DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
Január 2013 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Január 2013 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Január 2013 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Január 2013 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Január 2013 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Január 2013 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Január 2013 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Január 2013 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Január 2013 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Január 2013 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Január 2013

Go down 
SzerzőÜzenet
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325

Január 2013 Empty
TémanyitásTárgy: Január 2013   Január 2013 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 26, 2013 12:59 pm

Elérkezett az új év, és ezzel új dolgok is jönnek. Igen, jól látjátok, két hónapot kihagytunk a hírekkel. Az indok, hogy miért tettünk így, egyszerű: Olyan szinten nem történt semmi az oldalon, hogy nem tudtunk mit összefoglalni avagy meghirdetni. Egyszerűen beálltunk, majdnem meghaltunk. Ennek több oka is van, amit nem fogok firtatni, mert mindenkinek van magán élete és gondjai, amik előnyösebbek mint egy fórum. Ezt teljes mértékben megértem, én is így vagyok vele főadmin létemre. Ezért senkit nem szidok, nem vagyok senkire mérges.
Első sorban közölni szeretném a játékosokkal, hogy admini létemre "bekeményítek". Nyilván észrevettétek, hogy eddig anyáskodós voltam, elég volt elhalmozni kedves szavakkal, bókokkal és máris engedékenyebb/kivételező voltam olykor. Ennek vége. Új évtől kezdve már nem leszek a kalandokban jószívű, nem lesz az hogy "Pedig sajnálom megölni". Én is megízleltem, milyen élvezetes a játékosokat "gyilkolni", pont ezért figyelmeztetek mindenkit, jól gondoljátok át, hogy mit csinál a karakteretek az adott helyzetekben, mennyire fogtok tömegkalandokban kimaradni a körváltásoknál. Szint úgy nem fogjátok nálam tudni elérni, hogy szép szavak elhalmozása után megengedjem, hogy egy-két aprócska szabályt kikerüljetek. A szabályok mindenkire ugyanúgy vonatkoznak, mindenkinek ugyan úgy be kell tartani őket, kivétel nélkül.
És most a kellemesebb hír: Végre az eddigi unalmas reagjaimat képekkel fogom színesíteni. Kezembe került egy nagyon jó program, ami segítségével képregényeket lehet olvasni/megnyitni és kezelni is tudom. Ezek a képek természetesen nem fognak szerepelni minden reagban, de gyakrabban találkozhattok majd velük. A helyzetek, személyek leírását viszont egyáltalán nem fogják helyettesíteni, ettől nem kell félni.
Tudom hogy nem vagyok Vadmacska, aki maximálisan aktív volt az oldalon mikor még rendszeresen járt fel, de igyekszem én is nagyon megtenni minden tőlem telhetőt, hogy az oldal jó legyen és virágozzon, gyarapodjon. Egyáltalán nem könnyű adminkodni, számomra pedig lehetetlen megközelíteni azt a teljesítményt amit Vadmacska és Robin nyújtottak az oldalnak, de türelmeteket kérem.
Szóval csak két dolgot kérek tőletek: Aktívkodni és reklámozni!

Részemről jelenleg csak ennyi ellen. További jó játékot kívánok mindenkinek és éljétek túl a kalandokat!

^^
Vissza az elejére Go down
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net

Január 2013
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» 2014. Január
» 2012. Január
» 2013. Október
» Február 2013
» 2013. Szeptember

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Szabályok, Információk :: Hírek-
Ugrás: