| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| Marco Colarine (Marcoca) | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Marcoca
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2015. May. 09.
| Tárgy: Marco Colarine (Marcoca) Vas. Május 10, 2015 8:11 pm | |
| Születési név: Marco Colarine Egyéb név: Marcoca Faj: Kiválasztott Nem: Fiú Születési hely, idő: 2004.07.23 Miami Kor: 17 Magasság: 167 cm Súly: 50 kg Hajszín: Barna Bőrszín: Normál Vércsoport:A+ Egészségi állapot: Asztmás Család: Nevelő apa:Dave Coraine(Halott) Nevelő anya:Rose Coraline(Halott) Foglalkozás: Gimis Oldal: Gonosz
Előtörténet: Az egész életem terrorban kezdődött.Az apám elhagyott mikor megszülettem, anyám a szülés után meghalt (állítólag halálos asztmás volt).Ezután adoptáltak egy idős házaspárhoz.Először azt hittem ez egy valami rossz vicc, de később megtudtam mindent.Sokáig nem mehettem ki a szobámból mert anyámtól örököltem az asztmát.Miután már megbizonyosodtunk róla, hogy minden veszély elmúlt elkezdtem az óvodát.Nem kedveltek a gyerekek, nem voltak barátaim.Később megismertem egy Naomi nevezetű lányt aki nagyon hasonlított rám.Ovi után úgy mond "BFF"-ek lettünk.Sokat jött át hozzánk, sokat beszélgettünk-chateltünk Facebookon.Általános Suli előtti nyáron apa azt tervezte,hogy kimegyünk külföldre nyaralni.Ennek nagyon de nagyon örültem mert az azelőtti nyaraimat mindig otthon, a szobámban töltöttem a gép-könyvek előtt. -Eljött a "nagy nap"!-sóhajtottam nyújtózkodva az ágyamban. Nagy nehezen felálltam.Először is megmosakodtam, másodszor felvettem a "Let's go Los Angeles"-es pólóm, rövid farmergatyám és fekete deszkás torna cipőmet.Ezután készen álltam.Lerohantam a lépcsőn egyenesen anyu Porsche-jéhez és bepattantam.Megcsörrent a mobilom. -Halló?-szóltam a telefonba. -Szia Marco, itt Naomi!Figyelj!Szállj ki az autóból és osonj be nagyon lassan a házba.-szólt bele Naomi suttogva, hogy alig hallottam. Megtettem amit kért.Belopóztam a házba, pont akkor amikor lövést hallottam. -Jó, bent vagyok.-suttogtam. -Jó menj fel halkan a szobádba.Nyisd ki a fiókod.Ott találsz egy kis pisztolyt.-folytatta. Felmentem, kinyitottam, kivettem. -Ez meg minek kell.-suttogtam miközben tekintettemmel pásztáztam. -Most ez mindegy.Bújj be az ágy alá és maradj csöndbe.-utasított. Nem tudom miért de megtettem.Abban a pillanatban berúgták az ajtót.Az egyik a gardróbom, a másik az ágyamat nézte ami alatt voltam én. Lassan leguggolt, de még csak a lábát láttam. -Lődd le!-parancsolta Naomi. Elővettem a kis pisztolyt és becsukott szemmel magam elé tartva céloztam.A férfi most már teljesen látható volt. -Hé itt van a kis...-szólt társának de nem fejezte mondanivalóját mert nem tudom hogyan, de arcon vágtam a pisztollyal. A másik gyorsan lehajolt és kiráncigált az ágy alól.Lefegyverzett.Vállára emelt és lecipelt a lépcsőn.Ott voltak vagy öten.Próbálkoztam szabadulni de nem ment de kinyílt az ajtó és döbbenetemre Naomi volt az pisztollyal a kezében és sorra lőtte a rablókat.Miután mindegyik meghalt Naomi azt utasította, hogy végleg csomagoljak be végleg itt hagyjuk a házat.Összepakoltam és kisiettem a lakás elé. parkolt a felhajtón.Bepattantam Rose "volt" kocsijába ahol Naomi apja is ott volt. -Jó Napot!-köszöntem. -Szia!-válaszolt. Naomi is beszállt.Elindultunk -Naomi, mi ez az egész? -Nos, tudod mi úgy mond Kiválasztottak vagyunk.Te Athéné, én meg Aphrodité kiválasztottja vagyok.Mivel Athéné-jé vagy ezért minden erejét megkaptad.És azért téged választott mert meglátta benned valamit.És azért is választott mert kapsz egy célkitűzést.-mesélte Naomi. -Mit?-kérdeztem. -Azt, hogy világuralomra törhessen és ebben neked kell segíteni. -És pont én? -Igen.Tanítsak neked pár ütést-rúgást? -De hát én tudok. -De nem annyit amennyit kell. Megérkeztünk Naomi-ékhoz.Kiszálltam és besiettem. -Szia Marco!Rég láttalak.-köszönt Naomi anyukája. -Csókolom!-köszöntem és követtem Naomi-t fel a szobájába. -Figyi!Ki kell választanod egy álnevet.-szólalt meg Naomi. -Jó, meg is van!Marcoca.-válaszoltam. -Jó, tök jó.És most egy fegyvert. -Minek?-döbbentem meg. -Mért mivel fogsz harcolni szerinted?Na válasz hamar! Ezután Naomi megmutatta a fegyvereket.Volt köztük pisztoly, kapalapács és egyéb más.De nekem az egyik kiszúrt szemem. -Ezt akarom!Ezt a kaszát!-mutattam meg Naomi-nak. -Jó!Akkor most már indulhatunk. -Hova?-feleseltem. -Hát világuralomra törni.Ja, majdnem elfelejtettem.Athéné bosszút akar állni tehát te most gonosz vagy.És itt egy szer, hogy segítsen. Eztán kezembe nyomott egy szert melyre ez volt írva: "Vedd be és légy gonosz" Bevettem.A hasam össze vissza bugyborékolt. -Ha ha ha Loser!-szóltam. Kiugrottam az ablakon.Nem tudom de aza a szer pszichopatát varázsolt belőlem.Nem tudtam magamon uralkodni.Egyszer csak eszembe jutott, hogy mit is mondott Naomi."Athéné kiválasztottja vagy".Kivettem a mobilom. -Szia Naomi beszélni szeretnék Athéné-vel!-szóltam Naominak -Az lehetetlen te nagyész hisz Athéné egy isten!Mit gondolsz fel hív téged a mobilodon és azt mondja:"Szia Marco, itt Athéné mizu?".-ordított velem. -Hát akkor, hogy beszéljek vele?-kérdeztem. -Mit tom én majd megjelenik vagy valami ilyesmi, na szia mennem kell!-köszönt. Elraktam a telcsim és kimentem a parkba levegőzni.Szépen lesétáltam a parthoz éss néztem a tükörképem addig amíg egy másik embert láttam magam helyett. -Mi a ....-csodálkoztam. -Szervusz Kiválasztott!Hallottam Aphrodithétől, hogy beszélni szeretnél velem.Nos, miről is?-kérdezte. -Hát arról, hogy minek köl neked a világ?-válaszoltam. -Tudod Hádész nagyon durván megfenyegetett méghozzá azzal, hogy megöli a leendő gyermekem és engemet is.Nos tudod már a baba eg van csak Hádész ellopta é a bolygótokra vitte.Nem tudom, hogy hova rejtette.Kérlek segíts!-kérlelt. -Oh, persze há mé ne!?De mért pont én?-jutott eszembe. -Azért mert megláttam benned önmagam.-válaszolt. "Mi van?"-gondoltam. -Na jó de mit csináljak?Öljem meg Hádészt vagy mi? -Először is el kell foglalnod az egész Gotham City-t meg Arkhamot azért, hogy azt urald és onnan írányíts mindent.Másodszor meg kell ölnöd Naomi-t mert szövetkezett Hádésszal.Harmadszor lekell jutnod Hádészhoz melyben segíthet Hádész felesége.-mondta és eltűnt. Felálltam.Elmentem Naomihoz és megkértem, hogy menjünk ki Arkham Citybe.Igaz kissé nehézkésen de sikerült.Már a repülőn ültünk mikor Naomi fellált és kiment a wc-be. Lassan felálltam és követtem Naomi-t.Elővettem a kaszámat melyt mindig magammal hordok.És lecsaptam volna ha Naomi ki nem ugrik a repülőről. -Hát ez így nehéz lesz!-sóhajtottam és elkezdődött az igaz életem.10 év múlva sikerült minden kivéve a Naomis ügy de nem is érdekel annyira és azóta üldözöm a bűnt miközben már a Gimnáziumban koptatom a padot. Jellem: Senkit se tévesszen meg kedvessége, szemrebbenés nélkül öl főleg ha Naomi közelébe van.Hiába okos, a szer elvette az eszét. Szakképzettség: Általános Iskolás, de profi fegyverpörgető és harcos.Athénének köszönhetően nagyon jó logikája van és igazsághatározása.A politikát a jogot is tudja.Nagyon jó kézművességét is örökölte. Képesség: Athéné kiválasztottja, mindent örökölt tőle mint pl:logikáját,bölcsességét,gyorsaságát.Viszont nem tud magán uralkodni a szer miatt melyet Naomitól kapott.
A hozzászólást Marcoca összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 12, 2015 8:44 pm-kor. | |
| | | Andrew Bennett Mesélő
Hozzászólások száma : 34 Join date : 2014. Mar. 09.
| Tárgy: Re: Marco Colarine (Marcoca) Hétf. Május 11, 2015 9:27 pm | |
| Akkor egyelőre én értékelem. Mint mondottam volt, még nem tudom elfogadni. A képességeket fejtsd ki még részletesebben (ami a szakképzettségnél van azt nyugodtan bemásolhatod). Másik játékos karaktert légy szíves ne keverj bele. Ugyanez vonatkozik az oldalon futó kalandokra is. Egyelőre ennyi, ha kész a javítás, akkor újból nekifutok. Ha akármelyik Admin úgy gondolja, nyugodtan egészítse ki, vagy változtassa meg, amit írtam. | |
| | | Marcoca
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2015. May. 09.
| Tárgy: Re: Marco Colarine (Marcoca) Kedd Május 12, 2015 7:20 pm | |
| | |
| | | Madárijesztő Admin
Hozzászólások száma : 1325 Join date : 2011. Feb. 21. Age : 33
| Tárgy: Re: Marco Colarine (Marcoca) Szer. Május 13, 2015 11:39 am | |
| Andrew elmondta a legtöbb dolgot, de annyit hozzátennék, illetve pontosítanék, hogy már létező JK-t belekeverhetsz HA előzőleg vele megbeszélted ezt. A kalandokkal sincs gond, csak írd át, hogy nem volt benne meghatározó szereped. Annyi nyugodtan lehet, hogy hogyan élte meg a karakter az adott időszakot.
Egyébiránt pedig a képessége még mindig nem lesznek jók így. Értem ez alatt, hogy mit és hogyan logikáz ki? Batman-szintű tudással valószínű nem rendelkezhet, ahogy a sebessége sem lesz olyan nagy, mint egy speedster-é. Athénával nincs gond, viszont próbáld a képességeid annak fényében megírni, hogy a nő a görögöknél a bölcsesség és az igazságos háború istennője. Ergo, a logikája helyett inkább a taktikai érzékét részesíteném előnyben, persze mindenki maga válogatja. Kicsit olvass utána az istennőnek, egyébként nem lesz rossz. | |
| | | Ra's Al Ghul Admin
Hozzászólások száma : 206 Join date : 2013. Sep. 07. Tartózkodási hely : Mind1 csak legyen Lázár verem közelében
| Tárgy: Re: Marco Colarine (Marcoca) Csüt. Május 14, 2015 6:24 pm | |
| Üdvözlet az oldalon! Én annyit még hozzátennék, hogy a mondatok végén a pont után nyomj már egy szóközt, hogy átláthatóbb legyen az egész, és találj ki egy betűszínt magadnak és Naominak. Így nagyon egybefolyik az egész. A kedves kollégák a maradékot már mondták | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Marco Colarine (Marcoca) | |
| |
| | | | Marco Colarine (Marcoca) | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |