DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Barnabus Warren I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Barnabus Warren I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Barnabus Warren I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Barnabus Warren I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Barnabus Warren I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Barnabus Warren I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Barnabus Warren I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Barnabus Warren I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Barnabus Warren I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Barnabus Warren I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Barnabus Warren

Go down 
SzerzőÜzenet
Barnabus Warren
Civil
Civil
Barnabus Warren

Hozzászólások száma : 4
Join date : 2014. Mar. 30.

Barnabus Warren Empty
TémanyitásTárgy: Barnabus Warren   Barnabus Warren I_icon_minitimeVas. Márc. 30, 2014 9:29 pm

Születési név: Barnabus Warren
Egyéb név: Barney
Faj: Ember
Nem: Férfi
Születési hely, idő: Brooklyn/1981/03/11
Kor: 33
Magasság: 187 cm
Súly: 78 kg
Hajszín: fekete
Bőrszín: Enyhén lebarnult, de fehér
Vércsoport: 0
Egészségi állapot: Egészséges
Család:
Apa: Harry Graham (Halott)
Anya: Margarett Lockwood (Halott)
Testvére: Elizabeth Graham (29)
Foglalkozás: MMA edző volt, most alkalmi munkákat vállal.
Oldal: Semleges


Előtörténet:
Életem első perce tavasszal kezdődött. Ez volt az a hónap amikor még nem volt elég meleg, se elég hideg. Ezért is utáltam annyira a tavaszt. Apám Hanry Graham egy eléggé kemény MMA bajnok volt. Így nem volt kérdéses hogy belőlem is az lesz. Nem bánt velem kesztyűs kézzel és még a tanulást is mellőzni akarta, de anyám szerencsére ellenezte ezt. Pont egy ilyen otthoni edzésen repedt meg a bal sípcsontom amiben még a mi napig is érzek egy kis fájdalmat. Ettől függetlenül tovább hajtott az apám. Sikerült így, hogy a fiatalok között kiemelkedő teljesítményt nyújtsak. Sokan kérdezgették, hogy hogy csinálom, mi a titkom és, hogy ők is ilyenek akarnak lenni. Elszomorított egyrészt, hogy ha tudnák mi kellet ahhoz, hogy idáig eljussak akkor más lenne a véleményük, de egyúttal büszke is voltam magamra. Elég szűkös kerete volt a családomnak, miután pedig a kishúgom is megérkezett még szűkösebbé vált. Úgyhogy apám mikor már elértem azt a kort a meccseimen fogadott. Sokat megnyertem és egyúttal a pénz is jött. 26 évesen viszont egy nagyon fontos meccsen vesztettem. Erre meccsre tette fel apám az összes pénzét. Visszatértünk oda ahol elkezdtük. Apám az italba menekült az anyagi gondok ellen és meg is lett az eredménye. Részegen egy karambolba meghalt. Ekkor úgy éreztem mintha cserben hagytam volna őt. Tovább folytattam ezt a sportot és a legjobb akartam lenni. Sajnos újabb csapás ért, mivel édesanyám rákban meghal. Erről is egy hónappal később értesültem. A testvérem Elizabeth élte az életét egy gazdag férfi mellett és tengette napjait.Nem foglalkoztam vele, mivel felidegesített amit csinált. Tovább folytattam a sportot, persze kellett a pénz így egy terembe dolgoztam edzőként. Itt ismerkedtem meg Alexandra Kollien-nel. Első látásra szerelem volt. Mindkét fél részéről persze. Nem kellett sok idő, hogy össze házasodjunk és felkészüljünk a gyerekvállalásra. 31. évemet töltöttem amikor megszületett a lányunk Lucy. Megígértem magamnak, hogy vele nem fogok úgy bánni mint velem az apám. Idáig tart nagyjából a boldog történetem. Egy nap zártam be a termet amikor megláttam, hogy egy fiatal férfit rugdosnak illetve ütnek. Rögtön a segítségére siettem. Könnyen elintéztem őket, végül is csak tudatlan söpredék volt. Bár egy hang nyugtalanított.
- Tudjuk ki vagy rohadék! Ha ezt Santana meg tudja megbánod, hogy beleavatkoztál.
Ezt meghallva ránéztem a férfira akinek a fejét fehér por terítette. Első ránézésre kokainnak tűnt. Felhívtam a rendőrséget és átadtam nekik az ügyet. Ez az eset után egy hónappal egy csomagot találtam éjszaka a bejárati ajtó előtt. Kinyitottam. egy kis dobozt találtam benne és mellette egy levéllel.

Mondtam, hogy meg fogod bánni és itt egy kis ajándék. Jut eszembe! Hogy van a hugicád?

Kinyitottam és egy levágott fül volt benne. A hányinger kerülgetett. Hívtam a rendőrséget és megmondtam Alexandra-nak, hogy adja ezt oda a rendőröknek. Gondolkodás nélkül Elizabet-hez vettem az irányt. 15 perc után kaptam egy hívást.
- Üdvözletem. A nevem Santana. Mielőtt elkezdenél ordibálni. Csak egy kérdést szeretnék feltenni.
- Mi lenne az? -kérdeztem tőle
- Biztos jó ötlet volt az asszonyt csak úgy otthagyni?
Megfagyott bennem vér, de mielőtt többet is mondhattam volna a telefon süket volt. Rögtön vissza fordultam. Mire oda értem, nagy megkönnyebbülés fogott el, a rendőr autó már ott volt. Amint beléptem az ajtón sajnálatosan nem ez várt. A két rendőr a feleségem fejbe lőtt hullája mögött volt. A másik a kislányom hullája fölött. Egy erő ütést mért valaki a hátam mögül a térdhajlatomra. Leterültem a földre és elém egy afro hajas néger guggolt. Egy tekert cigit szívott és lassan kezdett el hozzám beszélni, miközben hátulról lefogtak.
- Tudod...tényleg nem kellett volna beleavatkoznod akkor. És mint látod...ezek a kék ruhás barmok is nekem dolgoznak. De szeretem a kihívásokat....A bosszú ami most benned van. El fog szórakoztatni.
Fel állt és eldobta a csikket.
- Gothambe megtalálsz. Várlak naaaaaagy szeretettel.
És egy rúgással el is sötétült minden.
Egy kórházba ébredtem fel. Ott mondták el, hogy mi volt és, hogy a rendőrök vizsgálják az esetet. Ezt hallva elkezdtem minden csövet kitépkedni és ordibálni fájdalmamba. Tudtam, hogy már a rendőrség se az akire én emlékszek. A megtakarított pénzemből elutaztam Gothambe. Nehezebb volt beilleszkedni mint hittem, de engem csak a harag vezérelt. Nagyobb erőt akartam, akkorát, hogy az egész rendszert össze tudjam vele zúzni. Ekkor hallottam egy embertől a Venomról. A szerkezet nem volt olyan kellemetlen mint amilyennek látszott. Egy maszkot adtak amibe a méreg gáz alakba volt beletöltve. Két oldalt fél-fél liternek megfelelő gáz volt sűrítve a két tartályba. Ha adagolni akartam akkor csak egy gombot kellett megnyomnom a tárolók végén. Nem néztem már a helyes utat. Ha az erő a drogba vezet akkor állok elébe. Harag, düh, bosszú, árulás... ezek mind forognak bennem és ráébredtem...ráébredtem, hogy mindenkit felfogok ébreszteni abból az illúzióból, hogy biztonságba vannak és megvédik őket. A célom, a rendszer eltörlése lett.


Jellem: Huszas évei elején még boldog, határozott és megbízható ember volt. Mindig lehetett rá számítani és barátain előszeretettel segített. Miután megtörtént az eset sokat romlott ez a jelleme. Erőszakos, forró fejű és nem tudott megbízni senkiben. Ha pedig nem úgy tűnt az csak álarc, amely az emberekkel könnyen elhiteti, hogy egy jó ember.


Szakképzettség: Profi MMA harcos, illetve minden általános dologhoz ért.


Képesség: Emberi határokon belül, a venom használata nélkül-Kaszt I.: Venom


Egy szteroid, ami 60 perces limitet biztosít a használónak, így egy órán keresztül, fokozottan megterhelt szervezettel (heves szívverés, magas fokú adrenalin termelés, izzadás), ám hatalmas fizikai erővel jár. A hatás elérése érdekében igen nagy mennyiségű mérget kell befecskendezni, ami az 1 dl mennyiséget is elérheti. Optimális esetben egy fő érrendszerbe szükséges bejuttatni az anyagot, ami szinte azonnal, néhány másodperc után már ki is fejti a hatását.

Hatásai:


Őrület és agresszió: A használó szavak helyett az öklét használja, és bármi áron hajlandó megküzdeni azzal, akit kiszemelt magának. Heves indulatokat vált ki a méreg, akár egyetlen halk megjegyzésre is ugrik az alany, és képtelen kontrollálni indulatait, és erejét.
Emberfeletti erő: Egészen kis mennyiségtől is látványos elváltozást él meg a test, az izmok akár másfélszeresre is nőhetnek, a vasrudat könnyen hajlítja a használó, és a csontot is úgy töri, mint vékony korhadt faágat.
Emberfeletti reflexek és gyorsaság: Az emberi maximumot érheti el bárki, már kis mennyiség használata után. Gyorsabban fut, a reflexei akár egy harcművésznek.
Emberfeletti ellenállás: A bőr vastagabb és erősebb lesz, így a minimális mennyiség használatakor a szúró és vágó eszközök csak karcolják a felületet.
Regeneráció: Bizonyos szteroid befecskendezése után, az ismert betegségek ellen immúnissá válik a szervezet, ahogy a mérgek ellen is. Mélyebb vágásokat és sérüléseket is gyorsabban képes gyógyítani a test, azonban a csonttöréseket és végtagvesztéseket nem tudja korrigálni.
A szérum által előidézett képességek:


őrület egy órán keresztül fedi el az agyad
a szer jótékony hatása csak fél óráig tart
2 tonna súly megemelése
bőre ütésekre ellenálló, ám nem golyóálló
gyengébb regeneráció, ami csak a szer alatt működik. Kések, kisebb szúrások begyógyulnak fél óra alatt.
Hátrányok:


Gyengeség: Miután eltávozik a szervezetből a méreg, a használó elájul.
Légszomj, látásromlás, hallucináció
Függőség.


A hozzászólást Barnabus Warren összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 31, 2014 9:13 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégBarnabus Warren Empty
TémanyitásTárgy: Re: Barnabus Warren   Barnabus Warren I_icon_minitimeVas. Márc. 30, 2014 9:43 pm

A történet alapjában nem rossz. Egy dolgot viszont szeretném, ha még kifejtenél: hogyan, milyen formában alkalmazza a venom-ot? Számos felhasználás létezik, amondó vagyok, hogy csak a kreativitás szab határt neki. Ezt még írd bele, és meg leszünk.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégBarnabus Warren Empty
TémanyitásTárgy: Re: Barnabus Warren   Barnabus Warren I_icon_minitimeHétf. Márc. 31, 2014 9:23 pm

Nem húzom tovább, végtére is amit kértél bele írtad. Készíts adatlapot, Hírneved mindenkihez hasonlóan 0, és 3kr indulót kapsz. Jó játékot!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Barnabus Warren Empty
TémanyitásTárgy: Re: Barnabus Warren   Barnabus Warren I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Barnabus Warren
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Adattár :: Előtörténetek és Adatlapok :: Előtörténetek-
Ugrás: