Madárijesztő Admin
Hozzászólások száma : 1325 Join date : 2011. Feb. 21. Age : 33
| Tárgy: Február 2013 Szomb. Feb. 09, 2013 1:46 am | |
| Felkerült 3 új karakter leirása: Flash Az Atom II Aquaman Köszönöm Abakura Ryuu-nak a munkát! Valamint gondolkodtam hogy valami kis izét kéne balra kirakni ahol a kalandok vannak stb ahova kiirnák egy-két mondatos hireket amolyan villámhirekként mivel nem sokan olvassátok szerintem a rendes hireket a topicban, valamint olyan dolgot mint amilyen AVP: War-on van, kiirja ki mikor hova irt, igy nem kell végiggörgetni az egész fórumot. Ez azért jó mert ha ketten vagy többen ugyan abban a fő topicban játszanak és látják hogy irva van oda leglább megtudják hogy nekik van irva e vagy sem. Meg nem mindenkinek mindig jelzi hova mi új lett postoval, többek közt néha nekem se, igy meg látnánk mind. De ez csak vélemény, saját véleményt ezekkel kapcsolatban lehet FB-n, chaten, társalgóban vagy nekem PM-ben esetleg egyéb módon közölni.
A hozzászólást Harley Quinn összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 09, 2013 12:48 pm-kor. | |
|
Madárijesztő Admin
Hozzászólások száma : 1325 Join date : 2011. Feb. 21. Age : 33
| Tárgy: Re: Február 2013 Szomb. Feb. 09, 2013 12:44 pm | |
| Örömmel jelentem be, hogy mindenki aki művészi lélekkel rendelkezik és szeret kreativ lenni, új, érdekes dolgokat alkotni és versenyezni, most eljött az ő pillanata. Ezennel meghirdetek 3 új versenyt: Reklám és banner készitő verseny Iró verseny Rajz verseny A szabályok ugyan azok amik ez elmúlt években. Várjuk a jelentkezéseket és mindenkinek kivánom Múzsa csókjait.
| |
|