DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz!

Go down 
SzerzőÜzenet
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! Empty
TémanyitásTárgy: Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz!   Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimeHétf. Dec. 05, 2011 10:43 am

Jöjjenek, jöjjenek közelebb hölgyeim és uraim, a fenomális, közönségszórakoztató család megérkezett Gotham-be. Hatalmas műsorszámok, lehengerlő mutatványok, melyet nem mások mutatnak be, mint a Repülő Graysonok!
Ki ne hagyják ezt a családi estet, hol a gravitáció csupán elme állapot!

Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! The_Flying_Graysons

Kicsiknek, nagyoknak egyaránt ajánljuk, és a pénztárcájukat is tömve hagyjuk!
A vidámparkban lesz eme mulatság, bohócok, állatok és még sok más!Leírás: Üdvözlök minden kedves érdeklődött az oldal első a Korszak történéseitől független tömegkalandján. Aki többet akar a Korszak kaland mellett játszani NJK, avagy kitalált karakterrel, az most itt megtalálja amit szeretne.
Jól hallottátok, (olvastátok), egy a DC univerzum egyik történelmi eseményében kaphattok szerepet, élőben láthatjátok, és részt vehettek a Repülő Graysonok fenomenális műsorában.

Jelentkezési feltételek: Csupán annyit kell tennetek, hogy jelentkeztek, és leírjátok milyen időközönként tudnátok írni karaktereitekkel. Ha ez megvan, nem kell mást tennetek, csak várni a mesélő, azaz az én kezdőreagomat, mely azután lép életbe, hogy lezárom a jelentkezést, pontosan egy hét áll rendelkezésetekre, mielőtt elkezdődne a kaland.

A kalandról szerkezetileg: A kaland a nemrégiben létrejött szabály szerint alakult meg, vagyis, hogy a játékosok in-game megismerjék egymást, szórakozzanak egy kicsit, s emellett megtartsa a kaland a régen ismert izgalmakat. Körváltás 2-3 naponta lesz, bár ez a játékosoktól függ, nem leszek szigorú, csupán az általatok leírt határidőt fogom betartatni. Aki mégsem tartja be többszöri figyelmeztetés után, természetesen nem hal meg, csupán kiíródik, ezzel sem tartva fel a többi játékost, hiszen, mint már említettem, ez közösségszórakoztató kaland, ismerkedés, és reaggyártás céljából.
A kaland 2-3 játékos jelentkezésével már kezdetét veszi, de természetesen minél többen jöttök, annál jobb lesz a mulatság. Smile

Akinek felkeltettem az érdeklődését ne habozzon, jelentkezzen.

Trapézra fel!

A hozzászólást Robin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 08, 2011 9:53 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz!   Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimeHétf. Dec. 05, 2011 11:25 am

Hát Mammon nélkül nem kezdődhet a kaland!
Civil üzletember énjével már is foglalna egy jegyet a díszpáholyba, hogy lássa a mutatványosokat.

Heti kétszer egészen biztos tudok írni. Ha nem, valószínűleg meghaltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz!   Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimeHétf. Dec. 05, 2011 7:02 pm

Bár ismeretlen ez a téma még nekem...de szívsen jelentkeznék
Hétf. Dec. 12, 2011 6:35 pm Téma: Re: Sziaa

Név: Aura Rewards

Faj:Ember


Születési év:1975.december.06

Születési hely:Európa-Skócia

Életkor:36

Oldal:Rossz

Munkája: Politikus

Kinézet:Fekete Körömcipő...Egy sötétkék Kosztümruha(sötétkék szoknya,sötétkék kosztümfelső,fehér póló)
Fekete hátracoffolt haj,zöld szem.

Jellem:Kimondja a véleményét....minden esetben..szívós, nem szokott sírni...makacs,önfejű...viszont a túlélésért bármit megtesz...jótulajdonsága hogy...tökéletes..

Mottoja: "Csak az tökéletes amit én csinálok"

Élettörténete:
1975-ben született Skóciában Aberdeen-ben...de a szüleivel 2 éves korában Londonba költöztek. Itt töltötte a gyermekéveit. Gazdag családból származott. Minden évben ő lett az évfolyam diákja...
Az iskolai életében szinte ott volt mindenhol....kezdetben gazdasági majd később maga a diákönkormányzat elnöke lett...színjeles tanuló volt...kiskorától kezdve érdekelte a politika...reggelenként gyakran olvasgatta a politikai napilapokat. Sajnos jelleme miatt nem kedvelte senki.. ugyanis nagyon szókimondó és erős stílusa miatt nem voltak barátai...viszont népszerű volt. Persze ő sohasem sajnálta ,hogy nincsenek barátai.
Sok barátja volt de egyik sem volt tartósabb kapcsolat.
Leérettségizett...persze színjelesre...és a Cambridge-i egyetemre ment. Politológiát tanult...emelett hogy testiekben is fejlődjön megtanult vivni...és ráadásul nagyon jól ment neki... Egyetemista évei során elveszette apját és anyját akik egy súlyos autóbalesetben hunytak el...nagyon megviselte ez a hír.. olyannyira hogy félbehagyta tanulmányait és elment világot látni...járt Kínában,Olaszországban,Amerikában...persze azért bele-bele kacsintott a politikai lapokba még most is....végül visszament az egyetemre és tovább folytatta tanulmányait...de nem teljes erőbedobással....a jegyei szín 5-ről szín 4-esre változtak...a változást nála akkor következett be amikor megkérték hogy csatlakozzon a Politikai klubhoz...valamint később a diákunió elnökévé választották...szóval ez a politikai klub ekkor még egy nagyon új és friss dolognak számított...nagyon sok politikai fogást,szakszót hallott itt... egy kirándulás alkalmával az Európai Unió parlamentjébe mentek....sok mindent megnéztek tetszett nekik a parlament de véletlenül Aura és még kér ember leszakadta a csoportból és eltévedt a parlamentben...itt találkoztak egy úrral aki segített eligazodni az jövevényeknek....valamint megkérdezte mit tanulnak hogy itt vannak...persze mind politológiát.. feltett egy nehéz kérdést az úr...senki nem tudta rá a választ...szórakozottan el is ment úgy is tudta hogy erre a kérdésre úgysem tudják a megoldást....de ekkor Aura elmondta mit kéne tennie hogy sikerüljön...nagyon meglepődött a lányon és azt mondta neki:
Lányom,téged politikusnak szánt a sors...
Mint később kiderült az Úr az Európai Bizottság elnöke volt..és egy olyan kérdést tett fel Aurának ami egy akkori politikai probléma volt....és hát ő megoldotta....ez a tény valamint a jókívánság miatt Aura úgy gondolta hogy ideje összeszednie magát...így is lett..a jegyei megváltoztak újra szín ötös lett...eljött a diploma ideje.. persze már akkora számos állásajánlatot kapott különféle önkormányzatoktól....elvállalt egy gyakornoki állást egy politikus mellet....a politikus nagyon rossz hírnévre tett szert rossz döntéseivel...de amikor Aura csatlakozott mellé hirtelen szárnyalni kezdett karrierje...nem véletlenül...ugyanis Aura mindig elmondta neki a gondolatát,észrevételét.. amit fel is használt....persze mindenki tudta hogy nem a politikus jó.. hanem a segédje...hamar kapott is egy teljes idős munkát...tagja lett az Európai Unió bizottságának....persze remek politikai érzéke és rátermettsége miatt feljebb és feljebb jutott a ranglistán....végül 30 évesen megválasztották az eddigi legfiatalabb elnökét az uniónak:Aurát. Nagyon jó volt...mindenki rettegett a nevétől a szakmában...sajnos az emberek nem szerették súlyos adókivetései miatt.. valamint rasszista megjegyzésit sem kedvelték..a céljait elérésében bármit megtett...egy idő után rájött hogy nem csak becsületesen lehet sok pénzt keresni hanem máshogy is... ezért a maffiával igen jó kapcsolata lett..a alvilágban is úgymond ismert személyiség volt...segítette a bűnözőket...persze jó pénzért.. valamint ...új törvényeket hozott mely kedvező volt a bűnözők számára.. aki ellenkezett azt elhalgattata .....úgy nézet ki hogy ő lesz haláláig az elnök…az emberek rettegtek tőle a maffia királynője volt..és persze gazdag...sajnos egy háborút követően beffelegzett karierjének...a nép ledöntötte "trónjáról" a maffia elpártolt tőle....és most csak egy szimpla politikusként működik....már talán el is felejtették hogy miket tett egykor...arra készűl persze hogy visszafoglalja a helyét és újabb diktatúrát vezessen be..ám rögös út vezet még addig...most jelenleg életét egyengeti és várja az újabb lehetőségeket..)


A hozzászólást Amethysta összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 13, 2011 4:02 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz!   Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimeSzer. Dec. 07, 2011 10:56 pm

Én is jelentkeznék a kalandra, hoznám Duncant és Zacket is, ha lehet. Kábé két-három naponta tudok írni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz!   Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimePént. Dec. 09, 2011 10:17 pm

Nos, örülök, hogy ennyien jelentkeztetek, remélhetőleg, még bővülni fog kicsiny táborunk. Smile

Duncan Zack kariddal jöhetsz játszani, sajnos félreértettem kedves adminunkkal tárgyalt részleteket, így azon karakterek sajna nem jöhetnek, kik a korszakkalandon is részt vesznek.
Duncan és Mammon karaktereit elfogadom, de attól tartok, hogy Amethysta neked alkotnod kell egy NJK karaktert, vagy ha van ilyened, akkor azzal kellene jönnöd. Ha szükséges meghosszabbítom a kaland kezdésének határidejét, a félreértésre való tekintet miatt.

Tehát eddig Mammon és Duncan elfogadva
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz!   Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimeSzomb. Dec. 10, 2011 7:07 pm

Jelentkeznék a kalandra

Szerintem tudom tartani a napi-két napi postot
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz!   Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimeHétf. Dec. 12, 2011 11:42 pm

Remek, így mindenkit elfogadok!

Nos a kaland Szerdán veszi kezdetét, egyrészt, hogy kicsit összeszedjem magam, és hogy akinek nem volt eddig ideje jelentkezni, az megtehesse addig. S hogy ne kelljen felesleges köröket fussak, és mert megértőek vagytok, a Vidámparknál kezdünk. Smile

Induljon hát a cirkusz!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz!   Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimeCsüt. Dec. 15, 2011 10:04 pm

Igen, jól látjátok, felsőbb kérésre, a kaland indulását eltoljuk hétvégére. Megértéseteket köszönöm. Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz!   Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimeVas. Dec. 18, 2011 10:14 pm

Na akkor azonnal jelentkeznék is. 3 naponta remélem tudok írni, ha nem arról úgyis értesültök. Ja igen nem magammal hanem Caelan Amery Gilles-el. Természetesen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz!   Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitimeHétf. Dec. 19, 2011 12:31 pm

Nagy örömmel jelenthetem be, hogy mindenkit elfogadok, a jelentkezéseket lezárom, sőt, a kaland kezdetét is vette a Vidámparkban. Jó szórakozást! Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz!   Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz! I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Kegyetlen Mulatságok: Vár a cirkusz!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Szabályok, Információk :: Kalandok :: Aktuális Kalandok-
Ugrás: