontot is észlelt, a szemeim kicsit kitágultak, és azonnal harci pozícióba helyeztem magam, és felemeltem a kezeim alap pozícióba.
-Ti meg kik vagytok?
Vissza az elejére Go down
Leroy Reeves
Huligán
Huligán
Leroy Reeves


Hozzászólások száma : 43
Join date : 2014. Apr. 16.

Smallville Állatkert Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smallville Állatkert   Smallville Állatkert I_icon_minitimeVas. Márc. 29, 2015 7:36 pm

Nem álltam le a vibrálással. Fogalmam sincs, hogy az ilyen alakok mennyit és milyen sűrűn járnak Arkham-ban, vagy annak környékén - illetve csak jártak - de nem kockáztathattam meg, hogy most lebukjak. Ahogy beértem, a gyíkszerű lény már benne volt a dologban, de egyelőre nem szóltam, csak figyeltem. Többek közt a feliratot, amit a szerencsétlen áldozat a vérével írt fel, valószínűleg az utolsó leheletével. A test még így is bizarr volt, mintha félig állat lett volna, és nem lepődnék meg, ha tényleg félig állat lenne. A nyomokból ítélve, az áldozat, maga kúszott idáig, és saját erejéből írta a szöveget. A baj csak az, hogy nem tudom mi lehet az a Vörös Parlament. Talán gyíkbarátunk épp ezért tette őt hidegre.
- Ti meg kik vagytok? - fordult felénk - befutott még valaki - ahogy befejezte a teendőit. Mivel elolvastam a "Speedsterség kezdőknek" című könyvet, tovább tudtam csökkenteni a lebukás mértékét aképpen, hogy eltorzítottam a hangom.
- Szerintem most elkaptalak, vagy kaptunk. Miért ölted meg? - mutattam a testre, de a vibrálást továbbra is fenn tartom.
Vissza az elejére Go down
Morinas
Civil
Civil
Morinas


Hozzászólások száma : 21
Join date : 2014. Oct. 24.

Smallville Állatkert Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smallville Állatkert   Smallville Állatkert I_icon_minitimeHétf. Márc. 30, 2015 6:11 am

Leugrottam a fáról és az egyik oldalsó bejáraton beléptem az épületbe, hiszen a gyíkszerű lény észrevehetően megpillantott. Nem láttam tovább értelmét a bujkálásnak. Két kardomat a hüvelyeibe csúsztattam, ezzel jelezve neki és a furcsa kivehetetlen alaknak a főbejáratnál, hogy nincs szándékomban bajt okozni. Ám, ettől függetlenül teljes készültségben állok, ha esetleg valamelyikük valamilyen trükkel akarna próbálkozni.

- Morinasnak hívnak. Engem is roppantul érdekelne, hogy miért öltél le mindenkit? Vagy azt mondod nem te voltál?
Vissza az elejére Go down
Ra's Al Ghul
Admin
Admin
Ra's Al Ghul


Hozzászólások száma : 206
Join date : 2013. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Mind1 csak legyen Lázár verem közelében

Smallville Állatkert Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smallville Állatkert   Smallville Állatkert I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 8:00 pm

Az ismeretlen most, akár a múltban félelemmel töltötte a tudással rendelkező népeket. Félünk attól, amit nem ismerünk, vádoljuk, amit nem ismerünk, bántjuk, amit nem ismerünk.
Ez is egyike azoknak, akik a húsban élnek. Minden ember és állat ezen a bolygón s azon kívül.
Hárman egymáshoz képest egy tökéletes háromszöget tesztek ki, akár egy filmben. Agyatok sebesen jár, (Leroyé sebesebben, mint a többieké) felméritek a helyzetet. Jelenleg minden szem Cybre szegeződik, válaszára várnak, s teljes mértékben rajta múlik, eme kis komédiának az alakulása.

Közben viszont a netes keresés találattal végződött, a világháló egy dugott zugának fórumán:
Garfield Logan írta: Emberek nemsoká baj közeleg! Védjétek a természetet, a húst! Közeleg a Fekete! A Vörös parlamentje, a hús bajnokai már készen állnak, hogy megvédjék magukat. Én is készen állok...

A fórumban több említésre méltó dolog nem jelent meg, csupán szerencsétlen férfi fórumos szivatása, s hülyének bélyegzése.

A két vádló csak bámulja a vádlottat, a vádlott pedig félelem nélkül áll a bírák előtt. Mi fog történni?
Vissza az elejére Go down
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík


Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

Smallville Állatkert Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smallville Állatkert   Smallville Állatkert I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm

Ahogy végig néztem a kettő személyen rögtön észrevettem, hogy nem átlagos személyek. A kezeimet lassan felemeltem védelmi pózba.
-Nem öltem meg senkit.-Mondtam az igazat teljes nyugalommal. Nincs okom még aggódni. Mivel nem támadtak rám egyből így valószínűleg nem idiótákkal van dolgom. Egy pár pillanatig még figyeltem őket majd leeresztettem a kezem.
-Ahogy láthatjátok nincs nálam fegyver és a karmaim sem elég élesek, hogy ilyen sebeket okozzak.-Mondtam miközben a farkam a holttestre mutatott.-Pár perce érkeztem meg. A motorom kint áll a bejáratnál.-Folytattam a védő beszédet. Ekkor jelzett a számítógépem. Pislantottam egy párat ahogy rátekintettem, gyorsan elolvastam, majd újra feltekintettem.
-És ti mit kerestek itt? Tudtok valamit a Vörös parlamentjéről?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Smallville Állatkert Empty
TémanyitásTárgy: Re: Smallville Állatkert   Smallville Állatkert I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Smallville Állatkert
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Smallville Gimnázium
» Smallville és DC FRPG

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Metropolis és környéke :: Smallville-
Ugrás: