DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
Homályzóna alternatíva - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Homályzóna alternatíva - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Homályzóna alternatíva - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Homályzóna alternatíva - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Homályzóna alternatíva - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Homályzóna alternatíva - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Homályzóna alternatíva - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Homályzóna alternatíva - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Homályzóna alternatíva - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Homályzóna alternatíva - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Homályzóna alternatíva

Go down 
+8
Demolition Captain
Steve Roth
A Karmester
Teodor Black
Kétarc
Maverick
Hatred
Vadmacska
12 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487

Homályzóna alternatíva - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Homályzóna alternatíva   Homályzóna alternatíva - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Jún. 01, 2011 11:35 pm

Na jelentkezésedet elfogadnám, ha külön lenne szedve a felszerelésed.
Vissza az elejére Go down
Alfred Pennyworth

Alfred Pennyworth

Hozzászólások száma : 201

TémanyitásTárgy: Re: Homályzóna alternatíva   Homályzóna alternatíva - Page 2 I_icon_minitimePént. Jún. 24, 2011 10:11 am

Név: Sergej Vladimir Nadgyezvi
Becenév: Sergej
Életkor: 36
Foglalkozás: zombi irtó
Magasság: 187 cm
Súly: 76 kg
Külső:
Homályzóna alternatíva - Page 2 2007_resident_evil_extinction_017

Jellem: Igazi túlélő. Nem szereti az embereket, de az apokalipszis óta mondhatni örül annak ha talál egy még nem fertőzött embert. Elszánt és nem ismer lehetetlent. Mindent megtesz, hogy életben maradjon. Utálja ha sokat szekálják, az életéről kérdezősködnek, vagy egyáltalán bármiről kérdezősködnek. Ha zombit lát akkor feléled benne a gyilkolási vágy, ilyenkor igencsak könyörtelen.

Család: Oroszországban vannak, nem tudni élnek-e még.

Előtörténet:
Félsz a sötétben? Nyugodj meg nem kell féljél. Mi áz, hogy nem kell féljél? Na tákárodjál innen nyávályás amcsi mesemondó, te nem tudni mi az igazság. Én májd elmondom mi történni ezzel a nagyon szar világgál.
A nevem Sergej. Születtem Oroszországban, Moszkvában. Ápám dolgozni gyárban, anyám nem kapni munka soha. Nem volt sohá elég pénz, sokszor nem enni. Én járni iskolába, nem volt túl jó tanuló, de megtánulni amit kell. Miután befejezni iskola én elszökni otthonról és elindulni hosszú utazás. Azóta nem beszéltem családom, nem tudom mi lenni velük, remélem még élni, bár ki tudjá. Elindultam ámerikába, sokan mondani, hogy ott lenni jó élet, pénz és nők. Egy teherszállító hajón dolgozni, ami menni New York, ott lelépni gyorsan. Sajnos nekem kellett rájönni, hogy ámcsi föld nem jobb mind orosz anya föld. Nem tálálni munkát sokáig, de lenni szerencsém. Egy éjszaka én bemenni kocsma és ott találkozni régi ismerős. Jó barát neve Dragmoir és ő dolgozni az orosz máffiának. Segített nekem csátlákozni máffia. Lenni munka, ezután ázt hittem már lesz pénz is. Sájnos ahhoz még sok idő kellett. Én lenni behajtó. Valaki nyet fizetni, én menni és téríteni jobb belátás. A dolog jól menni és egyre több pénz lenni zsebembe. Már volt hírnevem és mágásább rángom is. Én már májdnem lenni főnök, de ekkor jönni nagy szár. Elszabadulni ezek á förmedvények és elkezdeni zsábálni.
Én volt otthon mikor jönni Dragomir és lenni nagyon megijedni. Elmondáni ő, hogy mi történni emberek. Összeszedni fegyver mi lenni otthon és elindulni le áutó. Szerencsére eljutni kocsi és elindulni. Én vezetni, nem lenni könnyű, mert lenni sok száládgáló ember, de sikerülni kijutni város. Bárátommal elindulni kisváros, kell benzin és fegyver, meg étel. Eljutni válámi kisváros ami teljes kihalt. Megtálálni első benzinkút. Én tánkolni, áddig Dragomir menni és hozni káját és vizet. Volt nágy mázli, nem támadni meg minket senki és tudni nyugodtan tovább menni. Már májdnem eltűnni kisvárosból, mikor látni fegyverbolt. Gyorsán fékezni és bemenni odá. Az lenni valóságos párádicsom. Elvenni minden mi kelleni és indulni tovább.
Sok idő elteni mit utazni mi ketten és mi megölni sok zombi. Egyik nap ázonbán történni báj. Épp keresni kaját, mikor egy tucát hulla megtámadni minket. Legnágyobb báj lenni, hogy elfogyni lőszer és csak kocsibá lenni másik. Lenni nállunk kés, báltá, de nem lenni elég. Dragomirt megharapni egyik sz**házi. Mi eljutni jármű és elmenekülni, de Dragomir lenni gyenge. Ő kérni engem öljem meg, mert nem ákár lenni olyán mint többi ember, kit meghárápni fertőzöttek. Én nem ákárni megtenni, de mert szeretni bárátom, ezért megölni ő.
Ázótá egyedül lenni és túlélni. Lőszer és benzin elfogyni, csak vágófegyver márádni, de áz lenni nágyon hásznos. Eljutni város, minek neve Smallville. Remélni talál váláki más ember ki él. És a sötétbe kell félni, ez lenni nágyon fontos.

Felszerelések: két katonai kés (fegyverboltból szerezte), egy tűzvédelmi balta, egy gépfegyver ami üres (azért még tartja hátha talál hozzá golyót), egy golf ütő (egy halott fószertől csórta)

Képességek: Jól tud verekedni és erős benne a túlélő ösztön. De semmi emberfeletti.
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487

TémanyitásTárgy: Re: Homályzóna alternatíva   Homályzóna alternatíva - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 26, 2011 12:04 am

Na akkor beindul megint a zombidömping. Üdvrivalgást és tapsvihart érdemel az újonnan jelentkezett. A karakteredet természetesen elfogadom. Nemsokára pedig folytatódik a kaland. Isten mentsen meg titeket az agyzabáló zombiktól.
Bisur
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Bisur

Hozzászólások száma : 343

TémanyitásTárgy: Re: Homályzóna alternatíva   Homályzóna alternatíva - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Júl. 20, 2011 6:54 pm

Elnézést játékos társaimtól, de a Homályzónán beszüntetném a játékot, Ramirez karakteremmel. Még egyszer elnézést, ha ezzel gondot okozok, további jó játékot! Köszönöm szépen, hogy játszhattam.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Homályzóna alternatíva   Homályzóna alternatíva - Page 2 I_icon_minitime

Homályzóna alternatíva
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Homályzóna alternatíva
» Homályzóna: Valami különleges
» Második Világháború alternatíva
» Második világháború alternatíva
» II. Világháborús alternatíva - Bombák földjén

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Szabályok, Információk :: Kalandok :: Alternatív Kalandok-
Ugrás: