DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
Dombságok-hegységek I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Dombságok-hegységek I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Dombságok-hegységek I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Dombságok-hegységek I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Dombságok-hegységek I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Dombságok-hegységek I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Dombságok-hegységek I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Dombságok-hegységek I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Dombságok-hegységek I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Dombságok-hegységek I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Dombságok-hegységek

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803

Dombságok-hegységek Empty
TémanyitásTárgy: Dombságok-hegységek   Dombságok-hegységek I_icon_minitimeVas. Márc. 20, 2011 11:55 am

Gotham városától elég messze húzódó, nem túl nagy hegyek és dombok...
Vissza az elejére Go down
Kétarc

Kétarc

TémanyitásTárgy: Re: Dombságok-hegységek   Dombságok-hegységek I_icon_minitimeVas. Márc. 20, 2011 12:36 pm

Előzmény: Michael White otthona

Amikor megérkeztek, Phil ledob a földre, és egy furcsa harci állást vesz fel:

-Kezdjük is el! Felmérem mit tudsz! Támadj!

Mondja, majd előkap egy shurikent, és feléd hajítja... Nem messze a bal vállad mellett suhant el, és beleütközött egy fába.
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300

TémanyitásTárgy: Re: Dombságok-hegységek   Dombságok-hegységek I_icon_minitimeVas. Márc. 20, 2011 7:49 pm

Phil egy laza mozdulattal hazaküldte kardomat, s így erő nélkül maradok. De a nyakába vesz s a dombok közé megyünk edzeni. Csak ámulok, hogy suhan velem!
Végül megérkezünk. Itt letesz, majd harcállást vesz fel.
-Kezdjük is el! Felmérem mit tudsz! Támadj!
S ezzel felém dob egy dobócsillagot. Csak pár centire ment el mellettem, nem is lett volna időm kitérni. Egy pillanatra utánanézek, s látom, hogy egy fában állt meg.
Most nem értem, mit akar pontosan Phil. Talán ez volt a rajt, csak nem volt nála olyan startpisztoly. Bizonytalan vagyok, hogy támadjam meg. Mikor nálam a kard, akkor tényleg tudok verekedni, kapok tudást tőle, de így... csak annyi van, amit a filmeken láttam és ki tudja, mi jönne be abból. Mondjuk csak nem töri el a karom, vagy valami, ha nincs velem megelégedve...!
Na ok, próbálkozzunk. Kezdetnek lassan megközelítem, s beállok: jobb lábam elöl, bal hátul, kezeim ökölben. A bal lábammal megpróbálom sípcsonton rúgni, majd jobb kezemmel egy ütést küldök a mellkasa felé. Valószínű elcseszett próbálkozás az egész, mert Phil képzett harcművész, de jobb nem jut eszembe.
Kétarc

Kétarc

TémanyitásTárgy: Re: Dombságok-hegységek   Dombságok-hegységek I_icon_minitimeVas. Márc. 20, 2011 7:56 pm

Phil gyorsan elhajol az ütés elől, a rúgás azonban elkapja térdét, ami után elcsúszik a lába, és a földre esik. Úgy néz ki, hogy nagyot esett, nagy koppanás volt, és Phil is nyavalyog a földön:

- Ááááh! Basszus! Bakker! Nem hiszem el! VÁÁÁÁÁ de fáj! Eltört a karom!

Ha jobban megnézed, tényleg: Phil bal keze a feje alatt van, lehet, hogy ez koppant akkorát...
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

TémanyitásTárgy: Re: Dombságok-hegységek   Dombságok-hegységek I_icon_minitimeVas. Márc. 20, 2011 8:09 pm

Az ütést kivédte, de a rúgás talált. Há! Erre nem számított. Már készülnék megint valamivel, de Phil a rúgástól megcsúszik és zanyál egyet. Ráadásul mekkorát koppan!
- Ááááh! Basszus! Bakker! Nem hiszem el! VÁÁÁÁÁ de fáj! Eltört a karom!
Először azt hiszem, hülyéskedik és vigyorgok picit, de jobban megnézve, elég furcsa szögben van. Ekkor rámfagy a mosoly. Hű a franc, ez komoly...? Phil megsérült...? Nem is hiszem el... Bakker. Ez ciki.
Most mégis mit csináljak? Nincs nálam a kardom, így nem tudok beszáguldani vele a kórházba. Hívjam a mentőket mobilon...? Bakker, bakker, mi legyen...?
- Phil, tudom, hülye kérdés, de jól vagy? Mit tudok tenni? Van nálad valami?
Kétarc

Kétarc

TémanyitásTárgy: Re: Dombságok-hegységek   Dombságok-hegységek I_icon_minitimeHétf. Márc. 21, 2011 5:58 pm

Amikor befejezted a mondandódat, Phil kirántja a feje alól a kezét, és egy mozdulattal megránt egy vékony, szinte átlátszó madzagot. A madzag elmegy egészen a vállad felett, és a fánál végződik: a shurikenre van kötve. Nincs időd reagálni, azonnal a hátadba érkezik, de épphogy megérzed... Phil egy gyors mozdulattal felkel, és kirúgja a lábadat, majd a kezébe veszi a shurikent:

- Gumi! De ha igazi lenne, halott lennél! Az már piros pont, hogy nem jöttél oda azonnal, hogy " Phil! Úrisen nem esett bajod!" , de ne törődj az ilyesmivel: a harcban nincsenek barátaid. Csak te és, és az ellenfél. Ha nem az a szándékod, hogy eltipord, vagy megöld az ellenfeled, akkor feleslegesen állsz neki harcolni! Zárd ki a külvilágot, és csak a harcra összpontosíts! Ne feledd: hős vagy! Emberéletek múlnak azon, hogy hogy teljesítesz! Eljöhet a nap, hogy az egész világ sorsa egyetlen harcon fog múlni, aminek te is a részese vagy! Mit gondolsz, te szerencsétlen?! Terítőket fogtok hímezni, és teázgatni?! A harc gyakran vérre megy! Tiszteletben tartom, hogy nem akarsz ölni, de vajon az ellenség... ő mit szeretne?

Mondja, majd egy borzasztóan erős ütéssel állba ver. Hatalmas ütés volt ez, nem két perc alatt múlik el a fájdalom, abban bízhatsz. Úgy érzed, hogy ki sem tudod nyitni a szád... Phil hátrébb lép, és visszadobja a shurikent a helyére: pont a vállad felett...
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

TémanyitásTárgy: Re: Dombságok-hegységek   Dombságok-hegységek I_icon_minitimeKedd Márc. 22, 2011 9:04 pm

Phil csak tettette magát, meg se sérült! A "törött" kezével meghúz egy madzagot, s azzal kijön a shuriken a fából, majd a hátamba csapódik, de alig érezni. Mi a...? Ekkor kirúgja a lábam és a kezébe kapja a fegyvert.
- Gumi! De ha igazi lenne, halott lennél! Az már piros pont, hogy nem jöttél oda azonnal, hogy " Phil! Úrisen nem esett bajod!" , de ne törődj az ilyesmivel: a harcban nincsenek barátaid. Csak te és, és az ellenfél. Ha nem az a szándékod, hogy eltipord, vagy megöld az ellenfeled, akkor feleslegesen állsz neki harcolni! Zárd ki a külvilágot, és csak a harcra összpontosíts! Ne feledd: hős vagy! Emberéletek múlnak azon, hogy hogy teljesítesz! Eljöhet a nap, hogy az egész világ sorsa egyetlen harcon fog múlni, aminek te is a részese vagy! Mit gondolsz, te szerencsétlen?! Terítőket fogtok hímezni, és teázgatni?! A harc gyakran vérre megy! Tiszteletben tartom, hogy nem akarsz ölni, de vajon az ellenség... ő mit szeretne?
Ezután egy olyat lekever, amekkorát még sosem kaptam. Majd leszáll a fejem. Azt hiszem, vért is érzek a számban. Ha nálam lenne a kard, biztos kevésbé éreztem volna, olyankor kevésbé érzem a fájdalmat, így viszont marhára fáj. Phil hátrébb lép, majd visszahajítja a dobócsillagot a fába. Asszem ez jelzés, hogy támadjak megint.
Miközben felállok, hasogat a pofám. Meg akarom mondani, hogy én nem fogok ölni, ezért vagyok különb az ellenségeimnél, de nem tudok mondatokat formálni, annyira fáj. Így inkább csak felállok és beállok az előző állásomba, csak lejjebb emelem kezeimet. Nem tudom, hogy tudnám megsebezni. Sokkal erősebb és gyorsabb nálam, így, fegyver nélkül meg pláne.
Eszembe jut egy terv: egy ütést mérek a fejére. Valószínűleg kivédi, s ha így tesz, megpróbálom elkapni a karját, kicsavarni majd hasba rúgni. Ha nem sikerülne és ellentámadásba lendülne, megpróbálok védekezni.
Kétarc

Kétarc

TémanyitásTárgy: Re: Dombságok-hegységek   Dombságok-hegységek I_icon_minitimeSzer. Márc. 23, 2011 2:02 pm

//Kérlek a továbbiakban részletesen írd le, hogy mit és hogyan szeretnél. Jelen esetben: "egy ütést mérek fejére" - melyik kezeddel? honnan? hogyan? milyen erővel? hova célzol?
"hasba rúgni" - melyik lábaddal? Hogyan?

A védekezéssel nincs gond, bár örülnék, ha leírnád, hogy miként gondoltad: hátrálsz, kézzel-lábbal védekezel, vagy a földre kuporodsz, mint egy sündisznó?

Nem kell kisregényt írni róla, éppen annyit, hogy el tudjam képzelni!
Ne haragudj ezekért, de érted teszem! //

Michaelnél a sérülése miatt elszakadt a cérna. Talán ez miatt érkezett ütése célba... Egy tökéletes kombóval beverte partnere orrát, majd egy szép lendítéssel megrúgta a gyomrát. Az a földre rogyik, de mégis vigyorog:

-Tökéletes bal horog! Nem akartál megölni, de mégis... a dühöd akkora erőt adott, hogy nagyot néztem én is! Úgy kezeltél engem, mint az ellenséged! S ezek után, én is úgy kezellek téged!

Mondja, majd felkel, és neked ront. És a bal kezével próbál lekeverni egy pofont

// Rímekbe írtam, ha nem tűnne fel Very Happy Tessék megdícsérni Razz //
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

TémanyitásTárgy: Re: Dombságok-hegységek   Dombságok-hegységek I_icon_minitimeSzer. Márc. 23, 2011 9:00 pm

//Persze bocs, megpróbálok erre odafigyelni. Embarassed
A rím meg tök jó! Very Happy //

A támadásom célt ért, Phil összeesik. De most nem játsza meg, hogy megsérült, csak vigyorog. Úgy látszik, tetszik neki.
-Tökéletes bal horog! Nem akartál megölni, de mégis... a dühöd akkora erőt adott, hogy nagyot néztem én is! Úgy kezeltél engem, mint az ellenséged! S ezek után, én is úgy kezellek téged!
Ezután nekem támad. A bal kezével akar képen törölni. Persze, más se kell, mint hogy mégegyszer pofán csapjon! Még mindig fáj az állam az előző ütésétől, már csak egy újabb hiányzik! Szeretném, ha megmaradna minden fogam, úgyhogy nem hagyhatom, hogy eltaláljon.
Megpróbálok elhajolni az ütése elől a keze alatt, bal kezemmel pedig újra hasba verni. A felső támadások ellen védtelen vagyok, de ha rúgna, jobb kezemmel próbálom védeni magam úgy, hogy azt behajlítva magam elé tartom, s ha lendítené a lábait, próbálom eltartani magamtól őket.
Kétarc

Kétarc

TémanyitásTárgy: Re: Dombságok-hegységek   Dombságok-hegységek I_icon_minitimePént. Márc. 25, 2011 1:43 pm

// Na látod, ez a harc már jó Smile //

Az ütés ugyan nem talál célt, az elhajolás szép! Phil gyomrát ismét elkapod, az meg esik egy nagyot. A földön fekszik, előkap egy zsinórt, majd megrántja... és így kap ismét a shuriken hátba. Nem fáj, hiszen az egész gumi, de Phil le fog cseszni, tuti!

- Nem állsz készen! Hasznosabban kellett volna eltöltened a három napodat! Most adok neked egy hetet! Készülj fel, és gyere vissza! Addig látni sem akarlak! Azt hittem, hogy készen vagy! Csalódtam! Takarodj!

Kiáltja, majd elfut az erdőbe...

// Akkor kérésedre a kalandod ideiglenesen szünetel, hogy mehess a korszakkalandra! //
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

TémanyitásTárgy: Re: Dombságok-hegységek   Dombságok-hegységek I_icon_minitimeSzomb. Márc. 26, 2011 4:06 pm

Sikerült elhajolnom Phil ütése elől s a csapásomtól elesett. Nem hittem volna, hogy bejön, de mégis. Fellelkesülve újra támadnám, de megrántja újra a madzagot, s a dobócsillag újra eltalál. Phil bosszúsan feláll,, majd leordítja a fejemet:
- Nem állsz készen! Hasznosabban kellett volna eltöltened a három napodat! Most adok neked egy hetet! Készülj fel, és gyere vissza! Addig látni sem akarlak! Azt hittem, hogy készen vagy! Csalódtam! Takarodj!
Ezzel ott hagy. Oké, hát ez gáz... Kb fél 1 lehet. A várostól messze. Holnap suli. Anyám korán kel. Kard sehol... Hosszú lesz az út hazáig...

//Kaland véget ért.//
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Dombságok-hegységek   Dombságok-hegységek I_icon_minitime

Dombságok-hegységek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Külváros-
Ugrás: