DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Régi dokkok területe

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Kedd Okt. 25, 2011 4:40 pm

A fiú rád sem hederít, már következő áldozata felé vicsorog, fegyverét lába segítségével kihúzza a szerencsétlen bűnöző mellkasából, és szinte földöntúli erővel ugrik rá a felé tüzelő fickóra. Eközben te sem tétlenkedsz, lövésed telibe trafálja a hozzád közel lévő egyik fegyverest, hiszen nem csak egy van belőle. A férfi hátravágódik a közeli lövéstől, és fájdalmas arccal kap a sebre mit fegyvereddel okoztál.
- Ki vagy te? - Kiállt rád a kopasz fickó, valószínűleg a banda vezetője.
Ekkor Szupermanus már végzett következő áldozatával, és amint rápillantasz meglátod, hogy sérült a karja, ami őt csöppet sem érdekli, megtámadja a kopasz férfit.
- Fogd be a szád! - Kiáltott közben, és dárdájával ketté próbálta hasítani a fickót, aki nemes egyszerűséggel elhajolt előle.
- Miért segíted őt? - Kérdezte tőled ismét a bandavezér, majd lerúgta az ismét felé támadó srácot. Úgy néz ki hátrányba kerültetek, főleg, hogy két lőfegyverrel nézel farkas szemet.
A fiút nem érdekli, hogy sarokba vagytok szorítva, megállás nélkül a kopasz fickót támadja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Kedd Okt. 25, 2011 9:08 pm

Sikerült leterítenie egyet a támadók közül, aki hanyatt vágódik. Szörnyű fájdalmai lehetnek, mert az arca torz fintorba rándul. Ruby ezt a részét gyűlöli a dolognak, valahol mégsem bánja, mert tudja, jó célt szolgál vele.
Szupermanus sem tétlenkedik, azonnal ráveti magát a maradékra, mint kutya a nyúlra. De a fiú is megsérült, a karján, ami baj, mert lassíthatja.
Eközben a bandavezérnek látszó fickó cseverészni próbál vele, de a lány nem felel a ki vagy kérdésre. Inkább a kopaszra emeli a fegyverét, de a fiú közéjük ugrik és a cél nem tiszta. A pasas se hülye, lefegyverzi a gyereket. Ruby meg sem lepődik. Patthelyzet alakul ki, mert Ruby nem tud lőni az ugráló kölyök miatt, de a náci egy golyóval el tudja intézni kis védencét. Úgy dönt időt próbál húzni, mert Szupermanus nem tágít.
- Mert ez csak egy kölyök és nem fair, hogy ennyi felnőtt megy egy ellen. Velem már túlerőben van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Szer. Okt. 26, 2011 12:02 pm

A harc folytatódik, mivel Szupermanus látszólag nem tud mit kezdeni a kopasz fickóval, dárdáját a hozzád közel álló fegyveres hátába állítja, mire a másik megfordul, és mellkason lövi védencedet. A gyerek eszméletlenül zuhan össze, talán buktad a pénzt, és a munkát is. Viszont a maradék két fegyveres, és a kopasz még így is gondterhelten néz a fiúra, majd felszólalásodra a fickó meglepetten néz rád.
- Kölyök? Ennyi felnőtt? Szóval te nem tudod mi ez a teremtmény valójában, nem te vagy a testőr, akit felbéreltünk? - Kérdezte tőled, olyan arcot vágva, mint akinek leestek végre a ma esti történések következményei.
Viszont nem sokáig van ideje ezen elmélkedni, hiszen az egyik fegyveres mellkasából egy ijesztő kéznyúlvány tör elő, ezzel elvéve életét, és halálra ítéli őt. A fegyveresek úgy tűnik egy pillanatra nem figyeltek, és talán már neked is leesik, hogy téged bizony átejtettek.Egy furcsa kinézetű démonra hasonlító lény áll veled szemben, gúnyosan vigyorog, mire a másik fegyveres elhajítja pisztolyát, és a menekülés útjára lép. A kopasz fegyverét a szörnyre tartva hátrál, míg oda nem ér melléd.
- Mi hívtunk ide téged...úgy néz ki a Démon átvert. - Közölte veled hűvös nyugalommal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Szer. Okt. 26, 2011 8:24 pm

Ruby elsőre azt hiszi, ez csak valami hülye blöff, aztán a fiút mellkason lövik. A lány elhűlve figyeli a krumpliszsákként eldőlő testet. Volna értelme folytatni a harcot ezek után? Minimum az önvédelem érdekében lenne. Tehát nem ereszti le a fegyverét, továbbra is a kopasz főkolompost célozza, de nem húzza meg a ravaszt. Most arra játszana, hogy szépen egérutat hagy a „rosszfiúknak”, hogy mentőt hívhasson.
De a dolgok érdekes fordulatot vesznek.
- Mi van? De nekem azt mondta, hogy ő hívott testőrt.
Mondjuk szó mi szó, a dolog sántított elejétől fogva, mert a kisfickó fura volt, úgy ahogy van. Illetve volt. Vagy mégse? Egy „huligán” mellkasából egyszerre egy kar integet ki, ami nem túl egészséges dolog, valljuk be.
Szupermanus átment Szupermumusba, Ruby meg alig hisz a szemének, hogy így átverték.
- Te kis szemét! Lelőttem miattad egy ártatlant!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Szer. Okt. 26, 2011 9:58 pm

A démon teste úgy vonaglik, mintha egy gilisztát, vagy egy kígyót látnál magad előtt felegyenesedett helyzetben, ehhez képest lábai izmosak, akár egy oroszlánnak. Félelmet keltő tekintetével mered rád, hol pedig a férfira, közben vészjóslóan megnyalja szája szélét.
- Valahogy kitudódott a tervünk, és már várt rád. Előbb érkezett, mint mi. - Gondolkodott hangosan a kopasz fegyveres, mire a démon hangos kacagása zengte meg a kikötőt, és a dokkot, mire fagyos rémület szaladt végig gerincoszlopodon, kellemetlen hidegrázást okozva.

- Senki sem ártatlan édesem. Még te sem vagy az. - Nevetett a démon, és úgy látszott kedvét lelte a ma esti káosz előkészítésében, pláne tervének sikerességében.
- Az egyszerű fegyver nem sokat ér ellene, van valami más cuccod, ami hatásos lehet? - Kérdezte a férfi rád meresztve szemeit, de nem sokáig tehette ezt, hiszen a szörnyeteg lecsapni készülődik.


//Off: A kivehetőség kedvéért a démon szövegét vörös betűszín jelzi innentől. //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Pént. Okt. 28, 2011 11:38 am

- Előbb is szólhattak volna, hogy kit keressek. – korholja a megbízóját.
A démon nevetésétől Ruby arca fintorba rándul. Borzalmas hangja van, mintha táblát karmolnának. De még dühösebb attól, hogy így rászedték és pimaszkodik vele ez a dög.
Egyből beledurrantana kettőt, hármat, de a kopasz muksó szerint nem ér ellene semmit a fegyver, így más eszköz kellene.
- Mi? Szenteltvíz? Fenébe!
Beletúr zsebébe, ahonnan kidudorodik az öngyújtó, amit még korábbi küldetésénél kapott, majd felkattintja a lángot. Sajnos, ha most használja, kitudódik a kis titka, amit olyan ügyesen takargatott eddig, de nincs mit tennie. Talán használná azokat a dárdákat, amik bent vannak? Ugyan már! Kimerészkedik rejtekéből, hogy közelebb kerülhessen Szupermumushoz.
- Vigyázzon onnan! – figyelmezteti a kopaszt, amikor látja, hogy a démon támadásba akar lendülni.
A levegő visszatartására most nincs idő, csak ráfúj az apró lángra, ami egyszeriben egy méteres csóvává válik, jelentős hővel. Lehetőségei szerint a démonra céloz, ha az nincs túl közel a kopaszhoz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Pént. Okt. 28, 2011 1:19 pm

A fickó olyan magasra húzza szemöldökeit, amennyire csak lehet, látszólag nem tetszik neki, hogy őt hibáztatod, és több embere halálát okozta a félreértés, amiből ráadásul te öltél meg egyet.
- Még a pénzt megkaphatod, ha legyőzöd a szörnyet. - Vágta oda neked flegmán, s bár nem ér sokat, néhány golyót beleeresztett a Démonba, ami lelassította mozgását, épp annyira, hogy te akcióba léphess. Nem csak a lény, de megbízód is meglepődik a látottakon, úgy ugrik félre, mintha robbanás veszélye fenyegetné a környéket. A Démonnak nincs ekkora szerencséje, és bár a pokol szülötte, nem esik jól neki a reá zúduló lángcsóva. Mikor a füst felszáll, láthatjátok, hogy a Démon nincs sehol, egy farok eltűnésére figyeltek fel a ládák, és a konténerek között.
- Remek, üldöznünk kell. Váljunk ketté, de vigyázz vele, alakváltó. - Mondja neked hűvös nyugalommal, majd elindul a valószínűsített helyszín egyik oldalán, remélve, hogy te elindul a másikon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Hétf. Okt. 31, 2011 8:16 pm

Most már mindegy a pénz, itt a becsülete a tét, de azért a pénz sem jönne rosszul.
A szörny a támadás után meglép, Ruby az ellenkező irányba indul, mint amerre a férfi.
~ Tehát a tűz azért használ ellene. ~
Tulajdonképpen meglepte, mert azt hitte a dög immunis a tűzre. Ez is olyan hülye sztereotípia lenne, mint a többi? Meglehet.
Az öngyújtó ott lapul a kezében, minden saroknál, amibe beleakad, óvatosan kikandikál. Rafinált döggel állnak szemben, ha felveszi egy közönséges ember alakját, akkor bajban vannak. Akár meg is léphet, de hátba is szúrhatja őket. És nincs megegyezett jelszavuk, amivel megállapítják egymás személyazonosságát.
~ Nem léphet meg előlem, mint múltkor az a másik. ~
Akkor is külső – pontosabban angyali – beavatkozás kellett a démon levadászásához.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Hétf. Okt. 31, 2011 10:35 pm


[Off.: Nem minden Démon immúnis a tűzre, sok különböző fajtát számol a világ, és a fantáziám Razz]

A férfi már első gondolatod megszületésekor eltűnik a sötétben, olyan akár az árnyék, valószínűleg nem most kezdte a szakmát, felvehette a démonok szokásait, vagy csak egyszerűen halkan közlekedik.
Talán tíz perces keresgélést követően rá kell döbbenj, hogy talán megfutamodott a lény, a ládák között járkálva a kopasz fickóba botlasz aki szigorú tekintettel, ám mégis kérdően tekint rád.
- Találtál valamit? - Kérdezte szemeivel a környéket vizslatva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Szer. Nov. 02, 2011 7:01 pm

// Jó, nem probléma, én nem ágálok semmi ilyen ellen, csak Ruby a tapasztalatlan Smile //

Alig kevesebb, mint negyed óra botorkálás és idegtépő kutatás után a kopasszal fut össze.
- Őőh… nem láttam a démont. – feleli bizalmatlanul, mert nem tudja, hogy akit lát, igazi-e vagy csak átverés.
Azon töpreng, mivel húzhatná csőbe, ha hamisítvánnyal beszélget, de nem nagyon jut eszébe semmi olyan, amit kérdezhetne. Aztán egyszer csak beugrik neki egy mentő kérdés, amit elvileg a démon nem tudhat.
Hátrál néhány lépést, már csak a saját biztonságérzete miatt.
- Melyik városrészben lakom? Egy levelet kaptam ma, tehát tudnia kell, ha maga a góré.
Most majd kiderül, kivel áll szemben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Csüt. Nov. 03, 2011 2:33 pm

A férfi csalódottan néz végig rajtad, majd hirtelen háta mögé néz, nehogy hátba kapja a szörnyeteg, vagy ahogy te gondolod önmaga. Kérdésedre furán tekint vissza rád, nem érti miért kérdezed ezt tőle.
- Melyik városrész? A közvetítőd írta a levelet. - Válaszolt egyértelműen magabiztosan, majd elindult feléd.
- Nem én vagyok a démon, ne aggódj. - Mondta, ezzel próbálván nyugtatni téged.
- Gyere! Megtaláltam! - Hangzott egy kiáltás a távolban, mire társad felkapja tekintetét. Nos...melyik az igazi, aki veled van, vagy aki ordított. Logika kérdése az egész.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Pént. Nov. 04, 2011 1:17 pm

Alaposan végigméri a fickót, hátha talál rajta valamit, ami nem stimmel, de a ruha, amennyire emlékszik rá, így nézett ki. Állítólag nem tudja, hol él, a válasz elfogadható, de a felettese furcsa viselkedése nem vall rá, miután bedobta a levelet. Küldhetett volna SMS-t is vagy hívhatta volna.
Aztán egy kiáltást hall.
~ Mit találhatott volna, ha egyszer itt vagyunk? ~
Ha az igazi kiáltott volna, akkor hazudna, így kiesési alapon a hamis próbálja tőrbe csalni őket.
- Na, kapjuk el! - szól a kopasznak, és elindul a hang irányába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Vas. Nov. 06, 2011 9:32 pm

A kopasz szó nélkül fut utánad, kijelentésedre ő is bólintott, ezzel eldöntve a kettőtök között folyó vitát. Megkönnyebbülés olvasható le az arcáról, talán valami megkülönböztetést rakhatott volna magára, mielőtt különváltok, ezt ő is elismeri, és talán ezért érez is egy kis szégyenérzetet óvatlansága miatt.
- Várj, menj egyedül. Hitesd el vele, hogy bevetted a dolgot, és majd lecsapok. - Magyarázta a férfi, majd felhajtotta karján a kabátot, és megvágta egy az általa előhalászott késsel a kezét. Megfordult és elosont a ládák között, olyan hangtalanul, ahogyan érkezett. Jól behatároltad a hang forrását, de a biztonság kedvéért a "démon", még egyszer elkiáltotta magát.
- Gyere, siess!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Hétf. Nov. 07, 2011 5:16 pm

Ruby lelassítja lépteit, hogy idejük legyen tanácskozni.
- Kitűnő ötlet! – feleli.
Igaza van, ha egyszerre odatódulnak, előnyt adnak neki és még a végén elszalad előlük az a dög. Jól megjegyzi magának a seb helyét és méreteit, hogy később felidézhesse, aztán a hang irányába fut tovább. Hamar megtalálja a démont, úgy harsog, hogy a környék összes csövese és drogosa is meghallhatta.
- Itt vagyok. Hol van? – kérdi ártatlan arccal, amikor szembe kerülnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Kedd Nov. 08, 2011 7:13 pm

- Tévedtem. Csak ledobta a farkát. Átvert. - Mondta a férfi közönnyel az arcán, mikor végre odaértél, s láthatod ahogyan az a démoni végtagot vizsgálja a földön.
- Te találtál valamit? - Kérdezte végül rád emelve tekintetét.
- Most csapjunk le! - Kiáltotta hátatok mögül a jól ismert hang, és rá is ugrott az eddig guggoló fickóra, ki már nem tudta időben előkapni fegyverét.
- Most lőj! - Szólt rád utána, s igaz fel volt hajtva karján a gallér, hol jól láthatóan folyt a vér, de nem várt következmény volt az is, hogy a másik férfi valóban talált valamit, egy démoni farkat. Na most jön a választás. Ki a hamis, ki az igazi?


[off: Elérkeztünk a kalandod általam kedvelt részéhez, a végjátékhoz. Jól vigyázz, alaposan olvasd át a reagokat, hiszen ki lehet logikázni, melyik a démon, de ha rosszul választasz, nem csak a pénzt bukod, de lehet az életeddel is fizetsz. Smile ]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Szer. Nov. 09, 2011 9:06 pm

Ruby a földön heverő farokra mered és bizony erősen zavarba esik. Mégis talált valamit a másik ember – ??? – de ez erősen megbolygatja a dolgok állását.
- Hát én… - kezdi, de nem tudja befejezni, igaz nem is tudna mit mondani, mert Kopasz 1-es ráugrik Kopasz 2-re.
Zavartan kapkodja ide-oda a fejét. Most ki kicsoda? A démon hajlandó volna elhagyni egy testrészét az átverés érdekében, és most itt van két pont ugyan olyan Kopasz. Az egyik vérzik, eléggé emberi vérnek látszik, talán a démon másképpen reagál a sérülésre. Azt mondta neki az eredeti Kopasz, hogy a fegyver nem sokat ér ellene, és ez be is bizonyosodott, mert belepumpáltak néhány ólmot, mégis él és szemmel láthatóan sérülés nélkül úszta meg a kalandot. Csak a tűzre reagált másképp.
~ Most nincs idő barkó bázni. ~
- Mért lőjek, azt mondtad, nem ér ellene semmit? – kérdi felháborodva, aztán a következőt teszi – Bocs, de csak ez jut eszembe.
Előhúzza a fegyverét és egy olyan pontra lőne Kopasz 1-en, vagyis abba, aki a farkincát találta, amiben nem hal bele az ember. Történetesen az egyik felkarját célozná meg, hogy lássa, miként reagál erre. Csak súrolni szeretné, ha semmi nem álja útját a lövés elsütésében, akkor egy durranás után várja a reakciót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Vas. Nov. 13, 2011 2:39 pm

Sajnos a célzási viszonyok, nem elegendőek annyira, hogy pontosan meglődd az egyik karját, ráadásul úgy hogy súrolja a golyó, hiszen dulakodnak, elég zavaróan. Lövésed eltalálja a Kopasz1 karját, ami súrolja Kopasz2 oldalát, viszont mindketten felordítanak fájdalmukban. Logikát jónak bizonyult, de elfelejtetted, hogy a démon színészi képességei túl jók ahhoz, hogy egy lövésnek köszönhetően feladja színjátékát, a nagy forgatagban pedig nem látod, hogy mindkettő vérzik-e.
- Ne engem! Őt! - Kiáltottak szinte egyszerre. Vér kezd el megjelenni a talajon, viszont megfordultak, így már végképp nem tudod megállapítani ki a hunyó.
Megpróbálhatod nézegetni a sebeket, vagy valami más logika alapján közelíted meg a helyzetet.


[Off: Gondolkozz, hogy hitted, hogy ilyen könnyű lesz? Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Csüt. Nov. 17, 2011 10:21 am

Ruby lövése is-is lőtt, mind a kettőt eltalálta vele, de sajna nem látja, hogy melyik vérzik és melyik nem, és nyugton sem maradnak, hemperegnek a földön.
~ Hogy erre miért engem fogadtak fel? Én testőr vagyok az ég szerelmére, nem vadász. ~ - gondolja morogva.
- Mondja meg egyikőtök, hogy mi volt a megbeszélt jel.
Itt a karcolásra gondol, amit az egyikük csinált a karjára, amit nem tudhat a másik. Legalább megkülönböztetni tudja őket egy alkalommal.


//Most állnak, vagy még dulakodnak?//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Csüt. Nov. 17, 2011 4:59 pm

A dulakodás egyre hevesebbé válik, a pisztolyt tartó férfi [kopasz2] nem tud rálőni kopasz1re, és a sebesüléseik is igen hátráltatják őket, jobban mondva csak az egyiket, a másik megjátssza a fájdalmat.
Elordításodra, mindketten felfigyelnek, és kopasz1 démoni mosollyal mutatta karján a sebet, mi hirtelen beforrt, és átalakult a démoni éles karmokkal tűzdelt végtagra, mi úgy hatolt bele kopasz2 gyomrába, mint forró kés a vajba.
Az nagyot kiáltva vette tudomásul, hogy nincs más hátra, mint a túlvilág.
- Nem nyert. - Nevetett a démon, majd még mielőtt rálőhettél volna eltűnt a ládák között. Még egy darabig hallhattad vérfagyasztó nevetését, de a zajok forrásai elhallgatnak, hirtelen lett bajtársad halálhörgései vették át a szerepet.
Erőtlenül intett feléd, majd zsebéből ki vett egy cetlit, és egy borítékot, majd feléd nyújtotta azokat.
- Keresd fel a szervezetet. Találd meg a démont...ennyivel tartozol. - Nyögdécselt a férfi, miközben szájából folyt a vér. A cetlire egy cím volt felírva, és maga a boríték melyben fizetséged találod. [500$]
Hogy innen, hova tovább az rajtad áll, de a távolban rendőrségi sziréna hallatszik, talán nem lenne gond, ha elhúznád a csíkot, és egy nyugodtabb környezetben gondolkoznál a folytatáson.


[//Off: Sajnálom, nem halaszthattam tovább a dolgot, PMben kapsz értékelést, itt a jutalmad írom le. Remélem élvezted a játékot. Smile

A kaland ezen szakasza véget ért, jutalmad: 500$ és a férfi fegyvere, ha elveszed.//]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Vas. Jan. 01, 2012 12:06 pm

Előzmény: Elhagyott iroda

Talán csak tanultak az előzményekből, de egy saroknyira állnak meg a mutatott helytől. Az egyik sötét sikátorban parkolnak le, és mire te is megállsz közelükben már libasorban ki is szálltak. A lányok Kelly-t, és Sumatit nézik, ahogy próbálják megtervezni a következő lépést. A magas épületekkel körbevett dokkrész, mellettetek magasodik Idefele jövet láttad, hogy négy raktárszerű épület veszi körül, talán halfeldolgozók lehettek újkorukban. Köztük belesve egy simább placcot láttál, ahol mozgolódást nem láttál, de tökéletes helyszínt egy üzlethez igen. Már csak rajtaütési terv kell.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Vas. Szept. 16, 2012 2:41 pm

Airie magán kalandjának kezdő reagja


Hűvös őszi délután. A nap már lemenőben van a horizonton és narancs színűre festi az eget. Egy két kósza felhő, és ebből az elhagyott sivár dokkból is festői táj lesz. Te sem tudod pontosan miért, de ide jutottál, csak mentél, ahova a lábad vitt, és a telefont nézegetted, amit Bane adott neked pár héttel ezelőtt. Ha kicsit jobban figyelsz, a dokkoknál, nagyjából két óriási hangár között, hangokra lehetsz figyelmes. Sustorgás, így csak sejted, mi mehet ott, ám még valaki les rájuk. Ha közelebb mész, egyre tisztábbak a beszélgetés részletei, és rájöhetsz, hogy komoly seftelés folyik, méghozzá valami új, szintetikus drog körül forog a világ, amit viccesen "Bénító Lét"-nek, vagy röviden csak "BLÉ"-nek neveznek. Úgy néz ki, mint az ostya, amiket a templomban osztogatnak, de a pontos összetevőket senki nem tudja. A sötétben, nem sokkal arrébb egy vörös fény villan. Nem nagy, apró pötty csupán, mégis rossz érzés fog el vele kapcsolatban.
Vissza az elejére Go down
Airie
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Vas. Szept. 16, 2012 3:01 pm

Csend és hal szag. Hal szag... Undorító bűz terjeng itt össze-vissza, mégis a tenger kellemesen sós illata mintha képes lenne ezt az egészet valami kellemes, igencsak kellemes illatra varázsolni. Egy lépéssel ezelőtt bűz volt, egy lépéssel utána már kellemes illat, ami felfrissít és kitisztítja az elmémet. Nagyot szippantok a levegőből, fogalmam sincs hogy kerültem ide, elvégre teljesen másfele tartottam eredetileg. Hazafele. De merre van az a hazafele? Már néhány napja bolyongok ebben a hatalmas városban és mindig máshol kötök ki, mint ahol szeretnék, furcsa emberekkel találkozok közben és furcsa dolgok történnek velem. Nagyon kellemetlen volt amikor azt a hatalmas nadrágot és felsőt viseltem, amit Bane emberei adtak nekem. Madzaggal kellet összefognom, hogy le ne essen, bár a felső úgy is a térdemig ért. Semmi cipő. Lábaim már teljesen megfeketedtek a piszoktól amit összehordtam, miközben a városban kóboroltam. Néhány napja jutott csak eszembe, egy cukrászdában, hogy bizony nekem a mackós hátizsákban ruhám is van. Pont az olyan esetek miatt, ha netán elszakadna, piszkos lenne vagy elégne. A cukrászda mosdójában át is öltözködtem kényelmesen, még a lábamat is megmostam egy olyan valamiben amiben víz volt és még lehetett bele engedni még többet.
Így most rajtam az egyik kedvenc felsőm van, amin egy My little pony kép van. Ha megnyomom akkor zenél és világít a szárnya. Rózaszínes-kék színe van. Valamint egy kék melegítő, lila virágokkal. És egy csicsás cipő, amivel ha nagyobbat dobbantok sok-sok színben világít. Mind olyan amit a kínai piacon lehet kapni egy-két dolcsiért, de én nagyon szeretem.
Ahogy sétálok a raktárépületek közt, gyönyörködöm a csodaszép naplementében, ahogy rózsaszínes-narancssárgában úszik az égbolt és csak olykor-olykor úszik el rajta egy magányos hajónak tűnő felhő. Kezd hideg lenni, ami engem annyira nem zavar, elvégre a ruhában kellemesen melegem van. Még. Este viszont tudom, hogy eléggé hideg lesz ahhoz, hogy meghúzódjak valami meleg helyen. De hol...? Ahogy sétáltam, pont egy ilyen meleg helyet is kerestem magamnak. De helyette mást találtam.
Hangokra lettem figyelmes. Suttogásnak mondható hangokra. Felfigyeltem erre és kíváncsi lettem. Halkan, settenkedve mentem oda az egyik épülethez, onnan kikukkantva figyeltem, hogy honnan jöhetnek a hangok. Két férfi beszélgetett csendben. Hogy miről, úgy igazándiból nem értettem, de eléggé úgy tűntek hogy nem akarják hogy más is tudjon róla. Az egyiknél süti volt, amit a másik figyelt. Süti... erről jut eszembe hogy már tegnap óta nem ettem semmit. Elfogyott a pénzem. Talán nekem is adnának a sütiből? Vagy legalább megkérdezem, hogy hol is találom magam. Kihúzom magam és megköszörülöm a torkomat, hogy ne ijjesszek rájuk. Nyugodt léptekkel megyek oda feléjük.
- Elnézést, meg tudják nekem mondani, hogy hogyan találok haza? Eltévedtem - mondom nekik kicsit szomorúan, láthatják arcomon hogy valóban aggódom a felől, hogyan jutok majd haza.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Vas. Szept. 16, 2012 3:10 pm

A két fickó összenéz egymással, majd mindkettejük tekintete rád szegeződik. Szúrós pillantást vetnek rád, és jól végig mérnek.
- Nocsak, kislány, eltévedtünk? - teszi fel az egyik gunyorosan a kérdést.
- Adj nekünk valamit, és megmondjuk hol a haza vezető út. - kontrázott a másik, miközben a pulóvere zsebébe süllyesztette az apró tasakot. Az első fickó füttyentett egyet, mire motor zúgás hallatszott és két autó fordult be felétek a hangárok mögül. Az autóból három-három ember szállt ki, így már összesen nyolcan voltak.
- Nos, hol is tartottunk? Ja igen. - fordul feléd vissza a srác, majd egyedül megindul. Közben a háta mögött a többiek csőre töltik a fegyvereket, vagy épp betárazzák, és hallod a halk kattanások hangját, ahogy egy-egy eleme a helyére kerül.
- Na gyere ide cicám, nem fog fájni, megígérem. - mondta nyájasan, majd megragadta a két karodat és próbált nem túl kedvesen a betonra kényszeríteni.
Vissza az elejére Go down
Airie
Gaztevő
Gaztevő
avatar

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Mar. 06.
Age : 27
Tartózkodási hely : Arkham Intézet

TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Vas. Szept. 16, 2012 3:27 pm

A két férfi egymásra néz, majd én rám. Látom ahogy az egyik elsüllyeszti azt a sütit ami nála volt. Hát nem fognak velem osztozkodni... Kellemetlen amikor végigmérnek engem, olyan mintha mezítelennek érzem magam. Nagyon mezítelennek. Egy mosoly a fejemben, melynek ez a helyzet még tetszene is, de nem nekem. Nekem egyáltalán nem. Tudom hogy fáj. Nagyon fáj... Neki nem. Ő élvezi, de én egyáltalán nem...
- Igen eltévedtem. Megtudják kérem mondani, hogy hogyan jutok vissza a városba? Tudják ahol az a nagy park van... - magyarázom nekik, bár nem nagyon fűzök reményt ahhoz, ahogy segíteni fognak. Ajánlat... Mit tudnék én ajánlani nekik? Csak azt hogy életben maradnak. Nem. Nem szabad. Már túl sok embert öltél meg... Mindig ez van. Ne tedd. Kérlek...
A füttyentés nem volt jó jel. Nagyon nem volt jó... Tudtam hogy nem lesz jó. És valóban. Kicsit hátráltam egy kicsit, nyuszimat félősen szorítottam magamhoz. Féltem. Nagyon féltem. Elindult felém az egyik férfi, éreztem ahogy remegni kezdek. Kattanások, fegyverek a többiek kezében.
- Miért kell ezt...? Én egyedül vagyok és csak eltévedtem... Nem csináltam semmi rosszat. Tényleg! - próbálom meggyőzni őket, de úgy látszik nem fog menni. Átváltoznék. Nagyon szívesen. De még mindig nem jött vissza teljesen az erőm. Bane teljesen lefárasztott engem. Annyira lefárasztott hogy egy aprócska lángot se tudok magamból kipréselni. Megragadtak a karok és én felkiáltottam félelmemben. Éreztem és tudtam hogy sokkal erősebb mint én, és teljes mértékben túlerőben vannak. Térdeim megrogytak és a földnek ütköztek. Behunytam a szemem és már sírva könyörögtem. Tudtam hogy fáj. Nagyon fáj...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/airie
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   Vas. Szept. 16, 2012 3:38 pm

Nem igazán törődnek a fájdalmaddal, sőt, röhögnek rajta. Mindegyik, mind a nyolc megátalkodott mocsok jóízűen nevet a fájdalmadon.
- Nem engedhetünk el. Olyat láttál, amit nem lett volna szabad, és nem kockáztathatom meg, hogy lebukjak. - mondta, miközben egyre inkább másfele járt az agya. Ekkor ereszkedett le rátok egy ketrec valahonnan az égből, ám hamar kiderült, hogy ez csapda, és valójában egy apró mütyűr aktiválta, méghozzá az, hogy a térdeddel akaratodon kívül megbirizgáltad a biztosító pecket, ami lassan, de biztosan kicsúszott, és így a ketrec oldalai felpattantak. Kocka alakú, egyenként hat, talán hét méter magasak, esélytelen, hogy képesek legyetek átmászni rajta. Ezzel szinte egy időben egy fura alak ugrott le eléd, és ahol talajt ért, majd egy métert megsüllyedt a beton.
A rosszarcok rögtön lőni kezdtek rá, de a kiborgról lepattantak a golyók. Amikor tárat cseréltek, maga Cyborg tüzelt rájuk a jobb karja helyére beszerelt plazma fegyverrel. Két lövés, és a két autó totálkárosra robbant, a lökéshullám pedig elintézte a többieket.
- Gabriel, de rég láttalak. Még mindig piti díler vagy? - fordult a ketrecben veled posztoló férfi felé. Látszlóag ismerhették egymást, bár korántsem voltak azok az örök barátok.
- Fordulj fel, Cyborg! - erre már nem érkezett válasz, mert Cyborg kiszúrt téged is. Mechanikus szemével gyors leképezést csinált, röntgent, majd megállapította, hogy nem vagy veszélyes, és kienegedett a ketrecből.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Régi dokkok területe   

Vissza az elejére Go down
 
Régi dokkok területe
Vissza az elejére 
4 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Tisztás terület
» Magashegységi területek
» Lápos terület
» A Raikage Palotája
» Hakkyou Katsumi - Jutsetsu

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Nyugati oldal-
Ugrás: