DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Morinas (Elsa White) I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Morinas (Elsa White) I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Morinas (Elsa White) I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Morinas (Elsa White) I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Morinas (Elsa White) I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Morinas (Elsa White) I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Morinas (Elsa White) I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Morinas (Elsa White) I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Morinas (Elsa White) I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Morinas (Elsa White) I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Morinas (Elsa White)

Go down 
SzerzőÜzenet
Morinas
Civil
Civil
Morinas

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2014. Oct. 24.

Morinas (Elsa White) Empty
TémanyitásTárgy: Morinas (Elsa White)   Morinas (Elsa White) I_icon_minitimePént. Okt. 24, 2014 1:23 am

Születésinév: Elsa White
Egyébnév: Morinas
Faj: Metahumán
Nem:  Nő
Születésihely, idő:  San Francisco, 1993.12.31
Kor:  20
Magasság: 170cm
Súly: 65 kg
Hajszín: fehér, s a vége világoskékre van festve
Bőrszín:fehér
Vércsoport: B+
Egészségiállapot:egészséges
Család: Nincs élő rokona
Foglalkozás: fejvadász/bérgyilkos
Oldal:semleges

Előtörténet:

A Földet, mióta emberek élnek, bejárták már különfélébbnél különféle szerzetek, s valamelyes oknál fogva néhány ember a társain felülemelkedve különféle erőkre tettek szert. A 21. századra a dolog odáig fajult, hogy az efféle metahumánok különféle csoportokba vergődtek és így próbáltak meg együtt küzdeni a jogaikért. Az egyik ilyen csoport a N.O.W.H.E.R.E  volt, s a vezetője Harvest csak úgy gyűjtötte az ilyenféle embereket. Harvestnek azonban más tervei is voltak...

Egy fekete csuklyás alak lépegetett egy folyosón, mögötte négy tudóssal, akik meglehetősen zavarnak tűntek. A fehér öltönyös férfiak szinte alig bírták lapozni izzadt kezeikkel a jegyzeteiket idegességükben. Harvest végül befordult egy ajtón, melyet két fegyveres őr védett. A teremben még számtalan annyi tudós dolgozott, s kisebb szobák voltak elhelyezve, pontosabban húsz, melyek erős üveggel voltak elzárva. Az üveggel elzárt szobákban orvosi ágyak voltak, melyeken emberek feküdtek. A legtöbb páciensen egy le volt takarva egy fekete vászontakaróval.
- A húsz alany közül mennyi maradt életben? – kérdezte Harvest ingerülten
- Mindössze kett… - a műszerfalból jövő csipogás félbeszakította a tudós mondandóját, majd az egyik képernyő kijelzett valamit, mire a fehér taláros alak nyelt egyet és folytatta – Csupán egy, méghozzá a 8-as számú alany.
- Vezessetek hozzá!
- Igenis.

A két férfi elindult a 8-as szobához, s ahogyan elhaladtak a többi szoba mellett Harvest intett az ottani ápolóknak, akik hullazsákokban kivitték az elbukott tesztalanyokat. Nem gondolta volna, hogy ilyen nehéz mesterséges metahumánokat készíteni. Még szerencse, hogy az alanyok árvák vagy éppen szökött bűnözők, így senkinek se fognak feltűnni, hogy eltűntek a föld felszínéről: gondolkodott magában Harvest. A szobához érve benézett az ablakon, ahol egy fehér hajú kislány feküdt, s lehetett vagy tizenöt éves.
- Meséljen a lányról, ő miért maradt életben?
- A neve Elsa White, az egyik San Franciscói árvaházban lakott, ami a múlt hónapban égett le. A kódja M0R1N-42. A lánynak az Óra Király génjeit ültettük át, s ettől elméletileg majd látnoki képességei lehetnek. A lány szervezete, általunk nem értett okokból másképp reagált az idegen génekre, s a saját sejtjei összeolvadtak az idegen testekkel létrehozva egy újat. Ha a lány továbbra is életbe marad, akkor fogjuk pontosabban tudni megmondani, hogy mi lett ennek a kísérletnek az eredménye.
- Kitűnő! Azonnal értesítsenek, ha felébred. Töröljék az emlékezetét, s a lány neve ezen túl Morinas.
………………………………………………… 1 év múlva ……………………………………..
A 16 éves Morinas élete első igazi harci gyakorlatán vehetett részt a N.O.W.H.E.R.E. titkos bázisának egyik gyakorló pályáján. A csoporttársaitól kissé messze ülve várta, hogy a kiképző megérkezzen. A „társai”, már ha nevezheti őket ilyeneknek, meglehetősen ellenszenvesek voltak a lány iránt. Talán mert a lány jobb eredményeket ért el az elméleti tesztekben, vagy, mert tudták pontosan, hogy ő az erejét úgymond „csalással” szerezte, vagy mert a lány sose igazán tudott vagy akart beilleszkedni. A lényegen nem változtat, hogy Morinas gyakran úgy érezte magát, mint egy száműzött. Nagyot sóhajtott, s a csoport felé tekintett, ahol Tyron, más néven Rinocérosz az egyik él diák éppen birkózott a legjobb barátjával, Ericcel. A többiek körbeállva drukkoltak hol az egyiknek hol a másiknak. Végül az előbbi került ki győztesen, majd diadalom tánca közben véletlenül elkapta a lány tekintetét. Gonosz mosoly jelent meg az arcán, s elindult a fal mellett gubbasztó lány felé.
-Na, nézzenek oda!  Nem hittem volna, hogy a gyári termékeket is most tesztelik!
A többiek mögötte felnevettek, akik szintúgy rendkívül mókásnak találták Rinocérosz megjegyzéseit. Morinasnak azonban nem volt ínyére vitába keveredni csoporttársával, mivel fizikailag jóval erősebb nála. Egyszer keveredett vele hasonló vitába, akkor a lánynak két ujja bánta.
- És még süket is! Ennyire nehézfejűek vagyunk? – Azzal minden egyes szótagot egy koppintás kísért, ami a lány fején landolt. Morinas fájdalmában és idegességében félrecsapta a támadója kezét.
- Miért vagy ekkora seggfej? Ilyen komoly kihívás levegőnek nézni engem?
-Te kis… - Azzal vállon ragadta a lányt, s teljes erőből meglökte, s így Morinas háttal a falnak repült, aminek csapódott, s a földre nyekkent. Ám Rinocérosz korántsem volt megelégedve ennyivel. Megindult a feltápászkodó lány felé, s már ütött volna, amikor egy hang megszólalt.
- Elég!
A diákok hátra tekintettek, s látták, hogy a kiképző ott állt, s szigorúan nézte az eseményeket.
- A mai nap megismertetem veletek a kardokkal való küzdés alapjait. Mindenki választ magának egy kardot a rekeszekből, s párokat formálnak, majd egymáson gyakorolják a kiírt feladatot. Mivel látom, ti ketten olyan jól kijöttök egymással – itt Rinocéroszra és Morinasra mutatott – ti ketten fogjátok alkotni az első párt!

A diákok elbattyogtak a kardokért, majd végül Morinas ért oda, s kivette az utolsó megmaradt kardot. Ahogyan megfogta hirtelen furcsa érzése támadt. A kezeivel végigsimította a kard lapos oldalát, s ahogyan azt tette, az ujjai mentén furcsa jelek kezdtek megjelenni a kardon. Rendkívül lenyűgözőnek találta, s még el is csodálkozott volna rajta még pár percet, de a tanár rászólt.
- Még MA ha lehet!

A lány odament Tyron elé, s felvett egy eléggé amatőrnek mondható harci pozíciót. A fiú megindult s vadul elkezdte ostromolni a lány védekező állását. Morinas eleinte azt hitte, hogy ellenfele könnyedén ki fogja ütni a kezéből a kardot, vagy valamiféle keppen kárt fog tenni benne, de különösképpen tökéletesen bírta a heves támadásokat. Sőt, gyakorlatilag úgy érezte, mint ha a csak simogatnák a kardokat a kezében. Mi a fene történt? Csodálkozott magában a lány. Tyron miután befejezte a támadását Morinason volt a sor, s egy erőteljes suhintást mért a fiú kardjára. Senki se számított arra, ami ezután történt. A fiú hatalmas erővel csapódott hátra, majd ő is a falnak vágódott. A kardja apró darabokban a földön, s a kardot tartó keze kilencven fokban visszatörve.

- Vége az órának! Mindenki a hálókörzetébe! Kivéve téged. – Majd Morinasra mutatott – Te itt maradsz.

Azzal intett pár felcsernek, akik hordágyon kivitték a sebesültet, majd a többi diákot követve elhagyták a termet.

- Mit csináltál?
- Én.. én… nem tudom. Nem csináltam semmit!
- Nyugodj meg, nem fogom letépni a fejedet. Sőt ellenkezőleg. Ez bámulatos volt! No ki vele! Mit műveltél?
- Mondom, hogy nem tudom. A kardomon megjelent pár jel. Lehet, hogy a kardal van valami.
- Az ki van zárva. Minden fegyvert leellenőriztem, s egyszerű gyakorló eszközök. Mutasd a tiedet.

Azzal a lány átnyújtotta a kardot, s a férfi a kezébe vette. Egyből érezte amit érezni kell. Felvette a mobilját, tárcsázott, majd beleszólt.

- Harvest, ezt látnod kell.

…………………………………. 4 év múlva ………………………..

Morinas épp leszállt a Gotham városba érkező buszról, majd vett egy mély lélegzetet vett a város poros és szmogos levegőjéből. Az elkövetkező években itt fog élni, mint N.O.W.H.E.R.E-s ügynök. A feladata, hogy kutasson fel, majd likvidáljon bármilyen csoportot vagy személyt, akit Harvest veszélyesnek lát a céljaira nézve. Szerencsére a szervezet megélhetőségről gondoskodott, és hetente utal annyi pénzösszeget, ami bőven elég a megélhetésre.

Belépett a házába. Elég lepukkant kis garzon volt, bár alvásra és étkezésre tökéletesen megfelel. Későre járt, így ledőlt aludni, majd holnap elkezdi a város feltérképezését, s ha ezzel végzett a feladatának is neki lát.

(Ha lesznek fontosabb momentumok a hiányzó években akkor bővítésként majd hozzá teszem, illetve majd megírom a NOWHERE csapat pályázatot is. )


Jellem:

Viszonylag magának való, nem szívesen ismerkedik másokkal. De, a barátaival eléggé közvetlen és bizalmas. A gyilkolást próbálja kerülni, s civileket és fegyver nélküli ellenfeleket nem öl, viszont olyanokat akik rátámadnak minden habozás nélkül.
Főleg a saját érdekeit nézi, s megpróbálja úgy érvényesíteni, hogy minél kevesebb emberen kelljen ehhez átgázolnia. Továbbá van egy kabala fehér baseball sapkája, amiért bármit képes, hogy épségben megőrizze.

Szakképzettség:
- Magas fokú számítástechnikai ismeretek
- Haladószintű pusztakezes harcászati ismeretek, harcművészetekben jártas, illetve kardokkal profi szinten bánik.
- Lőfegyverekkel nem bánik túlzottan jól, egy messzi célpontot (20+ méter) már szinte képtelen eltalálni.

Képesség:
- Korlátozott jövőbelátás, kb 5 mp el előre képes látni a jövőt.
- Rúnaképesség:

Ez annyit tesz, hogy fegyverekre ráidézhet különböző rúnaszavakat, amelyek az adott fegyvert vagy viselőit extra képességekkel ruházhatja fel, vagy éppen foszthatja meg. Fontos dolog, hogy kezdetekben csak egy típusú rúnaszó vihető fel egy fegyverre, illetve egy rúnaszó kétszer nem aktiválható ugyanabban a pillanatban.

1. szint: Erősítő/Gyengítőrúnák használata. Egy fegyverre rátéve, a viselőegyes (a rúnától függően) fizikális képességei megnőnek vagy lecsökkennek. Az erősödés felér egy Mirakuruszérummal, a gyengülés meg éppen felezi az adott karakterkorlátait. Az alábbi dolgok egyikére tud hatni a rúna:
- Erő
-Gyorsaság
-Reflexek
-Erőnlét
- Szellem ( Intelligensebb  lesz tőle az ember, és ellenállóbbá teszi a gondolatolvasóktól, vagy olyan varázslatoktól amik kifejezetten az agyra hatnak, vagy ugye ennek az ellentettje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Morinas (Elsa White) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Morinas (Elsa White)   Morinas (Elsa White) I_icon_minitimeSzomb. Okt. 25, 2014 8:26 am

Üvözlehelletem!

Nos, elolvastam a történeted, és azt kell mondjam...pazar munka. Kevés hasonlóan élvezetes irományt láttam, úgyhogy gratulálok. Volt néhány elgépelés, és ékezet hiány, de ezek nem számottevőek, valamint azt hiszem összesen kettő, de nagyon maximum három ilyet láttam, így nem rontott az élményen.

Elfogadom az előtörténetet, így már csak annyi a teendőd, hogy elkészíted az adatlapod, amire felírhatod az alap 3kret, valamint +2kret. Ha kicsit jobban kifejted a 4 éves ugrás előtt a dolgokat, példának okáért, hogy mit szólt Harvest a rúnaképességedhez, és hogy miért küldött Gotham-be, szerinte ki lehet veszélyes rá(tok nézve), akkor meg lett volna a +3kr, de így sem kell csüggedni.

Mivel konkrét munkád nincs, ezért a két heti pénzed $450.

U.: A N.O.W.H.E.R.E. leírását, kérlek nekem küldd el PM-ben, úgy fog bekerülni majd, ugyanis ez egy létező szervezet, és mint ilyen, mesélői szervezetnek minősül, ettől függetlenül persze nincs gond azzal, hogy közéjük tartozol.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
 
Morinas (Elsa White)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Adattár :: Előtörténetek és Adatlapok :: Előtörténetek-
Ugrás: