DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
Mars légkör és felszín I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Mars légkör és felszín I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Mars légkör és felszín I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Mars légkör és felszín I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Mars légkör és felszín I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Mars légkör és felszín I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Mars légkör és felszín I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Mars légkör és felszín I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Mars légkör és felszín I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Mars légkör és felszín I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

 

 Mars légkör és felszín

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
Mars légkör és felszín Empty
TémanyitásTárgy: Mars légkör és felszín   Mars légkör és felszín I_icon_minitimePént. Ápr. 04, 2014 8:57 pm

Mars légkör és felszín Ice_viking
Minden olyan terület, mely a Mars vonzáskörzetében van (nagyjából a holdak távolsága), valamint a kietlen felszín, ahol nincs más, csak homok és kövek.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Mars légkör és felszín Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mars légkör és felszín   Mars légkör és felszín I_icon_minitimePént. Ápr. 04, 2014 9:06 pm

Joquinn, Justin, Kapucnis, Világtalan


A hajót meghajtva, Justin és a többiek már látják a vörös bolygót, ám mielőtt meg tudnák közelíteni, egy műszer kezd el csipogni, amit Justin rögtön felismer: bejövő üzenet. Megnyomja a fogadás gombot, mire Amanda hangja hallatszik a hangszóróból.
- Csak hogy tudják, a hajót végig követjük, pontosan tudjuk merre vannak. Ezen kívül még pár dolog: Mr. Williams számára eltettünk egy kis apróságot az étel rekeszekben. Kénytelenek lesznek a bolygó felszínre is kilépni, a ruháik tökéletesen védenek a legtöbb ismert behatástól, valamint Mr. Williams-é külön meg van jelölve, az övé alkalmazkodik az alakjához. - egy pillanat hatás szünetet tart. Ha Justin elmegy megnézni amit Amanda mondott, néhány tasak vért talál, hűtve, a kedvenc fajtájából.
- Valamint kapnak meguk mellé még egy társat, a képességei...nos, jól jöhetnek a későbbiekben, azt hiszem. - alig mondta végig amit akart, éles fény villant a hajó hátuljában, majd az említett új tag lépett a fedélzetre. (Világtalan itt kapcsolódik be)
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams


Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Mars légkör és felszín Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mars légkör és felszín   Mars légkör és felszín I_icon_minitimeKedd Ápr. 15, 2014 8:14 pm

A hajó csodálatosan manőverezett, nagyon meg voltam vele elégedve. Az már csak javított a dolgokon, hogy a vörös csajnak még tetszett is. Miután elmondtam a mondandómat és kivettem a hűtőből vért, visszamentem és elkezdtem inni. A kis bemutatkozásomat Joquinn követte, aki hozzám hasonlóan pár dolgot elmondott, de bölcsen inkább meghagyta magának a fontos információkat.
-Úgy látom, hogy te sokáig fogsz élni. -mondtam neki mosolyogva, majd a kapucnis felé fordultam és felvontam a szemöldökömet. Úgy tűnt, hogy ő nem akar mondani semmit. 
Hát, ha ő így érzi, akkor ki vagyok én, hogy megmondjam neki a dolgát? Úgyis csak időtöltésnek volt jó.
A kapucnis makacsságán mérgelődve fordultam vissza a műszerekhez.
-Akkor kérem dőljenek hátra és élvezzék az utazást. A popcorn és a mogyoró sajnos elfogyott de ha valaki kér akkor vérrel szolgálhatok. - mondtam viccelődve, majd a repülés közbeni ellenőrzésre fordítottam a figyelmemet.Mikor feltűnt a bolygó, az egyik általam nem várt hang csapta meg a fülemet. Hát persze, hogy egy üzenet volt. Ismét feltűnt a malac képe és nagy kegyesen közölte velünk, hogy a nagytestvér mindent lát.
-Aha. Szóval finoman figyelmeztetni akart, hogy eszembe se jusson lenyúlni a hajót, mert tudni fogja. Francba. Hát jó. - mondtam megjátszott fájdalommal a hangomban, majd tovább hallgattam. A ruhára pedig csak elmosolyodtam.
-A bolygó felszínén nekem nincs szükségem sisakra, ugye? Kissé irritál. - kérdeztem, majd az újonnan érkező felé fordultam.
-Hello. Benned kit tisztelhetünk? - kérdeztem tőle. Közben egy pillantás a műszerekre megerősítette, hogy még mindig zavartalanul haladtunk a Mars felszíne felé.
Vissza az elejére Go down
Joquinn
Civil
Civil
Joquinn


Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Dec. 25.

Mars légkör és felszín Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mars légkör és felszín   Mars légkör és felszín I_icon_minitimeKedd Ápr. 15, 2014 9:29 pm

Ahogy Justin elmondta, hogy helyezzék magukat kényelembe, Joquinn-nak ezt nem kell kétszer, de még csak egyszer sem mondani. Ha teheti, mindig kényelmesen helyezkedik el, bárhol is legyen. Olykor van, hogy ez számára azt jelenti, hogy összerakja magát úgy, hogy az ember csak a fejét csóválja, hogy ez mióta kényelmes alaphelyzet, de ami Jo-t illeti, jobb nem kérdőre vonni semmit és csak elfogadni a dolgokat. Oldalra dönti fejét, Justinra néz.
- Kár hogy elfogyott. Megettem volna. De a vér is jó lehet - nyújtja felé kezét, ujjait megtáncoltatja a levegőben, ezzel is tudatára adva, hogy bizony ő azt a vért elfogadja, de csak abban az esetben, ha Justin azt a zacskót adja, amit már szürcsölget. Alig figyelt Kapucnisra, ha nem akar magáról semmit mondani, úgy is jó, legalább meg van mentve az unalmas szövegeléstől.
Joquinn soha nem volt az a fajta, aki szereti a társaságot. Leginkább kényszer, mint szükség számára, ha valakivel muszáj együttműködnie. Kellemetlenül sóhajtott fel, mikor Amanda közölte, hogy a hajót nem tarthatják meg.

- Hát ez nagy kár. Kezdtem örülni hogy majd fuvarozunk egyet az űrben... - mondta szintén megjátszott, mély csalódotsággal. Felvonta szemöldökét maszkja alatt és megforgatta szemeit. Ebből semmit nem lehetett természetesen látni, majd az új személy felé fordult. Ismét csak kényszerből, mint kiváncsiságból. Ha rajta múlna a dolog, mindenkit kirakna a Napon, had napozzanak amíg ő elintézi ezt a Marsi dolgot és talán, ha kedve úgy tartaná, majd felvenné őket útközben. Vagy nem. Justinra hagyta a bemutatkozást és egyéb ilyen szöveget, soha nem volt a szavak embere. Ismét visszafordult és figyelte a maguk előtt terjeszkedő Marsot.
Vissza az elejére Go down
Világtalan
Civil
Civil
Világtalan


Hozzászólások száma : 8
Join date : 2014. Feb. 26.
Age : 34

Mars légkör és felszín Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mars légkör és felszín   Mars légkör és felszín I_icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2014 8:16 pm

Gyorsan elhajolok ez első ütés elől befelé test közelbe majd két ökölbe szorított kézzel mérek egy hatalmas ütést a lengőbordákra. Meghátrál, nem kap levegőt. Jó. Átvehetem az irányítást, gyors szökkenéssel ismét a közelében termek és már várom a vak és kétségbe esett ütést amit a levegőhiányból fakadó pánik közben intéz felém. Alkarral védem az ütést és csípőből ismét lökök, már a falhoz is lett szorítva. Stabil pontot keresek a földön és egy magas taposó rúgással amit a szegycsontjára intézek az ellenfelemnek végül pontot teszek ennek a küzdelemnek a végére. Gyors volt ugyan, de nem hiábavaló.
A kis mocsok azt hitte bármin is változtathat ezen a világon ha elkezd hősködni. Téves gondolat menetét kénytelen voltam megszakítani és csírájában elfojtani. Az ilyen önbíráskodó kis senki háziaktól mindig zárlatot kap az ítélőképességem.
Még mielőtt ismét levegőt kapna meg fogom erősen a fejét és gyors határozott mozdulattal kitekerem a nyakát.
Már készülnék angolosan távozni, de feltűnik egy személy az érzékelési körömön belül. Fegyvert szegez a hátamnak, meg sem kell fordulnom ahhoz, hogy megállapítsam még is milyenek a fizikai adottságai az illetőnek. Egy férfi az, érezhetően valamilyen hivatalos szervnek dolgozik. Már készülnék használni a törvényhozó képességemet, de furcsa dolgot tesz. Leteszi a fegyvert és kézjelek segítségével üdvözöl.
*Letartóztatom magát. Ha ellen áll tudatom önnel, hogy nagy hatótávolságú rakéta vetőkkel bemértük önt ami ellen a védelmi képessége sem ér semmit. Amennyiben együttműködik velünk bizonyos dolgok felett szemet hunyhatunk.*
Majd int egyet és feltűnik még kettő ember akik felkapják az imént elintézett áldozatomat és viszik is el egyből.
Kénytelen vagyok átgondolni a helyzetet. Sajnos az érzékelő képességem nem túlhatásos jelenleg hisz szűk térben vagyok ami gátolja. Lehet, hogy hazudik, de vajon van értelme kockáztatni? Meg tehetném, hogy kipróbálom rágni magam a szituból, de valahogy van egy olyan érzésem, hogy nem hagynák. Ha már azt is tudják, hogy néma vagyok és, hogy a mester lövészek sem érnek sokat ellenem akkor valószínűleg a törvényhozó képességemmel is kalkuláltak. Nagyon úgy fest, hogy kénytelen leszek bele menni a dologba.
Rá bólintok és már egyből is taszigálnak egy autó felé. Gyorsan elkerülünk egy furcsa létesítményhez ahol szinte kérdezés nélkül belenyomnak egy furcsa gépbe ami egy sisak szerű rostélyt helyez a fejemre. Időm sincs kérdezni a katonától aki idehozott már is hatalmas fájdalom közepette iszonyatos mennyiségű információ ég az agyamba.
Küldetésre küldenek a Marsra ahol már várni fog rám egy válogatott csapat. Valami különleges dolgot sikerült fogniuk ami aggodalommal tölti el a fejeseket és mi ezeket fogjuk kivizsgálni. Mindezek után kapok egy kis korongot ami ha minden igaz biztosítja majd a ruhát számomra amiben mozogni fogok tudni majd az idegen légkörben.  
Amint kikászálódok a székből egy másik furcsa gépbe helyeznek amit időm sincs felfogni hisz még az előbbi eljárást sem voltam képes feldolgozni. Egy pillanatnyi égető fájdalmat érzek ismét és amint  észbe kapok a hajón találom magam három emberrel. A fájdalom picit enyhül, de még nem múlik el. Lassan felfogom, hogy a férfi üdvözölt, intek számukra amolyan üdvözlés képen és  egyből helyet is foglalok. Nem vacakolok most azzal, hogy fáradtságos módon meg próbáljam nekik elmutogatni miért is nem beszélek.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Mars légkör és felszín Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mars légkör és felszín   Mars légkör és felszín I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 26, 2014 10:36 am

Világtalannak valahogy felelnie kellene Justin kérdésére, mert a végén még itt hagyják majd, hogy őrizze inkább a hajót. Kapucnis egyelőre hallgat, és nem szól semmit, míg látszólag Jo és Justin egy húron pendülnek. Ahogy kutakodni kezdenek, megtalálnak mindent, amit Amanda mondott, majd a nő válaszol.
- A neve, ahogy mi ismerjük, Világtalan, és Mr. Williams, hacsak nem szeretne mínusz száznegyven (-140) fokon hibernálódni, azt ajánlom ne vegye le a sisakját. - tette még hozzá a nő, majd az adás szétkapcsol, és lassan landoltok a bolygó felszínén.

//Ha kiszálltok a hajóból, akkor annyit jó tudni, hogy a Mars gravitációja kb fele akkora, mint a Földdé. Így tessék viselkedni.//
Vissza az elejére Go down
Joquinn
Civil
Civil
Joquinn


Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Dec. 25.

Mars légkör és felszín Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mars légkör és felszín   Mars légkör és felszín I_icon_minitimeSzer. Május 07, 2014 2:53 pm

A gép leszállt a Marson és meg kell hagyni, Joquinnak igazán semmi kedve nem volt elhagyni azt a szépséges járműt. A Mars nem nézett ki mint valamilyen barátságos bolygó. Minél gyorsabban meg akarja oldani azt, amiért ide jöttek és végre visszamenni a Földre. Igencsak kíváncsi, hogy Amanda milyen jutalommal rukkol neki elő. Saját magában ajánlja a nőnek, hogy odacsapós legyen. Ha nem, akkor tesz egy nem hivatalos látogatást a S.T.A.R. laborokban és elvisz valamit, amire szüksége lehet. Ez a gondolat felpezsdíti őt és mosolyt csal arcára. Akkor is, ha veszélyes dolog lenne, élvezetes. Világtalanra pillant, meg kell hagynia, hogy elég hülye neve van, de legalább nem beszél és ez Jo számára csak jó. Bár talán gondok lehetnek, ha esetleg feltűnik egy kis gebasz, kíváncsi, Világtalan hogy adja tudtukra, ha kiabálni se fog. Végül is mindegy. Jo roppant óvatos személy, legalább is ezt hiszi magáról mindig.

- Na lássunk neki aztán tűnjünk haza. Nincs kedvem sokáig itt gubbasztani - monda a többieknek és mikor kinyitódik az ajtó, kilép a Mars felszínére. Elég furcsán érzi magát rajta, elvégre a gravitáció itt jóval kisebb, mint a Földön. Sokkal könnyebbnek érzi magát. Nem igazán akar hozzászokni ehhez az érzéshez. Tesz pár lépést és körbenéz, nem e lát valamit, ami nem oda tartozik és meg kéne vizsgálni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Mars légkör és felszín Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mars légkör és felszín   Mars légkör és felszín I_icon_minitimePént. Május 09, 2014 2:28 pm

Jo száll le először a hajóról, a többiek még vissza maradnak, Justin pedig biztosítja a járművet. A bolygóra lépve az első dolog a mozgáshoz hozzá szokni, a kisebb gravitáció miatt. Ahogy Jo tovább indul láthat egy üstökösnek kinéző dolgot elszállni maguk felett, majd kicsivel odébb porfelhő emelkedik a magasba, és szinte ezzel egy időben megjelenik előtte egy zöld ruhás fickó, aki úgy néz ki, valamiféle uniformist visel, és egy fura szimbólum van a mellkasán.
- Ti is a Földről jöttetek...hogyan? - kérdezi értetlenül. - A nevem Nova, és a 2814-es szektor Zöld Lámpása vagyok. - mutatkozott be formálisan, ahogy azt kell.
Vissza az elejére Go down
Világtalan
Civil
Civil
Világtalan


Hozzászólások száma : 8
Join date : 2014. Feb. 26.
Age : 34

Mars légkör és felszín Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mars légkör és felszín   Mars légkör és felszín I_icon_minitimeSzer. Május 14, 2014 7:56 am

Miután sikerül rendbe szednem a gondolataimat és saját magamat is még próbálom a tudtukra adni, hogy néma vagyok. Picit le egyszerűsített mutogatással, mert valahogy nem hiszem, hogy annyira jártasak lennének a kézjelek területén. Magamra mutatok és kezemmel tátogok picit majd meg rázom a fejem. Ezzel azt próbálnám teljesen nomád módon elmondani, hogy:
én, beszél, nem tud. Remélem azért megértették, de ha nem az se nagy baj.
Lassan Marsot ér a hajó és kinyílik a repülő ajtaja. Csak innen tudom meg amúgy, hogy leszálltunk. Elkezdem érzékelni a sivár felületet. Bekapcsolom a ruhát amit kaptam és óvatosan le lépek a felszínre. Furcsa érzés fog el. Semmi szokatlan csak annyi, hogy az érzékelő képességem szerint vagy nagyon gyorsabban és könnyedebben mozgok itt vagy már ez a módja sem működik tökéletesen annak, hogy felfogjak a világból bármit is.
Amíg én a mozgás megszokásával vagyok elfoglalva feltűnik egy fura figura a velem utazó egyik lány előtt. Gondosan figyelek a mimikájára és megértem amit mond. Különösebben nem reagáltam rá hisz nem is hozzám beszél, de ha hozzám is beszélne akkor se érdekelne.
Vissza az elejére Go down
Justin Williams
Huligán
Huligán
Justin Williams


Hozzászólások száma : 138
Join date : 2013. Jul. 12.

Mars légkör és felszín Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mars légkör és felszín   Mars légkör és felszín I_icon_minitimePént. Május 16, 2014 3:19 pm

A kérdés csak vicc volt. Nem gondoltam volna, hogy akárkinek is lennek képe szemet venni a véremre. Tekintetem sűrűn vándorolt a kezemben tartott tasak és Jo között. Már épp azon voltam, hogy nemet mondok, de beugrott valami. Hacsak nem dolgozott ki valami más módszert, vagy nem hord szívószálat a zsebében, akkor le kell vennie a maszkját, hogy ihasson. Így hát végül fájdalmasan ugyan, de átadtam neki a zacskót és érdeklődve figyeltem, hogy mit csinál vele. Úgy tűnt, hogy kezdtem elpuhulni. Akárkit kibeleztem volna puszta kézzel, aki szemet vet a kajámra, de most a kíváncsiságom elnyomta a gyilkolási vágyamat. 
Ezzel majd kell kezdeni valamit. Ha ilyen puhány maradok, akkor hamar elpatkolok.
Közben Amanda felhívta a figyelmemet, hogy a Marson mínusz száznegyven fok van, de arra csak legyintettem.
-Úgy tűnik, hogy a hírszerzői mégsem olyan jók, mint hiszi. A hideg kicsit sem zavar engem. Vígan elvagyok abszolút nulla fokban is. - mondtam mosolyogva, majd megszakadt a vonal. Utána a fickó - Világtalan, ahogy Amanda nevezte - elmutogatta, hogy nem tud beszélni. Erre mintegy válaszként látványosan homlokon csaptam magam és reméltem, hogy leesik neki, hogy szerintem tökéletesen ki vagyunk vele segítve. Vagy nem. 
-Legalább hallasz? Vagy szájról szájról tudsz olvasni? - kérdeztem. Nem értettem, hogy miért kellett egy nyomorékot is elküldeni velünk. Elhatároztam, hogy ő lesz az első, akit megölök, ha fel kell áldozni valakit a magam érdekében. Igen. Ez voltam én. Könyörtelen szörnyeteg, aki élvezte a gyilkolás és mások szenvedését. Miután ez a rövid "beszélgetés" megtörtént, biztosítottam a hajót és kiszálltam a maszkos csaj után. Az első lépés a Mars alacsony gravitációjával borzalmas volt.
-Jajj de szar! - jegyeztem meg meglepetten, miután tettem egy lépést. Már megszoktam, hogy emberfeletti erőm miatt a lábaim olyan könnyedén hordozzák a testemet, mintha nem is lenne súly és ez feleakkora gravitációban még rosszabb volt. Viszont támadt egy ötletem. Érdekelt, hogy mekkorát tudok itt ugrani, így hát összegyűjtöttem minden erőmet és felugrottam, lehetőleg minél magasabbra. A földön nagyjából négy méter magasra tudtam ugrani, így reméltem, hogy itt meglesz a nyolc méter. Mikor földet értem, széles mosollyal az arcomon, megpillantottam az új érkezőt.
-Áh, végre valami kaja. - jegyeztem meg gonosz mosollyal, kivillantva szemfogaimat.
-És mi a fene az a zöld lámpás, haver?
Vissza az elejére Go down
Joquinn
Civil
Civil
Joquinn


Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Dec. 25.

Mars légkör és felszín Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mars légkör és felszín   Mars légkör és felszín I_icon_minitimeKedd Jún. 03, 2014 10:58 am

Jo szemforgatva hallgatja végig azt a zöld lámpás alakot. Egyik kezével a fejéhez csap és megforgatja kicsit.
- Östenem... És még hogy az UFO-k inteligensek...- kezével hátra bök a szerinte nem éppen miniatűr alakú űrhajóra.
- Ezzel jöttünk. Vagy nem látsz a szemedtől? Nem igazán érdekel hogy hívnak. Jobban érdekel, mit tudsz erről a helyről és minek vagy itt TE? - kicsit gyanítja, lehet hogy pont a kezeslábas zöld ember miatt jöttek ide. Eléggé csalódna, ha ez igaz lenne. Nem azért űrutazott Justinnal, Kapucnissal és azzal a néma fószerrel, hogy ezzel az alakkal teadélután mellett mutatkozzanak be egymásnak. Ismételten körölnézett, remélte hogy talál valamt, ami ürügy lehetne arra, hogy ezt a társaságot otthagyja a fenébe és elinduljon tényleg valami értelmeset, fontosat csinálni. Megtudni, ki vagy mi küldte azt az üzenetet, amit a SETI elkapott.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Mars légkör és felszín Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mars légkör és felszín   Mars légkör és felszín I_icon_minitimeSzomb. Jún. 07, 2014 12:38 pm

A csapat ennél nem is lehetne furább. Justin ugrása eléri a tizenkét métert, bár ő maga sem érti hogyan, de örülhet neki. Nova megjelenése alaposan felborzolja a kedélyeket, és a Világtalannal folytatott végeláthatatlan beszélgetés most féble szakadt.
- Mint mondtam... - látszik Nova-n, hogy próbál mondani valamit, amit alanyként használhatna, de nem igazán sikerül neki. - Zöld Lámpás vagyko, a 2814-es szektor örzője, melybe a Föld, a Mars, és a Naprendszer többi része is beletartozik. Egyébiránt pedig ugyanolyan ember vagyok, mint ti, és én is a Földről származom. - ereszkedik le közétek, ezzel mintegy jelezve, hogy nem ellenségként tekint rátok. Vagy túl nagy a bizalma, vagy szimplán hülye.
- És válaszolva a kérdésedre: nem, nem miattam vagytok itt, sőt, engem is úg riasztottak. - Mikor befejeztétek a Nova-val való "viaskodást" füstfelhő emelkedik, és egy vöröses derengés hasít végig az égen. Mikor Nova odanéz, arcára döbbenet ül ki, úgy látszik ismeri a vörös jelenést, aki az imént zúzott össze egy kisebb domb-szerű képződményt.
Vissza az elejére Go down
Joquinn
Civil
Civil
Joquinn


Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Dec. 25.

Mars légkör és felszín Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mars légkör és felszín   Mars légkör és felszín I_icon_minitimeSzer. Jún. 25, 2014 5:53 pm

-A...ha - bólint egy nagyot, hogy ezzel is Nova tudatára adja, hogy értette amit mond. Meglepte bár a dolog, de nem különösebben érdekelte. Számára ugyan úgy földönkívüli marad, attól függetlenül, hogy honfitársak. Ujjai végével lágyan maszkján dobolt elgondolkodva, ha nem miatta vannak itt, akkor valójában miért is? Sóhajt egy kicsit megadva magát.
- Jólvan. Ő Justin - mutat Justinra csak úgy, mintha nem lenne különösebben fontos az egész, majd fejével Világtalan felé biccent.
- Néma Bob - mutatja be őt is, magáról szándékosan "megfeledkezve". Nova-ra hagyja hogy fogja őt hívni, nem szándékozik vele barátkozni és igencsak kételkedik benne, hogy még valaha találkoznának. Legalább is őszintén reméli.
Jo is felfigyel a furcsa jelenségre, érdeklődve figyeli. Végre valami történik, de azért reméli, hogy nem túl veszélyes. Felváltva néz Nova-ra, majd a derengésre, észreveszi, hogy nyilván a Zöldike tudja miről is van szó.

- Mi a...? - teszi fel a kérdést, Novan kívül senkitől nem vár választ, de azért fel van készülve az esetleges menekülésre vagy támadásra.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Mars légkör és felszín Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mars légkör és felszín   Mars légkör és felszín I_icon_minitimeSzomb. Júl. 12, 2014 2:08 am

Nova egy szó nélkül elrepül, hogy a vörös lény segítségére siessen, és úgy látszik, ez most a legfőbb teendője. Amikor a szikla leomlik, egy zöldes színű, humanoid lény kerül a szemetek elé, súlyos égési sérülésekkel, amiket itt nem igen fogtok tudni ellátni.
- Mi...vagy...te? - fordul Jo felé. - Próbáltam...tele-patikusan...kommunikálni...de nem...fértem...a...fejedhez. - nyögi igen nehezen, és még mielőtt te is meglepődhetnél, egyszerűen kileheli a lelkét, szemhéja lecsukódik, és nem lélegzik tovább.
Vissza az elejére Go down
Joquinn
Civil
Civil
Joquinn


Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Dec. 25.

Mars légkör és felszín Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mars légkör és felszín   Mars légkör és felszín I_icon_minitimeVas. Júl. 20, 2014 8:16 pm

Természetesen ismét válaszmentes a légkör, kezdi unni ezt az egészet. Idejöttek, találtak valakit, aki válaszokat tudna nekik eszkabálni, de nem. Egyszerűen nem. Túl egyszerű lett volna, ha találnak itt valamit, amit seperc alatt bepakolnak a hajóba és tadáá, mehetnek is haza. Nova után néz, ki sietett a vörös lény után, nyilván hogy segítsen neki. Jo számára ismeretlen volt a lény, hiába igyekezte valamilyen módon beazonosítani, hozzáhasonlítani valamihez, amit ismer.
Ekkor válik le a szikla s tűnik fel egy... Jo hirtelen hátra lép, életében kevésszer, de akkor igazán lepődik meg, úgy mint most. Az nem úgy nézett ki mint nova, sokkal inkább mint valamilyen űrlény. Meglepetten figyelte, hallgatta őt.

- Hogy...Mi? - tette fel a kérdést halkan s guggolt le a lényhez, de mire választ kaphatott volna, az már felmondta a szolgálatot. Jo halkan sóhajt fel, ujjának hegyével végigsiklott maszkján.
- Nem tudtam, hogy ez akadályozza a telepátiát is... - suttogta magának ledöbbenve, de nem mélázhatott sokáig. Ismét kiegyenesedett s gyorsabb futással Nova után iramodott, remélve, hogy végre válaszokat kapnak és mehetnek haza.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Mars légkör és felszín Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mars légkör és felszín   Mars légkör és felszín I_icon_minitimePént. Júl. 25, 2014 9:43 pm

A szétfröccsenő savas zselészerű eső Jo-t sem kerülte el, és ahogy érintkezésbe került a ruhájával, rögtön sistergő hanggal, marni kezdte, majd egyre beljebb hatolt, mígnem elérte a bőre felszínét, és tovább haladt. Viszont, mikor a ruha átszakadt, semmiféle különleges érzés nem volt érezhető Jo számára. Alap esetben meg kellett volna fagynai, és a bőrének el kellett volna szürkülnie, de semmi nem történt. Hamarosan, mikor nagy nehezen sikerült lerázni magáról az ismeretlen anyagot, meglátta, hogy miért nem érzett semmit. A karjában, ahol a csontnak kellett volna lennie, egy fém protézis volt. Nem tudta mire vélni, tekintve, hogy soha nem érte semmilyen baleset, legalábbis nem tudott róla. Ha jobban megnézi, egy apró betűs felirat lehet látható a fém részen, de alig kivehető: "STAR Labs - Project SL".
Vissza az elejére Go down
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő


Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 33

Mars légkör és felszín Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mars légkör és felszín   Mars légkör és felszín I_icon_minitimeSzomb. Aug. 09, 2014 6:27 am

Záró reag

Joaquinn: Jórészt végig vitted a kalandot, így 2kr üti a markodat. Amit szerettél volna, megvan, innentől intézheted bővítésben, de kérhetsz rá magánt is, rajtad áll.

Justin: Te is ki-kimaradoztál, megesik, nem nagyon húznám a szót 2kr

Mindketten egyenként kaptok 20-20 Hírnevet
Vissza az elejére Go down
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

Mars légkör és felszín Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mars légkör és felszín   Mars légkör és felszín I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Mars légkör és felszín
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Egyéb területek :: Mars-
Ugrás: