Hát akkor újra eljött, az én sárszínű híreimnek az ideje. Ezt nevezhetjük jó hírnek, mondjuk ezt mindenki döntse el maga. Aki örül, és akar is kalandot kapni magának, az meg is fogja, így is már elkezdtem ténykedni az oldalon, de gondolom ez nem sok mindenkinek kerülte el a figyelmét. Szóval visszatértem, és mesélek, sajnos nem úgy mint eddig, de a heti két reagálás számot mindenkinek tudom tartani.
Ha már egy felemás hírrel kezdtem jöjjenek az kis változtatások, amire kedves, és tisztelt, na meg irigyelt, és még sok más jelzővel körülírható staffjaitoknak kipattant a fejéből. Először is, na és persze a legfontosabb, a
Játék használatának szabályzatában megváltozott egy pont, az új időknek köszönhetően. Ugyanúgy mint a
Fórum használatának szabályzatában is Nem nagy változás de reméljük élvezetesebbé teszi a játékosokat, és most már jobban figyeltek az eltűnésekre is. Emellett név szerint nem említeném, de tudja kiről van szó, kapott még egy pontot, amiben a főkarakter megváltoztatásának körülményeiről van szó. Ezt is tessék jól megfontolni, semmi sem lesz ingyen.
Na a komoly dolgokon már mindjárt átesünk, még egy részt változtattam, csak nektek, hogy talán kívánatosabbá tegyem számotokra a dolgot. Ez pedig a
Egyéni vállalkozásoknál a tagtoborzás árát kissé megváltoztattam. Most már 1 kredit áráért, két csatlóst kaphattok, na meg ha nem egyoldalú bandát akarnátok, akkor lehetőségetek van mostantól könnyed kereteken belül saját szájatok íze szerint szabni a csatlósaitok seregét.
Na és akkor végül, csak hogy én nekem is legyen kezdetben tömeg kalandom, újraindítom, vagy legalábbis megpróbálom elindítani töménytelen miattam félbeszakadt kalandjaim közül az egyiket. A
Halálfutam kalandról van szó, minden megegyezik az eddigi feltételekkel, már csak annyit kérnék, hogy aki jelentkezett rá még a régmúltban és még mindig él ez a jelentkezés az postoljon egyet, hogy még mindig áll-e a dolog.
Na erről a hónapról ennyit, jövő hónapban már termékenyebb leszek remélem. Szóval több hírt is tudok írni, főleg mivel nagy terveim vannak, amiben csillogtathatom felejthetetlen színészi képességeimet.