DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
Vöröslámpás alakulat I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Vöröslámpás alakulat I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Vöröslámpás alakulat I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vöröslámpás alakulat I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vöröslámpás alakulat I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Vöröslámpás alakulat I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vöröslámpás alakulat I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Vöröslámpás alakulat I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Vöröslámpás alakulat I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Vöröslámpás alakulat I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

 

 Vöröslámpás alakulat

Go down 
SzerzőÜzenet
Ra's Al Ghul
Admin
Admin
Ra's Al Ghul


Hozzászólások száma : 206
Join date : 2013. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Mind1 csak legyen Lázár verem közelében

Vöröslámpás alakulat Empty
TémanyitásTárgy: Vöröslámpás alakulat   Vöröslámpás alakulat I_icon_minitimeCsüt. Feb. 13, 2014 2:53 am

A Vöröslámpás alakulat

Vöröslámpás alakulat Red_Lantern_Corps_004

"Vörös vérrel, s vörös dühvel
Lelkük töltjük sötét mésszel
Fájdalmat és haragot szítunk,
mind elégnek, ez a sorsuk! "

Entitás: Butcher
Vöröslámpás alakulat The-butcher

Történet:
A vöröslámpás alakulat a gyűlölet és a mágia szülötte. A 666-os szektor teljes kiírtása, melyet az örzők megvadult Embervadászai hajtottak végre, csupán öt túlélőt hagyott maga után.  Vezetőjük Atrocitus fájdalma volt a leghatalmasabb. Évszázadokig szított harag eggyesülve a vérmágia és a nekromatika erejével, segítette őt. Mágikus rituáléi során megismerte a jövő egy részét, s haragával megszelídítette a vörös spektrumot. Társaival együtt ezután elfogták, ám kiszabadult s börtönbolygójukat a 2814-es szektorban lévő Ysmault bolygót tette meg végleges birodalmává. Gyűlöletének erejével a saját véréből megalkotta a központi vörös energiaforrást, majd gyűrűket alkotott s szétszórta őket az egész galaxisban. A földön tett látogfatása után, két legfőbb ellensége a Zöld lámpás alakulat s a Sinestro hadtest példájára elnevezte magukat Vörös lámpás alakulatnak

Az erő és az ahhoz szükséges áldozatok:
A vörös lámpások hatalma sokban hasonlít a zöld lámpásokéhoz, viszont a tagság hatalmas áldozatot követel.
Atrocitus Nekromanta hatalma s vérmágiája mellyel megalkotta a gyűrűket, úgymond megöli a hordozót. A szívüket leállítja, s testük bennső mechanikáját teljesen megváltoztatja. Onnantól a vér mely kitölti leállt szívüket megváltoztatja a lámpást. Karmaik és fogaik élesednek, szemük elsárgul, bőrük elsápad. Továbbá a vér folyamatosan kikívánkozik, szinte mindig szivárog a szájon keresztül, s amihez a vörös nedű hozzáér azt szétmarja.
ŐK a harag, a vörös spektrumot használják, ami a Zöld lámpásokhoz hasonlóan önmagukból ered. Csak a legnagyobb kínokat átélt s a legtöbbet szenvedett lények csalhatják magukhoz a vörös gyűrűt. A gyűrű  felhúzása a testi változásokon kívül az elmét is beszenyezi, befeketeíti mely után csak a düh marad. A múlt zavarossá lesz, s elzáródik az elme egy kicsiny szegletében. A hordozó egy értelem nélküli vad, agresszív és dühös ösztönlénnyé változik, mely gondolkodás nélkül támad a közelében lévőkre. A gyűrű ekkor elviszi őket Ismaultra, ahol Atrocitus maga választja ki közülük azt akit méltónak tart, s dobja bele őket önnön haragjából s volt társai véréből (a 666-as szektor többi túlélő akik elárulták vagy egyéb módon nyilvánították ki nemtetszésüket, ezért megölte őket) véréből álló tóba. Ott visszanyerhetik a tudatukat, s megértenek mindent. A Vörös lámpások szinte mindig hálásak Atrocitusnak, hisz egy új esélyt adott nekik a korábban kilátástalan életüknek.
A gyűrűt magát ugyan képesek kreációk létrehozására használni, ám csak a legritkábban éllnek vele. Legtöbbször csak savas vérköpetüket, karmaikat és fogaikat használják a harcban, s ha gyűrűhöz folyamodnak akkor is inkább csak esztelen gyilkos erejű energialöketeket küldenek az ellen felé.
Ráadásul a kreáció anyaga ugyanaz a mágikus vér, mint ami az alakulat tajaiban csörgedezik, épp ezért aki különösen jól használja annak erejét, elérheti hogy ugyanolyan maró hatású legyen, mint a vérük.
A gyűrű nagyon fontos az alakulat tagjainak, hisz ha halálos sebet szereznek, azzal helyetteshetik a megszakadt szívüket, egy újabb életet nyerve ezzel. A testükből való eltávolítás viszont azonnali halált von maga után. csak Kék lámpások erejével lehet meggyógyítani azt, akinek elvették a szívéből a gyűrűt.
Mivel megszűnnek biológiai létformának lenni, az idővel szemben szinte teljesen hallhatatlanok.

A vörös lámpás alakulat ugyan halálosnak és gonosznak tűnik, igazából csak megtört szívű, fájdalmukat haragukkal enyhítő lények csapata, kik a reményre vágynak, s akik ha képesek túltenni magukat a fájdalmon, haragjukat akar jó célokra is fordíthatják.

Bolygó:
Vöröslámpás alakulat Ysmault
Ysmault

A 666-os szektor elpusztítása után az 5 túlélő az Ysmaulton talált menedéket. Itt alapítottak új hazát a Könnyek birodalma néven. Az örzők viszont nem szívlelték őket a vörös spektrum tanumányozása miatt, ezért porig rombolták a világot, majd börtönbolygóvá tették, ahova az 5 túlélőt is bezárták.
Atrocitus szabadulása után visszavette bolygóját, majd brutálisan meggyilkolta volt társait, kik elárulták azzal, hogy elmondták Abin Surnak a Legsötétebb Éjszaka próféciáját. Ezután létrehozta a központi energiaforrást és a vér óceánját:
Vöröslámpás alakulat 634685-powerbatteryred2rf1

A harag falát, melyet a 666-os szektor halottainak maradványaiból épített fel.:
Vöröslámpás alakulat Wall_of_Rage_001

És a Gyalázat zónáját, mely egy elzárt terület a bolygón, hol Atrocitus az alakulat létrehozása közbeni kudarcait, groteszk vérmágiából álló szörnyeit, s holtakból álló építményeit örzi.:
Vöröslámpás alakulat AbominableZone

Tagok:
- Atrocitus -Alapító és vezér
- Bleez - Alvezér
- Dex-Starr
- Rankorr
- Guy Gardner
- Skallox
- Veon
- Zilius Zox
Vissza az elejére Go down
 
Vöröslámpás alakulat
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Sinestro Alakulat

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Adattár :: Szervezetek és csoportok :: Mesélői szervezetek, csoportok, csapatok-
Ugrás: