| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| 2013. Október | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Vadmacska Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 2487 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: 2013. Október Pént. Okt. 11, 2013 7:27 pm | |
| Eljött az én időm is, most olyan hírt közlök amire jó ha mindenki odafigyel. Van most elég sok kalandom, úgyhogy ezeket egy ideig felfüggesztem. Hogy miért is mert, holnapi napon feleségül veszem életem párját:
Na valami hasonló lesz :DSzóval utána nászút, meg költözés, meg hasonlók lesznek, úgyhogy jövő héten nagy valószínűséggel nem leszek. A kalandokat azért írjátok mert ha visszajövök vérengzést rendezek, mint szokásom minden szabadságolásom előtt. (A régiek tudják) Úgyhogy arra akarok visszatérni, hogy csak kört kell váltanom, és nem arra, hogy gyilkolnom kell. Na mivel nekem életem legszebb napja lesz, ezért talán nektek is örömet szerzek. Mint a Keresztapa filmben én sem utasítok vissza senkit ha kér tőlem. Ez a kérvény bármire irányulhat, ha megfelelően alá van támasztva. Szóval szívhez szóló történet, vagy logikus levezetés, esetleg csak vicces csevej, bármilyen formában várom a PM-eket. A határidő amikor visszatérek, ez nem éppen pontos, úgyhogy készülni rendesen, és megcsinálni. Ha megfelelőnek találom megadom, ha nem akkor hoppon marad a kliens, és csak egyszer fogadom el a beadást, szóval ne várjon egy tucatnyi levél ugyanattól. Mást nem is akarok írni, csak annyit hogy szurkoljatok, és reméljétek, hogy nem katasztrófába fog torkollni. | |
| | | Vadmacska Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 2487 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: Re: 2013. Október Kedd Okt. 29, 2013 8:08 pm | |
| Na hát akkor most is csak én írok. Először is el sem tudjátok képzelni miből maradtatok ki, és remélem ez így is marad. Köszönöm a gratulációkat, meg a türelmet is, kicsit hosszabbra nyúlt az esküvő, nászút, költözés, netbekötés négyes, de végül csak összejött. Már csak az a bajom, hogy új munkahelyem van, és gürizni kell mint az állat, így még kevesebb időm van. Ha feleségem, milyen jó leírni, nem szól, hogy fórumozni kellene eszembe se jutott volna. De hála istennek, na meg oldalbordámnak, ma mindent pótoltam. (ha nem akkor írjatok rám). Szóval kaptam kéréseknek szánt dolgokat, na persze késő is volt, így hát nem mondhatom azt hogy megkapjátok, mert én valami gyors egyszeri tárgyra, vagy fogalomra gondoltam amit szépen kérve meg is kaptatok volna. De így csak biztatni tudok mindenkit hogy jó úton halad és mivel az oldal jelmondata az hogy "Itt bármi megtehetsz, max jól megszopatunk közben" úgyhogy minden esélyetek megvan rá, hogy megkapjátok ami akartok. A másik nagy öröm, hogy sok új arcot látok, vagy akarom írni sok új maszkot. Köszöntünk az oldalon titeket a legjobb időben érkeztetek, lesz itt miért vacogni, és rettegni higgyétek el az öreg macskának. | |
| | | | 2013. Október | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |