DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
A város urai I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
A város urai I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
A város urai I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
A város urai I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
A város urai I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
A város urai I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
A város urai I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
A város urai I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
A város urai I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
A város urai I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

 

 A város urai

Go down 
+9
Hatred
Maverick
Demolition Captain
Alfred Pennyworth
Duncan MacFarlane
Tigra
Michael White
Halálcsapás
Vadmacska
13 posters
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska


Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: A város urai   A város urai I_icon_minitimeHétf. Aug. 01, 2011 3:28 pm

Na akkor új alternatív kalanddal, és újfajta játékstílussal indítom útjára a kalandot. A kalandra bárki jelentkezhet, mivel alternatív kaland. A játékosok a városi bűnbandák fejeit személyesíthetik meg. Ez bárki lehet, Joker, Rébusz, Méregcsók, Pingvin, vagy akár a sima emberek közül is, Falcone, Maróni, King Snake, vagy bárki aki megtetszik nektek. A történet egyszerű: Gotham City alvilága összegyűlik egy asztalhoz, hogy megbeszéljék az ügyes bajos dolgaikat.
A város urai Beyond-batman-rip-20081203034934996_640w
A kaland nem szokványos lesz, inkább stratégia, ármány, és átverés lesz a lényeg, mint a karakterek jellemei. A lefolyás szokványos lesz, mindenki reagál, és a kört én zárom. A játék lényege a város egyeduralma. A játék a város térképén fog zajlani. Mindenki kap területet, és mindenkinek lesznek emberei. A területek mindenkinek mást fog érni (pl.: Gyilkos Krokk akkor erősödik ha sok lepukkant övezetet birtokol, Őrültkalapos a ruházati boltoktól nyeri az erejét, stb), ezért jól meg kell fontolni mi is lesz a következő lépés. A JK-k bandáit maguk irányítják. Ők helyezik el melyik területüket mennyien védik, és mennyivel mennek el területet foglalni. Remélem eddig világos mindenkinek.
A játékot valutája a dollár lesz, mindenki kap kezdő pénzt, és területekről is folyik be szép számmal. Emellett lehet még sok millióféleképpen szerezni. Ha bankot, ékszer üzletet raboltat stb. Elköltése természetesen ugyanolyan széles körben lehetséges. Embereket lehet venni, fegyvereket, házakat, kocsikat, besúgókat, spicliket, rendőröket lefizetni, zsoldos szuper gonoszokat felbérelni és még sok mást. ( A bérelhető gonoszok listáját megkapjátok, ha már mindenki jelentkezett kalandra, és tudom kik nem lehetnek)
Ha ez már mind érthető akkor mit is kell, majd leírni a reagálásban. A hozzászólásoknak, csak annyit kell tartalmazniuk hogy mennyit és mire költöttetek el pénzt. Se többet, se kevesebbet. Itt merül fel a kérdés, hogy akkor, hogy is lehetséges a többi cselekedetetek. A játék lényege PM-ben fog zajlani. A bandavezérek PM-ben beszélik meg a titkos paktumjaikat, hogy együtt kit tesznek el láb alól, vagy éppen mennyi pénzért mond le valaki a területéről. Ha minden megbeszéléssel megvagytok, akkor ír nekem mindenki egy PM-et, hogy mit is tervez a kalandban mit fog tenni. Mindenkitől külön kérek. Ebbe szerepelnie kell, hogy az embereit melyik területekre helyezi, mire költi a pénzt, hogyan gondolja a támadást, ha egyáltalán támad, egyszóval mindent. Ha ezt mindenkitől megkaptam, és leírta a kalandba is hogy mire költötte a pénzt, akkor jövök én a körváltással.
A körváltásba leírom, hogy melyik banda milyen sérüléseket szenvedett, kinek milyen területet sikerült elfoglalnia, és hogy a városi emberek hogyan reagálnak rá. Minden reagálásomban lesz egy térkép, ami a megmutatja az adott helyzetet. Ami pedig mindenkinek fontos lesz, hogy a város bűnüldöző hősei hogyan és mit reagálnak a dolgokra. A városban Batman, Robin, Éjszárny, Orákulum, Vadásznő, Zatanna, és Ragman. Na meg persze a Gotham Város Rendőrség. Szóval ha nagyon sok kirívó dolgot tesztek, akkor még a hősökkel is meg kell küzdenetek.
A másik dolog, hogy lesznek tőletek független események, amit nem tudtok befolyásolni. Ez kétféle lehet. Az egyik, amit mindenki tud és érez. Például rendőrségi razziák, megőrült maszkos, bevándorlótömeg egy másik országból. Meg ilyenek. A másik pedig, amit csak egy-egy játékos tud. Erről pedig úgy szerezhet tudomást, hogy megfizet egy kémet/spiclit egy információért, ami jó pénzbe kerül, de még jobb pénzt hozhat. Például a polgármester lánya a Babylon Diszkóban szokott bulizni minden este, vagy hogy új fegyverszállítmány érkezik a hadsereghez. Ezeket a JK a saját belátása szerint hasznosítja.
A kaland maximum 8 játékos jelentkezésével indul. Ha elolvastátok az előzőeket áthatjátok, hogy nem lesz egy gyorsa kaland, mivel nekem is elég sokat kell majd dolgoznom a körváltásokon. Mivel alter ezért jutalom jár a jó játékért. Egyenlőre ennyi, ha kérdésetek van, akkor keressetek meg vagy írjátok ide, válaszolni fogok rá.


A hozzászólást Vadmacska összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 01, 2011 3:35 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska


Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeCsüt. Aug. 04, 2011 11:56 pm

Na úgy néz ki, hogy saját becsvágyam csapdájába estem. Túl sokat akartam, de a farkam nem bírta. Erre jó pár órányi fűnyírás közbeni gondolkodás döbbentett rá. Úgyhogy a terveimet megkurtítottam, nem kell aggódni, amit fenn leírtam az megmarad. Előbb megnézzük, hogy az alap dolgok működnek-e, és ha igen, akkor bevezetem a többi dolgot, amit kitaláltam. Na és akkor most egy kis útmutatás, milyenre is gondoltam.

Példakör.

Na akkor az alapfelállás, hogy három egymás melletti kerület, három banda tulajdona. Harley Quinn, Bane, Rébusz. Na meg én mint a vezető. A köztük lévő Pm váltásra fogok példát adni.

Harley ---> Rébusz
Szövetkezzünk Bane ellen, mert egyenként nem tudnánk leverni a bandáját. Ezért egy közös támadással elfoglalhatnánk a kerületét, és a bandáját is leverhetnénk.

Rébusz ---> Harley
Rendben van, de kié legyen az elfoglalt terület?

Harley ---> Rébusz
Neked adom, ha kompenzációt fizetsz előre, mondjuk 500$.

Rébusz ---> Harley
Rendben van. A spiclim szerint 10 bandatagja van, ha te 5-öt, és én is 5-öt odaküldünk akkor leverhetjük. Az 500 $ pedig megírom Vadmacskának, hogy tiéd.

Harley ---> Bane
Szövetkezzünk Rébusz ellen, mert egyenként nem tudnánk leverni a bandáját. Ezért egy közös támadással elfoglalhatnánk a kerületét, és a bandáját is leverhetnénk.

Bane ---> Harley
Rendben van, de enyém a terület és örülhetsz, hogy nem téged támadlak meg.

Harley ---> Bane
Akkor támadj 5 embereddel, és én is annyival fogok. Nekem pedig elég ha Rébusz veszít.

Rébusz ---> Vadmacska
Szövetkeztünk Harley-val, hogy lerohanjuk Bane-t, ezért 5 emberemmel megtámadom Bane kerületét.

Bane ---> Vadmacska
Szövetkeztünk Harley-val, hogy lerohanjuk Rébusz-t, ezért 8 emberemmel megtámadom Rébusz kerületét. Ő 5-öt fog küldeni, én pedig biztos akarok lenni benne, hogy enyém lesz a terület.

Harley ---> Vadmacska
Bane-el és Rébusszal megbeszéltem, hogy szövetkezek velük, és remélem megtámadják egymást. Míg ők leölik egymás emberét, addig én 5 emberemmel megtámadom Rébusz területét, és elfoglalom.


Amit pedig én körváltáskor fogok írni. Bane és Rébusz emberei összecsaptak, Rébusz a túlerő ellen veszített. Bane 3 ember túlélte a csatát, és tovább menetelt a kerület felé. Az Harley egy ügyes tervvel elfoglalta, mivel nem volt ott egyetlen bandatag sem. A három odatévedő Bane bandatagot pedig leverték.

Na én hasonlóra, gondoltam. Nekem ha lehet mindent küldjetek el. Mert ha nem akkor nem fogom tudni, hogy kinek a bandája kit támad, ezért káosz lesz. Remélem ennyiből érthető a dolog. Ez csak példa volt, és majd holnap felrakom a rendes játéktechnikát, csak addig is legyen időtök foglalkozni a megtévesztés művészetével. A játéktér hétvégére biztosan elkészül, úgyhogy akkor fogjuk elkezdeni.
Vissza az elejére Go down
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska


Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimePént. Aug. 05, 2011 1:03 pm

Játéktechnika


Minden játékos megadott számú kerülettel rendelkezik. A játék a mesélő kezdő reagálása után veszi kezdetét, amiben felvázolja a játékosok kezdő helyzetét, pénzét, kerületeinek számát, és az emberállományt.
A pénzt minden játékos kedve szerinte költheti el, de csak ha jelzi ezt a mesélőnek. Pénzszerzési lehetőségnek több módja is van. Legegyszerűbb dolog a kerületekből befolyó pénz, ami minden beavatkozás nélkül befolyik a szervezet kasszájába. A másik biztonságos módja, a játékos társakkal folytatott üzletelés. Ez akármiben megnyilvánulhat. Kerületek, emberek, információk adása-vétele, vagy bármit amire a másik játékosnak szüksége van. A pénzes vagy cserekereskedelemről, minden alkalommal szólni kell a mesélőnek. A harmadik lehetőség minden maffiózó fegyvertárában megtalálható. Nem más, mint a közönséges rablás. Ezt lehet akár saját kerületen belül, vagy akár ellenségesén is véghezvinni. A játékosnak meg kell mondani a mesélőnek, milyen dologra is gondolt pontosa (öreg nénik erszényének ellopása, kisebb benzinkutak üzletek kirablása, bankok, ékszerüzletek kirablása, stb (A lehetőségeknek csak a játékosi elme, és a mesélő engedékenysége szab határt.)), és hogy mennyi bandatagot is szán a pénzszerzés dolgának megoldására. Azt azért figyelembe kell venni, hogy a bandatagokkal történi „dolgoztatás” miatt, nem tudják a kihelyezett kerület védelmét teljesíteni.
Pénzköltési lehetőségek. A játékosok közötti kereskedelemről már szóltam, és az ide is tartozik. A többi lehetséges módja a következők. Pénzből lehet tagokat felvenni a csapathoz. Spicliket bérelni, akik bármilyen információval szolgálhatnak. Az ellenséges kerületek feltérképezésétől, a másik banda embermozgásain át, a városban terjengő titkos pletykákig, amik drágák, de behozhatják az árukat. A spiclik másik formája a besúgók. Ezek egy másik banda tagjai közül kerülnek ki, akik nem éppen a leglojálisabbak vezetőjükhöz. A megvásárlásukat mesélőnek kell jelezni, aki megadja a borsos árat. A besúgók folyamatosan tájékoztatnak (mesélőn keresztül) a munkájukról, a kerületben történt dolgokról, ahova el lettek helyezve, és mindenről, amiről tudhatnak. A bandatagoknak lehet „fejlesztéseket” venni, amik új és jobb fegyverekből, és motorizált járművekből állnak. Ezek a bandatagok hatékonyságát növelik. Nem csak a bandatagokat, hanem a kerületeket is lehet „fejleszteni”. Alapból minden kerületen a bűnszervezetnek egy ingatlanja van, ami jelzi, hogy az övé a terület. Ha a kerületre vesz újabb ingatlanokat, akkor ezzel elősegíti a megvédését a területnek, mivel nehezebben tudják azt elfoglalni. Ennek az árát, és mértékét a mesélő szabja meg. Végül a különböző „hősök”, akiket fel lehet bérelni. A „hősök” különleges képességekkel rendelkező egyének, amiket a harcban, vagy a más területen lehet kamatoztatni.
Egy kör körülbelül egy nap eseményeit foglalja magában. Egy nap alatt minden bandatag egy kerületnyit tud mozogni, és egy cselekedetet tud végrehajtani. (kivétel a „fejlesztések” megvételével.) Ez bármi lehet, amit egy átlag bandita megtehet. A legfontosabb cselekedet mégis a támadás lesz. Ez a nem éppen diplomáciai megoldás a legegyszerűbb módja, hogy kerületet szerezzen a játékos. A játékos kiválasztja, melyik kerületről, melyik kerületre szeretné a bandatagjait harcba küldeni, és ezt jelzi a mesélő felé. Nem kihagyva a bandatagok számát, és cselekedeteit. Egy területre akár több játékos bandája is támadhat, ha szövetkeztek, akkor együtt veszik fel a harcot az ellenséggel, vagy éppen együtt védik a területüket.
A harcrendszer nagyon egyszerű. Minden bandatag egy pontnyi értékű. Ha támad akkor a támadásából adódó előnnyel rendelkezik, és kap fél pontot. Vagyis egy átlagos támadó, mindig előnyben van az átlagos védekező ellen. Ezt több bandatag harca esetén a legjobban egy diagrammal ábrázolhatom.

A város urai 2wfivs0

A képből látható, hogy a támadóknak mennyivel nagyobb előnyük van, amit természetesen előrelátással kompenzálni lehet. A vörös vonal alatt lévő „banditák” mindegyike elpusztul, vagyis ha a két fél egyenlő „erőkkel” bír akkor mindenki életét veszti a csatában. Természetesen ez alól is van kivétel.
Az átlagos bandatagokon kívül a „hősök” különleges képességeik segítik a harcban a szervezetet. Akár kirívóan magas értékeikkel, vagy az átlag bandatagokra való plusz adásával, esetleg az ellenséges bandatagok gyengítésével.
Ebből láthatjátok, hogy a játék nem egyszerű, ezért ha tehetitek, mindig mindent jegyezzetek le. Én is azt teszem. Ha kész lesz a térkép, ami remélem még a mai nap folyamán meglesz. Megkapjátok a számszerűsített értékeket.
Vissza az elejére Go down
Halálcsapás
Huligán
HuligánHozzászólások száma : 93
Join date : 2011. Aug. 17.

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 1:54 pm

A játékot VM távozása miatt újraindítom. Az eddigi- a témával kapcsolatos- hozzászólásokat töröltem. Mostantól lehet rá jelentkezni, egészen addig, míg össze nem gyűlik a 8 játékos.
Játékra fel, és ne feledjétek: Csak 1 maradhat!
Vissza az elejére Go down
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White


Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 34

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 2:58 pm

Na, akkor jönnék is, mint első körben: Fekete Maszkkal. Smile
A város urai 847580-black_mask_super
Vissza az elejére Go down
Tigra
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Tigra


Hozzászólások száma : 284
Join date : 2011. Jun. 11.
Age : 28

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 3:12 pm

Akkor én is jelentkezem a kalandra.
Karakterem:
A város urai 1289606083379
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane


Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 4:26 pm

Falcone bandája ismét harcra kész! Smile
Vissza az elejére Go down
Alfred Pennyworth

Alfred Pennyworth


Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 85
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 4:42 pm

Jövök én is Manival, csak lusta vagyok átjelentkezni.
A karakterem is változatlan, ez a fenevad kell ide.
A város urai 200px-Killer_croc_006
Vissza az elejére Go down
Demolition Captain
Huligán
Huligán
Demolition Captain


Hozzászólások száma : 290
Join date : 2011. Apr. 06.

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 5:17 pm

Én is jelentkeznék a kalandra, mint a precíz és mindig pontos Órakirály.

A város urai 406416-43250-clock-king_super
Vissza az elejére Go down
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Maverick


Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 30

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 7:42 pm

Jelentkezem újra mint Kétarc
Vissza az elejére Go down
Hatred

Hatred


Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Feb. 24.

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeKedd Aug. 23, 2011 4:41 pm

Ismét vállalom Jokerként.
Vissza az elejére Go down
Halálcsapás
Huligán
HuligánHozzászólások száma : 93
Join date : 2011. Aug. 17.

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeHétf. Aug. 29, 2011 10:04 am

Ha nincs meg a 8. játékos 3 napon belül, akkor elkezdjük a játékot 7 játékossal. Jelentkezni továbbra is lehet.
Vissza az elejére Go down
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta


Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeKedd Aug. 30, 2011 12:24 pm

Akkor én is jelentkeznék Mercy Gravesként .DDDD

A város urai Young_justice__mercy_graves_by_jerome_k_moore-d420c3y
Vissza az elejére Go down
Halálcsapás
Huligán
HuligánHozzászólások száma : 93
Join date : 2011. Aug. 17.

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeKedd Aug. 30, 2011 7:44 pm

A játék kezdetét vette itt.
Vissza az elejére Go down
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska


Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeSzomb. Okt. 15, 2011 5:40 pm

Na jó emberek három a magyar igazság. Úgyhogy harmadjára is elindul a kaland. Sajnos Halálcsapás távozásával sajnos a PM-jeiteket nem tudom elolvasni úgyhogy újraindul a kaland. Csak egy kis kitartást kérek tőletek. A kalandban a szabályok ugyanazok. Maximum 8 játékossal indulunk, de ha nem lesz annyi, akkor kevesebbel is útnak indul. Sajnos akkor nem lesz olyan izgalmas és vérre menő. Na akkor újra megkérek mindenkit, aki akar játszani az jelentkezzen egy hírhedt gothami maffiavezérrel. A kalandot mindenképpen be fogom fejezni ha beledöglök is. Úgyhogy ne tessék aggódni, csak jelentkezni.
Vissza az elejére Go down
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane


Hozzászólások száma : 129
Join date : 2011. Mar. 13.

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeSzomb. Okt. 15, 2011 10:23 pm

No akkor harmadjára is jelentkezem. Smile Természetesen ismét Falcone szerepét öltöm magamra.
Vissza az elejére Go down
Amethysta
Huligán
Huligán
Amethysta


Hozzászólások száma : 253
Join date : 2011. Mar. 20.

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeVas. Okt. 16, 2011 5:50 pm

Szia újra jelentkezem Mercy Gravesként...:DD
Vissza az elejére Go down
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White


Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 34

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeKedd Okt. 18, 2011 8:45 am

Természetesen én is jönnék a megszokott karakteremmel, Fekete Maszkkal. Smile
Vissza az elejére Go down
Kártyás ember
Gaztevő
Gaztevő
Kártyás ember


Hozzászólások száma : 281
Join date : 2011. Aug. 19.

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeHétf. Dec. 12, 2011 5:26 pm

Akkor én is jelentkeznék, Őrültkalapossal.
A város urai 180px-The_Mad_Hatter_img
Vissza az elejére Go down
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska


Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeKedd Dec. 13, 2011 7:28 pm

Na először is isten fizessem meg Kártyás. Másodszor pedig ez már azt jelenti, hogy csak egyetlen egy játékosra várunk. Szóval mindenkit elfogadok, jöhet az örömujjongás, és a rábeszélések, mert egynek híján vagyunk.
Vissza az elejére Go down
Andrew Ottway
Huligán
Huligán
Andrew Ottway


Hozzászólások száma : 37
Join date : 2012. Apr. 05.

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 21, 2012 12:28 pm

Akkor jelentkeznék Rébusszal.
A város urai 1920x1200_Riddler-221-800-500-80_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő


Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 33

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeSzomb. Ápr. 21, 2012 12:32 pm

Na jó akkor jelentem nekikezdünk köszönhetőjük Andrew-nak. Nagy tapsvihar. Felkészülök a kalandra, remélem a héten még nekikezdhetünk.
Vissza az elejére Go down
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő


Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 33

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeHétf. Ápr. 23, 2012 9:57 am

Na a játék elkezdődött olvashatjátok : ITT
Vissza az elejére Go down
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska


Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitimeSzer. Aug. 01, 2012 9:13 am

Kaland véget ért, talán egyszer újra lesz indítva, ha lesz rá elég érdeklődő.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

A város urai Empty
TémanyitásTárgy: Re: A város urai   A város urai I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
A város urai
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A város urai
» A város urai II
» Város romok
» Gotham Város (ki lehet egészíteni)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Szabályok, Információk :: Kalandok :: Alternatív Kalandok-
Ugrás: