DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
Naomi Thonks - Tűzcsilag I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Naomi Thonks - Tűzcsilag I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Naomi Thonks - Tűzcsilag I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Naomi Thonks - Tűzcsilag I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Naomi Thonks - Tűzcsilag I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Naomi Thonks - Tűzcsilag I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Naomi Thonks - Tűzcsilag I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Naomi Thonks - Tűzcsilag I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Naomi Thonks - Tűzcsilag I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Naomi Thonks - Tűzcsilag I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

 

 Naomi Thonks - Tűzcsilag

Go down 
SzerzőÜzenet
Ra's Al Ghul
Admin
Admin
Ra's Al Ghul


Hozzászólások száma : 206
Join date : 2013. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Mind1 csak legyen Lázár verem közelében

Naomi Thonks - Tűzcsilag Empty
TémanyitásTárgy: Naomi Thonks - Tűzcsilag   Naomi Thonks - Tűzcsilag I_icon_minitimeKedd Márc. 24, 2015 6:24 pm


Születési név: Naomi Thonks
Egyéb név: Tűzcsillag
Faj: Metahumán
Nem: Lány
Születési hely, idő: Metropolis, 1999 április 5
Kor: 16
Magasság: 169.0 cm
Súly: 40 kg
Hajszín: Szürke
Bőrszín: Fekete
Vércsoport: AB+
Egészségi állapot: Normális
Család:
June Thonks (anya, él)
Mark Parker (apa, él)
Foglalkozás: Diák (Saint Anna árvaház), szupergonosz
Oldal: Gonosz

Előtörténet:
Egy esős napon születtem, egy gazdag család egyetlen lányaként. 6 éves koromig felhőtlen gyerekkorom volt, mindenem megvolt, amit csak akartam. Azonban anya és apa úgy vélte, hogy ideje megtanulnom, hogy milyen, ha átlagember szemszögéből látom a világot. Ez nekem egy kicsit sem tetszett, nem akartam elmenni sehová sem. Az ellenkezésem nagy veszekedést váltott ki, de nem érdekelt. Elvonultam a szobámba és becsaptam magam mögött az ajtót. Dühös voltam és elárulva éreztem magam, hogy a szüleim egy másik városban levő árvaházba akarnak küldeni, csak hogy átlagemberek szemszögéből lássam a világot. Miközben dühöngtem és sírtam, kezemből egy tűzgömb lőtt ki, a könyvespolcon levő könyveknek csapódva, melyek alaposan megperzselődtek, ahogy a polc is. Parázslott és füstölt. Meglepődtem. Néztem egy darabig a füstölgő polcot. Elmosolyodtam. Tetszett, hogy hatalmam van. Arra gondoltam, hogy ezzel megbüntethetem azokat, akik nem hajlanak a szavamra, vagy ellenszegülnek. És már tudtam is, hogy kikkel kezdem a büntetést. A szobámból kilépve máris szembetaláltam magam apával.
- Mi ez a füstszag? - kérdezte idegesen.
Nem válaszoltam semmit. Félretolt és bement a szobámba. Látta a megperzselt polcot és csak állt ott döbbenten. Nem tudta mire vélni a dolgot. Én eközben megpróbáltam kilőni rá egy tűzgömböt de nem ment. Morogtam. Azt akartam, hogy tudjam használni az erőmet. De nem ment. Elfutott a méreg és remegtem, kezem pedig ökölbe szorult. Szemem sarkából pedig lángot láttam. Odapillantva elmosolyodtam.
~ Szóval csak akkor működik, ha nagyon dühös vagyok.
Ez nem így volt. Nem kellett nagyon dühösnek lennem, hogy használjam az erőmet, de ezt akkor még nem tudtam. Meglendítettem a karom és a tűzlabda eltalálta apa vállát. Apa felkiáltott fájdalmában és el is esett. Anya egy rémült kiáltással odasietett hozzá és felsegítette. Apa összeszedte magát és rámnézett. Arcán mutatkozott, hogy rettentően dühös. Pofonvágott és elestem. A pofon nagyon fájt és sírni kezdtem.
- Holnap reggel elviszlek abba az árvaházba és ott is maradsz 18 éves korodig. - morogta apa és kiment anya társaságában, becsapva az ajtót.
Egyedül maradtam pár óra erejéig. Ezután apa bejött, majd egy utazótáskába elkezdte pakolni a ruháimat. Meg akartam állítani, de nem sikerült, mert nem hagyta, hogy a szobában maradjak. Az ajtóra dobtam egy tűzlabdát, ami kinyitotta azt. apa felém nézett, majd befejezte a pakolást. Felkapta a táskát és megragadta a karomat. Miután kocsiba ültünk, egész úton nem szóltam semmit. Elérve az árvaházat, apa otthagyott engem és elment, minden további nélkül. El sem köszönt.

Eltelt egy év és mostanra már más lett minden. a szüleim többé nem érdekeltek, egy kicsit sem. A legtöbb gyerek félt tőlem, mert erővel kényszerítettem őket, hogy ne legyenek az utamban. Reggeli közben az öreg nevelő, akit mindenki utált, egy lányt vezetett be az étkezőbe. Az egyik karja el volt törve és üres tekintettel nézett előre. Nyakában egy nyaklánc lógott, amin egy kis láng volt, abban pedig egy csillogó gyémánt volt. Miután megtörtént az új lány, Penny Danvolt bemutatása, figyelni kezdtem őt. Napokig őt figyeltem. Volt valami különös benne, de nem tudtam mi. Egy nap a könyvtárba mentem. Épp leültem volna a szokott helyemre, mikor a szemem sarkában észrevettem Pennyt. A padlón feküdt, fejénél pedig vértócsa volt. A vér látványától megrémültem. A nyakában most is ott volt a nyaklánc. Odamentem, hogy közelebbről megnézzem őt, de ekkor jött be Esther nevelőnő és észrevett minket. Odasietett hozzánk és felmérte Penny állapotát, majd kikérdezett engem. Azt mondtam, ami történt: így találtam rá. Bólintott, majd felvette Pennyt és elment.

Ahogy telt az idő, már nem vesztegettem időt arra, hogy Pennyt figyeljem, hanem folytattam a napi rutinjaimat. A Wayne kastélyban megbizonyosodtam arról, amit korábban csak sejtettem: Pennynek is képessége van. Telekinézis. Sokkal erősebb mint én. ráadásul az összekapásunk miatt majdnem én is betört fejjel végeztem, de szerencsére nem lett bajom a fejfájáson kívül. Jóval a Wayne kastélyi eset után az árvaház konyhájában lopáson kaptam őt rajta. Először meg akartam állítani, de nem hallgatott rám. Meg akartam őt leckéztetni, hogy tudja hol a helye. Megégettem a karját és még más helyeken is akartam, de felülkerekedett rajtam, aminek a vége az lett, hogy két helyen is eltört az állkapcsom.

Miután rendbejött az állkapcsom, ideje volt, hogy rendezzem a számlát Pennyvel, de nem találtam őt sehol az árvaházban. Napok teltek el, de nem volt sehol. A napokból hetek lettek, hónapok, majd 5 év. Ezalatt az idő alatt néha kiszöktem az árvaházból, hogy a városban keressem őt. Sejtettem régóta, hogy szökni akar, de nem gondoltam, hogy komolyan megteszi. 5 évnyi keresés után már elegem lett abból, hogy sehol nem találom őt. Újból kiszöktem és elindultam. A Robinson parkban találtam egy fát, melyen a "Penny és Jason" nevek voltak a fába vésve, köréjük pedig egy szív. Akárki is véste belé, furcsa fogalmai vannak a szerelemről. De Penny nevének láttán elfogott a méreg. Elhatároztam, hogy ezúttal biztosan megtalálom őt és alaposan megfizet, majd visszaviszem őt az árvaházba, oda, ahol gyűlöl lenni. Sikerült őt megtalálnom és megégetnem is. Azonban Penny kicsúszott a markomból és elmenekült. Megtaláltam őt a park végében. Álomba merülten ült egy fának dőlve. Nem bántottam. Azért is, mert ha ellene küzdök, akkor harcoljon ő is. De elhatároztam, hogy legközelebb sokkalta keményebb leszek és könyörögni fog, hogy ne bántsam. Nyakában ott volt a nyaklánc, amit mindig hordott. Letéptem a lángot róla, majd megnéztem. Elmosolyodtam és tetszett a zsákmányom. egyszerűen tökéletes volt, maga a láng és ahogy csillogott benne a gyémánt. Ezután otthagytam őt és visszamentem az árvaházba. Úgy gondoltam, hogy a legközelebbi találkozásunkkor szilánkokra fogom törni a lelkét, majd viszonzok minden eddigit, amit velem tett. A nyakláncról letépett láng pedig mostmár az enyém, mint trófea. Visszaérve az árvaházba, felfűztem a lángot a saját nyakláncomra. Időközben végre elkészült a jelmezem is. Legközelebb Penny már Tűzcsillaggal fog megküzdeni.

Jellem: Ellenszenves és antiszociális. Utálja az embereket, de legfőképp a szüleit és Penny Danvoltot. Nem enged közel magához senkit. Erőszakos és csak a legjobbal, valamint a sikerrel éri be. jövőbeli célja, hogy egy bűnbanda vezére legyen, Gotham felett uralkodva.

Szakképzettség: -

Képesség:
Pirokinézis
- Tűzlabda
- Lángcsóvák lövése szaggatottan vagy egyetlen csóvában
- Olvasztás (tárgyak elolvasztása, anyagtól függetlenül)
- Megégetés (élőlények megsebesítése különböző fokú égési sérülésekkel)

Naomi Thonks - Tűzcsilag 149094432Naomi_Thonks_www.kepfeltoltes.hu_


Naomi Thonks - Tűzcsilag Superheroine_normal_2_art-1979px
Vissza az elejére Go down
 
Naomi Thonks - Tűzcsilag
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Naomi Black
» Naomi Black - Árnyék

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Adattár :: Karakterek NJK-i és Mesélői karakterek :: Mesélők karakterei-
Ugrás: