Vadmacska Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 2487 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: 2011. Március Pént. Márc. 11, 2011 4:40 pm | |
| Na akkor tisztelettel bejelentem a költözés utolsó simításai már majdnem megtörténtek. Akinek sikerült átmásolni a karakterét, és van legalább egy kaland postja is, annak van jó hírem. Lehetősége van egy darab multi karaktert létrehozni, de csak akkor tegye meg, ha van elég ideje, és ráér mindkettő karakterével megfelelő számút postolni.
A másik bejelentés, ami nem is akkor hír már szerintem, de a Staff tagok körében történt egy kis változás. Batman-ről még mindig nincs hírünk, ezért ő tovább nem a staff tagja, ezért új tag csatlakozott. Név szerint én magam Vadmacska, a feladatainak legtöbbjét átvettem, a többi a két új Admin Rébusz és Joker feladatkörébe került. Egyetlen dolog ami stabil maradt, nem más amint az első Zöld Lámpás kalandmestertársam Alan Scott, aki ugyanazzal a feladatkörrel került át. Az oldal újult erővel robog tovább.
Végül, de nem utolsó sorban Rébusz fáradságos munkájának köszönhetően megtekinthetitek a foglalkozások előnyeit, amit megtekinthettek itt. | |
|
Kétarc
Hozzászólások száma : 803 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: Re: 2011. Március Szomb. Márc. 19, 2011 2:37 pm | |
| Kedves Játékosok!
A mai napon bevezettük a pénzrendszert a fórumon! A pénzzel kapcsolatos dolgokat megtaláljátok itt!Remélem nektek is legalább annyira tetszik, mint nekem Ré | |
|