Madárijesztő Admin
Hozzászólások száma : 1325 Join date : 2011. Feb. 21. Age : 33
| Tárgy: Január 2013 Szomb. Jan. 26, 2013 12:59 pm | |
| Elérkezett az új év, és ezzel új dolgok is jönnek. Igen, jól látjátok, két hónapot kihagytunk a hírekkel. Az indok, hogy miért tettünk így, egyszerű: Olyan szinten nem történt semmi az oldalon, hogy nem tudtunk mit összefoglalni avagy meghirdetni. Egyszerűen beálltunk, majdnem meghaltunk. Ennek több oka is van, amit nem fogok firtatni, mert mindenkinek van magán élete és gondjai, amik előnyösebbek mint egy fórum. Ezt teljes mértékben megértem, én is így vagyok vele főadmin létemre. Ezért senkit nem szidok, nem vagyok senkire mérges. Első sorban közölni szeretném a játékosokkal, hogy admini létemre "bekeményítek". Nyilván észrevettétek, hogy eddig anyáskodós voltam, elég volt elhalmozni kedves szavakkal, bókokkal és máris engedékenyebb/kivételező voltam olykor. Ennek vége. Új évtől kezdve már nem leszek a kalandokban jószívű, nem lesz az hogy "Pedig sajnálom megölni". Én is megízleltem, milyen élvezetes a játékosokat "gyilkolni", pont ezért figyelmeztetek mindenkit, jól gondoljátok át, hogy mit csinál a karakteretek az adott helyzetekben, mennyire fogtok tömegkalandokban kimaradni a körváltásoknál. Szint úgy nem fogjátok nálam tudni elérni, hogy szép szavak elhalmozása után megengedjem, hogy egy-két aprócska szabályt kikerüljetek. A szabályok mindenkire ugyanúgy vonatkoznak, mindenkinek ugyan úgy be kell tartani őket, kivétel nélkül. És most a kellemesebb hír: Végre az eddigi unalmas reagjaimat képekkel fogom színesíteni. Kezembe került egy nagyon jó program, ami segítségével képregényeket lehet olvasni/megnyitni és kezelni is tudom. Ezek a képek természetesen nem fognak szerepelni minden reagban, de gyakrabban találkozhattok majd velük. A helyzetek, személyek leírását viszont egyáltalán nem fogják helyettesíteni, ettől nem kell félni. Tudom hogy nem vagyok Vadmacska, aki maximálisan aktív volt az oldalon mikor még rendszeresen járt fel, de igyekszem én is nagyon megtenni minden tőlem telhetőt, hogy az oldal jó legyen és virágozzon, gyarapodjon. Egyáltalán nem könnyű adminkodni, számomra pedig lehetetlen megközelíteni azt a teljesítményt amit Vadmacska és Robin nyújtottak az oldalnak, de türelmeteket kérem. Szóval csak két dolgot kérek tőletek: Aktívkodni és reklámozni!
Részemről jelenleg csak ennyi ellen. További jó játékot kívánok mindenkinek és éljétek túl a kalandokat! | |
|