DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Főutak, utcák, sikátorok, hidak.

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimePént. Szept. 09, 2011 9:35 pm

Sajnos a kuka, már nem igen tart ki fedezékként, néhol így is átlukasztotta a sorozat, de szerencsétek volt, nem tudni mi van a kukában, de biztos jó golyóálló anyag lehet.
A nő bólint feléd terved közlésekor, és feléd tartja a pisztolyát, természetesen átadás céljából, míg épp kezével megpróbál kihalászni zsebéből valamit. Egy kicsiny tükröt ad át neked, nem éppen komoly, de arra pont megfelel amire te használni akarod.

- Vigyázz magadra. - Mondta mosolyogva, mikor ismét átlőtte a férfi a konténert, ezúttal a lány mellett süvítve el a golyó.
Ahogy kinézel, egyetlen férfit látsz közeledni, vérben forgó szemekkel, egyik kezében az Uzzit tartva, a másikban pedig egy egyszerű pisztolyt.
Ekkor hallod, meg persze valamennyire látod, hogy kiürült a tár, flegmán eldobja, és pisztolyával még lőni szeretne párat, de persze te nem várod meg, egy pontos mellkasi lövéssel a földre teríted az illetőt. Több lövés éri a mellkasát, úgy vetődik hátra, mintha megrúgtad volna, tehetetlenül vergődik a földön, és levegőért kapkod, mialatt vért köhög fel. Úgy néz ki, átlőtted a tüdejét.
Ekkor jelennek meg mögöttetek a már jól ismert GYRE furgonok szám szerint kettő, és mintha még mindig tartana a tűzpárbaj úgy rohannak ki, biztosítani a terepet.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 20060529-4643687324

Egy jól ismert arc jelenik meg a végén kiszállva az egyik ilyen autóból, és felétek indul, ő bizony a vezetőtök, és az arcán látottak alapján, nem úgy tűnik, hogy dicsérni fog titeket.


Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 130px-0%2C244%2C0%2C216-Jackson_Davies_001


A hozzászólást Robin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 10, 2011 7:52 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gorgiasz

Gorgiasz

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2011. Aug. 13.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimePént. Szept. 09, 2011 10:30 pm

A szemestesekből épített, fedezék egyre jobban megadja magát a golyók általi sérülések miatt. A szerencsének köszönhetően, egy golyó sem talál el engem és az alkalmi partnerem. Ahogy neki fogok a tervem megvalósításának a dolgok maguktól történek. Legalábbis a számomra úgy tűnik. Ahogy kiemelkedek a fedezék mögül a felém közeledő uzis férfi mellkasára célzok és meghúzom a ravaszt. Az egész estés bizonytalanság és többszöri életveszély érzete megteszi a maga hatását és reflexszerűen többet is bele lövök a férfiba. Bár lehet, hogy az első lövedék is megállítaná, de az ujjam újra és újra rászorul a ravaszra. Egyszerűen elkap a harctér láz és az elmém elhomályosodik pár pillanatra és ez meg is teszi a hatását. A támadóm pedig földre kerül. Ezzel egy időben hatalmas fáradtság telepszik rám. Szép lassan tudatosul bennem, hogy a támadóim vagy elmenekültek, vagy harcképtelenek. Ahogy ez tudatosul az elmémben, meghallom a rendőrségi autók hangját mögülem. Elsőre nem is tudom, hogy sírjak vagy nevesek. Ahogy a Lisa fegyverét leeresztem és visszafordulok az újonnan érkezetek felé szemtanúja leszek amint a Gyre-s kollégák szétszóródnak, hogy biztosítsák a terepet. Majd az osztagok után megjelenik az osztály vezetője is aki egyenesen felénk tart. A kezem Lisa felé nyújtom, hogy felsegítsem, a sérült nőt illetve vissza adom neki a fegyverét, majd elrakom a saját fegyverem is. Közben Lisa felé csak annyit mondok halkan, hogy csak a nő értse.
-Most már minden rendben lesz. Ne aggódj, vállalom a teljes felelősséget a ma este eseményeiért. Köszönöm, hogy utánam jöttél, még ha nem is volt túl jó ötlet és sajnálom, hogy meglőttek a rossz döntésem miatt.
Ezután gyorsan rendbe szedem magam amennyire ez lehetséges és felkészülök magamban a főnökkel való várhatóan kellemetlen beszegetésre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Okt. 19, 2011 4:29 pm

Keisha magánkalandja

Elég laza napban volt ma részed, talán mert nem nyaggattak annyit a munkatársaid rád tukmálva saját nehézségeiket, miket egyedül képtelenek megoldani, s mivel a te szuper okos agyad jó néhány akadályt legyűr, téged zaklatnak az ilyen ügyekkel. Viszont ma nem, képtelen harmóniában dolgozhattál saját munkádon, miközben volt még időd azon is agyalni, mit csinálsz, ha végzel a munkahelyeden, és kezdetét veheti egy másik oldalad munkaideje, Dr. Löketé.
A bumerángokért természetesen haza kellett ugranod, de mi az az idő már egy teljes munkanaphoz képest, főleg hogy az öltözőben való gyors öltözködés világbajnoknője is lehetnél, sőt még a cég előtt induló buszt is elérted.
Amint a buszról leszállsz megpillanthatod a már ismerős és megszokott panelépületet, mi az évek során otthonoddá vált. Szabad az út a hőssé váláshoz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Keisha

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimePént. Okt. 21, 2011 12:47 pm

Leszállok a gothami city-i tömegközlekedés egyik legékesebb, és mocskosabb tagjáról. Csak nézelődök míg a tülekedés alábbhagy, és miután "tiszta" a levegő indulok haza. Igaz ebben a városban meg sem közelíti az ausztrál mocsarak tisztaságát, de hát így is van valami bája ennek az összevisszaságnak.
Hosszan nyújtózok csak, hogy hátrahagyjam a munkahelyi stresszt. Nem vágyok másra csak egy hosszú forró zuhanyra. Gotham City ősszel szeles és zimankós, ez pedig csak rosszabbra fordulhat a tél beálltával. Összehúzom magamon a kabátot, és felszaladok a lépcsőn. Végre otthon vagyok, az én drága otthonomban. Hanyagul ledobom a kabátot az egyik szék karfájára. Nem is törődök vele ki nézhet az ablakon keresztül, folytatom a vetkőzést, és mire eljutok a fürdőig, már meztelenül állok ott.
Csak élvezem, ahogy a forró víz végigcsurog a testemen. Több mint fél órát támaszkodok a csempének és kellemes lassúsággal szuszogok. Végül már az állás is fáraszt, csak kirobbanok a zuhany alól, de nem törülközök meg. Ráfekszek az ágyra, csak úgy nedvesen, és maximumra állítom a légkondit. Csak hagyom, hogy a hűs fuvallatok felszárítsanak. Borzongató érzés, de mégis olyan jóóó. Végül ennek is vége. Feltúrom a szekrényemet, és nagy nehezen megtalálom a felfordulásban a jelmezemet. Magamra öltöm, nagyapám bumerángját becsúsztatom övembe, a nagy bumerángokat falra raktam, oly mintha túl giccses díszek lennének. Hol máshol lenne nagyobb biztonságban, mint pont szem előtt. Ellenőrzöm Vasrombolóban a rekeszeket, majd hátamra csatolom mindkettőt. Megnyomom a saját magam által épített ablaknyitó szerkezet távirányítóját, és kivetem magam az ablakon. Pár emeletet zuhanok, hogy megszerezzem a kezdő lendületet, majd kezem kivágódik, és megnyomom a hajtóműindítót. Északnak fordulok a főúttal párhuzamosan haladok, és elkezdem éjszakai járőrözésemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimePént. Okt. 21, 2011 8:59 pm

Terved minden keményen dolgozó ember számára hízelgő esti kikapcsolódást jelentene, próbálod megszabadítani magad a buszon utazó trógerek, és igénytelen utasok szagától, és még csak nem is zavartatod magad, mikor meztelenre vetkőzöl, s bár még nem sejtheted, ez rossz döntésnek bizonyul. Míg a zuhany alatt kényezteted tested a forró, kellemes hőmérsékletű vízzel, valaki úgy dönt, közelebbről is megnézi milyen formás testtel áldott meg téged az Úr.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Burglar_%28Earth-51977%29

A zuhany végeztével, meztelenül törölközés nélkül, köpeny híján ugrasz bele ágyadba, és ahogy végignyújtózol a kényelmes ágyon figyelsz fel az ágy alatt bujkáló vendég matatására. Egy szép, megtermett késsel a kezében ugrik rád, és mivel nem kell ruházatodtól megszabadítani, eléggé megkönnyítetted a dolgát, mocskos, érdes keze úgy mászkál mezítelen testeden, mint sikló kígyó a tavon.
- Micsoda formák...azt ajánlom ne sikíts, vagy elvágom a torkod. - Sziszegte fogai között a betörő, szájából enyhe cefre szag árad, némi hagyma párlattal keveredve, úgy tűnik nem tudja szegény ördög, hogy kivel kezdett ki, már ha tudsz ellene tenni valamit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Keisha

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeVas. Okt. 23, 2011 10:47 pm

//OFF: Bocsánat lehet, hogy nem értettem meg teljesen a hozzászólásodat, ha valami félre ment szólj.//

Agyam pörög mint a búgócsiga. Mit is lenne jó most csinálni, sajnos mégsem elég gyorsan, hogy a férfi mocskos kezével meg ne érinthessen. Megborzongok az undortól, de végül csak döntök. Nem tudom, hogy jutott be, de az biztos, hogy a következő dolog, amit csinálni fogok, egy használható biztonsági rendszer lesz.
- Íhhh - Csúszik ki a számon, mikor megérzem a szájszagát. A tapogatózó keze már csak hab a tortán. Minden erőmet összeszedem, és kihasználom a férfi közelségét, felrántom térdemet, és megpróbálom a férfi nem legérzékenyebb pontját eltalálni, majd lefordítani magamról. Remélem sikerül. - Na ezt megérdemelted, nem illik fiatal gyönyörű lányok otthonába betörni, és ízléstelenkedni. - Ha a földre került, akkor egy ügyes fogással a torkára tapasztom kezemet, és megpróbálom az ereket elszorítani, amik az oxigént az agyba juttatják. Csak addig, míg el nem ájul, nem akarok ennél nagyobb bajt.
Ha nem akkor a kezemmel próbálom elkapni az övét, és a megfelelő helyen nyomva a csuklóját, megpróbálom kiakasztani azt, majd lelökni a földre. Vagy bárhova máshova csak messzi tőlem, hogy ne is érhessen hozzám. Szemérmesen magam köré tekerem a törölközőt, és egy erős rúgással próbálom az eszméletlenség mezejére juttatni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Okt. 24, 2011 11:30 am

A férfi már szinte nyálát csorgatva élvezkedik, érzed is ahogyan gatyájában valami egyre nagyobb sátrat ver, ami téged egyre inkább arra sarkall, hogy térdeddel lerombolt a képzeletével és vizualitásával felépített kis kuckót. Fájdalmas arccal görnyed össze, de számodra nem várt eredmény születik, hiszen nem olyan könnyű őt hatástalanítani, mint azt először hitted. A kés ugyan a fájdalom és a hirtelenség hatására kiesik a kezéből, és az ágy mellé pattog, számára elérhetetlen módon, viszont kezeit a nyakadra illeszti, és ő nem igen törődik azzal elveszíted-e az eszméleted, vagy bele is halsz. Úgy tűnik neki a külső a lényeg, a körülmény már más probléma.
- Még egyszer ne próbálkozz ilyennel...áááá... - Fájlalta nemesebb szervét továbbra is, hiszen azért jól eltalált rúgást vittél be, de úgy tűnik a harag győzedelmeskedik a nyápicság felett. Biztos, ami biztos alapon, úgy helyezi lábait, hogy még egyszer ne kísérelhesd meg amit tettél, és bár kezd lilulni a fejed, kezeid szabadon vannak.

[Off: Jól értelmezted, csak valamiért a kés jelenléte felett elsiklottál. Smile]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Keisha

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 25, 2011 12:07 am

//OFF: Hát azért írtam, hogy kicsavarom a kezét, hogy ne tudja használni a kését xD de mindegy kivágom magam ebből, de nem szó szerint.//

Tüdőm sípol, és minden erőmmel azon vagyok, hogy egy korty levegőt le tudjak juttatni a torkomba. Nem túl sok sikerrel. Betörőnek amilyen büdös a szájjal rendelkezik, olyan vasmarka van. Szemeim kidüllednek, és még talán a szám is elkezd lilulni, igaz nem látom, de biztos ilyen érzés, ha lilul a szájam.
- Hnnngrrr. -
Mondom, de úgy látszik, nem nagyon hat rá a szép szó. Még egyszer megpróbálom lebeszélni a megölésemről. - Hrrrrrg... - De ez még kevesebb sikert ér el, mint gondoltam.
Még mielőtt az oxigén hiány miatt elveszteném az eszméletemet, megpróbálkozok az egyetlen lehetőséggel, ami eszembe jut. A két térdemet a testünk közé próbálom ékelni, miközben két öklömmel a fülére csapok, annyiszor amennyiszer csak tudok. Ha elkábult, vagy az irdatlan fájdalomtól enyhített a szorításán, akkor először egy nagy levegőt veszek, majd megpróbálom lerúgni magamról és az ágyról is.
Ha pedig ez is sikerült, akkor felpattanok az ágyról, és mielőtt még összeszedhetné magát a támadóm beviszem az utolsó mozdulatot, amivel talán harcképtelenné teszem végleg. Kivárom a megfelelő pillanatot, és mikor már félig feltápászkodott a földről, megindítom bal lábam az állcsúcsa felé.
Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 33vc8du
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Okt. 26, 2011 12:08 pm

A fickó már szinte nyeregbe érezte magát, liluló fejed, és kidülledő szemeid már a biztos halál gondolatát sugallták neki, mikor hirtelen sípolni kezdett füle. Természetesen ez a neked köszönhető harangozásnak tudható be, mivel mindkét kezeddel szinte ütemesen kezded el ütlegelni füleit. Körülbelül az ötödik ilyen ütés kizökkenti őt cselekedetéből, és a fejéhez kap, mire nemes egyszerűséggel lerúgod az ágyról.
Mielőtt bármit tehetnél, nem elég egy mély lélegzet vétel, kicsit meg is szédültél az oxigén hiánytól, azért valljuk be hiába takar a bensőd egy erős harcos lelket, a nyakad még így is egy törékeny nőé.
Mire tested eljut addig a pontig, hogy képes vagy szédülés nélkül harcolni, a betörő felkapja a földről fegyverét, és igaz másik kezével a fülében nyúlkál, és fintorai fájdalomról tanúskodnak, nem harcképtelen.
- Ezért megdöglesz te kis k***va. - Hörgött feléd, szinte már vadállat módjára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Keisha

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Okt. 26, 2011 4:27 pm

//OFF: Mostantól elővigyázatosabban szúrok be képet xD //

Hát a tervem nem jött, de sebaj, majd jön még dingóra dér. Gyorsan körbepillantok a szobába, hátha valamit tudnék ellene használni, de szavai hallatán nem tudom megállni hogy ne válaszolja.
- Mit mondtál te nekem. Mindjárt be lesz verve az a nagy krumpli orrod, mert nem tudod, hogy kell bánni egy igazi hölggyel. - Hátrébb lépek, hogy ne tudjon eltalálni, de közbe megfenyegetem az ujjammal. Csak hogy tudja hol a helye, miheztartás végett.
Na akkor minél messzebb akarok kerülni a fegyvertől, úgyhogy hátra bukfenccel próbálkozok az ágyon, és közben megfogom a takaró szélét. Ha az ágyon követne a fickó akkor a megfelelő pillanatban megrántom a takarót, hogy feldobja a bakancsát. Ha sikerül akkor megpróbálom kirúgni a kést a kezéből.
Ha nem ott követ akkor magam köré tekerem. Azért nem jó dolog mutogatni magamat, egy ilyen ember előtt. Azért lengére hagyom, mint egy poncsót. Így jól áll, és még egy kicsit védekezésre is tudom használni. Ha döfni próbál akkor megvárom míg belefúródik az anyagba, természetesen ahol nem vagyok, és úgy oldalra rántom, hogy kiessen a kezéből. Ha sikerül akkor a térdhajlatba próbálok taposni, majd elkapni a vállát és kiakasztani a helyéről a vállát egy erőteljes ütéssel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Okt. 26, 2011 5:58 pm

//Off: Sajnálom, de nem veszed figyelembe a körülményeket, egy folytogatást nem lehet egy mély lélegzettel letudni. Amúgy értékelem a képbeszúrásokat. Smile //

A férfi talán az elöntött méregtől, vagy a sötéttől, de össze-vissza szurkál, és vagdos. Ez idő alatt tökéletesen magadra tudod csavarni a köpenyt, habár a külsőd miatt már kár aggódni, eleget látott a férfi, és jelenleg már nem az idomaid bámulásával van elfoglalva.
Terved sikeres, telibe trafálja a "poncsódat", és még félre is tudtad söpörni, igaz ezzel a takarót magadról is lerántottad.
A hirtelen meglepetésből te kapcsoltál elsőként, és bár szemből nem igen tudsz a térdhajlatába taposni, már ha nem nyúlékony a lábad, de térden rúgod annyira, hogy megérezze, és kibillenjen az egyensúlyából. Ennek hatására, igaz nem a vállát találod el, az ütés a fejét éri, és eszméletlenül rogy össze, de nincs is sok időd győzelmed feletti diadalittas pillanatod kihasználására, hiszen dörömbölést hallasz az ajtón.
- Rendőrség, nyissanak ajtót, különben bemegyünk! - Hangzott a határozott parancs, és hallod, hogy nem egyedül legénykedik a férfi, többen topognak az ajtód előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Keisha

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimePént. Okt. 28, 2011 9:42 am

Meglepetéstől leesik az állam, és csak tátogok másodpercekig. Mindig így van ez, de most már tudom nem csak a filmekben, de a való világban is. Szörnyű, megbizonyosodok róla, hogy a férfi eszméletlen, és az is marad, még egy ideig. A kését pedig arrébb lököm, csak a biztonság kedvéért.
- Atya úr isten, de jó hogy jöttek!!! - Kiáltom, és egy kicsit szorosabbra húzom a lepedőt magamon. Odasietek az ajtóhoz, a kezem már a kilincsen van, de egy pillanatra elbizonytalanodok. Elengedem, és kinézek a kémlelőnyíláson. Ha tényleg rendőrnek látszó tárgyak, emberek vannak az ajtó mögött, akkor azonnal kinyitom.
És belekezdek a színjátékba. Szégyenlősen takargatom magam a kezemmel, és jajveszékelni kezdek.
- Ó jajj, de jó hogy jöttek. Ez az őrült itt volt a lakásomban, és meg akart ölni. Vigyék el, vigyék el a közelemből. - Ezzel pedig odavezetem őket az eszméletlen fickóhoz.

Ha nem rendőrök azok, akkor kezembe veszem nagyapám bumerángját, az ajtó mögé állok, de úgy hogy ne csapódjon nekem ha berúgják. És megvárom mit fognak lépni, ha nem kapnak választ. Ha megpróbálnak rám törni, akkor az elsőt beengedem, de utána berúgom az ajtót, hogy pont orrba kapja. Közben, megpróbálom egy mozdulattal a bent lévő rendőrt eszméletlenné tenni. még pedig úgy, hogy bal ököllel tarkón csapom. Ha nem sikerülne, akkor jobbal vese tájékra ütnék, és utána könyökkel állkapocsra. Hátha így siker legyőzni az elsőt, mire rám törne a többi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimePént. Okt. 28, 2011 11:01 am

- Kukucs hölgyem. - Nézett veled farkasszemet, egy számodra igen helyesnek tűnő fiatalember, és a másik pillanatban jelvényét tartotta a kukucskálóhoz, hogy ellenőrizhesd.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 50255_6035477266_5175_n

- Smith nyomozó vagyok, egy betörő végigzongorázott a szinten lévő lakásokon, és tudni akarjuk jól van-e? Egyedül van? Engedjen be kérem! - Magyarázta neked nyájas hangon, miközben a háttérben mozgolódásra figyelhetsz fel, és sustorgásra. Vajon igazi a jelvény, és tényleg a rendőrség jött meg, vagy a semmirekellő bűnöző barátai azok, akik lakmároznának a püspökfalatodból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Keisha

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimePént. Okt. 28, 2011 11:49 am

Kinyitom az ajtót, és beengedem a férfit. Azért a kezem ügyében tartom a bumerángot, de csak a takaró alatt. Nem lenne jó ha meglátná bárki. Ha kinyílt az ajtó, akkor belekezdek a színjátékba.
- Ó jajj, de jó hogy jöttek. Ez az őrült itt volt a lakásomban, és meg akart ölni. Vigyék el, vigyék el a közelemből. - Ezzel pedig odavezetem őket az eszméletlen fickóhoz. Azért minden mozdulatára figyelek, hátha nem az akinek mutatja magát. Talán éppen cinkostárs vagy, mi így ha támadni akarna, akkor védekezni próbálkozok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimePént. Okt. 28, 2011 12:05 pm

Amikor kinyitod az ajtót a férfi, akit a kémlelőn láthattál férfi nyugodtan besétál, és kedvesen rád kacsint, majd az eszméletlen bűnözőre tekint.
- Oh...Mike, te barom, nem bírsz el egy nővel? - Kérdezte hangosan gondolkozva, majd ekkor a kinn topogó legények szinte betörik az ajtót. Egyből feléd fordulnak, és úgy néz ki nem totojáznak, vezetőjük parancsára várnak, hogy rád vethessék magukat. Szükség lesz a bumerángodra, hiszen összesen hárman néznek veled farkasszemet, és "Smith nyomozó" igen nagydarabnak tűnik.
- Ne ellenkezz, gyorsabb lesz a dolog. Gyerünk fiúk! - Utasította a két maszkos fickót, az egyik kezében egy feszítővas, a másikében egy Boxer pihent, várva arra, hogy használhassák ellened.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Keisha

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimePént. Okt. 28, 2011 12:26 pm

Hátra ugrok, hogy a fal védje a hátamat, az ajtó pedig az oldalamat, és kevesen férjenek hozzám. Nem tudom mit tegyek, de azt megfogadom magamban, hogy ez a söpredék szívószállal fog enni a következő hónapokban. Még mielőtt támadásba lendülnének, térdre rogyok, és eszeveszettül elkezdek sírni.
- Ó jajj ne bántsanak, nem tettem semmit sem. Vigyenek bármit, amit csak akarnak, csak engem ne bántsanak. A társuk megcsúszott és beverte a fejét a szekrénybe én nem tettem semmi. Kérem ne bántsanak. - Ezzel rákezdek a szívszaggató "brühühühü"-re. Ha nem akarnak bántani akkor hagyom őket, had vigyenek el mindent, amit csak akarnak. A giccses bumerángokkal nem hinném hogy foglalkoznának, úgyis csak én tudom miért olyan nehezek.
De ha tovább folytatják a támadást, akkor remélem, hogy nem tudnak túl sokan közel férkőzni hozzám. Megpróbálok ellentámadásba lendülni, és mielőtt még elérhetne az első, bármelyik is legyen az, teljes erőből, megpróbálom hasba fejelni, majd felkapni, hogy a fejem búbja állcsúcson kapja az első támadómat. Miközben közeledek hozzá, a másik fegyvereshez vágom a bumerángot, a kezét célzom meg, hátha eltörik pár ujja, és elejti azt. Végezetül pedig egy gáncs csak, hogy az állkapocsfájdító támadás (ha sikerült, ha nem) után a földön kössön ki az illető.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimePént. Okt. 28, 2011 1:28 pm

A bűnözőket nem hogy meghatja, jobban feltüzeli rimánkodásod, a nagydarab vezetőszerű alak még meg is nyalja a szája szélét.
- Sajnálom hölgyem, de rég nem volt dolgunk ilyen finom husival. Ki vagyunk éhezve. - Mondta az egyik közeledő, amiből rájössz a harc elkerülhetetlen.
Nem hitték volna, hogy nem vagy védtelen, így az első ember beleesik az előre kigondolt csapdádba, a hasba fejelés, és az utána történő fejelés is sikeres, a fickó száját fájlalva esik össze előtted. A bumeráng eldobásához viszont nem volt elegendő hely, hogy maradandó károsodást okozzon, a férfi egy félreugrással kerüli ki azt, ami a falnak csapódik.
- Ne szerencsétlenkedjetek már, kapjátok el! Ez csak egy nő. - Kiáltott a bőrdzsekis férfi, mire a boxeres férfi ütni készült.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Keisha

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimePént. Okt. 28, 2011 4:25 pm

Szerencsémre a súlypontom elég alacsonyan van, így megpróbálkozok egy régi sorozatban látott dologgal. Remélem még elég közel vagyok a falhoz, ha nem hátrálok pár lépést, így mikor ütni kezd ellépek jobbra, és megpróbálom elkapni a kezét, majd tovább rántani, hogy elveszítse az egyensúlyát. Ha sikerül akkor a vállam felett megpróbálom átdobni, hogy csak úgy nyekkenjen mikor falat ér.
Ha nem lennék elég gyors, akkor jobbra lépés után imádkozok a nagy szellemhez, hogy a falba verje a kezét, én pedig a térdét támadom meg. Megpróbálok a térdére taposni, hogy a mozgása korlátozva legyen, majd még jobban előre lépni, és hátra lökni. Hátha átesik a társán, akit nemrég lefejeltem.
A mozgáskoordinációmat nem zavarja a szájkoordinációm, így a beszéd csak ömlik belőlem.
- Hát erre tanított anyucikátok? Betörtök egy gyenge nő lakásába? Hogy képzelitek, hogy még a békés elmenetel helyett megtámadtok? Kiverem az összes mocskos gondolatot abból a busa fejetekből!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimePént. Okt. 28, 2011 10:46 pm

Siker koronázza műveleted, úgy kapod fel a fickót, mint napszámos a krumpliszsákot, és hátra is dobod őt, aki a falról a földre vágódik. Egy darabig biztos nem kel fel, viszont érzed ahogy elkapta valami a lábad, az állcsúcson vert fickó kapaszkodott beléd, míg másik kezével lerántotta rólad a leplet.
Ekkor érzed, hogy irdatlan erejű ütés billent ki az egyensúlyodból, és mivel a földön fekvő Bűnöző fogta a lábad, ráesel a falról lepattanó, eszméletlen férfira.
Nagyon erős volt a pofon amit a kamu zsaru adott neked, ilyen erővel csak egykori édesapádtól kaptál utoljára maflást.
- Neked véged kis anyám. - Mondta, mikor kabátjából elővett egy pisztolyt, és lőni készült. Kiszolgáltatott helyzetben voltál, a fekvő férfi pedig kulcsba fogta a lábaidat. Már azt hitted, hogy a vég elkerülhetetlen, mikor a nyitva hagyott ajtón, egy vascsőnek tűnő tárgy tűnt fel a semmiből, és hatalmas erővel csapott le a pisztolyt tartó férfi kezére.
A következő pillanatban az idegen egy szaltóval ugrott be a szobába, és azzal a lendülettel rúgta fejbe a fegyverest, ki ennek köszönhetően eszméletlenül terült el a földön. A veszély elmúlt, bár még a fekvő fickó a lábaidat tartja, a megmentőd pedig nem más, mint egy gyerek, ki elhűlve figyeli mezítelen tested.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 272639-picture_1_super
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Keisha

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 29, 2011 4:40 pm

Egy kövér izzadságcsepp gördül végig a homlokomon, és hálát adok a szellemeknek, hogy másom nincs ebben az állapotban. Letörlöm, és kicsit nyöszörögve felállok. A lábamba kapaszkodó rajongómat még egy jól irányzott ütéssel elintézem. Csak hogy biztosra menjek nem lesz vele több baj. Utána mielőtt a kisfiúval valami komolyabb bajba kerülne, gyorsan magamra tekerem megint a rögtönzött ruhámat.
- Huh kisfiú, nem tudom honnan szalajtottak, de hogy a legjobbkor érkeztél az biztos. A nevem Keisha, és téged hogy hívnak. - Nyújtok kezet neki. Ha elfogadja akkor magamhoz rántom és a kobakjára nyomok egy cuppanósat. - Ezt az én hősömnek, aki megmentette az életemet. Most pedig szaladj, hívd a rendőrséget! - Gyorsan madzagot kerítek, és gúsba kötöm a végtagjaikat. Végül összekötöm őket, csak hogy ne tudjanak mozogni. Ha ezzel végeztem, kerítek valami rendes ruhát. Talán az egyik őszi szoknyámat, meg valami világos felsőt. Tudom, hogy nem illik a sötét bőrömhöz, de a világos színek mindig jó kedvre derítenek. És csak várom a rend őreit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 29, 2011 4:58 pm

A lábad szorongató férfi leütése csak formalitás, a fiatal hős elhűlt szemekkel csodálja még számára újnak tűnő meztelen női tested, majd mikor végre felállsz, és szavakba öntöd háládat, ő gyorsan szétnéz, és elemeli az asztalon lévő számára értékesnek nyilvánított gyertyatartódat, és még cuppanósodat sem várja meg, elrohan.
Ebből kikövetkeztetheted, hogy a rendőrség hívása rád marad, elég rémült volt a fiú ahhoz, hogy a nap hősévé lépjen elő, ő cserébe megelégedett egy gyönyörű női test látványával, és a gyertyatartóddal. Emellett a ruhája igen mocskosnak bizonyult, haja mintha hetek óta nem mosta volna, és az a cső sem valószínű, hogy saját házából emelte volna el.
A gúzsbakötés sikerül, nem volt komolyan konfrontáció, nem ébredtek fel közben, már csak utána, de addigra kiért a rendőrség is.
- Jól van asszonyom, nem történt semmi baj? Egyedül győzte le a betörőket? - Záporoztak feléd kérdéseik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Keisha

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 29, 2011 6:03 pm

Szépen kiöltözötten várom a biztosurakat, nem lehet csak úgy topisan csinálni a dolgokat. Hát mit gondolnának rólam még a végén. Ki fia borja nevelt engemet. Igaz nem sok mindenki, de hát csak kikupálódtam valahogy. Úgyhogy a gazfickók hatástalanítva, mint valami bomba, várnak míg én rendet teszek a kis lakásomban.
A rendőrség hamar kiér, hamarabb mint gondoltam. Így még vesződnöm sem kell a szabadulási kísérleteikkel. A hálálkodás, és a magasztolás helyett csak kérdéseket kapok, de legalább csinos biztosúr... akarom gondolni biztosnőtől jönnek. Az aggodalom a hogylétem felől teljesen alaptalanok. Kicsit igaz meg vagyok tépázva, de hát az elhanyagolható ahhoz képest, ahogy kinéznek.
- Igen köszönöm semmi bajom, egy kis zúzódáson kívül. Hát úgy nézek ki, mint valami díjbirkózó. Olyan hirtelen történt minden, egy fiú jött be utánuk. Én éppen a könnyeimmel és a boxeressel viaskodtam, mikor berontott az a fiú. És pillanatok alatt összeverte őket. Utána mint valami álom el is tűnt. Azt sem tudtam fiú vagyok-e vagy lány. Csak jött és ment, délceg lovaghoz méltón. Én pedig itt maradtam ezzel a söpredékkel. Ja igen én kötöztem meg. - Húzom ki a mellkasom. Nem vagyok én teljesen tehetetlen, vagy legalábbis nem mutatom magam annak. Ezt követően csak várom a további kérdéseket, hátha akarnak még tőlem valamit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 29, 2011 9:25 pm

A biztosúr, és hölgy segítője (off: Csak, hogy mindkettő legyen), szemöldöküket felhúzva hallgatják a történetet, s mikor a végéhez érsz a férfi zavartan megvakarja kobakját, levéve egyúttal sapkáját is.
- Szóval, egy fickó berohant a lakására, és megmentette az életét. - Ismételte a hallottakat, majd társára tekintett.
- Még egy önjelölt szuperhős. Elnézést, de megtudná adni a fickó adatait? Tudja büntetik a bejelentés nélküli önjelölt hősködést. - Mondta neked ismét elővéve jegyzetét, várva a leírást amit adsz neki.
- Ami a bűnözőket illeti nem szükséges feljelentést tennie, a szinten több embert kiraboltak, és elég bizonyíték összegyűlt róluk, hogy egy ideig rács mögé kerüljenek. Viszont, adjon meg kérem egy telefonszámot ahol elérhetjük, ha mégis be kellene jönnie vallomást tenni. - Magyarázta a kötelező zsargont, miközben a megkötött bűnözőket kollégáik már kifelé vezetik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Keisha
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Keisha

Hozzászólások száma : 136
Join date : 2011. Sep. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeVas. Okt. 30, 2011 2:53 pm

Egy képzeletbeli izzadságcseppet letörlök a homlokomról, mutatva hogy akkor nem lesz ebből több gondom. Szóval csak bólintok egyet és szívmelengetően megrázom a kezét a rendőrnőnek. A kezembe kaparintok egy jegyzetpapírt, és felfirkantom rá a mobiltelefonom számát. Átadom, és fáradságtól bágyadtan lehuppanok a legközelebbi székre.
- Nagyon szépen köszönöm, hogy eljöttek. Most ha megbocsájtanak én is feltennék pár kérdést. Hogy-hogy ezek ilyen könnyedén ki-be járkáltak a házba? Hogy sikerült volna elorozott dolgokat elszállítaniuk? Na és, hogy gondolták hogy senkinek nem fog feltűnni a sorozatos rablás? - Túrok bele hosszú göndör hajamba, végül nem is a rendőröknek sikerült feltenni ezeket, hanem csak úgy magam elé makogtam. Közben csak úgy járt az agyam, hogy ha ezek így be tudtak törni hozzám, és a szomszédaimhoz is, akkor igen csak komoly felszerelésük lehetett, és nagyon szervezetten dolgozhatnak. Megvárom a rendőrök válaszát ha válaszolnak és az okfejtésemet az új információkkal gördítem tovább.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Okt. 31, 2011 10:41 pm

[Off: Te és a túlbonyolításaid. Smile]

A rendőrök szemüket felhúzva tekintenek rád, egyrészt zavarja őket, hogy megtagadtad a válaszadást, bár nem feltétlenül ez jár a fejükben, hanem hogy kérdéseket teszel fel nekik, ami általában az ő dolguk.
- Elnézést hölgyem, egyrészt nem válaszolt a hősről való leírást illetőleg, másrészt nem áll módunkban ilyen információk kiadására, mivel még mi sem tudunk mindent a körülményekről, a helyszínelők jelenleg is dolgoznak, és még a bűnözők sem voltak kikérdezve. Tudja, attól, hogy ez az utca, és a környék a Rendőrség helyéül is szolgál, még nem védett a bűnöktől. Nem régiben volt itt egy rablás is a közeli ékszerüzletben. - Válaszolt a férfi, és ismét szorgalmazott téged az információ átadására a fiúval kapcsolatban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok, hidak.   Főutak, utcák, sikátorok, hidak. - Page 3 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Főutak, utcák, sikátorok, hidak.
Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Hármassarok-
Ugrás: