DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
A Nagy Vad I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
A Nagy Vad I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
A Nagy Vad I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
A Nagy Vad I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
A Nagy Vad I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
A Nagy Vad I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
A Nagy Vad I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
A Nagy Vad I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
A Nagy Vad I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
A Nagy Vad I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 A Nagy Vad

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeKedd Nov. 22, 2011 9:09 pm

Füstös, poros, mocskos kiskocsma. Soha nem jöttél volna ide, legalábbis inni. Már a koszos poharakra való ránézéstől is hereherpeszt lehet itt kapni. A célpontod egy férfi, ilyen egyszerűnek még sosem láttad a feladatot. A tizenöt milliós díjazás, nevetségesen sok ekkora kaliberű célpontért.
A Nagy Vad 2rxzl75
Egy kísérleti laboratórium dolgozója volt, míg meg nem szökött és úgy gondolta, hogy végkielégítésként magával hozza a legértékesebb dolgot. A szajré annyira titkos, hogy senki sem tud róla semmit, de az biztos, hogy megéri miatta a fickó aranyban az árát.
Még nagyon nyomozni sem kellett. A munkatársai készségesen elcsicseregték hol vannak a törzshelyei, a pultos pedig egy kevéske javadalmazásért meg is mondta mikor szokott erre járni. Így hát most itt vagy/jöttél hogy megvárd míg a fickó birka módjára belépjen a vágóhídra.
A kocsma kinézete ellenére elég tágas. Középen a bárpult, a fal mellett asztalok. Hátul boxok, ahol most is éppen nagyban megy a hepaj. Legalábbis az eszméletlen kurvák, és a fegyverdörgések számából ítélve. A bejárat felőli oldalon éppen, hogy csak pár gyanús külsejű kuncsaft iddogál, és próbál láthatatlanná válni.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
Demolition Captain

Hozzászólások száma : 289
Join date : 2011. Apr. 06.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeKedd Nov. 22, 2011 9:17 pm

Hát nem éppen álmaim kocsmája, bár az sem volt éppenséggel az, ahonnan ide jöttem. Ha bele gondolok, hogy az a bunkó széttépte a naplómat, kezdem megbánni, hogy mégsem öltem meg már ott helyben. Kissé körbenézek a füstös helyen, de persze nem túl feltűnően, nem kell, hogy turistának nézzenek egy ilyen környéken. Tuti ismét belém kötne egy olyan bunkó palánta, akit a múltkor falnak repítettem a képességemmel. Elsétálok a bárpulthoz és kérek valami jó erőset magamnak inni, de nem kortyolok bele. Legalábbis még. Először is szeretném megőrizni a józanságomat, ha a préda gyanútlan módjára betoppanna, másrészt viszont nem bízom annyira az itteni poharak tisztaságában és nem kéne összeszednem egy jó kis fertőzést, mert a faji másságomból adódó képességek nem terjednek ki krónikus fertőzések regenerálására. Így hát jobbára ott várok a bárpultnál és nézelődöm a "vendégeken". Miközben poharamra tekintek, már ha egyáltalán ad valamit addig inni a "kedves" csapos, azon morfondírozom, vajon mennyi söpredéket hordhat a hátán ez a galaxis.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
Kártyás ember

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeKedd Nov. 22, 2011 9:39 pm

Na itt is vagyunk. Itt ülök a pultnál, és unatkozok. Elcsevegek az alja néppel, mesélek nekik, meg kártyázok. Ez ám az élet! Nem is hinné az ember, hogy épp gyilkolni készülök. Hál isten nem nagyon tűnök ki a tömegből a kinézetemmel. Ez tipikusan az a hely, ahol az univerzum legalja található, kezdve a lecsúszott üzletemberektől, át a magamfajta csempészekig. Nagy eséllyel egy-két bérgyilkos is akad itt. Főleg, hogy egy ilyen könnyűnek ígérkező, és hatalmas jutalommal járó melóra hülye, aki nem csap le azonnal. Na mindegy. Egy ilyen koszos lebujban úgyse tudnám kiszúrni, hogy ki pályázik még arra a tudósra, úgyhogy meg se próbálom megkeresni őket. Inkább tovább dumálok ezzel a férfival velem szemben, akivel épp nagyban játszunk. Fél szemmel továbbra is figyelem a bejáratot, várom a célpontot. Beszélni nem nagyon beszélek, a lapokat is csak úgy rakosgatom egymásra, érzem, ahogy belép a célpont, jó pár humanoid fogja magát rávetni szerencsétlenre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gid Lucione
Huligán
Huligán
Gid Lucione

Hozzászólások száma : 93
Join date : 2011. Apr. 08.
Tartózkodási hely : Ott

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeSzer. Nov. 23, 2011 2:37 pm

Kicsit fáradtan, de épen ideértem. Ez volt az a hely ahol az állítólagos célpont jár. Kicsit furcsának találtam, hogy nem jöttek még ide megölni őt, de nem zavart. Jobb ha én fogom el előbb, mint a többi. Abba biztos voltam, hogy nem fog csak úgy betoppanni, hogy mindenki felismerje. Akkor biztos, hogy valami álcája lesz. Bár nem mintha engem nem keresnének, de most ez a legkisebb bajom. Valójában az egyetlen is. Leülök egy asztalhoz ahol egy kártya party folyik. Egyik ujjammal koppintok az asztalon, hogy én is beszállok. Az osztó odaadja a lapokat, majd elkezdődik a kör. Közben izgatottan nézem jön e az áldozat. Ennél a helynél bármi jobb lehetett. A poharak olyan undorítóak voltak, hogy bármi kórt el lehetett kapni. értelem szerűen ezért se toltam le egy kortyot a torkomon. Eddig minden nyugalmas volt senki nem csinál semmi zűrt. Unalmas volt. Izgalmat akartam, de úgy látszott egy ideig ezt még nem kapom meg. Elég sokféle lény fordult meg itt. Volt aki teljesen be volt burkolva páncéllal és volt aki egy hétköznapi ruha darabba volt. lehet, hogy zűrt kéne kevernem vagy valakit kinyírnom egy néptelen helye. Így szerintem le is mondok a vadászatról pedig elég nagy összeg van ráírva. Ha egyszer is egy pillanatra meglátom a hapsit azonnal elcsalogatom ebből a helyből. De ez nem lesz olyan könnyű amilyennek hangzik. Vannak itt más emberek akik épp úgy akarták ezt a pénzt. Közbe eljött az én köröm. Eldobom a lapokat, két kettessel nem nyernék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeSzer. Nov. 23, 2011 9:03 pm

A Nagy Vad D_www.kepfeltoltes.hu_
Phaedra:


[Fujj...mindjárt hányok....mi ez a hely??.a falakról folyik a kosz...és az ablakokról is..végülis voltam már rosszabb helyen is..szeretem elnézni ezt a sok undrorító vadállatot itt körülöttem...olyan meghitten iszogatnak..hhahah...dehát ennyi pénzért megéri....bár azt nem tudom mit tudhat ez a pasas...de mindenesetre eggyel kevesebb..még élvezni is fogom telelöni az undorító sárga pofáját.....kicsit feszűl rajtam ez a ruha...de elvégre egy örömlány így néz ki itt....]
[beöltöztem örömlány ruhába...és várom hogy megérkezzen és leüljön valahová..persze nagy a valószínüsége,hogy álruhában lessz...dehát a sárga pofikája nekem mindent elárúl..azátán amikor leült...persze véletlenűl megcsúszok és a karjaiba esek...aztán megpróbálom elcsalni egy kis "csínytevésre"......hátha kapós éessz...és akkor pá...barátocsám....csak arra kell figylenem ,hogyha más is rá vadászik ne vegyék észre rajtam ,hogy fegyver van nálam....adig is úgyteszek mintha egy örömlány lennék...ez a hülye cipő a végén még feltöri a sarkam...]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeCsüt. Nov. 24, 2011 9:39 pm

A társaság sokat szépült, mióta Phaedra a helyszínre érkezett. Egyikőtök sem számít rá igazán, hogy a célszemély belépjen. A hangulat csak fokozódik, és a háttéri boxból jövő zajok is inkább egy disznóól kedves röfögésére emlékeztethet titeket. (Bár lehet hogy inkább űrdisznók, hangjaira.)
Ekkor kicsapódik az ajtó, és a dohos fülledt levegőt felváltja a kinti szmog, és a közeli gyártelepeknek füstje. Egy vézna sárga bőrű férfi lép be. Háta görnyedt, szemei beesettek, és csak a kilátástalanságot lehet kiolvasni belőlük.
A Nagy Vad 6pom85
Belép, körülnéz, és elindul a pult felé. Már a fél távot meg is teszi, mikor hirtelen megáll. Újra körülnéz, de mintha már keresne valamit. A gyanakvás ráncai redőzik a homlokát. Végül valami furcsa indoktól vezérelve elkezd beszélni.
- Honnan tudod te azt? - Teszi fel a kérdést, csak úgy magának, de elég hangosan hogy mindannyian halljátok ha figyeltek. - Én nem látok semmit. Csak egy ital, és már megyek is, ne zsörtölődj már annyit. - Ezzel újra elindul, és egy furcsa italnevet mond, amit a csapos készségesen elkezd készíteni.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeCsüt. Nov. 24, 2011 10:01 pm

A Nagy Vad D_www.kepfeltoltes.hu_

Phaedra:

[Jajjj....mennyi ideig kell még ebben a ruhában lennem??...jöjjön meg már az a nyamvadt kis ürge...fujj azthiszem szemet vettett rám az egyik háromszemű kis izé....na nem abból nem eszik....áá..itt is van....kinyilt az ajtó....hmm...ahogy látom mások reakciójából...nem csak nekem kell....]
[...mit mond?...kihez beszél??.....Jézusom..ez fogyatéékos.....még ez is....kihez beszél egyátalán....skrizofén vagy mi??....mindegy ha megölöm az egyik énjét a másik is meghal..hahaha...na odamegyek hátha igénybeveszi a szolgálataimat..]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
Kártyás ember

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeSzomb. Nov. 26, 2011 9:43 am

Hoppá, kit látnak szemeim! Azt hittem, még egy napot eltölthetek itt tétlenül, keveredve a haszontalanokkal, de nem, itt az én időm! Szóval így néz ki élőben az a két lábon járó pénzeszsák. Na jó, be kell vallanom, valahogy nagyobbnak képzeltem. És nem ilyen szerencsétlenül görnyedtnek, és feszültnek. De a látszat néha csal, ne ítéljünk előre!
- Honnan tudod te azt?- Ó, tehát skizofrén is? Hé, talán még meg is könnyítheti a munkámat. Na de gyorsan kell cselekednem, ki tudja, hányan kapták fel a fejüket a fickó érkezésére. Elfordulok a partnereimtől, megköszönöm a játékot, majd kicsit arrébb ülök, közelebb a célponthoz. Az asztal alatt kezembe veszek egy füstgránátot, kábító gázokkal benne, és egyelőre magamnál tartva, várva a megfelelő pillanatot. Ha bárki akár csak egy ujjal is hozzányúl, azonnal eldobom a gránátot, ezzel káoszt okozva a lebujban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gid Lucione
Huligán
Huligán
Gid Lucione

Hozzászólások száma : 93
Join date : 2011. Apr. 08.
Tartózkodási hely : Ott

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeSzomb. Nov. 26, 2011 11:01 am

Elkezdődik egy új kör a kártya partiba. Ma nincs szerencsés napom. Nem jönnek a lapok és én csak sorra dombom be őket. Oda dobom a kártyát az osztónak és felállok. Ezzel jeleztem, hogy már nem folytatom a játékot. Már nem tudtam mit csináljak, semmi sincs ezen a átkozott helyen. ~ És hol van a célpont? ~ Erre a kérdésemre be is toppan. Kis alkatú, görbe hajlamú ember. Magába kezd el beszélni. Jó, még hülye is! Látom ahogy már pár ember körülötte sürög-forog. Biztos nem egy italért mennek oda. Egy nő elkezd feléje közelíteni míg egy másik csak vár egy helyben és valamit szorít a kezében. Talán gránát, vagy valami fegyver. Elmosolyodok és érzem újra felpumpálódik bennem az adrenalin. ~ Akkor kezdődjék a műsor! ~ Mondom magamban, majd egy füstgránátot begurítok a célpont alá. Mikor robban és előjön az átláthatatlan füst. Ha semmi nem fog közbe avatkozni akkor előveszem fegyvereimet (acél tenyért) és harcolni kezdek az elémbe állókkal vagy aki meg akar akadályozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
Demolition Captain

Hozzászólások száma : 289
Join date : 2011. Apr. 06.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeSzomb. Nov. 26, 2011 5:50 pm

Megérkezik a várva várt zsákmány. Na jó, az igazi zsákmány maga az arany, de a fickó juttat majd hozzá engem eme remek jutalomhoz, és egyelőre úgy látszik, hogy még megizzadnom sem kell majd érte. Azonban ezt hamar megkérdőjelezem saját magamban, amikor a fickó, nem sokkal a megérkezése után elkezd önmagával társalogni és látszólag ő azt is hiszi, hogy van ott vele rajta kívül még valaki. Hát ez remek! Több préda közül nekem egy olyat kellett kifognom, amelyik még őrült is? Ez aztán a skizofrénia. Bár több szempontból még könnyítő tulajdonság is lehet, hogy a célszemély tudathasadásban szenved. Vagy csak szimplán bolond. Na de sebaj. Egy darab villanógránátot húzok elő a tarsolyomból, majd be is vetem és a kocsmába gyanútlanul belépő célpont lába elé dobom azt, majd szorosan becsukom a szemeimet. Remélem a villanás eléggé megvakít egy időre mindenkit ebben a lebujban, hogy ne törhessen ki pánik, vagy ami még rosszabb, tömegverekedéses botrány és különösebb felfordulás nélkül magammal tudom vinni a fickót. Azonban ha valaki ennek ellenére mégis megpróbál az utamba állni, lökéshullámaimmal taszítom távolabb tőlem és a célszemélytől. Ha maga a célszemély is ellenáll, megpróbálom torkon ragadni és megszorítani a nyakát, hogy megijedjen. Ha sikeresen elértem hozzá, ezen módszerrel elkapom a torkát és gyorsan elkezdem kivinni őt a kocsmából és elkezdem a hajóm felé hurcolni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeSzomb. Nov. 26, 2011 6:47 pm

A célszemély megtorpan. Szemeit idegesen jártatja körbe, és végül megállapodik Phaedra-n, aki csábító járását előadva, szinte mindenkit levesz a lábáról a környezetében. Ám ekkor a férfi előre nyújtja kezét, és azt kiáltja.
- MIIIIII??!?!??!?!?! - Kiáltja újra a semmibe, és ekkor indul el útjára a két gránát. Phaedra vállai felett szállnak, és pontosan Sanji lábaihoz érkeznek. A férfi lábai elkezdenek remegni, és még látjátok a fájdalmasnak tűnő pillantást, amint felfogja mi is fog történni a következő pillanatban.
De nem csak ez történik abban a pillanatban. Hátul a csinnadratta a tetőfokára hág, majd egy pillanatra sikolyokat is hallatok. Az i-re a pontot a hárommellű nő térségen való átrepülése teszi fel. Sikoly elhal mikor a fejjel ellenőrzi a faj szakító szilárdságát, és sajnos még az érdekes koponyaszerkezete sem elég, ahhoz hogy megtartsa eszméletét. Ez mondjuk a javára válik. A hátsó boxból kilép ő, a fejvadászok legrosszabbika, aki mellett senki nem mer megmaradni, és az biztos hogy nagy galibát fog okozni.
A Nagy Vad Lobo_029
Ez azért is biztos, mert a nélkülözhetetlen láncos kapója a bal kezében van, és a jobbjában pedig egy irdatlan nagy sorozatvetőt tart. Az a fajta, amelyikre ha az ember rápillant tudja, hogy melyik oldalán is szeretne lenni, és ha már a rossz oldalán van, tudja, hogy nem sok esélye maradt, hogy elszopogasson még életében fél cent égetett szeszt.
Ekkor a világ felrobban, először csak füst, majd vakító fény, végül "Budda Budda Budda"-ra emlékeztető hang zárja a sort. A közönség nagy része megvakult a vakító gránátnak köszönhetően, de előtte még mindenki láthatta, hogy füst borítja be a sárga fickót, aki folyamatosan hörög és motyog valamit. Végül Lobo fegyveréből irdatlan nagy kaliberű töltények szállnak ki, és gránátnak köszönhetően mellé mennek, de a falból kiszakadó darabok nem hagynak semmi kétséget. Inkább halva akarja elkapni, mint élve. Xeirus-on kívül mindenki vakságból próbál kilábalni, és csak foltokat, meg hangokat hallanak. Xeirus pedig fényt látta, de hamarabb túl tudja tenni magát a többieknél, de Sanji-t még így sem tudja meglátni a füst miatt.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
Kártyás ember

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeSzomb. Nov. 26, 2011 7:01 pm

Na, ennyit erről. Legközelebb azonnal támadok, semmi kétség. Sejtésem beigazolódott, rajtam kívül még ketten gondoltak a felfordulásra, valaki bedobott egy füstgránátot, amilyet én is akartam, egy másik pedig valamiféle villanó gránátot dobhatott. És ha mindez nem lenne elég...ne, ne, ne, csak Lobot ne! Ez a rohadék évek óta keseríti meg az életemet, célpontokat halász el előlem, zsákmányokat nyúl le, amik engem illetnének. De ez most az enyém! Ez az ürge most csak az enyém, kell nekem az a pénz.
Habár még mindig vaksággal küszködök, kitapogatok egy füstgránátot, ami tele van bénító gázokkal, és elhajítom Lobo irányába. Fogalmam sincs, hogy reagál rá, de ha ő nem, legalább a többi fejvadászt elintézhetné. A bénító hatása csak pár percig tart, de ha mázlim van, akkor annyi úgyis elég nekem. Gázmaszkomat gyorsan felrakom, majd sietősen, imbolyogva megindulok abba az irányba, ahol nemrég még tisztán láttam a bejáratot. Bárki is fogja kivinni Sanjit, ott fogja tenni, és ez esetben én kívülről fogom várni őket, a jó öreg rohampuskámmal a kezemben. Ha közben belefutnék valakibe, gyorsan félrelököm, ki tudja, barát vagy ellenség-e. Jobban mondva ellenség-e, nekem aligha vannak barátaim.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gid Lucione
Huligán
Huligán
Gid Lucione

Hozzászólások száma : 93
Join date : 2011. Apr. 08.
Tartózkodási hely : Ott

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeVas. Nov. 27, 2011 12:18 pm

A gránátok robbannak, de sajnos nem csak az enyém. Egy villanó gránát is kapott helyet Sanji lábánál amitől pár percig vakságba száműz. Nem látok semmit és ez nagy bajt fog még okozni. Hamarosan a nagy tömeg szaladgál, kitör a pánik. Már egy kis homályos látásom van, de ez is rossz ebbe a helyzetbe. Valakit látok jönni az egyik boxból. Nagy darab fickó volt. Haja fekete volt, szeme sárgán villogott, kampója és géppuskája csillogott. Már mindenki rájöhetett, hogy ki az. A fejvadászok legrosszabbika. Ő még sok bajt fog okozni az biztos, de nem törődtem ezzel. Ha van egy jó stratégia minden megnyerhető. Még mindig nem jöttem ki a vakságból, de mikor meghallom a lövések hangját Lobo fegyveréből reflex szerűen oldalra ugrok. Előveszem pisztolyomat és mivel még Lobo jelenti a legnagyobb veszélyt, a szemére célzok és meghúzom a ravaszt. 5 lövést adok le aminek nagy része biztos nem talált. Ezután gyorsan a pult mögé menekülök, majd közben újra mozgok mivel a fejvadász nem hiszem, hogy tűri a támadásom. Kicsit aggódok, hogy Sanjit elviszik mielőtt észbe kapnék, de úgy látszott Lobo inkább megöli mintsem élve vigye el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeVas. Nov. 27, 2011 8:26 pm

A Nagy Vad D_www.kepfeltoltes.hu_

Phaedra:[Hm.....látom tetszem neki....]
-Héj....
[ekkor két gránát hasít el a fülem mellett.....majd közben hallom,hogy hátúl is történik valami.....de a következő pillanatban a földre estem és semmit nem látok a fénytől.....jajjj....ahogy hallottam mindenki azt kiabálja ,hogy Lobo....ez biztos valamien sztár...vagy fogalamam sincs....amíg nem akadályozza a tervem nincs vele bajom....[ekkkor elkezd lövöldözni.....]...na jó most volt elég.....elkezdett tisztulni a látásom....de így is csak homályos foltokat láttam....ledobtam magamról az álruhát...bemenekültem egy eldölt asztal mögé....már csak egy kicsit volt homályos a látásom....a célpontal nem törödtem....csak Lobo érdekelt...]
[megpróbálom megragadni a golyókat amiket kilőtt és feléje irányítani.....hogy a testébe hatoljanak...ha pedig ez nem válna be a láncot a kezén úgy összeszorítom ,hogy széttörjön a keze....majd a nyakára tekerni hogy megfuladjon...persze ha valaki rámlőne közben...akkor résen leszek..]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
Demolition Captain

Hozzászólások száma : 289
Join date : 2011. Apr. 06.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeVas. Dec. 04, 2011 9:30 am

Remek, beindult a banzáj. Megpróbálok elindulni a nagy füstben, hátha utamba akad a célpont vagy Lobo. Utóbbinak annyira nem örülnék, mindenesetre akkor legalább szétkaphatom, amiért szétszedte a helyet és felfordulást csinált a vadászatomból, ami így könnyen ugraszthatja a lóvémat, pedig annak nagyon nem örülnék. Szóval keresőútra indulok hát, szerencsére előnyömre van az, hogy nem vakultam meg annyira, mint vélhetően a többiek, akik most aztán a fényt és a gázt is telibe kapták, így előnyben részesültem az áldozat utáni harcban. Ha esetleg Lobo kerülne az utamba, igyekszem egy hatalmas taszító energiával ellökni őt az utamból. A lökéshullámot megpróbálom olyan erővel nekilőni, hogy az a falnak csaphassa őt, így bizakodhatom abban, hogy talán a falra kenődés egy időre ártalmatlanítja, amíg én megtalálom a célszemélyt és elhúztunk innen. Ha sikerrel jártam Lobo kiiktatásában, elindulok megkeresni a zsákmányomat. Ha rá akadok, megpróbálom kinyírni. Eleinte még élve akartam elkapni, de most már rá kellett jöjjek, hogy úgy csak még több bajjal járna, így hát ha ráakadok, őt is megpróbálom a falnak taszítani egy jó erős lökéshullámmal, majd ha sikerült elkapnom, odamegyek hozzá és megpróbálom eltörni a nyakát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeVas. Dec. 04, 2011 2:11 pm

A Néma a felfordulást kihasználva a kijárat felé tör. A golyók nem találják el, és a robbanások is abbamaradnak. Mint mindenki másnak kitisztul a látása, és már éppen a füstfüggönyön haladnál át, mikor megtörténik...
Fara egy vetődéssel, és sok lövéssel úgy ahogy biztonságos távolságba kerül minden nemű atrocitástól, persze csak amiket nem ő okoz. A lövések nagy része a vártnak megfelelően mellé mennek, de több is mellkason találja Lobót. Aki nem kis haragra gerjed, a szája kinyílik, és elmondhatatlan szavak jönnek ki rajta...
Phaedra erejét bevetve megragadja a láncot, és szorulásra kárhoztatja. A meglepetés erejével hat, hogy nehezebb feladat. A lánc feszül, feszül, és csak egy pillanat választotta el attól, hogy elpattanjon a vaskos karon. Végül mégis az élő szövet adta meg magát, lassan összébb szorul, és mindannyian hallhatjátok hogy a csontok roppanva adják meg magukat. Még mielőtt a nyaka felé kezdhetne el kúszni...
Romboló elindul a füstbe, lassan tapogatózik, végül még mielőtt rátehetné kezét arra, amit keres, egy pillanat alatt szétoszlik. Meglátja ő is, és a többiek is ha egy kicsit hátrébb fordulnak, és az igazi veszéllyel néznének szembe.
A Nagy Vad JL-+Generation+Lost+Beetle
A kehes vézna alak helyett, egy teljesen felpáncélozott szörny áll előttetek. A kezét előre nyújtja az elkezd alakulni, egy hatalmas nagy lézerágyúvá. Ekkor hangzanak el Lobo bebőszült szavai.
- Ti mocskos gedraládák, ezért kitaposom a fogaitokat, és anyátokkal etetem meg a beleiteket. - A sugár eltalálja, robbanás megrengeti az épületet, és az eddig oly hangosan szidalmazó Czarniai eltűnik az általa kialakított lyukon, amit a falba ütött a teste. Úgy néz ki, most már tényleg a célszemély lesz az, aki megkeseríti az életeteket.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gid Lucione
Huligán
Huligán
Gid Lucione

Hozzászólások száma : 93
Join date : 2011. Apr. 08.
Tartózkodási hely : Ott

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeVas. Dec. 04, 2011 6:51 pm

A lövéseim nem nem találják el a fejét, de egy-kettő találat még landol a mellkasán. Káromkodni kezd amire újabb lövésekkel válaszolok. Engem nem fog legyőzni ez a behemót gorilla. Közben már tisztul a látásom, de valami nem stimmel....Lobo ellen fordult a lánc? Talán valamit beszívtam? Nem, itt van valaki aki mozgatja. Szét nézek, majd meglátok egy nőt akin látszik, hogy ó vezérli a vasláncocskát. Ez kampóra jött nem is vacakolok vele elindulok a célpont felé. Róla még teljesen elfeledkeztem és ki tudja mi történt vele. De mikor megközelíteném nem egy vézna erőtlen fickó áll előttem hanem egy annál már félelmetesebb lény. Karját előre nyújtja ami kis idő múlva egy lézerágyúvá változik, majd lő egyet és telibe találja a káromkodó Lobo-t aki a lövedék okozta lyukon távozik. Kicsit hátrálok, mert úgy néz ki, hogy nem lenne biztonságos csak úgy állni előtte. Fedezékbe vonulok, majd elteszem pisztolyomat és előveszem az acéltenyér nevű fegyveremet. Még maradok fedezékbe és tervet készítek. Először megvárom amíg cselekszik valaki vagy ő maga és csak akkor fogok neki rontani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeHétf. Dec. 05, 2011 7:32 pm

A Nagy Vad D_www.kepfeltoltes.hu_
Phaedra:

[Láttam ,hogy az épületben az idilli hangulat szerte foszlott.....törött székek...kiabáló futkosó lények...]
[Oh..ahogy látom más is lő a kis Lobocskára nem csak én....és el is találta..Jajjj ez a Lobo ,hogy nem képes meghalni.....ekkor elkeudem a kezét feszíteni...és hallom ,hogy mindjárt roppan...ezz az..végre eltöröm a kezét.....ám az egyik pillanatban a mögöttem lévő undorító kis alakból egy szupererős hősfiú lett....na csak még ez hiányzott.....nos persze mostmár mindent értek...nem csoda hogy drága volt a küldetés.....noshát nagyon tetszik nekem ez a fickó de nem még nem fogok harcba szállni vele....bemegyek a hátsó bejárathoz és elbujok a fal mögé..hadd kaszabolja őket és legalább megtudom,hogy kis is pályázik még a madárkámra.....]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
Kártyás ember

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeSzomb. Dec. 10, 2011 10:42 am

Itt állok a kijáratnál, és végre megint látok! Csodálatos! Visszafordulok Lobo felé. Jobban mondva oda, ahol az előbb még Lobo állt nagy bőszen, úgy káromkodva, hogy pár munkaadóm is belepirulna. De hova tűnt? És hogy kerül a képbe ez a monstrum? Ó, a francba...ez a célszemély? Jellemző. Gyorsan fedezéket keresek, nem akarom, hogy ez a szörnyeteg meglásson. Végül is tartom magam az eredeti tervhez, kisurranok a szabadba. Nem hiszem, hogy megölné, így hát előveszem az RPG-met, és megcélzom vele a célpont felett a plafont. Egy hatalmas robbanás, ami felveri a letelepedett port, plusz a plafonról a célszemélyre esik egy csomó minden...ez kell ide. Amint kilőttem a rakétát, gyorsan visszaugrok egy fedezékbe: hiába vettem elő kicsi rakétát, még az is nagyot fog robbanni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
Demolition Captain

Hozzászólások száma : 289
Join date : 2011. Apr. 06.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2011 10:56 am

Remek, mégsem skizofrén a faszi. Annál sokkal rosszabb. El kell intéznünk, mielőtt még túl nagy kárt tenne bennem. A kocsmának már úgyis mindegy, a többieket lesz**om, de azért én még szeretnék élni néhány évtizedet. Így hát meglódulok a fickó felé, majd először is egy nagy erejű gravitációs lökést indítok meg felé, majd felugrom és megpróbálom fejbe rúgni. Ha esetleg elkerülné a csapásomat, akkor megpróbálom a falnak repíteni egy ismételt gravitációs lökéssel. Loboval egyelőre nem foglalkozom, most a bogár figura sokkal nagyobb veszélyforrásnak tűnik egy őrjöngő motorosszerkós csávónál. Ha esetleg bogáremberke próbálna támadni, igyekszem oldalra elvetődni a csapás útjából, hogy elkerülhessem azt, majd válaszadásként egy gravitációs löketet lövök szét viszonzásul, hadd örüljön a jelenlétemnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeVas. Dec. 11, 2011 2:59 pm

A célszemély széttárja karjait, és mintha valami megmozdult volna páncélján. Akár egy élőlény, elkezd nőni és kisvártatva szárnyak nőnek ki onnan, ahol eddig még semmi nem volt.
A Nagy Vad Big_chill___way_big_by_customs_by_chizzle-d2z0l02
Faranix és Phaedra sikeresen megtalálják azt a pontot az épületben, ahol el tudnak rejtőzni. Nem ugyanoda, hanem mind a ketten egy-egy különböző helyre természetesen. Sajnos nem tart sokáig az örömük. Míg A Néma előhalássza fegyvertárának ékes darabját, addig Xeirus neki is lendül. Már elég közel kerül, hogy a lökéshullámot megindítsa. Ami pedig elég erősnek bizonyul, hogy a páncélos alakot kirepítse az épületből. Ekkor jönnek aztán az igazán nagy bajon. A rakéta becsapódik a plafonba, és az így is sokat kapó kocsma megadja magát az erőhatásoknak. Lassan leomló plafondarabok csak az előjele annak, hogy még pár pillanat, és az egész hóbelevanc a nyakatokba szakad. A célszemély, és a fejvadászok gyöngye már nincs az épületben, de ti és a civilek nagy része is még ott lézeng.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
Kártyás ember

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeHétf. Dec. 12, 2011 5:15 pm

Közel állok a kijárathoz, így hát hangos ordítással nyugtázom a mellettem elrepülő páncélos alakot. A rakétát már nem tudom megállítani, becsapódik a plafonba. Hátrahőkölök, majd gyorsan kifutok a szabadba. Örömmel nyugtázom, hogy mindenki más benn maradt, így hát egyedül vagyok a célszeméllyel. Nem hiszem, hogy sokáig tartana, így hát jobb lesz igyekezni. gyorsan előkapok egy reflektort, majd ha felém néz, egyenesen a szemébe világítok vele. Megpróbálom kisütni vele a szemét, jól jönne, ha megvakulna. Ha ez nem válik be, ledobok a földre egy füstgránátot, majd gyorsan fedezékbe bújok, előveszem a rohampuskámat, és elkezdem vele lőni. Ha sikeresen megvakult, megpróbálom egy injekciós tűvel kiütni, majd elcipelni a hajómhoz. Eközben fél szemmel nézem a kijáratot, hátha kijönne valaki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeHétf. Dec. 12, 2011 6:27 pm

A Nagy Vad D_www.kepfeltoltes.hu_

Phaedra:

[Láttam ,hogy ez különös izé széttárja a szárnyait....én közben fedezékbe vonultam....ebben a pillanatban valaki egy lökéshullámal kitaszítja az utcára a célszemélyt....ekkor az egész épület megremeg...düledezni kezd...potyognak a gerendák....a szörnyek,lények ide oda szaladgálnak az életükért....és minden kezd porrá lenni.]

-A franc....ki volt ez a bolond??...ostoba....

[ekkor megpróbálok kiszaladni az épületből és figyelek arra nehogy ráessen valami....de ,hogy kiikassam az ellenfelem azt aki a lökéshullámot idézte elő...megfogom az egyik fémgerendát ami a földre esett és a szívébe próbálom szúrni...persze legfőbb célom kijutni..]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gid Lucione
Huligán
Huligán
Gid Lucione

Hozzászólások száma : 93
Join date : 2011. Apr. 08.
Tartózkodási hely : Ott

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimePént. Dec. 16, 2011 4:59 pm

Mielőtt megindultam volna valami felrobbant a fejem felett. Közben Mintha a célpont se lett volna a helyén. Valami nem volt rendbe...ja igen rám zuhan a plafon! Két kezemmel védem magam a lezúduló tárgyaktól, de az se ad túl sok védelmet. A plafon leomlik és engem betemetve esik le. Mikor vége lett a nagy felfordulásnak azonnal kimentem a kocsmából abba az irányba ahol a célpont volt. Amikor megláttam, mintha szárnyai lettek volna. Elég furcsa volt, de nem volt mit tenni. Még közben megláttam ahogy az egyik fejvadász, legalábbis úgy tűnik, hogy az, is támadásba lendül. Megvártam míg "ha megy neki" ártalmatlanná teszi a zsákmányt és én csak utána fogok támadni. Addig vártam egy alig látható helyen. Megint átváltottam két kis lézerpisztolyomra. De ha nem sikerülni neki ártalmatlanítani akkor én is támadásba lendülök, bár nincs nagy esélyem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
Demolition Captain

Hozzászólások száma : 289
Join date : 2011. Apr. 06.

A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitimeSzomb. Dec. 17, 2011 5:19 pm

A csapásom beválik és az ellenfél kikerül a képből, míg Lobo-val nem törődve azt kell konstatáljam, hogy a sorozatos csapások, amiket az ivó elszenvedett, kezdik beteljesíteni a céljukat, hogy a földdel tegyék egyelővé azt, így hát jobbnak látom menekülőre fogni a dolgot. Gyorsan kapkodva a lábaimat, rohanok máris kifelé, mintha nyúlcipőt vettem volna fel. Na jó, kívülről nézve nevetségesnek tűnhet a sietős pofám, mintha betojtam volna valamitől, de hát elnézést... kilapulni én sem akarok. Megpróbálok mindenkit hátrahagyva magam mögött gyorsan kirohanni a helységből, mielőtt az rám dőlne meg a többiekre, majd ha ezzel sikerrel jártam, ellenfelemhez rohanok és egy lökéshullámmal megpróbálom még hátrébb taszítani őt. Tudom, hogy ezzel nem fogom tudni a végsőkig húzni a közelharcot, de hát ezzel talán lecsillapíthatom és legyengíthetem az ipsét eléggé ahhoz, hogy ne kelljen vele sokat bunyózni. Ha felrepülne, ami nem kizárt, révén, hogy szárnyakkal is rendelkezik a rohadékja, megpróbálom elkerülni az esetlegesen rám irányuló csapásokat (hiszen a taszításokért joggal lehet dühös) egy-egy jobbra-balra vetődéssel, majd gyors bukfencet lenyomva a földön, igyekszem talpra gurulni és felállni, mielőtt újabb támadást intézhetne irányomba. Ha túl közel kerülne, egy lökéshullámmal taszítok, csak, hogy megmaradjak az eddig még jól bevált módszeremnél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
A Nagy Vad Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Nagy Vad   A Nagy Vad I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A Nagy Vad
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Egyéb alternatív világok helyszínei-
Ugrás: