Hát mit ne mondjak van miről írnom most. 2011-nek vége lett, ezért ha csak egy kicsivel jobb évnek néznénk elébe, azzal már elégedett lennék. Az ünnepeknek vége, így az élet visszatér a rendes kerékvágásba. Az új év sok változást is hoz. Legelőször, amiről már mindenki tud szerintem, hogy drága admin társam
Fekete Maszk eltávozott közülünk. Az élet dolgai elszólították, így hát mást nem is, de mihamarabbi visszatérést kívánunk neki. Reméljük az oldalt nem felejti el, és aktív tagja lesz még a mi kis társaságunknak egyszer.
A fogyatkozott létszám miatt, változott a staffság összetétele. Nagy dilemmák után
Robint emeltem magam mellé az isteni székbe, hogy halálos törvénykezésekkel uralhassa fele királyságomat. Emellett tapasztalatlanságunknak köszönhetően előhúztuk
Batmant Gotham City legsötétebb sikátoraiból, hogy kamatoztathassa tudását, mint oldal dizájner (szép magyarosan mondva). Így tőle kalandot nem, de szép képeket kaphattok, ha esdekelve kérlelitek. A megmaradt űrt pedig egy új Mesélő felvételével akarjuk kitölteni. Akinek van kedve, és elszántsága változtatni az oldal ügyes bajos dolgain az iparkodjon válaszolni
Robin összehozott
pályázatára. A leadási határidő január vége, szóval már nem sok idő van hátra.
Na akkor térjünk rá a kalandokra. Láttuk rajtatok, hogy nem bírtok már magatokkal, és a kezeitek írásra állnak, szóval megadjuk a lehetőséget. Staff társaim saját karakterre szabott kalanddal kedveskednek nektek, miben találkozhattok minden földi jóval. Na meg persze híres karakterekkel.
A
Vár a cirkusz! már elkezdődött, úgyhogy kövesse mindenki figyelemmel. Meg fogja érni a dolog. A másik
Bane kalandmesterünk pártfogásában ötödikén induló
Leszámolás Kis-Kijevben, még lehet rá jelentkezni szóval ne szégyenlősködjetek. Lesz benne szórakozás elég.
A sajnálatos távozás miatt, még nem kell senkinek megijednie. A
Valami különleges kaland az én tolmácsolásom alatt el fog kezdődni. Január ötödikén kezdünk, addig még négy nap, szóval tessék jelentkezni, mert nagyon csúnyán fogok bánni az emberekkel.
Végül pedig egy örömhírrel zárom a híreket. A megfáradt és időhiányos ünnepek alatt boldogsággal eltelve láttam, hogy sokan pályáztak a versenyekre, és hogy akinek nem volt ideje ezt megtenni, adunk még neki időt. Szóval a
a fórum harmadik versenyeinek határidejét meghosszabbítom január végére. Van még egy hónapotok írni, rajzolni, szerkeszteni, és szkizofrén hajlamaitokat elővéve megszemélyesíteni egy híres karaktert. Szóval iskolától nem félve, adjatok bele mindent, lesz miért. Azt megígérhetem.