| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| 2. Harci Torna - Kurt Bozek / Griff vs Mammon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Mammon Huligán
Hozzászólások száma : 375 Join date : 2011. Apr. 17.
| Tárgy: Re: 2. Harci Torna - Kurt Bozek / Griff vs Mammon Szer. Jan. 25, 2012 3:39 pm | |
| Fogalmam sincs, hogy hol lehet az ellenfelem, de adódik egy nagyobb gondom is annál. A füstből egy kétlábú ragadozó lép elő, aki mintha rajtam nevetne. Fogalmam sincs honnan került ide, de egy biztos, nem baráti szándékai vannak. A lánccal a kezemben, megpróbálom távol tartani magamtól úgy, hogy ostorként használom a fegyveremet. Bár a fő központot az újdonsült ellenfél képezi, megpróbálok még a csapdákra is figyelni, és arra is felkészülni, hogy az ellenfelem bárhonnan feltűnhet, mivel nem láttam, hogy a csapásaim végeztek e vele, vagy sem. | |
| | | Kurt Bozek / Griff Alvilági alak
Hozzászólások száma : 359 Join date : 2011. Feb. 22. Age : 36 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: 2. Harci Torna - Kurt Bozek / Griff vs Mammon Csüt. Jan. 26, 2012 10:37 am | |
| Már csak jó fele kell terelni. Így tovább hasalok, és cska a hangomat eresztem ki, hátha eléggé meg tudom zavarni, na meg a hallucinációk is betesznek neki, hogy belefusson az egyik csapdába és vége legyen a meccsnek. - Mögötted vagyok! Nem mögötted vagyok! Menj előre és végezz velem ha tudsz! Menekülhj ha van merszed! | |
| | | Kétarc
Hozzászólások száma : 803 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: Re: 2. Harci Torna - Kurt Bozek / Griff vs Mammon Pént. Jan. 27, 2012 4:31 pm | |
| A cápa úgy nevet Hiénán, mintha valami tényleges baklövést követett volna el, erre ő megtámadja újdonsült "ellenfelét". A csapásai nem találnak, vagy áthatolnak rajta, vagy pedig mellészáll az ütés, mindenesetre hangok is megütik füleit. A testébe került füstnek köszönhetően visszhangoznak fejében Faun szavai, a hallucináció most kezd igazán dolgozni az agyában, egyszer hátulról hallja ellenfele "instrukcióit", másszor pedig elölről. Úgy tűnik, gyorsan mozog. A cápa eltűnt, talán Hiéna legyőzte őt, viszont ő is el kezd szédülni. Nem jó helyzet, főleg hogy úgy érzi, ellenfele bekerítette őt.
Kurt Bozek / Griff kezd!
[Off: Aki a három napos határidőt túllépi legyőzöttnek számít. Igyekezzünk!// | |
| | | Kurt Bozek / Griff Alvilági alak
Hozzászólások száma : 359 Join date : 2011. Feb. 22. Age : 36 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: 2. Harci Torna - Kurt Bozek / Griff vs Mammon Kedd Jan. 31, 2012 12:54 pm | |
| Folytatom tovább szavaim erejét, de most olyanokat mondok mint. - Erre gyere ha mersz. Kevés vagy te ahhoz, hogy egyáltalán eltalálj. Ide üss ha mersz. – Talán most már elég lesz ahhoz, hogy belesétáljon az egyik csapdába. | |
| | | Mammon Huligán
Hozzászólások száma : 375 Join date : 2011. Apr. 17.
| Tárgy: Re: 2. Harci Torna - Kurt Bozek / Griff vs Mammon Pént. Feb. 03, 2012 10:00 am | |
| A hangok minden honnan suttognak, és már képtelen vagyok tájékozódni. A Cápa eltűnt, mintha itt sem lett volna, és kezdem gyanítani, hogy nem bennem van a hiba, hanem azh ellenfelem tett velem valamit. Még ha ennek tudatába is vagyok, nem igen kerültem előrébb. A hangok teljesen megzavarnak, és egyre hevesebben forgolódok, néha egy-egy ütéssel párosítva. | |
| | | Kétarc
Hozzászólások száma : 803 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: Re: 2. Harci Torna - Kurt Bozek / Griff vs Mammon Pént. Feb. 03, 2012 10:56 am | |
| Hiéna számára a hangok egyre elviselhetetlenebbek, szinte bizonytalanul forgolódik a csapdákkal körülvett területen, s mivel az agya már elérte a kritikus pontot a füst ellenállásával, már szédül is, és mindenből többet lát, ami csak Faun kísérletét segíti elő. Nem is kell sokat várni a végeredményre, a szédülés, és a forgás végeredménye a botlás, nagyot esik a démon, pont a dárdákkal ellátott csapdákra, ami szinte felszabdalja őt. Faun eközben előtte egy pár méterrel fekszik a földön, és már fülei számára elhal a mocorgás hangja, csak a dárdák suhogását hallja, ahogy azok folyamatosan áttörik a húst.
Kurt Bozek / Griff nyert, jöhet a kivégzés, már, ha van értelme!
//Off: Gyerekek, ez kritikán aluli volt, de gondolom ti is tudjátok.// | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 2. Harci Torna - Kurt Bozek / Griff vs Mammon | |
| |
| | | | 2. Harci Torna - Kurt Bozek / Griff vs Mammon | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |