DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeKedd Márc. 06, 2012 5:21 pm

A sötét középkor idején vagyunk, Kr. u ezer évvel, a fosztogatás, és a fejetlenség világában, hol a mágia és a természetfeletti erők munkálkodnak, hol a lovag számított az első számú mentsvárnak, nem pedig a hősök. Kellemes reggelre ébredtek, a fogadók, melyek tegnap éjszaka fogadták a fáradt utazókat, ellátnak élelemmel, mely az épp aktuális reggelit és az útra való készletet tartalmazza.
A fáradtságot kipihentétek, újult erővel vágtok neki a piacnak, hogy még időben beszerezzétek azokat a holmikat, melyek a küldetésetek során kellhet, melyek egy kalandor szükséges eszközei.
A nap nyárhoz hasonlóan már a reggeli órákban szabályosan vakít, szélcsend uralkodik mindkét településen. Hallonweel és Yngsburg előkészíti az ünnepséget a napfogyatkozásra, mely másnap kora délután éri el az eget. Nem mindig van ilyen látványosság, melyet a csillagászok, mágusok kezüket tördelve várnak, ti pont ez alkalomból is jöttetek a mai napon.
Mondák, és regék is mind azt jósolták, hogy a holnapi napon mutatja meg magát a kapu, amely csak a legkitartóbbaknak enged bebocsátást. Hogy ennek mennyire van igazság alapja, nem tudjátok, de mindenesetre nem éveket kellett várjatok, csupán hónapokat, mely idő pont elég volt az utazásra.
Informátoroktól megtudtátok, hogy sok kalandor próbálta bevenni magát a Mocsarakba, s innen gondolhatják, hogy ott lehet a kapu, de az itteni népek nem hisznek az Isteni Manna létezésében. Csupán a Mocsárban élő lények terjesztik eme hazugságot, hogy minél több tettre kész kalandort csábítsanak hozzájuk, hogy megegyék őket, hogy feláldozzák, óh nem, nem így van, azért csábítják oda őket, hogy megtermékenyítsék a királynőt...szóval ez a történet is sántít, hiszen ahány ember, annyi féleképpen szól a mocsár legendája. Bármi is az igazság, aki oda betette a lábát...többet nem jött ki onnan. Nektek sem ígérnek mást, de azért megkérik az urat, figyelje lépteiteket.
Az út a mocsárhoz egy napi járóföld gyalog, fél nap vágtatva, bármikor indultok a napfogyatkozás csak holnap kora délután éri el a kívánt hatást.
Térképet már régen szereztetek magatoknak, így a utat is van időtök kigondolni, melyen át vágtok a Királyság északi részét, egyenesen a Rejtélyes Mocsár felé.
Rebesgetik többet között, hogy az erdő felé nem érdemes menni, újabban tolvajok céhe vetette be magát oda, és megtámadják az arra átkelőket, a tenger mentén pedig időt veszít az utazó, hiszen nincs kitaposva az ösvény, lóháton szinte lehetetlen egy ütemben haladni.
Az Yngsburg városából mondhatni nyugodt út vezet fel az északi csúcspontig, arról viszont lehetetlen átmenni a rég használt Mocsárba vezető úthoz, hiszen katonák lepték el a területet, és királyi rendeletnek köszönhetően tilos a bemenetel, kivéve annak aki hivatalos levelet nem kap. Azonban időnyerés céljából néhányan mondtak egy titkos átjárót Yngsburg és a csúcspont közepén, (mely nincs jelölve) de itt is megoszlottak a vélemények annak veszélyéről, sőt néhányan tagadták annak az ösvénynek a létezését.


Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben T_rk_p_www.kepfeltoltes.hu_

//Off: A szín jelöli, ki melyik városban húzta meg magát a napokban, s ki honnan indul. Az, hogy melyik utat választjátok rajtatok áll, mint ahogy az is mikor indultok. Szabad vásárlást intézhettek a piacon, viszont a megkötés annyi, hogy fegyvert nem vásárolhattok, még csak bicskát sem, meg persze annyi mindent vihettek magatokkal ami elfér a hátasotokon, vagy nálatok. Ha soknak találom, Pmben értesítem az illetőt. Olyan cuccokról van szó, ami egy kalandornak elengedhetetlen, pl.: Fáklya, kovakő, lepedő, sátor, kötél stb...Ez már rátok van hagyományozva, de ne felejtsétek el, ez a középkor, viselkedjetek is aszerint. Lehetőség van további információt is szerezni, vagy akár mást...van időtök másnapig. //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeKedd Márc. 06, 2012 7:19 pm

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben 16hky2e

Circe:

[ohh....csodás napra ébrettem....úgy érzem erőm teljében vagyok...semmi kín...semmi gyötrelem....a világ mégis olyan...szép...úgy érzem változtatnom kéne ezen...hahaha.....szóval lássuk csak hogy állunk evvel az isteni manna dologgal....]
[kikelek az ágyból...magamra erőltetem az estélyi szerű lilás-rózsaszín ruhámat....majd a magassarkú cipőmet....elkészülődőm....majd...hívom a lovacskám és távozok....]
[meg is érkezett a ló.....nincs más hátra mint kimenni a picara venni ezt azt...
előtte megnézem a térképet....hm...hallottam miket rebesgetnek az utakról...de én azthiszem a tenger melletti utacskát választom...elmegyek a piacra]
[...lássuk csak mi kelhet...hmm.....van itt minden..nézelődők és látom a sok árust a kiabálst...a higéniával nem sokat törödnek az emberek mindenki mocskos és piszkos...fujj..na de ....veszek két kötelet....egy fáklyát....egy kis elemozsiát.....egy sátrat...ohh...és itt van ez a néhány kis vázaszerű izé ezek is jöhetnek....lássuk csak mi kell még...meg ezek a kis kavicsok jól jöhetnek még....]
-Ezt mind kérném.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeKedd Márc. 06, 2012 7:40 pm

A híreket, és információkat összeszedem, az utcákon sok mindent lehet hallani, és ez így van jól. Hát most már nincs más hátra, mint elindulni. Nem várhatok sokat, legalábbis abból ítélve, amit meg akarok tenni. Hát hogy tudnék úgy elmenni a mocsárig, ha nem teljesíteném feladatomat.
Így hát lassú kocogással indulok meg, úgy is rám fér egy kis testmozgás, majd mint akinek mágus barátom szólt volna, két lépés után megtorpanok. Egy erőteljes csapással a homlokom közepére adom magamnak tudtomra, hogy sokkal egyszerűbben is lehetne csinálni a dolgokat. Visszafordulok és az első istállóig megyek, veszek egy lovat, vagy ha azt nem akkor bérlek egyet, és újdonsült hátasommal indulok meg az erdő felé.
Nem törődök senki tiltakozásával, vagy közbeszólásával, csak megingathatatlanul haladok célom felé. A Halonweel-i erdő és az ott tanyázó pribékek, kik meg fogják kóstolni öklömet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
Kassidy

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeKedd Márc. 06, 2012 7:42 pm

A nap sugarai beragyogtak a szobába, ahol megszálltam az éjjel. A fával bereteszelt ablak résein a szemembe sütöttek, így kezdődött a reggelem. Egy gyors reggeli után, mely a tegnap éjjel fogott nyúlból készült sült hús maradéka volt.
*Itt az idő bemenni a piacra* - gondoltam, miközben felöltöztem. Nem akartam nagy feltűnést kelteni, így egy csuklyát húztam az arcomba, majd kardomat hátamra csatolva elindultam, hogy Zabrtoth-al utána járjunk ennek a híres Isteni mannának. Zabroth-t egy közeli, erdősebb részen hagytam, mégis csak feltűnő lett volna egy sárkánnyal a piacon. Így is ismerik a nevem, nem akartam nagy feltűnést kelteni. Csupán egy csuklyás ember, aki a piacokat járja.
*Nézzük, mire is lesz szükségem...* gondoltkodtam magamban.
- Jó napot, miben segíthetek? - kérdezte egy boltos
- 'Napot. Egy sátrat szeretnék, egy kardélesítőt, kötszert valamint két darab, 20 méter hosszú kötelet. Egyenlőre ennyi lesz. - mondtam, miközben fontolgattam, mire lenne még szükségem. - Viszlát. mondtam, miután fizettem. Egy újabb kis pulthoz álltam, ahol élelmet, és 3 db kulacs vizet vásároltam. Majd térképpel a kezemben Zabroth felé indultam, mikor egy különös embert láttam meg. Látszott rajta, ő sem idevalósi, afféle erdőjáró, vándornak tűnt. talán tud nekem segíteni.
- Napot. Meg tudná mondani, hogy jutok el ehhez a ponthoz? - mutogattam a térképen a helyszínt, ahol állítólag megláthatom a kaput.
- Esetleg hallott valamit a - ekkor közel hajoltam, és a fülébe súgtam - Isteni Manna-ról? Nem lennék hálátlan - súgtam, miközben zsebemből elővettem egy kisebb zsákot. Ekkor a férfi mutatott egy utat, mely nem szerepelt a térképen, de állítása szerint erre van egy titkos ösvény, amin lóval nehézkes átjutni, gyalog is igen csak veszélyes.
- Hm, gyalog... - mondtam válaszul, majd megfordultam, a zsákot nála hagytam, melyben egy pár darab kavics volt. - Még hogy lóval - nevettem halkan. Akkor hát induljunk azon a veszélyes úton.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeSzer. Márc. 07, 2012 11:50 am

Újabb napra ébredtünk. Nem kedvelem a nappalokat. Túl fényes, túl tiszta. Semmi lehetőség arra, hogy bármit is el lehessen követni, kivéve persze a zsebtolvajláson keresztül, de egyrészt abban nincsen semmi izgalmas. Szeretem hallani az áldozatok sikolyait, na mindegy. Másrészt pedig nem vagyok jártas a zsebtolvajlásban. Ezen a reggelen levedlem álcámat, vagy épp felveszem. Már én sem tudom, hogy ki az igazi, Jonathan Crane, vagy a Madárijesztő, és hogy melyik az álca, a maszk, amit a világnak mutatok. Nos erre, valószínűleg sosem derül fény. Eddig egyetlen eltűnést sem tudtak összekapcsolni, így a város számára a Madárijesztő csak egy legenda, akárcsak az Isteni Manna, és nem pedig Jonathan Crane. A reggeli rutin után, amint kilépek a fényre, a nap égetni kezdi a szemem, és elvakít, majd szépen lassan hozzászokom. Itt az ideje, hogy megvegyem a szükséges dolgokat, ami az utazáshoz elengedhetetlen. Az utcán és a piacon számtalan mesét hallok, amik a közelgő eseménnyel, a napfogyatkozással vannak kapcsolatban. A piac zsúfolt, mint mindig, és én a tömeget sem szeretem. Az emberek általában megbámulnak, ahogy egymást is, és ez egyre jobban zavar. A lehető leggyorsabban végzek a teendőmmel. Elérek egy árust, aki a portékáját elég olcsón kínálja.
- Szükségem lenne egy kisebb sátorra, lehetőleg olyanra, ami kevésbé látszik a szabadban, valamint kötelekre, esetleg egy csáklyára. - sorolom fel, mire az ember furán néz rám, de végül is neki ez hoz a konyhára, így összeszedi az általam kért cuccokat, majd közli az árat, ami koránt sem tükrözte az általa hirdetett összeget.
- Hogy micsoda? - hűlük el, de nagy nehezen kifizetem. Nem vagyok olyan dúsgazdag, ami kell, az kell, nincs mese.
~ Ki kellett volna csinálnod, meg kellett volna ölnöd! - hallom a fejemben az őrület hangjait
- Nem, most más dolgunk van, tűnés a fejemből! - mormogom magam elé, úgy, hogy senki ne lássa, ne hallja. Ahogy haza fele baktatok, hogy felszerelkezzem, próbálok nem odafigyelni rá, de időről időre előtör, és nem tudok mit tenni. Amint haza érek, a régi térkép az asztalon hever. James is nyomozott a Manna után, de már nem élte meg, hogy meg is találja. Most én veszem át a helyét. Felszerelem Caster-t az istállóban. A ló épp most van ereje teljében, így tökéletesen ráfér a sátor, három napi élelem - a biztonság kedvéért - és a többi útravaló. A többi ruhám és felszerelésem még egyelőre lapul, majd felöltöm, ha itt az ideje. A tárkép kéznél, mert egy hozzá értőt meg akarok kérdezni, hogy merre a legbiztonságosabb elindulni. Visszatérek a piacra a kérdés erejéig, és egy árust kérdezek meg, aki különféle talizmánokat és varázstárgyakat ajánl. Ha valaki, akkor ő tud nekem segíteni. Odalépek, megszólítom, és amint figyel rám, kihajtom elé a térképem.
- Melyik úton a legjobb döntés elindulni, hogy elérjem a Mocsarat? - kérdezem, mire a nő vizsgálni kezdi a térképet.
- Csak nem az Isteni Mannát keresed, ifjú kalandor? - erre csak bólintok. Tudtam, hogy jól járok vele.
- Én vigyáznék az erdővel, de mivel Yngsburg-ban vagyunk, én ezt az utat ajánlom neked. - mutatott a szerinte helyes útra, ami Yngsburg-ból vitt és szinte egyenes utat biztosított egészen a Mocsárig. Legalábbis a térképen. De a térképen nincsenek jelölve a csapdák, veszélyek és az esetleges katonai tevékenységek, mozgások.
- Ez minden? - kérdeztem a nőtől, mire bólintott, de gyorsan hozzá tette.
- Ezen a részen, azt híresztelik, hogy katonák járőröznek, így itt nem igen lehet átjutni. - megrázom a fejem. Olyan nincs, hogy ne lehessen átjutni. Megköszönöm a segítségét, összetekerem a térképet, majd ismét hazafelé indulok.
~ Végre valami izgalom! - hallom ismét a hangot a fejemben. Ahogy haza értem, felszállok Caster hátára és lassan elindulok a nő által megadott út felé, hogy megszerezzem az Isteni Mannát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
Kártyás ember

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeSzer. Márc. 07, 2012 6:36 pm

Félálomban, dühödten kikászálódok a taverna melletti bokor ágaiból rögtönzött, kényelmetlen nyughelyemből. Mellettem Harvey vidáman, és kissé túl feltűnően méregeti az előttünk elhaladó embereket. Ha tehetné, rögtön kirabolná az összeset, rám is néz, tekintetéből kiolvasom a vágyát. Nekem aztán mindegy, vállat vonok, majd, mielőtt még elviharzik, hozzáteszem:
- Délben találkozunk a piactéren. Szerezz egy kis pénzt, szükség lesz rá.
Miután eltűnik a tömegben, feltápászkodok, és körülnézek. Gyorsan átgondolom, mire is lesz szükségünk. Sátor? Dehogy, csak foglalja a helyet. Meg különben is, biztos vagyok benne, hogy ha esetleg útközben benézünk egy-két házba, boldogan fogadnának...meg ha házak nincsenek, akkor alszunk a szabad ég alatt. Fáklya? Az mindig jól jön. Élelem? Az van. Víz? Az is van. Mi kell még? Kötszer, meg géz, azok mindig jól jönnek. Másra nem nagyon lesz szükségem, tehát vidáman elindulok egy istálló felé. Körülnézek a hátasok között, ki is szemelek magamnak, és Harley-nak egy-egy gyors, erős lovat, majd a megmaradt pénzünkből fizetek a fiúnak az épület előtt. Látom a szemében a félelmet, amint rájön, ki is vagyok. Nevetgélve haladok tovább a piactér felé.
Ha elérem a boltokat, bevárom Harley-t, majd a kapott pénzzel bevásárlok. A térkép alapján van egy út, ami elvezet egyenesen a mocsárhoz, ezen fogunk menni. Igaz, nemrég hallottam, hogy elvileg azt a járatot elzárták valami katonák, és tilos az átjárás mindenki számára. Ha jól tudom, kellene hozzá egy különleges, királyi levél, vagy mi, azzal átengednének. Na és honnan tudnék szerezni ilyesmit? A Harley-tól kapott pénzzel körbekérdezgetek a katonák között, elvégre mennyi esélye van annak, hogy korrupció mentes itt mindenki? Nem akarok sok időt vesztegetni ezzel, biztos vagyok benne, hogy nem csak én keresem az Isteni Mannát. Ha nagyjából fél óráig nem találok semmi nyomot a levéllel kapcsolatban, akkor gyors tempóban elindulok a Mocsár felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimePént. Márc. 09, 2012 7:51 pm

Halon Weel-i reggel, gyönyörű volt. Billy és lova Draco frissen és kipihenten ébredtek. Billy kiment lovához, hogy azt megetesse és megitassa, hogy együtt reggelizzenek.
- Hogy aludtál barátom? - Kérdezte Billy, miközben egy marék zabot fogott a kezébe és lova felé nyújtotta.
- Jól - Felelte, majd elnyammogta azt a kis táplálékot amit kapott. - Van még? - Kérdezte mohón.
- Tudod járást nem? Vagy elfelejtetted? - Kérdezte Billy kérdőre vonva, hisz nem tettszett neki, hogy lova ugráltatja, mikor kedveskedik neki kicsit.
- Igen...- A ló elbattyogott addig a pár lépésre lévő etetőhöz, ahol a zabot tartották. Billy leült a szalmába és táskájából elővett egy félig elfogyasztott kenyeret és két almát. A kenyér újabb felét megemésztve az egyik almát is elcsámcsogta. A másikat Draco kapta. Billy még a kecskebőrös flaskáját szájához emelve kortyolt egy kis mézsört. Ahogy megvoltak a rövid, de tápláló reggelivel Billy elővette a térképét, ami ulticéljuk helyét jelölte. Draco is ránézett a térképre, és figyelte azt.
- Nos...- Kezdte Billy. - Mi most itt vagyunk. - Mutatott arra a városra, ahol tartózkodtak. - Mondjuk átvághatnánk az erdőn, de itt sajnos nem tudunk elmenni katonáktól, itt.
- Talán van egy ösvény ahol elmehetnénk észrevétlenül. Az itteni emberek talán tudnak mondani egyet, kár többet.
- Nem olyan érdekes, ha katonákkal találkozunk, akkor vagy átengednek, vagy kisebb erőszakhoz kell folyamodnunk. Adam nagyobb veszély mindannyiunkra. Ha ő most odament ahova gondoljuk, akkor nekünk is ott a helyünk. De most induljunk. Még egy pár dolgot be kell szereznünk a piacon hogy azután nyomban indulhassunk.
- Rendben. - Billy és Draco a már kifizetett szállást otthagyva elindultak a piac felé hogy kötelet és fáklyát vehessenek. A piacon kutatva, megtaláltak mindent amit kellett, Talán többet is mint kellett volna. A biztonság kedvéért még sárkányfűre is szert tettek. A falu széléig Billy gyalog vezette a lovát, majd onnan vágtatni kezdett az erdő felé, ami a térképen volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeHétf. Márc. 12, 2012 3:33 pmCirce Megkapja a kívánt felszerelést, bár ki tudja, hogy a vázák, és a kavicsok mi célt fognak szolgálni eme nagyszerű varázslóhölgynek, de ez az ő titka marad. Lovad a fogadó melletti pajtából kivezeti az istállós fiú, majd még hozzáteszi, hogy valami betegsége lehet, vizsgáltassa meg, vagy vegyen egy másikat, mert már több helyen rohad a teste. Persze hősnőnk tudja ennek okát, így nem marad más, mint a tenger mentén vezető út.
A homokos part könnyű menetelést biztosít lovad számára, eddig úgy néz ki zavartalanul vágtathatsz célod felé.
Rongyember úgy dönt, hogy nem ijed meg holmi pribékek öklétől, és szablyáitól, kikről az egész város rebesgetett, úgy vágtat az erdő felé, szinte megállítani sem lehetne őt.
Az erdőben már többször jártál, jobban mondva az ösvényén, általában csendes, és kellemes kikapcsolódást biztosít mindenkinek aki csak erre jár. Igaz most mivel hajóval érkeztél nem tudni, mi vár majd ott téged, de már előre is viszket a tenyered egy, két bal és jobb horog után.
Slade is a tenger felöli utat célozza meg magának, miként is lehetne legkönnyebben lekövetni a célt, még csak térkép sem kell hozzá, hiszen annak mentén az árus szerint könnyen felfedezhető a mocsár...az utad zavartalan, sőt a nap nem is olyan elviselhetetlen odafenn, hiszen valamilyen szinten a levegő jobban mozog odafenn. Kisebb felhők felett repülsz át, a kilátás gyönyörű, viszont még sárkánnyal is hosszabb útnak ígérkezik, mint amire számítottál.
Crane úgy gondolja, mit neki katonaság, ha tiszta út vezet odáig nem szabad mellékösvényeken szerencsétlenkednie, legalább másik énje a madárijesztő is kiélheti gyilkolási hajlamait, így lovával nem késlekedik, a felszerelésével birtokában el is indul a útja felé.
Joker a Harley által sikeresen összelopkodott pénzből bevásárol, mindent megvesz, amire szüksége van, és egy olyan tervvel áll elő, ami talán megkönnyítheti a dolgát.
Magával a város vezetőjét kívánja lefizetni egy a királyi pecséttel ellátott papírért, ami szabad átjárást biztosít neki a mocsár felé.
A vezető felismerve őt elküldi, és talán áldást is mondhat magának, hogy az ország nem ápol baráti viszonyt az általa megölt herceg királyságával. Viszont még az ajtóban megállítja őt egy tanácsos, aki a vezetőnél korruptabb és még csak Joker előélete sem érdekli, ha pénz ütheti a markát.
Így a halálos páros "hivatalos" papírral a birtokukban indulhat meg az egyenes útszakaszon, csupán csak az idő az mi közbeszólhat.
Billy sem tétlenkedik, beszélő paripájával kifundálják merre lehet a legjobb útirány, s a ló és saját eszére hagyatkozva választanak. Az erdő felé veszik útjukat nem törődve az ott tanyázó banditákkal, hiszen egy Shazam varázslónak gyermekjáték lehet megütközni velük.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben T_rk_p_www.kepfeltoltes.hu_

//Off: Remélem mindenki ki tudja venni, melyik pöttyhöz tartozik. Smile //


A hozzászólást Robin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 13, 2012 8:03 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeHétf. Márc. 12, 2012 7:56 pm

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben 16hky2e

Circe:


[lovammal menetelek a tengerparti ösvényen...minden dolog nálam van ami kell....remélem semmi gond nem akad majd...miközben megyek..hallagatom az erdő zaját...és figyelek a hangokra...mit súg az erdő....milyen veszély várhat rám.....persze felklészülten megyek.....semmi ne lephessen meg majd......nyitot szemmel és fülel járok...nem térek le az ösvényről....csak nyugodtan....pár a lovamat egy kicsit oldalba billentem hogy egy kicsit gyorsabban is lehetne....de majd ő eldönti mit akar...elég okos...]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
Kassidy

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeKedd Márc. 13, 2012 3:56 pm

Zabroth hátára felszálltam, majd fel is szálltunk, szerencsénkre nem látott senki se meg, bár így is terveztem, ezért hagytam őt a falutól kicsit távolabb. Három szárnycsapással már a levegőben is voltunk, kapucnimat levettem, nem kell már rejtőznöm. A tenger felett szálltunk. Szemeim mindvégig lesték a földet, hátha valaki követ minket, de semmi gyanúsat nem találtam. A felhők fölé repültünk a biztonság kedvéért. A térképet elővetem újra, és rájöttem, hogy Zabroth-al is elfog tartani egy hosszú ideig az út. Halkan szálltunk magasan, a felhők felett. Kardomat néztem, vártam, hogy Jane hozzám szóljon, de nem szólt. Majd eltettem a hátamon lévő tokba, és céltudatosan szálltunk a mocsár felé. Az idő szép volt, úgy éreztem, semmi se zavarhatja meg az utunkat. Még egy pillantást vetettem a földre, mikor tisztán láttam, majd előre néztem, és csak repültünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeKedd Márc. 13, 2012 11:19 pm

Ennyi. Összepakoltam mindent, felnyergelem a lovat, majd felerősítem rá a többi felszerelést. Összetekerem a térképet, majd az egyik kisebb táskába csúsztatom
- Indulhatunk pajti? - paskoltam meg a lovat gyengéden, majd a nyergébe pattantam és nekivágtam az útnak. A városból szépen lassan, lépésben haladtam kifelé, majd ahogy kiléptem, és elég messze jártam már, vágtába váltottam át, így talán sikerül valameddig eljutni minnél rövidebb idő alatt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeSzer. Márc. 14, 2012 9:47 pm

Billy szélsebesen vágtat az erdő felé. Hajába belekap a szél, és vágta közben kicsit lobogtatja. Lovával, Dracoval tekintetüket mindenre kiterjesztik amire tudják, ilyen sebesség mellett, nem könnyű, ám azonban az erdő elérésével lassabbra fogják a menetet és egy gyorsabb ügetésre váltanak. Amióta beértek az erdőbe, rossz érzésük támadt. Mintha figyelnék őket, ám lehet csak vaklárma, de az állati ösztön enné kifinomultabb és Billy most erre fog hagyatkozni.
- Mond pajtás, van valaki a közelünkben? - Kérdezte hű paripáját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
Kártyás ember

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeCsüt. Márc. 15, 2012 8:17 am

Boldogan nyújtom át a kis zacskót, amit dugig raktam aranynak látszó rézgarasokkal. Van köztük egy-két rendes aranytallér is, azért érződjön a súlyán, hogy nem vertem át. Hehe. Amint tovább indulok, és találkozok Harley-val, mindketten felszállunk a bérelt lovakra, és elindulunk a célállomás felé. Én megyek elöl, mögöttem társam, a térkép alapján haladunk. Nem akarom hamar kifárasztani a jószágokat, ki kéne tartaniuk egészen a mocsárig, tehát normális tempóban ügetünk előre. Út közben, jó szokásommal ellentétben nem támadom meg a karavánokat, vagy a magányos utazókat, most nem szabad időt vesztegetni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeSzomb. Márc. 17, 2012 4:45 pm

RONGYEMBER //akarnám írni, ha már nem javítottad volna// csak ül lován és vágtára fogva a hátast robog az erdő felé. Az út talán nem okoz akadályt a lónak, és mindent megtesz, hogy az útjuk a leghamarabb véget érjen. Nem tudom mennyi idő elérni, de remélem hogy a lovam nem dobja fel addig a patáit.
Ha beérek az erdőbe akkor lassítok. Galopp tempóra váltok, hogy a ló is pihenhessen, meg hát én is jobb célpontot mutassak. Az ilyen rablók, hát szeretik a könnyű célpontokat és én is annak szeretnék mutatkozni. Hát azt meg másképp nem is tudom, hogy lehetne, mint egyedül galoppozni egy erdőben.
Azért a biztonság kedvéért, a tolvajcéh vezetőjének képességeit igénybe veszem, és megpróbálok minden rejtőzködő elemet meglátni, vagy csak megérezni, valahogy. Talán egy lomb megmozdulása, vagy egy elejtett szó, esetleg az emberi test szagából. Bármiből, ami csak árulkodó lehet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeHétf. Márc. 19, 2012 5:40 pm

A csapat tagjai látszólag zavartalanul menetelhetnek előre, semmi nem hátráltatja útjukat. Circe a tengerparton igyekszik mindenki más előtt elérni útját, ami eddig hiba nélkül megy, bár ekkor lát a távolban valamit a levegőben, pontosabban két dolgot.
Hatalmas viharfelhők érkeznek célja felől, és épp a kegyetlen időjárás felé kell haladnia, ami nem sok jót ígér. A másik dolog amit észrevesz Slade sárkánya hátán, ki kedvesétől, jobban mondva fegyverétől kér útmutatást, de az szótlan marad. Talán nem fenyegeti veszély, vagy ismét elgondolkozik azon, csak beképzeli, hogy a lélek olykor hozzá szól. Akárhogy is, felcsillan a penge, ami aggodalomra ad okot.
- Ereszkedj le! - Súgja egy hang talán a fejedben, talán tényleg szerelmed beszél hozzád, nem tudod eldönteni, de örömöd hamar elillan, megpillantva a horizonton lévő villámok erejét, és a szél hatalmát.
Mindenki láthatja a közelgő vihart, bár még nem hallani a mennydörgést, és a szél sem hátráltatja az utazókat, Joker és Harley levelükkel birtokukban haladnak zavartalanul, bár ők is látják a zord idő közeledtét, itt hamarosan nagyon nagy vihar lesz, nem ártana menedéket keresni.
Billy lova már messziről kiszúrja a viharfelhőket, főleg, hogy segítséget kért a jószágtól, hagyatkozzon állati ösztöneire, s amikor felnéz, mindketten megrázhatjátok sörényeteket, hiszen mindketten látjátok a veszély közeledtét.
Rongyember //ELNÉZÉST!// összerezzen minden lélekkel, mit ruhája hordoz, s bár nem élő teremtések, a ruha mégis az ellenkező irányba húzza a férfit. Ekkor felnéz és bár még nem érte el az erdőt, nem is lenne tanácsos ott meghúznia magát, vagy pedig ellenkezve az időjárás törvényeinek megpróbál még a vihar előtt célba érni, ami egyenlő a lehetetlennel, bár még gondolkodóba ejtheti az a tény is, hogy megtalálta az erdő felé vezető ösvényt.
Crane is észreveszi a zord időt, bár lova segítségével, ki előre jelzi neki a veszély közeledtét, lehet hogy más időpontra kell tenni a mészárlást, esetleg épp a vihar lesz az a csali ami a katonákat elkergetheti az útból.
Akárhogy is dönt a csapat, a vihar közeleg, és komoly veszéllyel állnak szembe, mi meglepő lehet a nemrég még perzselő nap miatt. Talán a közelgő kapu nyílása okozza eme fura időjárást, nem tudni, de holnap délutánig még van idejük, ha csak nem olyan merészek hogy életükkel játszanak.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben T_rk_p_www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
Kassidy

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeHétf. Márc. 19, 2012 6:37 pm

Zabroth hátán repülve élveztük az utat. Semmi se zavarhatta meg a nyugalmas utat. Jane ekkor felvillant. Pengéje csillogott egyet, mely nem jelentett semmi jót.
- Ereszkedj le - szólt hozzám. A csillogás eltűnt, visszatért az átlag kard külsőre. Néha hallom Jane-t, ahogy beszél hozzám, de így még sohasem szólított meg. Kardom visszatettem hüvelyébe, a hátamra, majd Zabroth oldalát megtapogattam
- Cimbora, le kéne szállnunk. te is elfáradtál, és azok a felhők nem jelentenek túl jót. - mondtam neki, közel hajolva hatalmas fejéhez. Ám Zabroth repült tovább, azt mutatva, ő kitűnően bírja még az iramot. Ekkor Jane-t újra előkaptam, majd nekiindultunk a viharos ég felé. Próbáltunk a felhők fölé kerülni, magam jó odarögzítette Zabroth hátához, ne essek le. Reméltem, ha valami természeti csapás következne, Jane segítségével eltudom nyerni azt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeHétf. Márc. 19, 2012 8:15 pm

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben 16hky2e

Circe:

[nézem a viharfelhőket és örömmel tölt el...nagyon szeretem a vihart...sjanos az esőt kevésbé...dehát mit lehet tenni megyek tovább....remélem nem lesz nagy sár....]

[haladok tovább a lovamal és simogatással biztatom arra hogy ne féljen csak előre.....már közel a cél...s közben halagtom az erdőt és figyelek és felkészülök minden támadásra......jajj...tényleg gyorsan előveszem a sátorponyvát és magamra húzom ne ázzak meg annyira....]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Karmester
Gaztevő
Gaztevő
A Karmester

Hozzászólások száma : 248
Join date : 2011. Apr. 06.
Age : 24

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeKedd Márc. 20, 2012 7:24 pm

Billy is látta már azt, amit a lova már előbb megérzett. A vihart. Lelassítottak, hogy nyugodtabban tudjon Billy gondolkodni. Az eső maga nem rossz, ám a sár az lassítani fogja útjukat. Szóval Billy újra vágtatni kezd, hogy többet haladjanak, mire eléri őket az eső.
- Gyerünk! Vágtass! - Draco már hozzászokott, hogy néha csak úgy parancsot osztogat gazdája neki, de belátta hogy igaza van. A Ló vágtatott, ám éberségük továbbra sem lankadt. Ha találnak majd valamiféle menedéket az erdőben akkor megállnak egy kicsit pihenni. Addig nem érdemes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeSzer. Márc. 21, 2012 12:52 pm

Vihar közeleg. A lovam nyugtalan, de nem foglalkozom vele. Minden állat nyugtalan lesz egy bizonyos szinten, amikor valami történik. Ahogy látom, nem a legkedvesebb zimankót kapjuk el, és félő, hogy kárt is tehet bennünk.
~ Meg ne állj! Itt a lehetőséged! - hallom a fejemben az ismerős hangot. Behunyom a szemem és próbálok nem figyelni rá, végül mégis átveszi az irányítást. Mostanában nem akarok harcolni ellene, és egyre jobban felemészt. Megállok, hogy némi ételt fogyasszak, és megváltoztassam a külsőmet is az agresszívabb énemre. A fakó színű ló tökéletesen passzol a Madárijesztőhöz.
- Épp ideje volt, hogy szabadon engedj. Mostantól nincs kegyelem. - mondm ki hangosan, de ez leginkább a békésebb énemnek szól. Megbököm a ló oldalát a sarkammal és vágtába megyek át.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
Kártyás ember

Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeCsüt. Márc. 22, 2012 5:15 pm

Az utat a vihar zavarja meg, ami vészjóslóan közeledik felénk a messzeségből. Vigyorogva bámulom egy darabig, majd odakiáltok Harley-nak:
- Tapossunk bele! - mondom, mire megsarkantyúzom a lovamat, és vágtába hajszolom a hátasomat. Szemem sarkából látom, hogy társam is így tesz, így hát szélsebesen haladunk a cél felé. Ha a vihar túl erősnek, vagy veszélyesnek bizonyul, akkor bizony nincs mit tenni, keresünk a közelben valami fedezéket, de ha nincs nagy baj, akkor lehetőleg a katonai támaszpontnál megpihenhetek. Bizonyára felismernek majd ott, de hivatalos engedéllyel a zsebemben kétlem, hogy nekem ugranának. Ha mégis? Sebaj, van elég tapasztalatom az ilyesmikhez, meg legalább majd lovat válthatok. Igaz, a váltást mindenképpen eszközölni fogom, nem akarok sok időt eltölteni a katonáknál. A zord időjárás azért zavaró, az előbbi hőséggel szöges ellentétben áll. Kíváncsi vagyok, mi okozhatja. Talán a kapu kinyílása, de könnyen lehet, hogy valami még nagyobb veszély e világra érkezését jelöli, ami mondjuk ugyanúgy kapcsolódik a kapuval. Bárhogy is legyen, mi készen állunk, éberen, és figyelve sietünk a végállomás felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeSzomb. Márc. 24, 2012 2:50 pm

Egy kis vihar nem akadályoz meg semmiben. Az eső csak megtisztítja a ruhámat, a víz csak oltja a szomjamat. A felhők csak eltakarják a napot, hogy ne legyen melegem. Mi értelme lenne, hát félnem tőle. Lovamat ugyanolyan iramban hajtom. Minek is kellene gyorsítanom, pont tökéletes az, ahogy van.
Így hát az erdő a célom, a fák eltakarnak, és megvédenek. Hát nincs más lehetőségem mint felé venni az irányt. Azért továbbra is figyelek a rajtaütésekre, meg minden veszélyes elemre. Hát ha még az erdő előtt bajba keveredhetnék. Ha nem akkor pedig az erdőben, de azt sem szeretném, ha felkészületlenül érne bármi is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeVas. Márc. 25, 2012 10:29 pm

Úgy néz ki, a vihar senkit nem gátol komolyabban, de a sebesség változik.
A sárkány jelez hogy még bírja az iramot, így Slade kardjával a kezében egyenesen a vihar felé veszi az irányt. A kard folyamatosan fénylik, a sárkány pedig beleüvölt a viharba, mintha ellenségnek tekintené őt, és jelzi kész ökölre menni vele. A villámok is már megvilágítják a messzeséget, míg a szél erősödik. Nem hogy a kardot nehéz tartanod, de magad is, erősen meg kell ragadnod a gyeplőt, ha nem akarsz lerepülni a sárkányról, de amint ez a kérdés megfogalmazódik benned, hatalmasat csap feléd egy kósza szellő. Hátravágódsz a hátasodon, épp hogy sikerült megkapaszkodnod a gyeplőben. Olyan érzés volt, mintha gyomorszájba vágtak volna, mintha tudatosan kaptad volna a szélütést. Megbolondult az időjárás, hiszen ez idő alatt a sárkányod már vagy az ötödik ilyen csapást számolta.
Circe sem fél a vihartól, bár kiderül nem szíveli az esőt, a ponyva ebből a tekintetből jó ötletnek bizonyul. A vihar gyorsabban közeledik, mint azt várhatta, az eső úgy kezd el felé zuhogni, mintha dézsából öntenék. Valódi égszakadás, s bár ez még úgy tűnik nem akadályozza, ahogy maga elé meredve vágtat, meglátja, hogy a vízszint mennyire emelkedett, lovának lábait csapdossa már. Kinéz oldalra, s ekkor látja, hogy egy hatalmas hullám közeledik a part felé, majdnem akkora mérettel, mint egy Cunami. Nincs sok ideje, hogy elvigye, és összetörje a hullám, gyorsan kell döntenie.
Billy ahogy vágtatni kezdett, elérte őt az eső, és a szél is olyannyira felerősödött, hogy lova és egyben barátja is, felnyerített.
- Nem jó, nem jó, nem jó! - Kiáltott, mikor te is megpillantod a hatalmas forgószelet, a messzeségben. Pontosan feléd tart, s az hogy fákat szakít ki a helyről, és úgy hajítja el, mintha tollpihe lenne, nem túl bíztató.
Kevin elérkezettnek látta az időt az átvedlésre, hogy átadja a terepet másik énjének, kit csak úgy ismernek, Madárijesztő. Nevéhez híven, már fejében megfogalmazódnak a gondolatok, mit fog tenni a katonákkal, kik az állomáson tartózkodnak, ám de az eső csak hamar eléri őt is. Nem egyszerű eső, szakad, mintha te lennél a célpontja, s bár láttál már hasonló zivatart, hatalmas koppanás jelezte, hogy változtak a viszonyok. Egy ökölnyi jégdarab ütközött meg fejeddel, és a fájdalom mellett némi ijedtség is párosul, hiszen ha nem húzódsz fedezékbe agyonüt a jégeső, pláne, hogy hatalmas méretekben hull alá.
Joker és Harley gyorsabbra veszik tempójukat, úgy érzik, ha most sietősebbre veszik a figurát, még a vihar előtt odaérhetnek a támaszpontra. Ez még helyes elgondolás is lenne, ha nem kezdene el zuhogni az eső, s bár ez nem lassíthatja őket, mégis visszább marad a lovak tempója. Pár métert követően pedig egyszerűen megállnak, s nem előre...lefele halad a páros.
Lenézve tapasztalhatják, hogy olyan sártenger lett alattuk, hogy az szinte magába szippantja a lovakat, kik nem hogy haladni, már menni nem bírnak.
Rongyember nem törődik holmi vízzel, felhővel, ugyanazzal a tempóban halad célja felé, s még mindig a támadáson jár az esze. A szél felerősödik, csakhamar eléri őt is a vihar, bár már nem sok választja el őt az erdőtől, mikor hatalmas villámcsapás löki meg őt és lovát, mely pár méterrel mellettük csapódott be. Lehet, hogy a nyugodt tempó már nem olyan biztonságos? Ez a gondolat emészthet, mikor a hátatok mögött csapódik be egy újabb jelenség, mi már hátulról lök a lovadon.


Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben T_rk_p_www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta

Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeHétf. Márc. 26, 2012 8:18 pm

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben 16hky2e

Circe


[megyek megyek a lovammal....az eső úgy esik mintha dézsából öntenék.......de hál istennek nálam a palástom.....eddig semmi vészes nem történt velem....sem bestiák sem haramiák nem támadtak meg....könnyű lesz...]
[de amint ezt kimondtam bekövetezett a baj...egy hatalmas hullám tört felém....menekülésemre szánt idő csekély volt......ha elfutok meghalok.....vajon mit tegyek??........]
[gyorsan odamegyek egy fához és megkapaszkodok benne......a lovamat is viszem....amikor a hullám épp rámesne alkalmazom az egyik varázslatomat...talán elég erős lesz...ha nem meg meghalok nincs más választásom.....addig sikoltok amíg tudok.....a víz ugyanis erős szélhatásra vagyrezgésre ki kerül remélhetőleg.......]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeKedd Márc. 27, 2012 12:36 pm

A vihar egyre cudarabbá válik, és hamarosan nem csak víz, hanem ököl nagyságú jég is esni kezdett, ami elég keményet koppant rajtam is, de még a lovamon is.
- Fedezéket kellen találni pajti. Keressünk egy barlangot. - mondtam majd ismét megsarkantyúztam és már el is indult. Próbáltunk a lehető leggyorsabban. Ha akad egy barlang, oda behúzódunk, ha nincs, akkor egy magasabb fát keresek, sűrű lombozattal. A lovat a törzséhez kötöm ki, én pedig behúzódom alá. Nem a legjob, de legalább a jég nagy részét felfogja. Eszem pár falatot, hátha addig enyhül a vihar. Némi kenyeret, egy kis húst és egy flaska vizet veszek elő. Amíg eszem, figyelem a vihart, és remélem, hogy hamarosan elcsendesedik annyira, hogy biztonságosan tovább tudunk menni. Néhány perccel később elpakolom az elővett ételt és vizet, majd eloldozom a lovat.
- Nincs időnk várni. Sűrűbben megállunk majd, de haladnunk kell. - felpattanok, ahogy eloldoztam, megbököm a sarkammal a ló oldalát, bedőlök előre, kezemet megam elé tartom és így megyek tovább, abban reménykedve, hogy a vihar hamarosan lecsendesedik. Néha rizikót kell vállani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
Kurt Bozek / Griff

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 31
Tartózkodási hely : Gotham City

Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitimeSzer. Márc. 28, 2012 9:59 am

Vágtára fogom lovamat, ez már nem játék. Itt már cselekedni kell, különben bajok lesznek. Az erdőben biztonságosabb, a fák alatt, a sok lomb, megóv, és még az elektromosságot, ami ilyenkor felgyülemlik, és még nem is tudok róla, mivel a középkorban vagyok elvezetik mellőlem.
Szóval megsarkalom lovamat, hogy galoppból vágtába váltson, és már semmi mással nem törődve. Ezt túl kell élnem, különben sokan fognak szenvedni a szerencsétlenségem miatt. Azt pedig nem hagyhatom, nekem győznöm kell, bármibe is kerül. Lehető legjobban összehúzom magam, hogy az eső kevésbé érjen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben   Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Kings Sorcerer - A Mágia varázslatos világa DC köntösben
Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: Egyéb alternatív világok helyszínei-
Ugrás: