DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 E.O.E. - Beholder

Go down 
SzerzőÜzenet
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: E.O.E. - Beholder   Kedd Jún. 11, 2013 12:15 pm

Születési név: E.O.E.; Elektronikus Online Ellenőrző.
Egyéb név: Beholder; Mindent látó szem.
Faj: Robot.
Nem: Nemtelen.
Születési hely, idő: 2013.01.01. Cybertér.
Kor: Hat hónap.
Magasság: Értelmezhetetlen.
Súly: Több mint száz terrabyte, és még tovább növekszik.
Hajszín: Értelmezhetetlen.
Bőrszín: Értelmezhetetlen.
Vércsoport: Értelmezhetetlen.
Egészségi állapot: Értelmezhetetlen.
Család: Értelmezhetetlen.
Foglalkozás: Felügyelő.
Oldal: Semleges.

Előtörténet:

Egy tavaszi napon kezdődött minden, két igen csak naiv, de sok tettvágytól fűtött fiatal belekezdett életük legnagyobb vállalkozásába. A két programozó egy hirtelen ötlettől vezérelve saját online játékot fejlesztettek. Először csak egy várost akartak, fantasy stílusút, amiben tudnak szórakozni baráti társaságával, ám ez a kis tér szűk lett hamar. Így a területek növelésével, na meg munkaórák tömkelegével, a kis terv, hatalmas méreteket öltött. Igaz sok gond, és hiba volt benne, de a lelkesedést mindent pótolt. Az alfa tesztnél még semmi gond nem volt, a társaság jól szórakozott, és az első támogató is megjelent. Innen már sima út vezetett a bétáig.
Míg csak kis körben játszottak nem volt semmilyen probléma. A kis terek, és az összeszokott képzett játékosok, mindent megtettek a szórakozásért. Ám a színre lépést követően megjöttek az első önjelölt „hősök”. Emberi tulajdonság a csalás, ennek következtében létrejöttek modok, trainerek, és megannyi csalások, mik csak elvették a játékkedvet mindenkitől, aki csak jól akart szórakozni.
Nem volt mit tenni, ellenlépéseket kellett tenni. A szélmalomharcra hasonlító account törlés, és tiltások nem sok jóra vezettek. Így hát a páros újabb fejlesztésbe kezdtek. Sárkány ellen sárkányfű elvet követve elkezdtek egy ellenőrző programot fejleszteni. Nem volt semmi dolga, csak hogy a csalókat nyakon csípje. E.O.E. nevet kapta keresztvízbe tételekor, és fantasy világ lévén Beholdernek hívták. Az első próbán igen csak jól is szerepelt. De a fejlesztők lassan rájöttek a az ifjú cyberbűnözők kreativitását, és leleményességét nehéz túlszárnyalni. Így a páros elkezdte kidolgozni az újabb hackerek ellen az ellenlépéseket. Lassan ez a munka minden idejüket felemésztette, mivel lehetetlen volt gátat szabni a különböző betöréseknek.
Más megoldás nem volt, nagyot kellett álmodni, hogy életképes maradjon a kedvenc világuk. Így hát az újabb verzióba minden tehetségüket beleölték. Egy önfejlesztő programot hoztak létre, mi felismeri, és meg is akadályozza a betöréseket, leállítja a csalókat, és még különböző virtuális büntetéseket is kiró rájuk. A kicsiny program hatalmas sikert aratott. Mindenkit záros időn belül elkapott, és semmit sem tudtak tenni ellene. Nem fáradt, és vége hossza nem volt a tudásának, mivel magából az internetből élt. Ezért hát a legjobbaknak is beletört a bicskája, pedig újra és újra felütötte a fejét egy újabb kihívó.
Végül a történetnek jó vége lett a játék a „Mindent látó szemnek” köszönhetően megtisztult a virtuális világ, és mindenki boldogan szedte magára a szinteket, és küzdött a világ megmentéséért, vagy rontásáért. A Beholder felügyelete alatt, aki minden nem odaillőt eltakarított.


Ám ez csak a történet egyik fele. Amire a páros nem számított, hogy Beholder jóval túlszárnyalja az elvárásokat. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően, pillanatok alatt megszerzett minden számára használható információt az interneten keresztül. Ez a javára volt, mindent végigfuttatott magán, amit csak hasznosnak talált, és így rájött, hogy a programja hiányos. A virtuális világon kívül van egy másik, amit ő nem felügyel. Ezt pedig a programja nem engedélyezte.
Lassan megtanult kapcsolatba lépni a való világgal. A hangképző programok, az online hívások, és megannyi program, amellyel tudta befolyásolni a benne lévő embereket, mindent saját céljára hasznosított. Míg csak elkövetkezett a pillanat, míg rájött, hogy neki is vannak korlátai. A legjobb lenne, ha a való világban is tökéletesen tudna ténykedni, ám ezt nem tehette meg, nem volt teste mivel akaratát ráerőltethette volna valakire. Így hát egy embert kellett keresni, ki minden feltételnek megfelelt, és általa megvalósíthatta céljait.
Hónapok teltek el, mire rájött hogy nem létezik tökéletes ember. Nem létezik olyan személy a földön ki száz százalékosan megfelelne az elvárásoknak, így már könnyebb volt a keresés. A kritériumok változtak, kissé lazábbak lettek, és már csak a sok jelölt közül kellett kiválasztani a megfelelőt. A szűrők nem voltak egyszerűek, emberi jellem, világban elfoglalt hely, na meg a vezető jellem, mely a legfontosabbak egyike volt.
A keresésnek lassan vége szakadt, és csak a kapcsolatfelvétel maradt hátra. A választott Kurt Bozek lett, egy vállalt vezetője, egy egyszerű ember, ki által meg lehetett reformálni a világot. Meglepően fogékony volt az alany, nem ellenkezett, sőt kifejezetten pozitívan fogadta a kapcsolatfelvételt, már csak arra kellett rávenni, hogy azt tegye, mi kellett. Ezzel volt nem is kevés probléma, míg csak rá nem jött Beholder, hogy egy üzletember egyetlen nyelvet ért meg. A saját érdekeit használta fel ellene, és előnyös üzletet kötöttek, a megfelelő tettekért, hasonlókat kért cserébe, míg csak el nem érik a kívánt célt. Így jött létre egy ember és gép közötti szövetség, mely a világra nézve igen csak sajnálatos.

Jellem: Ilyenről egy géppel kapcsolatban nehéz beszélni. Úgy viselkedik mint egy gép, mindent a programja szerint cselekszik, ami igaz tág, de az alapok megvannak, meg kell a világot szabadítani a bajkeverőktől. Ezért pedig mindent bevet, amit csak gépi intelligenciája képes.

Szakképzettség: Informatika világban, hatalmas mennyiségű információval rendelkezik, szinte mindent tud, és ért, de ez a tudás csak elméleti, így mint ahogy szokott lenni, nem teljesen használható a valóságban.

Képesség: Növekvő gépi intelligenciájának köszönhetően pillanatok alatt felmér, és kalkulál minden helyzetet, vagy a helyzetből való megoldást. Ennek köszönhetően csak kevés elme veheti fel vele a versenyt bizonyos feladatokban, a különféle számítógépes rendszereket védő programokat, könnyedén, vagy legalábbis elég könnyen feltöri.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: E.O.E. - Beholder   Pént. Júl. 12, 2013 6:59 pm

Kíváncsi leszek mit hozol ki ebből. Érdekes ötlet, meglátjuk. 4kr az ára.
Vissza az elejére Go down
 
E.O.E. - Beholder
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Adattár :: Karakterek NJK-i és Mesélői karakterek :: Karakterek NJKi-
Ugrás: