Greed
Hozzászólások száma : 13 Join date : 2011. Jun. 26. Age : 35
| Tárgy: Greed a kapzsi adatlapja Kedd Jún. 28, 2011 12:04 pm | |
| Egyéb név: Greed Kor: 21 Magasság: 207 Súly: 71 Hajszín: fekete Bőrszín: Fehér Egészségi állapot: a mogyoróra allergiás vagyok. Család: nincs Foglalkozás: zenész, testőr vele járó előny: biztonsági őrrel járó előnyök. Oldal: semleges Ellenségei: mindenki aki az utamba áll. Szövetségesei: Mindenki aki segít valamicskét a célom elérésében. Törzshely: Divat kerület
Jellem:Hallgatag beképzelt alak vagyok, aki mindent magának akar. A világon nincs nálam kapzsibb fazon. Ugyan akkor nem vagyok gonosz sem. Addig nem ártok egy embernek, amíg az nem áll az utamban. Kedves és figyelmes vagyok, ha épp úgy hozza a helyzet de, ha épp máshogy alakul, akkor nincs semmi, ami vissza tudna tartani annak az érdekében, hogy elérjem a célomat. Szakképzettség: Gitározás, kung fu mester fokozat, emberek védelmezése. Képesség: Képes vagyok kisebb gravitációs mezőket létre hozni és azt manipulálni. Így képes vagyok lökni, tolni, húzni hasonlók. Ugyan a húzással és a lökéssel nem tudok 100 kg-nál nagyobb tárgyakat megmozdítani. Ezt 15 méteres körzetben bármivel megtudom tenni. fejlesztés miatt 300 kg-ra módosul a húzási és lökési erő. Vagyon tárgyai: 9mm-es Desert Eagle 0.50, és sokkoló. NJK: -
Összes Kredit: 3 Elköltött kredit: 2 képesség fejlesztésre Fennmaradó kredit: 1
Pénz: 450 $ Fizetés: 2 heti fizetés 550 $
A hozzászólást Greed összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 28, 2011 12:20 pm-kor. | |
|
Vadmacska Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 2487 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Greed a kapzsi adatlapja Kedd Jún. 28, 2011 12:19 pm | |
| Elfogadom. Két heti kereseted 550$. Most már mehetsz kalandolni, jó szórakozást. | |
|
Vadmacska Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 2487 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Greed a kapzsi adatlapja Szomb. Okt. 15, 2011 5:47 pm | |
| Egy hónapnyi inaktivitás miatt mesélői NJK lett a karakterből. | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Greed a kapzsi adatlapja | |
| |
|