DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
Kapucnis (Julia Wings) I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Kapucnis (Julia Wings) I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Kapucnis (Julia Wings) I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Kapucnis (Julia Wings) I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Kapucnis (Julia Wings) I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kapucnis (Julia Wings) I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Kapucnis (Julia Wings) I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kapucnis (Julia Wings) I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kapucnis (Julia Wings) I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Kapucnis (Julia Wings) I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

 

 Kapucnis (Julia Wings)

Go down 
SzerzőÜzenet
Kapucnis
Civil
Civil
Kapucnis


Hozzászólások száma : 55
Join date : 2013. Oct. 13.
Age : 34

Kapucnis (Julia Wings) Empty
TémanyitásTárgy: Kapucnis (Julia Wings)   Kapucnis (Julia Wings) I_icon_minitimeSzomb. Okt. 19, 2013 12:25 pm

Születési név: Julia Wings
Alias: Kapucnis
Egyéb név: Csuklyás Vadász, Fehér Szemű Mumus, Pulcsis Nindzsa, Éjzöld Daraboló, Kapcis, Juli (csak és kizárólag azoknak, akik tudják valódi kilétét, és kerülhetnek Kapucnissal tegező viszonyba)
Álnevek civilben: Julianna Lightwing, Julie Logan, Giulietta Ali (legalábbis a sok álnév közül a három leggyakrabban használt név)
Faj: Genetikailag módosult ember
Nem:
Születési hely, idő: 1994. október 13. - Los Angeles, California
Kor: 19
Magasság: 167 cm
Súly: 54 kg
Hajszín: Világosbarna
Bőrszín: Olasz europid
Vércsoport: A genetikai változás miatt a vércsoportja ismeretlen eredetűvé vált, amelyben túl sok a vas-tartalom. Persze a vére később még jól is jöhet...
Egészségi állapot: Tökéletes
Foglalkozás: Vadász
Család: Giovanni Wings (apa, börtönben), Isabella Wings (anya, halott), továbbá számára ismeretlen nagyszülők és további rokonok, akiket nem érdemes felsorolni.
Oldal: Semleges, bár tőle csak a rosszaknak kell félniük.
Ellenségei: -
Szövetségesei: Fekete Tigris rend /Hogy szabad itt őket megemlegetni, nem tudom, de mivel előtörténetben benne voltak Kapucnis szövetségeseiként/tanítóiként, azért mégis bátorkodtam őket megemlegetni./

Törzshely: Gotham, azon belül az utcák, parkok, elhagyatott épületek. Gyakori látogatója a rendőrségnek, mint betörő, hogy információkat szerezhessen célszemélyeiről.

Jellem: Mint Julia Wings, kedves, törődő, adakozó személyiség, ámbár igen határozott tud lenni. Megmondja a véleményét is, ha valami nem tetszik neki. Ám alkalmi munkákban, és magányban fedi csak fel valódi kilétét. Mint Kapucnis, sötét, általában csendes, és szinte semmit se lehet belőle kiszedni akár kínzással is, amit amúgy is elég jól tűr el. Nagyon határozott, tudja mit csinál. Ösztönösen vagy logikusan cselekszik, akár képes gyilkolni is, hogy mások életét mentse meg. Éppen ezért körözi őt a Gotham-i rendőrség, csakhogy soha nem sikerült még eddig elkapniuk, ráadásul a civilek is védelmezik. Ők hálásak neki, amiért megvédi őket a rosszaktól, és a rosszaktól elvett értékes tárgyakkal és élelemmel látja el a szegényeket, az árvaházakat, a kórházakat és a szeretetszolgálatokat. Társaságban nem túl beszédes, de amikor muszáj, határozottan, nyersen mondja meg mély, rekedt hangján (Julia Wingsként normális szép lányhangja van) a véleményét. Vallatáskor is ő az egyetlen, akinek sikerül kihúzni akár egy-két szót is azokból, akiket kikérdez. Érzelmek nagy részben megfagytak benne, és nem rendelkezik semmilyen formájában sem nagy humorérzékkel. Ha valaki sokáig húzza őt, vagy a szegénységgel és ártatlanokkal viccelődik, akkor isten irgalmazza az illetőt.
Mivel Kapucnisként nem látszik belőle semmi, senki se tudja, hogy férfi-e, vagy nő, bár legtöbben inkább férfira tippelnek. Kapucnist ez különösen nem zavarja, külön örül is neki, hogy ilyen jól játssza a mogorva, lazán caplató, görnyedt alakot, aki egyből cselekszik, ha valami baj üt be. Senki se tudja ki is ő igazából.

Szakképzettség: Amióta a Fekete Tigris rend kiképezte és az utcát járja, mesterien ért a túléléshez, fegyverekhez. Ha úgy nézzük, a vadászat az ő szakterülete. Civilként éttermekbe könnyedén be tud illeszkedni jó szakácsi tudásával és szép, kedves mosolyával. (Vadász szakképzettség van kiválasztva számára a fizetés miatt)

Képesség: Kapucnis genetikai változásával járó képességek ugyanúgy abból a meteorból származik, amire még Dr Thomas egykori pulcsija volt rádobva. A különleges, metál alapú ezelőtt színpompázó kristályok ereje átivódott a génekkel együtt a pulcsi szöveteibe, amely kis idő múlva átadta azt az első olyan embernek, aki felvette: Juliának. De ne úgy képzeljük el, hogy ha valaki felveszi a pulcsit, már olyanná válik, mint Kapucnis. A gének úgymond élő sejtek és lemezkék voltak, amiknek a pulcsi volt a hordozójuk, és amikor érintkezésbe kerültek a lány bőrével, azok átköltöztek, és véglegesen beágyazódtak a lány sejtjeibe és vérébe, így egy életre megváltoztatva genetikai felépítését. Noha a lány vére már legalább majdnem olyan, mint a folyékony vas és a képességei is metál alapúak, genetikailag a lány nem sokat változott. Kivéve, hogy a szemét meg tudja világíttatni fehéren, és képes akár nyugodtabb, akár vérnyomás-emelkedés idején (utóbbikor a leghatékonyabban) aktiválni képességeit.
Zöld - Gyengébb képességek
Piros - Erősebb képességek

Fémfegyverek

1. szint - Kapucnis keze gyurma módjára fémmé változik, és felveszi a kések alakját. Látszólag olyan, mintha kivillantotta volna a pulcsi ujjaiból. Katarként használja, és elég gyors mozdulattal akár képes több sebet is ejteni áldozatán, ha az nem tudja időben kivédeni. Szilárdabb anyagokat még nem képes szétvágni vele.

2. szint - Kapucnis keze gyurma módjára fémmé változik, és felveszi kardok alakját. Látszólag olyan, mintha kivillantotta volna a pulcsi ujjaiból. A karddal már akár bútort és fát is képes szétvágni.

3. szint - Kapucnis keze gyurma módjára fémmé változik, és felveszi bármilyen szúró vagy vágó fegyver alakját (balta, lándzsa pl). Látszólag olyan, mintha kivillantotta volna a pulcsi ujjaiból. Már puha fémek és a rozsdás vasak elvágására is szolgál, de egy rendes edzett acél kard, vagy egy jól elkészített katana már simán ellenáll.

Tüskék

1. szint - Kapucnis hátából fél méter hosszú, éles tüskék állnak ki, melyek arra szolgálnak, hogy hátulról megvédhesse magát. Persze nemcsak védelemre jó, későbbiekben később kialakuló néhány képességével együtt képes lesz kombinálni is.

2. szint - Kapucnis, mikor a hátából kinőnek a borotvaéles tüskék, azokat képes kilőni magából. Egy húsvér embert meg tud vele sebezni vagy fa alapú tárgyakat szétlőni, de annál erősebb tárgyakat még nem. Vagy 1-3 darabot képes kilőni két percenként.

Fémtest

1. szint - Kapucnis képes végtagjait fémmé változtatni, így az ütései vagy rúgásai erősebbek lesznek az átlagosaknál, azaz legalábbis a csapás éppen úgy fogja érni az ellenfelét, mintha egy kemény fémmel csapnák le. Közepestől számítva nagyobb védelmű fémeket, páncélokat még nem képes széttörni.

Ezenkívül emberi határokon belül jártas az akrobatikában, kézitusában és harcművészi tudományokban (persze, ha ez nem probléma, hogy képességek mellé megemlítettem).

Pénzügyek:

Pénz:
Kredit:

Tulajdonok:

Felszerelés: -
Tárgyak: -
Járművek: -
Ház: -

NJK-k:
-

Utolsó szerkesztés: 2013. március 11.

/Katt a Pénz és a kredit feliratra, és bejön a pénzügyem/


A hozzászólást Kapucnis összesen 14 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 11, 2014 5:02 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Kapucnis (Julia Wings) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kapucnis (Julia Wings)   Kapucnis (Julia Wings) I_icon_minitimeSzomb. Okt. 19, 2013 6:44 pm

Elfogadom, 450$ a két heti pénzed.
Vissza az elejére Go down
Kapucnis
Civil
Civil
Kapucnis


Hozzászólások száma : 55
Join date : 2013. Oct. 13.
Age : 34

Kapucnis (Julia Wings) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kapucnis (Julia Wings)   Kapucnis (Julia Wings) I_icon_minitimeHétf. Okt. 21, 2013 1:30 pm

Kapucnis genetikai előnye és gyenge pontja

Genetikai előnye:
Mivel genetikailag fémhasználóvá vált, vére pedig majdnem olyan, mint a folyékony vas, ezért minden egyes áramcsapás meg se kottyan neki, ráadásul simán átvezetheti az áramot másba. Fizikai hatás ugyan, na de azért sokáig mégsem tudja magában tartani az áramot, és nem tudja azt kilőni magából.

Genetikai gyenge pontja:
Kapucnis a fent említett genetikai változásai miatt könnyen eshet egy mágneses sugárzás áldozatává. Fejfájdalmai lesznek (amúgy bírja is a fájdalmat), képességeit nem tudja akkor használni. Azonban a legnagyobb ellensége a hőség: 45% felett minél nagyobb a hőség, annál inkább felforr benne a vér, s ez nem csak azzal jár, hogy képességeit nem tudja használni (ha aktivizálja a fémkéseit például, akkor azok elolvadnak), le is gyengül fizikailag.
Vissza az elejére Go down
Kapucnis
Civil
Civil
Kapucnis


Hozzászólások száma : 55
Join date : 2013. Oct. 13.
Age : 34

Kapucnis (Julia Wings) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kapucnis (Julia Wings)   Kapucnis (Julia Wings) I_icon_minitimeSzer. Okt. 30, 2013 8:26 pm

Kapucnis csatazenéje://Igaz, ez inkább másé, de ez illik Kapucnishoz a legjobban.//
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Kapucnis (Julia Wings) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kapucnis (Julia Wings)   Kapucnis (Julia Wings) I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Kapucnis (Julia Wings)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kapucnis (Julia Wings)
» Kapucnis nem DC-s fotóképregényei
» Kapucnis lyuka

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Adattár :: Előtörténetek és Adatlapok :: Adatlap, bővítések-
Ugrás: