DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
Jess Kayle I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Jess Kayle I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Jess Kayle I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Jess Kayle I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Jess Kayle I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Jess Kayle I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Jess Kayle I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Jess Kayle I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Jess Kayle I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Jess Kayle I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

 

 Jess Kayle

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
Jess Kayle
Huligán
Huligán
Jess Kayle


Hozzászólások száma : 9
Join date : 2015. May. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pécs

Jess Kayle Empty
TémanyitásTárgy: Jess Kayle   Jess Kayle I_icon_minitimeVas. Május 31, 2015 11:21 pm

Születési név: Jessica Kayle Akiyama
   Egyéb név: Jessy K; Jess Kayle; Jess-K; Doragan
   Faj: Természetfeletti - Félvér Sárkány
   Nem:
   Születési hely, idő: 1996. június 06., Nagoya, Aichi prefektúra, Japán
   Kor: 19
   Magasság: 168 cm
   Súly: 45 kilo
   Hajszín: barna, egyenes haj
   Bőrszín: japán-fehér keverék
   Vércsoport: 0
   Egészségi állapot:
-Hippopotomonsztroszeszquipedaliofóbia -hosszú szavaktól való félelem
-időnként szúrást érez a tüdejében (Valószínüleg a dohányzás miatt)
-Dohányzik
-Szeret inni
   Család:
-Apja: Akiyama Shinjiro (Jamato-no-Orochi lelke által megszállva), halott
-Anyja: Kagome Noriko, elmegyógyintézetben, halála szélén
   Foglalkozás: Táncos
   Oldal: Gonosz - villain

   Előtörténet:
Nagoyában született 1996-ban. Nagoya Japán déli területein, az Aichi prefektúrában található. Jess, eredetileg Noriko-nak lett elkeresztelve anyja után, de miután anyja megtudta, hogy lánya igazából, kicsoda, vagy inkább micsoda, megőrült, és ezért, anyja iránt érzet dühével elköltözött Gotham-be, és felvette a Jessica Kayle nevet, de családnevét anyakönyvileg megőrizte, de nem használja.
Említettem, hogy anyja megtudta, hogy lánya valójában kicsoda. Jess sem tudta, hogy ő valójában csak részben apja lánya, aki miközben végezte a dolgát feleségével, meg volt szállva Jamato-no-Orochi japán sárkánykígyó lelke által, akit Nyolckarúnak hívtak. Jamato-no-Orochi vissza akar térni, miután évezredekkel ezelőtt Susano'o viharisten legyőzte. Jamato-no-Orochi vágyott a hatalomra, és ezért megszállt egy közönséges embert, hogy annak gyermeke majd szolgálja őt.
Mikor Ezt Jessica megtudta, úgy döntött, hogy szolgálni fogja valódi apját, természetfeletti erőért cserébe, habár tudta, hogy ha elárulja, vagy Jamato-nak már nem kell, akkor úgyis megszabadul tőle, de nem is akart hosszú életet Jessie ekkor.
Évek teltek el, hogy megtudta ezt, de ezalatt dühe anyja árulása (megbolondulása) miatt. Jessie éppen boltba igyekezett, mikort kocsijában egyszer csak egyre melegebb kezdett lenni, majd vörös fényt látott a hatsó ülés felől. Hétra fordult, majd meglepődve látta, hogy egy apró piros, valamilyen mintás gyűrű volt ott.

Jess Kayle Red_lantern_icon

Hátra akart nyúlni érte, de ahogy kinyújtotta az ujjait, a gyűrű felemelkedett, majd Jess a sokktól, hogy repül a gyűrű, meg sem mozdult, és a gyűrű rárepült a mutató ujjára. Jessie Tisztán érezte ahogy dühe csak nő, de sikerült visszafolytania, mielőtt alakja elkezdett volna változni sárkány formává, mint ahogy szokott, ha dühös nagyon. Visszafogta magát. A város közepén volt. Nem lehet csak úgy sárkány. Jess tapasztalatai a dühével kapcsolatban segítették, hogy azt az óriási, már-már őrület szerű dühöt visszafolytsa. Elképesztő akaraterejének hála, ez sikerült is neki, de érezte, hogy ez csak óráig-ideig tart, így apját kérte további segítségért.

Hetekkel később két ember kereste fel. Mindkettőn rajta volt ugyanaz a gyűrű. Alakjuk lényegtelen, teljesen felesleges, és titkosított. Elmondták neki, hogy Vörös Lámpás lett, és hogy dühe táplálja a gyűrűt, ami erős fegyver a kezében. Megtanították neki, hogy hogyan használja képességét, és megmondták neki, hogy mire figyeljen használat közben. meg akarták tanítani repülni is, de azt válaszolta, hogy ő félig sárkány, tud magától is repülni, mjad elő hívta nekik apja ajándékát, két nagy vöröses szárnyát, és hosszú, erős farkát, aminek szintén vöröses színe volt. Jessie-t ezek után elvitték ezek az "emberek". Mondhatjuk, emberek, de az nem igaz. Az egyik alak, egy alacsony, kobold szerű, horgas orrú férfi, beszéde az angolra hajazott, valami hasonló erős akcentusa miatt. Nyilván nem földi létforma. Második alak, egy magasab,, és robosztusabb rinocérosz szerű lény. Nevüket titokban tartották, de azt mondták Jess-nek, hogy majd figyelik...
Ezek után elvezették a kint az utcán parkoló, autószerű járműhöz, majd azt mondták neki, hogy dühe kontrollálása érdekében elviszik a Vörös Lámpások bolygójára, aminek valami nagyon hülye neve volt. Talán Gizmó, vagy Ysmir, vagy Ysmault... Jess nem emlékszik rá pontosan, de aztmondták, hogy ha elviszik oda, akkor könnyebben fogja kezelni dühét, mivel egy tó, a Vér tavának vizében (Jess-nek tetszett ez a név) megfürödve enyhül a haragja a világ iránt. Elvitték oda, majd, mivel még nem mondták neki, elmondták neki, hogy Vörös Lámpás lett, és hogy dühe táplálja a gyűrűt, ami erős fegyver a kezében. Ezek után hazavitték.
Jess ezekután folytatta életét a városban, ahova anyja halála után futott, hogy távol legyen tőle. Egyébként anyja egy híres Tokyo-i psyichiátrián volt bezárva, nyilván zártosztályon, egy gumiszobában, mivel több öngyilkossági kisérlete is volt, ám ez Jessie-t nem érdekelte. Gotham. Gotham Jessie életének központja. Neki megfelel a hely, pont olyan nyugodt, és halál szagú, mint Jess. legalábbis ezt állítja ő, mélyen gondolatai legmélyén. Valójában milyen Jess? Senki sem tudja, Yamata-t kivéve [Jamato javítva Yamata-ra]. Ő is azért tudja, mert Jessie gondolataiban olvas, és látja lelkének legmélyebb pontját.
Jó kérdés, hogy Yamata miért pont Jessie apját választotta. Ezt csak ő tudja, de gondolkodását ismerve, véletlenszerűen fogott egy embert. Ámbár, most átgondolva, lehet, hogy nem is véletlen? Lehet hogy az öreg Akiyama Shinjiro igazából megidézte őt, és átadta neki testét? Lehet egy ősi szekta vezetője volt? Ezt Jess ki szeretné deríteni, de nem tudja hol kezdje. Majd talál módot rá. Mindig talál. Sokszor gondolkozott hasonlóan: "Mindig is érdekelt, hogy Yamata miért apámat választotta, viszont ezt még ő sem (Yamata) hajlandő elmondani... Úgy éreztem egész életemben, mintha egyedül lennék, de mégsem. Mondjuk, ez nem véletlen... *Haha* Hiszen Yamata életemben bennem, mellettem, mögöttem, és körülöttem volt. Nehéz leíri ezt az érzést. Nem látom, nem tudom ki pontosan, de érzem hogy ott van valahol. Amikor először beszéltem vele... He. Kommunikáltam inkább... Szóval attól a pillanattól kezdve éreztem egy mély dühöt magamban. Valószínüleg az ő haragja Susano'o-val szemben, de én ezt magamba folytva éltem.
Aztán ez nem volt olyan egyszerű, amikoir anyám megutdta, hogy apám igazából ki (ekkor már nem volt benne Yamata, de apám még élt), elég dühös lett. Anyám, no meg Yamata is, hogy apám elárulta a titkát. Ez a düh mindig bennem maradt, amit Yamata szüleimmel szemben érzett. Noha apámat helyben megölte, anyámat meg elmegyógyintézetbe küldette, mert átkot küldött rá, amitől megőrült. Egyet értettem vele, ez mégiscsak titok volt... Mégis a szüleim... Mindegy... De nem az... Fene tudja mit gondolok már... Azt tudom, hogy Yamatára meg anyámra, meg apámra is dühös vagyok... Mindenkire az vagyok... Mindig az voltam... Legalábbis azóta... Bár tudnám használni ezt a dühömet valahogy.
Kértem apámat is többsször (mármint Yamatát), hogy segítsen ebben, de azt mondta, hogy várjak még. Vártam... Sokat vártam, míg ez az átkozott vörös gyűrű be nem került a kocsimba.
Felrepült az ujjamra, és akkor valami
halál szerű érzésem támadt... nemtudom milyen lehet, de mintha meghaltam volna. Nagyon dühös lettem... nem tudtam hova tenni, de le kellett magam nyugtatnom... Hozzá szoktam már...
Nem sokkal ez után... talán hetek... jött két figura, furcsák voltak... Azt mondták ne vegyem le... nem tudom miért... talán...
Halál?"

Jesse ezek után gondolkodott. Kifejezetten sokat, hogy miért épp vele történnek ezek, miért pont az ő apja lett egy vén sárkány, és sok ehhez hasonló. Ám, ami nagyon fontos gondolata, hogy a gyűrű miért őt választotta. Nyilván rájátszott, hogy eszméletlen dühös volt, elég gyakran, no meg hogy apja egy ősi sárkány... "Na jólvan, de kérem, értem én hogy dühös sárkánykölyök vagyok (Yamatanak), de akkor sem értem...  Miért pont nekem? Csak nem vagyok egyedül hasonló plusszokkal megáldott ember..." Sok hasonló hangvételű beszélgetése zajlott le apjával, de ő általában csak annyit felelt, hogy: "Időben megtudod." vagy... "Érdekel? Hát ne érdekeljen." Jesse egyre gyakrabban érezte a feszült dühét, de megszokta, s le is gyűrte...
"Majd csak megtudom..." gondolta...

   Képesség:
Sárkány képességek (4):
1. Repülés - szárnyait és farkát (kormányzás) előhívva tud a levegőben maradni, meghatározatlan ideig, illetve közben mozogni is nagy sebességgel.
2. Kígyók segísége - Testrészeit képes elváltoztatni kígyó formává (képet rakok), és ezeket irányítva tud támadást indítani. Akaratától függően képes változtatni, hogy a kígyók foga milyen típusú (paralízis, hosszú halál, rövid halál, görcs -> szintenként - kezdő paralízis, lassú halál) mérget tartalmazzon. Apja volt Jamaro-no-Orochi, a Nyolckarú kígyó-sárány.

Jess Kayle MultipleShadowSnakes

3. Kígyó helyettesítés - Testrészei kígyóváv váltásával képes szétnyitni testét, így megelőzve a különböző támadásokat (1. szint -> nehezen kontrollálja pontosan, max szint-> reflexes).
4. Állkapocs ellazítás - Állkapcsát szétnyitva emberméretű lényeket képes elnyelni, majd egy dimenzióba küldeni (1.-> elteleportálni őket 100 méteren belül, max szint-> saját dimenzióba, ahova követheti őket, ha elnyeli önmagát, vissza jutni pedig ugyanígy tud-> hátrány egy kb 10 km-es körzetben rakja le a kiindulási ponttal a centrumban)


Jellem:
Jess dühét nehezen kontrollálja természetéből fakadóan, mivel vörös lámpás, és sárkány is. Ugyanakkor jól nevelt lány, aki ennek ellenére kedvenc szórakozásai közt olyanokat tud felsorolni, hogy az ember gégéjének kitépése kis lábujjal, meg szado-mazo, és a többi hasonló kellemes pszichopata-szadista tevékenységek (tömeggyilkosság).
  Szakképzettség: Profi táncos, aminek következtében könnyedén mozog. Jártas ninjutsuban, már volt saját tanítványa, csak megette mikor dühös volt (dühében sárkánnyá válik). Kiváló kardforgató, és szeret íjászkodni is.


U.I.: Ha a sztori Naruto alapúnak tűnik ( Jamato-no-Orochi; Susano'o; kígyó cuccok, itt a link Wikipediára: Japán sárkányok és Jamato-no-Orochi ), annyit mondok, hogy a Masashi vette innen az ötletet, de mellette meg imádom azt az animét, és mertem keresztezni a DCvel valamennyire..Very Happy


A hozzászólást JessKayle összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 09, 2015 10:37 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő


Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 33

Jess Kayle Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jess Kayle   Jess Kayle I_icon_minitimeHétf. Jún. 01, 2015 7:59 am

Huh...nagy levegő. Szóval:

1: A történet nekem rövid, és sok részlet hiányzik belőle. Miért pont Gotham-ba költözött, hol lett elhelyezve az anyja, a sárkány miért pont azt a férfit választotta, aki később apád lett?

2: A vörös lámpás dologgal nincs gond, viszont! Itt nem igen tudjuk meg az okát, hogy miért is választott ki téged egy gyűrű. Minden alakulat gyűrűje, legyen bármely színű a spektrumon, okkal választ ki, és nem azért, mert épp egy pszihopata gyilkos vagy. Akkor a Föld bolygó 3/4-e vörös lámpás lenne. Very Happy
Ezen túllépve eljutunk oda, hogy amint a vörös gyűrű felkerül rád, pont, hogy nem tudsz lenyugodni. A vörös gyűrű egyfajta agymosást végez, és amíg az alany meg nem mártózik a Vér tavában, addig dühöngeni és őrjöngeni fog. Nem tesz különbséget barát és ellenség között sem. A vörösöknél általában működik egy rendszer, ami figyeli az újakat, és így bármikor eljöhetnek érted, elvisznek (felfoghatod úgyis, hogy elrabolnak az idegenek Very Happy ) Ysmault-ra, ami a vörösök központja, és nemes egyszerűséggel bevágnak a tóba, ami némiképp visszafordítja ezt az agymosás dolgot, és magahoz térsz.

3: Kicsit többet szeretnék látni arról, hogy pontosan mit is kezdett az életével, miután Gotham-be jött.

Egyébként érdekes koncepció, ha ezeket javítottad, sikíts! Very Happy
Vissza az elejére Go down
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Jess Kayle
Huligán
Huligán
Jess Kayle


Hozzászólások száma : 9
Join date : 2015. May. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pécs

Jess Kayle Empty
TémanyitásTárgy: Javítás   Jess Kayle I_icon_minitimeHétf. Jún. 01, 2015 8:11 pm

JessKayle írta:
Hátra akart nyúlni érte, de ahogy kinyújtotta az ujjait, a gyűrű felemelkedett, majd Jess a sokktól, hogy repül a gyűrű, meg sem mozdult, és a gyűrű rárepült a mutató ujjára. Jessie Tisztán érezte ahogy dühe csak nő, de sikerült visszafolytania, mielőtt alakja elkezdett volna változni sárkány formává, mint ahogy szokott, ha dühös nagyon. Visszafogta magát. A város közepén volt. Nem lehet csak úgy sárkány.

Jess tapasztalatai a dühével kapcsolatban segítették, hogy azt az óriási, már-már őrület szerű dühöt visszafolytsa. Elképesztő akaraterejének hála, ez sikerült is neki, de érezte, hogy ez csak óráig-ideig tart, így apját kérte további segítségért.

JessKayle írta:
Hetekkel később két ember kereste fel. Mindkettőn rajta volt ugyanaz a gyűrű. [A kövi szakasz ide illik] Megtanították neki, hogy hogyan használja képességét, és megmondták neki, hogy mire figyeljen használat közben. meg akarták tanítani repülni is, de azt válaszolta, hogy ő félig sárkány, tud magától is repülni, majd elő hívta nekik apja ajándékát, két nagy vöröses szárnyát, és hosszú, erős farkát, aminek szintén vöröses színe volt.

Jessie-t ezek után elvitték ezek az "emberek". Mondhatjuk, emberek, de az nem igaz. Az egyik alak, egy alacsony, kobold szerű, horgas orrú férfi, beszéde az angolra hajazott, valami hasonló erős akcentusa miatt. Nyilván nem földi létforma. Második alak, egy magasab,, és robosztusabb rinocérosz szerű lény. Nevüket titokban tartották, de azt mondták Jess-nek, hogy majd figyelik...
Ezek után elvezették a kint az utcán parkoló, autószerű járműhöz, majd azt mondták neki, hogy dühe kontrollálása érdekében elviszik a Vörös Lámpások bolygójára, aminek valami nagyon hülye neve volt. Talán Gizmó, vagy Ysmir, vagy Ysmault... Jess nem emlékszik rá pontosan, de aztmondták, hogy ha elviszik oda, akkor könnyebben fogja kezelni dühét, mivel egy tó, a Vér tavának vizében (Jess-nek tetszett ez a név) megfürödve enyhül a haragja a világ iránt. Elvitték oda, majd, mivel még nem mondták neki, elmondták neki, hogy Vörös Lámpás lett, és hogy dühe táplálja a gyűrűt, ami erős fegyver a kezében.

JessKayle írta:
Megtanították neki, hogy hogyan használja képességét, és megmondták neki, hogy mire figyeljen használat közben. meg akarták tanítani repülni is, de azt válaszolta, hogy ő félig sárkány, tud magától is repülni, mjad elő hívta nekik apja ajándékát, két nagy vöröses szárnyát, és hosszú, erős farkát, aminek szintén vöröses színe volt.

Ezek után hazavitték.

Jess ezekután folytatta életét a városban, ahova anyja halála után futott, hogy távol legyen tőle. Egyébként anyja egy híres Tokyo-i psyichiátrián volt bezárva, nyilván zártosztályon, egy gumiszobában, mivel több öngyilkossági kisérlete is volt, ám ez Jessie-t nem érdekelte. Gotham. Gotham Jessie életének központja. Neki megfelel a hely, pont olyan nyugodt, és halál szagú, mint Jess. legalábbis ezt állítja ő, mélyen gondolatai legmélyén. Valójában milyen Jess? Senki sem tudja, Yamata-t kivéve [Jamato javítva Yamata-ra]. Ő is azért tudja, mert Jessie gondolataiban olvas, és látja lelkének legmélyebb pontját.
Jó kérdés, hogy Yamata miért pont Jessie apját választotta. Ezt csak ő tudja, de gondolkodását ismerve, véletlenszerűen fogott egy embert. Ámbár, most átgondolva, lehet, hogy nem is véletlen? Lehet hogy az öreg Akiyama Shinjiro igazából megidézte őt, és átadta neki testét? Lehet egy ősi szekta vezetője volt? Ezt Jess ki szeretné deríteni, de nem tudja hol kezdje. Majd talál módot rá. Mindig talál.
Vissza az elejére Go down
Ra's Al Ghul
Admin
Admin
Ra's Al Ghul


Hozzászólások száma : 206
Join date : 2013. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Mind1 csak legyen Lázár verem közelében

Jess Kayle Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jess Kayle   Jess Kayle I_icon_minitimeHétf. Jún. 01, 2015 11:12 pm

A vörös lámpás rész nekem kicsit sántít, de elfogadom akkor, ha bővítésként leírod a karaktered szemszögéből, hogyan lesz vörös lámpás, miként élte meg a látogatók jöttét, hogyan lett a gyűrű miatt ösztönlény és hogy jutott a vér óceánjába.
A haragja miértjét is kérem, és hogy milyen folyamat az, aminek hatására a gyűrű meglátogatta.
É az is érdekelne, miként viseli, hogy a gyűrű megölte, és ha valaha eltávolítja ténylegesen meghal.
Vissza az elejére Go down
Jess Kayle
Huligán
Huligán
Jess Kayle


Hozzászólások száma : 9
Join date : 2015. May. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pécs

Jess Kayle Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jess Kayle   Jess Kayle I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 2:59 pm

Ra's Al Ghul írta:
A vörös lámpás rész nekem kicsit sántít, de elfogadom akkor, ha bővítésként leírod a karaktered szemszögéből, hogyan lesz vörös lámpás, miként élte meg a látogatók jöttét, hogyan lett a gyűrű miatt ösztönlény és hogy jutott a vér óceánjába.
A haragja miértjét is kérem, és hogy milyen folyamat az, aminek hatására a gyűrű meglátogatta.
É az is érdekelne, miként viseli, hogy a gyűrű megölte, és ha valaha eltávolítja ténylegesen meghal.

Kérésedre kiegészítem Jess saját gondolataival.

"Mindig is érdekelt, hogy Yamata miért apámat választotta, viszont ezt még ő sem (Yamata) hajlandő elmondani... Úgy éreztem egész életemben, mintha egyedül lennék, de mégsem. Mondjuk, ez nem véletlen... *Haha* Hiszen Yamata életemben bennem, mellettem, mögöttem, és körülöttem volt. Nehéz leíri ezt az érzést. Nem látom, nem tudom ki pontosan, de érzem hogy ott van valahol. Amikor először beszéltem vele... He. Kommunikáltam inkább... Szóval attól a pillanattól kezdve éreztem egy mély dühöt magamban. Valószínüleg az ő haragja Susano'o-val szemben, de én ezt magamba folytva éltem.
Aztán ez nem volt olyan egyszerű, amikoir anyám megutdta, hogy apám igazából ki (ekkor már nem volt benne Yamata, de apám még élt), elég dühös lett. Anyám, no meg Yamata is, hogy apám elárulta a titkát. Ez a düh mindig bennem maradt, amit Yamata szüleimmel szemben érzett. Noha apámat helyben megölte, anyámat meg elmegyógyintézetbe küldette, mert átkot küldött rá, amitől megőrült. Egyet értettem vele, ez mégiscsak titok volt... Mégis a szüleim... Mindegy... De nem az... Fene tudja mit gondolok már... Azt tudom, hogy Yamatára meg anyámra, meg apámra is dühös vagyok... Mindenkire az vagyok... Mindig az voltam... Legalábbis azóta... Bár tudnám használni ezt a dühömet valahogy.
Kértem apámat is többsször (mármint Yamatát), hogy segítsen ebben, de azt mondta, hogy várjak még. Vártam... Sokat vártam, míg ez az átkozott vörös gyűrű be nem került a kocsimba.
Felrepült az ujjamra, és akkor valami
halál szerű érzésem támadt... nemtudom milyen lehet, de mintha meghaltam volna. Nagyon dühös lettem... nem tudtam hova tenni, de le kellett magam nyugtatnom... Hozzá szoktam már...
Nem sokkal ez után... talán hetek... jött két figura, furcsák voltak... Azt mondták ne vegyem le... nem tudom miért... talán...
Halál?
Vissza az elejére Go down
Andrew Bennett
Mesélő
Mesélő
Andrew Bennett


Hozzászólások száma : 34
Join date : 2014. Mar. 09.

Jess Kayle Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jess Kayle   Jess Kayle I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:37 pm

Nah annyira nem rossz, de nem tudom hogy vannak vele a többiek, viszont engem eléggé zavar, hogy így szét van húzva mint a rétestészta....
Vissza az elejére Go down
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő


Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 33

Jess Kayle Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jess Kayle   Jess Kayle I_icon_minitimeSzer. Jún. 03, 2015 6:25 am

Uhh...óóóké, na ezeket a részleteket kéne az eredeti sztoriba egybe gyúrni, hogy egy szép, kerek egész legyen.

Hajrá! Wink
Vissza az elejére Go down
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Jess Kayle
Huligán
Huligán
Jess Kayle


Hozzászólások száma : 9
Join date : 2015. May. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pécs

Jess Kayle Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jess Kayle   Jess Kayle I_icon_minitimeSzomb. Jún. 06, 2015 4:48 pm

Akkor jelzem: Kész.
Vissza az elejére Go down
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő


Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 33

Jess Kayle Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jess Kayle   Jess Kayle I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:27 am

Ezzel nincs baj, DE

jó lenne a gondolatok részt is egybe fűzni a történettel, nem pedig így, külön bevinni.

a másik, ami még nem tiszta: miért téged választott ki a vörös gyűrű? A Földön gyakorlatilag az emberek 70%-át választhatta volna éppen abban a pillanatban.

Ezek a gyűrűk okkal választanak saját maguknak hordozót, mi az az ok, ami miatt téged választott - a turbózott dühön kívül, persze.

Az Ysmault-os rész még minding nincs meg.
Vissza az elejére Go down
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Jess Kayle
Huligán
Huligán
Jess Kayle


Hozzászólások száma : 9
Join date : 2015. May. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pécs

Jess Kayle Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jess Kayle   Jess Kayle I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 10:37 pm

Két perc, és kidobom, csak amíg eszemben van:
1. Ysmault-os rész kint van, csak említőleg, majd későbbi sztoriban térnék ki rá, ha nem baj, mint visszaemlékezés.
2. A Gyűrűnek fogok szentelni egy novellát, mert vannak ötleteim, de nem akarom ide dobni, hanem majd külön.
3. Nagyjából összébb fűztem, nem vettem észre, hogy az előtöri közt van a jellem, meg a szakképzettség, és a visszaemlékezést is beljebb olvasztottam a sztoriba.
4. Kiegészítgettem, halvány utalásokkal. (A lényeg, hogy Yamata fogja megsúgogatni neki a dolgot, valszeg az ő keze van a gyűrű dologban...)
Vissza az elejére Go down
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő


Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 33

Jess Kayle Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jess Kayle   Jess Kayle I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 10:45 am

No, bocsi a késésért, szóval akkor a lényeg, hogy ami olyan, azt szeretném mindenképp látni bővítésben. Kezdésként kapsz 3kr-et, $450 induló tőkét, és két hetente ez $580-al nő.

Adatlap, és irány a játék!
Vissza az elejére Go down
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Jess Kayle
Huligán
Huligán
Jess Kayle


Hozzászólások száma : 9
Join date : 2015. May. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pécs

Jess Kayle Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jess Kayle   Jess Kayle I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm

Köszi!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Jess Kayle Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jess Kayle   Jess Kayle I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Jess Kayle
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Adattár :: Előtörténetek és Adatlapok :: Előtörténetek-
Ugrás: