DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Sheldon park I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Sheldon park I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Sheldon park I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Sheldon park I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Sheldon park I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Sheldon park I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Sheldon park I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Sheldon park I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Sheldon park I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Sheldon park I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Sheldon park

Go down 
SzerzőÜzenet
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Sheldon park Empty
TémanyitásTárgy: Sheldon park   Sheldon park I_icon_minitimeKedd Márc. 01, 2011 6:18 pm

Sheldon park Europa-park-gardens

Nem túl nagy park, egy kis büfével, elszórva néhány paddal, és egy kisebb játszótérrel. Nem messze a Vidámpark, aminek az óriáskerekét éjszaka tökéletesen látni, mikor ki van világítva. Kellemes hely, állandőó a gyereknyüzsgés, és a kismamák jelenléte.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daren Shadhon
Civil
Civil
Daren Shadhon

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2012. Mar. 16.

Sheldon park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sheldon park   Sheldon park I_icon_minitimeKedd Márc. 20, 2012 9:10 pm

//Daren Shadhon kaland kezdő reagálása//

Mondhatnánk, hogy örült mikor sikerült elérnie, természetesen erőszak nélkül, hogy valaki hajlandó legyen megállni neki a semmi közepét átszelő úton, de érzelmek nélkül ez lehetetlen. Ennek ellenére nem számított arra, hogy a sofőr ijedten fogja kiküldeni a járműből, s előbb hajt el füstölgő kerekekkel, mielőtt még Daren kifizethette volna neki az útközben kikalkulált összeget az utazásért. Pedig nem csinált semmi rosszat, csak figyelte az arcát a tükörből és azt tanulmányozta, ugyanis olyan arckifejezése, viselkedése volt, amit már ugyan látott, de nem ismert. Eddig volt lehetősége megismerni milyen egy ember mikor örül, dühös, vagy unott, meg ugyebár az ijedtet is, de nem maradt az illetők közül senki, aki elmagyarázhatta volna neki, de megtartotta az adatbázisában mint negyedik számú emberi viselkedés. Egy gyors terepfelmérést végzett miután végzett az "eszmefuttatással". Alapvetően kevés embert észlelt, bár tekintve, hogy már lemenőben volt a nap, nem volt olyan meglepő az emberek fogyatkozása. Sikerült azonosítania is a területet, azaz a Sheldon parkot, és új irányát is, ami a Bűnös kerületbe, azon belül is a feketepiac felé vezetett, ugyanis statisztikái szerint ott lehet szinte bármilyen fegyvert könnyen és jó áron beszerezni. Míg átszelte a parkot páran azért megbámulták, s néhány eb is megugatta, s bár egyiknek sem tulajdonított sok jelentőséget, néhány bitet azért rájuk áldozott a merevlemezéből, hátha még hasznos lesz később. Útközben elő is kereste adatbankjából a térképet, hogy merre is kell mennie pontosan, mert ugyebár a bűnös negyed felé vezető utat nem nagyon világítják ki érthető okokból. Átvágott egy füves területen, lekaszálva néhány virágot amit díszítő célzattal növesztettek adott formára. Nem volt túlságosan megerőltető cselekvés a szolid 160 kilójával, amivel hamarosan újra a kemény járdán kopogott, mivel a járófelületét nem puhára tervezték, noha kiderült már tervbe volt véve ennek a kifejlesztése, de a megvalósítás még nagyon messze van tőle, így hangos léptekkel folytatta útját a feketepiac feltételezett helye felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 28

Sheldon park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sheldon park   Sheldon park I_icon_minitimeVas. Május 13, 2012 11:22 am

Még csak pár napja taposod fém lábaidon a város utcáit, és igaz formádnak köszönhetően igen csak félnek tőled az emberek, legalábbis ezt tudod kiszűrni az információk tömkelegéből, de rájössz, hogy van egy hely. A bűnös kerületben, amit Fekete Piacnak neveznek. Ott mindent meg lehet kapni és szerezni, amit akarhat egy élőlény.
Így talán neked is kerül valami munka, amivel pénzt tudsz szerezni, vagy ami még fontosabb fel tudod magad fejleszteni, ahogy az eredeti programod szól. Ha mindent meg lehet találni, akkor olyan dolgokat is, amire neked is szükséged van. Szóval a cél már adott.
A gépi agyad már csak azon tanakodik, hogyan is fogsz eljutni a szomszédos kerületbe, több tömbnyi lakóházon, főúton, és emberen keresztül. A városi közlekedési módokat ismered, tömeg, és magánközlekedési járműveket, na meg a járás fogalmát is. De a kérdés az, hogyan nem fog senki se megakadályozni utadon, ha ilyen feltűnő vagy?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Vendég
VendégSheldon park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sheldon park   Sheldon park I_icon_minitimeSzomb. Dec. 07, 2013 9:45 pm

//Vash & Lupin//

Ahogy kiléptetek az átjárón, zuhanni kezdtek. Nem érzitek az arcotokba csapó levegőt, nem éreztek szinte semmit, csak magát a zuhanást. Viszont látni láttok. Látjátok, hogy a talaj egyre csak közeledik, és hamarosan becsapódtok, ám mikor ez megtörténik, semmi bajotok nem lesz, azon kívül, hogy egy krátert hagytok magatok után. Hárman voltatok, így a lyuk mérete nem kicsi. Ismerős területen vagytok, és ha körben éztek egy óriás kereket pillathattok meg, ami egy dologra enged következtetni: a vidámpark mellett vagytok, valószínű, hogy a Sheldon Park egy pontján.

//Egy-egy záró postot kérek még, de itt a vége részletek PM-ben.//
Vissza az elejére Go down
Lupin
Huligán
Huligán
Lupin

Hozzászólások száma : 306
Join date : 2013. Jun. 30.
Age : 25
Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis

Sheldon park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sheldon park   Sheldon park I_icon_minitimeSzomb. Dec. 07, 2013 10:02 pm

A hatás nagyobb volt mint az érzet. Aggodalmam feleslegesnek bizonyult, s vidáman néztem fel Gotham szmog és füsttakarójára, melyen haloványan szűrődött át a nap fénye, vöröses derengésbe burkolva a parkot. A Hölgy s Vash mellettem landoltak, ám különösebben nem akartam törődni velük, csupán egy jó alvásra áhítoztam, ezért rövidre fogtam búcsúmat, kalapom levetve meghajoltam, s a hölgynek egy csókot is leheltem kacsójára.
- Örömömre szolgált, hogy ily kitűnő útitársakra leltem a végén, s remélem a jövőben is összehoz minket a vakszerencse, ám addig is, viszlát.
Nem gondoltam komolyan az előbbi mondatot, s élvezettel öltem volna meg helyben a két alakot, nem is tudom miért, talán csak valami benső kényszer. Akárhogy is, úgy érzem, ez a nap még tartogat nekem egy két dolgot...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Sheldon park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sheldon park   Sheldon park I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Sheldon park
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Vidámpark-
Ugrás: