| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| Két Venom egy városban... | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Két Venom egy városban... Pént. Okt. 26, 2012 6:05 am | |
| Bane fülest kap, hogy a városban más is használja a Venom-szérumot, és úgy dönt, hogy felkeresi a szóban forgó embert, ám próbálkozásai hiába valóak, mert a férfi nem hívja fel magára a figyelmet, és nem tudják lebuktatni, azonban Bane tudja, hogy ő az az ember: Kevin Chase, a Gotham-i Gyors Reagálású Erők hadnagya. A bűnöző úgy dönt, hogy vérdíjat tűz ki a rendőr fejére, és ennek híre megy a gotham-i alvilágban. Bane felveszi a kapcsolatot egy friss ismerősével, Airie-vel, akinek kiadja az utasításokat.
A kaland a Démonátkok - A láng felcsap kaland után kezdődik, és nem más lesz, mint a következő korszak kaland bevezetője, ahol Bane színre lép, és megismeri őt és bandáját a város. A kaland nem lesz egyszerű, Ban bandájának legtöbb tagja rendelkezik a szérummal, így komoly ellenállást tanúsíthatnak, ha összeakadnak a jótevőkkel. Ezen felül a kaland kiemelten szól - értsd: "kötelező" Airie és Hood számára, akik kulcsfontosságú szerepet kapnak a kalandban több szempontból is.
Ezen felül, mint sokan tudják, Kevin Chase az én karakterem, de ebben a kalandban nem szerepel, mint Játékos Karakter, csupán említés szintjén, és egy, de maximum két alkalomra átmeneti NJK-ként lesz jelen.
Jelentkezni itt lehet egy post-ban, és ahogy vége a Démonátkok kalandnak, indulunk. |
| | | Hood
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2012. Sep. 26.
| Tárgy: Re: Két Venom egy városban... Pént. Okt. 26, 2012 11:33 am | |
| Akkor én jelentkeznék is, csak valaki ellenőrizze le az adatlapomat, hogy betudjak vásárolni végre. | |
| | | Airie Gaztevő
Hozzászólások száma : 327 Join date : 2012. Mar. 06. Age : 33 Tartózkodási hely : Arkham Intézet
| Tárgy: Re: Két Venom egy városban... Pént. Okt. 26, 2012 12:54 pm | |
| Jelentkezek akkor én is. Hood te meg szólj Ramireznek mert ő a felesős ezért. | |
| | | Andrew Ramirez Törvényen kívüli
Hozzászólások száma : 413 Join date : 2012. Mar. 17. Age : 28 Tartózkodási hely : Gotham
| Tárgy: Re: Két Venom egy városban... Csüt. Nov. 01, 2012 9:52 pm | |
| | |
| | | Andrew Ottway Huligán
Hozzászólások száma : 37 Join date : 2012. Apr. 05.
| Tárgy: Re: Két Venom egy városban... Pént. Nov. 02, 2012 5:24 pm | |
| Akkor hát én is jövök szerencsét próbálni. | |
| | | Blaze Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2012. Aug. 09. Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Két Venom egy városban... Szomb. Nov. 03, 2012 5:36 pm | |
| Én is maszkot húzok, és jelentkeznék. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Két Venom egy városban... Szomb. Nov. 03, 2012 6:32 pm | |
| A kaland kezdetét vette >>itt<<.
Aki még csatlakozna, az 1-2 körig még megteheti. |
| | | Mobster Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 67 Join date : 2012. Jul. 10. Age : 26 Tartózkodási hely : Kecskemét
| Tárgy: Re: Két Venom egy városban... Vas. Nov. 04, 2012 3:12 pm | |
| Én jelentkeznék, egy kicsit lemaradva!!! | |
| | | Kártyás ember Gaztevő
Hozzászólások száma : 281 Join date : 2011. Aug. 19.
| Tárgy: Re: Két Venom egy városban... Vas. Nov. 04, 2012 3:39 pm | |
| Mint kiderült, jöhetek én is, tehát jelentkeznék, így megkésve, szégyenszemre | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Két Venom egy városban... | |
| |
| | | | Két Venom egy városban... | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |