DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Lucy Connor I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Lucy Connor I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Lucy Connor I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Lucy Connor I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Lucy Connor I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Lucy Connor I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Lucy Connor I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Lucy Connor I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Lucy Connor I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Lucy Connor I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Lucy Connor

Go down 
SzerzőÜzenet
Lucy Connor
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Lucy Connor

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2014. Apr. 20.

Lucy Connor Empty
TémanyitásTárgy: Lucy Connor   Lucy Connor I_icon_minitimeVas. Ápr. 20, 2014 5:54 pm

Születési név: Lucy Connor
Egyéb név: Luc‘, Lucky
Faj: ember
Nem:  nő
Születési hely, idő:  1991, március 3
Kor:  23
Magasság: 158 cm
Súly: 61 kg
Hajszín: vörös
Bőrszín: fehér
Vércsoport: B
Egészségi állapot: tökéletes
Család:
Andrew Connor – apa (életben)
Radoslava Connor (Vasilijevic) – anya (életben)
Családi barátok:
Dr. Hiroshi Hatake - apjának munkatársa, Lucy keresztapja (életben)
Dr. Peter Farragut - családi barát (életben)
Dr. Alan Farragut - családi barát (életben)

Foglalkozás: diák / szociális munkás
Oldal:

Előtörténet:
Apja Andrew Connor, Gotham központi kórházában dolgozik mint orvos, anyja Radosalva pedig szociális munkás. Lucy Gothamben született, egy jó, szeretetteljes családba, ahol a pénz sosem volt gond. Igaz, nem éltek luxusban, de sosem volt hiány semmiben. Gyermekkora normálisan telt. Járt ovodába, nagyszüleihez nyaralni Metropolisba. Csak apja felől ismerte családját, mivel anyja részéről a család Lucy számára tabu téma volt. Nem tudta miért, de nem is kérdezősködött nagyon. Az lett neki mondva, hogy anyja szülei meghaltak és nincsenek rokonai arról az ágról. Ezzel le is volt zárva a dolog. Lucy már kis kora óta tanítva volt arra, hogy minden embert tisztelni kell és segíteni azoknak, kik rászorulnak. Természetesen bizonyos mértékig. Valójában már kis kora óta ezt látta. Ahogy szülei az embereken segítenek, épp ezért számára ez volt a természetes és normális. Anyja az egyik idősek otthonának volt igazgatója, mely egyrészt mozgássérült és szellemileg visszamaradott gyermekek számára is nyújtott napi „óvodát“. Lucy sokat járt ide anyjával. Valami miatt mindig jobban kijött és kereste az ilyen emberek társaságát, akik valami miatt „másabbak“ voltak, mint a többiek. Természetesen rendes ovodába járt, ahol sok barátja volt természetének köszönhetően. Védelmezte a gyengébbeket, ha kellett, akár a fiúk ellen is kiállt ilyenkor. Leginkább az olyan gyerekekkel játszott, akiket mások kiközösítettek. Ez megmaradt benne az alapiskolás időkig is. Padtársa mindig olyan gyerek volt, aki rosszul tanult és a többiek nem szerették. Kézséggel segített neki, barátkozott, hogy ne érezze magát kiközösítve. Lucyt ezért az osztályban sokan nem szerették és kinevették. Az alapiskola alsó tagozatján volt egy barátnője Sasha. Néger kislány, ki az apukájával éllt nagyon rossz körülmények között. Sasha lett Lucy legjobb barátnője. Nem egyszer történt meg, hogy Lucy Sashának ajándékozta a ruháit, játékait amikkel ő már nem játszott és minden nap gondolt arra is, hogy Sashának legyen mit enni. Gyakran fordult meg, hogy ez a néger kislány náluk aludt. Sasha ennek köszönhetően jobban kezdett tanulni és sikeresen elvégezte Lucy segítségével és támogatásával az alapiskolát.
Sajnos nem kerültek be ugyan abba a középiskolába, ahova együtt jelentkeztek, mivel Sasha időközben az apukájával átköltözött Metropolisba. Ennek révén barátságuk, mely örökké tartónak látszott, fokozatossan kezdett elavulni. Lucy ekonómiai iskolába járt. Sajnos nagyon rossz osztályba került, ahol az egész osztály, Lucyt kivéve egy fiút terrorizált. A fiút, Pault napiszinten megalázták és verték. Az egyetlen személy, ki pártját fogta, ismételten Lucy volt. Épp ezért őt is fokozatossan terrorizálni kezdték az osztálytársak a legroszabb módon. Lucyt ez viszont egyáltalán nem tánorította el s miden nap  kiállt Paul oldalán. Tanulmányai ez miatt bár romlottak, de nem volt az osztály legroszabb tanulója. Elvégzett az iskolán egy országos könyvelési versenyt, melyen mindenki nagy meglepetésére a második helyet foglalta el. De már a középiskolán tudta, hogy nem szeretne ezzel foglalkozni. Az iskola mellett gyakran járt anyja munkahelyére, hogy beszélgessen, játszon és foglalkozzon az idősekkel és a  fogyatékos gyerekekkel. Szomszédainak is mindig nagy szeretettel segített. Akkor is, ha csak olykor a nehéz táskát vitte fel nekik a lépcsőn vagy átment hozzájuk beszélgetni. A környéken Lucyt és családját mindenki ismerte és szerette. Sikersen elvégezte a középiskolát és Gotham egyik legjobb egyetemére került, a szociális munka szakra.
Első évben hivatalban volt gyakorlaton, de érezte, hogy a hivatal nem lesz az, ahol ő mint szociális munkás működni szeretne. Sokkal jobban érdekelte őt az idősekkel, fogyatékosokkal, de leginkább a nehezebb esetekkel való foglakozás. Ilyenek közé tartoztak a pszihiátriai esetek és a fegyencek. Második évben éppen ezért Black Gate-be jelentkezett gyakornoknak, ahol bár nagyon nehéz volt számára gyakornokként dolgozni, de sok érdekes tapasztalattal gazdagott. Harmadik évben Arkham Elmegyógyintéztebe jelentkezett, ahol nem volt semmilyen szociális munkás, éppen ezért a  pszihiáterek „aszisztense“ volt. Olyan személyeknek segített Arkhamban, mint pl Dr. Reeves, Dr. Sinner. Az ő felügyeletük alatt végezhetett  vagy egyéni, vagy csoport terápiákat a betegekkel. Ugyan ez volt Black Gate-ben is.
Az iskolát piros diplomával végezte el és kitütetést kapott, amiért az iskola mellett mindig járt „gyakorlatra“, akkor is, amikor már nem volt kötelező. Az iskolát viszont nem hagyta ott és szülei tanácsára, na meg saját akaratból továbbképzésre ment. Jelenleg a pszihológia és pszihiátira alapjai szociális mukások számára szakon tanul. Ez melett mindig mikor ideje engedi eljár Black Gate-be és Arkham –ba segédkezni és terápiákat csinálni. Mindkét helyen már kapott munkalehetőséget, mint szociális munkás. Mivel nem tudott dönteni, és még iskolába jár nappalin, éppen ezért mindkét helyen úgymond diákmunkán van.
Anyja jelenleg Ázsiában van egy misszión, ahol az ebolás embereknek és családjuknak próbáll segíteni csoportjával együtt. Lucy éppen ezért az apjával éll. Anyja még legalább két évig nem fog tudni hazajönni, de aktívan tartják vele a kapcsolatot. Lucy később a doktorátust akarja megpályázni.
Nagyon sok projektben részt vett, némelyiknek ő maga volt az alkotója. Ennek köszönhetően többször is szerepelt tv-ben, valamint újságban. Ilyen projektek közé tartozik pl: új szálláshelyek kialakítása hajléktalanok számára.
Időként sikerül elérnie, hogy az ilyen projekteket a Wayne vállalat támogasson, éppen ezért, ha nem is túl jól, de személyesen ismeri Bruce Wayne-t.

Jellem:
Lucy legnagyobb előnye és egyben hátránya az empátia. Mindig kézséggel és szeretettel segít mindenkin, aki megkéri. Még akkor is, ha nem. Nem képes „nem“-et mondani, ha valaki erre a segítségre megkéri őt. Olykor önfejű és ha valamit a fejébe vesz, akkor bizony követi a célját. Néha bátortalan és félénk, de hamar megbarátkozik mindenkivel. Sok barátja van, attól függetlenül, hogy nincs nagyon se kedve se ideje a magánéletével törődni. Odaadó és figyelmes, de ha valami nem tetszik neki, akkor azt fekete-fehére megmondja, viszont a rossz dolgokat is képes úgy elmondani másoknak, hogy azok nem igazán szoktak megsértődni, inkább építőkritikának veszik. Az ember azt hinné, hogy Lucynak nincsenek hibái. De bizony neki is vannak. Legnagyobb hibája az, hogy kételkedik magáról és bár mindenki azt mondja, hogy ő egy Angyal, gyakran hiszi magáról hogy rossz ember. Mivel empatikus és megértő, mindig nyitott az új dolgoknak. Mint hetero-nak, úgy homosexuálisnak vagy transvestitának is képes nagy örömmel segíteni. Mindig mosolygós és jó kedvű, az meber azt hinné, hogy a pozitív energiája kifogyhatatlan. Pörgős és energetikus ötleteinek köszönhetően szebbé teszi környezetét.

Szakképzettség:
Elvégezte a szociális munkát piros diplomával és kitüntetéssel. Gyakorlatainak köszönhetően otthon van alap szinten a pszihológiában és a pszihiátriában is. Rendelkezik mint személygépkocsi úgy motorra is jogosítvánnyal. Apjának köszönhetően alap szinten otthon van az orvosi szakkban is. Elvégzett több kiegészítő tanfolyamot, az egyetemen az egyik legjobb diák, úgymond az egyetem büszkesége.

Képesség: Nem rendelkezik semmilyen különleges képeségekkel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégLucy Connor Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lucy Connor   Lucy Connor I_icon_minitimeVas. Ápr. 20, 2014 6:05 pm

No, hát nem találtam benne semmi kivetnivalót. Reméljük azért Reeves-el lesznek még közös jeleneteitek, mert ő önmagában egy különleges figura, és minden kezdőnek kell egy mentor. Zöld utat kapsz, csinálj adatlapot, Hírnév: 0, kezdő pénz 450$, kétheti fizetés 550$ a diákmunkák miatt. És 3+2kr
Vissza az elejére Go down
 
Lucy Connor
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Adattár :: Előtörténetek és Adatlapok :: Előtörténetek-
Ugrás: