DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Szer. Nov. 23, 2011 5:41 pm

Ragzar tartja a pozícióját. Ha netalántán mégis kiszúrnák, manőverezik majd a hajók esetleges támadásai elől és minden lehetséges eszközt bevetve elhárítani magáról az ellent. Figyeli a harc minden kimenetelét. Figyeli, hogy lehetne mindent előnyükre fordítani, hogy minél előbb lekapcsolhassák a kalózkodó bandát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Csüt. Nov. 24, 2011 10:17 pm

//Na emberek még egy kreditet levonok Very Happy mert nem tudom mit olvastatok el kollektíven, de 3 darab raj repül, amiben 5-5 repülő van//

A kereskedelmi szállító még mindig biztonságban van köszönhetően Ragzar (93%) pajzsának, és magát is a zöld búra mögé kell rejtenie a túlélésért. A többiek, parancsnokuk parancsára Taywler vadászhajók hajtóműveit veszik célbe. Közelharci fegyvereik, és Zöld Lámpás mivoltuk gyorsaságának köszönhetően a klónok pillanatok alatt szétszedik a hajókat. A mozgásképtelen roncsok csak lebegnek az űrben. Egyik sem sérült meg komolyabban, és így nincsenek halálos veszélyben a pilóták. Crow (79,5%), Sammy (80%) Tchtlaan (80%), Ike (80%) klónjaikkal körülveszik őket, és így elvágva az utolsó esélyt is a menekülésre.
- Megadjuk magunkat! - Jön a rövid tömör üzenet. - Életük legnagyobb hibáját követték el. Ezt elhihetik. - Jön a már kevésbe sem kedves üzenet, és talán fenyegető folytatás. A hajók TK-pajzsaik vibrálnak, miközben próbálják a sérült rész energiaellátását elállítani.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gid Lucione
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 93
Join date : 2011. Apr. 08.
Tartózkodási hely : Ott

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Pént. Nov. 25, 2011 5:33 pm

A támadás sikeres végződik az ellenség harcképtelen lett. Körül vesszük maradék klónjainkkal, hogy még a legkevesebb esélyük s elegyen a menekülésre. Én fülig mosolygok a többi klónnal együtt érezve, hogy ezt a csatát megnyertük. A szavak melyek felénk szóltak önbizalmat ad, hogy tényleg megnyertük ezt a csatát. Majd mikor jött egy annál nem kedvesebb fenyegetésnek szánt szöveg ami már kicsit felbosszantott, hogy ilyen helyzetbe még nekünk kéne vigyáznunk. A klónok kardjukat forgatják unalom elűzés képen. Várták, hogy mit fog parancsolni a két vezér. Én is ránézek Sam-re és Crow-ra. Valyon min törik a fejüket? A lényeg az volt, hogy a hajó még épen van. De amiket mondtak az úgy hangzott mintha hívtak volna valakit, hogy segítsenek nekik vagy nem is őket kellett volna legyőzni? Nem tudtam, de hamarosan ez nem így lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Pént. Nov. 25, 2011 5:58 pm

Crow elégedettséggel az arcán áll oda a vezérhajó elé, és nyugodtsággal hallgatja megadási szándékukat. Éppen értesíteni akarja a felsőbb hatóságot Taywler bolygójáról, mikor a következő mondat villámként hasít a lámpás fülébe.
- Abból nem eszel barátom. - Mondta a férfi alig hallhatóan, majd telepatikus úton üzent a többieknek.
- Jólvan emberek, mindenki formáljon egy ketrecet gyűrűjével, összeszokott csapat vagytok vegyétek vele körbe a hajókat. Ha ellenállást tanúsítanak, csökkentsétek a teret, szűkítsük kicsit a mozgási lehetőségeket. - Adta ki az utasítást a vezető, majd, hogy elkezdődjék a művelet, ő maga kezdte klónjai segítségével a börtönt megalkotni, remélve, hogy társai követik, és elég gyorsak lesznek ahhoz, hogy ellenfeleik hajtóműve még rossz állapotban maradjon addig, míg ők nem lesznek kész.
- Ha tüzelnének, a lukakat tömjétek le, ez esetben ne ketrec legyen, hanem doboz. Tette még hozzá, majd folytatta a műveletet, és próbálta összébb zsugorítani a dobozt, hogy a hajók összepréselődjenek annyira, hogy ne tudjanak moccanni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Szomb. Nov. 26, 2011 7:40 am

Na, ez egy egész könnyű győzelemnek tűnik. Voltak sokkal nagyobb csaták is a bolygómon, sokkal nagyobb falatnak tűntek ezek a gépek. Igaz, valószínűleg csak a gyűrűknek volt köszönhető az, hogy ilyen hamar elértük az áhított sikert. Mindegy is, a lényeg, hogy megmentettük a hajót.
A fenyegetés nem ér el hozzám. Értettem a szavakat, de ilyen helyzetben sokszor fenyegetőztek a bolygómon is, mégsem történt semmi. Ott akkor volt még súlya a hasonló szavaknak, elvégre egy egész elnyomó faj ellen harcoltunk, ezek viszont csupán kalózok, akik zsákmányszerzés céljából ütnek rajta a szerencsétleneken. Még ha vannak is többen, ők is csupán kalózok, akiknek gépei nem vehetik fel a versenyt a mi fegyverünkkel.
Crow parancséra ketrecet készítek, amit a klónjaimból alakítok át. Az oldalakat úgy helyezem, hogy az általam megtámadott hajókat összetereljék, s mindet ugyanabba a térbe zárják. Így mozogni biztos nem fognak tudni, s egy esetleges újabb támadást is meg lehet talán előzni. Azonban ha mégis próbálkoznának, akkor a ketrec réseit betömöm, így megfosztva őket minden lehetőségtől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Szomb. Nov. 26, 2011 9:53 am

Sam szinte már szomorkásan hallja a kalózok megadását. Ilyen könnyű győzelem lenne? Lehetséges, de elég valószerűtlen. Amint a kalózok újabb fenyegetéssel jönnek, Sam ismét izgalomba jön. T'Chtlaan példájára ő is a klónjait alakítja át ketrec formájúra, igaz, ő rögtön doboz alakúra készíti. Eközben szép lassan zsugorítja az egészet, egészen addig, amíg a hajóknak már szinte semmi terük sincs mozogni.
Nagyon nem tetszik ez neki. Minden túl egyszerűnek tűnik, vészesen egyszerűnek. Habár ezek csak egyszerű kalózok, akik szánalmasan kevesek a Zöld Lámpásokhoz képest, Sammy akkor is rosszat sejt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Kedd Nov. 29, 2011 2:24 pm

A hajókat elkapták a többiek, jómagam helytálltam a szállítóhajó védelmében. A többiek a teljes jogú szavát követve befogták a hajókat. Ámbár furcsán adják meg magukat.
- Uram, ha közbeszólhatok, meg kéne hallgatni mit akarnak ezzel a fenyegetőzéssel, csak úgy utolsó szó jogán. Hisz több szemszögből kell látnunk a dolgokat ahhoz, hogy intézkedhessünk, még akkor is ha biztosak vagyunk a dolgunkban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Kedd Nov. 29, 2011 8:56 pm

A parancsra (ha jól gondolom) mindenki engedelmeskedik, és azonnal cselekszik. A ketrecek zölden villognak, és Crow (64,5%) tud a legtöbb ellenfelet összefogdosni. Sam (75%), és Tchtlaan (75%) klónok energiáig fordítja a féken tartás míg Ike (70%) az utolsókat ejti rabul. Egyik ellenséges hajó sem próbál megtámadni, vagy bármi más hasonló jellegű dolgot tenni.
Ragzor (85%) már kicsit furcsább problémába ütközik. A kereskedelmi hajó még mindig a védelme alatt van, és a pánikfélelemtől, vagy az új jövevények jelenléte miatt, továbbra is menekülni próbál. A védőburoknak nekiütközik, ez már magában az akaratpróba. Egy ekkora hajó lendületénél fogva is megterhelő megtartani, hát még ha folyamatosan gyorsít is a hajtóműveivel. A burok felizzik, és próbál ellenállni az újabb "támadásnak", még könnyedén bírja a dolgot.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Kedd Nov. 29, 2011 10:06 pm

- Ragzor, ez csupán elővigyázatosság. Nem történik velük semmi, csupán megelőzzük az esetleges támadást. - Válaszolt a kadét felvetésére Crow, mikor fél szemmel feltűnik neki a kereskedelmi hajó nyugtalankodása. Akaraterejével továbbra is fenntartja börtönét, majd a gyűrűt kihangosítóként használva felszólítja a hajót a maradásra.
- Azonnal felszólítom a hajó parancsnokát a megállásra. Igazolják magukat, szállítmányuk mibenlété és mozgásuk okát. - Hangzottak ellenvetést nem tűrő szavai, majd figyelme ismét a támadó hajók vezérére irányult, remélve hogy a kadét fenn tudja tartani még a pajzsot.
- Azonnali válaszokat akarok. Mit értett a fenyegetés alatt, és miért támadták meg a hajót? - Próbálta meg faggatni a kalózok vezérét, majd hogy bizonyítást adjon határozottságának, kisebbre engedte a börtön falait, ezzel jobban összeszorítva a támadókat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gid Lucione
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 93
Join date : 2011. Apr. 08.
Tartózkodási hely : Ott

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Pént. Dec. 02, 2011 1:50 pm

A ketrecek készen vannak a menekvés már esélytelen. Én inkább már dobozt csináltam nem ketrecet. A biztonság mindig előrébb kell lennie. Crow újra faggatni kezdi a kalózokat akiknek a helyét egyre jobban szűkíti. Én szerintem ez nem lesz hatásos mivel a kalózok nem szokták kifecsegni a titkaikat. Ha meg megöli őket csak gyilkolni fog sőt információ nélkül fogják elpusztítani őket, de igazából nem is volt jobb terv úgy, hogy más nem igazán bírtunk tenni. Így én is szűkítettem a doboz területét és egyre kisebb hely maradt meg nekik. Eközben a szállító hajó is mozgásba indult. Ha tudnák kik azok a zöld lámpások ami valószínű, hogy tudják biztos nem menekülnének. Vagyis akkor az nem biztos, hogy olyan ártalmatlan árut visznek. Talán valami illegális cucc van benne. Nem tudtam más okot mondani. Oda fordulok Crowhoz és Samhez, majd haptákba állva szóltam.
- Engedélyt kérek átnézni a hajó rakományát.
Szóltam neki, majd igen vagy nem azt tettem amire utasítanak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Pént. Dec. 02, 2011 8:39 pm

Sam hallja, ahogy Crow nekiáll faggatni a kalózokat. Nem nagyon bízik benne, hogy bármilyen információt ki tudna belőlük csikarni, mindenesetre a doboz segítségével továbbra is fogságban tartja a kalózokat. Amikor Ikeda engedélyt kér a hajó rakományának az átkutatására, helyeslően bólint. Ikeda foglyai köré saját dobozt készít. A börtön falait elkezdi szűkíteni, szép lassan, engedi a gépek összenyomását, egészen addig, amíg még nincsenek veszélyben a pilóták. Habár ő nem kérdezett, hátha ez jobb belátásra téríti a vezért. Eközben telepatikusan szól a foglyainak:
- Nem akartok segíteni a főnöknek?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Hétf. Dec. 05, 2011 8:13 pm

Mintha egyre nehezebb lenne megtartani a pajzsot amit emeltem. Eközben a parancsnokom adja a megnyugtatóválaszát, de érzem hogy egyre jobban a határaimat feszegeti. A hajó még mindig menekülni próbált. ~Vajon még is csak a vadászoknak volt igazuk?~ gondolom magamban. De minden eshetőségre nem bontom fel a pajzsot, sőt tovább tartom, kerüljön bármibe. Egy királyt nem ilyen egyszerű leteríteni, még egy ekkora hajó sem, ha olyan erővel van felruházva az ember, mint a lámpások ereje. Kitart ameddig lehet, tán még tovább, fáradalmát nem mutatva társai előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Csüt. Dec. 08, 2011 11:22 pm

Ikeda (59,5%) szkenneli a hajótestet, és meglepetésére csak nagy ürességet talál. Nem azt a tényleges ürességet, hanem nem talál adatot. A gyűrűje cserben hagyta. Mielőtt még a "kalózok" válaszolhatnának Crow (54,5%) kérdésére, olyan történik amire senki sem számított. A kereskedelmi hajó teste szétnyílik. Elsőre talán a támadások utóhatásának tűnhet, de aztán meglátjátok a színt. A félelem színét.
Egy méretes teljesen sárga cirkáló bujdosott előletek. Ragzor (77,7%) pajzsán, mint forró kés a vajon, úgy vág át. A sebessége nem nagy, de bárki is építette a hajót, egy biztos, nem akarta, hogy a hadtest felfedezze, vagy akár csak a közelébe jusson.
Sam (69%) telepatikus üzenetére, a vadászok pilótái nem reagálnak, de nem is tesznek semmilyen támadó jellegű mozdulatot. Tudják, hogy nincs esélyük akár egyikőtök ellen sem, nem hogy egy egész csapat ellen. Tchtlaan (67%) csak továbbra is a foglyok rabul ejtésén, és zárva tartásán foglalatoskodik.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gid Lucione
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 93
Join date : 2011. Apr. 08.
Tartózkodási hely : Ott

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Pént. Dec. 09, 2011 4:19 pm

Engedélyt kapok átkutatni a raktért, szkennelem, hogy mit hordoz magába a hajó, de....semmi? Nem mutat ki semmit a gyűrű úgy látszik most nem fog hasznomra válni. Néhány perccel később a hajó test ketté válik és jól láttam? Egy méteres kis cirkáló jött elő sárga színben ragyogva. A félelem színe, hallottam róla, de még testközelből sose láttam. Ösztönösen cselekedve, mint a kalózok vadász repülőjét megpróbálom egy bedobozolni a kis cirkálót. Bár az erőm végénél járok, de ha nem sikerül újra és újra megpróbálom megállítani. Igaz, hogy Ragzar pajzsa is segíteni fog ebbe. Várom a további intézkedéseket a vezetőktől , majd aszerint cselekszek. Közben figyelmesen nézem, hogy mit is csinál a cirkáló.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Szomb. Dec. 10, 2011 8:24 am

Sam, amint észreveszi a sárga színt, felhagy a kalózok kikérdezésével, és minden figyelmét a hajóra összpontosítja. Amióta Zöld Lámpássá vált, azóta nem érintkezett a sárga színnel, de már hallott róla történeteket, és a kiképzés során egyértelműen leszögezték: óvakodj a sárgától. A hajót egyértelműen ellenük tervezték,így hát aligha lehet szó békés megoldásról, habár lehet, hogy Crow most se fog rögtön erőszakhoz folyamodni. Sam egy darabig azt fontolgatja, hogy a kalózokat használja fel a támadásra, elvégre eredetileg is ezt akarták, csak kapóra jönnének. Telepatikusan figyelmezteti Ikedát, hogy a gyűrűnek itt semmi haszna, valami mással kéne próbálkozni. A gyűrű segítségével megállásra szólítja fel a cirkálót, még ha biztos is benne, hogy nem sok haszna van. Ezután gyűrűjét kikérdezi a cirkálóval kapcsolatban. Hol gyártották, milyen típus, egyáltalán be van-e jegyezve valahol. Tovább figyeli a hajó mozgását, egyelőre nem tesz semmilyen támadó mozdulatot, és a kalózokat is irányítás alatt tartja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Szomb. Dec. 10, 2011 5:58 pm

A többiek vallatás gyanánt elkezdik zsugorítani a ketreceket, amiben a fogolyokat tárolják. Ez annyira nem tetszik, szóval nem is csatlakozom hozzájuk. Hamarosan viszont megzavar a koncentrációban valami olyan, amire egyikünk sem volt felkészülve. A hajó szétnyílik és egy cirkáló jön ki belőle, amelyet a félelem színére festettek. Valószínűleg el akarták rejteni előlünk. De vajon mi lehet ez az egész? Lehet, hogy a kalózok tudtak erről az egészről és ezért akarták elpusztítani a hajót?
- Azt javaslom, kövessük a hajót! - mondom a két főnöknek.
Nem látom sok értelmét, hogy most elkezdjük használni ellene a gyűrűinket, úgy sem használ ellene semmit. Elengedem az általam fogva tartott hajókat, hátha nekünk segítenének. Ha közben rosszul számoltam volna és ránk támadnának, akkor pajzsot képzek magunk köré, majd újból megpróbálom összefogni őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Szomb. Dec. 10, 2011 6:38 pm

Nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kellenének és ez Crow-nak egyáltalán nem tetszik. Kezdi elveszíteni a hidegvérét, és az sosem jelent jót, főleg a körülöttük lévők számára.
Miután szemtanúja lesz a sárga hajó felbukkanásának, rájön, hogy újra kell szerveznie a csapatot. Látszólag megdöbbentek a látottakon, a Charmati fintorral nyugtázta a cirkáló megjelenését.
Mivel lassan mindenki elengedi a ketrecet, Crow nem totojázik, szóra emeli a száját és már társai számára ismert esküt kezdi el mormolni.
- Világos nappal vagy sötét éjszaka, nem menekülhet előlünk a gonoszok hada, és kik követik a gonosz lényét, félhetik hatalmunk a Zöld Lámpások fényét! - Kiáltotta, és megpróbálta digitalizálni a kisebb flottát. Tudta, hogy nagy akaraterővel rendelkezik, és reméli, hogy nem lesz problémája a gyűrűjébe börtönözéssel, kiképezték őt, nem vallhat kudarcot.
Ha végbemegy a kis "varázslat", és sikeresnek bizonyul, társaihoz hasonlóan ő is a cirkáló után iramodik.
- Ne féljetek! A sárga szín a félelem jelképe, mutassátok meg, hogy az akaraterőtök nagyobb, mint a félelmetek! - Mondta a többieknek, miközben azon elmélkedett, vajon miért rejtették el a kereskedelmi hajót előlük. Valószínűleg azért, mert van benne valami, amit mostmár a sárga hajó visz magával.
- Tartsátok figyelemmel a hajót, jelezzetek ha gond van. Ragzor te velem jössz. Bemegyünk. - Adta ki utasítását a férfi, és arra felé vette az irányt amerről a sárga hajó kirepült. Talán van a kereskedelmi szállítón valami, ami választ ad a hadtest kérdéseire.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Csüt. Dec. 15, 2011 9:09 am

Ki tartottam, bármi is történt, nem hagytam menekülni a hajót. Azonban minden megváltozott, amikor egy sárga cirkáló játszi könnyedséggel törte át a pajzsom. Nem igazán tudtam ezeket az eseményeket hirtelen hová tenni, de látva társaimat, ők is meg lepődtek. Majd eszembe jutott a sárga szín. Nem igazán számítottam rájuk, de úgy látszik még is csak megtörtént. A parancsnokom Crow utasítást ad ki a többiek felé mint ahogy felém is. Azt akarja hogy vele menjek. Nem kell többet mondania. Szó nélkül követem a hajó felé, hogy átnézhessük a belsejét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Szomb. Dec. 17, 2011 5:02 pm

//Na akkor először is, had gratuláljak Védelmező ez a dolga egy igazi vezetőnek. Másodszor a sárga színű dolgokra nem hatnak a gyűrűitek ereje, de csak az újoncoké, és ezt azért gondoljátok végig miért is van így.//

Crow (44,5%) a gyűrűjét, és minden akaraterejét beveti. A saját klónjai megszűnnek körülötte, de az ékszer magába fogadja a hajókat. Így már nem tudja meg egyikőtök se, hogy mellettetek harcoltak volna-e, vagy sem. Ragzor (77,5%) könnyedén követheti.
Ikeda (56,5%) megpróbálkozik a pajzzsal történő megállítására, de nem sok sikerrel. A hajó lassul még jobban, igaz így sem volt a leggyorsabb hajók közé való. Sam (68,5%) gyűrűjét beveti, semmit sem talál róla. A gyűrű látja a hajót, de nem tud bejutni, vagy bármilyen használható információt adni róla, azon kívül amit te is látsz. Nagy, sárga, lomha, és biztos valami nagyon nagyot hord a hasában. T’Chtlaan (66,5%) javaslata meghallgatásra talált, és még talán többre is. Támadni nem tud már a hajó, az ágyúit a külső rétegen hagyta, így aztán rájöttök, hogy igaz csak ideiglenesen, de biztonságban vagytok. A hajó pedig lassan, de biztosan, tör át az elé kirakott pajzsokon, és próbál menekülni.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gid Lucione
Huligán
Huligán
avatar

Hozzászólások száma : 93
Join date : 2011. Apr. 08.
Tartózkodási hely : Ott

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Csüt. Dec. 22, 2011 4:31 pm

Hamarosan Crow elindul Ragzarral felkutatni a hajót, hogy mit is hordozhat magában. Nem teljesen, de sikerül lassítanom a sárga fényű hajót. Próbáltam minél többet segíteni, hogy sikeres legyen az akció. Újra kérdés merül fel bennem, mert láttam Ragzar pajzsa egy ideig még kitart. remélhetőleg. Ekkor oda fordulok Samhez.
- Mit tehetek még Sam parancsnok?
Kérdeztem és újra haptákba vágtam magam mint egy engedelmes katona. Hallottam, hogy ilyenek is a Föld nevű bolygón lévő humanoidok is. nem tudtam róluk sokat csak annyit, hogy nagyon le vannak maradva technikailag. De elég kitartónak látszanak ahhoz képest ezért próbáltam minél többet megtudni róluk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Szer. Dec. 28, 2011 11:18 am

Ahogy Crow és az említett Ragzar beljebb haladnának az űrhajóba, máris rakoncátlankodik a kinti, sárga színnel ellátott jármű. Mivel, ha nem néznek szét odabenn, ugyanott lesznek, mint eddig voltak, így hát ismét felszólítja a kadétokat a sárga hajó feltartóztatására.
- Aki kinn tartózkodik, mindenki tartóztassa fel. Sam te már megtapasztaltad a sárga szín erejét, tartsatok ki, míg szét nézünk a hajón. Higgyetek, és akarjatok! - Adta ki az utasítást a férfi, majd Ragzarnak intett, hogy kövesse feljebbvalóját.
Amint belép a kereskedelmi hajóra gyűrűjével egy Chormati nyílpuskát formál, és fel is tölti azt. Nem szeretné, ha csapdával találná szemben magát, és ennek Ragzart is kitenné.
- Légy résen katona, lehet, hogy csapda vár itt minket. - Utasítja figyelemre a fiút.


//Off: Emberek, haladjunk a kalanddal, írjatok! //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Csüt. Dec. 29, 2011 11:43 am

Sam Ikeda felé fordul, majd rövid utasítást ad a hajó pajzzsal történő megállítására. Habár az eddigi kísérletek kudarcba fulladtak, ezúttal Sam, Ikeda, és T'chtlaan együttes erővel képzik a pajzsot. Talán még ez se fogja megállítani, de a három Zöld Lámpás ereje már elégnek kell lennie. Csupán addig kell kitartani, amíg Crowék bent vannak. Minden erejét beleadja, még nem aggódik a gyűrűje energiája miatt, habár a kadétokat figyelmezteti, hogy talán jobb lenne kevesebb energiát beleadniuk, tartalékolva az értékes erőt, amit a gyűrű hordoz magában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Pént. Dec. 30, 2011 11:58 am

Ahogy egyre beljebb haladunk, a levegő úgy egyre feszültebb. Szinte már szikrázik. A teljes jogú parancsnokom mellett haladva bőven van akkora hely hogy akár többször is beleférjek. Mindent amit fontosnak tartok magam körül alaposan körültekintem, hátha mondanak majd valamit a hajó céljáról, főként hogy mit szállítanak itt és hogy miért. De a fő áru a sárga hajóban van. Nem merem egészen biztosra venni ezt, akár lehet megtévesztés is.
- Ne aggódjon parancsnok, ha ez csapda, mi belesétálunk. Elvégre ez a mi feladatunk, életünket áldozzuk a jóért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
avatar

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Pént. Dec. 30, 2011 11:31 pm

Crow és Sam is a sárga hajó megállítására buzdít minket. Nem tudom, mi lesz a többivel, de a parancs az parancs. Ikeda egyedül nem sokra jutott, hárman viszont biztos vagyok benne, hogy többre jutunk, talán képesek leszünk teljesen megállítani a hajót. Egy pillanatra eszembe jut, hogy körbefogom, esetleg egy fogóval tartom ellen, de elvetem, valószínűleg gyenge próbálkozás lenne egyedül. Inkább a pajzsot kellene nekem is erősíteni. Oda is csoportosítom az energiámat, hogy hármunk ereje ott egyesüljön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   Vas. Jan. 01, 2012 12:54 pm

A légzsilip kinyílik a két Zöld Lámpás előtt, és így be tudnak jutni. A szín csak egy szín, mégis mintha csak rátelepedne érzékeikre. Sárga minden a belseje, a folyosók falai, a kijelzők, és még a fények is azok. Mintha csak egy sárga csillag felszínén bandukolnátok. A folyosók útvesztőjében nem kell bandukolnotok, mert olyan egyszerű a felépítés akár egy bot. Egyetlen elágazáshoz értek, három felé ágazik. Előre mentek akkor egy másik légzsiliphez juttok, balra a pilótafülkébe, jobbra pedig a raktér van. Persze ezek is sárga felirattal vannak kiírva. Crow (44,5%), Ragzor (77,5%) döntés előtt áll.
Sam (65,5%), Ikeda (53,5%), Chtlaan (63,5%) csapatmunkához lát, és a pajzs egy csapatvezető akaraterejével együtt már megállít bármit. Három Zöld Lámpás csodákra képes, még egy ilyen pokoli szerkezet ellen is. A hajó megáll, de nem tétlen. A hátsó részében a valami megváltozik, a hajtóművek feltöltődnek, és a hajótest is megváltozik. Mintha csak egy hatalmas héj nőtt volna az oldaláram, kinyílik és pajzsot alkotva, egy hegyes kúppá alakul.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet   

Vissza az elejére Go down
 
Smaragd Harcosok - 3104. űrszektor Taywler körzet
Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» 3 - Fejlődés és a Bushido
» Smaragd Park
» A Kék Körzet romjai
» Kék Körzet (Hold)
» Hold, Kék Körzet

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Egyéb alternatív világok helyszínei-
Ugrás: