DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 GentTech Corp.

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Pént. Jún. 07, 2013 7:26 pm

Miután ki jutottam, már kész is voltam, hogy elhúzzam a csíkot, de éreztem, hogy valami nem stimmel. A mozgások, a rengések, a tény, hogy sehol egy őr. Mégis mi folyik itt? A kérdés nem nyugtatott, és nem bírtam megállítani az érzésemet. Azt hiszem a hősi tudatalattim bajt sejtett, és kötelességemnek éreztem, hogy megoldjam. Elindultam hát jobbra, és annak ellenére, hogy egyszer kétszer elátkoztam magam ezért a döntésért, de már nem fogok megállni amíg meg nem tudom, hogy mi okozza a rengéseket, mert hogy nem földrengésnek érződik az biztos. Gyors és halk léptekkel siettem végig a folyosón, és óvatosan figyelem a környezetem miközben egyre közelebb kerültem a zajok forrásához. Az emlékek lassan kezdtek visszajönni, vagy csak valami furcsa dezsavű érzés, aminek eredményére úgy érzem mintha jártam volna már itt. Nem tudtam megmondani, inkább csak a falhoz lapulva siklottam végig a fal mentén. A légzésemet lelassítottam, mert úgy éreztem hogy dobogó szívem kicsit túl gyors a tetszésemhez. Egy pillanatra megálltam. Mintha valamit elfelejtettem volna. Gyorsan leellenőriztem, hogy mindenem meg van-e. Elsőnek talán a kardom hiánya tűnt fel amire kicsit elhúztam a számat, na nem mintha sokat használtam volna, de azért még is csak hozzám nőtt, hiszen mindenhova magammal vittem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Kedd Jún. 11, 2013 9:33 am

Jobb oldalra indulsz. A folyosó ezen szakasza is ismerős, igaz nem tudod miért és mikor is voltál itt. A lábaid gyorsan visznek, nem ismert célod felé, ám ahogy haladsz előre, egy méretes terembe érkezel. A terem hatalmas, vagy negyven méter átmérőjű henger alakú. Folyamatos út vezet fel, és le csigavonalba a fal mellett. Középen hagyva a kürtőt melyen akár le akár fel is tudsz nézni. A falak mentén folytatódnak az ajtók mindegyiken valamiféle felirat, ami ismerősnek tűnik, de még a nyelvvel amivel íródtak a szövegek nem ismeretesek számodra.
Ha lefele nézel csak a gyéren megvilágított kürtőt látod, hosszan lefelé haladva. Talán több mint egy kilométer mély is lehet a kürtő végig keretezve a csigavonalú „járdát”, mikből minden negyed fordulatkor egy-egy ajtó nyílik.
Ha felfelé nézel, hasonló látvány fogad, igaz felfelé nem vezet hasonló magasságba, csak két emelet van feletted, és utána egy fémborítású plafon zár el bármitől is ami fent van. A feletted lévő szinteken, már nincsenek hasonló sűrűséggel ajtók, inkább csak négy hatalmas folyosóra nyílnak a járatok. Melyek szintén ismerősek, de nem tudod még mindig miért is.
Mögéd nézve, még pár árnyalakot látsz mozogni, talán három-négy ember közelíthet feléd, vagy valamelyik beugró ajtó felé. A folyosó melyről jöttél, hasonlóan nagy, mint a feletted lévők, de az alattad lévők egységesen kisebbek ezeknél. Legalábbis, amíg szabad szemmel lelátsz.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Pént. Júl. 05, 2013 2:04 pm

Elindultam, és szép lassan végig sétáltam a folyosón, ahogy jobbra és balra néztem. Vajon miért tűnt ilyen ismerősnek ez az egész? Nem tudhatom, és csak reménykedhetek, hogy rájövök miért is tettem ilyen botor lépést amikor meg is szökhettem volna. De a kíváncsiság hajtott tovább, tudni akartam miért reng a föld, és hogy mi ez a furcsa érzés itt a mellkasomban ami nem hagy nyugton. Eljutottam a egy hatalmas henger alakú szobába. Megdöbbenten néztem körül, ahogy a szemeim tágra nyíltak. Mégis hol a fenébe vagyok? Mi ez a hely? Olyan mint egy rakéta kilövő állás. Ahogy elkezdtem jobbra balra tekingetni, láttam hogy rengeteg lehetőségem van tovább haladást illetően Ekkor éreztem valamit a hátam mögül és ahogy visszatekintettem láttam, hogy valakik közelednek felém. Hirtelen nem tudtam, hogy mit csináljak, egyik pont sem tűnt olyan helynek ahol elbújhatnék, végül amellett döntöttem, hogy gyorsan elindulok lefelé, és az első ajtónál behúzódok, és remélem, hogy nem vesznek észre, óvatosan kinyitom az ajtót, majd becsukom magam mögött, megnézem a szobát ahova jutottam, majd ha nincs egy ember sem a környezetemben, akkor résnyire kinyitom az ajtót, hogy lássam hogy a csoport merre igyekszik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Szer. Júl. 10, 2013 3:43 pm

Behúzódsz az első ajtószárnyba. Az ajtón felirat, amit nem tudsz kisilabizálni mi is lehet. Eddigi ismereteid az itteni Föld nyelveiről talán nem elég kiterjedtek, de lehet ez valami kitalált nyelv, és azért nem tudod mi is lehet. Így hát csak a falhoz lapulsz, és figyelsz. Az ajtón belülről semmilyen zaj nem szűrődik ki, így feltételezhetően nem is fenyeget onnan veszély.
A folyosóról amerről ide találtál, most legalább egy tucatnyi ember robog ki. Teljesen felfegyverkezve, teljes védőfelszerelésben. A fejüket védőmaszk, és sisak védi, a testüket mellény, és különféle test, kar, és láb védőfelszerelések. Akár egy igazi kommandós csapat, csak a kezükben lévő fegyverek, nem hasonlítanak a világban eddig általad látott fegyverekre.
Lassan kezd derengeni, hogy még sincs ez így teljesen. Egyszer találkoztál már egy ehhez hasonló fegyverrel. Egy hangfegyver, mely hanghullámokat gerjeszt, egészen a pusztító fokozatig. A metróalagútban történt a dolog, ahol meghalt az a feltaláló, a fajtársadnak köszönhetően.
A kommandósok elfele rohannak, szépen rendezett kettes sorban, elől a vezetőjük, és a szerpentinen haladnak egészen a zaj forrása felé. Most már tudod, hogy fentről jönnek a idegen hangok, aminek talán kiszabadulásodat köszönhetted. A kis csapat nem vesz észre, és mire már megmozdulnál két emelettel feljebb vannak.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Kedd Júl. 16, 2013 2:21 pm

Sikerült megoldanom hogy ne vegyenek észre, viszont a bajok még nem tűntek el véglegesen. Csak csendben vártam ahogy a fickók elmentek, és óvatosan utánuk tekintettem, majd elkezdtem utánuk menni. Kíváncsiságom erősebb volt mint a félelmem. Viszont arra vigyáztam, hogy mindig rejtek mögött maradjak. Csak csendesen óvatosan figyeltem őket ahogy felmentek, majd mentem utánuk. Azon gondolkoztam vajon mi történhetett. Talán megtámadták a helyet? Vagy valami kísérlet ment tönkre? Mégis mi okozhatja ezt a szintű készültséget. Nos valószínűleg nem sokára megtudom, mert már bekanyarodtam arra a folyosóra ahova a kommandósok, és figyelem, hogy melyik irányba mennek, hogy aztán követhessem őket, miközben ügyelek arra hogy ha valamelyikük hátra tekint akkor legyen hol meghúznom magam. Reméltem, hogy ezt nem kell sokáig csinálnom, és a célunk közel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Szer. Júl. 17, 2013 6:38 am

//Na pedig már kitaláltam miket is találsz lent Very Happy Akkor jöjjön a szórakozás//

Árnyékként követed az őröket. Nem vesznek észre, egyáltalán nem is figyelnek mögéjük, vagy várnak bármilyen támadást mögülük. Bármi is történt fent, elég veszélyesnek tűnik ahhoz, hogy minden figyelmüket lekössék. Még mennek jó pár emeletet, te pedig követed őket, kihasználva minden árnyékot, beugrót, és rejteket. Végül egy elég nagy fém ajtóhoz érnek. Az ajtó melletti panelt használva szélesre tárják azt.
Éles fény vág a szemeidbe. Pillanatokra elvakít. Az épületben sem volt sötét, de ez már a nyílt világ. Szabad tér, és igazi napfény. A katonák kirontanak, kibiztosított fegyverekkel, és egymás biztatva kiáltoznak, hogy bátorságot öntsenek magukba. Mind a tucat kilép, és már ismeretlen célra tartják fegyvereiket. Ám mielőtt még bármit is eltalálhatnának egy semmiből előtűnő autóroncs kaszálja el a csapat felét, és rémíti halálra a többit.
Még két lépést kell tenned, hogy megtudd mi is történik valójában. Még mindig az árnyékban vagy, és tényleg nem figyelnek rád, mert sokkal látványosabb dolog tárul eléjük. A GenTech corp. Épületeit látod, kissé megváltozott mióta utoljára rápillanthattál. Az ápolt környezet, és a hívogató kertnek, szökőkúttal nyoma sincs. Most csak leginkább egy hatalmas építkezésre emlékeztető földtúrások, és roncsokat látsz. Az okát is megtudod mi.
Több tucatnyi alak harcol egymással. Vannak ismerősök, és idegenek is számodra. Az ismerősök közé tartozik az egyik Bogár. És van még két társa is vele, ezen kívül legalább két tucatnyi felfegyverzett őr van még odakint, igen csak megviselt állapotban. Na és hogy ki az ellenség, nem más mint az Alfa Szövetség háromnegyed része. Dr. Löket a levegőben szárnyal, látszólag le akarja hagyni általad ismert Bogarat, ezt elérvén épületek között cikázik, és közben folyamatosan beszél. Sárkány kardját suhogtatva egy hasonló Bogár páncélos alakkal küzd. Minden csapásba beleremeg a páncélos, de a mágikus kard így sem bír vele. És végül de nem utolsó sorban, Védelmező egy csapat roncs kocsi között tartja magát, varázslatos fegyverével kárhoztatja pokoli kínokra a néha feltörő őröket, miközben ökleivel zúzza porrá egy harmadik igen csak megtermett Bogarat. A páncélos alak szintén eléggé megrongálódott, már alig tud küzdeni.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Csüt. Júl. 25, 2013 1:39 pm

//Nem találtam okot hogy lefelé menjek.

Ahogy az ajtók kinyíltak és megnyílt az út a felszínre észrevettem hogy mi is történt. A harctéren nagy összecsapások folytak titánok és kisebb emberek harca. A társaim és a bogarak ellen. Nos nem is kellett sok hogy felfogjam a helyzetet és beszálljak. Először is szükségem volt egy támadási módra. Szépen lassan belopóztam az egyik kommandós mögé aki nem volt túl közel a társaihoz és elkaptam a nyakánál fogva, hogy aztán gyorsan a fegyvere után nyúljak, és elcsenjem, hogy azt használva elkezdjem kiütni a csapatokat. A biztonság kedvéért gyorsan leadtam egy teszt lövést hogy tudjam mennyire veszélyes. Nem állt szándékomban senkivel végezni, szóval ha kell akkor lejjebb állítom a frekvenciát... Már ha erre van lehetőségem, ha nincs és a fegyver túl erősnek bizonyul akkor hajító fegyverként használom és hozzá vágom a legközelebbi kommandóshoz aki észrevenné lépéseim, hogy aztán elkezdjek az ökleimmel küzdeni, és elkerülni a lövéseket. Nem túl hatásos taktika, de nem igazán van választásom, mégsem engedhetem hogy az egész melót a társaim végezzék el, nem vagyok én egy elrabolt hercegnő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Kedd Aug. 06, 2013 10:08 am

//Kicsit elhamarkodtad azt a bővítést Very Happy //

Pillanatok alatt kitör a káosz, és a pánik. Na nem az Alfa Szövetség sorai között. A védők, na és a Bogarak nem készültek fel, hogy két oldalról kezdik el szorongatni őket. És a Szövetség is összeszokottabban dolgozik, mióta utoljára láttad őket. Az eléd kerülő őröket, gyorsaságodnak, és kemény öklödnek köszönhetően pillanatok alatt harcképtelenné teszed, ám a Bogarak már keményebb falatoknak tűnnek. A high-tech felszerelésük, kifejezetten ellenálló, és még a leghajmeresztőbb vállalkozásnak is ellen tudnak állni.
Dr. Löket hangosan kacagva vált zuhanó repülésbe, elkerülve támadásokat, és mint akit nem is a gravitáció húzna lefele, veszi le hátáról mindkét fegyverét, és hajítja repülő ellenfele felé. Mindkettőt kikerüli, és meg is áll, látva hogy Dr. Löket halálába zuhan. Nem számol vele, hogy a bumerángok visszatérnek, végsebességgel csapódnak a Bogárnak, és zúzzák be a védelmét. A nő kacagva zuhan, mert tudja még az utolsó előtti pillanatban visszaakasztja hátára meghajtóit, és kecsesen landol előtted.
Sárkány ügyes szemmel szinte nem is látható kardpárbajt vív ellenfelével, oly erőket szabadítanak fel magukban, mibe a föld is beleremeg. A csapások porfelhőt kavarnak, szinte nullára redukálva ezzel a látótávolságot. A jól ismert kard, mélyen hasít a fejlett ruházatba, és vaskos darabot hasít ki belőle. Emberi kiáltás hangzik fel, az embertelen ruházatból, és egy erőteljes rúgást követően még az irodaépület fala sem tudja megállítani.
Védelmező kettős szorongatott helyzetéből te szabadítod meg. A kommandósok harcképtelenek már, így csak a Bogárral kell küzdenie. A fegyvere teljesen hatástalan ellene, így mire közvetlen közelre ér hozzá, tokjába csúsztatja, és ökleit veti be ellene. Csapás ad, és kap, mélyen felsértve ezzel karjait, és egész testén leledző ocsmány betegségét. Ám ő sem marad el egy kicsit sem, mély horpadások borítják a „kitin” páncélzatot, míg végül egy megátalkodott cselnek köszönhetően, ami nem éppen hőshöz illik tépi le karját, és hajítja messzire a test többi részét. A karból nem emberi folyadékok kezdenek csöpögni, de látható, hogy igazi kar is volt benne. Ez csak egy külsőváz, mi megerősíti a használóját.
- Na végre hogy megvagy te álomszuszék! – Fordul feléd nevetve, a lélegzetvételnyi időt kihasználva. - Fiúk! Megvan, most már tűnjünk innen! - Integet, és sikongat teli torokból, felhívva rátok a figyelmet. A titkos földalatti bejárat felől újabb fegyveresek közeledésére figyeltek fel, és a elkábított vagy harcképtelenné tett páncélosok is láthatóan összeszedik magukat nem sokára.
Védelmező eddig is szűkszavú volt, de mióta elkezdted kalandodat megváltozott, de nem az előnyére. Csak int, hogy tűnjetek el, és már neki is iramodik meg sem várva titeket. Sárkány még álldogál, és védi a hölgy erényeit, aki rád vár. Kissé aggódva néz rád, talán ugyanazt látja, amit te is, hogy nem nyom nélkül múlt el a rabságod, még oly jelentéktelennek is tűnt neked.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
avatar

Hozzászólások száma : 434
Join date : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Kedd Aug. 06, 2013 10:37 am

/Eh azt hiszem tudom miről van szó, majd akkor átírom, csak írhatnékom volt ^^'/

Csak egy pár percig tartott az egész és máris minden ellenfél a földre került a többiek meg rám vártak, egy kis ideig figyeltem őket, de olyan furcsának tűnt ez az egész. Csak pislogtam mielőtt eldobtam volna a hangfegyvert, és da léptem Keishához.
-Igen, most egy jó időre elegem van ebből a helyből.-Nyögtem ki, miközben körbe tekintettem egy kijárat után nézve, vagy csak követtem a többieket, minél előbb el akartam innen tűnni. Ahogy hallottam hogy újabb csoport indul felfelé ismét magamhoz vettem a hangágyút és ahogy menekültünk igyekeztem egy kis fedező tüzet biztosítani a fegyverrel, ha mást nem legalább attól meg tudom őket gátolni hogy ránk támadjanak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   Szer. Aug. 07, 2013 9:57 am

[justify]Kirohantok a vállalat területéről, már aki kétlábú, mert hát Dr. Löket repülésben jeleskedik, bepattan a Védműbe (Védmobile). Védelmező tövig nyomja a gázt, és mire követni tudnának titeket máris az egyik titkos földalatti folyosón vagytok, mi a Doki roncstelepére vezet.
Nagy futásnak nagy szuszogás lesz a vége. Mindannyian az egyik rejtett részlegben ültök le. A főhadiszállásra, még nem akartok menni, talán követett titeket valaki. Ez egy elég semleges hely, ahhoz hogy ne támadjanak meg titeket. Mikor végre kipihenitek minden fáradalmatokat, a többiek a fel nem tett kérdésedre elkezdenek válaszolni, és ők is feltesznek neked párat.
Az első megdöbbenés akkor ér el, mikor rájössz hat hónappal később van mint gondoltad. A kis éjszakai kiruccanásodból, hirtelen egy hónapokig tartó tortúra lett. A bebörtönzésedet követő nap, Dr. Löket felfedezte az üzenetedet, és azonnal nyomozni is kezdtek. Miután megbizonyosodtak, hogy tényleg ott vagy megkezdték az első lépést kiszabadításod felé. A mostani volt a tizenkettedik támadás a GenTech corp. Ellen, és a legdirektebb is. Már mindent megpróbáltak a belopózástól, kezdve a szervek figyelmét is felhívták, de minden hiába volt. Így kénytelenek voltak nyílt színen támadni, mert aggódtak érted. (Keisha szerint.) Az eltelt idő alatt, a GenTech corp. már tényleg a nagyközönség elé lépett, a különleges páncéljaival. Megalapították a Raj nevű szuperhős csapatot, és a város vezetésével jó kapcsolatot fenntartva őrzik az északi sziget nagy részét. A bűnözés csökkent ott, így mindenki szereti őket.
De tudjátok ez csak a látszat, ám bizonyítani még nem tudták. Annyi biztos, hogy mióta fogságba kerültél, nagyon gyorsan haladtak a technikai ranglétrán, és olyan fejlettséget értek el, amiről nem is álmodozhattak volna eddig. Csak az okára nem jöttek rá még eddig, hogyan is történhetett.
Közben elmondod hogy semmilyen emléked nincs a hat hónapról, és mintha valamilyen agymanipuláción estél volna át. Ott van az agyadban, de te csak sűrű ködöt érzel, így fogalmad sincs mi történt veled.[/jusitfy]


//Kalandod véget ért, elég sok mindent megtudtál már a GenTech corp.-ról de még nagyon messze van az igazság. Az eltelt hónapokkal nem tudsz elszámolni, talán majd a jövőben fényt derítesz a titokra. Az idő eltelt, és érzed hogy a bőröd szűk már rád, egy vedlést követően új képességgel gazdagodsz, amit kaland jutalomként ki is választhatsz magadnak. Egyeztetni ez ügyben velem kell majd. És végül de nem utolsó sorban te, és az Alfa Szövetség titkos ellenséget szerzett a GenTech corp személyében.//

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: GentTech Corp.   

Vissza az elejére Go down
 
GentTech Corp.
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Otisburg-
Ugrás: