DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Mario kávézója

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Vas. Júl. 21, 2013 6:06 pm

Jo talál egy ujj lenyomatot a töltény hüvelyen. Részleges ugyan, de remélhetőleg elég lesz ahhoz, hogy a gép egyezést találjon rá. Mostmár csak kell találni valakit, aki képes az azonosításra, és van némi hozzáférése a különböző adatbázisokhoz.

Egy PM-mel most legjobb, ha megdobtok, hogy van-e valamiféle ilyesmi kapcsolat, ami nem rendőrségi kapcsolat, és hogy hol van ez, utána ott folytatjuk.
Vissza az elejére Go down
Joquinn
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Dec. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Hétf. Aug. 12, 2013 8:58 pm

Kicsit felnézek a nőre, mint aki teljesen hasznavehetetlen, de valójában lehet végül mégsem lesz az, főleg hogy említette, van valamilyen cége. A cégek jók, jó ismerni a tulajdonosokat, hogy utána hasznot lehessen húzni kapcsolataiból. Jobban belegondolva, mindenki hasznos a maga módján. Halk hümmögéssel veszek elő egy kis zacskót, amibe berakom a töltényt, elrakom a maradék felszerelést a tölténnyel együtt a hátizsákomba.

- Jó. Mivel nekem nincs felszerelésem arra, hogy lefuttassuk az ujjlenyomatot, jó lenne ismét felkeresni Kétarcot - mondom a nőnek, majd felállok, zsebre vágom a Monstert amiben már alig van. Szétnézek ismét, hátha meglátom őt a levegőben lebegve, vagy valahol máshol.

- Kétarc úr, ha megtisztelne minket jelenlétével... Van egy bizonyíték amit le kéne futtatni - mondom csak úgy a levegőbe, reménykedve, hogy valamilyen bizarr módon hallani fogja és megjelenik, laborjába invitálva minket. Ismét a nőre nézek.

- Na és milyen cége van? - kérdezem érdeklődve, most őszintén érdekel hogy valójában milyen nőszemély is áll előttem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Hétf. Aug. 12, 2013 9:10 pm

Kétarc? Ez is valami jelmezes, maskarás valaki lesz, aki álnevet használ. Nem cseng ismerősen a név, és a jelentésén is elgondolkodom. Két feje lehet az illetőnek? Miért? Ebben a világban semmi nem lehetetlen... vagy egy őrült, aki a kopasz fejére rajzolt hátulra egy mosolygó arcocskát? Na, ez sokkal "gotham-esebb". Valami ilyesmi lesz, lefogadom.
A nő, akivel magára hagyott a másik illető, szerintem vagy nem normális, vagy nagyon szórakozott - állapítom meg, mikor az a levegőbe beszél. Viszont szerintem érti a dolgát, ennek ellenére.
- Kereskedelmi cégem van - felelek a kérdésére. - Rajtunk keresztül fut át több másik cég áruja, rakománya. Teherszállító hajókra vagyunk specializálódva, Európa-Amerika-Ázsia a kereskedelmi sugarunk - magyarázom, majd óvatosan én is felteszem a kérdést, ami foglalkoztat:
- Ki az a Kétarc?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Hétf. Aug. 12, 2013 9:17 pm

Még mielőtt Jo válaszolhatna olyan dolog történik, amire egyáltalán nem számítotok: egy lövés dördül, és a golyó épp Jo feje mellett fúródik a falba. Figyelmeztető lövés volt, vagy csak ennyire elnézte a célt az illető? Ha Tigra jobban figyel, megláthatja a vékony, szinte láthatatlan piros fényt, mely a golyó becsapódási helyétől egészen a lövészig fut vissza valószínűleg.
Vissza az elejére Go down
Joquinn
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Dec. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Pént. Aug. 16, 2013 10:39 am

Nem kapok választ, csak azt érzem, hogy valami hatalmas sebességgel suhan el a fülem mellett, olyan nyílegyenesen és pontosan, hogy alig egy miliméteren múlt az egész, hogy ne vigye magával. A lövedék becsapódik a falba, mely mögöttem van, én pedig meglepettségemben gyors a földre hasalok, nehogy kapjak még egyet, ami talán már a fejemben landolna. Gyors kúszással indulok el a lépcsőházhoz, egyáltalán nem foglalkozok most kolléganőmmel, hisz saját biztonságom jelenleg a legfontosabb. Amint remélhetőleg sikeresen elérem a lépcsőházat, azonnal meghúzódok benne, de még nem megyek le. Leguggolok, zsebemből előveszek egy kis tükröt s megnézem, hogy a hölgyemény akivel együtt kéne dolgoznom, túl e élte, vagy miként reagál erre. Természetesen vigyázok, nehogy visszaverje a nap fényét, semmi kedvem itt villogtatni magam. Ha rendben van, odakiáltok neki.
- Gyorsan ide! - inkább parancsoló hangom kiáltom, elvégre ha már vele kell dolgoznom, akkor élve hasznosabb lesz, mint holtan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Pént. Aug. 16, 2013 11:10 am

Ekkor valami becsapódik a falba, épp hogy elhibázva a másikat. Mi a csuda? - nézek körül, és megpillantom azt a helyet, ahonnan bizonyára a lövést eleresztették. Na, azért valami haszna most is van a képességemnek. Tovább viszont nem akarok én se állva maradni, mert még a végén engem is becéloznának. Lehasalok a földre. Látom, hogy a másik már a lépcsőháznál van, és fedezékbe húzódott.
Vajon miért lőhetnek ránk? Lehet, hogy ugyan az, aki az üzlettársaimmal végzet odalent? Ki kell deríteni, most viszont inkább túl kéne élni per pillanat. De lehet, hogy már fel is szívódott a fickó, hiszen mellément a lövése, és kockázatos volna ottmaradnia...
A másik hívására elindulok kúszva felé, miközben elegáns ruhámat bepiszkolom. Nem baj, most ez a legkisebb gondom. Ha odaérek, közlöm vele, lehetőleg elég közömbösen, mintha mindennapos dolgot jegyeznék meg, ezzel próbálva lerombolni a zöldfülű képét, ha esetleg azt festett volna rólam:
- Láttam, honnan lőttek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Csüt. Szept. 05, 2013 3:02 am

Ha Tigra tovább figyeli a lövészt - csak egy lövést adott le - akkor láthatja, hogy lefelé tart, és a piros ruhájában nem lesz nehéz követni. Hacsak valamiképp el nem tűnik szem elől.
Szülessen döntés ki merre megy, illetve együtt maradtok-e
Vissza az elejére Go down
Joquinn
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Dec. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Szomb. Szept. 07, 2013 10:06 am

Fedezékbe vonultunk mind a ketten és úgy tűnik, tényleg biztonságban vagyunk a lépcsőházban. Nézem a kolléga nőmet, szépen bepiszkította a ruháját. Ha már vele kell dolgoznom, úgy döntök, nem leszek vele olyan komor és bunkó, mint ahogy egyébként szoktam.
- Tudok egy jó tisztítót. Ügyesek, igényesek és főleg jó árban van - bökök fejemmel ruhája felé. Maszkom alatt elmosolyodom, valami miatt elég szimpatikus a hölgy, mintha lenne benne valami, egy titok, amit nem akar megmutatni, amit rejteget, szint úgy mint én maszkom alatt. Még egy kicsit várok, majd az ajtó felé nézek.
- Nem akarom hogy lelőjjék a fejem - közlöm a hölgyeménnyel, majd mikor elmondja, látta honnan lőttek, elégedetten elmosolyodom. Ha én nem láttam, ő hogy a csudába láthatta? Lehet mégsem olyan hasztalan, mint ahogy elsőnek gondoltam.
- Merről? - kérdezem tőle bár kurtán, de kíváncsian.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Pént. Szept. 27, 2013 10:21 pm

- Lehet, hogy akkor majd igénybe veszem azt a tisztítót - mondom. - De azt hiszem csak kicsit később.
Azt hiszem, nem nézte ki belőlem, hogy valami hasznomat venné, szóval most talán szereztem nála plusz pontot azzal, hogy észrevettem a lövés irányát. Persze ő nem tudhatja, hogy minek köszönhetően, de nem is óhajtom még felfedni a képességemet, csak ha szükséges.
A kérdésére kidugom óvatosan a fejem, és megpillantom, hogy az alak éppen szökésben van. Arra az irányba mutatok, ahonnan leadta a lövést.
- Arról, de most épp megpróbál lelécelni. Piros ruhában van - mondom, és már azon gondolkozok, hogyan kapjuk el, majd hirtelen ötlettől vezérelve újra megszólalok. - Én követem, hogy nehogy szem elől tévesszük. Elég gyors vagyok azt hiszem hozzá. Lent találkozunk az utcán - ezzel előreszökkenek ki az ajtó mögül a tetőtérre, és miközben szememmel a fickót figyelem aki lefele megy, igyekszek úgy haladni, hogy ha utánam lesne az újdonsült társam, lehetőleg ne lássa, merre megyek majd én is le. Mire a tető széléhez érek, addigra már az átalakulásom szinte teljesen végbemegy, de ennek fizikai jeleit hátulról nem lehet látni, a hajam, és ruhám jól takar, meg gyorsan is mozgok. Legfeljebb a hajam színét veheti észre, ami most narancs színű lesz.
Eztán megkapaszkodom az épület szélében és leereszkedem, majd ha a ház ezen oldalán van tűzlépcső, azt használva gyors ugrásokkal lent termek, ha pedig nincs, akkor a ház ablakai, párkányai segítik az utamat lefelé. Mikor leérek, újra emberi alakot veszek fel, és ha leér a társam, már úgy fordulok felé, így nem szerez tudomást macskaszerű alakomról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Szomb. Szept. 28, 2013 7:12 pm

Tigra előreszalad, hátra hagyva Jo-t, aki valószínű meglepődik társnője hirtelen buzgolkodásán. A nő leér az utcára, Jo pedig a sarkon éri be, majd együtt követik tovább a menekülőt, a Tigra által megadott irányba. A fickót még éppen csak elkapják, ahogy egy kis utcába kanyarodik be, egy utcával lejebb a kávézótól. Egy sikátor, bár szélesebb, mint a többi. Látszólag üres, mégis, ahogy beléptek, olyan érzésetek támad, mintha figyelne titeket valaki, majd ahogy elhaladtok egy konténer mellett eg fickó áll fel, és rátok szegez két nem épp kedves dolgot: két fegyver, mely az alkarjára van szerelve, mindkettő két-két különálló csővel van ellátva, melyekkel most farkasszemet néztek.
- Sajnálom hölgyeim, de a móka itt véget ér. - hangja gépiesen torz, a maszkja miatt egy hangátalakítón keresztül beszél.
Vissza az elejére Go down
Joquinn
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Dec. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Csüt. Okt. 31, 2013 3:38 pm

Társnőm megmutatja merre futamodik a támadó és próbál lelépni, ez egyáltalán nem jó dolog, de mi ketten vagyunk ő meg egyedül, egy kis összedolgozással akár közre is foghatjuk, csak jól kell csinálni. Nincs idő gondolkodni, társnőm már utána is eredt hirtelen, körbenézek és nincs sehol, majd én is nyomába eredek s mikor lenézek a tetőről társnőmet látom ahogy lefele mászik az épületen. Szemeim elkerekednek és köpni-nyelni nem tudok, úgy látszik eléggé félreismertem a csajt, nagyon is hasznosnak tűnik ebben a pillanatban. Elmosolyodom, szigonyomat kilövöm a szemközti házra, majd áthuppanok rá s fentről követem a piros ruhás alakot, aki hirtelen eltűnik szemem elől, mikor befordul az egyik sikátorba. Nem szoktam ilyenkor lemászni a ház tetejéről, ilyenkor a legveszélyesebb. Bevárom társnőmet hogy szétnézzünk, de úgy látszik a fickót alábecsültük. Előbukkan és fegyvert fog ránk, méghozzá mindkettőnkre jut egy-egy fegyver. Egyáltalán nem biztató helyzet, de én nem adom olyan könnyen magam. Eltűnhetnék onnan, hogy bőrömet mentsem, elég lenne egyet szaltózni hátra a ház tetején és a csóka nem lát engem, de társnőmnek jövök eggyel s ő mindenképp veszélyben van. Szigonyomat kilövöm a férfi kezét célzom be és ha sikerül akkor azonnal sokkolom őt, ezzel a lendülettel szaltózok egyet lefele, hogy mögé kerüljek és kezét hátra tudjam rántani, hogy társnőm csak egy fegyverrel szemezzen. Remélem összejön, mert ha nem, akkor bizony mindketten eléggé bajban vagyunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Pént. Nov. 15, 2013 4:49 pm

Váratlanul ér az, ahogy az üldözött támadó egyszerre farkasszemet néz velünk. Már épp belejöttem volna az üldözésbe, és meg se fordult a fejembe, hogy visszatámadna. Ekkor újdonsült társam akcióba lendül, hogy ne hagyja válasz nélkül a fenyegetést. Itt az idő, hogy én is lépjek. Jó lenne, ha egyszerre tevékenykednénk, így nehezebben tudna figyelni ránk, és nem csak egy egyikünkre kéne koncentráljon. Így oldalra szökkenek, el a fegyver útjából, és egy kicsit a fickó irányába is, miközben valami fedezéket nézek, ami közelebb található az üldözött alakhoz, hátha jól jön még ha előrukkolna valami meglepetéssel. Nem akarok meghátrálni, mert akkor a végén még átveszi a vezetést. Miközben félreugrok, újra aktiválom a képességem, ami beindítja a tigris szerű lénnyé való átváltozást. Amíg ez folyamatban van, újra szökkenek oldalra, és kicsit közelebb hozzá, hogy ha a fegyverrel követne, akkor ne tudjon teljesen becélozni. Remélem szorult belém annyi ösztön, hogy sikerüljön elkerüljem a fegyverének irányát. Igyekszem a közeledésemmel magamra vonni a figyelmét, hogy addig a társam folytathassa az akcióját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Vas. Nov. 24, 2013 5:25 pm

Tigra rögtön magához veszi most a kezdeményezést, és cikázni kezd. Jo-nak ezt sikerül kihasználnia, és amíg Deadshot a tigris-féle lényre figyel, addig Jo kampója rátekeredik ellenfelük cuklójára, majd megindul az áram, ami kisüti az alkarra szerelhető fegyveren keresztül a férfi karját. Jo, akrobatákat meghazudtoló ügyességgel ugrik át Deadshot mögé, majd a karját hátrarántja, ám ezzel elvesztik a lehetőséget is, ugyanis, ahogy a férfi karja hátrafelé lendül, ő meghúzza a ravaszt és így három golyó Tigrát találja el, akinek a mozdulatsora megakad, és a falnak csapódik, majd a földre zuhan.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   Kedd Feb. 04, 2014 3:21 pm


Kaland lezárva
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mario kávézója   

Vissza az elejére Go down
 
Mario kávézója
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Nyugati oldal-
Ugrás: