DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Ász Klub         - Page 2 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Ász Klub         - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Ász Klub         - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Ász Klub         - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Ász Klub         - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Ász Klub         - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Ász Klub         - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Ász Klub         - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Ász Klub         - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Ász Klub         - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Ász Klub

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégÁsz Klub         - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Aug. 21, 2013 6:11 pm

Vash:
A férfi csak kérdőn néz rád, és ha figyeled nem túl régi ellenfeleid reakcióját, akkor láthatod, hogy hátrálnak pár lépést, ez pedig arra enged következtetni, hogy nem biztos, hogy jó ötlet ujjat húzni a kék ruhás alakkal. Még mielőtt válaszolna neked, egy igen erőteljes robbanás rázza meg az épületet, és a bejárati ajtó kissé ki lett bővítve, így akár egy kisebb drone is kényelmesen elfér rajta, az ajtóban pedig egy alak áll.
Ász Klub         - Page 2 SM_General_Zod_kr_0
Ránézésre meg lehet mondani, hogy valamiféle vezetői rangot tölt be, teste bizonyos részeit páncél fedi, bal vállát pedig egy köpeny takarja, melyen számodra ismeretlen szimbólum foglal helyet. Haja és szakálla valaha sötét színű lehetett, ám a kor meglátszik rajta, ugyanis mostmár inkább szürke, és itt-ott nehány őszszál is látható rajta.
- Ilyen piti alakokat hajkurászol, ahelyett, hogy csatlakoznál és újra teremtenénk a Krypton-t. - méltóságteljesen beljebb sétál, az emberek pedig úgy válnak ketté előtte, mint a Bibliában a Vörös-tenger Mózesnek. A jelenet maga sokkal emberfelettibb, mint amit eddig láttál, viszont eldöntheted, hogy mit teszel.


Kiméra, Gorgon, Ramirez:
A mutatványos-tolvaj házaspár még látja Ramirezt elsietni egy közeli épületből, és hamarosan tanúi lehetnek annak is, ahogy az ifjú egy szempillantás alatt szinte eggyé válik az általa megcélzott parkolóházzal. A hirtelen jött, és nem várt változás okán, két emelet szakad le, és a harmadikat is épp csak a szentlélek tartja a helyén. Amint Ramirez-nél újra tisztul a kép, éles fájdalmai ellenére - mégiscsak átvágtak téged két-három réteg betonoszlopon - egy nőt lát maga előtt.
Ász Klub         - Page 2 Ursa_(New_Earth)_003
- Hova tetted a fegyvert? - nézhetsz rá bután, ha akarsz, de nem nehéz kitalálni, hogy melyik fegyvert szeretné megkapni.
Vissza az elejére Go down
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Ász Klub         - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         - Page 2 I_icon_minitimePént. Aug. 23, 2013 8:26 pm

Az egyik pillanatban még gyors tempóval haladok az utcán, a másikban hirtelen elhomályosul a kép, mire az egyik oldalról megérzem a lökés erejét a másik oldalról már a fékező erő és a becsapódás fogad. Mindenem fáj, egyelőre csak lassan mozgok, hogy megállapítsam mennyire s hol sérültem meg. Közben a páncélon is végignézek.
~ Nem volt felesleges a túlbiztosítás, a páncélzat valóban megvédett egy hirtelen, normál esetben halálos behatástól. Már csak az a kérdés, hogy darabokra tört-e a váza, és ezzel mentett-e meg, vagy még nagyjából használható. Erre kevés az esély. És most vissza a nőre. Metahumán vagy genetikailag módosult ember lenne? Erő és gyorsaság, ez a két értéke bőven az emberi maximum felett van. Érdekes. Nem számítottam ennyire erős bizonságtechnikára, védelmi rendszerekre...
A fájdalom előhozza egy másik formám, a valószínűleg véres szám lassan mosolyra húzom, ahogy a sérülések fájni kezdenek. Ha tudom akkor enyhén oldalra húzom a fejem.
- Ehhehehhe -csúszik ki a torkomból egy gúnyos kacaj, majd ha képes vagyok rá, egyik ujjammal a nőre mutatok- - Oh, az idegen technológiával, nem földi fémekből készült fegyvert?! Nem tudom hol van. Nyilván a beton és acél törmelék alatt, ahol a többi. Ha már széttörted és szétszórtad, ahogy az épületbe vágtál, megkereshetnéd a darabjait.
Befejezem majd a szemébe nézek, ha tovább akar ütni vagy elhajítani, nem fogok tudni tenni ellene. Ha nem reagál semmit, akkor megpróbálom összeszedni magam, első lépésként hátul a tarkólemezt húzom feljebb, hogy hátulról jobban védje a fejem, majd megpróbálom magam összeszedni, esetleg felállni, ahogy a sérüléseim és az ismeretlen ellenséges személy engedi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vash
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vash

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Jun. 05.
Age : 27

Ász Klub         - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 26, 2013 9:34 pm

Sisak látja, hogy célpontja, és csapata hátrál a lebegő csóka miadt.
~ Nem tudom ki ez a tag, de a banda láthatóan fél tőle. Nekem nincs vele semmi dolgom, így nem az ellenségem. ~ gondolja magában Vash, majd lassan elkezdi le engedni fegyverét. Ám ekkor, a bejárati ajtó berobban, és egy újabb ismeretlen személy lép be, de rajta lehet látni, hogy valamiféle katona, és nagy rangja lehet. Majd Vash Piros Sisak végighallgatja a katona mondandóját.
~ Mi a francról beszél ez a tag? Mi az a Krypton? És kire mondja hogy piti alak?~ gondolja az önbíráskodó, majd így szól:
- Nos, uram, nincs egymással semmi dolgunk így én távozom. Engem csak a banditák érdekeltek.- fejezi be mondandóját, majd lassan elkezd dzsekije zsebéhez nyúlni, hogy egy füst gránáttal eltűnjön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

Ász Klub         - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         - Page 2 I_icon_minitimeKedd Aug. 27, 2013 7:12 am

A szerelmes pár előtt szakad össze egy épület, ami elég indok arra, hogy még véletlenül se akarjanak beleavatkozni bármi is folyik itt. A tervük egyszerű, azonnal le akarnak lépni legalább száz mérföld távolságra, hogy még csak a hírét is alig hallják meg ennek a dolognak, amiről fogalmuk sincs.
Így hát megszaporázott lépéseiket, most már fejvesztett menekülésre váltják át. Akár melyik normális ember ezt tenné, ha látná maga előtt azt, ami lejátszódott a szemük előtt. Hát nyakuk közé kapják lábaikat, és szélsebesen próbálnak meg eltűnni.
A terv maradt a felvázoltak szerint, ha van még a közelben egy-két őrült taxis, kik bámészkodnak itt, ahelyett hogy az életüket mentenék, akkor az ők segítségüket kérik. Az úticél a leggyorsabban a legmesszebb pontja a városnak, amit csak ki tud csikarni a sárga kocsiból. Ha erre most nincs lehetőség, akkor a biztonságosnak nyilvánított metróállomás felé veszik az irányt, mert hát talán a föld alatt élve, jobb mint a föld felett éppen csak hogy nem halva meg. Ha egyik opcióra sincs lehetőség, akkor csak lábaik erejébe bízhatnak, és rohannak is ahogy tüdejük engedi.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégÁsz Klub         - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 05, 2013 2:41 am

Vash:
A kék ruhás férfi kérdőn néz rád, és látszik, hogy nem tetszik neki a hangnemed.
- Ahogy látom, már nincs kivel gondban lennie, úgy remélem, nem okoz több gondot. - célzott valamire, akár érted, akár nem, majd a másik férfi felé fordult, mikor az megjelent. Látszólag nem lepődött meg az érkezésén, ám mégis sokkolta.
- Zod! Neked semmi keresni valód itt. - szűrte ki a fogai között.
- Kal-El, Kal-El. Nem hiszem el, hogy még mindig őrangyalt játszol. - válaszolt szánalommal a hangjában. Érezhető volt a feszültség kettejük között, és csak valamiféle jel kellett, hogy egymásnak essenek. Rajtad áll, mit teszel.
Megjegyzés:
 

Kiméra&Gorgon:
A legközelebbi metróba tértek le, és bár kívülről nem látszott, amint leértek, az első, ami szembetűnik, hogy az állomás elhagyatott. Mindenhol szemét, többet a hajléktalanok, egy részét pedig a szél hordta le. Feltűnik vagy sem, nem volt lezárva, és ha beljebb haladtok, az állomás ellenkező végén egy nem oda illő elem található. Konkrétan egy reklámtábla, de aránytalan, és valószínű, hogy egy rejtett ajtó szerepét szánták neki, de az idő vasfoga meglátszott rajta, néhány darab hiányzott belőle, és a fa elég korhadtnak tűnt, az ajtó gomb pedig már lógott a helyéről. Ha bementek az ajtón, merőben máshol találjátok magatokat, mintha egy másik világba csöppentetek volna. A terem nem nagy, körülbelül hat négyzetméter, de az egész helyiség tele van számítógépekkel, és különböző nem mindennapi eszközökkel. A "szoba" közepén pedig egy henger, ami kívülről párásnak tűnik. Át lehet nézni a számítógépeket, igazából néhány még működik, adatok futnak át rajtuk, mintha töltenének valamit, egy másikon életfunkciók láthatóak, egy harmadikon pedig biztonsági kamerák képei, melyek a metró lejárót és az állomást figyelik még mindig. Ha felkelti érdeklődésed, és odamész megnézni ki vagy mi van a tartályban, egy férfi arcát fogod látni, és látszólag hibernált állapotban tartották, igen jól, ha még mindig él.
Ász Klub         - Page 2 2iv0l05

Ramirez:
A nő nem hisz neked, akárhogy győzködöd. Felállsz, de ezt igazából direkt hagyja meg neked, nem tudod mire vélni. Ha megpróbálsz rálőni, vagy egyéb támadást intézni, nem fogja érdekelni, és nem is lesz rá hatással.
- Jobb ha előadod, ember. Különben nem foglak megkímélni. - fenyeget meg, és látszólag komolyan is gondolja a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 23
Tartózkodási hely : Gotham

Ász Klub         - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         - Page 2 I_icon_minitimePént. Szept. 06, 2013 9:08 pm

Az idegen nő hagyja, hogy összeszedjem magam, lassan felállok és ellenőrzöm a páncélom elemeit. Lehetséges, hogy nem csapódtam több mint egy tonnával az épületnek és így nem szenvedtem nagy károsodást. Körülnézek és megpróbálom behatárolni a felszerelésem pontos helyét, közben a nőre figyelek, de nem teszek semmit csak a reakcióját elemzem.
~ Előadód, ember... Ember. Érdekes. Bár azt hittem valami árulkodóbb jel is, külső, vagy belső, az anatómia és egyéb. Nem véletlenül volt az a fegyver ott, egy idegen fegyver elhagyva egy üres épületben, nyilvánvalóan idegenhez tartozó fegyver volt. Itt az idegen.
Kicsit megmozgatom a végtagjaim, de nem igazán reagálok a lenéző hangnemére, csupán normál stílusomban folytatom tovább.
- Elnézést csak fájdalom előhozza a beteg énem. Nem számoltam vele, hogy egy idegen létforma beszéli a nyelvet, de nem érti az utalásokat. A fegyver nálam volt, a kezemben lévő fekete táskában, de a becsapódás alatt nyilván a fizikai behatások következtében az utcán repült végig, vagy az épületben van a romok alatt. Remélem logikus válasz volt.
Ezzel körülnézek a romok között, hogy hol lehetnek a csomagjaim, a fegyverekkel. Közben fél szemem a nőn tartom, nem szeretnék újabb meglepetéseket. Érdekes lenne analizálni az idegent és a technológiáját, részekre szedni és megvizsgálni, de ez nem a megfelelő alkalom ehhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

Ász Klub         - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 17, 2013 2:16 pm

Nem mindennapi látvány, ahogy a metro aluljáró teljesen kihalt. Metropolisban nem sok olyan hely van ami ennyire lelakott lett volna, hát még ha az egy emberek ezrei által használt forgalmas dolog legyen. A pár csak rohant mert hát hogyan is akarna máshogy eltűnni a közönség szeme elől a tolvaj pár.
Balszerencséjükre a kíváncsiságuk erősebb, mint az életösztön. Ez pedig a nők jellemvonása, még ha egyikük sem teljesen az. Az egész a szerető kezek megragadásával kezdődött. Gorgon megállítja párját, és halkan súg oda neki valamit. Aki nem törődik vele, csak az élete értelmének élete a fontos, és a legbiztosabb hely a föld alatt messzire ettől az őrülettől. Szereztek elég pénzt, hogy egy ideig jól ellegyenek, és még infót is talán, amit hasznosítani tudnak.
Ám a nő hajthatatlan. Előbb csak az „ajtót” nyitja ki, majd be is lép. Holmi bugyuta ürüggyel – „Talán van bent valami értékes is.” és már rontott is be a furcsa terembe. Először semmihez sem nyúl, mert hát miért is tenné. Csak értékes dolgokat keres, kézzel elcipelhető fegyverek, tárgyak, minden ami könnyedén mozdítható. Ha táskába került a legtöbb ilyen, mármint ha találtak. A „fagyasztott” férfivel nem törődve a számítógépek kerülnek célkeresztbe. Előbb nem túl finom mozdulatokkal, próbálják leszedni a burkolatokat (késsel), hogy utána a merevlemezhez, winchesterhez, vagy bármi más adattárolóhoz hasonló dologhoz juthassanak.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégÁsz Klub         - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 24, 2013 7:27 pm

Okkay, na lásuk. Ramirez már a Robinson parkban van, oda postoljon legközelebb.

A többiek. Vash sajnos kiesett sokadik hiányzásával, de addig egész szépen játszott, így 1kr-et írhat magának jóvá.

Kurt. Holy shit. Oké, megpróbálom értelmesen összefoglalni. Szóval a karakterek jók voltak, legalábbis, ahogy én levettem a leírásaikból és próbáltam a játékkal összehasonlítani. Igazából a befagyasztott Metallo már csak az utolsó kínkeserves mentő öv volt, amit dobhattam magamnak, de basszus, úgy kerülted ki, ahogy a nagy könyvben meg van írva. A baj az, hogy a végjátékba már nem tudlak az elhagyott metróról hogy elvinni, ez többek között az én hibám is, illetve a leleményességed eredménye. Megkapod a maximális 4kr-et, de csak azért mert tényleg mindent zseniálisan kikerültél.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Ász Klub         - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ász Klub    Ász Klub         - Page 2 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Ász Klub
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Metropolis és környéke :: New Troy-
Ugrás: