| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| Random Magyar Virtuális Képregény Magazin | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Madárijesztő Admin
Hozzászólások száma : 1325 Join date : 2011. Feb. 21. Age : 33
| Tárgy: Random Magyar Virtuális Képregény Magazin Csüt. Jún. 30, 2011 11:47 pm | |
| Egy online és ingyenes Magyar alkotók által készített képregény antológia. Nem csak olvashatod, de te magad is jelentkezhetsz alkotónak. | |
| | | A Fekete Lovag Civil
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2011. Jun. 18.
| Tárgy: Re: Random Magyar Virtuális Képregény Magazin Kedd Aug. 02, 2011 2:44 pm | |
| Megjelent a Random Fansevice! A Random magazin Manga kistestvér sorozatának első része! Itt is örömmel látjuk a fiatal és kezdő alkotókat majd | |
| | | Mobster Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 67 Join date : 2012. Jul. 10. Age : 26 Tartózkodási hely : Kecskemét
| Tárgy: Re: Random Magyar Virtuális Képregény Magazin Hétf. Júl. 16, 2012 4:29 pm | |
| kérhetnék honlapcímet a előzőről?
| |
| Tárgy: Re: Random Magyar Virtuális Képregény Magazin Hétf. Júl. 16, 2012 9:37 pm | |
| http://random-magazin.blog.hu/Ott vannak a képregények menüpontokban. Amiket én írtam az a Város Legendái 2-3-4 és a Farkasok Völgye, a Gombalovas Különszámból. | |
Hozzászólások száma : 67 Join date : 2012. Jul. 10. Age : 26 Tartózkodási hely : Kecskemét
| Tárgy: Re: Random Magyar Virtuális Képregény Magazin Kedd Júl. 17, 2012 1:18 pm | |
| Elismerésem, nagyon tetszik az alap története, és a humora is nagyon jó Annyit szeretnék kérdezni, hogy a város legendái c. irományod többi részeit hol tekinthetem meg? Nagyon tetszik. | |
| Tárgy: Re: Random Magyar Virtuális Képregény Magazin Kedd Júl. 17, 2012 4:11 pm | |
| Köszönöm De a Város Legendái igazából a rajzoló agyszüleménye, Balázsé. Az első három rész a Random Képregénymagazin első kötetben jelent meg. A negyedik szám már önállóan. Másodikban kisegítettem Balázst és harmadik meg negyedik számot már én is írtam. Mivel ezzel zárult az első sztori így szünetet tartunk és más projekteken vagyunk. Én most nyár vége, ősz elejére készülők egy nagy dologgal. A VL egyszer majd még visszatér, de most inkább kísérletezünk Balázzsal más-más képregényekkel. | |
| Tárgy: Re: Random Magyar Virtuális Képregény Magazin Kedd Júl. 17, 2012 4:15 pm | |
| Értem. Én is szeretnék íróként elhelyezkedni ezen a honlapon, szóval megtiszteltetés lenne, ha segítenének, és dolgozhatnék veletek. | |
| Tárgy: Re: Random Magyar Virtuális Képregény Magazin Szer. Júl. 18, 2012 1:04 am | |
| Jelentkezz szépen | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Random Magyar Virtuális Képregény Magazin | |
| |
| | | | Random Magyar Virtuális Képregény Magazin | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |