DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégDenevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben Empty
TémanyitásTárgy: Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben   Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben I_icon_minitimeVas. Dec. 18, 2011 11:52 pm

A városban javában dúl a bandaháború. Falcone és Maroni egymásnak estek, miközben a Tolvajok Fejedelme mindkét oldalt zaklatja támadásaival. A városban a káosz az úr. Ilyen helyzetekben az élelmes emberek megtalálják a lehetőségeket.
Az ukrán maffia, látva Falcone meggyengülését, úgy döntött, ideje kilépni a makarónifalók árnyékából. Harcba kezdtek, hogy kiszakítsanak egy jókora szeletet a Római birodalmából. A kérdés az, eléggé leköti-e Maroni Falcone erejét, vagy a Rómainak maradtak még tartalékai, amivel elsöpörheti az ukránok lázadását?


Jelentkezés: A jelentkezőknek először is csinálniuk kell egy speciális, erre a kalandra szabott karaktert. Csak ember karakterek jöhetnek, és mindenki az ukrán maffia tagja. Az már az előtörténettől függ, hogyan került a szervezetbe és miért, a lényeg az, hogy jelenleg nekik dolgozik. Ha lehetséges, ukrán vagy más kelet-európai származású karakterrel gyertek, bár akad néhány amerikai is a bandában. A felszerelést nem kell venni, mindenkinek van egy tetszőleges pisztolya, és egy egyéb fegyvere (max. könnyű géppuska). És persze mindenki rendelkezik a képzettségéhez szükséges felszereléssel (a betörőnek tolvaj felszerelés, a hackernek lap-top stb.)

Jelentkezéskor írjátok le a karakteretek előtörténetét, felszerelését, és hogy milyen gyakran értek rá.

Mi várható?: A kalandban sok harcra lehet számítani, de lesz benne nyomozás is. Előfordulhat, hogy nem mindenki éli túl a mesét... Smile

A kaland valamikor január elején kezdődik, addig lehet jelentkezni.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben   Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben I_icon_minitimeKedd Dec. 20, 2011 7:22 pm

Születési név: Harald Huguo
Egyéb név: HH
Faj: Ember
Nem: Férfi
Születési hely, idő: 1975. November 5.
Kor: 36
Magasság: 195 cm
Súly: 213 kg
Hajszín: őszes kopaszodó
Bőrszín: fehér
Vércsoport: 0-ás
Egészségi állapot: nincs betegsége, sérülési hegek azért akadnak
Család: már nincs
Foglalkozás: pénzbehajtó, alvilági alak
Oldal: rossz

Előtörténet: Kicsit nehéz a kezdeteknél belefogni. Mert nincs sok értelme. Az iszákos anya, és az apa akit soha nem ismert nem is érdemes arra hogy leírjuk. Az anyát csak a pia éltette, és a fiával soha sem törődött. Így a gyerek hamar felnőtt. Muszáj volt neki, így hát olyan elfoglaltságot keresett, amiből megélhetett. Iskolát messzire elkerülte, igaz néha bevitték a helyi árvaházba, de hát onnan meg egy betanított majom is meg tud lépni.
Szóval az utcákon élte életét, lopott, csalt, és ütött amikor kellett. Ez pedig nagyon jól ment neki. Először csak embereket vert pénzért, majd kisebb utcai bandákat, végül már inkább a vezetőjük lett, csak hogy hagyja abba azt amiben a legjobb. Így hát a város egyik legkegyetlenebb csapata alakult így ki, igaz csak Régi Gothamban ismerték. Szerencsére ez csak a kezdet volt a karrierjében. Az ukrán banda felfigyelt tehetségére, és párszor meg is próbálták eltenni láb alól. A merényleteket megsínylette, és szedett-vedett csapata nullára redukálódott, de ő mégis csak az élők között maradt. Öklei véresen, teste több sebbel volt tarkítva, de állt. És ez volt a lényeg.
Az erős ellenségben, még erősebb szövetségest láttak. Az ajánlat pedig nem volt csekély. Egyszerű, és boldog élet. Szinte "békésnek" mondható. Csak egy kis pénzbehajtás, és csonttörés. Semmi bonyolult munka, ami megkeserítené az életet. Mint az lenni szokott az élet nem marad ilyen egyszerű. A nyugdíjra való gyűjtés helyett, kitört a bandaháború, így már minden emberre szükség volt. Hát újra aktivizálta magát, és komolyabban is belevetette magát a csatába.

Jellem: Egy kicsit buta, így hát a felfogása sem a legjobb. Inkább egykedvű, és békeszerető. Nem szereti ha a dolgok bonyolultak, nem csak azért mert nem érti meg, hanem mert akkor nem a szokásos módon mennek a dolgok. Ha pedig nem a szokásos módon mennek a dolgok, akkor csúnya dolgokat tesz, mindenkivel akit csak talál. Barátai nem nagyon vannak, de senkivel sem barátságtalan. Inkább csak semmilyen.

Szakképzettség: Utcai harcban szinte verhetetlen. Nem csak a tudása miatt, hanem mert olyan fizikai állapottal áldotta meg isten, hogy bírja az ütéseket, és ő is elég szép pofonokat tud leosztani. A "szakmájából" adódóan tud lőfegyverekkel is bánni, d nem nagyon szereti őket. Azért egy revolvert mindig magánál hord, a biztonság kedvéért.

Képesség: Emberi határokon belül, az átlagnál nagyobb fizikai erő. Az életének köszönhetően.

Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben Goon

Felszerelés: Két arany borítású bokszer, amit jó munkavégzés miatt kapta tizedik évfordulójára. Egy rövid csövű revolver, hogy elférjen nála könnyedén, és hozzá elég tár ha tényleg szüksége lenne rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben   Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben I_icon_minitimeSzer. Dec. 21, 2011 10:30 am

Születési név: Andrij Joszipovics Bondarenko
Egyéb név: Lid (ukrán, jelentése: jég)
Faj: ember
Nem: férfi
Születési hely, idő: Kijev, 1965
Kor: 45
Magasság: 176 cm
Súly: 69 kg
Hajszín: fekete
Bőrszín: fehér
Egészségi állapot: pszichopata, szociopata, antiszociális, némileg skizofrén
Család: él
Foglalkozás: az ukrán maffia bérgyilkosa
Oldal: rossz

Előtörténet: Kijev nyomornegyedében született, ahol apja a maffia egyik behajtójaként próbálta eltartani a családot, míg anyja háztartásbeliként és piaci árusként igyekezett helyt állni. Andrij nem dúskált soha semmiben, pár szülei szerették volna mindennel ellátni, de a szegényes környezetből nem tudtak kitörni. A fiú iskolába sem igen járt, mivel az anyagi helyzet nem engedte meg, így szüleitől tanulta meg főként az alapokat. Az írás és az olvasáson kívül nem igen tudott semmi mást. Barátok híján kissé magába fordult és antiszociális hajlamokat mutatott. Bár a környéken élőkkel próbált kapcsolatot kialakítani, az még sem volt kellően elég. A fiú élete hamar fordulóponthoz ért, mikor egy este látta, mikor apja kegyetlen brutalitással öl meg valakit a sikátorban. Az átélt események olyan hatással voltak Andrijra, hogy egyre furábban kezdett viselkedni. Bár apjával nem közölte, hogy látta munka közben, még is az idősebb Bondarenko sejtette a dolgot, mivel fia egyre többet kérdezősködött. A gyermek hajlamosságot mutatott a kegyetlenségre és elméje azokban az időkben kezdett egyre sötétebbé válni. Mikor az apa felfedte foglalkozását, Andrij közölte, hogy csatlakozni akar. Ki akart törni a nyomorból. Az apja próbálta megóvni az alvilágtól, de mikor a maffia megneszelte a fiú szándékát magába szippantotta. Alig 17 évesen a bűnszervezet egyik tagjává vált, aki Kijev utcáin a drogárusítással bővítette a maffia vagyonát. Hamar egyéb megbízásokat is kapott, és uzsorási munkálatokkal bízták meg. Különös kegyetlensége egyből feljebb nyomta a ranglétrán, és Gothambe szállásolták el, az ottani szervezet agresszív terjeszkedésének előrehaladása érdekében. Lassan 15 éve hogy Amerikában él és az Ukrán bűnszervezet egyik oszlopos tagjává vált. Ez idő alatt kiválóan megtanult beszélni angolul, és a lőfegyverek illetve a gyilkolás mesterévé vált. Ridegsége miatt kapta a Jégcsap, majd csak egyszerűen a Jég becenevet.

Jellem: A maffia szava számára szent és sérthetetlen, egy veszett kutya, akit ha elengednek képes a saját apját is megölni csak azért, hogy kielégítse a szervezet kérését. Nem viszolyog a gyilkosságtól, bármilyen eszközt igénybe vesz annak érdekében, hogy megöljön egy célszemélyt. Anti-szociális, pszichopata, és szociopata. Elméje sérült, és beszámíthatatlan. Ki tudja milyen megfontolásból maszkot visel és már 10 éve nem vette le.

Szakképzettség: Remekül bánik a lőfegyverekkel, beszél angolul és ukránul. Van jogosítványa, otthonosan mozog a drogokban, és képtelenség megkínozni, vagy a spicliségre rávenni.

Képesség: Emberi határokon belül remek az állóképessége.

Felszerelés: Egy tőr amit mindig magánál tart, és egy jó márkájú öngyújtó és fojtó zsinór.


Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben 300fullHeti kétszer remélhetőleg fogok tudni írni. Ha nem, feltehetőleg meghaltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gid Lucione
Huligán
Huligán
Gid Lucione

Hozzászólások száma : 93
Join date : 2011. Apr. 08.
Tartózkodási hely : Ott

Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben   Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben I_icon_minitimeCsüt. Dec. 22, 2011 5:28 pm

Születési név: Agaton Armand
Egyéb név: orosz medve
Faj: Ember
Nem: Férfi
Születési hely, idő: 1973. December 15.
Kor: 38
Magasság: 187 cm
Súly: 87 kg
Hajszín: fekete
Bőrszín: fehér
Vércsoport: -A
Egészségi állapot: Megbolondul a vér látványától (nem tudom ennek a speciális nevét)
Család: nincs egy élő családtagja sem
Foglalkozás: Zsoldos, bérgyilkos
Oldal: rossz

Előtörténet:
Armand egy Oroszországban lelte a napvilágot. Apja tengerészgyalogos volt így kérdés se lehetett, hogy mi lesz a fiúból. Már kis korában edzeni kezdte megmutatta a fegyvereket és azt is, hogyan is kell használni őket. Igaz apja jó katona volt, de annál rosszabb apa. Nem sokat beszélt Armanddal csak azt akarja, hogy ő is ugyan olyan jó katona legyen, mint ő volt hajdanán. Armand már annak is örült ha csak egy pár mondatot tudott beszélni apjával, de az évek során ez egyre jobban romlott. Nem sokára felnőtt a gyermek és egy igazi katona lett belőle és így be is állt a seregbe. Még nem igazán volt tapasztalata terepen, de ezt a kiképzésen persze már megtapasztalta. Annak ellenére kiválóan teljesítette az akciót, de volt valami ami félelmetessé tette őt. Armand betegesen vonzódott a vérhez. Élvezte, hogy ha ölhet és egyszer leszerelték őt civil és társa meggyilkolása miatt. Sajnos ahogy őt nevezték akkoriban az orosz medvét nem lehetett ennyivel lecsillapítani. Ezért még az utcákon is folytatta. Igaz nem olyan sűrűn és próbálta önvédelemnek beállítani gyilkos lett belőle. Apja egyik napon kiderítette mi is folyik és mit csinál Armand. Próbálta megállítani a maga módján, de nem sikerült. Ekkor mondhatták volna azt, hogy a tanítvány felül múlta a mesterét. Sajnos ez a vérszomj már nem csak a civilekre hatott ki hanem szüleire is. A vér teljesen elvette az eszét és így már egy család tagja se maradt életben. Már nem volt alibije és oka se rá, hogy nem ő ölte meg a szüleit és nem is szándékosan így üldözni kezdték őt. Az egyetlen hely ami menedéket nyújthatott az Gotham volt számára. Hallotta már, hogy ott mindennapi a bűnözések így oda utazott. Úgy gondolta, hogy nála lesznek nagyobb gondjai a Gothami rendőröknek. A mai napig ott bujkál és válallja a melókat. Ez volt a megfelelő élet számára a zsaruk aligha találták meg és még a vér iránti vágyát is kielégíthette. Hamarosan csatlakozott az Ukrán bűnszövetkezethez és egyik tagjává vált. Ki tudja mi okból, lehet, hogy izgalmasabb ellenfelekre vágyott és már ott is az orosz medveként ismerték.

Jellem:
Nem mondható a legjobb bajtársnak hiszen ha úgy érzi valaki veszélyezteti az akciót vagy az életét azt megöli. Ahhoz képest, hogy el szokott borulni az agya szeret taktikázni és brutális módon végezni az ellenféllel. Nem nevezhető egy géniusznak, mert az iskolájába nehezen figyelt oda az órákra, de azért nem annyira hülye, hogy ne tudjon megoldani egy matek képletet. Ha tudja akkor próbálja minél előbb elvégezni a dolgot akármilyen nehéz vagy több időt igénybe vevő a munka.

Szakképzettség:
Az utcai harcban igencsak ügyes, de nem nagyon használja legtöbbször a fegyvereire támaszkodik. Ért az automata fegyverekhez,pengékhez és egy kicsit a bombákhoz is.

Képesség: Emberi határokon belül.

Felszerelés: Egy revolver elegendő lőszerrel, hogy ki bírja nyírnia az ellenséget, egy katonai kés és persze egy doboz cigi hozzá pedig egy öngyújtó.

Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben Colonialma_ll3p7cpv
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégDenevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben   Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben I_icon_minitimeVas. Dec. 25, 2011 1:42 pm

Mindenki elfogadva. Várom a további jelentkezőket. A kaland január 5-én kezdődik.
Vissza az elejére Go down
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
Kártyás ember

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben   Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben I_icon_minitimeVas. Jan. 01, 2012 9:23 pm

Jönnék én is, szokásos 2-3 napi poszt remélem meglesz. Smile

Név: Ivan Lysowsky
Egyéb név: Piromániás
Faj: ember
Nem: férfi
Születési idő: 1972. dec. 12
Kor: 39
Magasság: 189 cm
Súly: 110 kg
Hajszín: barna
Bőrszín: fehér
Egészségi állapot: jó egészségnek örvend, leszámítva egy-két égési sérülést elszórva a testén
Család: rég nem beszélt apjával, anyja halott
Foglalkozás: bombaszakértő, gyújtogató

Előtörténet:
Ivan Oroszország legeldugottabb, legkimondhatatlanabb nevű falujában, Nordlvk-ban született. Anyja belehalt a szülésbe, így hát apjára maradt a fiú neveltetése. Apja vegyész volt, a közeli városba járt be dolgozni, és sokszor bevitte magával fiát is melózni. Így ismerkedett meg Ivan a kémiával. A tűz, és a robbanószerek iránti lelkesedése rögtön szemet szúrt apjának, és az évek múlásával a lelkesedésből szenvedély, majd betegség lett. Apja elküldte otthonról, nem akarta látni többé. Így hát Ivánból lecsúszott kémikus lett. Sokáig keresett magának való munkát, először eszéhez méltó foglalkozások után kajtatott, majd szép lassan rájött, hogy talán szívós természete, és termete miatt máshol kéne kutakodnia. Végül is, bizonyos "barátjai" segítségével eljutott Gothamba, a bűn városába. Kis idő alatt beilleszkedett az ukrán maffiába. Először behajtóként alkalmazták, szép pofonokat osztogatott, és képével rá tudott venni bárkit, hogy tejeljen. Mászott fel a ranglétrán, lassan, de biztosan. Csak évekkel a csatlakozása után derült fény kémiai tudására: a maffia azonnal beállította bombaszakértőnek, ellátták a szükséges felszereléssel. Azóta megrendelésekre készíti a bombáit, néha csak úgy magának, szórakozásból is csinál. Az ukrán maffiának köszönheti a (részleges) angol tudását.

Jellem:
Jókedvű, kissé őrült figura. Ha valaki elnyeri a tiszteletét, az számíthat rá a legnagyobb bajban is. Higgadt, megfontolt döntéseket szokott hozni. Nyugalmából csak a tűz zökkentheti ki. Ha lehetősége van rá, örömmel gyújtogat, nehezen hagyja abba, ha valaki nem szólna neki, bizonyára ítélet napig a tűzzel szórakozna. Ha gyilkosságról van szó, elejinti undorának már nyoma sincs, ha kell, hát kell, megöli, akit meg kell. Néha-néha, álmatlan éjszakákon előtörhet a bűntudata, de egy kis anyaföldi vodka ilyenkor sokat szokott segíteni. Ha adnak neki egy feladatot, azt mindenképp végre hajtja, kerül, amibe kerül: elszántságát nehezen lehet megfékezni.

Szakképzettség:
A Gothamben töltött idő alatt megtanult a lőfegyverekkel bánni, nem profi szinten, de jól használja, ha szükség van rá. Tökéletesen ért minden féle pirotechnikai dologhoz.

Képesség:
Emberi határokon belül jól bírja a pofonokat, meg aztán ő is ki tud osztani pár csattanósat.

Felszerelés:
Egy revolver(minél több töltény hozzá), jó pár rúd TNT, és hozzájuk egy öngyújtó, minden meló előtt teletöltve. Mekkora ciki lenne, ha nem tudna robbantani. Menten bekattanna.


Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben 245px-CharlieWilkinson
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Night-hunter
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Night-hunter

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2011. Dec. 20.

Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben   Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben I_icon_minitimeCsüt. Jan. 05, 2012 5:37 pm

Születési név: Dádán Karamblo
Egyéb név: Dádán, róka
Faj: ember
Nem: férfi
Születési hely, idő:1984 május 6
Kor: 28
Magasság: 190cm
Súly: 85 kg
Hajszín: barna
Bőrszín: fehér
Vércsoport: Ab+
Egészségi állapot: jó
Család: apja halott
Anyával ritkán találkozik

Foglalkozás: pénz behajtó,
Oldal: rossz

Előtörténet:
Dádán eléggé zűrös családban nőtt fel. Apja az ukrán maffia egyik fő embere volt, akit sajnálatos módon lelőttek amikor Dádán 20 éves volt. Anya pedig egy alkoholista, drogfüggő emberré vált mikor a férjét elveszítettet. Azóta egy klinikán kezelik a függőségeit. A fiú eredményei elég jók voltak az iskolában. Sok barátja volt és viszonylag normális természettel rendelkezett, amíg ki nem járta az általános iskolát. A zűrök utána kezdődtek csak el komollyá válni. Dádánt egyre jobban elkezdte érdekelni apja munkásságai. Eddig nem nagyon tudta, hogy apja valójában mit is dolgozik és hogy egy tömeggyilkos, de amikor ezeket a dolgokat anyától megtudta valahogy mégis büszke volt az apjára. Dádán megkérte az apját, hogy vigye el őt egyszer és mutassa meg, hogy mit is szokott ő csinálni. De persze az apja ezt nem engedte eleinte, de a vége felé márt annyira zaklatta őt a fia, hogy elvitte és megmutatta, hogy mi is az ő „foglalkozása”. Ekkor a fiú márt 16 volt. Hát beült az apja mellé a kocsiba és elmentek egy idegen házhoz felvenni a tartozást. Mikor megérkeztek a házhoz márt 2 nagyobb alak várta apját az utcán. A fiút nem engedték tovább. Meg kellet várni őket a kocsiba. Persze a fiú kíváncsisága hajtotta őt és nem bírt a fenekén ülni, titokba az apja után ment. A házba nem ment be, hanem az egyik ablakon kukucskált befelé. Az eseményeket onnan teljesen jól látta. Egy olyan 40 év körüli ember ült a széken, akinek vért folyt éppen a szájából. Apja pedig hangosan üvöltött vele. Közben az a 2 ember a házban kutatott. A csórinak látszott, hogy nem volt pénze, hogy kifizesse a tartozását ezért kénytelen voltak végezni vele. A fiú apja elővett egy pisztolyt a kabátja alól és lelőtte vele a csávót. Ekkor kisétáltak az ajtón a kocsijuk felé tartva. A fiú addigra márt visszaszállt az autóban és szótlanul várta az apját. Az események nem rázta meg őt, sőt inkább egyfajta biztonságot érzett, hogy neki egy ilyen apja van, aki mindig meg tudja majd védeni .És ettől a naptól kezdve a fiú egyre sűrűbben járt az apjával. Amíg végül teljesen belépett a maffiába.

Jellem:
Dádán egy igazi szemétláda. Lépéseit senki nem tudja kiszámítani. Sunyi, beképzelt és hihetetlenül agresszív. Barátai nem nagyon vannak, egyedül szeret dolgozni. Élvezi, ha másnak fájdalmat és szenvedést tud okozni. Az őrült fogalom rá teljesen megegyezik.
Tipikus nála hogy, először üt, és csak aztán kérdez. Ha valaki felkéri valamire azt viszont szó nélkül teljesíti.

Szakképzetség: Rendelkezik autó és motor jogosítvánnyal. A küzdő sportokban otthon van, és jól bánik a lövő fegyverekkel. Emellett eléggé ért az autókhoz és a motorokhoz, mind vezetés és mind szerelés szempontjából.

Képesség: Emberi határokon belül eléggé jó az állóképessége.

Felszerelés: 1 db revolver (elegendő golyóval) mellet még birtokában van egy aranyból készült viperának, amit apjától örökölt, még a halála előtt illetve egy 40 cm-es tőr, aminek a pengéjébe a neve van beleírva.


Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben 039_4032%257EMarlon-Brando-Posters
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben   Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben I_icon_minitimeCsüt. Jan. 12, 2012 11:06 am

Na akkor mindeki el van fogadva ebben a beteg társaságban. Sajno Bane kényszerpihenőre kényszerüt ezért átveszem a kaland kezdeteit. (remélhetőleg csak azt.) A kaland jellegét tekintve akció, szóval készüljetek fel minél több harcra, lesz itt minden mi szem szájnak ingere csak győzzétek kapkodni a fejeteket.
Terveim szerinte három naponta váltanék kört, de ha valaki valamilyen oknál fogva nem tudna írni az szóljon és kitoljuk egy kicsit a határidőt. Ami még fontos megjegyezni, egy szervezetben játszatok, ismeritek egymást, elég jól. Mivel együtt dolgoztok, szóval ismerősként tekintsetek egymásra, igaz lehetnek köztetek súrlódsok, (elszeretett barátnő, ellopott drog, stb) ezeket megbeszélhetitek és be is építhetitek a kalandba.
Na akkor a kezdő reag: Imperátor étterem

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben   Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Denevér Akták: Leszámolás Kis-Kijevben
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Szabályok, Információk :: Kalandok :: Aktuális Kalandok-
Ugrás: