DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
Veni, vidi, ... I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Veni, vidi, ... I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Veni, vidi, ... I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Veni, vidi, ... I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Veni, vidi, ... I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Veni, vidi, ... I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Veni, vidi, ... I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Veni, vidi, ... I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Veni, vidi, ... I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Veni, vidi, ... I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

 

 Veni, vidi, ...

Go down 
+2
Védelmező
Madárijesztő
6 posters
SzerzőÜzenet
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő


Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 33

Veni, vidi, ... Empty
TémanyitásTárgy: Veni, vidi, ...   Veni, vidi, ... I_icon_minitimeSzer. Ápr. 25, 2012 11:55 am

Elérkezett a hadjárat második fejezete. A partra szálláson túl vagytok, amire a legjobb katonák indultak, és csak kis hányaduk élte túl. Most már benyomultatok Franciaország szívébe, ti vagytok a hadjárat gerince. A front vonal közepe lesz az új terület, melyet magatokévá kell tenni.
A bunker annyira titkos, hogy csak ti és néhány bennfentes személynek van tudomása hollétéről. Három hadtest, három vezér, igaz egyik sem a ti emberetek. Ti már hónapok óta itt küzdetek, míg ők még csak a kiképzést kezdték el. De szükség van az újoncokra. Veterán katonák kezdtek kikészülni, a háborús stressz, a harctéri pokol, minden edzett embert felmorzsol. Így hát a felsőbb vezetés kitalálta, új katonák új erő. Minden szakaszt hátra parancsoltak pihenni, hogy az újonnan kiképzett suhancok, végre lőport is szagolhassanak. Ti három szakaszt kaptatok. A 13. Gépesített lovasságot, a 132. gyalogos századot, és a 38. gyalogos századot. Majd ezer ember került a kezetek alá, nem katona, sőt még nem is harcosok, csak tejfeles szájú suhancok, akik csak babákra lőttek eddig.
A bunkerben egyetlen asztal, négy ösztövér férfi, és három tiszti segéd //mesélői help//, kik csak a levegőt rontani vannak, de a munkát melyhez nem kell ész és erő, azt tökéletesen végre tudják hajtani. Az asztalon egyetlen térkép, mely a mostani feladatotok van. Három település, és egy katonai bázis van a listátokon. El kell foglalnotok, bármit is kelljen bevetni, bármibe is kerüljön. Az offenzíva nem állhat meg.
Veni, vidi, ... 5yagbd
A három tiszti segéd, nyújtogatja nyakát, hogy megtudhassanak valamit az új feladatukról, és legalább olyanná tudják képezni magukat mint példaképeik előttük. Gondolatok tapinthatók a teremben, és már csak szavakba kell önteni.
Vissza az elejére Go down
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező


Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

Veni, vidi, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Veni, vidi, ...   Veni, vidi, ... I_icon_minitimeCsüt. Ápr. 26, 2012 6:16 pm

Teodor szinte állát megemelve, oly büszkén lépett be a terembe, hogy segédeik, náluk rangban alatta lévőkben mindben megfagyhat a vér. Szigorú, rideg tekintetével körbepásztázza a bunkert, s jól megnézi magának a jelenlévőket. Örül neki, hogy nem amatőr, apuci által protekcióval beválogatott tisztekkel kell haditanácson részt vennie, annak mondjuk kevésbé, hogy zöldfülű újoncok állnak rendelkezésükre. A térképet már látta korábban, s pár terv eszébe is jutott a sokat látott félszemű "Rémnek".
- Öröm és egyben heves undor fog el, hogy találkozhatom önökkel, hiszen egyben két hozzám hasonló hazafival lehetek egy helyiségben, viszont mégis, ha mi egy teremben tartózkodunk, ott már emberek élete a tét. A nevem Teodor Ericson Alezredes, Az első világháborúban a 10. gyalogos hadosztály szakaszvezetője. - Mutatkozik be az egybegyűlt embereknek, majd odalépett az asztalhoz, mi a leendő stratégiai megszállás terveit viseli. Gondosan megnézi magát ismételten a térképet, a városokat, s azért félszemével néha a többi stratégára sandít.
- Mit tudunk a területről?! - Fordult a segédtisztekhez, remélve, hogy több információval látják el, mint az eddigi segédek, de hogy konkrétumot is kérdezzen, hozzá teszi a lényeges helyekről tudakolni kívánt kérdéseket.
- Mennyi embert számlál körülbelül a Les Forges (Bocs, ha rosszul írtam, amíg kivehető), milyen felszereléssel vannak ellátva, gondolok itt tankokra, nehéztüzérségre. A közeli városokról mit tudunk, megszállhatták? A lakosok száma, avagy elmenekültek-e. - Sorolta kérdéseit, s ha megkapja a válaszait, csak azután mondja el a maga véleményét, hiszen a fejében felmerült haditervek megváltozhatnak a kapott információk hatására.
Vissza az elejére Go down
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase


Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Veni, vidi, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Veni, vidi, ...   Veni, vidi, ... I_icon_minitimePént. Ápr. 27, 2012 6:56 pm

Kissé peckesen vonulokbe a bunkerba. A mai és az elkövetkező pár nap rettentő fontos lesz a háborút illetően, és nem kizárt, hogy mi is ott hagyjuk majd a fogunkat, ami azért nem lenne jó. Már vannak bent néhányan és egy térkép fölé görnyednek taktikai húzásokat megbeszélve, amik nem biztos, hogy beválnak, még akkor sem, ha ismerjük az ellenség felszereltségét és létszámát.
- James McKenzie tábornok. Az I. világháborúnak csak a végét éltem meg, és rettentően élveztem. Na jó, visszavettem. Szóval a nehéz tüzérségnél és a robbantásosoknál voltam. - fejezem be a rövid bemutatkozást, majd megvárom, amíg Teodor kérdésére felelnek, és elmondanak egy vázlatos tervet, hogy miként kívánják lerohanni az ellenséges tábort, és leküzdeni őket.
Vissza az elejére Go down
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez


Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham

Veni, vidi, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Veni, vidi, ...   Veni, vidi, ... I_icon_minitimePént. Ápr. 27, 2012 7:37 pm

Nyugodtan lépek be a bunkerbe, itt van a hadművelet agya, a lényeg, a feje az egésznek, itt áll vagy bukik minden. Ennek tudatában fogok intézkedni, valamitn annak a tudatában, hogy itt van ezer fiatal katona, akik idegen földön harcolnak és otthon várja haza őket a család, szóval nem játék ami itt van.
- Üdvözletem. A nevem Andrew Art, a légierő 21. rajának vezetője. Örvendek a szerencsének.
Én is odafáradok a térképhez, szemre vételezem azt, úgy tűnik nekem, hogy ez így egyszerre egy kicsit sok. Megragadja figyelmem, a középső tábor, úgy tűnik az különösen fontos szerepet tölt be, azért is van körbe fedezve.
- Sanxay-ról vannak pontos információk? Mekkora ellenállással lehet számolni?
Kérdem Ericson után, össze fogunk valami használható tervet rakni, még ha nincs is semmi információ, mert nyerni kell!
Vissza az elejére Go down
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő


Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 33

Veni, vidi, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Veni, vidi, ...   Veni, vidi, ... I_icon_minitimePént. Ápr. 27, 2012 9:28 pm

A bemutatkozás oly meglepő, mint hogy talán a mesélő kiírta, mindenki ismeri egymást, és több hadjáratban is részt vettek a nagykutyák, de ettől eltekintve a felvetett ötletek nem rosszak. A csend mely a tétlenségből, és a tehetetlenségből adódik, az egyik tiszti segéd szakítja meg. Egy kis krákogással kezdi, majd remegő ujjal a Menigoute körzeteire mutat.
- Küldhetnénk esetleg egy felderítőgépet, valamelyik körzetbe. Hátha meglátják az ellenség erejét, és így talán könnyebben tervezhetnénk is a támadást. - Mire befejezi már meg is találja a hangját, és mellét kidüllesztve néz felettesére. Az egész amerikai hadsereg hadigépezete áll a három vezető mögött, csak fel kell használni, és jó indokkal, bármit el lehet érni. A terv megvan, már csak a pontos irányt kell megmondani, hátha még jó is kisül belőle.
Vissza az elejére Go down
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase


Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Veni, vidi, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Veni, vidi, ...   Veni, vidi, ... I_icon_minitimeVas. Ápr. 29, 2012 2:23 am

Végig hallgatom a terveket és a javaslatokat, hogy ki miként csinálná. Épp szólnék, mikor egy tiszti segéd kér szót, ezt enyhe krákogással jelzi, majd lassan oda lép a térképhez, és felvázolja az ötletét. Elgondolkozom rajta, majd szót kérek.
- Nos ez alapjába véve egy jó ötlet, de megvannak a maga kockázatai is. Ha egy felderítőt küldünk ki, félő, hogy leszedik, és akkor nézhetünk majd, mint Rozi a moziban. Szerintem egy-egy kisebb csapatot kellene kiküldeni, akik kettő, vagy három oldalról derítenék fel az ellenséges tábort. Így biztosabb lesz a kép az ellenség pontos felszereltségéről, illetve fényt deríthetünk a stratégiailag gyenge pontokra, ahol érdemes megkezdeni a támadást, és azok jó kiinduló pontok lehetnek. - fejezem be. Miközben beszélek, a térképen mutogatom, hogy ki merre, hogyan és miként mozogan, illetve hogyan menne.
Vissza az elejére Go down
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező


Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

Veni, vidi, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Veni, vidi, ...   Veni, vidi, ... I_icon_minitimeKedd Május 01, 2012 1:20 am

A férfi meghallgatja a segéd szavait, majd bólint rá, míg hasonlóan képzett társa más véleményen van az ügyet kifolyólag.
- Nem biztos, hogy Meniqoute rendelkezik működő képes légvédelemmel. Minden bizonnyal a fő erőket átcsoportosították Sanxay-ba. A gyalogos kémkedés sokkal kockázatosabb, nem beszélve a lehetséges aknásított terepről. Véleményem szerint küldjünk egy gépet Maniqoute felé, s a látottak alapján együttes erővel rohanjuk le a várost. Utána a németek egyenruhájában nagyobb lehetőségünk nyílna gyalogos kémkedésre. Ön mit gondol Andrew? Gondolom nagyobb tapasztalata van a légerő vezetőjének a repülővel való kémkedésről? - Fordult a megnevezett férfi felé, ujjával az általa érdekesnek vélt városra mutatva.
- Sanxay-ból tökéletesen lehet biztosítani a többi kisebb városnak az utánpótlást, így biztos vagyok benne, hogy stratégiailag védettebb, mint a többi, nekünk pedig annak a bevétele szükséges. Előtte azonban mindenképpen kell egy védhető bázis, s egy kiinduló pont. - Tette még hozzá előző mondatához, próbálván alátámasztani igazát.
Vissza az elejére Go down
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez


Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham

Veni, vidi, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Veni, vidi, ...   Veni, vidi, ... I_icon_minitimeKedd Május 01, 2012 10:48 am

Kiderül semmit nem tudunk, nem baj jobban bízom a saját infóimban, mint másokéban. A repülős ötletre felkapom a fejem.
- Jó ötletnek tűnhet a kémrepülőgép azonban kis magasságban kell repülni, hogy mindent jól láthasson, ráadásul fényes nappal könnyű célpontot nyújt és biztosan észreveszik és elkezdik átcsoportosítani erőiket a németek.
Kis időre megállok gondolkozni, világos amit a többiek mondanak, csak nehéz innen elindulni.
- Ha magasabban repül, nyílegyenes pályán és képeket készít a gép, akkor még értelme is lenne, részletesebb lenne a mostani információinknál. Vélemény?
Kivárom a többieket, a gyalogos kémkedésre pedig nem mondok semmit, nincsenek profi kémeink, öngyilkosság lenne.
Vissza az elejére Go down
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő


Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 33

Veni, vidi, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Veni, vidi, ...   Veni, vidi, ... I_icon_minitimeKedd Május 01, 2012 12:51 pm

//Na akkor mostantól csak akkor szólok közbe ha értelme is lesz, mint például most. Hagyjátok a körözést, és az egymásra való várást. Annyit és annyiszor írhattok amennyiszer akartok.//

A társalgás menete könnyedén folyik. A hadseregnek van felderítő repülőgépe több is, és a körzetbe is tudnak küldeni a 2.-es szektorokig. Mint ahogy Andrew Art is tudja, az ilyen gépek a megfelelő optikával elég nagy területet fel tudnak térképezni, szinte nulla veszéllyel. Ami közben elég sok minden közbeszólhat.
Ekkor kicsapódik az ajtó, és a hadjárat negyedik vezetője, a mindenki által jól ismert Sebastian Esternfeeld lép be tiszti segédjével. Gyors köszönést követően, a segédek felvilágosítják a hadjárat eddigi állásáról, és a megbeszélés eddigi eredményéről.
Ám ha mégis az emberi felderítés mellett döntenek akkor az eddig századokból ki lehet válogatni a legjobbakat a feladatra.
Vissza az elejére Go down
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator


Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

Veni, vidi, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Veni, vidi, ...   Veni, vidi, ... I_icon_minitimeKedd Május 01, 2012 4:50 pm

A öreg baka lassan biceg oda az asztal mellé, bal lába helyet arra a sétabotra támaszkodik amit a bal kezében tart. Miközben az asztal felé tart meghallgatja, ahogy a segédek egymás szavába vágva magyarázzák neki, hogy eddig mire jutottak. Mikor odaér az asztalhoz botját nekitámasztja annak és súlyával ránehezedik az asztalra.
- Jó Napot Uraim! - kezd bele mély basszusával. - Látom nem tétlenkedtek. A légi felderítés jó ötlet, én támogatom. De figyelembe kell vennünk, hogy a friccek meg akarják védeni Sanxayt, elvégre az egy nagyobb város, jobb hely a pihenésre a katonáknak és hadászati szempontból sem előnytelen. Sanxay előtt pedig egyetlen város van, Meniqoute, tehát előfordulhat, hogy valamivel komolyabb haderőt csoportosítottak ide, mint amire számítunk. Azt mondom küldjünk ki egy repülőgépet, de egy kisebb csapatot is. Nem azért, hogy a város közelében felderítsék azt, hanem a város előtti részt kéne szemrevételezni. Nem lenne jó ha a támadás indításakor aknamezőre, vagy géppuska fészekbe futnának az embereink. Csak pár lövészt és egy vagy két utászt kéne kiküldeni. McKenzie a maga szakterülete a robbantás. Maga szerint hol a legalkalmasabb a terep az aknásításra Meniqoute körül? - egy kis köhögéssel jelzi, hogy befejezte.
Vissza az elejére Go down
http://filozz.sosblog.com/
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez


Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham

Veni, vidi, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Veni, vidi, ...   Veni, vidi, ... I_icon_minitimeSzer. Május 02, 2012 7:27 pm

Belép egy idős, öreg de annál híresebb vezérkari tag, Sebastian Esternfeeld, jelenléte jelzi ez itt most a háború legfontosabb pontja. Elgondolkodom szavain, jó ötletei vannak, ezután fogok egy vonalzót, oda rakom a térképre és azzal megmutatom, hogy hol kell repülnie a repülőnek és milyen magasan.
- Ha egy időben derít fel a repülőgép és a gyalogság, akkor biztosan pontos képet kapunk, ami nem látszik rendesen a képen, azt a beszámolókkal pótoljuk, nem kell a gépnek alacsonyan repülnie, így a kockázat is kisebb.
Vetem fel az ötleteim, a két akció összeszervezése még sok hasznot hozhat.
Vissza az elejére Go down
Védelmező
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Védelmező


Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. May. 23.

Veni, vidi, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Veni, vidi, ...   Veni, vidi, ... I_icon_minitimeSzer. Május 02, 2012 8:28 pm

Egy új tiszt lép be a bunkerba, ami még inkább fokozza a már amúgy is komoly hangulatot. Teodor bólint a tiszteletet érdemlő tiszt felé, s nem foglalkozva a továbbiakkal a térképre tekint, hol már Andrew Art vonalzóval mutatja a repülőgép irányának vonalát. Ő maga bólint rá, majd mint szakaszvezető, szót emel, hiszen kémakciót nem egyszer vezetett már.
- Javaslom, hogy minél kevesebb embert küldjünk, egyrészt, hogy ne keltsenek feltűnést, másrészt, ha elbuknak, minél kevesebb veszteséggel számolhassunk. Természetesen a legjobb embereinket küldjük útnak, többek között egy mesterlövész sem árt a csapatba, ha őrszemeket kell likvidálni, és hogy fedezze a felderítőket, akiket a legjobb futóink közül kell kiválogatni. - Magyarázza, ekkor újra a térképre szegezi tekintetét, s majd ujjával a jól látható épületet veszi célpontul.
- Ezt a hodályt biztos vagyok benne, hogy stratégiai szempontból őrzik, vagy egy géppuskafészek, vagy mesterlövész. Egy ilyen helyről tökéletesen belátni a terepet, így meg kell oldanunk a kitakarítását. Javaslom, hogy a város lerohanását itt kezdjük. - Tette még hozzá, majd elhallgat, tekintetét körbeemeli a többieken, várva véleményüket.
Vissza az elejére Go down
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő


Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 33

Veni, vidi, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Veni, vidi, ...   Veni, vidi, ... I_icon_minitimeKedd Május 08, 2012 9:35 pm

Közben az öreg segédje máris a telefonkészülék mellett terem, és várja az utasításokat, milyen parancsokat is adjon át a szakaszoknak. Na meg hát melyik szakaszoknak. Kicsit türelmetlenül topog, és mindenki bambán bámul a beállt csendben.
A gondolatok szép dolgok, főleg ha fejben kavarognak, de csak akkor érnek valamit ha kifejti őket az ember. Az itt összegyűlt tisztek mind képzett, vérbeli csatatéri bakák, de attól még folytatják a beszélgetést, hogy egyikük még mindig a gondolataiba merülve álldogál közöttük.
Vissza az elejére Go down
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Manipulator
Huligán
Huligán
Manipulator


Hozzászólások száma : 188
Join date : 2011. Feb. 27.

Veni, vidi, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Veni, vidi, ...   Veni, vidi, ... I_icon_minitimeSzer. Május 09, 2012 3:16 pm

A bomba szakértő nem válaszol, úgy néz ki túlságosan is a gondolataiba mélyült. Viszont most nincs idő késlekedni. Teodor is megosztja a gondolatait a kémakcióval kapcsolatban, amikkel teljes mértékben egyet ért Sebastian. Miközben Andrew magyarázza, hogy hol is kell repülni a géphez, Sebastian a segédjét a telefonhoz küldi.
- Igaza van Teodor. Azt hiszem nem szabad késlekednünk, azonnal indítsuk a felderítő csapatot. A repülőgépet ellenben azt hiszem magának kéne kiadnia a parancsot. - mondja utolsó mondatát Andrewnak címzi, majd a segédjére néz. - Fiam, hívja a 38. Gyalogos Századot. Azonnal állítsanak össze egy felderítőcsapatot. Kell a csapatba egy mesterlövés, egy utász és három lövész, a legjobb futók legyenek. A feladatuk: Felderíteni Meniqoute környékét, de nehogy túl közel merészkedjenek az ellenséghez. Nem akarok idő előtt embereket veszíteni. Még valamit hozzá szeretnének tenni uraim? - néz a többi férfi felé.
Ha senkinek nincs semmi hozzátenni valója, akkor int a segédnek, hogy telefonáljon.
- A hodály tényleg remek védelmi hely. Azt hiszem a legjobb az lenne, ha egy vagy két tankot vezényelnénk oda. Azok tudnák a legbiztosabban semlegesíteni az ott állomásozó ellenséget, már ha tényleg küldtek oda valakit.
Vissza az elejére Go down
http://filozz.sosblog.com/
Andrew Ramirez
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Andrew Ramirez


Hozzászólások száma : 413
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 28
Tartózkodási hely : Gotham

Veni, vidi, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Veni, vidi, ...   Veni, vidi, ... I_icon_minitimeCsüt. Május 10, 2012 9:06 pm

A többiek előkészítik a támadást, akkor jöhet az én részem is, intek az egyik segédemnek, majd utasítom, menjen a telefonhoz, akció van.
- Rendben Peter, mondom a parancsot. A legközelebbi légi támaszpontról indítsanak egy felderítő gépet, egy pilóta egy segéd, a segédnél legyen magas felbontású képkészítő, feladatuk felderítés és éles képek készítése. A papíron leírt koordinátákat adja meg nekik, de figyeljen, hogy pontos legyen. -egy kis szünet- Közép magasan elég repülniük, ha vészhelyzet van, akkor emeljék magasságukat, egyedül lesznek nem lesz fedezet, igyekezzen!
Majd átgondolom még egyszer amit mondtam, a másik segédemet is odahívom.
- Menjen utána és ellenőrizze, hogy mindent jól csinál-e kicsit hadartam az előbb.
Vissza az elejére Go down
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő


Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 33

Veni, vidi, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Veni, vidi, ...   Veni, vidi, ... I_icon_minitimePént. Május 11, 2012 1:59 pm

A segéd azonnal tárcsáz, és a megfelelő kódokat beleugatja a kacslóba. A század legjobb felderítőinek valót, válogatják ki. Egy tucatnyi embert a legképzettebbeket, akik a legjobban tudnak beleolvadni a környezetbe. Vagy legalábbis ezt remélitek, de mivel csak kezdő kopaszokkal van dolgotok, csak találomra tudjátok kiválasztani kit is akartok. Az ottani századparancsnok a csapatba rak mesterlövészt, utászt és a gerincét pedig a lövészek adják. A felderítők, mindig az ezredek legjobbjai voltak, és aki túl fogja élni ezt a küldetést, abból tényleg a legjobb is marad.//Na akkor áttértünk végre az akciódúsabb részhez. Aki akar jönni a felderítő küldetésre, az csinálja meg magának a megfelelő karaktert. Az elvárások ugyanazok, tessék igyekezni, minél gyorsabban kezdhessük.//
Vissza az elejére Go down
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska


Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Veni, vidi, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Veni, vidi, ...   Veni, vidi, ... I_icon_minitimeKedd Júl. 24, 2012 9:17 pm

//Na akkor mégse felderítünk, vissza a tervezéshez, hátha a nagyobb csatákhoz már több kedvetek lesz.//

Egy recsegős rádióadás érkezik be a főhadiszállásra. A várva várt felderítőcsapat végre bejelentkezett. A felderítő repülés adatait, és fotóit már órákkal hamarabb megkaptátok, és a gép állapotát nézve tudjátok, hogy kapott egy kevés találatot is. A csapat adása is megerősíti gyanútokat.
Menigoute városkája szinte teljesen le van gyalulva. Mintha bombázás érte volna, vagy éppen egy méretes tankroham útjába került volna. Ezen kívül, egy egész gyalogos hadosztály állomásozik. Éppen csak fel vannak készülve, ám riadóztatás még nem történt. Talán nem számítanak itt előrenyomulásra. A bejutás nem nagyon könnyű a sok rom, és roncs miatt, ám ez egy felszerelt seregnek nem lehet akadály. Aknák, vagy más védmű nincs, ám egy kis repülőtér van. Egy tucatnyi vadászgép is állomásozik itt, és pár csapatszállító. Talán pont egy pihenőre rendelt gyalogoshadosztály van a városban. A felderítők láttak még pár tankot is, de a számuk elenyésző.
Egyetért benne minden segéd, hogy egy város ostrom, vagy éppen tisztogatás nem tartana sokáig. Legalábbis ha minden egységet bevettek, ám lehet hogy nem ez a legjobb megoldás.

Veni, vidi, ... 10mptac
Vissza az elejére Go down
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska


Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Veni, vidi, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Veni, vidi, ...   Veni, vidi, ... I_icon_minitimeCsüt. Júl. 26, 2012 8:23 pm

Kaland sajnos véget ért.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Veni, vidi, ... Empty
TémanyitásTárgy: Re: Veni, vidi, ...   Veni, vidi, ... I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Veni, vidi, ...
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Alternatív kalandok és szabad kalandok :: II Világháborús alternatíva-
Ugrás: