DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Az apokalipszis után

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Az apokalipszis után   Vas. Ápr. 10, 2011 2:18 pm

Hat hónap, már hat hónap telt el azóta, hogy a pokol elszabadult. Egyetlen egy esttel kezdődött az egész. Egy fiatal nő jött a városba, és összeesett az utca közepén. Az első fertőzés a helyi kórházban történt, a nő megharapta az ápolóját, utána mint a tűzvész csapott le a városkára. Egy hét leforgása alatt, aki nem volt elég életrevaló, szétszaggatták. A lakosság megtizedelődött, alig pár tucatnyian élték túl, a boltokat, üzleteket az első hónapban kifosztották, legalábbis amikhez hozzá tudtak jutni. A város központjában gyűltek össze a balgák, kik remélték, hogy megmenekülhetnek, de csak gyorsították a véget.
A második hónapban fogyott el mindenkinek az üzemanyaga, a házi generátorok egyenként mondták fel a szolgálatot. Az utolsó civilizációra emlékeztető dolog is eltűnt, se telefon, se áram, semmi nem működött már.


A külvárosban egy csapat túlélő várja a készleteik kimerülését. Többen voltak, de már csak heten maradtak. Nyolc férfi, különböző helyekről jöttek, mások, és mégis együtt küzdenek még egy napi keserves életért. A színfoltot mégsem a különbözőségük jelenti, hanem az egyetlen nőnemű tagjuk, és az ő oriási kutyája. Alig tudnak egymásról valamit, a nevükön kívül, de ebbe a világban még talán ez is túl sok. A múlt héten fosztották ki a közei boltot az ott talált konzerveket kiporciózták, és még így is ma el fog fogyni minden. A poshadt vizük még elég lesz három napig, ha erős a gyomrul, és az akaratuk.
A hajnal fényei bevilágítanak a romos faház kitört ablakain. A tavaszi szellő is ébredezik, és virgoncan csapkodja a spalettákat. A túlélők itt vészelték át az utolsó éjszakájukat, nagyobbrészt biztonságosan. A legkisebb szobában húzták meg magukat, rögtönzött barikádok között remélték, hogy megakadályozhatják az éjszakai rajtaütést.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek


A hozzászólást Vadmacska összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 11, 2011 4:37 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Vas. Ápr. 10, 2011 2:44 pm

Reggel van. Stein kinyitotta karikás szemeit, hisz pihenni még éjszaka sem lehet. Ki tudja hogy a zombik mikor tudják kiszagolni a legrosszabb pillanatot, amikor rajta ütnek. Hiába hogy már csak buta érzéketlen teremtmények, de ösztöneik lettek, melyek az értelmet is fölül múlják. Felkelt a csupasz padlóról és kinézett az ablakrésen. Maga mögött hallotta hogy a többiek is ébredeznek. Az utcákon nem volt semmi. A csöndet is egy nyikorgó rozsdás kapu törte meg.
- Reggel... utálom a reggeleket. Remélem a halál egyszer majd álmomban ér el. - Mondta maga elé. Pontosan tudta mi vár rá a mai napon. Túléli vagy meghal. Mint minden egyes reggel feltette magának a kérdést, ~ Vajon túlélem ezt a napot is? ~ Készletei már fogyóban voltak, szóval élelemért kell nézniük. Elmosolyodott, majd mint egy rossz viccet fölfogva mit sem törődött az egésszel. Akárhogy is lesz, túl kell élniük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teodor Black

avatar

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 28
Tartózkodási hely : Pécel

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Vas. Ápr. 10, 2011 3:55 pm

- Ne merengj a halálodon!- Stein mögött fekszem, a szoba egyik sarkánál.- Isten nem hiába hagyott minket életben: tervei vannak velünk.
Álmos szemeimmel a felszerelésemre nézek. Az ütő, és a sisak mindig kézközelben vannak, ha az éjszaka kellős közepén támadnának meg minket, ne érjen felkészületlenül.
Túléltük a reggelt. Megvárom, míg felkelnek a többiek, és mondom az észrevételeimet. Az élelmiszerkészletünk a mai nap kifogy, keresnünk kell valamit. Bár 6 hónapja alig találunk valamit, azért nem adhatjuk fel, találnunk kell valamit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Vas. Ápr. 10, 2011 4:28 pm

Craig szavaira én is felébredek. Nem aludhattam nagyon mélyen, mert a fiú nem emelte fel a hangját túlságosan. Nyújtózom egyet, majd felülök. Lerúgom magamról a durva szövésű pokrócot amit az egyik sarokban találtam, és vaksin tapogatózni kezdek a szemüvegem után. Szerencsére hamar megtalálom, tehát körül tudok nézni. Látom, hogy két társam már ébren van, de a többiek még alszanak. Remélem valamelyikük őrködött éjszaka.
- Jó reggelt!- köszöntöm korán kelő társaimat. Egy kicsit éhes vagyok, de tudom, hogy fogytán az élelmünk. Nem fogjuk így sokáig átvészelni, ha nem indulunk el minél hamarabb élelmet keresni. Nekem pedig egyébként is indulnom kell, bár erről a többiek nem tudnak. Nem mondtam nekik semmit, úgyis kinevettek volna. Bár előbb-utóbb úgyis rájönnek. Mindenesetre én vagyok a második legfiatalabb a csapatban, úgyhogy attól tartok, hogy itt fognak hagyni a házban őrködni, persze többedmagammal. Ezt nagyon szeretném elkerülni. Steinhoz fordulok, mivel ő az idősebb kettejük közül.
-Van már valami terv, hogy honnan szerzünk élelmet?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Vas. Ápr. 10, 2011 5:47 pm

A többiek társalgására én is felébredek. Első dolog, ami eszembe jut az az, hogy ma mindenképp élelmet és vizet kell szereznünk. Ezt pedig csak egyféleképpen tehetjük meg, ha kimegyünk innen.

- Ma muszáj lesz kimozdulnunk innen, szükség van élelemre és friss vízre. Én biztos, hogy megyek kik jönnek még velem? - tudom, hogy a többieket feszélyezi ez a kérdés, de most a túlélés a fontosabb.

Odasétálok én is az ablak mellé és ránézek Stein-re.

- Jobb, ha nem a halálodon gondolkozol, mert az mindig szörnyű. Inkább azon gondolkozz, hogy hol találhatunk ételt és ivóvizet.
Vissza az elejére Go down
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Vas. Ápr. 10, 2011 6:36 pm

Felébredtem! Ez azt jelenti, hogy Isten mára is megadta a lehetőséget, hogy harcoljak a szörnyekkel, és megmentsem a világot! A többiek, akik a búvóhelyemen - hiszen az enyém: csak azért nem vehették el tőlünk eddig, mert én itt voltam! - vannak, már felébredtek. Felrakom a "maszkom", majd ellenőrizem a cuccaimat. Van-e elég mocskos víz a vizipisztolyban és a kulacsban, a horgászbot zsinórja nem gabalyodott-e össze, és letesztelem a teniszlabda-ágyút is, nehogy harc közben valami baj történjen!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Steve Roth

avatar

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Vas. Ápr. 10, 2011 9:50 pm

A népmozgásra végül én is felkelek. Álmosan pislogok kettőt majd körül nézek, mindenki megvan úgyhogy megnyugszom. Kinyújtóztatom magamat, majd felkelek.
- Jó reggelt polgártársaim. –Megrázom magam. - Csinálok nektek reggelit a maradék kajából, okés?
Azzal elindulok a „konyhába”. Az utolsó pár konzervet megpróbálom igazságosan elosztani, majd kiviszem a többieknek. Ételszag kezd terjedni a levegőbe, rájövök mennyire éhes vagyok, de hát a többieknek is maradnia kell. Muszáj ételt szereznünk ma.
- Csináljunk egy tervet, hogy hogyan szerzünk élelmiszert, mert kifutottunk a készletekből. –szólok és szétosztom a reggelit a túlélők között. - Azt javasolom hogy Sage, Craig, én meg a mexikói elindulunk kaját szerezni, a többiek vigyázzák a bázist rendben?
-És elkezdem ellenőrizni a felszerelésemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: reggel   Vas. Ápr. 10, 2011 10:15 pm

Hallom a többiek beszélgetését. Már percek óta fent vagyok, de még nem nyitom ki a szemem. Próbálom elhitetni magammal, hogy az egész borzalom csak egy rossz rémálom volt. Egy szörnyű rémálom. Ételszagot érzek terjengeni a levegőben. A gyomrom éhesen megmordul. Kinyitom a szemem. Látom, hogy a többiek a felszerelésüket ellenőrzik és arról beszélgetnek ki maradjon itt a bázist védeni és kik menjenek élelmiszert szerezni. Tehát nem álom volt. A fenébe is. Persze tudhattam volna. Csak azért alszom ilyen jól mostanában, mert azzal áltatom magam, hogy ezt mind csak álmodom. Pedig nem. Ez nagyon is a kőkemény, szörnyűséges valóság. Azzal felkelek és én is úgy teszek mint a többiek: leellenőrzöm a cuccomat. Kezdek egyre éhesebb lenni. Miután ezzel kész vagyok én is odasétálok az ablakhoz és bekapcsolódom a többiek által kezdett beszélgetésbe. Kevés az élelem és senkinek sincs terve hogyan tovább. Senki sem tudja mi legyen. Pedig gyorsan kell cselekednünk, mert a készletből máris kifogytunk. Valahogy ki kell találnunk valamit, de azzal, hogy itt bámuljuk egymást korgó hassal semmire sem megyünk. Én pedig kimondom azt ami a többiek fejében motoszkálhat:

- Na együnk előbb valamit. Megreggelizve könnyebb lesz kitalálni egy taktikát.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michelle Sinistresang
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 23
Tartózkodási hely : Az árnyak között....

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Hétf. Ápr. 11, 2011 3:50 pm

Kilégzés belégzés... beszív kifúj... Csak tudnám hogy tud Shake ilyen békésen lélegezni! Egyszerűen hihetetlen ez az eb... Jó, mondjuk a kutyákat ritkán hatja meg, hogy egy csapat zombi mászkál körülöttük.. illetve nem is, a miniatürizált zsebkutyák biztos szűkölve menekülnének, na nem úgy az én drágaságom!
Eddig párnaként, illetve félig takaróként használtam Shaket, de most, hogy a többiek mocorogni kezdenek nincs mese, kénytelen leszek én is megmozdulni.
- Ébredj babám. - suttogom az eb fülébe, mire kinyílnak a kellemes karamellaszínű szemek és hamarosan képen nyalással kezdem a reggelt. Felnevetek, majd nyújtózkodva fölállok. Oké, a nyújtózkodással lábujjhegyen sem vagyok 160 cm, de kicsire nem adunk, illetve dehogyis nem!
- Szép jó reggelt bátyuskáim, merre lesz ma a séta? - Végigtáncolok a szobán és mosolyogva megállok a gyászos brigád előtt. Fintorogva nézem a fejeket.
- Hé, esküszöm olyanok vagytok, mint aki zombicitromba harapott! - Oké.. ez még tőlem is gyenge volt, de ha egyszer még félig alszom jobb nem megy... Shake mellém baktatott és gyanakodva figyelte a férfiakat, nem igazán volt jóban senkivel. Megsimogattam a fejét, mert tudtam, hogy ő is olyan éhes, mint én, de derekasan viselte, pedig ekkora állatnak hatalmas gyomra volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hatred

avatar

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Feb. 24.

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Hétf. Ápr. 11, 2011 6:35 pm

A felkelő nap sugarai gyöngéden nyalogatják az apró épület falait és a szerencsésebb lakók is kapnak egy nyalást vagy érezhetik a permetet. Ki ki a maga módján felkölt ma reggel is, nem úgy az alacsony termetű, kopasz figura. Utolsók közt kell. Csak egy szereplőt nem látni még a sorokban.
- Anyád! - Jegyzi meg harsányan hősünk az égbolt felé. Ahogy egy kiadós nyalás kelté rövid, de annál kellemesebb álmából Guillermo uraságot. Közben szőrös markával próbálja közre fogni az égi testet. De az künn van, nem a kertben, de nem is az ég alatt. Hisz túl van azon, messze csillag az. Nem éri el az említett alak keze. De segíthet neki, hogy kevésbé bántsa a szemét. Lassan ül fel, ráérős. Nem fárad míg nem köteles. Ekkor már javában diskurzust folytat a gyülekezet.
- A retkes rémálomban ismét... - Köszönté barátit a fiatal csempész, mikoron belibben a fiatal leányka. Nemes, fiatal és egyedülálló kincse a kis csoportosulásnak. ~ Friss hús, még meleg, érzem az illatát. ~ Elmélkedék és a terebélyes borostáját simítja, szinte már szakáll. Határ eset az a szőrzet, nem is azért hordja mert tetszeni kíván. De fölösleges energia a penge mozgatása a saját fejjel szemben. Ha már fegyvert fog a kezébe halott húsba vágja. Abban van a haszon, mert akkor élhet tovább. De a szőr nem bánt, nem nagyon. Élhet hát még pár napot legalább, addig is had nőjön. Terjed, mint az étel illata. Hősünk mohó, és éhes. Szinte hallani ahogy a fenevad a konzerv tartalmára feni a fogát. Annyit eszik, amennyit nem vesznek el tőle. De megvárja míg megkapja az adagját. Több energia vész el, ha megkaparintja magának és a többiek nem is hagynám élni. Keserűvé teheti heted annyi ember az életet, mint ő. Fegyverekkel, keserűvé, mint a déli citrom... Ezért türelmes. De szóba kerül, hogy ő is menjen ételért. Az étellel szájában néz körül a szobában. Nyel egyet, hogy a bab megindulhasson a szörnynek, a feneketlennek érzett pokolba. Nem szeretik ha megkülönbözető szavakkal illetik. Megszokta, de szeretnie még attól nem kell.
- Szóval husi mókus is jön velünk izzadni? Cuki... - Könnyed fintor az verejtékező séf felé, majd tovább túrja a disznó a vályút, hogy minden falattal ő lehessen több. Addig hallgat, alvó oroszlán ő. Nem tanácsos piszkálni....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Hétf. Ápr. 11, 2011 8:09 pm

Ott voltam, Csernobil mellett egy üres nagy beton épületben, már minden elő volt készítve, hogy megölhessem az orosz diktátort, mielőtt nukleáris háborút robbant ki. Mellettem volt MacMillan a társam. A rejtekből a Barret .50-el már bemértem a célpontot, pont a kopasz fejére célóztam. Vártam, csak vártam, akármikor szólhattak a központból, hogy leállunk, majd MacMillan szólt:
- Jó reggelt polgártársaim. Jobb ha nem a halálodon gondolkozol, mert az mindig szörnyű. Na de előbb együnk egyet.
Ránéztem, furcsálltam a dolgot, majd hirtelen kipattant a szemem és felébredtem. Már ébredezett mindenki, kaja szag terjengett. Éhes nem voltam csak szomjas inkább.
~ Remek, de utálok aludni, de azért néha kell! Nincs valahol egy gameboy, már lassan egy féléve nem gameltem semmit, nem lesz ez így jó!
Meglátom a lányt végigtáncolni a szobán, ettől jó kedvem lesz, kezem segítségével felpattanok az ajtó melletti sarokból. Ha megpróbálnak megkínálni étellel, inkább csak eltolom magamtól. Oda megyek az ablakhoz, körülnézek, majd ha minden rendben, kinyitom, szívok egy kis friss levegőt, kihajolok.
~ Na remek, vajon ma hány darab 100 pontossal bővül a pontszámom?
Oda megyek az ajtóhoz, elhajítom a barikádot, majd egyet magam elé böfügök.
- Oh yeah. Azt ugye tudjátok, hogy az ilyen horroros cuccoknál mindig az a csapat veszik oda először amelyikbe nincs nő?! Vagy amelyik a bázison marad?
Nézek egy darabig furán magam elé, majd vállat vonok, de a másik kezem a késemen van, hátha meglep valami.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Hétf. Ápr. 11, 2011 10:04 pm

Mindenki felébredt, és egyáltalán nem kedves eszmecsere után, a hideg konzerv reggelit gyorsan elfogyasztjátok. A kevéske gyümölcs és szárított hússzerűség, éppen elég ahhoz, hogy legyengült gyomrotok megeméssze, de még ne terhelje túl.
Az eszmecserét folytatva, Bisur nem lát semmilyen veszélyes mozgást az ablakból. Szélesre tárja, és a már hónapok óta megszokott rothadó hús szaga csapja meg az orrát. Pillanatok alatt beteríti a szobát, és mindenki újra élőnek érzi magát. A hónapok óta rátok ragadt kosz és mocsok, semmi ehhez a szaghoz képest. Ez az egyetlen biztos pont, amíg ti nem bűzletek ennyire addig éltek. A fiatal gépmániás elkezdi bontani a barikádot, kell majd egy kis idő míg végez, és ez a művelet nem kevés zajjal fog járni.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teodor Black

avatar

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 28
Tartózkodási hely : Pécel

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Hétf. Ápr. 11, 2011 10:45 pm

A kaja hideg, kevés, és egyáltalán nem finom. Nekem nem ízlik. Hónapok óta nem ettem egy jót. Mi lesz ha elfelejtem, hogy milyen íze van egy pacalnak? Vagy egy bélszínnek? Ez a világ már nem ugyanaz, és az élőknek egyre jobban szenvedés.
A lány vonja a tekinteteket. Kiét jó értelemben, kiét alantas ösztönök értelmében. Jó lesz rá vigyázni, holott ott van a kutyája, nem packáznék vele. De az az állat.... még megüthetjük vele a bokánkat.
-Bisur, ne!- mondom, szinte elhűlő hangon. Mit csinál ez? Idecslja az összes járkálót ezzel a ricsajjal. - Hallkabban, idevonzod az összes zombit!- Odamegyek, és elhúzom a barikádtól.
- Srácok, valamit tisztáznunk kell! A túléléshez bekell tartani néhány szabályt. És akkor jöjjön az első: senki, ismétlem SENKI nem csinál semmit, amíg valakinek a tudtára nem adja, hogy mit szeretne!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Kedd Ápr. 12, 2011 3:33 pm

- Még semmi tervünk. - Válaszolt Andrewnek Stein. Majd ahogy mindenki felkelt beleértve a szakácsot is, aki elkészítette a maradék kaját. Ahogy Bisur kinyitja az ablakot evés közbe elkapja a rosszullét a rothadó hús szagtól, amihez valamennyire már hozzászokott a hónapok alatt. Majd ahogy Bisur tovább tevékenykedett a barikádok szétszedésével amivel nem kis zajt csapott a környéken. Craig állította le tevékenységét és szabályokat osztogatott. Stein tudta hogy csak jót akar, de mások nem így láthatják és máshogy fogják föl, és amennyit tud a társaságról Guillermo pont az az ember aki nem hagyja hogy szabályok közé szorítsák. Stein izgatottan várja vajon beteljesül e az amire számít, és ha talán rosszabbra fordulna a helyzet leállítja őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Kedd Ápr. 12, 2011 4:21 pm

Egy mosollyal megköszönöm Paulnak a kaját, előveszem a bicskámat és nekilátok. Természetesen nem a legjobb, de jelen helyzetben hálásak kell legyünk minden falatért. Amikor Bisur kinyitja az ablakot és az orromat megcsapja a bűz, majdnem öklendezek, de végül is lenyelem a falatot. Legszívesebben abbahagynám az evést, viszont szükségem lesz minden energiára, ezért legyűröm a maradékot is.
Úgy alakult, ahogy sejtettem. A séf úgy gondolja, hogy itt kéne maradnom. Márpedig én nem fogok itt ülni egy helyben. Csak az a gond, hogy a lányt sem kéne itt hagyni. Ahogy néhány fickót elnézek itt a közelben, valószínűleg Nessa nem járna jól, ha egyedül maradna velük, habár a kutyája itt lesz vele. Tehát úgy döntök, hogy egyelőre nem emelem fel a szavam. Megvárom a "felnőttek" végleges döntését, aztán reklamálok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Steve Roth

avatar

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Kedd Ápr. 12, 2011 8:54 pm

~ Anyád a husimusi, te utolsó kaktuszzabáló. Gondolja magában.
- Na, most hogy mindenki elfogyasztotta a kis reggeliét. Honfitársaim, ha szabad kér… – Felkapja, a fejét a zajra majd a srácra kiált. - Te miben sántikálsz, fiam? Minden nyavalyás hullát ide akarsz vonzani? Normális vagy?!- Ha Bisur abbahagyta, megnyugszik és folytatja:
- Szóval, szabályok kellenek úgy, ahogy Craig is mondja, szabályok és tervek, itt nem lehet önfejűsködni, mi egy csapat vagyunk. Aki ezt nem képes elfogadni az most távozhat Isten hírével. - Azzal az ajtóra mutat.
- De azt nem garantálom, hogy túléli. – Kis szünetet tart a hatás kedvéért, nyel egyet majd halkabban folytatja.
- Én biztonságban akarom tudni a hátam, és ti? És ha már muszáj egymásra szorulnunk, legalább tudjuk, hogy megbízhatunk a másikban. Én nem akarok ott kint megrohadni, és húst zabálni örökké, és ti?
Ha nem szól erre senki semmit akkor:
- Szóval hogy legyen ez az élelemszerzés?

Ha Bisur nem hagyja abba:
- És itt láthatjátok az önfejűség kiváló példáját. Itt nem lehet önfejűsködni, itt túl kell élni, és ezt csak csapatba tudunk. És folytatja úgy ahogy fönt látható.


A hozzászólást Steve Roth összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 12, 2011 9:22 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michelle Sinistresang
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 23
Tartózkodási hely : Az árnyak között....

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Kedd Ápr. 12, 2011 9:22 pm

Szépen eszegetem a kajámat. Shake lekucorodik a lábamhoz és hatalmas karamellaszínű szemekkel bámul rám. Megkordul a gyomrom, de végül győz az önfenntartás, jah hogy melyik? Nos a bizalmatlansággal nyakon öntött önfenntartás. Ugyanis igen, azért annyira nem ejtettek a fejemre, meg nem most jöttem le a falvédőről, ahogy azt a díszes társaság szerintem gondolja. Az ételem felét szépen sutyiban átadagolom Shake-nek, aki pillanatok alatt elfogyasztja majd jóízűen nyalogatja a száját, aztán a kezemet is. Elmosolyodok és én is megeszem a sajátom. Éppen az utolsó falatokat nyelem le, amikor az az őrült kinyitja az ablakot. Ahogy a dögszag elárasztja a szobát Shake föláll és dühödten rámorog a fickóra. Hát igen, az édesem érzékeny orrát biztosan ingerli ez az undorító bűz, én is mindjárt hányok tőle. A kutyamorgás olyan, mintha vérfarkasok szabadultak volna el.
Ingerülten fölállok és az ujjammal megfenyegetem Ramirezt, mint egy ingerült tanárnéni.
- Nah ide figyelj fiam, ha nem akarsz zombilakoma lenni, ezt nagyon gyorsan fejezed be! Szedd a sátorfád és költözz ki kintre a foszladozó barátainkhoz, vagy csukd be azt a fránya ablakot, különben Shake haragos lesz mert tönkre tetted a szaglását! - Aztán kioktató magatartás helyett ragyogó mosolyt varázsolok az arcomra és a séfünk felé fordulok.
- Mellesleg Paul bácsi szerintem mindenki nevében nagyon köszönöm a reggelit és a biztató beszédet is, de nem kell ennyire homályosan látni a jövőt. Részemről indulhatunk szerezni enni. Ha senki nem áll neki felhívni ránk a figyelmet - nyomatékosan Ramirezre nézek - szerintem könnyedén túléljük, elvégre miért pont most buknánk el, ha eddig bírtuk? Szóval uraim mindenki szedje össze a teste maradványait, aztán induljunk szerezni valami étket, vagy olyan hangosan fognak zörögni a csontjaim, hogy idecsődülnek a zombik!
A magam szónoklata után áttáncolok az ajtóhoz és onnan nézem a díszes társaságot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hatred

avatar

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Feb. 24.

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Kedd Ápr. 12, 2011 9:57 pm

A babok, a tápláló babok még táncot járnak, körbe, nem jut eszébe erről senki ember fiának az angol keringő, esetleg a diótörő című darab. De a helyszín bűzlik, él, mozog és az étel rövid úton távoznak a függöny mögé. Zománc fal takarja a színpadot az utolsó felvonás után. Miközben a szobában a holtak aromája kezd el terjengeni. Hősünk orrcimpája mozgásba lendül ahogy ezt megéri, hamar azt véli felfedezni, hogy egy ifjú a védelmüket képező tárgyakat kezdi bontani. De bölcsek oktatásba kezdenek egyből. Nehéz ily időkben némán ülni, az emberünk se. Így indul útjára egy kis konzerv rövid útjára a légtérben. Egyenesen a kis forradalmár felé. Tán tanító jelleggel.
- Hát nem találtam üresebb helyet mint a szemetes? - Kérdé, csak maga elé cinikus mód. Majd egy rojtosra használt fogpiszkálót helyez a szájának sarkába. Viszont érzi onnan az előző étkek ízét, kis fakanál hatással.
- Talán ideje lenne indulni... - Jegyzi ismét, majd egy irányba indul, merre felszereléseit szokta találni. Egy vasért nyúl, a fajtáért amit feszítésre használtak egy időben. Most praktikus zúzásra...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
avatar

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2011. Feb. 26.
Age : 22
Tartózkodási hely : Gotham

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Kedd Ápr. 12, 2011 10:22 pm

Kinyitom az ablakot, nagyot szippantok a dögszagú levegőből és elmosolyodok.
~ A reggeli döglött zombi szaga, ennél már csak a reggeli napalmos zombi szaga a jobb.
Majd neki is állok elbontani az utamban lévő barikádot, aminek egy nagyobb részét még múltkor én húztam fel, bele is fáradtam. De ahogy elkezdtem az egyik fickó rám kiabált, el is engedtem rögtön a kezemben lévő széket, majd arrébb rakott a fickó.
~ Normális ez a tag? Örült, hogyha így tapizik, nincs tapi, mit szólna ahhoz, ha mondjuk, a kést hátába állítanám ezért?! Áááh, akkor a többi leszerelne, meg hát fő a csapatszellem. Különben meg afelét én húztam fel, azt a felét jogomban áll elbontani!
Majd a lány is el kezd velem pörölni, utána meg elkezdenek papolni nekem, a túlélésről. Türelmesen hallgatom, csak a plafont nézem.
~ Uram atyám, mit hisznek ezek. Ez a zombi mód, itt, itt senki nem élhet túl... itt mindenki meghal. Arra megy ki az egész ki a probb, büdös túlélésért csak olyan 3000 pont körül kap az ember, az csak 30 zombi megölése. Low buzeránsok...
Aztán valami megzavar, eltalál egy konzerv bab, csak állok, letörlöm magamról kicsit a trutyit.
~ Noob, nah most már az egész díszes társaságot ki kell csinálni, hogy nézzen ki, melettem lévő tag, bum egy kés, akkor jön a kutya, ott ha jól eltalálom az egy rúgás, addigra az a muksó ott nekem ugrik. Az nem jó, akkor kéne a revolver, abba nincs golyó... MI? Azt se tudják van fegyverem, azt honnan tudnák hogy üres? De ha előkapom leszerelnek, pont ekkor nincs az embernél gránát, TK ide vagy oda. Na de fő a csapat szellem, nem kell itt bjt keverni, majd ha tudom, elintézem őket, lehet teljesítek vele valami árulós feladatot, azaz az kell nekem.
Egy ideig csak állok és látszik forognak a fogas kerekeim, majd hátra nyúlok a zsebembe, és előrántom az MP3-m, berakom a fülembe és elindulok az ablak fele. Figyelve, ha bárki meg akar állítani, kitérhessek. A tervem egyszerű, kinézni az ablakon majd kiugrani. Eközben egyik kézfejemmel körözök, és magam elé beszélek.
- Az önfejűség egyetemes példája, bla, bla, igaz könyebb lenne hagyni, hogy menjen meghalni. Amúgy is mindenki meghal majd, még egy hónapot nem húzunk ki, de azért még hitegessük magunkat. Majd egymást megesszük ha nem lesz kaja.
Ekkor elvileg már a házon kívül járok, de azért figyelek ne lephessen meg semmi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Csüt. Ápr. 14, 2011 4:58 pm

A kaja vacak, de legalább nem üres gyomorral kell elviselni ezt a napot, ha jól számoltam fejben, akkor már nincs ételünk. Ramirez elkezdi lebontani a barikádunkat, de a séf utasítására abbahagyja, ha nem hagyta volna abba, akkor tarkón vágtam volna, de istenesen. A végén még ide vonzza a hullákat az a barom, remélhetőleg a kiáramló emberszag nem hozza ide őket, az ablakot is ő nyitotta ki, tuti, hogy kinyírom még egyszer.

Nyugodtan nézem, ahogy a hülye gyerek kiszabadul házból, ha meg akar halni, akkor felőlem... A többiekre nézek, akiknek van eszük és tervet is akarnak csinálni.

- Jó ötlet Craig, én támogatom! Átkutathatnánk néhány üzletet, hátha találunk ott valami élelmet, de számolnunk kell az esetleg bent maradt zombikkal, nameg az útközben felbukkanókkal is. Vagy vadászhatunk még, de nem tudom, hogy az erdőben mennyi hulla van, és nem tudom, hogy hogyan állnak az állatok. Más ötletem nekem nincs. Ti mit mondtok? - talán még gondolkozhattam volna egy kicsit, de most gyorsan kell cselekedni, mert még ma kell az élelem.
Vissza az elejére Go down
Demolition Captain
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 288
Join date : 2011. Apr. 06.

TémanyitásTárgy: menetel   Csüt. Ápr. 14, 2011 7:26 pm

A francba is! A kis srácra már megint rájött az ötperc. Tényleg elég dilis. De mindegy, én nem foglalkozom vele. Majd a többiek lecsillapítják őt. Én megeszem a reggelit, majd hátradőlök a székemen és várom az új fejleményeket, figyelve a többiek beszélgetését. Az élelemszerzésen tervezkednek. Én ebbe nem szólok bele. Egyrészt, mert a boltok átkutatásánál jelenleg nekem sincs még jobb ötletem, másrészt pedig, mert nekem mindegy, hogy itt maradok e vagy velük megyek. Ezt majd ők eldöntik. Én megvárom a végleges ötleteket és aszerint cselekszem tovább.


A hozzászólást Vájár összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 16, 2011 1:21 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Pént. Ápr. 15, 2011 2:51 pm

Bisur nem törődik a többiek szavaival, letörli magáról az értékes tápanyagot, és kinéz az ablakon. Nem lát kint senki vagy inkább semmi veszélyest, a nap még nem érte el a delelőjét, de már minden fényárban úszik. Kimászik minden gond és hangosabb zaj nélkül az ablakon. Körülnéz, és a megszokott utca néz vissza rá. A legelső kereszteződés messze van, a házak az utca mindkét oldalán szépen egyenletes távolságban sorakoznak, meglehetősen viseltes állapotban.
A többiek megbeszélése tovább folytatódik, míg a kislány kinéz, és ugyanaz a látvány fogadja, mint meggondolatlan társát. A rögtönzött reggelijüket befejezték, és nem is figyelnek fel rá, hogy Daniel nem tudja, hogy nincs Smallville több kilométeres körzetében erdő.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teodor Black

avatar

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 28
Tartózkodási hely : Pécel

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Pént. Ápr. 15, 2011 5:22 pm

Hálásan nézek a többiekre. Ezekszerint nem reagáltam túl a dolgot, a többiek igazat adtak nekem. Bár nem tudtam megakadályozni, hogy a kis takony kimenjen a házból. Inkább Daniel hozzászólására reagálok.
- Daniel, én nem tanácsolom az erdőket: ezidáig nem nagyon láttam erdőt, és az állatokról nem tudjuk, hogy veszettek-e. Nem szívesen ennék fertőzött húsból. A másik meg, hogy csapdákat kéne állítanunk, ugyanis az a kevéske lőfegyver egy perc alatt odacsődítené a hús zabálókat. Inkább a házakat kutatnám át élelem, és egyéb dolgok után.
-Kinek milye van? Fegyverek, védelmi tárgyak? Fontosnak tartom, hogy szerveződjünk csoportokba, mindenki jótulajdonsága legyen kihasználva.

Az utolsó mondatom után elgondolkodom: én gyorsan futok, és a játékos felszerelésem megvéd a zombitámadástól. Ha szükséges, odabiggyesztem ezt is a többieknek, ha nem értenék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Pént. Ápr. 15, 2011 5:42 pm

Borzasztó ez a kaja, de hát most mit csináljak? Kell a kaja, különben nem fogom tudni megvédeni ezeket a szerencsétleneket! Sóhajtok, majd leülök, és az egyik üveg pocsolyavízzel megtöltök egy lufit. Ha kész, megkötöm, és azzal kezdek játszani, de vigyázok, nehogy kipukkadjon, mert az pazarlás lenne: ez a lufi az egyik legjobb fegyverem!
A többiek hadd beszélgessenek csak, civilek ezek, mind csak puding, nem tudják ők, mi is folyik a világban! Azért vagyok itt, hogy megvédjem szegénykéket, mint egy szuperhős!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   Szomb. Ápr. 16, 2011 11:44 am

Remek, úgy néz ki van egy komplett bolond is a csapatunkban. Jobban mondva volt. Ahogy elnézem a névrokonomat hogy kimegy a zombik közé, elfog a bűntudat. A társadalom összeomlása előtt sosem fogadtam el, ha valaki az emberek közötti természetes szelekcióról beszélt. De ez most nem a társadalom. Ha Bisurnak meg kell halnia, meg fog halni. Ez ellen senki nem tehet semmit.
Ahogy ezen gondolkozom, Craig felveti hogy a hasznos tulajdonságaink szerint csoportosuljunk. Halkan megeresztek egy gúnyos kacajt. Ha valaki hallaná, azt gondolná hogy a focista társunkat nevetem ki, de a megvetés igazából saját magamnak szól. Sokat gondolkoztam a témán, de sosem jutott eszembe olyan tulajdonság, ami hasznossá tenne a társaság számára. Van ugyan egy pisztolyom, de arról a többiek nem tudnak, és szeretném, ha ez így is maradna.
~De valahogy túléltél hat hónapot az élőhalottak között!~gondolom, hogy lelket öntsek magamba. Megragadom a baseball ütőmet, felállok és ellentmondást nem tűrő hangon így szólok:
-Osszatok be, ahova akartok, de nem fogok itt ücsörögni!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Az apokalipszis után   

Vissza az elejére Go down
 
Az apokalipszis után
Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Apokalipszis Lovasai
» Teljesen Új Apokalipszis Kora
» Apokalipszis Háborúja
» Apokalipszis Kora: Reneszánsz
» Kronológia röviden

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Egyéb alternatív világok helyszínei-
Ugrás: