| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| Denevérakták: A Macskák háborúja | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Madárijesztő Admin
Hozzászólások száma : 1325 Join date : 2011. Feb. 21. Age : 33
| Tárgy: Denevérakták: A Macskák háborúja Hétf. Aug. 06, 2012 9:22 pm | |
| Beharangozó:
Káosz az egész városban, nem lenne elég a sorozatosan fel-feltűnő bűnbandák garázdálkodása, informátorok és spiclik is mind arról beszélnek, hogy a Tolvajok veszedelme is nagy dobásra készül. Balhé tört ki a banda tagjai között, és mindenki a csapat feletti trónt akarja magának. Hogy ez mennyivel lesz kihatással a város életére, mennyivel nehezíti meg az ártatlan polgárok már amúgy is félelemmel teli életét? Ki állítja meg a borzalmat, válassz oldalt, és rakj rendet a tolvajbanda tagjai között.
Leírás:
Selina testvére, Karl tejhatalmat szeretne a női bandán belöl, megunta már a kis szerepet, a tolvajkodást, és magához akarja csábítani e-célból a női csapat tagjait is Kelly és a Méregcsóktól szerzett vegyszer segítségével. Karl a férfi csapat vezetője ennek köszönhetően végre tudná hajtani a puccsot, és így szeletet követelhetne a város területeiből. Vajon sikerül nekik, vagy valaki megállítja az árulást?
Szerkezeti leírás:
Tehát a játékosok csatlakozhatnak a hatalmi harchoz, csupán oldalt kell választaniuk. Készíthetnek macskanő/férfi NJK-t, vagy jöhetnek saját karakterrel is, amennyiben van szabadon levő. Aki NJK-t készít már a bandán belöl kezd, saját karakterrel pedig egy informátortól kapta a fülest, és vehet részt a puccsban, avagy az ellen. A kaland három játékossal indul. (Ha Cardas részt vesz természetesen ő is a bandán belöl kezd) Az NJK-k megkapják a Tolvajok Fejedelme tagság bónuszait, amit itt találtok.: Tagság/Hovatartozás
A hozzászólást Rébusz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 07, 2012 1:04 pm-kor. | |
| | | Tigra Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 284 Join date : 2011. Jun. 11. Age : 29
| Tárgy: Re: Denevérakták: A Macskák háborúja Kedd Aug. 07, 2012 9:40 am | |
| Akkor én gyorsan le is mondtam a magánkaland kérelmem, hogy ide jelentkezhessek Ha nekem is oldalt kell választani, akkor Selinához pártolok (azon belül Monica csapatában vagyok) | |
| | | Keisha Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 136 Join date : 2011. Sep. 22.
| Tárgy: Re: Denevérakták: A Macskák háborúja Kedd Aug. 07, 2012 10:38 am | |
| Na hát akkor a visszatértem alkalmából, meg hát hova máshova is mennék mint egy kalandra a macskanőkkel, én is jelentkezek Hát ha minden igaz, én is Selina csapatában leszek. Legalábbis ha lehetséges a dolog. | |
| | | Madárijesztő Admin
| | | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: Denevérakták: A Macskák háborúja Csüt. Szept. 06, 2012 5:46 pm | |
| Mihelyst jelentkezik legalább még egy személy azonnal indulni fog a kaland, szóval hajrá-hajrá ne várakoztassátok meg eme két gyönyörű nőt! | |
| | | Andrew Ramirez Törvényen kívüli
Hozzászólások száma : 413 Join date : 2012. Mar. 17. Age : 28 Tartózkodási hely : Gotham
| Tárgy: Re: Denevérakták: A Macskák háborúja Csüt. Szept. 06, 2012 5:54 pm | |
| Andrew Ramirez szolgálatra jelentkezne. És akkor ha lehet Selina mellé én is, nem szeretem a lázadókat. De ha nagyon muszáj nekem az is jó... | |
| | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: Denevérakták: A Macskák háborúja Csüt. Szept. 06, 2012 6:18 pm | |
| Ramirezt elfogadom, a kaland ma este indulni fog, ettől függetlenül még lehet jelentkezni.
Selina csapata: Keisha, Cardas, Ramirez
Karl csapata: | |
| | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: Denevérakták: A Macskák háborúja Vas. Szept. 09, 2012 11:46 pm | |
| Elnézést hogy eddig nem írtam, de kisebb-nagyobb gondok akadtak... A kaland megkezdődött, mindenkitől kérek egy kezdő/érkezési reagot:Gyémánt kerület sikátorai | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Denevérakták: A Macskák háborúja | |
| |
| | | | Denevérakták: A Macskák háborúja | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |