DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Gotham Nemzeti Bank

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
avatar

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Gotham Nemzeti Bank   Csüt. Márc. 03, 2011 9:31 pm


A város legnagyobb bankfiókja, a napi pénzfogalom meghaladja a hat számjegyet. A biztonság kikezdhetetlen, de időről időre mégis megpróbálkozik vele néhány őrült. Az épület jellemző gothami stílusban épült, szinte minden kőből épült, és még a tökéletesen megformált vízköpők sem hiányozhatnak róla.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

avatar

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 80
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Kedd Május 31, 2011 8:38 pm

//Ruby kalandja//

A bank előtt várakozol. Már egy kis ideje itt álldogász, persze nem sok. Új munkát kaptál. Valami pénzes fickót kell elkísérned a banktól a házáig. A bank előtt már áll két fekete dzsip és közöttük egy elegáns, szintén fekete autó. Az egyik dzsipből kiszáll egy férfi és odamegy hozzád. Magas, széles vállú, de arca értelmet tükröz, nem a tipikus izomagy.
- Maga a külső ember? -miután válaszolsz a kérdésre csak azután folytatja. - Remélem nem töri semmi rossz dolgon a fejét. De a főnök ragaszkodott egy külsőshöz aki gothami. A feladat egyszerű: A szállodáik kell elkísérni, fel a szobáig és vége. Remélhetőleg semmi nem jön közbe.
Miközben beszélgettek felmérheted a terepet ha akarod, meg kérdezhetsz is természetesen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Szer. Jún. 01, 2011 9:52 pm

Ruby már bő egy órával előbb a bank előtt rostokol, körültekintően meghúzva magát egy újságosbódé előtt, hogy szemmel tartsa a terepet, esetleges gyanús egyének után fürkészve a tömegben. Egyelőre sehol senki, de ez még nem azt jelenti, hogy igaza is van.
Új munkáltatója egy berezelt alak lehet, ha ekkora biztonságot akar maga körül tudni, tehát fontos dolog lehet a háttérben, legalábbis Ruby ezt gondolja. Ebből következik, hogy talán akad majd kihívás a dologban.
Órájára pillant, mindjárt kezdődik a muri. Hogy jobban a tömegbe vegyüljön, átlag polgárnak öltözött, aki csak a napi banki ügyintézéseit akarja elintézni. Olyan hétköznapi, amennyire csak lehet, leszámítva a bő pólója alatt lapuló szolgálati fegyverét, ami nehézkesen húzza a nadrágot rajta. Ruby utálja a súlyát, hogy folyton ehhez kell öltöznie, attól függően, hogy takarni, vagy kiemelni kell.
Aztán pontosan, mint a halál, befutnak a megbízók. Három autó, két brutális kocsi közt egy luxus jármű parkol, és Ruby elé hajtogatja magát egy nagydarab fickó. Értelmesnek látszik, ami sose árt.
- Igen, én vagyok. – bólint a kérdésre. – Ruby Bailey. – mutatkozik be a fickónak.
Figyelmesen végig hallgatja a pasast, és aprót horkant, nem túl nőiesen, amikor azzal vádolja őt, hogy áruló lenne. De nem szól, csak hideg szemmel méregeti és raktározza az utasításokat. A feladat tényleg pofon egyszerű, szinte már gyerekjáték.
Nagy levegőt vesz, kb. két másodpercig mérlegeli a helyzetet, aztán kérdések áradatát zúdítja a férfira, diszkréten, nem harsogva, hogy ne hallja őket a fél város.
- Rendben. Tudnom kell, melyik kocsiban leszek, ki vezet, van-e kész útvonal, ha baj lenne, mi a B terv és az új útvonal. A megbízómnál van-e valami, amire figyelni kell, táska, vagy ilyesmi, és legfőképpen, kiktől tart? Maffiózók, emberrablók, vagy csak szimplán el akarják tenni láb alól?
Tulajdonképpen mindegy is neki, kiktől kell megvédenie, de nem árt, ha ezt is számításba veszi, mert egy sima gyilkos lapulhat a tetőn, robbanthat is, de emberrablónak egészen más a stratégiája, más dolgokra kell figyelnie, például "véletlenül" dugó kerekedik a város közepén.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

avatar

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 80
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Pént. Jún. 03, 2011 3:37 pm

A férfi meghallgatja amit mondasz, majd látszik rajta, hogy eltöpreng. Valószínű azon gondolkozik hogyan is mondja el, végül a legegyszerűbben kezd bele:
- Maga lesz a hátsó kocsiban. Vezetni pedig én fogok. A terv szerint régi Gothaman keresztül megyünk el, a B terv pedig a bűnös negyed, nem a legjobb, de ott nem hinném, hogy keresnének. Régi Gothamban van a szálló ahova el kell menjünk, de ha baj van, akkor ott a bűnös negyedben lévő kis lakás. Tulajdonképpen mindentől tart. Eléggé megvan rettenve, s nekünk sem mond semmit, biztos nagyon fontos a dolog.
Még pár percig álldogáltok amikor megjelenik a fickó. Magas, öltönyös alak, negyvenes éveiben járhat, bal kezéhez egy aktatáska van bilincselve, bár a bilincs alig látszik. Elmegy mellettetek és amilyen gyorsan csak lehet beül a kocsiba. A férfi is beszáll a hátsó járgányba és oda szól neked:
- Jöjjön ideje indulni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Pént. Jún. 03, 2011 3:57 pm

Ruby megjegyzi, amit a felettese közöl vele. Sima ügy, minden le van zsírozva. A pontból, B pontba kell fuvarozni, egy pénzel kitömött, riadt fazont, akit még egy szúnyogtól is meg kell óvni. Kb mindenre figyelni kell, ami él és mozog, kisebbségi etnikum és bevándorlók 500 méteres körzetből kizárva. Ó, nem, nem rasszista, de köztudott, hogy azok a legvalószínűbbek. Tisztelet a kivételnek.
Ruby a szemével követi a feltételezett megbízót, alaposan fejébe vési a fizimiskáját, aztán beszáll a hátsó járgányba, ahogy az meg volt beszélve. Tulajdonképpen örül, hogy nem kell egy levegőt szívni a dúsgazdag Mr. Aktatáskával, így ennyivel se veszélyezteti. A tekintélyes jármű ülésén elhelyezkedve évezi a belső viszonyokat a napon aszalódás után, de csak néhány másodpercig, majd a feladatra koncentrál. A sötétített üvegen át kémleli a terepet. Innen ugyan nem látni a tetőket és ablakokat is csak korlátozottan és nincs rádiója, hogy kapcsolatban legyen a többiekkel, de volt már ilyen, és akkor is megoldotta.
- Akkor csapjunk bele.
Fegyverét kitapogatja, attól a vacaktól nem tud hátra dőlni, inkább ölébe veszi. Így legalább kéznél van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

avatar

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 80
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Hétf. Jún. 06, 2011 8:36 pm

Már elindultok, s be is álltok a sorba ami a jelzőlámpa előtt feltornyosult, mivel épp piros. Eddig semmi nem történik, minden nyugis. Hirtelen a társad aki a sofőr ülésen ül a füléhez kap, majd mormog egy értettemet. Ezután közli is veled, hogy mit tudott meg a társaitól:
- Régi Gothamba dugó van, legalábbis a mi útvonalunkon. Jön a B terv.
A három autó ami hozzátok tartozik kifordul a sorból, még jó, hogy van rá esély. Minden rendben megy, jó tempóban haladtok Gotham legveszélyesebb zónája felé, a bűnös kerületbe.


Itt folytatjuk
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Szomb. Aug. 13, 2011 12:20 am

Előzmény: Frost vállalat

Kiszállok a járműből, és egy nem túl nagy borravaló adása után, megcélzom a sikátort. Azért figyelek hátha követ valaki, mert bármennyire is körültekintő voltam, megtudta valaki, hogy mit tervezek. Talán féltenem kellene a pilótát, vagy a dublőrtől kellene tartanom, de most nincs időm ilyeneken rágódni, ha halálos veszélyben lennék, őrangyalom már át akarta volna venni az irányítást.
A sikátorban a három személy vár rám, akire számítottam. Először a leendő dublőröm felé fordulok, aki megmutatja a jelmezt. Én pedig egy mozdulattal, és pár biztosító szóval, elküldöm a megérdemelt helyére. Remélem nem lesz semmi galiba azzal, hogy ott álljon a bankban, és várja, hogy kiraboljam.
Első feladatom, kiosztani a két társamnak az adóvevőt, amivel el tudom őket érni a sisakomon keresztül. Utána Gorgon felé fordulok, a hátán ott a semmivel sem összetéveszthető fegyvere, és remélem a GYRE ruhát is megszerezte. A másik fohászom pedig az, hogy neki ne kelljen használnia semmilyen képességét, nem akarom, hogy annyira elfajuljanak a dolgok.
Az utolsó simítás előtt pedig Kimérához fordulok. Remélem be van öltözve akár a régi szép időkben, mikor még ő is a csepűrágók sorait erősítette. A gyújtófolyadékos butykos az oldalán fityeg, a dobtőrök a ruhája belső zsebeiben. Egy biccentéssel elküldöm őt is a feltételezhetően, már megőrült utcára. Egy ilyen hirdetés nem kerül olcsóba, és remélem behozza az árát, legalább a tömegük növeli a bámészkodók számát.
Ha minden klappol akkor felöltöm a Griff jelmezemet, és felmászok a szemközti épület tetejére Gorgonnal együtt. A rendes ruhámat a hátitáskámba rejtem. A "nő" elfoglalja lőállását, a már rendőri ruhában. Egy karkörzést még teszek, majd levetem magam az épület tetejéről. Ez már elég halálos veszélynek kell, hogy legyen. Amikor csak tudok átalakulok angyallá, és megpróbálok átvitorlázni a bank bejáratához. Közben csak, hogy mindenki felfigyeljen rám, sikolyommal adom a belépőmuzsikát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Batman
Szuperhős
Szuperhős
avatar

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Feb. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Hétf. Aug. 29, 2011 5:43 pm

Hiába figyeled senki sem követett téged, ha igen akkor azt úgy tette hogy te nem vetted észre. Az embereid már várnak rád, a dublőr pedig az utasításaid alapján máris elindul a bankba. Elfoglalja a helyét. A másik kettő szintúgy, te pedig készülsz a belépődre. Fentről láthatod az utca csak úgy nyüzsög a csodabogaraktól és a bámészkodóktól.
Leveted magad, átalakulsz majd sikollyal a szádon berobbansz a bankba. Ott pedig szó szerint mindenki megfagy a belépődtől, kivéve a biztonsági őrök akik azonnal rád szegezik a fegyvert:
-Kezeket fel! Ne mozduljon!-
Kiáltják szinte kórusban. Négyet láthatsz: Egy az ajtó mellet, nem messze tőled, kettő az egyik asztalnál áll, egy pedig épp most fordul ki a mosdóból és értetlenül les rád.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Pént. Szept. 09, 2011 5:13 pm

Felmérem a helyszínt. Jó lett volna még mielőtt belevágok az akcióba, de a nagy előretervezéskor nem minden juthat az eszembe. Először gyorsan megpróbálom megsaccolni hány ember is van a bankban. Ebből mennyinél lehet fegyver, vagy jelenthet rám veszélyt, itt nem csak a biztonsági őröket veszem számításba.
Ha elkezdenek lőni a gondolatmenetem közepette, akkor megpróbálok fedezékbe ugrani, talán egy asztal mögé, esetleg túszt szerezni magamnak, majd felmérni a lehetőségeimet. Tudom hogy a ruha nagyrészt megvéd a golyóktól, de azért számítok a legrosszabbra.
Miközben agyalok azért a testem mozog. Egy erőteljes szárnycsapással, megpróbálok egy méreteset ugrani. A felszólítással nem is törődve, csak karmaimat az égnek emelve megpróbálok feltapadni a plafonra, mint a pók(ember), és ott folytatni az akciómat. Ha sikerül meglepni a sakkban tartóimat, akkor amennyire gyorsan csak tudok elindulok a legközelebbi felé, és a magassági helyzetemet kihasználva rávetem magam.
A testsúlyommal a földre próbálom vinni, és a sokkarmaimmal megpróbálom kiütni. Azonnal tovább is gördülök, ha eddig eljutottam, nem akarom hogy egy eltévedt golyó eltaláljon, vagy megsértsen, valami amire nem voltam felkészülve. Ha idő kellene a felálláshoz, vagy bármi közbejönne akkor griffsikolyomat vetem be, hogy összezavarjam az ellenfeleimet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Vas. Okt. 30, 2011 10:21 pm

Miközben támadásba lendülsz, felméred a terepet. Körülbelül 10 ügyfelet látsz, meg még négy dolgozót a pult mögött. Mindannyian sikoltozni kezdenek, majd lehasalnak a földre, és rémülten remegnek. Nem úgy az őrök. Hárman rád lőnek, a WC-ről érkezett még csak most nyúl a fegyveréért. A lövések nagy része elkerül, a többi meg lepattan a páncélodról. Miután felkapaszkodtál a plafonra, elindulsz az egyik őr felé. Az rád lő még kétszer, de nem talál el, olyan gyorsan mozogsz. Villámgyorsan ráveted magad, és mivel minden előny a te oldaladon van, így sikerül is kiütnöd, hála a sokkolóidnak. Villámgyorsan odébb gördülsz, majd felpattansz. látod, hogy két őr bebújik egy asztal mögé, és onnan szándékoznak szitává lőni. A harmadinak sikerül végre elővenni a pisztolyát és ő is tüzet nyit rád.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Hétf. Okt. 31, 2011 9:54 pm

Lövések elől a legközelebbi fedezék mögé vetem magam. A páncélom golyóálló, de azért nem kell kísérteni a sorsot. Összehúzom magam, amennyire csak tudom, és számolom a golyókat. Ha kilőtte az összeset, vagy csak pár maradt benne, akkor újra négy kézlábról indítok. Fel az asztalra, és egy erőteljes szárnycsapással a leggyorsabban akarom áthidalni a távolságot a két őr és közöttem.
Persze mikor kikerülök a fedezék mögül, bekapcsolom a szónikus sikolyomat, hogy azért ne nyújtsak túl jó célpontot. Ha nem sikerül és lelőnek, akkor földközelben próbálok maradni. Négykézláb asztalok között, fedezékről-fedezékre haladok a célpontok felé. Majd ha már kellő távolságra vagyok akkor újra szemrevételezem a környezetet. Talán ha van felettük egy neonarmatúra, akkor a lézercsőrömmel levágom, és eléggé ha eléggé megzavarja őket. Akkor test-test elleni harcba megyek át. Ökleimet használom persze elektromossággal töltve, és megpróbálom gyorsan kiiktatni őket egy-egy elektroököllel.
Ha nem találnak el reptemben, akkor megpróbálom pályámat úgy irányítani, hogy talppal érkezzek az egyik biztonsági őrre. Ezzel pedig kiüssem, majd tovább gurulok, hogy ne tudjon a társa eltalálni. Közben pedig elindítom jobb karmomat, hogy elkaphassam a fegyvert tartó kezét. És ha sikerül akkor magam felé rántom, remélem a lendületem elég ahhoz, hogy elránthassam, így harcképtelenné tegyem. Végül pedig újra fedezéket keresek az utolsó elől, és megvárom míg léphetek ellene.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Pént. Nov. 04, 2011 12:35 pm

Készen állva lapulsz fedezéked mögött, amire csak úgy záporoznak a golyók. Végre meghallod a fülednek oly kellemes kattanásokat. Kiürültek a tárak. Most van időd előjönni, amíg újratöltenek. Felugrassz az asztalra, és ismét a levegőbe emelkedsz. Kiáltásod hatására a két őr szédelegni kezd, az egyik kiejti a kezéből a tárat. A másiknak sikerül újratöltenie. Le is ad rád pár lövést, a hátsó őr is követi példáját, ám egyikük sem talál el. Úgy látszik nem túl jó lövészek. A golyózáporon átsuhanva sikerül letarolnod a fegyveres őrt, aki elterül a padlón. Amikor továbbgurulsz, meglepetés ér. A másik őr, aki elejtette a tárat, nem vesződött tovább az újratöltéssel. Helyette előkap egy viperát, és rád veti magát. Mivel elég nagy darab fickó, így a súlyával ledönt a lábadról. A padlón kezdtek dulakodni. Az őr egyik vastag karjával megpróbál leszorítani, a másikkal pedig csépelni kezd a viperával. Ütéseit a páncélon keresztül is megérzed. Bitang erős a fickó.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Vas. Nov. 06, 2011 9:01 am

Sikerül szinte minden, amit szerettem volna, de ki gondolta azt, hogy a mai világban még élnek ilyen drabális biztonsági őrök. Ekkor ugrott be a dolog, nem vagyok túl jó ebben a kézitusában. Angyali énem tud vívni, de még egy rendes karod sem tudtam magamnak szerezni, harci oktatottságom pedig enyhén szólva is hiányos.
Ekkor üt szöget a fejembe, legalábbis a folyamatos viperával történő ütlegelés mellett, hogy keresni kellene egy tanárt, vagy legalább is egy oktatót, aki kiképezne. Akkor rendes alakomban sem lennék olyan végtelen. Az biztos, hogy akkor az a mocskos démon se tudott volna rajtam ütni, és olyan könnyen elintézni. Ez csak egy pillanatig tartott, és újra a jelen köti le minden figyelmemet.
Két ütés között megpróbálom közénk szorítani a kezemet. Könyökömet padlónak támasztom, és hidraulikus ökleimet egyszerre beindítva mellkasát célozva megpróbálom a repülésre késztetni. Még egy kis elektromosságot is vezetek belé, a generátoromnak még bírnia kell, igaz elég sokat volt használva, hogy teljes csapást ne tudjak küldeni.
Ha sikerül akkor még mielőtt földet érne lábra állok, és egy kamikaze taktikájával nekirontok a maradék testőrnek. A sikolyomat újra üzembe helyezem, csak hogy elkerülhessem a találatokat. Végül pedig megpróbálom rávetni magam, és egy ütéssel pontot tenni az ügyre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Kedd Nov. 08, 2011 12:32 pm

Próbálod lerázni magadról az őrt, hiába, egyelőre nem boldogulsz. A vipera folyamatosan csépel, már kissé elgörbült az igénybevételtől. Ami viszont tényleg megdöbbent, az az hogy a sisakod megrepedt az egyik csapástól! Iszonyatos erő lakozik a férfiban. Ha elég kitartóan csépel, a végén még betöri a fejed! Kétségbeesésedben végre sikerül a megfelelő pozícióba helyezned a kezedet, majd aktiválod a hidraulikus öklödet. Nekicsapódik a fickó mellkasának, aki hátratántorodik, így végre sikerül kiszabadulnod alóla. Az áram-csapásodnak viszont nincs sok hatása, túl kevés töltet maradt benne, egy ekkora férfi ellen. Ám kissé megszédül, így van időd a másik őrrel foglalkozni, aki ismét tüzelni kezd rád, hasonló hatásfokkal, mint eddig. A golyókkal nem törődve elindulsz felé, ismét bevetve sikolyodat. A fickó megtántorodik, és ez elég időt ad neked arra, hogy sikeresen rá vesd magad. Egy utolsó töltettel sokkolod az ürgét, aki a földre hanyatlik. Már csak a melákkal kell kezdened valamit...
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Csüt. Nov. 17, 2011 4:43 pm

Hát félig meddig sikerült a tervem. Már csak a drabálisan nagy őr van hátra, és nem biztos, hogy jót fog tenni nekem, ha összeakaszkodok. Felállok az eszméletlen őr mellől, és szembe fordulok az utolsóval. A következő akcióm attól függ mit tesz az őr.
Ha dúvad módjára közelít meg, akkor felkészülök rá. Kihúzom a mellkasom, felé tartom a kezemet, és középső karmommal megcélzom.
- Te sem fogod sokáig húzni. Gyere kapja el ha van merszed. - Szárnyaimat széttárom, hogy látványosabb legyen a dolog, na meg persze azért, hogy az utolsó előtti pillanatban, mielőtt leteperne szárnyra kapok, és megpróbálok plafonra tapadni akár a pók. Ha elhaladt alattam, akkor pedig talppal hátát célozom meg és ráereszkedem. Talán elég lesz, hogy kiüssem, és véget vessek a csatára.
Ha pedig nem agyatlanul ront rám, akkor az őrtől elveszem a viperáját. Kicsapom, és gyakorlott kardvívóként tartom magam elé. Ezzel talán már eléggé távol tudom tartani magamtól. Kinyújtom felé, és várom hogy támadjon. Ha elég közel ér, akkor megpróbálom kiverni a kezéből egyetlen mozdulattal. Egy erőteljes szúrással próbálkozok a kézfejére, hogy fájdalomtól elejtse a fegyverét. Majd felrántom, hogy állcsúcs körül találjam el. Ennyi talán elég az elintézésére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Pént. Nov. 25, 2011 11:22 pm

A nagydarab fickó üvöltve ront neked, kezében lóbálva elgörbült viperáját. Látszik, hogy teljesen elvette az eszét a harag. Kivársz az utolsó pillanatig, majd amikor már majdnem elkap, felugrassz a levegőbe, és ismét a plafonon kötsz ki. Ellenfeled elrobog alattad, majd meghökkenve megáll. Ekkor te hátulról ráveted magad. Teljes súlyoddal ráereszkedsz a fickó széles hátára. A melák megtántorodik, ám semmi jelét nem adja, hogy elszándékozna esni. Inkább visszakézből fejbe vág a viperával. Hirtelen hátratántorodsz, egy ideig csillagokat látsz a szemed előtt. Ha nincs rajtad a sisakod, ketté repedt volna a fejed, mint egy dinnye. A nagydarab őr ismét ütésre emeli fegyverét. Valamit gyorsan ki kell találnod, ha leakarod győzni ezt a hegyomlást...
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Szomb. Nov. 26, 2011 6:09 pm

Atya úr isten, már két őrrel küzdök. Ja nem csak éppen kettő látok az ütéstől. Kicsit megrázom magam, ugye minden rendben van, újra emelt fővel nézek rád. A fene se tudja mivel etetik mostanában a biztonsági őröket, de hogy tuti van benne tartósító szer arra a fejemet teszem.
Kicsit elbántak velem, na de történt már ilyen, szívem harag nélkül gondol rá. Ettől eltekintve túl hosszúra nyúlt ez a csata, és nem maradt más választásom mint a végső fegyveremhez nyúlni.
- Gyere, gyere, gyere drága cimborám. - Mondom miközben, viperámat előre nyújtom, és megvárom, hogy ütésre emelje a sajátját. Ekkor aktiválom az övemet. Világ legjobb számításom szerint felgyorsul, és három ütést próbálok bevinni a szűkre szabott idő alatt, legalábbis ami nekem az, az őrnek meg még inkább. Legalább egyet a fejére akarok sújtani, de mivel tudom mennyi ereje is van, ezért a többit testre célzom. Ha lehet keresem a fájó pontokat, mint vese, és hasonló szerveket.
Ha még ez sem lenne elég, akkor szárnyaimat veszem igénybe. Hátra repülök, és megpróbálok elég magasan szárnyalni. A kezemen lévő karmokkal a plafont próbálom megragadni, a lábaimon lévőket megnyújtom, és ellenfelem vállát próbálom megfogni. Remélem elég kába még a félig-meddig sikerült csapásoktól, így nem ellenkezik annyira a levegőbe emelés, és a bankból való kirepítés ellen. Ha ennyi sem elég, akkor újra vívó pózt veszek fel, és próbálom kivédeni csapásait.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Pént. Dec. 02, 2011 3:45 pm

Megrázod a fejed, majd új küzdőállást veszel fel. Mikor aktiválod az övet, a világ lelassul körülötted. Látod, hogy az őr rohamozik feléd, ám most úgy tűnik, mint ha egy helyben állna. Gyorsan mellette termessz, és elkezded csépelni a fickót. Egy ütés a vesére, egy a gyomorra, az utolsó pedig az őr fején koppan. Miután az idő ismét vissza zökken megszokott medrébe, a melák hangtalanul összecsuklik. Arca nagyot koppan a bank padlóján. Egy darabig nem fog fel kelni. Ám nincs időd kiélvezni győzelmedet, kintről szirénák zaját hallod.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Vas. Dec. 04, 2011 11:24 pm

- Na a k*rva életbe már! Végre vége! - Tör ki belőlem a megkönnyebbülés. Sajnos nem teljesen igaz az állításom, de talán már a nehezén túl vagyok. - Na akkor emberek, mint már rájöttek és említettem is. Ez itt egy bankrablás, szóval mindenki hasra, kezeket a tarkójukra, és aki megszólal az meghal. - Csettintek egyet. A civilek felé fordulok, kiszúrok két nagyobb férfit. Persze csak ha van, és még mielőtt engedelmeskednének nekem, szólok nekik.
- Ti ketten, tépkedjétek ki a számítógépekből a kábeleket, és kössétek össze ezt a három őrt! Aki rosszabb munkát végez azt megölöm. Szóval tessék serénykedni. - Na ezzel megvagyok. Fejembe azért feljegyzem az őrök neveit, és hogy egy kis fájdalomdíjat küldjek nekik a sérelmek miatt. Talán még a nagydarabot a céghez is felveszem. Aki ész nélkül ront neki egy darab vassal egy jelmezes őrültnek, az nem semmi.
- Ki itt az igazgató. Azonnal dugja ide az orrát. - Ha meglátom, hogy mozgolódik, azonnal felé intek. - Gyere már te ne kelljen várni rád! Az ablakra ereszd le a reluxát/rolót/vagy ami van. Egyikőnk sem akarná, hogy befele lövöldözzenek. - Megvárom míg cselekszik, de ha bárki bármilyen menekülésre utaló jelet tesz. Azonnal elkezdek sikoltani, talán elég lesz, hogy megállítsa. Ha nem akkor karmaimmal próbálom elkapni.


Eközben kint Kiméra, újra értelmes dolgot is tehet. Lassan vegyül a tömeggel. Nem veszi le kapucniját, nem akarja még mindig magára vonni a figyelmet. Csak azt teszi, amit a tömeg, és magában mormog. Hát mit is tenne, ha folyamatosan "testvére" beszél hozzá. Tudja, hogy ezzel lefoglalja a vonalat, ami az egyetlen kapocs társaival, de nem tud mit tenni. Faust soha nem fogja be, és soha nem lehet elhallgattatni. De megpróbálja, és ha már nem tudja, akkor újra ugyanazok a szörnyűségek történnek, mint régen Midway City-ben. Így csak figyel, és próbál közepében maradni a tömegnek.

Gorgon nem csinál semmit. Csak a háztetőn van, és figyel. A távcsövön keresztül, ami az igazat mutatja. Folyamatosan pásztáz és néz. Embereket, lehetséges veszélyforrást, és persze a közelgő szerveket, ha már látja őket. Ezt mind árnyékban, és búvóhelyén. Senki nem láthatja meg, legalábbis még nem. Amíg az akció nem ér el a végére, addig nem szabad hogy megtalálják.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Szer. Dec. 07, 2011 10:44 pm

Kurt: A négy alkalmazott és a nyolc ügyfél már a harc kezdete óta a padlón hasal. Nemigazán akar hősködni senki sem. Bár szinte biztos, hogy valamelyikük aktiválta a csendes riadót. Máskülönben nem lennének itt a zsernyákok.
A megbízott ügyfelek hamar megkötözik az őröket, majd visszafekszenek a többiek közé.
Mikor az igazgatót keresed, egy alacsony, kopaszodó, szemüveges férfi lép oda hozzá.
-A nevem Arthur Anderson, én vagyok az igazgató. Kérem ne bántson senkit, megteszek mindent, amit akar!-végrehajtja az utasításod, most már senki sem lát be a bankba.

Kiméra:Körülötted egyre több reménybeli mutatványos kezd összegyűlni. Látsz itt mindenféle alakot. Késdobálókat, lángnyelőket, bohócokat, néhány fakírt. Mind lelkesen készülődnek a meghallgatásra. Eddig minden csendes, nincs semmi zűr. Ám változni látszik. Fivéred ugyanis kezdi unni magát. És unalmában téged traktál a marhaságaival.
-Figyeld már az a kövér bohócot! Ekkora hájpacnit még nem látott a világ. Úgy nézki, mint egy disznó. Szívesen kipróbálnám, hogy úgyis visít-e, ha esetleg disznóvágást rendeznénk. Na mit szólsz hozzá? Naaa, jó mőka lesz, meglásd.
Míg testvéred zagyvaságait hallgatott, a sarkon befordul egy szirénázó rendőrautó. Majd még egy. És még egy. Hamarosan már tucatnyi rendőr lepi el a helyszínt. Pár járőr már el is kezdi a tömeget terelni. Kicsit hátrébb kerülsz a banktól, de még mindig köbe tudsz avatkozni, ha szükséges.

Gorgon: Elfoglaltad a helyedet. Remekül belátod a környéke. Kiszúrod Kimérát, aki a mutatványosok között csámborog. Sikeresen elvegyült a tömegben, csak számodra tűnik ki a többiek közül. Kis pillanat múlva rendőrautókra leszel figyelmes. Tíz járőrautót számolsz meg, mindegyikben két rendőr érkezett. Látsz még három civil autót, villogóval a tetejükön. Öt nyomozót szállítottak a helyszínre. Távcsöveddel megpillantod a SWAT jellegzetes járműveit. Körülbelül öt perc múlva érkeznek a bank elé.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Csüt. Dec. 08, 2011 11:54 pm

Na most legalább már haladunk valamerre. Megropogtatom ujjaimat, és az igazgató vállára helyezem a karomat. Arrébb húzom a többi túszomtól, akik ha nem viselkednek túsznak megfelelően egy sikolyt eresztek meg, csak a miheztartás végett. Ha ez sem elég, akkor nyújtható karmaimmal próbálom nem túl durván megdorgálni a menekülni vágyót. Még mielőtt az igazgató dolgára terelném a szót, odaszólok a két "segédemnek" akik összekötötték az őröket.
- Na ma szerencsés napjuk van. Egyikőjüket sem ölöm meg... még! Jól dolgoztak. - Ezzel ráülök az egyik közeli asztalra és minden figyelmemet az igazgatóra fordítom, legalábbis azt leszámítva, amit a túszokra. - Na akkor mondja meg nekem, hol is vannak a kamerák. A legtöbb helyét tudom, úgyhogy ha nem mond igazat, akkor tudni fogom. Szóval sorolja fel, és majd meglátogatjuk őket. - A biztonsági kamerák kiiktatása a következő feladatom, na meg az egyik legfontosabb is. Ha az igazgató engedelmeskedik, akkor kézen fogva elbattyogunk a szerkezetig, majd újonnan szerzett szerszámomat bevetve használhatatlanná próbálom amortizálni. Ha ellenkezne, akkor egyik kezét addig csavarom míg, bele nem egyezik a dologba. Végül ha sikeresen megvagyok az összessel, akkor a széfhez vezettetem magamat. ÉS megpróbálom felmérni mennyire is lesz nehéz ezt feltörni. - Na akkor most pedig jöjjön a főattrakció. Vezessen a széfhez. - Paskolom meg az igazgató kobakját, hogy értsen a szép szóból.


Kiméra minden gyerekkori versikéjét próbálja sorban elmondani, csak hogy ne kelljen figyelnie Faust örül szövegelésére. Nem akar ölni, eddig sikerül is megállnia, és most is meg fogja. Kivéve ha Griff kéri, mert akkor azonnal habozás nélkül megtesz mindent. Most csak figyeli az érkezőket, és megpróbálja rejteni a fejéhez nőtt embriót, na meg hogy nem is sima bámészkodó mint a többiek.

Gorgon pedig ugyanazt csinálja mint eddig, próbálja a GYRE erőit figyelemmel tartani. Na meg ha mozgásba lendülnek, és talán felküldenek egy csapat mesterlövészt a tetőkre akkor úgy tenni, mintha közéjük tartozna. A felfordulásban, és adrenalin túltengéses fakabátok úgysem a társaikra, hanem a lelövendő célpontra figyelnek. Ezektől eltekintve még mindig az elsődleges feladatot hajtja végre, a rejtőzködést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Csüt. Dec. 15, 2011 9:30 pm

Griff: Az igazgató nem ellenkezik, látszik rajta, hogy teljesen be van gyulladva Készségesen követi az utasításaidat. Megtalálod a kamerákat, és sikeresen hatástalanítod őket. Az igazgató valszeg mindet megmutatta, annyira fél, hogy nem mer hazudni. Miután végeztél a kamerákkal, "társad" elvezet a széfhez. Vizsgálni kezded a páncélajtót. Elég vastagnak tűnik, nem lesz könnyű feltörni.

-A kinyitásában nem tudok segíteni.-mondja a kezeit tördelve az igazgató.-Mikor megszólalt a riasztó, a védelmi rendszer lezárta az ajtót, és nem fogadja el a kódokat. Majd csak 12 óra múlva lehet kinyitni.
Közben folytatod az ajtó vizsgálatát. A zárat nem fogod tudni feltörni, sem pedig a biztonsági szoftvert kijátszani. Egyesével kell átvágnod a három zárat. Legalább fél órára van szükséged. Ám lehet, hogy a kint lévő zsaruk nem várnak ennyit.

Kiméra:A rendőrök az utca másik felébe terelnek a többi mutatványossal együtt. Rengeteg zsarut látsz, ráadásul megérkezik a SWAT kommandó is. A zsernyákok izgatottan rohangálnak fel-alá, hogy elfoglalják a kijelölt helyüket.
-Húúúú, milyen sok fakabát!-kiáltja örömteli hangon Faust.-Ezek ám a jó célpontok. Mindig is szerettem a halott zsernyákokat. Nyírjunk ki párat! Naaa, ha már a dagadékot nem akarod kicsinálni, legalább most okozz egy kis örömöt!

Gorgon:Kis idő múlva szemtanúja leszel a SWAT érkezésének. Három darab négy fős csoport érkezik, és 3 mesterlövész. Egy ideig kupaktanácsot tartanak a fiúk, majd a lövészek elindulnak a kijelöl helyeik felé. Észreveszed, hogy az egyik a te pozíciód irányába indul el. Hát persze, számíthattál erre, hisz ez a környék egyik legjobb leshelye. Ha felmászik, kínos kérdéseket tehet fel. A rendőrök egyelőre még nem látnak ide fel, így talán alkalmad lesz észrevétlenül hatástalanítani a fickót.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Szomb. Dec. 17, 2011 3:46 pm

- Hmm, hmm - Mondom miközben vizsgálgatom a széfet. Nem lesz piskóta a dolog, és meg fog izzasztani az teljességgel bizonyos. Megfogom az igazgató vállát, magam felé fordítom, és még rákérdezek. - Van másmilyen biztonsági rendszer, ami miatt aggódnom kellene, vagy maguknak mikor rájövök hogy hazudott? - Végét pedig egy elborzasztó mosollyal zárom. Ha még eddig nem csinálta össze magát, akkor remélem közelében van. Mert már nem sok ilyen kellékem van. Nem éppen a félelemkeltés a legjobb fegyverem. Ha válaszol, akkor folytatom. - Na most szépen kimegy feltartott kezekkel. Senki sem szeretné ha ementáli lenne magából. Megkeres egy nagy barna bajszos rendőrt, na ő velem van. A férfi majd elkíséri magát az akció vezetőjéhez. Szépen elmondja, majd a fakabátnak, csak az igazat. Betörtem levertem mindenkit, és pár pillanat múlva pedig elkezdem feltörni a széfet. Ha megpróbálnak bejönni, akkor kivégzem a túszokat egyenként. - Mutatok az egyikre, és úgy mondom hogy mindenki hallja. - Azzal a csinos hölggyel fogom kezdeni. Na meg persze vannak követeléseim is. Amiket jobb ha teljesítenek, mert ha nem akkor újfent elkezdem kivégezni a túszokat. Fél órán belül kérek egy iskolabuszt, és helikoptert, és monster truckot, és egy 1990-es Lamborgini Diablo-t. Ha nem hozzák meg tíz percenként kivégzek egy túszt. Ha valami kérdésük van hívjanak a bank telefonszámát úgyis tudják már szerintem. - Ezzel meglököm a férfit, hogy siessen, mielőtt elveszteném a türelmemet. Ha kiért az épületből rádiómba szólok. Kimérát keresem, meg akarom tudni mi is a helyzet pontosan odakint. Eközben bekapcsolom csőrlézeremet, és nekikezdek szétvágni a zárakat.

Kiméra két pofont kever le saját magának, csak hogy végre kicsit kitisztítsa a fejét. A mostani helyzet megoldására nem kell Faust. Több gondot okozna, mint amennyi hasznot. Lassan eszmél csak fel. A kezében már ott van a gyújtófolyadék. Észre sem vette hogy kivette az övéből. Tudja mit kell tennie, de nem tudja mikor is fogalmazódott meg a mondat a fejében.
Szép lassan elindul a kordon szélén, a palack alját kiszúrja, de éppen hogy csak kicsit folydogáljon. A zsúfolt tömegben verekedik át magát, igaz csak úgy, hogy senkinek se tűnjön fel mit is csinál. A gyújtófolyadékot remélhetőleg senki nem veszi észre, míg itt várakoztak az emberek, úgyis volt pár tűzfújó aki gyakorolt, így még a szag sem lehet buktató. A fülében ha meghallja Griff hangját, megnézi mi is történik a kiengedett igazgatóval, és hogy mit lépnek a rendőrök, vagy legalábbis minek tűnik mit lépnek a fakabátok, és elmondja neki.


Gorgon nagy dilemmában van. Ha elhagyja őrhelyét, akkor valami baj történhet, amit megelőzhetett volna. De hát most a saját biztonsága a legfontosabb. Így hát elhagyja a tökéletes célhelyet, és új búvóhelyet keres. Mielőtt még felérne a GYRE embere.
Ha lehet elég árnyékos legyen, hogy ne könnyen fedezhesse fel bárki is, és azért rálátása legyen a helyére. Nagy valószínűséggel a mesterlövész is oda fog kilyukadni, és tábort verni. Így hát fegyverét kibiztosítva, igaz csak éppen olyan erősségűre, hogy kábítson még golyóálló mellényen keresztül is, megbúvik. És vár a megfelelő pillanatra. Ha nem veszi észre a lövész, akkor a megvárja míg elhelyezkedik, és bejelentkezik. Ha mindenki azt hiszi minden rendben van, legalábbis az adott helyzethez mérten. Akkor lép akcióba. Lehető leghalkabban próbálja a dolgot. Becélozza a fejét, és egy kábító lövés enged meg magának. Ha sikeresen talál, akkor gyorsan, amennyire csak lehetősége van, rohan a rendőröz. Feltehetően CBrádiója, vagy headset-je van, amit megpróbál megkaparintani, és belehallgatni a rendőrség adásába. Ha nem tűnt fel senkinek, akkor megnézi a nevét a zubbonyán, majd az ájult testet, még mindig a lehető legláthatatlanabbul megpróbálja elrejteni az előző búvóhelyére, és átvenni a helyét. Senkinek sem tud megkülönböztetni két GYRE ruhás tagot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Hétf. Dec. 19, 2011 12:48 am

Griff: A kérdésedre az igazgató csak némán megrázza a fejét. Úgy tűnik "csak" a zárral kell megbirkóznod. Mikor közlöd vele, hogy mit akarsz, a félelem még jobban kirajzolódik a vonásain.
-P...persze, úgy lesz minden, ahogy akarja. Csak ne bántson senkit, kérem!
Feltartott kezekkel kilép a bank ajtaján. Egyből vagy tucatnyi fegyver merd rá. Ám a bajszos zsernyák elvezeti szócsövedet az egyik nyomozóhoz. Ezután eltűnik a szemed elől.

Kiméra: A pofon után egy kicsit megszédülsz, de aztán kitisztul a fejed. A kezedben találod a gyújtófolyadék flakonját. Kilyukasztod az alján, az olaj csurogni kezd a járdára. Elindulsz a kordon felé, olajcsíkot hagyva magad után. Senkinek sem tűnik fel tevékenységed, a tömeget jobban leköti a bankrablás. Ekkor hallod, hogy Griff helyzetjelentést kér.
Látod, ahogy egy öltönyös fickót a nyomozókhoz vezetnek. Kicsit közelebb mész, így eltudsz csípni pár mondatot, de nem hallasz mindent.
-...ez teljesen őrült! Minek neki ennyi marhaság?...teljesítenünk kell...felkészülünk a behatolásra...nem szabad...félóra múlva bemegyünk...
Látod, ahogy a nyomozó utasításokat oszt a SWAT főnöknek. A kommandósok készenlétbe helyezik a fegyvereiket, de egyelőre nem mozdulnak.

Gorgon: Gyorsan valami búvóhely után nézel. Látsz is egy nagy fémdobozt, elég nagy, hogy elbújj mögötte. Kis idő műlva felér a zsernyák a tetőre, és elfoglalja a helyedet. Hallod, hogy beleszól a rádójába:
-Sierra2, a helyemen vagyok. Nem látok semmi mozgást.
Elmélyülten pásztázza a bank környékét, így nem figyel fel a jelenlétedre. Egy lövés, és összecsuklik. Ellenőrzöd az életjeleit, rendben van, még él. Felteszed a headset-jét, de csak zörejeket hallasz. Már csak testet kellene elrejtened, úgy hogy ne fedezze fel a helikopter. Vajon hova? Talán az a fémdoboz megfelelő hely lesz.
Vissza az elejére Go down
Kurt Bozek / Griff
Alvilági alak
Alvilági alak
avatar

Hozzászólások száma : 359
Join date : 2011. Feb. 22.
Age : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   Hétf. Dec. 19, 2011 11:28 pm

Hát nincs mit tenni, ha bejönnek hát bejönnek, addig is dolgozok, nem az én dolgom a hátamat védeni. Arra vannak a társaim és ezt tökéletesen tudom, sőt bízok bennük. Jön a megváltó ötlet, talán ha a zárakat nem teljesen vágom el, csak félig. Így talán rövidítem az időt, majd ha már mindet elvágtam, amennyire tervezem, talán az ajtó súlyánál fogva kitépi a keretből.
Azért nem temetkezek teljes mértékben a munkába. Tudom hogy a túszok még mögöttem vannak, és hogy meg kell tartanom őket, különben nagyobb bajaim lesznek. A rendőröktől nem csak magamat kell majd megvédenem, hanem a civileket is. Nagy sóhaj, és szorgalmasan vágok tovább.


Kiméra ha sikeresen körbejárta a kordont, akkor a flakont kilöki az első kukába, és várakozik. A fájdalom segített legyűrni egy kis ideig Faust gonoszkodásait, de nem sokáig lesz ez így. Vissza fog térni, és akkor nagyobb gondba lesz mint valaha.
Lassan előhalássza öngyújtóját a zsebéből, és elkezd vele játszani. Figyel mindent, de azért a keze jár. *Nyik...Csatt...Nyik...Csatt* kinyitja, visszacsapja csak ezt és mást nem. Néha megpihen a hüvelykujja a kován, de egy pillanatig sem mozdítja meg. Majd csak a megfelelő pillanatban. Csak akkor láthatja a gyönyörű lángokat. A gyönyörű lángokat, ami elemészt bármit amihez ér. A kezét nézi, és visszaemlékszik arra a borzongató pillanatra amikor neki is részese volt ebben az extázisban.


Gorgon-nak sikerül amit eltervez. Csak ilyen gördülékenyen menjen tovább minden. A férfi eszméletlen testét a nála található bilinccsel gúzsba köti, és szájába pedig a sapkáját, csak hogy ha felébredne, ne okozzon problémát. A fémdoboz, vagy kuka vagy bármi is legyen az, tökéletes lesz. Amennyire csak lehet halkan, és láthatatlanul elhúzza, és beletuszkolja a rendőrt. Még a fedőt is rárakja, csak hogy erre tévedő légi egységek se láthassák meg. Azért arra vigyáz, hogy jusson neki elég levegő. Végül pedig ott helyezkedik el, ahol a rendőr is volt.
Felméri a terepet, és az épület körül olyan sarkokba is megpróbál belátni, ahova a tömegből nem lehetséges. Talán egy megbúvó kommandós egység próbál hátulról betörni, vagy egy maszkos igazságosztó próbál éppen pontot tenni a dolgokra, csak hogy hírnevet szerezzen. Egyik sem jó, túl sokan sérülhetnének meg miatta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Nemzeti Bank   

Vissza az elejére Go down
 
Gotham Nemzeti Bank
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Város Háza és Pénzügyi kerület-
Ugrás: